|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
19.12.2007 11:33:09   
corfu
ja, lepotička mala...pa mešaš kaše z mlekom ali z vodo?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.12.2007 11:36:55   
Freycha
z vodo... sej zato razmišljam, da bi kupovala raje allernovo, pa tiste kašice, k se jih z mlekom dela.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.12.2007 11:42:51   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

z vodo... sej zato razmišljam, da bi kupovala raje allernovo, pa tiste kašice, k se jih z mlekom dela.....

Saj ravno to mi ni jasno, če sumiš alergijo na mleko, zakaj boš poizkusila kašo ki se dela z mlekomuser posted image  Al sem blond veš, no rjavolasauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.12.2007 11:45:05   
bačko
Freycha boga Dita!user posted image Upam da se bo kmalu to pozdravilo.Žana ji pošiljauser posted image user posted image user posted image in poljubčke!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.12.2007 11:49:28   
Anonimen

ja to bi blo dobr probat....al pa pregomin al ka je žeuser posted image
jaz vidim da tole km res ni kr tko....se mi pa že cufa počas od te brezmlečneuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.12.2007 11:53:51   
kapica
Jutro punce!
Ja, sem komaj mal prej iz postelje prilezla, kot da bi dino vedel, je bil pridkan ponoci in se celo zjutraj me ej pustil do pol enajtih spat. Moj soncekuser posted image .
Glede nosenja ponoci: Dino se je prejsnje dni parkrat tako zbudil, pa ni hotel vec spat. Eno noc sem ga pustila 1,5 ure v posteljci in cakala, da mrkne, pa  ni bilo noc od tega. Ko sem ga vzela pol v narocje, je zaspal v dobesedno eni minuti in spal lepo naprejuser posted image . In tud v prihodnje mislim tako naredit, mogoce zuato ker sem ze sita neprespanih noci in naredim kar je treba. Bom mogla pac pozneje uvajat stroga pravilauser posted image .

Punce, za vse besede, zs-je bi se vam rada takoo zahvalila, ker ste rees super. Odgovorila bom na vse, ampak zvecer, ko bo dino spal, da se lahko zberem in bolj v miru pokomentiramuser posted image .
Najlepsa hvala vsem se enkrat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.12.2007 11:54:25   
bačko
Ko sem zdaj videla te slike zdaj vem da Žana nima alergije.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.12.2007 11:55:53   
bačko
Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.12.2007 12:09:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Saj ravno to mi ni jasno, če sumiš alergijo na mleko, zakaj boš poizkusila kašo ki se dela z mlekomuser posted image  Al sem blond veš, no rjavolasauser posted image

user posted image

v kašicah, ki jih mešaš z vodo je adaptirano mleko notri in na to mleko ima lahko Dita alergijo. Č pa kupim Allernovo, ki je antialergensko mleko, pa kašo, ki nima mleka v sebi, zato rabi mleko za mešati, je manj možnosti za alergije......

hvala Bačkouser posted image user posted image  pa me veseli, da Žana nima alergije..... ampak zavedati se moraš vseeno, da se alergije različno kažejo. Zato je najboljše P pokazat, če kaj sumiš.....

ulla tisto mleko je na osnovi soje, če se ne motim, soja je pa tut zelo alergena za take otročke.....

kapica Dino je srček user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.12.2007 12:10:54   
bojana2
Freycha...boga zgleda Dita...user posted image ...hvala da si pofotkala, da lahk tud ostale vidimo kako dejansko zgleda alergija...hudo...moj ima pa par flekcov okoli vratu pa že paniko zganjam... user posted image user posted image user posted image  za Dito!!

Kapica...lepo da si se oglasila! Dino pa itak ve kdaj mora bit user posted image  !! Lep dan...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.12.2007 12:12:28   
bojana2
Jaz se pa zdejle z ježkom sladkam....user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.12.2007 12:12:47   
Freycha
sam še to nalepim, potem dam pa mir; Ditino prvo darilo od Dedka mraza:

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.12.2007 12:13:09   
corfu
Freycha hvala, da si me razsvetlilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.12.2007 12:14:01   
bačko
Freycha saj ko bomo imeli pregled bom rekla.Zaenkrat ima pikice samo pod vratom te pa je imela že prej!Mi je prvič zaspala na igralni površini in to sama od sebe.Objema rumeno dekico in pančka.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.12.2007 12:15:45   
corfu
Lepo darilo, jaz pa sendvič malcam, saj sem danes zajtrk kar preskočilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.12.2007 12:17:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Freycha...boga zgleda Dita...user posted image ...hvala da si pofotkala, da lahk tud ostale vidimo kako dejansko zgleda alergija...hudo...moj ima pa par flekcov okoli vratu pa že paniko zganjam... user posted image user posted image user posted image  za Dito!!

