Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:02:10
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75 jaz imam ET v soboto,ker prej nisem nič napisala vidim da sem napisana za petek. Bom jutri popravila
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:03:27
|
|
|
|
kajsica
|
Punce hvala vsem za spodbudne besede, ampak verjamete ali ne, da nimam preveč nekega upanja. Mogoče zaradi tega, ker sem se nekako z izgubo že sprijaznila. Bi pa bilo lepo.... Ma rada bi samo, da se ta zadeva že enkrat razjasni ali bo ali ne, ne pa da sem malu tu malo tam.... Če ni, pač sedaj ni bila prava kombinacija ali pa napačne celice. Saj imam še 2 pingvinčka na rezervi, bomo pa prvo s tistimi poskusili, če ne pa naslednjič, ja takrat pa ziher bo, sem 100%. No mogoče pa bo še sedaj, samo bi se pa res čudež moral zgoditi...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:09:01
|
|
|
|
arneja
|
Pija, zlata, ti pa že jutri transfreček . Jaz sem tudi v postopku ves čas nekaj preštevala, pa tudi jaz si velikokrat s prsti pomagam . Amelia, nič se zahvaljevat za navijanje, ker nam boš čisto vse vrnila .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:12:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Ola, kaj vse se tule dogaja!? Kajsica, jutri bom držala pesti, da bi bilo vse ok. Kaj pa veš, mogoče se pa kak čudež zgodi. Upam in ti iz srca želim, da bi bilo vse ok. Ko prideš domov, hitro napisat, bom poskušala kaj iz šihta pošpegat. Če ne pa popoldne. Drži se. Pikovit, a ti pa kar na radar? Ja mene tud zanima, koliko si peljala. Jaz sicer navadno po južni vozim, kjer je 130 omejitev, tam ne prekoračim, ampak na severni pa tud kar isto brzino držim. Samo da me ne pohopsajo. Ampak nesramneži! Glih na praznike! Sem šla iz firbca svoj račun pogledat. 1400 eur. Mam pa 12 ampul diphereline in 32 ampul Menopurja. Kar bo kar štimalo. Sicer pa sem razmišljala. Arneja sicer ti res niso izpeljali postopka do konca, ampak so pa kljub temu vse razen ETja naredili. ET sam pa ni tolk drag. Zgleda je enotna cena, al kaj. Meni namreč samo zdravila znesejo 667 evrov. Kaj pa vem, jaz se sploh ne sekiram. Pija drži se jutri ko greš po otroke. Pa ne se preveč napit. Mlinčka, kaj so tebi rekli? A se že bliža? Ne morem klicat, ker telefon filam, pa še lena sem. A te je Karmen spet čisto izčrpala?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:14:19
|
|
|
|
DaisyE
|
Moram povedat sonček33, ful se mi dopade tisto tvojo .... svet je poln rožic tete Pehte... pa sploh ne vem zakaj.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:20:10
|
|
|
|
arneja
|
Kajsica, se čisto strinjam, da bi moralo biti točno napisano. Meni je tole res malo čudno . Če bi jaz plačala, bi presneto hotela specifikacijo, kaj vse je bilo narejenega. So pa samo neke čudne šifre, tako, da sploh ne veš, kaj vse je notri zajeto. Ve, na GK, tudi dobite račun domov? Ti nimam česa oproščati, ker se strinjam s tabo . Sayuri, meni zdravila pridejo 629,60 evrov. Prenos zarodka mi ne piše, je pa napisana lokalna infiltracijska anestezija . Piše pa nekaj, da ni mlg. ob., ni zapt - zdaj pa čira-čaraj, da ti bo kaj jasno . A ga v Egipt pokličem za razlago ?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:20:34
|
|
|
|
sonček33
|
DaisyE in ostale: Želim vam, da bi bile vesele in navihane kot Kekec, poskočne kot Brincelj, modre kot Kosobrin, pogumnejše od Rožleta, prijaznejše od Bedanca, in bi spregledale kot Mojca ter se zavedle, da je svet poln lepih rožic tete Pehte.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:23:10
|
|
|
|
kajsica
|
Marjetica, hvala, javila se bom pa šele zvečer, ker gre računalnik nazaj k serviserju, ampak bo zvečer že doma. Se je moj odločil, da bo tega računalničarja kar za vrat držal dokler ne konča . Saj ga poznaš kak je?! Pa še en intermeco, ali ni po obvoznicah 100 omejitev, 130 je samo na avrtocesti?! Saj v kolikor jaz poznam prometni režim!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:24:00
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, meni so tudi všeč tiste Pehtine rožice . Se mi zdi, da ko to prebereš, se ti zdi, kot bi se sredi pravljice znašel . ET pa verjetno res ne more biti prav zelo drag, ampak koliko sem imela ampulc bom pa šla štet .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:24:50
