|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.12.2007 21:31:50   
ona
Ma ste se razpisale,da sem mela kaj bratuser posted image
pa od mene ne bo dosti novega,razen,da me je po dolgem času moj tako razkuril,da je bogi revež moral it venuser posted image user posted image ,da se mama malo umiriuser posted image
Sem pa jaz že cel vikend nekam nataknjena in samo iščem prepiruser posted image
tako je to,smo tudi me ženske kdaj tečne,kajne
no,saj ni blo tako hudo,samo prejle smo bili povabljeni k moji mami na štruklje in njemu se ni dalo it,oz ima sedaj on malček prebavne motnje in je raje počival.Saj jaz ga razumem,samo dopovej tole moji mami,ker njej je sveto,da pride k njim cela familja in pol sem jih poslušala,ker sem prišla sama z otrociuser posted image
Saj potem me je nekako razumela in je blo vse ok,samo tisto jezo od mame sem pol spravla na mojega,da se malo skuliramuser posted image
V glavnem ni panike,jutri bo že bolje!
Karolina,fajn,no,da imate svoj vhod,saj to je več vredno kot cela bajta in vse zravenuser posted image
Glede dohtarjev pa jaz ne bi dost komentirala,ker imam tudi nekaj slabih izkušenj in verjamem,da jih ima marsikdouser posted image
V glavnem,da je z učkom vse ok in,da je tamičkena zdrava kot je treba!
Mid,ti si pa enkratna,pridi še k meni naredit generalko,nouser posted image
Sej ti ne bom ostala dolžnauser posted image se hecam....saj zavese sem tudi jaz prala včeraj,tako da zgleda,da smo se zmenile,a?in sem tudi jaz ista kot ti in take generalke z zavesami delam glih tako za veliko no in Božičuser posted image
Glede unih nesprejetih postov pa mi niti na kraj pameti ni padla tale tvoja varianta,bom tole jaz kar vedno naredila,saj tudi mene včasih skensla ko potrdimuser posted image
Anakarin,kaj ti si še vedno med nami?Ala,pejdi že počasi v porodnišnicouser posted image ,da bo že enkrat konec!user posted image
se hecam....veš,da ti želim,da se kmalu rešiš,ker prav vem kako ti jeuser posted image
Ok,zdej grem še malo počekirat po netu,potem pa kmalu spat in prav ne vem,kaj se dogaja z mano zadnje čase...ful se mi spi cele dneve in ob 21 uri začnem že tako zehat,da je joj.Saj,če bi kaj fizičnega delala,razumem,a kaj ko niti iz hiše ne grem...po moje je krivo pomanjkanje svežega zrakauser posted image
kdo ti ve.....
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.12.2007 21:33:10   
ona
Mid,veš,da mi ne kopira ko označim tekst,oz.sploh nimam možnosti kopirajuser posted image
A ti mogoče veš v čemu je finta in kaj tole bremzauser posted image
Mogoče smeškoti?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.12.2007 10:03:18   
Anonimen
user posted image Zdej bom same take slikice limalauser posted image .
Še sm doma. Zvečer me je zagrabilo, pa se čez pol ure umirilo, ko sm lih hotela da me moj pelje, da pregledajo situacijo.
Generalko sm mela čez tedn, ko ni nobenga doma. Pri nas je navada pred božičnimi in velikonočnimi prazniki naredit prepih in red v bajti. Otroci z igračami, papirji, ....moj z njegovimi orodji, mame pa kot običajno brisanje, pranje,.....
Ta večja si je čez vikend že krasila mini jelkico in postavila na okensko polico. Ta mala pa ji pomagala in nagajala.

ONA bo boljše! Včasih se tud to dogaja.
Včeraj sta tast in tašča dobila obiske z dojenčkom (njihova vnučka) pa je šla tašča klicat mene, da naj pošljem ta večjo še malo k njim. Ma za popuser posted image it! Uni pa ne bodo pršli k nam zarad mojga, kr moj letos ni prišel k njim na roj. dan mulcev. Na koncu sm dobila kol v hrbet, da mojga ne zanima familija. Ma kje je "ona" bla pred letiuser posted image , kdo jih je skoz hodil gledatuser posted image   in jim še pomagali povrhuser posted image ! Zarad takih bedarij se niti malo ne sekiram, puf moj pa še manj.

Pa še razlika je med nama v tem, da njim se da okol hodit skoraj vsak vikend, nama pa ne. Kadar nas piči, gremo in pika.

KAROLINA mene pa ful zanima ta posebna masaža. Ta mali je jenjalo tečt iz enega očesa tam pred 9 mesecem, zdej pa odkar je nastopil mraz, se ji spet po malem pojavlja. In to samo v primeru če gremo na zrak. Niti ne gnojček ampak solzenje.

user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
10.12.2007 17:53:57   
karolina*
Ojla pupe

Sam na hitro se javljam, ker imam ful dela. Sem rekla sam, da vas mal pozdravim, da ne boste rekle, da hinavim user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še ONI da pomagam pri njenem vprašanju- za kopirat tekst narediš tako- označiš cel tekst (Ctrl+A), pol pa pritisneš na tipko Ctrl+C (kar pomeni Copy) in če želiš prilepit pritisneš Ctrl+V. Te ukaze lahko uporabljaš povsod, tudi v wordu.
ANAKARIN, masaža pa zgleda tako: na vrhu očesa med očesnim zrklom in nosom (nosno kostjo) zatipaš kanal (poskusi na sebi). Tam močno pritisneš s konico mezinčka (ostriženi nohti) proti navzdol, fajn pritisneš, v bistvu mora zabolet-otrok mora zajokat (tako je rekel okulist) in ne več kot 2x hkrati, trikrat v dnevu. Upam, da sem jasno razložila, če te še kaj zanima, vprašaj.

