|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
19.12.2007 17:37:01   
sonček33
Ojla, punce.
Tako, 2. uz je za mano - 7 foliklov velikosti od 10-15 - no ja, malo bolje je. Čez 2. dni grem spet.

Sonček75 - žal mi je, da se je tako končalo. Objem zate. Drži se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.12.2007 17:47:39   
arneja
Sonček33, lep rezultat user posted image . A si foliklčkom kaj s pivom pomagala user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.12.2007 17:58:48   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Abra, ti si pa zmagovalka, če danes še nisi po goveji župci posegla user posted image . Ampak do zdajle si pa že zvrnili kakšen krožnik, kaj user posted image ?

O seveda user posted image user posted image in to ne samo enega user posted image user posted image

gloria jaz sem tudi imela na uz folikle vseh možnih velikosti in sem bla čisto panična, ker so bli prvič vsi enaki. Na punkciji so bli pa vsi enako veliki. Zato pa je stopka, da zrelim, ne dovoli, da predčasno počijo, manjši pa v tem času še lepo zrastejo. user posted image

Lotty, macka, Amelia user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo test padel???
Lotty nič se ne oziraj na izcedke, veliko nosečk jih ima. Dokler ni prave user posted image je še veliko možnosti. Jaz še vedno navijam. user posted image

sonček33 user posted image user posted image vidiš, kako fino rastejo

Sanjamo pa zgleda vse približno isto user posted image user posted image jaz sem zadnjič na to temo noč pred testom. Sem drugače zelo slabo spala, sem skoz na uro gledala user posted image user posted image sanje so ble pa tko lepe, vsi so bli veseli okrog mene, tko umirjeno je blo vseskupi. Se mi je zjutri zdelo, da mi sanje napovedujejo plus, čeprav sem bla tkoooo živčna. V prejšnjih pričakovanjih sem pa sanjala, kako sem dobila menstruacijo, pa o negativnih testih .... nora je ta podzavest user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.12.2007 18:08:15   
gold fish
soncek33- super za folikle...., čez dva dni bodo že okrog 20...

Gloria - mene je včeraj dr. Zorn tudi pustil malo čakati po Uz (sem se lahko šla vmes oblečt), da je razmislil kaj naj naredi.... Dal mi je še eno dozo, pa potem za danes stopko...  je rekel, bomo isto naredili kot zadnjič..

Mene je danes nekaj par krat piknilo na desni strani (tam, ko so tisti 4x21), pa kot sem že napisala neki prozorni izcedek.... upam, da mi ni kak folikel počil....user posted image .  Še malo - 4 ure pa pade stopka. Kaj že lahko vzamem municijo iz hladilnika?   

Trepetalke....še vedno močno stiskam pesti.....

Zdaj šibam nekaj prevest, se javim malo kasneje....

Pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.12.2007 18:18:50   
macka27
Abra  testek pade kr v petek zjutraj...user posted image po eni strani komaj čakam da bom vidla pri čem sem,po drugi me je pa strah kot 10000....user posted image .
Ja sam res tele sanje so res ..psiha je čist na višku indela 100 na uro user posted image . Veš, tut pri meni je bil ta dojenček ki sem ga sanjala tako lep ful ful..user posted image
Ampak bom probala biti optimistična user posted image .

MOČNO STISKAM PESTI ZA VSE NAS, DA ZAGLEDAMO user posted image user posted image

Gold fish
tut mene je pikalo v jajčnikih ko sem se pikala, tko da mislim da ni panike.. Držim pesti za uspešno punkcijo in seveda da boš na koncu  zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 33 user posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo lepo, še naprej močno stiskam pestke..

Nushy

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.12.2007 18:23:01   
Mišolina
Sonček 75, res mi je žal, da se je tako končalo user posted image .  Me pa zanima, ali si se že v ponedeljek na GK zmenila, da jih boš poklicala in vprašala, kakšno je stanje, ali si danes kar tako sama tja poklicala in so ti dali biologinjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.12.2007 18:30:55   
Pija76
Sonček 75 žal mi je, objemček za tebe. Pogumno pojdi naprej...

Arneja a se meni zdi, da si ti močno želiš fantka?

Abra ti govejo župco, jaz pa kalamare, sestrica zlata mi je kupila 4 kg, pa 1 kg grozdja.

Mačka, Lotty in Armelia močno stiskam pestke za vas!!! Naj bo petek vaš!

