|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.12.2007 19:07:13   
zarja1
kAJSICA,
hvala za vse. Upam, da bo pri tebi vse okuser posted image user posted image user posted image

ZARJA

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.12.2007 19:08:41   
sonček33
Punce, iskreno - je zelo slabo kratek postopek, 7. dan samo 4 folikli in še to samo vel. 10????Je že začetek tako zelo slab???????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.12.2007 19:18:16   
kajsica
sonček 33, jaz sem imela kratek postopek in sem na prvem UZ 8.dan imela enako 4 folikle, sam da 2 sta bila 12, 2 pa 10, potem se4mimela UZ čez 3 dni pa je bila skoraj panika tako so bili veliki in toliko jih je bilo. No na koncu pa sem imela 16 foliklov, od tega se jih je 12 oplodilo.... Ne vem sicer na podlagi česa se odločijo za dolg ali kratek postopek, ampak kratki ni nič boljši ali slabši od dolgega. Res počakaj na 2 UZ, ko bo celotna slika dosti bolj realna.

Punce sicer ne vem kako gre to v Postojni, ampak na GK v Lj zamrznejo samo najlepše blastociste in verjemite, da jih nima veliko punc, moraš imeti kar srečo...pa ne se sekirat, saj bo, če vas pa toliko zanima, pa pokličite in vprašajte. Saj če je Reš na dopustu, je sigurno kje kakšna sestra, ki ve kako in kaj s podatki.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.12.2007 19:19:50   
**NiNa**
Oj oj punce
A mi lahko katera "pomaga"?
A je katera še krvavela (user posted image , da se razume je to moj 5 dan cikla, ponavadi krvavim 5-6 dni), ko je imela 1. UZ? Zanima me, kako naj grem notri na pregled brez hlačk, pa da me nebi čudno gledali? Sicer krvavim še čisto malo, pa vendar še. Kako ste ve to naredile?
Res me mori user posted image
Hvala za kakršenkoli nasvet!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.12.2007 19:26:09   
sonček33
kajsica, joj, hvala, si me pomirila, Jutri imam 2. uz, naj bog da velikost mojim foliklom. Vse lepo ti želim.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.12.2007 19:28:57   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 24.12.

Torek, 25.12.

Sreda, 19.12.
**Nina** - UZ
pija76 - ET
gloria - UZ
sonček33 - UZ

Četrtek, 20.12.

Petek, 21.11.
Amelia -TEST
Lotty - TEST
macka27- TEST
user posted image ANA_P - pregled
user posted image merryana - pregled
Sonček75 - ET ???
gold fish - punkcija

Sobota, 22.12.
Mišolina - ET???

Nedelja, 23.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, 9.12.začetek Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 jan ali feb v nov boj
  • lara light (1IVF;PO,dr.Reš) 10.1 razgovor
  • zarja1 (IVF;LJ) začetek januarja

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
user posted image ABRA (PO) pregled ???
user posted image KITTY pregled 28.12.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu sonček33)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1781
    18.12.2007 19:34:37   
    kajsica
    NiNa, poglej ne obremenjuj se s takšnimi zadevami, lepo pojdi jutri na pregled (na tvojem mestu bi raje uporabila vložek in ne tampon), preden pa greš not, pa lepo povej da imaš predvidevam da rahel izcedek in ti bodo itak tam povedali kako in kaj dalje.

Meje je moja oseban G pregledala kljub rahlemu izcedku.

(odgovor članu **NiNa**)
    Neposredna povezava do sporočila: 1782
    18.12.2007 19:35:11   
    arneja
    Amelia, Lotty in Macka, kar naenkrat bo petek tu in ve tri boste delale test, ki bo vsaki en lep plusek pokazal user posted image user posted image user posted image .

Meni se pa zdaj dogajajo čisto brezvezne stvari, kot je registracija avta pa nakupovanje darilc pa enih lepih uhančkov iz belega zlata sebi user posted image . Za registracijo dala 600 evrov user posted image . Aja, pa račun za postopek je prišel - 1.400 evrov za ... nič dojenčkov user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1783
    18.12.2007 19:35:44   
    zarja1
    sAYURI,
    hvala da ste me sprejele.user posted image

Zarja

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1784
    18.12.2007 19:38:07   
    zarja1
    Punce,
    morda bo zvenelo totalno neumno, a mi lahko razložite kaj je to kratek in dolg postopek?user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1785
    18.12.2007 19:38:31   
    sayuri
    kajsica nisem imlea prej časa oz volje (danes sem prvičuser posted image ) in se res tko grozno počutim, da sem popoldne prespala.....

