|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
19.12.2007 21:22:09   
siskamiska
Kapica jaz te poznam user posted image  - virtualno seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lepo da si optimistična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
19.12.2007 21:24:16   
kapica
Joj, zdaj vidim da sem res velik napisalauser posted image user posted image .

Freycha ubogica je Dita no, sem pogledala slikice. pa prav da si nam jih pokazal, da imamo neko predstavo, kaksna alergija zgleda.
Rumba, hecen je tvoj Anejuser posted image . Zakaj pa nisi njemu na ljubo engauser posted image  gor pripopala? Saj bi razumeleuser posted image .

Dino je res fajn spal danes ponoci, cez dan je bil tud super priden, sedaj pa tud ze panca. Sem se pa spomnila, da je bil cepljen in je tud zato verjetno bolj miren. Sem smotkauser posted image . Odkar pa mazem z ono kremo za glivice in luftam in previjam rito ko zmesana, se mi zdi, da je se slabse. No, bom se pocakala kaksen dan...

Tud jaz grem spat, danes sem se nekaj darilc kupovala, tak da je to zakljuceno...

Da ne pozabim, se cestitke vsem za obmesecniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
19.12.2007 21:25:54   
kapica
Kapica jaz te poznam - virtualno seveda

user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
19.12.2007 21:27:30   
rumba
kapica, važi.user posted image  Ampak na pikniku te bomo pa vse spoznale.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
19.12.2007 21:30:11   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Kapica jaz te poznam - virtualno seveda

user posted image user posted image user posted image

ampak jst te imam še vseen rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.12.2007 21:30:27   
rumba
Moj je pa glihkar uletu domov in sem ga poslala direkt v spalnico Julijo uspavat.user posted image user posted image  Jaz se že eno uro trudim, pa mi ne rata, pa kolikor slišim po elektronski varuški, tudi njemu ne gre najbolje. Madonca imamo trmasto dete! Sva se odločila, da je konec tega njenega ponočevanja, zdaj bomo pa videli kdo bo zmagal.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.12.2007 21:31:54   
rumba
siskamiska, vidim da maš cajt. Na kavčume čaka gora perila za zložit. Pridi. Zlikala jih bo pa Gabi.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.12.2007 21:41:43   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

siskamiska, vidim da maš cajt. Na kavčume čaka gora perila za zložit. Pridi. Zlikala jih bo pa Gabi.user posted image user posted image

morm pod tuš sicer bomo imeli jutri pomfri za kosilo user posted image .
Oljarna d.o.o. na glavi....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.12.2007 21:45:34   
kapica
Jooj, kolk me RR jeziuser posted image .

Rumba, thja, bomo videli, so rekli slepi , neuser posted image user posted image . Bravo za tvojga mozekauser posted image user posted image user posted image .
Siskamiska, saj jaz mam tebe tudi rada vesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.12.2007 21:46:51   
kapica
siskamiska, vidim da maš cajt. Na kavčume čaka gora perila za zložit. Pridi. Zlikala jih bo pa Gabi.

Ha, lej jo rumbo no. Moz Julijo uspava, zdaj bi pa rada da se nekdo pride cote zrihtat. Eni pac niso nikol zadovoljniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

C c c c c c c  c  c c c

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.12.2007 21:50:04   
rumba
Kapica, siskamiska gre raje pod tuš, pa pridi ti.user posted image  Jaz ti dam en pir, vsaka da en kup cot pod rit, pa se likajo. user posted image  Pa ubijeva dve muhi na en mah. Obljubim, da bom zanimiva.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
19.12.2007 21:53:42   
siskamiska
Rumba če bi pa meni pivo ponudila pa tuj jaz pridem. Ampak si ga očitno ne zaslužim user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom pa vodo pila, vsaj jutri ne bom žejna

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
19.12.2007 21:57:08   
tini6
Jaz sem tud še gor. Špela je prvič v življenju tako pozno zaspala (15 min nazaj)!

Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.12.2007 21:59:34   
tini6
Jaz tud dam pivo, če pride kera k men zlikat coteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.12.2007 22:00:57   
tini6
Eno vprašanje: a je možno da se otrok preveč naje in zato ne more zaspat?user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.12.2007 22:11:08   
Anonimen
večerna kašica kaj je to? S piškotom kakšnim ali kaj drugega? Sem pač nevedna? Tako je če imaš ta prvega user posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.12.2007 22:12:59   
rumba
tini6, pojma nimam, moji niso bili nikoli pretirani jedci, tako da tega ne poznam.