No, šibam zdej, pa pol še kaj napišem.

lp

< Sporočilo je popravil karolina* -- 10.12.2007 17:58:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.12.2007 20:24:57   
ona
Ojla pupe

Sam na hitro se javljam, ker imam ful dela. Sem rekla sam, da vas mal pozdravim, da ne boste rekle, da hinavim user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še ONI da pomagam pri njenem vprašanju- za kopirat tekst narediš tako- označiš cel tekst (Ctrl+A), pol pa pritisneš na tipko Ctrl+C (kar pomeni Copy) in če želiš prilepit pritisneš Ctrl+V. Te ukaze lahko uporabljaš povsod, tudi v wordu.
ANAKARIN, masaža pa zgleda tako: na vrhu očesa med očesnim zrklom in nosom (nosno kostjo) zatipaš kanal (poskusi na sebi). Tam močno pritisneš s konico mezinčka (ostriženi nohti) proti navzdol, fajn pritisneš, v bistvu mora zabolet-otrok mora zajokat (tako je rekel okulist) in ne več kot 2x hkrati, trikrat v dnevu. Upam, da sem jasno razložila, če te še kaj zanima, vprašaj.

lp

Ojla pupe

Sam na hitro se javljam, ker imam ful dela. Sem rekla sam, da vas mal pozdravim, da ne boste rekle, da hinavim . Pa še ONI da pomagam pri njenem vprašanju- za kopirat tekst narediš tako- označiš cel tekst (Ctrl+A), pol pa pritisneš na tipko Ctrl+C (kar pomeni Copy) in če želiš prilepit pritisneš Ctrl+V. Te ukaze lahko uporabljaš povsod, tudi v wordu.
ANAKARIN, masaža pa zgleda tako: na vrhu očesa med očesnim zrklom in nosom (nosno kostjo) zatipaš kanal (poskusi na sebi). Tam močno pritisneš s konico mezinčka (ostriženi nohti) proti navzdol, fajn pritisneš, v bistvu mora zabolet-otrok mora zajokat (tako je rekel okulist) in ne več kot 2x hkrati, trikrat v dnevu. Upam, da sem jasno razložila, če te še kaj zanima, vprašaj.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 530
10.12.2007 20:29:07   
ona
jej,KAROLINA,si vidla kaj sem nardilauser posted image user posted image user posted image
Sem se pač držala tvojih "ukazov"user posted image user posted image
Veš,če ne provaš,ne gre,a??user posted image user posted image

torej,prej sem post kopirala od Karoline,sedaj pa k resnejšim stvaremuser posted image user posted image
Danes sem malo boljše volje,čeprav se z mojim še vedno malo čudno gledava,a bo že.Mora it nekaj časa mimo,pa je okuser posted image
jaz bom tudi kratka,ker se mi tako spet spi,da je joj...še stuširat se grem in grem lepo pogledat v ležečeuser posted image
Dogajalo se ni nič zanimivega,tako,da vam raje jutri kaj napišem,ko bom prisotna in prisebna...
A,ja tast je danes nabavil vse živo za RD,ki ga ima v sredo,kar ne morem verjet!jaz vem,da če me ne bo povabil dol,da ne pridem blizuuser posted image
me prav briga,resuser posted image

