|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
19.12.2007 10:37:59   
Anonimen
Pija, dobrodošli doma. Pa veliko uspeha, veselja in pozitivnih misli. user posted image

Komaj čakam, da bom tudi jaz končno nekoč user posted image  user posted image  prinesla domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.12.2007 11:01:42   
Pija76
Drage moje punce,
najprej vsem en lep sončen pozdravček od nas3. Nismo še doma, smo šli nečake in bratrančka pogledat, in imamo tukaj zdaj smejalne faje. Kaj sta faconarja navihana, tedva bosta dala vetra!!!

Abra, Arneja, DaisyE, Pikovit, Dakec hvala za pestke in lepe želje, domov sem prišla ob 1h, šla malo spat, ob 5h ustala tekla k Karmen ( 1. bitka dobljena), masažo sem dobila za dojenčka, stala v koloni za Lj, prišla tja šla na kavo, čez 45 min nazaj in me pričakata dva živa eskimčka user posted image user posted image . 2. bitka dobljena. Se grem breoblačit in zraven 4 šluke ruma ruknem, ko se je meni začelo vrtet in mi je vroče ratal...bila sem kot kuhan rak....
Pridem notri čakam, čakam, čakam, gre Drobnič ven in pride Tomaževič. 3. bitka dobljena. Pa ga nisem zahtevala, mi ga je sreča prnesla. Potem mi pa še biologinja pove, da sta oba pingvina krasne, najlepše vrste blastocist 4.bitka  Tako da jaz sem zaenkrat fullll zadovoljna....user posted image

Sonček 33 ne se sekirat, sej bo no.....kakšno pivce....
Abra a zdaj me pa hecaš in Sayuri tudi s seznamom.....
Kikkaa draga moja kako si? Hvala za lepe želje, danes ko se srečata prof. Kikaa in prof. Tomaževič: naj bo produktiven meeting in greš kmalu novim zmagam naproti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.12.2007 11:21:23   
pikovit
Juhu Pija tole pa ne more iti drugače kot na koncu en velik debel +

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.12.2007 11:29:06   
Pija76
Pikovit to bo res super. Test 03.01.2008.
Punce a mislite da ne smem nečaka dvigovat iz lupine - 8 kg?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.12.2007 11:31:53   
pikovit
Pija raje ne!Potem si boš lahko kaj očitala.Naj ti ga dajo v naročje.Ravno dvigovanje naj bi bil problrm,pa tudi 8 kg ni ravno mačji kašeljuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.12.2007 11:39:03   
sonček75
jaz sem tako žalostna user posted image  user posted image  user posted image
Sedaj sem klicala na GK in so mi povedali ,da  moja edina celica ni bila dovolj zrela.
Že ko mi je tomaževič dal stopko ko so bili folikli veliki 17,17,16,16 se mi je zdelo zelo čudno....
Sedaj sem tako prazna in utrujena  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.12.2007 11:44:01   
Anonimen
Ojej Sonček 75, mi je zelo žal zateuser posted image . Naj te želja vodi naprej, ne obupaj tudi zate sije sonček. Nekoč te bo obsijalo. Kar pogumno naprej.
Veliko punc govori o prehrani, pivu, ..... Probaj na ta način. Punce ti bodo dale recepte in menije za prehrano pa bo naslednjič boljše in uspešnejše. user posted image

(odgovor članu sonček75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.12.2007 11:44:35   
pikovit
Sonček ne joči.user posted image Vem kako je to.Tudi jst sem to doživela.To so stvari,ki te ubijajo,po drugi strani te pa jačajo.Izjoči se potem pa mogoče pojdi na kliniko in malce povprašaj ,zakaj ,kako.Lahko,da boš dobila kakšno info. kaj je narobe in bo nasledjič boljše.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.12.2007 11:45:02   
Sulfinija
Sonček75,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pija raje ne dviguj ničesar,naj ti ta malega dajo oni v roke.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.12.2007 12:04:40   
pf
Sonček, zelo mi je žal, da se ni izteklo kot bi se moralo. Bodi pogumna in se probaj potolažiti, kljub temu, da je hudo, boš videla, da bo čas naslednjega postopka hitro tukaj. Kot ti je svetoval Dakec, poskusi še s kakšnimi dodatki naslednjič.