Hja, mojemu ni ratalo, je morala priti teta joška.user posted image user posted image user posted image  Ta je pa zakon. Pa je mir.

siskamiska, a si že upedenana? Ja valda, tudi tebi ponudim pivo. Menda ga imam še zadosti, če se ga lotiva.user posted image
kapica, a ti pivo ne diši, bi raje čaj?user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.12.2007 22:16:45   
tini6
Mikena08 zdaj ji že dajem zvečer riževo mlečno kašico (Milupa).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.12.2007 22:31:53   
siskamiska
Punce a veste da so nam skinili naš nosečniški klepet user posted image . Meni se je pa zaluštalo branja in velikega trebuha

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.12.2007 23:01:44   
Anonimen
od 8ih že kao spi tamala, pa kar naprej cmevka in hoče bit na joškiuser posted image user posted image ma tule je bog kiksnu, zadeva bi mogla bit na navojuser posted image da odšravaš in daš na uporabo....še komu bi mogoč prov pršlo, ne sam otročkomuser posted image user posted image user posted image

ne me resno jemat dons, k mi zbiva....user posted image

sj se mi ne da kj pisat.....pačakam kaj bo naumlo to moje dete, pa se spaz poberem...

Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.12.2007 23:06:22   
Anonimen
jaz sem si dans prek dneva napumpala mal mleka, pa sem ji rižolino nardilauser posted image mam kar onega navadnega, nisem jaz prevč za te  namešane kašice z banano in nevem čem vsem, tko da smo kar goli rižolino nabavli...madona je pust,ampak ula je čist not padla, se je kr tresla zraven, pa kr huda je že hotla bit, če sem predolgo mečkalauser posted image tko da bo zgleda....samo da bi spala več, ker bi bla bolj sita, to pa lahko samo sanjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
20.12.2007 0:43:03   
Anonimen
Češncauser posted image user posted image user posted image za Anžeja.

Kapica, komentirala bom samo to, da mislim, da te (vsaj večinoma) razumem. Želim ti, da bi se rešilo najbolje za vse! Mislim nate! Drži se!user posted image user posted image

Tini6, tudi to je možno. Če se preveč naje, jo lahko tišči v želodčku in zato ne more zaspat.

Siskamiska, kako so nam skinili nosečniški klepet? Nekje sigurno je, samo znajti se je treba, da ga ven potegneš.

Za mano je užasan dan. Zvečer se mi je že totalka strgalo. Če bo šlo tko naprej, bom dala odpoved kot mama in kot žena, pa naj se jebuser posted image vsi po spisku kokr vejo in znajo. Ne vem no, a sem preobčutljiva al mam res totalno jebo, samo men se že totalno frklja in komaj komaj še folgam.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.12.2007 6:32:42   
bačko
Češnca upam da se bo kmalu pozdravil.Vem kako je to nadležno.Žana ima vsake toliko časa tusi še zamašen nosek.user posted image user posted image
Kapica v vsaki odločitvi te podpiram.Vem pa kako je to ko človeka ne ljubiš več!Zelo dobro!user posted image
Žana se je včeraj prekucnila iz hrbta na trebuh potem pa še nazaj na hrbet.To je delala zato, da je prišla do svojega slončka.In to je ponovila ene trikrat.Dajte mi povedat, a jaz mogoče Žano dajem prezgodaj spat?Ob 20 uri ona spi, samo pol se mi zjutraj zbudi že ob 5.30 in noče več zaspat.Vmes se zbudi še ob 3 da papa.Jo bom danes dala raje ob 21 uri spat, ker jaz raje vidim na uri 7 zjutraj kot 5.30.user posted image
Danes bova hruško jedle.A ve dajete GH samo en obrok ali 2.Midve zdaj 1 teden uvajava GH in sem razmišljala, da bi ji dala ob 12 zelenjavo ob 14 pa riževo kašico ali pa sadje.user posted image
No grem jo iz pojsteljice vzet.Se je do zdaj sama malo zamotla, zdaj pa ji je že dolgčas.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.12.2007 6:36:55   
bačko
Urša  vse naj naj za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.12.2007 7:45:15   
corfu
Jutro

Danes sem pa jezna na mojga deca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne me spraševat zakaj je že boljšeuser posted image . Imam pa oba otroka doma, pa tamala ima totalno zapacan nos,  tako da sva ponoči več čuli kot neuser posted image . Grem na kavo dokler vsaj Aljaž spi. Tašonkauser posted image user posted image user posted image  pa dej mal ponucej taščo al pa mamo saj nisi robot!!!!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?