Ko sem prebrala tvoje štorije, sem 100%, da ne gre za isto situacijo, kot pri meni. Pa ti bom vseeno opisala, kaj se je poleti pri meni dogajalo.
    • 31.5. ET
    • 14.6. plus na Clear blueju. Ker pri Rešu ni krvnega testa, ga nisem šla delat.
    • 28.6. prvi UZ - vidna GV velikosti 10 mm, ploda še ni. Reš neki zmajuje z glavo in pravi, da so možna odstopanja.
    • 7.7. pregled pri svojem gin. Naredi Uz in pravi, da je vrečka zelo majhna, ploda on ne vidi.
    • 8.7. drugi UZ pri Rešu. Spet zmajuje z glavo in pravi, da je GV zrasla na 14 mm, vendar je to še zmeri majhno.
    • 17.7. tretji UZ pri Rešu. GV velika 16 mm, notri nekaj je, vendar ne more določiti, da je to plod. Dobim napotnico za čiščenje. Noseča 8t 5 dni.
    • 17.7. UZ na urgenci. Gin potrdi, da ploda ni in da se nosečnost ne razvija ok. Abrazija.
    • 5.8. histološki izvid abrazije - molarna nosečnost.

Tako je bilo pri meni.... Močno močno upam, da gre pri tebi čisto za drugačno situacijo.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1786
    18.12.2007 19:40:13   
    kajsica
    Arneja in ostale Rešovke, pikola to pa ne morem verjeti, da si dobila takšen račun kljub neizpeljanemu postopku. A ni to polna cena? Saj pa ja morete še zdravila same kupovati?!

OK štekam, da neki zaračuna, samo no mislim da je to celotra?

Arneja oprosti ker se ti tukaj vtikam, res se opravičujem, ampak to je pa res cifra!!!!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1787
    18.12.2007 19:40:25   
    sonček33
    zarja1 - ni neumnih vprašanj. Jaz ves čas nekaj sprašujem in te punce tukaj so zlate. Vse izveš. Žal jaz poznam samo kratek postopek, ko se začneš špikat 2. dan ciklusa, pri dolgem pa je mislim, da začetek 22. dan ciklusa.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1788
    18.12.2007 19:40:39   
    sayuri
    Tiste, ki ste dobile iz Postojne račun...... Pošta za zamrznjenčke bi prišla pred računom....tko da...žal.... Tudi jaz nisem imela nobenega zamrznjenčka, pa jih je 5 tam ostalo.....

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1789
    18.12.2007 19:43:30   
    sayuri
    Arneja, sam tole je pa res velika cifra, glede na to, da ETja ti sploh nisi imela. No., itak gre na zavarovalnico, pa vseeno....
    JAz sem imela 1.409,21 € ta postopek + Prometrium, ki ga sam kupiš v Italiji - ena škatla je za 1 teden, stane pa 5,19€, pa računaj, da jih rabim od ETja, do 12 tedna nosečnosti....

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1790
    18.12.2007 19:43:36   
    sonček33
    sayuri - žal mi je, da si morala dati to skozi...si zelo pogumna

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1791
    18.12.2007 19:44:38   
    kajsica
    Sayuri, hvala na odgovoru. Ja saj pri meni se od začetka ni vidlo nič, sedaj pa je majhna GV in ne vem, ne vem....

No pa saj imam jutri spet UZ in grem dat kri, pa bomo videli kako ina kaj. Hvala ti še enkrat na odgovoru.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1792
    18.12.2007 19:44:51   
    Anonimen
    Ali bi lahko še meni odgovorile nakaj? Če dobiš pri g beli recept in greš po ta zdravila v tujino, kje moraš uveljavljati povrnitev stroškov?Ali ti sploh povrnejo in v kolikem času?Hvala

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 1793
    18.12.2007 19:45:33   
    arneja
    Lotty, sem dobila sporočilo, samo časa nisem imela odgovoriti nanj, ampak odgovor še sledi user posted image .