Ala,lepo pančkajte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.12.2007 11:26:12   
ona
Kako ste kaj danes?
Jaz še vedno zaspano,pa še v pisarni sem si tako zakurla,da mi je kar glava dol padalauser posted image
Sem pa hotla samo vprašat oz. povedat,da imam občutek,da se z Anakarin nekaj dogaja,ker ni ne duha ne sluha o njej danesuser posted image
Joj,me prav firbec martra,a katera ve kaj večuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 532
11.12.2007 13:36:15   
MID
Hej!
Naj se vam tudi jaz prav na hitrico oglasim.Tamala uživa popoldanski počitek in sem šla skoristit te minute.Kosilo imam že napravljeno,pa imam malo časa.
ONA tudi meni je malo sumljivo tole z ANAKARIN.Če se karkoli dogaja z njo,držim pesti.Upam,da se bo vse izteklo na čimbolj lahek in hiter način.
Praviš,da je tast že vse nabavil za RD?!Hvala bogu!Ti pa le glej,da se boš držala svojih načel!user posted image Naj pride lady,pa naj zorganizira zadevo!user posted image
Upam,da sta z user posted image  že v boljših odnosih,pa nista edina,ki imate kakšne take dneve.Sem pa prepričana,da kolikor se imata rada,da bo kmalu tale viharček mimouser posted image (če že ni)!
KAROLINA ti pa le pazi,da ne boš pregorela!user posted image Malo se še pripazi,pa skušaj se še malo sama sebe cartat,saj se nama služba nezadržno približuje.user posted image Meni zadnje dni samo še to roji po glaviuser posted image user posted image user posted image .Tebe že tudi kaj to mori?Sorry,če sem te spomnila na to in te spravila v slabo voljo,ma ne morem iz svoje kože in mimo nočnih mor.Mi je pa še toliko bolj hudo,ko vidim,da se je moja tamala zadnjih 14 dni tako močno navezala name,kot da bi kaj slutila.Sili samo k meni in ko se ponoči zbudi,ko jo dam v našo posteljo rine samo k meni.Bog ne daj,da jo poskuša mož stisnit k sebi.Takoj plane v jok in rine k meni.Ko jo jaz objamem,se pomiri in neha jokat.Prav trga me v prsih in sem ravno 2 dni nazaj na mile solze jokala pred mojim.Kar na enkrat me je začelo skrbet glede vsega.Kako bom jaz brez nje skoraj cel dan,kako bo ona brez mene,kako bo sprejela varstvo(imela bom namreč kombinirano varstvo moje mame in ene sorodnice ki čuva otroke že 25 let in vem da je fenomenalna ženska),kako bo sirota prenašala zgodnje vstajanje,navajena je vstajat ob 9h,potem bo morala ob 6h.Itak ji bo pa sploh ritem vsa zmešan,ker bom delala zjutraj in popoldne.In še in še bi lahko naštevala,pa vas nočem morit.Sem zadosti sama zamorjenauser posted image .Se pa skušam tolažit s tem,da če so pri vseh stvari stekle po normalnih tirih,bojo tudi pri nas.Niuser posted image .
Mislim,da se mi prebuja.Moram it.
Lep dan še naprej!
Se beremo!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 533
11.12.2007 13:39:36   
Anonimen
user posted image Eto me ONA, še sm domauser posted image !
Drugače se je včeraj zvečer res dogajalo, je bilo bolj boleče in dalj je trajalo, na koncu sm omagala ter šla spat. Moj je porihtal punce, da so šle spat, še posebi ta malo, ajoj kako je jokala, kr je čutla, da sm doma, ma je na koncu obupala. Tud s tatkotom naj gredo spat zvečer, če je lih doma.
Zjutraj na CTG mirno, na pregledu nč novega, stanje isto. Edino zvedla, da bi dete bilo težko cca 3200g, glavica ok (je mislila, da ni mogoče glavica velika). Če do petka ne bo nč, me pošljejo direkt v porodno. Ker ne mara videt, da bi šla preveč čez rok, zarad možnih komplikacij (plodovnica, popkovina,....)

Ko je ta mala bla v varstvo pr moji mami, sm izkoristla še frizerja, nakup nove tipkovnice in miške NA KABEL, zdej imamo brezžično in je pravo sranje. Menjša baterije kot neumen, po 2 letih nas bolj zafrkava miška. In ko le ta začne moj popuser posted image i, ta večja se še bolj ujezi in na koncu MAMA pridi popravit.
Še en komplet šalčk za kavo sm najdla (brez podstavkov, ker mi samo stojijo). Vmes si sladoled privoščila, ma ej dopoldan uživala kot že dolgo nism.
Pri mami kosilo pojedla, na poti domov mi ta mala zaspala (še zdej spi) in počivam.

Aja zdejle še zvedla, da jutri pridejo delat centralno-juuupiii. Ma moj ima še opravka za nabavo radiatorjev (ene zamenjat, druge vzet, nevem), ajoj! Upam,da se bo jutr res porihtalo vse.
user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
11.12.2007 13:51:46   
Anonimen
Ej MID zdej vidim, da smo hkrati tipkaleuser posted image .

