|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.12.2007 20:49:06   
kajsica
To pa je sedaj bil karbid, ti vaši računi od Reškota, ampak res imate kr neki napisano. Pa ja nismo vsi dr.med.  da ne bo pomote kakšni dr.

No še kakšno pogruntajte, vas je prav luštno brat, pa še mal osmeha zraven...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.12.2007 20:53:15   
arneja
Uf, sorry, Dejzi, če ti je bossy izpadlo, ampak moj sonček pride, pa bi imel spet za povedati, da ne znam za sabo pomiti user posted image . Ti vrnem uslugo user posted image . Bom šla za našega carja glasovat user posted image . Haha, kako je google butast, pa toliko informacij ima user posted image . Dejzi, ti to resno starost pod 65 let user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.12.2007 20:56:10   
arneja
Abra, a kar za vsak postopek da država enako denarja?? Potem pa logično, da nam vsem enako paše. Kako kaj tvoja dva razgrajačka user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.12.2007 20:58:15   
Abra
Danes ful razgrajata. Mi je prav čudno, ker me že kar neki časa ni nič v trebuhu bolelo. Očitno samo vode ne marata user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.12.2007 20:59:57   
arneja
Abra, a kar za vsak postopek da država enako denarja?? Potem pa logično, da nam vsem enako paše.
[

Sem hotela napisati piše, ne paše user posted image . Kaj bi pa tvoji bebiki pili, kakšnega Red bulla user posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.12.2007 21:03:17   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Kaj bi pa tvoji bebiki pili, kakšnega Red bulla user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne. user posted image jim ga ne bom dala niti za probat, mi je to tak user posted image
Vsaj dvakrat ali trikrat na dan govejo juho user posted image user posted image očitno bom imela gorenjca user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.12.2007 21:18:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Uf, sorry, Dejzi, če ti je bossy izpadlo,

Prav simpatično je izpadlo. Sem se fino nasmejala. Upam, da bo tvoj zadovoljen. user posted image

Tisto so pa po moje čisto ločene kategorije. Starost pod 65 let. Navsezadnje bi lahko šlo za kakšen drugačen operativni poseg v ženski reproduktivni sistem, ne nujno za umetno oploditev.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.12.2007 21:18:34   
arneja
No, ju pa z župco furtaj, če jima paše user posted image .

Evo, glava družine je doma user posted image , tako da, bye, bye do jutri user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.12.2007 22:10:45   
DaisyE
Pija, toplo se jutri obleči za
tvoja user posted image user posted image ,
pa naj jima bo pri tebi tako všeč,
da bosta kar devet mesecev ostala.

Fajn zrihtaj,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
stiskam ko norc.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.12.2007 22:45:47   
pikovit
No končno sem prilezla domov.Da vam razložim kje me je radar slikal.Na obvoznici proti Brdu-morju.Katera je ta ne vem.Vem pa da ima zeleno tablo za avto cesto.To bo Dejzi bolj znala razložit.Stali pa so v belem fokusu in sicer pred izvozom za Brdo.Domov pa sem dobila kopijo slike,ki pa je zelo slaba.Tako da se me ne vidi.Lepo pa se vidi avto in registrsko.In ker tam packajo tisti ovinek oz. povezavo z Šiško je tam omejitev 80.Ker pa je tisti ovinek tako fajn za pelat se seveda ne vozim 80 ampak 130 ali več.Jst sem peljala 130, hops pa me je dobil.Ma kaj češ.
Pija za jutri držim pesti.Vem da bo vse ok.Javi nam.
O naša Sayuri je pa ful boga.Naj ti čimprej mine ta slbost in bruhanje.
Abra a ti bi pa samo govejko al kajuser posted image ?Sej boš kmalu zamenjala meniuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.12.2007 22:50:05   
gold fish
... evo, pa je padla zadnja špika Suprefacta in Menopurja.... Jutri še stopka, potem pa en čas mir...,  vsaj kar se domačega špikanja tiče....

Kaj je katera že kaj pogruntala za letalo na začetku user posted image ? Dajte v.d. dohtarce... malo mi pomagajte....   Sem ful v dilemi kaj naj naredim, če bi slučajno božiček mi pustil darilo, pol čez 1 teden pa na letalouser posted image ..
Boljše, da vem prej in se pravilno odločim.... če je to res kar ene pravijo, potem mi ni za riskirat.... Ma grem zdaj malo na net iskat...

Nočko vsem skupaj.

