|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
16.12.2007 19:13:28   
kapica
Bojana lepo smrekico imateuser posted image . Jaz je ne bom postavljala, ker nas tako ne bo doma cez praznike.

Hvala za odgovore glede mozekov, vam jih privoscim in super da so takiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes se mi pa dan kr nekam vleceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.12.2007 19:15:22   
Anonimen
Ja, Anja7, si že tako tlači nogo v usta, ma on bi vse imel v ustih, če bi pustila user posted image  user posted image  user posted image Iiiii, smreko pa postavljate glih na moj rojstni dan user posted image Ojej, upam, da hitro mine, mislim, da so zobki to..

Kak fajn vama, Zvesta in Zamima user posted image Jaz pa cel december kraljevati doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.12.2007 19:20:05   
baja*
hvala za pohvale za smrekouser posted image
Pa ni glih neka fensi varianta, ker sem veliko okraskov sama naredila (ne letos, ker letos ni cajtauser posted image ): angelčke iz makaronov, zvezdice, lunice in zvončke iz slanega testa, zvezde iz svetlečega papirja ter zlate in rdeče mašneuser posted image . No in vse to hranim in uporabim naslednje leto.

anja7 upam, da bo Tilen kmalu bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.12.2007 19:50:35   
Anonimen
baja* pridna si...

Kako pa hraniš te okraske iz slanega testa? Ker meni po navadi po pol leta začnejo razpadati, ker vlečejo vlago nase...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.12.2007 20:10:31   
Češnca
Tarja, Klara in Patrick čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Fuuul lepe smrekice mate! user posted image  baja  vi imate pa tako stoječo luč kot mi. user posted image

Naša je mal manša, v oranžnem, da paše k kuhinji in dnevni sobi. Evo jo:
user posted image

A_R ful je luštkan! user posted image

za Tilna user posted image user posted image user posted image

Šibam Zrneca in Bizovičarja prečekirat.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.12.2007 21:30:40   
ninaintomaz1
POZDRAVLJENE UPAM DA SE VAM TUDI JAZ LAHKO PRIDRUŽIM V KAKŠNI DEBATI.TUDI MI SMO JULIJA RODILI MALO PUNČKO LIO

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.12.2007 21:52:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ninaintomaz1

POZDRAVLJENE UPAM DA SE VAM TUDI JAZ LAHKO PRIDRUŽIM V KAKŠNI DEBATI.TUDI MI SMO JULIJA RODILI MALO PUNČKO LIO

user posted image user posted image user posted image  dobrodošla...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ninaintomaz1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.12.2007 22:11:46   
Anonimen
Ninaintomaz1, dobrodošla med nami, seveda se nam lahko pridružiš, zmeraj smo vesele novih uporabnic / čvek user posted image

Sem morala kar 3 krat prebrati, če sem pravilno zapisala nick..user posted image

Ajvy, kako kaj? Je bila nočka lepa?

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.12.2007 22:14:02   
baja*
o, rr je spet dobila stilsko probrazbouser posted image

zvesta jaz vse te okraske kr v vrečko poknem pa mi zaenkrat še niso razpadli, edino dvema angelčkoma je ena roka bek padla, ampak sem ju vseeno ponucala - sem ju obesila bolj vzadajuser posted image , tam vedno pridejo bolj bedni okraski user posted image user posted image . En angelček je pa glavo zgubil, tega pa raje nisem obesilauser posted image .

češnca tudi vaša smrečka je full lepauser posted image . Takle v temi še posebej pride do izraza, ne? Sploh lučke.

