|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
20.12.2007 11:03:38   
bačko
Štajerke imam eno vprašanje za vas.Ali imate pri vas trgovino C&A in če kaj kupujete tam?Kot nora iščem za Žano kombinezon roza barve 74 in ga nikjer ne dobim.Bom jutri šla še v Špara in Baby center.Sem mislila da ga bom dobila v naši trgovini Modiana pa jim je zmanjkalo.Št 68 sem pri njih kupila in sem full zadovoljna z njim.Bi najraje istega imela!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
20.12.2007 11:04:43   
tini6
baja* zanima me koliko si pripravila kašice? Jaz sem ji pripravila 8 malih žličk, s tem da je čisto malo pustila, ji pa je držalo do 24-ih, pol pa spet ziza na 2-3 ure.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
20.12.2007 11:10:02   
Anonimen
bačko, ja, v Mb, je C&A......

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
20.12.2007 11:13:56   
bačko
Kakšne imajo kaj oblačila za dojenčke?Če jih imajo?!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
20.12.2007 11:16:43   
madejka
Baja drzim pesti, da ti tokrat uspe!user posted image A tebi pase pir pit v tem mrazu?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
20.12.2007 11:18:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kakšne imajo kaj oblačila za dojenčke?Če jih imajo?!user posted image user posted image

Bačko, pojma nimam, kker jez grem zmeraj v AUT v C&A.

Malček spi, jaz  grem pa mešat teranov, čokoladni in pomarančni liker.

PIJANICA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
20.12.2007 11:27:52   
madejka
Mmmm zvesta kak dobro!user posted image Odlična idejauser posted image Pijanicaaaaauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
20.12.2007 11:34:35   
Anonimen
Sem dobla po mejlu tole:

http://www.youtube.com/watch?v=sETySS1ooxY&feature=related

Sem se kar zjokala zraven...

Se vidi, da sem Prekmurka po duši in srcu,...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
20.12.2007 11:43:22   
Anonimen
Bačko, v Aladinu si pogledala? Tam imajo tudi te lepe kombinezončke... C&A v Mariboru pa nima dosti cotik za naše, bolj je za novorojenčke, ampak se najde kaj finega... Ampak jaz prisegam na Aladin in H&M user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
20.12.2007 11:54:31   
siskamiska
Joj klk sem jezna ker me je spet ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na kratko: pridno že papcamo GH ker David noče več jesti po flaši od kar je ugotovil da zna jesti po žlici - važič. Ampak je spet prehlajen....... temu primerno nisem z njim nič zunaj in posledično tudi z Domnom veliko manj. Kadar pride kdo na obisk izkoristim gužvo in napokam Domna in šibava user posted image .

A_R hvala za link.
Vseč čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki ste bolne ali pa otročki, za razne alergije ....user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem lahko malo otročja?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
20.12.2007 11:57:04   
siskamiska
Bačko C&A je zdej tudi v Kranju.

Zadnjič sem kupila v Turbo Limaču take copatke za tamaledva ki imajo pri prstkih mucka ali slončka in notri ropotuljico, tako da se bosta malo zabavala.Ful so lušne res.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
20.12.2007 11:57:58   
madejka
Meni gre pa ze cel tedn tale po glavi: http://youtube.com/watch?v=8aSXn-Zur0A&feature=related

Mors met siskamiskino slikco gor pa pesmico zravn poslusas pa tak dobro izpade...
how childish is thisuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
20.12.2007 12:00:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Zadnjič sem kupila v Turbo Limaču take copatke za tamaledva ki imajo pri prstkih mucka ali slončka in notri ropotuljico, tako da se bosta malo zabavala.Ful so lušne res.

jaz sem mu kupla copatke z ropotuljico v BC-ju. Imajo spredaj ali mdvedke, ali zvezdice ali lunice...
In odkar jih ima, se je končno začel prijameti za noge in jih zdaj, ko je nag, že približa ustom...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
20.12.2007 12:01:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Meni gre pa ze cel tedn tale po glavi: http://youtube.com/watch?v=8aSXn-Zur0A&feature=related

Mors met siskamiskino slikco gor pa pesmico zravn poslusas pa tak dobro izpade...
how childish is thisuser posted image

Pa res... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
20.12.2007 12:26:33   
bačko
A_R kje pa je Aladin?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
20.12.2007 12:38:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tašonka, user posted image . Verjetno tega nočeš slišat, ampak vseeno... vrtec ti bi mogoče res pomagal. Ja, bi bile bolezni, a še vseeno bi imela ostale dni veliko bolj sproščene. Pa tudi ni nujno, da bi toliko zbolevala. Moja nečakinja je šla v vrtec z 11m, sedaj je stara isto kot Hana, pa je bila le 2x bolna. Pa je v vrtcu v LJ! Prosim, ne mi zamerit.user posted image  Skrbi me zate, ker vidim, da ti je res težko.

