ona
|
Ojla,pa da se še jaz malo javim Včeraj sem 2x hotela kaj napisat,a me je vedno nekaj zmotlo,pa še cel dan smo lenarili in se igrali z otroci,zvečer pa tista kmetija,ki mi je že pošteno šla na živce,pa sem jo vseeno gledala Jaz sem bolj navijala za Biljano,ampak daši sem pa na koncu tud privoščila zmago,ker se je res trudila cel cajt,Klemen pa super,da ima avto,sem mu tudi jaz privoščila,saj so ga prav grdo izigrali vsi skupaj na koncu Danes smo jo spet mahnili najprej na kosilo ven,potem pa do LJ malo po Btc city se šetat.Vmes smo se ustavili na Ravbarkomandi in tamala je kar vriskala na snegu od navdušenja,škoda,ker ga mi nimamo prav nič.Saj v soboto je nekaj naletavalo zvečer,a je šlo mimo.Zdej pa zgleda,da bo spet lepo in suho vreme. Sem pa spet tako zaspana in utrujena od tega pohajanja,da je joj,ma drug teden pa ne grem nikamor,saj je lepo it,samo utrudljivo pa tudi MID,praviš,da tista punca,ki je šla stran,da je bla šefica Meni se je zdela prav fajn,seveda jo pa ne poznam v drugačni luči Edino,kar mi je šlo večkrat na živce,ko sem šla tja je skoz nekaj klepetala po telefonu in zelo na glas ogovarjala ne vem koga in se zraven še grdo jezila In kaj praviš,da si pekla paneton,ma se ti da !jaz sem letos nazadnje pekla za moj rd tosrto,od takrat pa nič,ker časa tudi meni zmanjkuje.Danes sem prav rekla mojemu,da komaj čakam,da še tamala zraste da bo imela enih 7 let,pa je moj rekel,da zakaj si tega želim,ko je pa tako lepo,ko je mičkena in navihana Ja,saj se strinjam,a za tekat okoli za njo,je pa kar pestro,saj ima energije za jo prodajat,skoz se ji mora nekaj dogajat ANAKARIN,ma ti nisi normalna res,pa kaj še čaka tale tvoja štručka?Bi rekla,da si prvič noseča in greš čez rok,ampak baje,da vsak naslednji otrok pride nekako pred rokom ,vsaj pravijo tako!Jaz sem tamalo rodila kar 5 dni prej KAROLINA,si spet v kakšnem glasilu ali pa na žurki Ala,bodte fajn,grem še malo po forumih pogledat,pol pa spat
|