Kristina1 tebe smo pa že prav pogrešale tu gor. Vse v redu?
ninaintomaz pozdravljena med namiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.12.2007 22:15:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

edino dvema angelčkoma je ena roka bek padla, ampak sem ju vseeno ponucala - sem ju obesila bolj vzadajuser posted image , tam vedno pridejo bolj bedni okraskiuser posted image  user posted image . En angelček je pa glavo zgubil, tega pa raje nisem obesilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, si me nasmejalauser posted image

Ja, lepa je nova preobrazba, samo ta marelična ali kak me pa moti user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.12.2007 22:17:27   
baja*
freycha hello.user posted image Kak ste se imeli na dedku mrazu?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.12.2007 22:21:20   
baja*
Ja A_R, malo se tepeta ti dve barvi... A ni lani celo snežilo na RR? Al pa sem samo jaz vidla bele pikiceuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.12.2007 22:29:39   
ninaintomaz1
A STE ŽE MALE PIKCE PELJALE K DEDKU MRAZU? MENE ZANIMA CE SE SLUČAJNO ŠE KATERI user posted image ODKLAPLA IN IMA ČISTO ZMEŠAN URNIK HRANJENJA. NAJ POVEM DA SVA ŽE DOBILI ZOBKA

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.12.2007 22:43:26   
Anonimen
Se ne spomnim, da bi kaj snežilo? Mogoče se ti se je sanjalo user posted image  user posted image  user posted image

Ninaintomaz, toliko v vednost : velikih črk ne smemo uporabljati, ker to pomeni kričanje.. Drugače pa, pride takšno obdobje, da noče jesti, pa pač počakam do takrat, da bo lačen.. Mogoče pa bodo novi zobki?

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.12.2007 22:54:09   
ninaintomaz1
haha se opravičujem to ni bil moj namen ampak jaz  še študiram ta forum in predvsem računalnik.zal mi je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.12.2007 0:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Danes se mu sploh ne smem dotaknt dlesni, da bi mu jih namazala s Calgelom. Kaj pravte? A bo zobek kej kmal zuni?

Uh, to je ful težko rečt. Lahko bo že jutri predrl dlesen, lahko bo še nekaj dni trajalo... Vsekakor upam, da bo čimprej, da se vsi rešite tega.user posted image

Zamima, itak ni noben problem, če se tu oglasiš. Lahko še kdaj prideš počvekat.user posted image

Češnca, vi imate tudi ful lepo smrekco!user posted image Jaz komaj čakam, da jo postavimo! Jutri prideta tast in tašča na obisk, bo tast prinesel bormašino, ker moramo eno zložljivo mizico na steno pritrdit, na kateri bo smrekica (da bo vsaj malo izven Špelinega dosega), nekoč bo pa menda tudi akvarij na njej.

ninaintomaz1, dobrodošla!user posted image Uh, moram nagruntat, kako okrajšavo naj za tvoj nick uporabljam, ker tega se mi ne bo dal vsakič pisat.user posted image

No, zdaj se moram pa iz pižame preoblečt nazaj v trenirko in pesota ven peljat, ker je moj dragi spet zaspal skupaj s Špelo.user posted image Potem pa bom menda kar počasi šla spat. Ali pa tudi ne, ker me bo najbrž mraz prebudil.user posted image Eh sranje...

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.12.2007 7:07:53   
bačko
Zvesta čestitke za boljšo noč.user posted image user posted image user posted image
Dino ,Tarja,Klara in Patric(malo v zaostanku) vse najboljše za 5 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tašonka user posted image user posted image saj bo kmalu bolje.
Freycha dobro si se znašla za hlajenje flaške.user posted image
Kapica pri nas je tako, da ko možek pride domov in pojeva kosilo vzame on Žano in jaz malo pospravim in poležim.Ob 19 uri se gre on pripraviti za šiht za naslednji dan in se gre stuširat.Potem nahrani Žano in jo da spat.Ponoči on vstaja in jo obrača in miri.Nahranim jo pa jaz.Med vikendom pa jo ima večinoma on.Samo edina stvar ki pa jo noče početi pa je previjanje.Jo previje če meni ni doma ampak ko sem pa doma pa noče.user posted image user posted image
A_R lepe slikice.Pravi cukerček.user posted image user posted image
Bojana2 zelo lepa smrekica.user posted image user posted image
Baja tudi tvoja smrekica je lepauser posted image user posted image
Ninaintomaz dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Žana je bila ponoči tako kot ponavadi.Pridna.Šla spat ob 20 uri se zbudila ob 4 pojedla in se zbudila ko je slišala očijevo budilko.Ob 5.45.Tako sva že nekaj časa pokonc.V soboto sva ji kupila zobno ščetko.Jo ne bomo še uporabljali.Jedla je 2 dni riževo kašico.Včeraj in danes sta na vrsti korenje.Zaenkrat ni težav.Vse poje in tudi nobenih reakcij ni.Zadnje 4 dni pa samo čeblja.Je tako smešna.Včeraj je bila edino malo sitna.Sem pol ugotovila da že drugi zobek počasi rine ven.
NO bodite priden.Si pišemo kasnej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.12.2007 7:47:15   
bačko
Imam pa še eno vprašanje!Tiste katere imate že sneg a mate zimske gume na vozičkih?Da vas ne bo policaj ustavil in napisal kazen!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.12.2007 8:32:00   
Anonimen
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: ninaintomaz1