...

sej na žalost v živo to še hujše izgleda in bolj rdeče, pa tudi nisem vsega pofotkala.... manjka še druga roka, pa hrbet, pa zadaj lasišče pri vratu, pa nogice..... v bistvu ima po celem telesu.......

corfu z veseljem user posted image

jst bi tut ježka papala user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.12.2007 12:17:56   
bačko
Nekaj me zanima!Ko bomo šle v službo a boste delale 8 ur ali polovični čas?Moja kolegica se je odločila za polovični čas zato, ker Valerije ne bo dala v vrtec!Jaz pa razmišljam da bom kar 8 ur delala.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
19.12.2007 12:20:21   
Freycha
če ima mala res alergije in na vsaj tri osnovna živila si bom probala podaljšati porodniško, potem pa razmišljam o polovičnem..... ampak ne vem še, se bom mogla še z dragim in službo pogovort.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
19.12.2007 12:24:37   
corfu
Jaz bom delala 8 ur, sicer pa bom šla na šiht z avgustom ali s septembrom, mi je direktor rekel, da imam goro dopusta za izkoristituser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
19.12.2007 12:34:30   
Anonimen
Punce, v Baby Centru na Titovi, če se ne motim glede kraja, imajo akcijo 50% in sicer pospravljajo.. Sem si danes par stvari ogledala, pa bi kar vse pokupila, madona no... Ampak raje nisem nič kupila, ker mi vsi okoli mene težijo, da ima Patrick preveč vsega, in se na teh stvareh nabira prah... Vsaj 1 mesec ne smem cotik kupit, pa igračk user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, Dita je res full luškana... Božčika, upam, da kmalu ugotovijo, na kaj je alergična...

Jaz malega tudi ne bom dala v vrtec, ampak bom delala 8 ur.....

Freycha in Ulla, prosim, ne se kregati. Saj se ve, da ima vsak svoje mnenje, lepo je, da ga izražamo in vsak ima svoj pogled na določene stvari. Jaz osebno ne bi prenašala tega, in bi šla, ker če se 100 krat pogovoriš in ne pali, kaj češ druga kot oditi? No, pustimo to, samo ne rada vidim, da se julijke bolj ostro pogovarjate, ker smo si me usojene julijke user posted image

Aja, pa glede teh alergij.. Sem mislila, da ima Patrick alergije, pa po slikah Dite vidim, da niso alergije.... Ker ima samo suho kožo, pa malo rdečice, drugače pa nič kaj hudega, ima to že od rojstva... Ampak ga bom vseeno za vsak slučaj peljala na pregled, da vidijo, če je na kaj alergičen..

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.12.2007 12:41:39   
bojana2
Freycha...na sliki ima Dita ful carti kapico! Kje ste jo pa kupili če smem vprašat...sem firbec, a ne?? user posted image
Fora je, da ima moj mali ne vem kolk kapic pa mi nobena ni fajn...ena mu na učke leze, pri drugi ima tkoj učeska vzun.......user posted image  Tale mi pa ful fajn deluje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
19.12.2007 12:46:24   
Anonimen
Alo...

Moj ded mali je zdaj zaspal. Posran. Med hranjenjem. Nočem vedat, kak bo rit, ko se zbudi, saj je po 5. minutah derka cel vnet. user posted image

Glede naše papice:
korenček je pogojno dobrega okusa
brokoli je za bruhat
bučka je pa noro dobra in nima dna... danes jo je prvi dan jedel, pa mu več kot 40 ml nisem upala dat...ker on bi še...

Zdaj sem pa jaz tudi že lačna...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
19.12.2007 12:49:48   
Anonimen
Joj, boga Dita.... sm tako rečna, ker moj zaenkrat nima problemov s hrano.... Upam, da bosta lahko na nek način to porihtale... Saj se ne spomnim, a sta naročene k alergologu?

Po končani porodniški bom šla delat kar za 8 ur. Mali bo pa do septembra verjetno doma, ker junija vrtca ne bova dobila. Malo ga bo pazla moja mami, malo si bova midva dopuste razdelila, junija bom pa verjetno jaz delala samo popoldne, da ga bom dopoldne imela jaz, popoldne pa mož. Če se bo izšlo...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
19.12.2007 12:53:31   
Anonimen
Freycha ali  že dajš jajca, kašice. Kdaj si začela že uvajat jaz se bojim dajat že kašice. Naš korenček ne mara, banano, jabolka, krompir bi pa jedo, Jajca a ni prezgodajuser posted image . Naš je mel na začetku tut take pikice pa ne vem od čega?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
19.12.2007 13:06:18   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Mali bo pa do septembra verjetno doma, ker junija vrtca ne bova dobila.

Zvesta ti odsvetujem dati malega v vrtec junija, če bi slučajno dobila prosto mesto! Predvsem zato, ker se končuje šol. leto, začenjajo se dopusti, precej študentk dela v skupinah, veliko se jih menja...skratka mali bo imel enkrat več težav pri uvajanju kot bi jih imel sicer! Navadit se mora na novo okolje, na nove ljudi na sovrstnike - poleti je pa vsaj pri nas vse zmešano. Skupine se povezujejo, zato je veliko novih navadno starejših otrok, čuvale ga bodo druge vzg, ne njegove.....Preveč naenkrat za tko malega fantka...pri enem letu rabijo neko stalnost, določeno rutino, rabi svojo vzg, ki ji zaupa...
Vse to pišem glede na moje izkušnje...pa delam že/samo 3 leta v jaslih...
September je idealen mesec za uvajanje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?