Aja, pa vsem  na jutrišnjih  UZ veliko lepih foliklov...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.12.2007 22:54:50   
pikovit
Gold fish noben problem ni če greš tako zgodaj ne letalo.Lahko pa se prepričaš tako da vprašaš Pušenjaka na sosoednjem forumu.Ti bo kmalu odgovoril.Problem je pol kasneje.
Kajsica tudi jaz držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.12.2007 7:01:37   
arneja
Evo, mene z jutranjo kavo user posted image .

Pija, fino se obleci, ja, da otročke ne bo zeblo user posted image . Gledam ven, pa ne vidim dobro ali je spet snežilo ali je le zamrznjeno vse tako??

Lep četrtek vsem, prilezem še kaj sem popoldan enkrat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.12.2007 7:23:13   
Lotty
arneja,
dr. Merlo je moj ginekolog in on mi je delal tudi punkcijo in ET. On sodeluje z Resem.

Jaz pa mislim, da zame petek ne bo srecen dan user posted image user posted image user posted image
Danes sem opazila, da tisti izcedek ko gre Prometrium ven ni vec bel, ampak je bilo par kapljic rahlo roznatih.

Drzim petsti za Amelio in macko27.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.12.2007 7:24:39   
Lotty
Abra,
ja jaz si tocno tako mislim kot ti.
Sem ravno vceraj mojemu govorila, da ce niso ostali v epruvetki, potem tudi pri meni niso.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pa se neke roznate pikice na mini vlozku ...

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.12.2007 7:29:57   
sonček75
živjo mišolina
verjetno se nisva midve pogovarjali,ker sem bila jaz prva na punkciji in tista, ki je bila druga je pridelala tudi eno samo celico,tako da tista nisi ti.Potem sem pa jaz šla domov.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.12.2007 8:16:31   
Amelia
Joj punce, jaz bi tud z vami popoldan čvekala, pa kaj ko imam računalnik na servisu, upam da mi ga danes popravijo. Mojemu ni nič jasno, ker ponavadi mi je bilo čist vseeno al je al ni, sedaj mu pa težim trikrat na dan kdaj bo žeuser posted image !!! Zakaj le user posted image

Lotty, Macka27 žal mi je, da nimata zamrznjenčkov, ampak glavo gor, ne prehitevajmo dogodkov. Jaz ne bi vedela kdaj pride pošta, ker sva z mojim že na dan ET(5. dan) podpisala, da se strinjava z zamrznitvijo petih pingvinov. Lotty, tako kot si ti navijala zama, sedaj jaz močno stiskam pesti, da bo ostalo samo pri izcedku, vem pa kako je to mučno, ko se ti vsakih 5 minut zdi, da ti je nekaj priteklo in letiš na WC, jaz še vedno to delam, cela živčna vojna...

Punce moje, me se ne vdamo!!! user posted image

Jaz še vedno močno dvomim za petek, se mi zdi čist nemogoče, da bi bila jaz enkrat noseča, hvala vsem, ki varjamete vame, ampak bo treba še 2 dni počakat...

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.12.2007 8:26:15   
Amelia
Aja, pa še to, a ste gledala včeraj poročila, imajo v LJ prezaseden oddelek za intenzivno nego novorojenčkov in sedaj pošiljajo vse nosečnise, ki imajo rizično nosečnost ali pa zgodnji porod v MB, ker nimajo dost naprav in medicinskih sester v LJ.

Mislim, katastrofa, najprej nas spodbujajo, da bo le večja rodnost v Sloveniji, sedaj ko jo imajo, je pa cel problem. Matr, a bi se dalo to kakšno akcijo izvest, ne vem, kakšno peticijo, da bi dosegli, da se okrepi ta oddelek. Je ena sestra razlagala, da jim včasih zmanjka pripomočkov, ki pomagajo dojenčkom dihat in potem letijo po celem kliničnem centru in iščejo še kakšno to napravo. A si predstavljate, da imate tam eno nebogljeno bitjece, ki se bori za življenje, potem pa takole...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.12.2007 8:40:44   
Abra
Dobro jutro!

Pija, to vreme je kot nalašč za tvoje pingvinčke. user posted image Lepo ju cartaj.