Vidve s KAROLINO pa pozabite še na službo do praznikov. Uživajte! Ne mislit na to kaj bo z vašo princesko, ritem vstajanja, spanja, varstvo,...Prve dni bodo lahko lažji kot si misliš. Ne si vzet preveč k srcu. Ti povem iz izkušenj. Tud mene je pri ta prvi stiskalo že doma, če je jokala pri kom drugem. Moja mama je bila tista vzpodbujevalka, da ne smem mislit na to kaj se bo dogajalo s hčerko (jokanje, ....) Moraš bit flegma, jo vrtet okoli s forami, da izgubi občutek, da te ne bo pol dneva. Najprej misli o sebi isto kot greš na pilates, ko prideš po hčerko pa izkoristiš maksimalen čas z njo dokler ne greste spat.
Otroci se hitro navadijo na določen ritem. Boš vidla. Na koncu (čez cajt) boš še rekla, da vaša noče iti domovuser posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
12.12.2007 10:39:48   
ona
ojla,
kaj ni tak čuden dan danes?Kot,da bo vsak cajt snežilo,a po mojem ne bo snegauser posted image jaz bi pa tako rada.da vsaj malček sneži,ker je tako lepo gledat iz tople hiške,kako padauser posted image
Pri nas je vse lepo in prav.Z mojim sva se lepo pobotala,ma že v ponedeljek zvečer,v torek pa je bogi zbolel in ima spet angino!To je vse zato,ker absolutno premalo miga in se ukvarja s sabo,pol pa faše vse neumnosti!
Ga bo treba malo primit v roke,da se začne malo s športom ukvarjatuser posted image
Danes ima tast rd in prav čakam,da me bo povabil na žurko.Za darilo sem mu vzela rjuhe,ker sam si jih revež ne more kupituser posted image ,čeprav mu primanjkujejo,ma naj mu bo.Mu bojo pa darilo dali potem otroci,ker naj imajo oni veselje, s tem!
Gospa lady pa menda ne pride,ker mora bit v službi,kot,da si ni mogla fraj dobit,za vse drugo si pa zrihta prosto....
In ne rečem dvakrat,da mu bom jaz morala pomagat delat kakšen narezek,samo ni problema,ker si je nabavil vse potrebno...user posted image
Bom že potrpela,čeprav sem rekla,da ne grem zraven,oz.če me bo lepo prosil mu bom dala eno roko!,
Evo,mojih staršev sploh ne bo mimo,ker on nikoli ne gre njim voščit in se mojim zdi prav zamalo,da bi oni potem prišli k njemu.Jih prav razumem,saj se je tudi njim zameril s svojimi dejanji!
Ala,vas pozdravim,uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.12.2007 12:57:01   
karolina*
Joj MID, prav enako kot ti se počutim. Kar sredi lepega začnem jokat, da ne govorim zvečer, ko se vse pomiri in sem sama s svojimi mislimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bojim, da bo poplavilo hišo user posted image . In tolažim se s tem, da ta mali ne bo hudega, da bo zanjo dobro poskrbljeno, da so še vsi preživeli, a mi je vseeno hudo. Namesto, da bi te zadnje dni maksimalno uživala, si belim glavo s to grozno službo. Itak vem, da če se ne bom postavila zase bom tam cele dneve, če pa se bom, bojo odnosi taki, da kar glava zaboli. Sploh ne vem kaj naj naredim. Joj... Ah, zdaj sem tudi jaz malo zamorila, ne user posted image

Bom pol kaj več napisala, zdaj šibam končat kosilo, ker grem pol na en pogreb.

Mejte se fajn.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.12.2007 15:00:52   
ona
Glih,ku se mi nič ne da,pa da vas malo preberem!
Karolina,menda jaz vem na kakšen pogreb greš?
A je mogoče umrl en fant iz tvoje vasi,ki ima nek avtoservis,oz. ima njegov brat?Sem nekaj včeraj ulovila v delavnici,a nisem šla prav za tem,samo baje da ni bil glih star?Popravi me,če se motim!user posted image
Saj,ko pravite,da vam je hudo samo pomislit na službo,vam prav verjamem.Ko sem jaz sina,ki je bil prvi otrok takrat dala v vrtec in šla delat,se mi je kar trgalo tja en dober cajt in mi je blo tako hudo bit brez njega tistih 8,9 ur,ko je vil v jaslih,tako,da vas popolnoma razumem.Sedaj pri hčerki ni bilo tako hudo,ker sem jo prvič dala v jasli s skoraj 2 leti(sina z 11 meseci),pa še to za 4 ure,tako,da je hitro minil čas brez nje.Pa še na začetku,če se mi ni dalo jo peljat v jasli,sva pač ostale doma in je bilo res super!
Saj pri vas bo začetek tudi težek,ma sčasoma bo okuser posted image
Kar korajžno MID in KAROLINAuser posted image
ANAKARIN,ma ne,da je tvoj dan danes,ko ima moj tast rduser posted image ??
Ala,mejte se...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
12.12.2007 16:11:53   
karolina*
ONA ja imaš prav glede pogreba. Je umrl brat od tega, ki ima servis, star šele 48 let. Groza, dej...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.12.2007 20:20:10   
MID
user posted image
čeeer!
Hvala bogu,da je ta poscan dan za nami.Mislim,da se tu pri nas ni vstavil padat ta dež niti za minuto cel danuser posted image .Ma kaj ko pa prihaja za tem za moj okus še slabšeuser posted image user posted image user posted image -burja!Tle pri nas se jo že prav lepo sliši.
No,pa dovolj o tem vremenu.Mi smo danes opravili sestanek z našo novo varuškouser posted image .Smo se šli malo zmenit kako pa kaj bo.Mislim,da se bo mala kar ušaltala,saj je splošno kar prilagodljiva.Bomo vidli.
Včeraj sem bila pa v Sežani.Se je dopoldne ena moja kolegica spomnila,da bi šla nekaj v Merkur kupit,pa smo šle.Sva se odločili,da gremo še do našega centra pogledat.Ne vem,ali mi je hotelo bit tako ali je res tako turobno tam.Ne vem,no.Sem bila pa splošno razočarana predvsem nad tem,da se je tričetrt osebja v trgovinah zamenjalouser posted image .V bistvu skoraj nobene več ne poznam.Potem pa še v naši poslovalnici...Me je,če po pravici povem,kar ena nostalgija prijela.Sploh mi ni nek filing it nazajuser posted image user posted image user posted image .Danes popoldne me je še ta glavna šefica klicala,da mi bo poslala novo pogodbo in me je prav zmrazilo,ker sem se kar na lepem spet zavedala,da se dnevi res nezadržno iztekajo in bo spet treba vse jovo na novo.Al,kaj čmo.Takšno je življenje.
KAROLINA nič ne maraj.Postavi se zase.Odnosi gor ali dol.Vem,da ni fajn delat v takem kolektivu,pa saj tudi sama praviš,da že iščeš drugo službo oziroma bosta naredila še eno bebiko.Konec koncev,pa vsak poskrbi najprej za svojo rit in za druge jim ni mar.Delaj tudi ti tako.Jaz se bom pa prav tako trudila,da bo med prvim ok meni.Mislim-prvo si glej sebe zaščitit.Noben drugi te ne bo.Tej stvari sem nekako prišla do dna šele zdaj na porodniški in se je bom skušala držat kot pijanec plota.user posted image Mogoče je grozno slišat in težko izvedljivo,ma...user posted image
ONA kako je kaj potekal RD tvojega tasta?Si bila kaj zaprosena za pomoč?Kako je sprejel darilo?Kako pa je kaj s počutjem tvojega moža?Je že kaj boljši?
Glede tega,da tvojih ne bo na RD od tasta,pa čisto pravilno.Zakaj bi nekoga ki te udari s palico,ti s kruhomuser posted image user posted image
Marija,sem te zasula z vprašanji.user posted image
Sem pa včeraj,ko sem bila v tem našem centru kar malo pogledovala,če vas bom katero izmed vaju videlauser posted image .No,vsekakor je bila zadeva neuspešnauser posted image .
ANAKARIN zgleda,da se pri vas res nekaj dogajauser posted image .Če se,boš pa točna,saj je danes tvoj PD ali je bil včeraj?Kakorkoli,držimo vse tri pestke zate!Naj ti bo porod lahek in karseda hiter!