Saj zdaj med letom ga itak ne morem dobit, privat varstvo pa trenutno zaradi finančnega stanja odpade.
Nič ne zamerim.user posted image Se zavedam, da bi mi bilo neprimerno lažje, če bi bila v vrtcu, ker bom res vsak čas pregorela. Saj septembra jo nameravamo dat not. Jureta pa eno leto kasneje.

Eh, nič ne bo, še prebrat ne utegnem dalje. Tamala me tako gnjavi user posted image , da se javim kasneje. Hvala za vašo podporo!user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
20.12.2007 13:07:24   
Anonimen
Če odštejem, da Izak danes noče spat in je posledično siten, je danes super dan.

Popoldne gremo na Božička k meni v službo, zvedla sem, da dobim božičnico, pol je klical mož, da je povedal, da dobi tudi on paket za Izaka in nekaj božičnice zanj. Zdaj pa je še poštar pustil pošto, da si naj 28. pridemo na občino iskat darilo ob rojstvu otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
20.12.2007 13:44:57   
bačko
Jaz pa ne dobim božičnice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
20.12.2007 13:45:32   
corfu
Zvesta super, Izaku pa pa tud popoldne dogajalo pa bo zaspaluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
20.12.2007 13:52:51   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Baja drzim pesti, da ti tokrat uspe!user posted image A tebi pase pir pit v tem mrazu?user posted image

ko je kriza, je kriza user posted image  user posted image  user posted image

tini6 včeraj sem mu dala 130ml vode + 6 velikih žlic kaše pa je vse zmazal; ko je sfalilo, je začel nabirat pa usteca dol, ko je skapiral, da ne bo več dobil, se je pa jokat začel. Sem ga še na zizo priklopla, pa mi je skor celo sprazniluser posted image . Jaz ne vem, če ne ve, kdaj ma dostuser posted image al je res tak požeruhuser posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
20.12.2007 13:56:12   
corfu
baja, sm naj je če mu paše, jaz imam borbe s sinom on ni pa nikol lačenuser posted image , dvakrat da v usta pa je situser posted image  Januarja bo star tri leta pa ima 12,5 kg in to oblečen, Manca jih ima pa zdaj po mojem že preko 7user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
20.12.2007 14:17:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha, sem ti pozabila povedat da sem te videla zadnjič ko si bila v Ljubljani....no, vsaj mislim da si bila ti...si šla tam do Baby Centra??

yep, sem bila ja. Zakaj me pa nisi pocukala za rokav? Bi te bila vesela user posted image

Sem te htela, pa smo bili preveč lačni...se nam je mudilo jest....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
20.12.2007 14:37:16   
Freycha
aja.... no še dobro, da me nisi poklicala, bi me mogoče še zvečit začela user posted image  čeprav nisem užitna.

Evo, jaz sem že kako uro in pol domov. Včeraj zvečer sem šla v LJ na službeno zabavo, potem sem prespala v LJ, dopoldne sem še do Tašonke skočila, potem pa domov. Noro je pasalo, samo zaspana sem, ker sem šele ob treh zjutraj šla spatuser posted image ..... male nisem preveč pogrešala, najbolj sem jo začela, ko sem od Tašonke Jureta malo vzela v naročje.... Mi je prav pasalo malo odklopa user posted image user posted image

zdej pa do Tini po neke zadeve, potem pa v šoping za novoletna darila......

fajn bodte, se beremo kaj proti večeru user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
20.12.2007 14:48:33   
Anonimen
babe jaz sem menstro doblauser posted image ...jao, kolk mi niuser posted image in to brez kakega opozorilnega znaka, brez bolečin kar tkouser posted image pridem domov pa vse krvavouser posted image user posted image grrrr.....in kličem gin. pa ne dela več letosuser posted image tak da s to mireno nebo nič zgleda....ma ne vem, mogoč kar preguram še kak mesec pol pa tablete vzamem nazajuser posted image ja šit no....sem računala nekak da do 2. let nebo ničuser posted image user posted image user posted image ehhh...

pa še to : me kliče prej sodelavka in mi pove da so nam dali za kao božičnico....KOLAČ...pa to ne morš verjet no...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim kolačuser posted image pa boljš bi blo, če nebi nič, k sam razuser posted image te toleuser posted image user posted image

dragi je uletu za tri sekunde domov, pa šel nazaj, pride pol zvečer enkrat...sj pravim - samohranilkauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
20.12.2007 15:02:05   
corfu
Očitno je velik samohranil tukiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?