|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
20.12.2007 7:49:56   
bačko
Kaj bo kar vse jezne na moške?Jaz sem bila včeraj!Samo sva se pogovorila.V službi imajo full veliko dela in hodi na šiht že ob 5 zjutraj in pride domov on 17 uri.Pol je pa še doma mal sitn je poči prepir.Ampak midva sva se iz prejšne krize naučila da morava veliko komunicirati.Tako da zvečer ko Žana zaspi in ko leži se pogovarjava.Pomaga!user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
20.12.2007 8:07:39   
corfu
Mah, sej ravno to je to, včasih mojmu rečem, da mu bom kupila kompas, da bo vedel kje je domauser posted image . Saj vem da dela, da služi za nas, pa še k je privatuser posted image . Urnik mojega včeraj od 6-15 pripeljal Aljaža iz vrtca, šel takoj nazaj, se pravi od 15.15 do 18, šel z mano kupit eno darilo, ob 19 zvečer je šel ob 3.30 ga še ni bilo, ob 7 sem se vstala, ga ni večuser posted image user posted image user posted image  O tem Rumba sem te spraševala, no saj si mi že povedala.

Ja, je možno da otrok ne more spat ker je preveč sit.

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
20.12.2007 8:15:14   
rumba
Jutro!user posted image
Mi pa čez eno uro pičimo na Primorsko. Moj ima danes in jutri službo v Gorici, pa gremo vsi dol, saj je napovedano ful lepo vreme (danes 10, jutri 11 stopinj).user posted image  No, se gremo malo martinčkat.user posted image
siskamiska, včeraj ti nisem odgovorila, ker sem delala družbo možeku.user posted image  Sorči! user posted image
bačko, ja poskusi jo malo kasnej dati spat, pa boš videla, če bo kaj dlje spala.
Tašonka, user posted image . Verjetno tega nočeš slišat, ampak vseeno... vrtec ti bi mogoče res pomagal. Ja, bi bile bolezni, a še vseeno bi imela ostale dni veliko bolj sproščene. Pa tudi ni nujno, da bi toliko zbolevala. Moja nečakinja je šla v vrtec z 11m, sedaj je stara isto kot Hana, pa je bila le 2x bolna. Pa je v vrtcu v LJ! Prosim, ne mi zamerit.user posted image  Skrbi me zate, ker vidim, da ti je res težko.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
20.12.2007 8:20:48   
rumba
dedci.... običajni urnik mojega: zjutraj pelje H&A v vrtec in pride domov okoli desetih. Ali pa pride domov okoli sedmih in gre ob osmih nazaj do kakih enih. user posted image user posted image  Me pa še vedno razuser posted image , ko si vzame fraj kako soboto ali nedeljo (ja, drugače ta urnik velja tudi za vikend), pa mi naslednji dan že jamra, kako je prejšnji dan zabluzil. No, tega pa res ne morem slišat!!! Pol raje vidim, da si ne vzame fraj, kot pa da pol teži!user posted image  Poleti pa je večkrat cele dneve doma.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
20.12.2007 8:25:55   
nia30.6
Zvesta kak si že ti daš duška?
aja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
evo če dans nisem za psihiatrijo pol pa nikoli ne bom!
to da ne spimo že ptički vedo, zadnji teden pa na sploh cele noči bedimo, zdaj vedo tud oni ptički, ki so že zdavnaj na juguuser posted image
ampak kar pa je preveč je preveč! bedeli smo od 00.15-04.45
mislim, pa ne da ne bi bil zaspan!očke je mel krvavo rdeče, na meni je zaspal takoj, ampak čim ga odložiš kamorkoli, zdaj že v najini postelji se začne premetavat, nato pa hop na trebušček in "abrrrrr""agggggg"!!!???user posted image  saj prvih 2x ti je še smešno ampak bolj ko gledaš na uro bolj ti živci delajo!če ne bi bil moj bi ga malo v sneg postavla, sa se skulira...joj kak sem grozna!
in smo se nosili, malo moj, malo jaz, zraven sirena ko da ga koljemo....ah no in uspe....04.45 zaspi, končno!zdaj pa bo mir, zdaj pa ziher mora vsaj 3 ure potegnit sem rekla!
ma jok brate, da ne bi.....maliuser posted image je mislo z atijem v službo, ker je od 6.20 pokonci....
ja mene pa lahko samo peljejo....
eh saj bo....sem se že navadla, ampak moj mali še ne ve, da mleka pa tud ne morem kar s cisterno natankat, no pa smo tu....spet jok....zize prazne....
sem bila prepričana da bo po 3 zvrhanih žličkah rižeka spal koma, še odraslega bi zmanjkalo, ma ne naspidiran je ko da sem mu red bull dala!!!!

dolgo se nisem javila, pa moram mal pojamrat.
vsem obmesečnikom, ki sem jih zamudila user posted image user posted image user posted image

vsem ,ki potrebujeteuser posted image
čav

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
20.12.2007 8:31:28   
Anonimen
Jutro...