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Prenos zarodka mi ne piše, je pa napisana lokalna infiltracijska anestezija . Piše pa nekaj, da ni mlg. ob., ni zapt - zdaj pa čira-čaraj, da ti bo kaj jasno . A ga v Egipt pokličem za razlago ? Pazi moje hieroglife: Ost.pos,ž.repr.s.,s<65;ni mlg.ob, ni zapt
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:25:19
|
|
|
|
Lotty
|
sayuri, hvala za pojasnilo glede poste in zamrznjenckov arneja, ja dr. Merlo je prisel notri, ko si bila ti pri Resu, ko si pa sla ti ven, smo sli mi notri. Meni je on res najboljsi zdravnik in oseba vseh casov. Ok samo da si dobila ZS, ker sem ze mislila, da sem se razpisala, potem pa kaj zafuckala macka 27 torej pommeni, da sva obe brez pingvinckov??? Jaz jih tudi prvic nisem imela. Sicer sem imela 4 celice in na dan ET so ostali le 2. A to pomeni, da imam slabe celice??? Moj racun glede kolicine zdravl kar stima. Skupna cena pa je 1.409,21 EUR. Imamo vse nekje podobno. Moram pa povedati, da je bil racun iz MB lani kar znatno vecji, pa se manj zdravil sem imela. Amelia, Jaz kar stavim nate.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:25:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 DaisyE in ostale: Želim vam, da bi bile vesele in navihane kot Kekec, poskočne kot Brincelj, modre kot Kosobrin, pogumnejše od Rožleta, prijaznejše od Bedanca, in bi spregledale kot Mojca ter se zavedle, da je svet poln lepih rožic tete Pehte. No tole vse skupaj se mi pa še bolj dopade. Bom si zdaj vedno ko bo hudo samo to ponavljala, ...svet je poln lepih rožic tete Pehte... Pa še res je. Sem se kar raznežila. Arneja men tud pišejo gor tiste čirulečarule. ni mlg. ob., ni zapt.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:26:27
|
|
|
|
arneja
|
Sayuri, meni piše čisto enako, šifra je pa N11B. Sem se že ustrašila najprej, da je napisal, da imam osteoporozo , ko sem tisti ost. pos. prebrala. Kaj ti pa na vrhu pri posegih piše?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:28:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pa še en intermeco, ali ni po obvoznicah 100 omejitev, 130 je samo na avrtocesti?! Saj v kolikor jaz poznam prometni režim! Južna obvoznica je v bistvu AC. Ima zelene table. Vzhodna tud. Se pravi 130. Zahodna in severna sta pa modri, se pravi 100. Unga, ki vama rač. popravlja, pa kar stisnita za vrat! Sayuri meni isto piše.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:30:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Kaj ti pa na vrhu pri posegih piše? POSEGI: Postopki asistirane reprodukcije z medikamentno indukcijo ovulacije Drugi posegi reproduktivne medicine Načrtovanje in vodenje postopkov asistirane rerodukcije Lokalna infiltracijska anastezija Prenos zarodka v maternico Punce, jst grem jest, ker mam orng luknjo v želodcu, pa s hrano vsaj za kake pol ure ublažim slabost. Možek je pico naredil
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:30:28
|
|
|
|
arneja
|
Lotty, a Merlo je tvoj ginekolog, Reško pa samo punkcijo in ET naredi? A Merlo dela samo v Postojni? Izgleda pa res takšen prijazen možic . Dobiš tudi ti ZS, če ne ta teden, pa naslednjega, ko bom imela ves čas na svetu . Lotty, koliko si ti sploh stara? Računi iz MB pa vem, da so še presneto višji. Izgleda, imamo potem vse enak znesek. Čeprav ne vem, kja pomeni obvezno?? Dejzi, daj ti na netu vtipkaj tisto ni mgl., ni zapt, jaz moram iti posodo pomit .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:32:38
|
|
|
|
arneja
|
Sayuri, dober tek. Jaz pa čokolado jem , ampak vsaj tisto s 70 % kakava. Meni pa ne piše drugi posegi reproduktivne medicine in prenos zarodka, tako, da malo pa že ve, kaj je res delal .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:32:43
|
|
|
|
DaisyE
|
Dejzi, daj ti na netu vtipkaj tisto ni mgl., ni zapt, jaz moram iti posodo pomit . Ti maš pa šefovske potenciale, ali če se lepše izrazim, dobre organizacijske sposobnosti. Jaz sem tam na sosednji temi Priporočeni ginekologi našga Reškota dala na seznam! Dajte malo glasovat zanjga, ker je res car!!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:34:51
|
|
|
|
DaisyE
|
Google javlja: Poizvedba – Ost.pos,ž.repr.s.,s<65;ni mlg.ob, ni zapt – se ne ujema z nobenim dokumentom. Predlogi: - Preverite pravilnost zapisa besed.