ninaintomaz1, pozdravljena med nami.... Če želiš, mi napiši tvoje in Liine podatke, da vaju vnesem na naš seznamček....

Naša nočka je bila spet malo bolj pestra kot zadnji dve. A spet ne tako huda kot tiste prejšnji teden. Jokec ob 23.30, pa ob 1.00.... Pol pa se je od 4h do 5h igral v postelji, ampak zajokal pa ni, tako da sva midva kar spala zraven. No, od 5h do 5.30 sem ga uspavala in sva spala do 7.30. Za preživet...

Babe? S čim očistite s slinčkov in cotk ta k...ev korenček? Pa kaj si ti nor.... Z ničemer ne gre dol?

No, pri nas je režive kašica zakon, a mora bit tako gosta, da me že bolj na testo spominja. Požre vse. Če je redka, pa samo pljuva. Korenček je tudi že uveden, od včeraj pa uvajava brokoli.
Sem se odločla najprej uvest vso zelenjavo in šele potem sadje.

Zimske gume na vozičku so, samo jaz trola sem šla v soboto na sprehod še z letnimi šuhami. Še dobro, da se moram za voziček držat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.12.2007 8:34:37   
corfu
Jutrouser posted image

Noč je bila lepa, snega imamo kar nekaj, pa še zdaj pada, upam, da zdrži do božičauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.12.2007 8:57:57   
bačko
Božič in sneg to je nekaj najlepšega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.12.2007 9:25:05   
tini6
Samo da se vsi skupaj pozdravimo, pa bo idealen!
Jutro vsem skupaj. Jaz sem čist neprespana, skihana, ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.12.2007 9:28:51   
Anonimen
boga tini... porihtajte se do praznikov...

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.12.2007 9:55:16   
Anonimen
Zvesta, jaz uporabljam za odstranitev teh korenčkovih flekov nekaj... Mater, saj nevem imena... Oranžne barve je, v kopalnici pa ne najdem tega.. Če najdem, ti sporočim ime.. Nalijem na cotiko in dam prat, pa izgine...

Aaaaaaaaaa, nočka je bila spet lepa.. Sva spala do 6h, je pojedel malo mleka, pa nazaj spat do 9h... Jeeeej...

Ga grem zdaj nahraniti..

P.S. : Tu tako sneži... Jeee... Bom morala ob pol enajstih spucat sneg, da bo mama sploh lahko prišla na dvorišče..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.12.2007 9:58:07   
Anonimen
jutro!

kaj si nor kak sneg sipauser posted image user posted image bohganimarad....
pa ful je mrzlo...brrr....sem malo še kar v postli pustila, da se zagreje taprvo, pa telovadla še tud nisem, grem zdajuser posted image
dans bom mlek jedla, da vidim kak bo...če bo spet bruhala in to, k zdaj je čist mir, samo je pa res glupo tole, sploh ne vem ka naj jemuser posted image

ko ste se o dedcih pogovarjale....moj kadar je doma, se že ukvarja z malo, edino noči so moje, drugače je pa priden...že zdaj se vidi da bo atojeva lubica to, tak uživa pa kar vriska zraven, ko jo on vzameuser posted image samo je pa vrag, ko ga nič ni domauser posted image

babe povejte, a bi spokale pa šle živet v tujino, če bi mele možnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!