Šiškamiška, niso nam zbrisali klepeta, link imaš tu :
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1152460&mpage=1&key=

Na prvi strani našega čveka tukaj imaš linke user posted image

Tašonka, nevem kaj ti naj rečem... Rada bi ti pomagala, pa ne znam kako user posted image user posted image user posted image

Punce, ne biti tako jezne na vaše dedce user posted image user posted image

Mali še spi, jaz pa se bom mogla spraviti it pospravljat, kak bi še malo spala... user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
20.12.2007 8:33:04   
corfu
Tašonka se moram strinjat z Rumbo, sploh ni rečeno, da bi bila Špela v vrtcu skoz bolna, jaz bi jo sirurno dala v vrtec. Tako bi nekaj svojega časa lahko posvetila tudi samo Juretu in se sama malo sprostila. Vglavnem men bi se na tvojem mestu že zdavnaj user posted image user posted image user posted image  sigurno bi koristila vrtec. Dobra si, te občudujem!

Uživaj življenje...

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
20.12.2007 8:33:45   
Anonimen
Čestitke Poldy oziroma Urši za obmesečnico user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
20.12.2007 8:36:17   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

siskamiska, vidim da maš cajt. Na kavčume čaka gora perila za zložit. Pridi. Zlikala jih bo pa Gabi.user posted image user posted image

Ha ha, ja ti kar prnes, prav zdaj se bo spravila likat. Mislim da enih 6 pralnih strojev.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
20.12.2007 8:36:27   
Anonimen
Eeeee, boga Nia... Verjamem, kako ti je, tudi meni se včasih sfuzla, da bi malega pustla, pa šla a si takoj premislim, in ga cartam... Si vedno mislim, da drugi imajo dvojčke, ali pa otročke z majhno razliko in je bolj huje kot z mojim....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
20.12.2007 8:40:18   
Anonimen
Jutro...

No, naša nočka je bila za vzdržat. Vsaj budni nismo bili in samo 1x smo se nosli pol ure. Celo spo pol do pol sedmih potegnili s spanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva se spet kregata nadstropje niže. Kako sovražim takšne dneve. user posted image

Včeraj mi je končno ratalo it k frizerju, sem se pobarvala in ostrigla. Danes gremo v mojo službo na Božička, pa upam, da pade danes tudi božičnica. Da mi ne bo treba po prazniki še po njo hodit. Sem pa vesela, da jo dobim. Jutri pa pičim na službeno zabavo. Komaj čakam.

Vse bolanim pikepoke, vsem utrujenim, zmozganim, s partnerji skreganim mamicam pa objemčke in voljo.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
20.12.2007 8:57:11   
bačko
Jaz pa mislilm da je Žana dobila alergijo.Samo ne vem na kaj!user posted image user posted image user posted image user posted image
Na trebuščku ima dva fleka in sta malo bolj hrapava in na nogici ima enega.Pa levi liček ima rdeč.Bom počakala in bom zvečer pogledala kako napreduje.user posted image user posted image Ne vem če naj ji danes dam hruško za jest.user posted image Najraje bi danes preskočila z GH.Kako zgleda  atopični dermatitis?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
20.12.2007 8:59:13   
corfu
Bačko ni rečeno da je to alergija. Moja ima tudi okoli gležnja, pravzaprav po nartu bolj suho kožo, pa lička ima vedno rdeča in izsušena, očitno centralna in suh zrak delata svoje...

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.12.2007 9:03:43   
rumba
Bačko, tako kot pravi corfu, ni nujno da je alergija. Moji imajo vsi trije prav suhe lišaje po nogah in rokah, Julija tudi na ličkah, pa gre le za suho kožo. Meni je P priporočala, naj te suhe zaplate mažem z Linola Fett kremo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
20.12.2007 9:04:45   
bačko
Rumba a pa pomaga?Sta me malo potolažili.user posted image Hvala!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
20.12.2007 9:06:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Bačko ni rečeno da je to alergija. Moja ima tudi okoli gležnja, pravzaprav po nartu bolj suho kožo, pa lička ima vedno rdeča in izsušena, očitno centralna in suh zrak delata svoje...

Pri mojem tudi...

Ne se toliko sekirati, če je alergija ali ne... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
20.12.2007 9:23:52   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba a pa pomaga?Sta me malo potolažili.user posted image Hvala!