Trepetalke prav dobro vam gre. user posted image user posted image Samo še dva dni. jupiiii! Danes bi vam test že čist prav pokazal, če je katera tko pogumna user posted image

Lotty ne misli, slabo, če nimaš nič zamrznjenčkov. Lej, jaz sem ti napisala, da sem imela precej večjo izbiro zarodkov, pa se jih je večina nehala razvijat. Ta dva, ki so mi jih vstavili sta pa prinesla plus!!! Saj v končni fazi rabimo samo enega, kajne? Pa pri tebi jim je ziher boljš, kot v epruveti. user posted image

Amelia jaz tudi nisem mogla verjet user posted image user posted image plus je bil tko debel, pa še nisem bla prepričana ali prav vidim user posted image

Pikovit, zdaj mi je pa jasno, zakaj si celo točko fasala na radarju. In to je severna obvoznica, omejitev 100 v normalnih razmerah. user posted image

Gold fish jaz mislim, da greš čisto komot na avion. Si to mislila po testu ali pred? Če bi imela kako hiperstimulacijo bi blo najbrž malo zoprno, če bi morala poiskat zdr. pomoč. Pušenjak navadno pravi, če greš v državo, kjer veš, da bo oskrba ok, pol ni problema, če pa greš npr. v Egipt je pa vprašanje ... Sam avion po mojem ni problem. Kot pa je pikovit rekla, najboljš, da vprašaš Pušenjaka oz. na kliniki.

Lep dan!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.12.2007 9:40:24   
gold fish
Dobro jutro... sem danes malo potegnila, ker sem se zdaj par dni vstajala ob 4.30...
Kar se tiče aviona šla bi takoj po testu... smer... ole!  Saj to je še 3 tedne, bomo videli kako in kaj....

Mene spodaj ful špika, pa kar neki prozorni izcedek imam na čase - kot pri ovulaciji - prejšnjič tega ni bilo....

Jaz bi že tako rada, da je petek popoldan..., da je punkcija za mano....

Vsem držim pesti in se kaj javim kasneje...

Pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.12.2007 9:48:08   
Lotty
punce,
moj izcedek je ze rahlo rjav in ga je kar nekaj ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom sicer nadaljevala s Prometriumom in v petek naredila test,
ceprav ne upam vec na user posted image user posted image

Amelia,
hvala ti. In vsem ostalim, ki navijate tudi HVALA.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.12.2007 9:54:56   
macka27
Jutro punce.. evo mene iz kavice..user posted image

Joj, Lotty midve pa kr brez zamrznjenčkov user posted image , upam da bosta vsaj user posted image user posted image preživeli, ki jih grejem v mojem trebuščku.

Lotty, Amelia, še dva dni user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa testek pade . Po eni strani me je ful strah kaj bo pokazal. Upam da zagledamo user posted image user posted image ... user posted image user posted image

Abra veš, jest si še ne upam probat testa...sicer je danes 12 dan..ampak ga enostavno ne upam.
Jest upam, da smo dobro navijale in stiskale pesti , da nam uspe v petek zagledat user posted image user posted image

Pikovit tut jest sem enkrat fasala 150 eur kazni + 1 piko groza...sem bla jezna ko user posted image . grrrr. No sej za nekaj je blo dobro, ker zdaj vsaj bolj previdno in počasi vozim PO OMEJITVAH user posted image

Gold fish  sej bo hitro petek boš videla še 2 dni pa smo tam ..držim pesti user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.12.2007 9:57:44   
macka27
Lotty  jest mislim da ta izcedek nič ne pomeni...hmm nevem pa ne ..uglavnem jest bom še vedno močno močno močno stiskala pestke za nas..Boš videla da boš v petek zagledala + oz user posted image user posted image , in Amelia . Zase imam pa bolj tak čuden občutek...hmmm mislim da spet ne bo nič..in sem že kar mal preveč napsihirana...včasih si grem že kr mal na živceuser posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.12.2007 10:32:24   
kikaa
Pija76 - srečno danes in za vnaprej!!! user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.12.2007 10:34:03   
Anonimen
Arneja, zakaj pa antistres kapsule? A je hudo? user posted image  Pridi k meni bova raje skupaj se relaksirale ob pivu user posted image , bove zelo raztresene.user posted image

Macka27, Lotty in Amelia, držim močne močne pesti, da fkjaghuai dfiufefHFHSWQČOIOČiw komaj še pišem,  da zagledate v petek user posted image user posted image user posted image .

Gold fish, tebi pa srečno na punkciji, da dobiš veliko veliko celic. user posted image

Pf, tudi tebi stiskam pestke za test. Pa naredi ga 25.12. bo zelo posrečeno biti božič user posted image .

Abra, verjamem kako je to, da ti voda ne paše. Sem to doživela, ko sem hujšala in sem spila skoraj štiri litre vode na dan. Voda je vsepovsod tekla, samo po grlu ne. Bljak user posted image

Sayuri, boščica zdaj pa še bruhanje user posted image . Mal še pa bo bolje.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......