- Poskusite z drugimi ključnimi besedami.
- Poskusite s splošnejšimi ključnimi besedami.
- Poskusite z manj ključnimi besedami
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:37:36
|
|
|
|
Mišolina
|
Sayuri, prav si napisala, transfer imam v soboto. Sonček 33, počutim se dobro. Moram priznat, da je bila ta punkcija najmanj boleča do sedaj. Razen inekcije proti bolečinam, ki sem jo dobila pred punkcijo, kasneje nisem rabila vzeti nobenega ketonala. Delal pa jo je dr. Zorn. Gold fish, čestitke za folikle. Stop inekcijo sem si dala jaz kar v tebuh, tako kot Menopur. Želim ti nebolečo punkcijo in veliko zdravih celic. Sonček 75, a sva se midve pogovarjali po punkciji v bolniški sobi?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:38:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ost.pos,ž.repr.s.,s<65;ni mlg.ob, ni zapt Da prevedem: Ostali posegi, ženski reproduktivni sistem, starost nižja od 65 let. ni malignih obolenj, ... ... o tem, kaj pomeni ni zapt, bom pa še razmišljala.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:39:40
|
|
|
|
Abra
|
Vidim, da se ravno okrog računov pogovarjate. Jaz sem zadnjič šla preverjat oba računa in štet zdravila, pa mi jih je v tem postopku premalo zaračunal. Saj se ne spomnim več natančno, zdaj se mi pa ne da gledat. Meni je čisto vseeno, ker to plača zavarovalnica, zavarovalnica pa za postopek plača centru določen znesek in pika. Ne več, ne manj. To sem poleti brala in se mi je zdelo skrajno nelogično, vendar za posamezni postopek dobi največ GK Ljubljana, potem Maribor in najnižjo cifro Reš. Plus zdravila. Kje je tu logika, mi tudi ni jasno, saj vsi isto počnejo. Si predstavljam, da so računi zaradi tega vsi isti. Na GK bi bil pa najbrž 2000 in več. Saj je tudi Tassi1 se mi zdi pisala, da je v Mariboru plačala 1800 + zdravila .. Postopek se pa šteje, če je opravljena punkcija. Sem razmišljala, če bi terjala še od ZZZS denar za prometrium, pa mi je dragi rekel, če sem nora, da se mi še s tem da ubadat. Saj se mi ne Lotty, meni se je 8 celic oplodilo, pa sem brez zamrznjenčkov. So mi že na ET-ju povedali, da se jih je 6 nehalo razvijat. Sem si mislila, da tudi ta dva, ki so mi jih vstavili ne moreta bit bogved kaj, pa sem se na srečo motila Arneja, tudi meni ni blo nikoli jasno, kako komu ne paše voda pit sonček33 Daisy in Arneja google pa še ni dost izobražen Sayuri, a si spet Pijo pozabla dat na seznam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:40:00
|
|
|
|
sonček33
|
ni zapt - ni zapletov???
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:40:33
|
|
|
|
kajsica
|
Arneja, ne na Gk ne dobimo ničesar domov, razen če nismo samoplačnice, saj tako predvidevam. Je sigurno da dokler smo na koncesiji ne dobimo domov nobene specifikacije, tako da pojma nimam kako obračunavajo. Ti pa verjame, jaz bi pegledla čisto vse in bi hotela tolmača zraven, če bi bilo potrebno plačati.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.12.2007 20:43:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ni zapt - ni zapletov??? Bi znalo bit kar res to. Pa mi smo že celi dohterji.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......