Dakec, saj bi naredila test 25.12.2007 na božička, pa me je strah kaj bo pokazalo, saj imamo božično večerjo v širšem družinskem krogu, pa še družinski prijatelji pridejo in ne verjamem, da bi lahko brzdala čustva, če ne bo pokazalo kot si želiva. Bi pa res bilo to najlepše darilo kar si ga lahko zaželiva.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.12.2007 12:06:34   
gold fish
soncek75 -user posted image user posted image user posted image  Ne obupaj..., mogoče je res dobro, da na kliniki povprašaš kako in kaj... Drži se...  
Glej jaz sem imela prejšnjič 22 foliklov, 12 celic, samo 2 sta prišli do konca in na 5 dan sem imela 2 moruli..., vstavljeni - ena po ena, pa nobena ni ratala...
Prej pa nama je naravno ratalo v prvo....Se tudi sprašujem zakaj zdaj ne gre.... 

Pija - user posted image user posted image user posted image ... , kar se pa dvigovanja tiče pa vsaj zdaj na začetku ne dviguj ničesar težkega. Tudi obešanje perila in zaves naj odpade....

Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.12.2007 12:18:51   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Pija -obešanje zaves naj odpade....

user posted image user posted image user posted image  kadar bi ble za prat mi ni žal, da jih še nimamuser posted image user posted image user posted image

Hvala punce!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.12.2007 12:27:39   
arneja
Sonček, žal mi je, da se je tako izteklo. Kot veš, se je meni zgodio enako in je res hudo. Stopko dati pri velikosti foliklov 17 pa meni ni normalno user posted image . So ti jo tako kmalu dali samo zato, ker tistega Cetroida ali kaj niso imeli, ne? Prav bedno user posted image . Jaz bom drugič Rešu kar rekla za ta Cetroid ali kaj (res ne vem, kako se točno reče), glede na to, da sem imela nezrele celice. Jih bi bilo očitno treba dlje časa zoreti, pa bi bilo.

Pija, vi3-je pa samo uživajte user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.12.2007 12:30:50   
Abra
Pija, ti si danes definitivno zmagala user posted image user posted image pri takem vremenu ne more bit drgač.user posted image Lepo ju čuvaj. Dvigovanje je pomojem problematično po ET v samem postopku, ker so jajčniki precej povečani in se lahko zasukajo. V naravnem ciklusu z zamrznjenčki pa ne bi smel bit problem.. previdnost sicer nikoli ne škodi.

Sonček75 user posted image user posted image user posted image ti je dakec napisala, da bo tudi tvoj čas prišel. Te pa čisto razumem, da ti je danes hudo. user posted image Jaz sem imela na zadnjem UZ pravtako velike folikle, naslednji dan pa je padla stopka in sem imela 10 lepih celic. Po mojem prezgodnja stopka ni bil razlog, vseeno pa vprašaj na kliniki. Naslednjič ti bojo ziher dali drugo terapijo, pa s hrano in pivcem si boš pomagala, pa boš zmagovalka. Zdaj si pa odpočij od vsega tega, da boš spomladi pripravljena za nov boj.

gold fish, če greš pa po testu, te bojo kake slabosti in čudne želje po hrani znale hecat user posted image user posted image ko boš za zajtrk že hotla kosilo jest user posted image

