Anonimen
|
Punce, v Baby Centru na Titovi, če se ne motim glede kraja, imajo akcijo 50% in sicer pospravljajo.. Sem si danes par stvari ogledala, pa bi kar vse pokupila, madona no... Ampak raje nisem nič kupila, ker mi vsi okoli mene težijo, da ima Patrick preveč vsega, in se na teh stvareh nabira prah... Vsaj 1 mesec ne smem cotik kupit, pa igračk Freycha, Dita je res full luškana... Božčika, upam, da kmalu ugotovijo, na kaj je alergična... Jaz malega tudi ne bom dala v vrtec, ampak bom delala 8 ur..... Freycha in Ulla, prosim, ne se kregati. Saj se ve, da ima vsak svoje mnenje, lepo je, da ga izražamo in vsak ima svoj pogled na določene stvari. Jaz osebno ne bi prenašala tega, in bi šla, ker če se 100 krat pogovoriš in ne pali, kaj češ druga kot oditi? No, pustimo to, samo ne rada vidim, da se julijke bolj ostro pogovarjate, ker smo si me usojene julijke Aja, pa glede teh alergij.. Sem mislila, da ima Patrick alergije, pa po slikah Dite vidim, da niso alergije.... Ker ima samo suho kožo, pa malo rdečice, drugače pa nič kaj hudega, ima to že od rojstva... Ampak ga bom vseeno za vsak slučaj peljala na pregled, da vidijo, če je na kaj alergičen..
|