Sonček 33 a ti vidiš kako lepo rastejo? Samo pozitivno naprej!

Mene pa kar mal boli tam spodaj...upam, da je to dober znak.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.12.2007 18:31:25   
sonček33
Danes si bom privoščila pivce.
Gold fish - tudi jaz sem prejle na wc ugotovila, da se mi je pojavila sluz - prozorna, kar veliko je je. Bi me moralo skrbeti?
Pa še to - mene kar precej špika v jajčnikih, si lahko grejem ta predel s tremoforjem??

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.12.2007 18:36:18   
sonček33
Pija76 - tudi jaz upam s teboj. Naj bo vse dobro.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.12.2007 18:56:53   
Linda25
Pozdravljene punce,

danes sem bila v leonišču. Ginekolog mi je dal napotnico za ICSI, glede na prvi IVF. Zmenila sem se, da v januarju pokličem in grem po municijo. Imela bom verjetno Superfact in gonal F.

Vsem novim srečkamuser posted image  čestitam in želim zdravo nosečnost ter zdrave user posted image user posted image . Ostalim pa veliko uspehov. Stiskam pestke.

Lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.12.2007 19:15:00   
gold fish
Punce,

Kak je zdaj s to stopko?  Lahko že vzamem municijo iz hladilnika? Špika ob 22h...

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.12.2007 19:17:48   
sonček33
gold fish - jaz ti ne znam pomagat
imate ve vse špike v hladilniku???? meni ni nihče rekel, da jih moram hranit v hladilniku - je pa res, da je v sobi, kjer so bolj hladno

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 19.12.2007 19:23:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.12.2007 19:23:03   
sonček75
mišolina
ja že v ponedeljek sem rekla biologinji če mi da št.da pokličem in mi je napisala tel.št. in kodo katero poveš ko kličeš in rekla da naj pokličem v sredo po 11 uri.
Tudi jaz sem imela v prvem postopku (superfact+menopur) 10 celic,5se jh je oplodilo,2 so mi vstavili enega pa zmrznili.Pa nisem pila nič piva,sedaj pa tole user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.12.2007 19:26:52   
Abra
gold fish, lahko vzameš ven iz hladilnika user posted image Meni je Reš rekel, da sploh ni potrebe, da tisti en dan hranim v hladilniku. user posted image

Pija tebi bojo pa kalamari čez ušesa lezli user posted image user posted image jaz bi si več grozdja kupla, no saj si ga še vedno lahko. Pa čist prav je, da te špika. user posted image

sonček33 to špikanje pomeni, da ti folikelčki lepo rastejo user posted image jaz si na tvojem mestu ne bi grela. Mene je kar zgodaj začelo špikat, saj ne bo več dolgo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
19.12.2007 19:27:42   
sonček75
sonček33
čestitam za lepo št.foliklov,še kakšen dan pa bodo dovolj veliki user posted image user posted image user posted image
tudi jaz menopurja nisem imela v hladilniku,za stopko pa mi je rekla da naj jo dam v hladilnik.Dobila sem tako stopko, da sem si jo lahko sama dala.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
19.12.2007 19:31:01   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 24.12.

Torek, 25.12.

Sreda, 26.12.
pf - TEST

Četrtek, 20.12.

Petek, 21.11.
Amelia -TEST
Lotty - TEST
macka27- TEST
user posted image ANA_P - pregled
user posted image merryana - pregled
gold fish - punkcija
gloria - UZ
sonček33 - UZ

Sobota, 22.12.
Mišolina - ET

Nedelja, 23.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.
pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 3.1.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek januarja

user posted image  
koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

•  
    GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
    user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
    user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
    user posted image ABRA (PO) pregled ???
    user posted image KITTY pregled 28.12.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
19.12.2007 19:51:45   
dajamaja
Čerček!
Končn imam spet nekaj časa, da vas sčekiram. Sicer napišete vedno toliko, da ne morem čisto na zeleno vejo splezat, nekaj pa le ujamem.
Pija super za vse bitke in tudi vojno boš dobila, ni vraguser posted image user posted image user posted image !
Pol mi pa nekako zmanjka teksta.... user posted image  .. res nisem več na tekočem ka dogaja.
No jst sem dobila 1.  user posted image  po ss (že v ponedeljek pa še nisem imela časa se prijavit za Reša - pa za enga se zmeri plac najde, ne). Grem k njemu čeprav bo treba verjetn miome porihtat in imam za to tudi termin pri Voglerju  .. glih tolk da me ata ne pozabjo user posted image . Pa Karmen sem tudi klicala (pravzaprav je ona mene user posted image ) in je prav prijetna že po telefonu. Sva se dogovorili, da se vidiva ko bo čas. Drugač pa delam po cele dneve, sicer denar kr dobro leže, sam časa ni pa nobenga - ne za vas, ne za sebe (kaj je že to zdrava prehrana, gibanje..?) Eto tolk.