Konina, boš videla, kako boste uživali v Egiptu user posted image . Boš na vse hudo pozabila user posted image .

Dakec, prav, da si G poklicala.

Pikovit, kje na obvoznici te je pa dobil radar user posted image ? In koliko si peljala?

Abrica moja, nosečka si, imaš pa takšne čudne prehranjevalne potrebe zdaj user posted image . Ampak, da ti pa voda ne paše, ta je pa huda user posted image . Jaz sem si pa danes tiste antistres kapsule nabavila, pa piše, da jih ješ le 10 ali 20 dni, potem pa narediš eno-mesečni premor. Jih naj zdaj začnem jesti ali še ne?? Se kateri kaj sanja??

Gold fish, grozljivka je bila na avtocesti, sem prejle videla user posted image . Pa kaj je to zadnje čase?? Foliklčke imaš pa lepe, tkao da kar lepo sproščeno počakaj na punkcijo user posted image .

Amelia, suuuuper, nič flekcov na hlačkah za devet mesecev, a ne user posted image ?

Pikovit, kako se te ne vidi na slikci? A samo registrska je gor?

(odgovor članu Lotty)
    Neposredna povezava do sporočila: 1794
    18.12.2007 19:49:54   
    arneja
    Kajsica, saj vse plača zavarovalnica, je račun samo informativne narave user posted image . Pa zdravila mi je kar Reško dajal, jaz sem samo za bencin dajala user posted image . Bi bilo pa grozljivo, da bi morala vse to plačati, čeprav niti do ET-ja ni prišlo user posted image ,

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1795
    18.12.2007 19:55:24   
    arneja
    Sayurči, jaz itak vem, da za naju ni nobenega eskimkota, Lotty jih pa itak ne bo rabila, ker bo user posted image  v petek zagledala user posted image . Ej, sem šla zdaj gledat in moj račun je bil čisto tolikšen kot tvoj, pa brez ET-ja user posted image . Sem ravno razmišljala, da tudi število Menopurja in Dipherelina kar od oka napiše. Menopurja naj bi jaz porabila 26 komadov, Dipherelina pa 21. In ti? Da vidim, da mi ni kar kopije tvojega računa poslal user posted image . Bom šla pa prav računati, koliko sem jih zares porabila, ko bom imela čas. Lotty, koliko je pa tebi naračunal user posted image ? Aja, te hočem že nekaj časa vprašati: kdo je Merlo, a je takšen manjši? A je prišel takrat k Reškotu v pisarno, ko sem bila jaz notri?

Kajsica, jaz zate res držim pesti, da je prišlo do nekakšnega čudeža, pa da boš jutri vesela user posted image .

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1796
    18.12.2007 19:57:47   
    kajsica
    arneja, Ok če plača zavarovalnica, samo mislim da bi bilo vseeno potrebno pisati tako kot je potrebno, ali pa če imajo tam sistem ko prideš na prvi pregled je ista cena kot pa končan postopek. Kaj pa naslednji postopek, tebi bi ga moral dati na zavarovalnico?!

Saj me res nič ne briga, samo neke razlike pa bi morale biti, kaj pa če bi bil to tvoj račun?! Pri vseh težavah!!!!!

Oprosti, res se vtikujem v stvari ki me nič ne brigajo. Res oprosti!!!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1797
    18.12.2007 19:57:54   
    sonček75
    jaz imam ET v soboto,ker prej nisem nič napisala vidim da sem napisana za petek.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1798
    18.12.2007 20:01:09   
    sayuri
    Smešno tole z računi, arneja. Da imava čist isto cifro? user posted image user posted image user posted image
    Jst imam  Menopurja 29 komadov, pa ga sploh imela nisem user posted image user posted image user posted image (saj veš, da je pri meni čaral s Puregonom), pa 18 komadov Dipherelina, pa 2 komada Pregnyl. Zdravila pridejo 659,78€. Potem pa pride še ostali postopki zraven. Ej, a tebi piše gor na računu "prenos zarodka v maternico"????

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1799
    18.12.2007 20:01:21   
    sonček33
    sonček75 - držim pesti močno močno...mislim, da bo konec leta zate zelo lep

(odgovor članu sonček75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......