Ja pomaga, da suha zaplata izgine, a se čezčas spet pojavi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
20.12.2007 9:43:17   
Anonimen
jutrouser posted image kar ok noč, nimam kaj rečt načeloma....od 8ih do 11ih smo se malo matrali, pol je spala do trehuser posted image ob pol šestih jo je dragi zbudo, ker je v njeni sobi nekaj mešaluser posted image , pa sem j ksebi vzela in je lepo nazaj zaspala, ob 8ih sem jo sama zbudilauser posted image pa pustila kar v postli, ker je ridna, še zdaj tam rogovili, zdaj ko se je malo zagrelo se pa grema zrihtat počasiuser posted image
sem se odločla da je ne bom več puščala spat do pol desetih al pa še dlje, naj zjutraj lepo bedi, mogoč bo pa zvečer kaj bolj spalauser posted image saj ne vem, samo za probat je....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.12.2007 9:43:59   
Anonimen
pismo, ej zgleda koljeje nekje, se tak dere prase da je jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.12.2007 9:49:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pismo, ej zgleda koljeje nekje, se tak dere prase da je jojuser posted image

joj, to je meni blo vedno tak hudo...

ko smo še doma imeli pujse, so mene vedno pustili spati, dok ni bla svinja že zunaj na šrognih brez glave.... pol mi je blo pa malo lažje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.12.2007 9:57:51   
Anonimen
user posted image jaz sem vedno bla takoj za mesarjem, mi ni panike, tko pač je...samo tole dretje je pa gozljivo, resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.12.2007 10:22:16   
madejka
Čau babike!

Da se javim po dooolgem časuuser posted image Sem vas pridno brala, a to je blo tud vse za kar sem imela čas in voljouser posted image . Mah tale veseli december mene čist izmozga, pa še lov na službo in bratova selitev, posledično tolaženje mame itd itd. user posted image

Vsaj Maj je priden in še kar ok spi, pa tudi čez dan ni problematičen.user posted image Sem misla, da bo možek kaj več doma zdaj, pa je še manjuser posted image

Baja in Češnca res ste me pogrešale? Kak lepo! user posted image

Kapica user posted image Bo posijal sonček tud za tebe spet! Drži se!

Nia še za tebe enga sončka user posted image

Pa Tašonka še tebi enga smeškota za lepši dan  user posted image

Corfu tolko ko je fajn bit privat tolko je sitno zarad nerednega urnikauser posted image Naš sosed tu ima tako službo in njegova žena nikol ne ve, kdaj bo prišel, ker vozi material na Dunaj pa v Rijekopa v Lj pa Zagreb...

Evo, moj otrok je zaspal zraven, ko jaz tu pišemuser posted image Sem res tak dolgočasna?user posted image

Urši, Juretu, Naji, Anžeju ČESTITKE ob petmesečnici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Evo, za vsakega ena!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
20.12.2007 10:48:41   
baja*
Naša nočka je bila spet okuser posted image . Samo 1x se je zbudiluser posted image  (prejšnje noči 4x), zgleda da ga je riževa kaša poknlauser posted image , dala sem mu jo ob 18-ih, ob pol osmih je zaspal in se je zbudil šele ob pol treh in potem šele ob 7-ih. Upam, da ta recept velja tudi za naprejuser posted image .

rumba pri nas tudi samo teta joška pali, ko ga je treba uspavatuser posted image  
kapica, tašonka in nia posebej za vasuser posted image user posted image user posted image
madejka lepo, da si se javilauser posted image
bačko tudi naš je imel rdeče fleke po obrazu in čisto suho kožo, že prav raskavo, odkar pa mu mažem z Aventovo magic cream-o pa ima čisto gladko kožouser posted image . res ti priporočam to kremo.
freycha uboga Ditauser posted image  rene ji pošilja en user posted image
Urša čestitkeuser posted image  user posted image

jaz imam tudi cote za zlikat, ampak samo 1 pir v hladilniku, kar je verjetno premalo, da bi mi kera prišla likat...user posted image

Še vedno me na vsake tolko po dojenju grozno pika v joški, zato grem jutri raje k G...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
20.12.2007 10:52:40   
madejka
Baja še kar te pika?user posted image E revica!
user posted image za nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.12.2007 11:02:09   
baja*
pa ja Madejka popuser posted image la bom počasi zarad te joškeuser posted image . Včeraj sem šla po dooooolgem času s sestro na pir, in valda me je glih te začelo zbadat, tak da se sploh nisem mogla sprostit in nisem mela nič od pijačkeuser posted image  samo grabla sem se za joško in se čohalauser posted image  mater, če me je kdo gledal, si je pa tud mislil svojeuser posted image  user posted image  user posted image  Nič, bo treba danes ponovit, da vidim če bom mela kaj več srečeuser posted image

tudi tebi user posted image , da je Maj tak pridenuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?