Nič,grem jaz še malo po netu brskat,pa spat.
Lepo spite!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
12.12.2007 22:41:18   
Anonimen
Čer, danes bom pa jz ksnauser posted image !

Ah nimakor se ta beba ne premakneuser posted image sama od sebe. Zgleda, da bodo res v petek sprožili. Danes so nastavili radiatorje, cevi samo v naši spalnici in peč privlekli do kuhinje. cel dan sm bla pr tastu in malo stregla fantoma s pijačami. Jutri menda zadevo rešijo, bojler zamenjajo,...Bomo vidli.
Zdajle sva z mojim filme na pc-ju gledala, punce že spijo, jz še dežuram, da se vam javim.
Punce ne obremenjujte se z nepotrebnimi stvarmi, vse se poštimauser posted image . Ne da se mi kej preveč tipkam, me vleče spat in zeham tu dok poslušam moževo smrčanje.
Jutri me čaka kar naporen dan, ko majstri gredo proč in to PUCANJE. Že zdej me glava boli.Še tast mi je moril s kosilom, da je na koncu nos zavihal, ma ko ga j....user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
13.12.2007 21:52:17   
Anonimen
No čer, kaj bo zdej?
Ste danes zasedene? Pri nas niso še končali centralne, končali samo napeljavo cevi v spalnicah, da sm maloprej počistla in poštimala posteljine za zamenjat, če me čez vikend ne bo. Ostale prostore bo pomagala tašča počistit, če ostanem v bolnici.

In ONA kako je bilo na roj.dnevu? MID si probala malo dat za par uric v varstvo? Tako sm delala preden sm šla na šiht. KAROLINA ti pa si delovna mati še na porodniškem!

Ala punce se tipkamo, pa uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
14.12.2007 13:16:15   
ona
Ker sta pač dva prejšnja dneva bila ful zasedena pri meni se šele danes oglašam,pa še v prihodnjih dneh do konca leta bom imela pestro,saj morava z mojim obdarit nekaj poslovnih partnerjev,kar mi gre zelo na jetra,potem moram poštimat zalogo za letošnje leto,če ne v programu ne morem štartat v novo leto,tako,da me boste razumele zakaj me ni tle gor včasihuser posted image
RD je minil brez večjih nezgoduser posted image
Nas je tast dobesedno povabil dol in smo šli.sem mu pa jaz malo pomagala napravit narezek in se je še kar dobro izteklo,ni nobeden nič kompliciral,pa itak je bila samo bližnja žlahta tukaj.
Za darilo sem mu kupla rjuhe in so mu otroci tole dali,pa še kao eno presenečenje sem naredila zaradi otrok predvsem....Sem nabavla eno majhno tostico in smo gor dali eno svečko,ki ima na nastavku narejeno da zaigra melodijo vse najboljše in mu je tole tamala izročila in so se mu prav zarosile oči.Saj kljub temu kakšen je,otroci ga imajo radi in nimam namena jih kaj šuntat proti njemu,so pač vseeno njegovi vnuki,oz vnukinja,saj sin je "uvožen"vnukuser posted image Potem smo tole svečko pihali do onemoglosti-tamalauser posted image
za rjuhe je bil tudi vesel,sem mu jih pa vzela,ker ima res pomanjkanje tega!
Moj mož je pa zdrav ko riba,je šel v ambulanto in dobil ospenuser posted image
KAROLINA,prou ne moreš verjet,da ljudje takih let umrejo...kaj češ,taka je usodauser posted image Kaj ni preveč,če te vprašam kaj se je sploh zgodilo?user posted image
Kako ste pa kaj s tamičkeno uštimale s orehrano,a je začela kaj bolj jest?
ANAKARIN,tvoji štručki pa se nikamor ne mudi,a?Saj bo,saj bo...
Če boš 15 rodila,pa menda lahko dobiš nek bon ali darilo od qelle,če se prav spomnim!Menda je Karolina dobila nekaj takegauser posted image
MID,ni mi jasno kako je uni dan pri vas deževalo,ko smo pa mi imeli tako lepo sonce?da nisi ti kaj falilauser posted image
Glede službe se pa ne sekiraj,te bom že jaz prišla kdaj obiskatuser posted image ,pa ti bo boljše pri srcu!ja kolektiv se pa res hitro menjuje tam,pa še neke bolj leve punce se zdaj tam...še ena,ki je bila uredu je menda šla stran pred kakšnim mesecemuser posted image ma ti se ne sekiraj,delaj manj ko moreš in upaj,da se ti kdaj nasmehne sreča z boljšo službo!
jaz držim pesti zate,da ti bo uredu v službi in za KAROLINO,da čimprej menja službo!
KAROLINA,dej povej,če si že kaj pošte dobila?
Ala,imejte se,grem malo ven z otroci,da se malo zluftamo,saj baje,da bo čez vikend grdo vremeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.12.2007 14:07:26   
karolina*
Ojla punce