Dakec meni je zaradi vode tečno, ker sem prej samo vodo pila, in to v velikih količinah, zdaj mi pa ne gre in sem skoz žejna. Zato mi pa goveja župca paše. Danes je še nisem jedla, ful uspeh user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.12.2007 12:54:24   
sonček75
najprej sem imela na napotnici napisano superfact+gonal.Kosem prišla k sestri blanki me je ona dala na kratki postopek menopur+cetroid,a je cetroida zmankalo zato sem dobila samo menopur.user posted image
Danes ko sem klicala biologinjo je rekla da celica ni bila dovolj zrela in da bodo moj primer dali na konzilij,zakaj je do tega prišlo.
Bom verjetno kar v petek šla po odpustnico in probala dobiti dr.Zorna(moj gin.)ker je ta teden na UZ in ga bom malo vprašala kako naprej
Pivo sem pa v tem postopku redno pila user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.12.2007 13:35:57   
gold fish
glede tega Cetrotide... včeraj, ko sem bila na GK na UZ sem vprašala nekaj punc v čakalnici kako je s tem, ker sem videla, da pišete, da ga je zmanjkalo.... Nekatere med njimi so ga dobile še potem, ko ste ve že pisale tu goruser posted image , ena pa je rekla, da ji ga pač niso dali, ne da je zmanjkal ampak, da se je gin. odločil drugače...  Zdaj pa vedi kaj je res.... 

Aja, pa še nekaj mi je bilo ful čudno... bila sem edina z dolgim postopkom...vse so imele kratkegauser posted image  .... 

Zdaj šibam po pikeca, ga peljem na badminton in se pol kaj javim....

Soncek75 - jaz nisem pila nič pira, samo Tifol in b komplex jem..., pa vseeno ratajo celice, tudi pri hrani nič kaj posebnega ne jem ...
Včeraj je bila na GK ena punca, ki je razlagala, da je v prejšnjem postopku (dolgi)  imela Suprefact, po 14 dneh UZ in bi naj pol začela z Menopurjem.... je že na Suprefact tako reagirala - ful foliklov, da so ji dali stopko in punkcijo ter pol ET....

Zdaj pa res moram iti....

Pozdrav.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.12.2007 14:01:45   
Amelia
Soncek75 žal mi je za tvojo pikico, boš videla, da bo naslednjič boljš, jaz sem imela v prvem IVF 2 zarodka, v drugem pa kar 7, ti bodo že ugotovili t pravo kombinacijo zdravil, boš videla.

Pija super si danes opravila, sedaj ju pa pridno čuvaj!!!

Lotty jaz še vedno upam, da tvoj izcedek ni user posted image  , drži se.

Jaz pa sedaj razmišljam kako bom CB naredila pred službo v petek, če bo negativno ne vem kako bom šla v službo, ampak najboljš je z jutranjim urinom, a ne? Po mojem mojega sploh ne bom zbudila (hodi kasneje v službo) in če bo plusek mu bom šla takoj povedat, če pa ne bo, ga bom pa kasneje iz službe klicala. Joj kaj jaz že razmišljam. Sem pa pred dvemi dnevi sanjala, da sem naokrog hodila z velikim nosečniškim trebuhom...ah to je pa to, ker skoz o temu razmišljam...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.12.2007 14:25:42   
sayuri
Pija76 super za dva zamrznjenčka user posted image user posted image user posted image . Sedaj sta na toplem in na varnem. Čuvaj ju, da se pokaže debel plusek.
Sonček75, žal mi je zate user posted image
Trepetalke, držim pesti user posted image user posted image user posted image . Petek bo kmalu tukaj user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.12.2007 14:26:43   
macka27
Soncek 75 tudi meni je  žal za tvojo pikico user posted image user posted image

Amelia jest sem tut to že razmišljala glede tega testa v petek user posted image , kaj če bo negativno - joj z kakšno težavo bom šla v službo groza... me je kr strahuser posted image .
Ne moreš verjet ampak je res..kakšne sanje sem jest danes imela, po eni strane luštne po drugi pa grozne.. sanjalo se mi je, da je neka ženska zapustila svojega dojenčka in ga odvrgla ... no potem sem pa jest našla tega dojenčka in še punčka je bila in sem jo vzela za svojo.. Tako živo se mi je sanjalo kot da bi bilo res...najlepše je pa bilo to , ko sem se sama sebe videla na unmu stolu k se guga in v naročju sem imela user posted image   oblečeno čisto v belem in je pila mleko po flaški. user posted image
Joj, kakšne sanje... Ne morem vrjet, da se mi je tako živo sanjalo, kot da bi bilo res.user posted image .Me prov zanima kaj te sanje pomenijo uf uf uf..firbec me matra. Sam to je res to k skoz ampak res skoz razmišljam tako kot ti Amelia o tem...hmmmm

Lotty jest tut upam da tvoj izcedek znak za prihod user posted image , držim in močno stiskam pestke.