Fejst bodte in do konca izkoristite pujsovo leto. Pa res, katero je pa drugo leto? Sicer bi pa jst kakšno čredo rabla user posted image . Bo že.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
19.12.2007 20:26:48   
zarja1
končno sem tudi jaz dočakala ta slaven prvi razgovor za ivf. Po moje sva bila edina, ki sva vsak stavek začela "samo še to naju zanima....."
Če bo vse tako kot treba bo postopek proti koncu februarja. Do takrat pa bom vestno prebirala ta forum, se z vami veselila, jokala,.......
Glede na vse kar naju z dragim čaka pa vem, da se bova prekomerno cartala in razvajala.

user posted image vsem skupaj.........

Zarja

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
19.12.2007 20:43:31   
gloria
Abra hvala za odgovoruser posted image .
Sonček 75 user posted image .
Sonček 33 a si ti bila danes sama ali z boljšo polovico?user posted image  za folikle.
Gold fish pol je tud pri teb premišljeval jaz sem pa mislila kaj je da me je poslal naj se grem preoblečt.Saj je res da tud oni morejo včasih dober poštudirat da ne nardijo kake napake.Še mal pa stopkauser posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
19.12.2007 20:50:22   
sonček33
Gloria- z njim sem bila, 1. na vrsti, ti si pa stala tam pri vratih???

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
19.12.2007 20:53:21   
sonček33
gloria  - kako si ti opravila? rastejo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
19.12.2007 21:16:05   
gold fish
Saj jaz imam tud samo zdravila za stopko v hladilniku, sem jih dobila včeraj, pa mi je tako sestra rekla.... Bom pa zdaj vzela ven, da se počasi temperira...

Verjele ali ne mene že malo grabi ... za petek, pol me pa še iz službe kličejo, če pridem na novoletno zabavouser posted image  

Zdaj se grem počasi pripravit na stopko. Kaj ste si dale z eno vodo ali z dvema - meni je sestra rekla, da kakor hočem.... bi rajši kar z eno, ker je manj za vbrizgat...

Pozdrav.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
19.12.2007 21:26:00   
sonček33
gold fish - vso srečo in mirno roko, pa saj bo vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 1898
19.12.2007 21:30:49   
arneja
Pija, zanimivo, ja, da se mi stalno o fantkih sanja, čeprav bi za en odtenek morda raje punčko user posted image . Ampak mami pravi, da bo fant, pa mogoče zato potem o fantkih sanjam user posted image . Čeprav jaz bi kar oba, lahko pa tudi dva fantka ali dve deklici user posted image . Meni je mami rekla, da ko je z mano zanosila na inseminaciji, da je imela tudi full močne krče, da je takoj vedela, da je to to. Tako, da fino, če te nekaj špika spodaj user posted image .

Linda, vidiš, še par tednov, pa boš v novem postopku user posted image .

Gold fish, jaz municije sploh nisem v hladilnik dala, mi ni nihče rekel user posted image . Aha, Sonček33, vidim, da si imela tudi ti vse na toplem user posted image . Sem imela pa jaz že pripravljeno injekcijo, tako da nisem nič mešala.

Sonček75, v prvem postopku si imela pa toliko celic??

Zarja, še ena februarska borka, bravo za prvi pogovor user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
19.12.2007 22:18:35   
kikaa
Bravo Pija 76 - bitke torej danes vse dobljene...tudi zadnja bo, boš videla! Srečno! Pa ne dviguj ničesar pretežkega!

Ja, jaz pa sem danes imela meeting z prof. Tomaževičem, dal mi je napotnico za 2. IVF. Dozo zdravil pa mi je pustil nespremenjeno. Ampak najprej pa mi je napisal Suprefact + Menopur, potem sem ga pa vprašala kakšna razlika je med Menopurjem in Gonalom, pa je rekel da Menopurja imajo več user posted image ... potem pa je prečrtal Menopur in napisal Gonal...  user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......