Danes smo s ta malo mal po Sežani pohajale. Smo šle po barve za steklo, pa po novoletne lučke za nov vhod. V sredo sem bila pa na tečaju aranžiranja tle u naši vasi in smo nardile ful lepe ikebane. Moja prva v življenju- še dobro mi je ratala user posted image user posted image user posted image . Jutri bom pa verjetno venčke delala, če mi bo moj kej smrečja prinesu.
MID hvala za vse nasvete. Zelo se zavedam vsega kar si napisala in tudi sama sem sklenila, da se bom postavila zase. Upam, da bom dovolj močna. Jutri pa imajo v moji službi novoleno fešto. Niti toliko niso, da bi me povabili zraven. Sem vseeno upala, da me bojo, tako da zdaj so se mi pa res pokazali v še grši luči kot do sedaj. Kaj boš ta malo kaj prej uvajala pri varuški? Jaz sem razmišljala, da bi našo naslednji teden vozila k tašči, da tam tudi opoldan prespi. Upam, da nam bo zalaufalo.
ONA nič pošte še nisem prejela, tako da še vedno upam user posted image . Tega gospoda iz naše vasi pa je kap, ga je našla žena, ko je bil še živ, pa je bila pomoč žal že prepozna. S prehranjevanjem pri nas pa je malo bolje, ma se ne bom preveč hvalila. Zdaj se ji spet dopadejo kašice (pa je jedla že velike koščke), tako da če hočem da kaj poje, moram vse zmiksat. No, ma vsaj poje pol user posted image user posted image user posted image
ANAKARIN, če si do danes zdržala, pa daj še en dan, da boš, kot pravi ONA dobila bon od Quelle. Mi smo ga user posted image .

Nič, šibam zdej kuhat kosilo, naša pupa spi, pol gremo pa mal ven na sončka.

Lep dan

p.s. aja še to- MID, če bi hotela brat naše glasilo, mi na ZS sporoči tvoj mail, ker ti ga če ne ne morem poslat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.12.2007 21:07:42   
Anonimen
user posted image Helo, helo! Mene ne marajo v bolniciuser posted image ! Zjutraj sta bili babica in Jordanova pri meni, babica pravi, da bi me domov poslala do sredine tedna, nato po pregledu (plodovnica je še ok, mere otroka tudi, posteljica še deluje kako je treba) pa še dohtorca pravi da naj bom doma. Če ne bo nič pa v torek zares grem noter, mi dajo svečko in v 6 urah bi se mogla odpret, rodit po hitrem postopku.

user posted image user posted image user posted image Centralna dela! Ma zdej je pa toplo!user posted image user posted image user posted image  Sm prav otročja!user posted image  Nič, grem se še malo gret, punce sm odpeljala k mami, da jutr spucam prah od vrtanja po stanovanju.

KAROLINA si dobila ZS?? Pa lahko mi pošlješ glasilo na mail.