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
19.12.2007 14:27:56   
macka27
Joj zatipkala sem sem Lotty upam da tale izcedek NI znak za user posted image M . Se opravičujem

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.12.2007 15:05:47   
Lotty
macka27, Amelia
hvala vama, ampak mislim, da bi bilo prepozno za kaj drugega.
Sem se že user posted image user posted image user posted image user posted image
Nocem si delati iluzij, tako da sem se že sprijaznila.

Sem pa jaz en dav v živo sanjala svoj pozitiven test. Se mi še ni zgodilo v 4 letih. Samo sem pa danes sanjala M, tako da ..... Bo že kaj na temuser posted image .

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.12.2007 15:12:09   
macka27
Lotty a veš da se tut meni ko sem pred M ponavadi sanja kaj od krvi ...in lej ga zlomka v parih dneh dobim Muser posted image user posted image user posted image user posted image . Se mi je pa prejšni teden enkra sanjalo od krvi..tko da upam da tele sanje ne bodo prinesle hudičeve user posted image user posted image user posted image user posted image M.

Nushy

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
19.12.2007 15:14:30   
macka27
Lotty ti kar počakaj do petka... pa boš vidla kaj bo...samo ne se vdat. močno močno močno močno močno stiskam pesti za vse 3

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
19.12.2007 16:47:47   
gloria
Na hiterco da vam povem da je danes dr.Zorn kr mal skimaval z glavo zaradi mojih foliklov.Na levi strani sta 4(21,16,16,17),na desni tud 4(17,16,15,13),tak da mam v petek 21.12 še en uz ker so zelo neenaki tak da ni vedel kaj naj nardi.V prvem postopku sem imela vse približno iste veličine tak da me je mal zaskrbel z svojim dolgim razmišljanjem kaj naj nardiuser posted image ..A je imela katera tud take različne velikosti?Mam pa dolgi postopek(supre.+menop.)Zdejle grem v trgovino,za nazaj bom brala zvečer.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
19.12.2007 17:18:36   
arneja
Abra, ti si pa zmagovalka, če danes še nisi po goveji župci posegla user posted image . Ampak do zdajle si pa že zvrnili kakšen krožnik, kaj user posted image ?

Sonček75, boš sporočila, kaj bodo na konziliju rekli, zakaj celica ni bila zrelauser posted image ?

Gold fish, ko smo si pa tako različne: nekatere lahko počnejo vse, pa takoj zanosijo, druge se bomo pa morale očitno marsičemu odpovedati, da bomo do dobrih celic prišle.

Amelia, ti pa zdajle svinčkih v roke, pa zapisat: JAZ, NOSEČKA user posted image . Se boš kar morala te misli privaditi, čeprav se ti zdi nedoumljivo user posted image . Meni se je že sanjalo, da sem imela prelepega fantka - ja, razmišljanje in želje naredijo svoje user posted image . Ampak pri tebi bodo sanje resničnost postale prav kmalu user posted image .

Macka, ti tudi nič se bati, ker plusek bo user posted image . Ampak v službo bo itak brezzveze iti, ker boš vsa zasanjana in posledično neučinkovita user posted image . Jaz sem pa zadnjič tudi sanjala, da sem zapuščenega fantka na klopci našla in ga vzela za svojega user posted image . Očitno smo na precej isti valovni dolžini, ker takole podobno sanjamo user posted image .

Lotty, jaz še kar navijam zate user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......