Neposredna povezava do sporočila: 545
15.12.2007 14:03:14   
MID
user posted image
Živjo!
Naj se vam najprej opravičim za rahlo odsotnost.user posted image Sem imela včeraj namen kaj napisat,pa me je obiskala teta iz Rima(kot strela) in z njo take nepopisne bolečine,da se ne spomnem,kdaj sem zadnjič pred tem vzela tableto proti bolečinam.Sem šla že po 8.uri zvečer v posteljo kar s tamalo.No,ma samo da je danes boljše.
ANAKARIN bog se usmili,pa kaj še si doma?user posted image No,ma sej bo boljše.Če ne prej v sredo!user posted image Drugače se pa malo mirkaj!Kakšen prah pucatuser posted image user posted image .Ali se ti zavedaš v kakšnem stanju si?Da si ne boš kaj zakomplicirala!Dej malo personal hiše zorganizirat,da to stori malo namesto tebe.Drži se!
Čestitam,za centralno!user posted image
KAROLINA tebi sem včeraj enkrat popoldne uspela poslat moj e mail.Upam,da si dobila.
Lepo,da imate organizirane delavnice v vaši vasiTo je res pohvale vredno.V naši vasi znajo organizirat vsak pri sebi le zavist,če ima soseda lepši venček kot oniuser posted image .
Za novoletno zabavo v vaši firmi pa nikar ne maraj!Jaz sem takoj kot sem dobila povabilo dvignila roke nad njo.Hinavščine pa mi res ni treba gledat preden sem tam.user posted image
Ja,tamalo bom kakšen dan prej kot bom šla v službo peljala za 2-3 urice k novi varuški,kaj več ne,ker je tamala strašno prilagodljiva.Sicer pa bomo vidli kako bouser posted image K mami je ne bom nič prej vozila,ker je je vajena,pa tudi prespala je enkrat že pri njih in ni bilo problemov.
ONA lepo,da je šel RD tasta mimo v mirnih vodah.Itak,da je bila za njega to zgolj formalnost in samo da gre mimo.user posted image Taglavno šele pride danes,ko bo pogostil svojo lady.Še dobro,da te ni najel za glavno kuharico in postrežnicouser posted image user posted image user posted image !
user posted image za možeka,da je že ozdravil!
Le glej,da boš res kaj prišla na obisk k meni v službo!user posted image Kakšne face zdaj kaj visijo tam res ne vem,za tisto ki je pa šla stran pred enim mesecem,pa...ti ne morem reči nič drugega,kot hvala bogu.Mogoče ti je bila res ok,vendar je bila glavna,ki je drek mešala.To je bila naša šefica in z njenim odhodom smo si vsi,ampak res vsi oddahnili!user posted image V bistvu ni bila priljubljena ne samo med nami ampak tudi med ostalimi zaposlenimi,ki so jo poznali.Ja,bil je že skrajni čas,da je odšla!Mogoče je pa tudi zaradi njene prisotnosti na marsikateri faci izmed ostalih delavk vel en tak čuden izraz oz.obnašanje.Saj veš,če te eden skozi okrog prinaša in dela le sebi v korist in se tega zavedaš,ne moreš bit kot kamen.Ma,bi se dalo pričat o tome!
ANAKARIN sem bila zadnjič v službi in mi je ta ki je trenutno glavna ful pohvalila to punco iz vašega kraja ki dela pri nas.Nisem nič spraševala,je bilo vse spontano.Baje,da je ful,ful pridna,hitro dojemljiva in oh in sploh.Bom vidla!user posted image
Nič,imejte se lepo še preostali del dneva,grem jaz dol,sem prov omrznla,prstov skoraj ne čutim več.Ja bedak babji,sem mislila,da bom na hitro in si nisem klime pržgalauser posted image .
Ala...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.12.2007 13:36:13   
MID
Ojla!
Neko hudo zatišje je tu goruser posted image .
No,mi spet po nedeljsko,lepo doma na toplem,tamala in mož sta šla malo počinit,jaz pa po svojeuser posted image user posted image .Mi je prav lepo ob nedeljahuser posted image .Tako,umirjeno.
ANAKARIN a si ti še doma in v enem kosu?Vem,da sem že prav malo tečna,ko non stop sprašujem,ma no,mi ni vseeno,od tu izhaja ta tečnoba.user posted image Upam,da se včeraj nisi kaj preveč naprezala.
Ej,a ste gledale čeraj Kmetijo?Dobro presenečenje!user posted image V bistvu mi je bilo sprva vseeno katera izmed njiju zmaga in sta mi obedve pomalem antipatični,samo bolj sem gledala in razmišljala,bolj sem bila za to,da zmaga Daša.Se mi zdi,da je Biljana kar preveč na lahek način prišla v finale in bolj sem opazovala ves tisti pokvarjen klan kako navija zanjo,bolj sem si želela da zmaga Daša.
Je pa ful lepo,da je Klemen dobil avto,v kar nisem dvomila,da ga nebi.Mora pa revež zdaj zbrat 6000 eurov za davke in ima časa samo 21 dni,če ne stvar propade.Upam,da mu bo uspelo.
Drugače pa nič novega.Tle se nič ne dogaja.No,meni se je včeraj glih toliko,da sem porabila cca.5ur za peko panettoneja.Stvarca odlično uspela,zelo je bil dober,ma dvomim,da se ga bom lotila več kot še enkrat,toliko,da porabim še ostale arancine,ker vzame preveč časa,jaz itak nisem preveč od sladkega,moj pa zelo,zelo,a mora bit pecivo s kremami.Ga je bila pa zelo vesela moja mama in seveda oče.Drugače pa moram rečt,da odkar sem rodila skoraj nič ne pečem,ker mi tamala pobere ves prosti čas.Pa nič zato!Bo že zrasla,pa bomo potem kaj bolj pekli.user posted image
Kaj pa ve?Dosti pečete?Jaz v bistvu,ko imam malo več časa,kot so nedelje,ko moj malo več pripazi na hčerko raje porabim tisti čas da pripravim kakšno bolj specialno kosilo.Ma ja,no,nekaj nam je delat,če imamo kakšno urico prostega časa odvečuser posted image .
No,grem jaz še malo brskat po netu,pa počakat,če se bo katera še kaj oglasila,da še kakšno rečemo.
Če ne,pa maksimalno uživajte preostanek tega dne!
Čav,bav!
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.12.2007 15:17:05   
Anonimen
user posted image
Punce moje drage, še sm tu!
Sm že obupala, da se bo dete odločilo sam od sebe pridet na svet. Čuti, da je zimsko obdobje in toplo v trebuščkuuser posted image . Pri nas še vedno pada sneg, ga je tam cca 1-2cm. Ma več ga je v zametih. Otroci so bolj veseli, lih toliko, da nardijo par potez s sankami, zravn spada še kepanje.

Še eno noč so se punce odločile ostat pri moji mami, tako da svo se z možem zvečer usidrala pri sosedu, naročili večerjo iz pizzerije Čuk (pizzo in kalamare), pršli še drugi sosedi in debatirali s katero pijačo bi me odprliuser posted image .

Zdejle počivam, lenarim, moj se s sosedom zafrkava s štimanjem satelitske-spet experimentiranje, da poludiš. Počasi se odpravljam pod tuš preden pridejo ta male.
user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
16.12.2007 19:43:32   
ona
Ojla,pa da se še jaz malo javimuser posted image
Včeraj sem 2x hotela kaj napisat,a me je vedno nekaj zmotlo,pa še cel dan smo lenarili in se igrali z otroci,zvečer pa tista kmetija,ki mi je že pošteno šla na živce,pa sem jo vseeno gledalauser posted image
Jaz sem bolj navijala za Biljano,ampak daši sem pa na koncu tud privoščila zmago,ker se je res trudila cel cajt,Klemen pa super,da ima avto,sem mu tudi jaz privoščila,saj so ga prav grdo izigrali vsi skupaj na koncuuser posted image
Danes smo jo spet mahnili najprej na kosilo ven,potem pa do LJ malo po Btc city se šetat.Vmes smo se ustavili na Ravbarkomandi in tamala je kar vriskala na snegu od navdušenja,škoda,ker ga mi nimamo prav nič.Saj v soboto je nekaj naletavalo zvečer,a je šlo mimo.Zdej pa zgleda,da bo spet lepo in suho vreme.
Sem pa spet tako zaspana in utrujena od tega pohajanja,da je joj,ma drug teden pa ne grem nikamor,saj je lepo it,samo utrudljivo pa tudiuser posted image
MID,praviš,da tista punca,ki je šla stran,da je bla šeficauser posted image Meni se je zdela prav fajn,seveda jo pa ne poznam v drugačni lučiuser posted image
Edino,kar mi je šlo večkrat na živce,ko sem šla tja je skoz nekaj klepetala po telefonu in zelo na glas ogovarjala ne vem koga in se zraven še grdo jezilauser posted image
In kaj praviš,da si pekla paneton,ma se ti da !jaz sem letos nazadnje pekla za moj rd tosrto,od takrat pa nič,ker časa tudi meni zmanjkuje.Danes sem prav rekla mojemu,da komaj čakam,da še tamala zraste da bo imela enih 7 let,pa je moj rekel,da zakaj si tega želim,ko je pa tako lepo,ko je mičkena in navihanauser posted image Ja,saj se strinjam,a za tekat okoli za njo,je pa kar pestro,saj ima energije za jo prodajat,skoz se ji mora nekaj dogajatuser posted image
ANAKARIN,ma ti nisi normalna res,pa kaj še čaka tale tvoja štručka?Bi rekla,da si prvič noseča in greš čez rok,ampak baje,da vsak naslednji otrok pride nekako pred rokomuser posted image ,vsaj pravijo tako!Jaz sem tamalo rodila kar 5 dni prejuser posted image
KAROLINA,si spet v kakšnem glasilu ali pa na žurkiuser posted image
Ala,bodte fajn,grem še malo po forumih pogledat,pol pa spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.12.2007 21:26:31   
Anonimen
user posted image
Čer!
Uf smo se naribali na snegu! Zdajle zunaj že zmrzava.
Prejle nism utegnila zravn komentirat dokler se punce še igrajo pred spanjem. Popoldne so doooolgooo spale, pa so lahko budne do 22. No takrat že spijo.

Aja MID ma se ti da pečt, nism pekla sladkega (najraje nardim marmorni kolač)od mojega RD (od aprila). Najraje naredim bajadero in ga delam 1x na mesec sigurno. Tu nimaš nobene peke in hitro spacaš. Ma kako ga hitro zmanjka, če še kdo izven bajte zine, da imamo bajadero doma.
Za novo sodelavko je lepo slišat, da je pridna. Kot sm že povedala, itak boš povedala mnenje še s tvoje strani.
ONA lepo, da je RD šel mimo v lepi lučiuser posted image . Lepo, da ste tudi vsi zdravi doma, pa da se ni kdo nalezu.

Matr sm mela še par stvari za povedat, pa me je moj zmotu. Nič, gremo spat.
Se tipkamouser posted image
user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?