|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
4.12.2007 10:41:46   
karolina*
Mi imamo pa še eno punčko v vasi. To je že deveta letos. Smo ji včeraj malo nazdravli user posted image user posted image user posted image . Al bo lušno čez 15-20 let, ko bojo fantje začeli k nam prihajat in bojo tatkoti varvali svoje princeske user posted image user posted image user posted image
ONA, pri nas je tudi tako u familji- mož od moje sestre je ful čuden in zato moj nikoli ne gre z mano, ko ima ona ali nečak rojstni dan. Je škoda da ga silim, ker se potem samo midva skregava. On se tam ful bedno počuti, ker ga mož od sestre totalno ignorira, taku da je res bulše da ne gre. Ma kot je rekla MID- nas bojo že še rabli, takrat bojo pa vsi sladki.
MID, super za darilo. Sem ti hotela predlagat knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, ma sem se šele včeraj zvečer spomnila. Ta knjiga je tudi ful dobra.
Mene pa iz moje službe nikamor ne povabijo, niti voščilnice mi ne pošljejo. Pred dvemi leti smo imeli pred novim letom kao pogostitev za poslovne partnerje. S sodelavko sva morali vse pripravit, potem pa nas ni šefica niti zraven povabila. Ko so oni pojedli in je ostalo kar pač je, je prišla do naju in rekla:"zdaj gresta pa lahko še vidve pojest". Mislim ej!!!!! Kot v fevdalizmu, ko je najprej gospoda pojedla in potem podložniki. Ma kaj si ona misli, da bom prosila za tiste njene ostanke pašte!!!??? Ma nimam komentarjev. Sem se odločla, da se jim ne bom pustila, da bom do njih zelo neosebna, prijazna samo kolikor je potrebno, da se ne skregamo in konc. Je škoda mojega zdravja, da se zaradi njih sekiram!!
ONA nič odgovora še nisem prejela, tako da nič ne vem, kaj imajo v planu.
Včeraj sva šla z mojim kupit barve za vhod. Do konca tega tedna bodo že na zidu, tako da bom poslikala in vam dala kakšno sliko v album, da si boste ogledale, če boste želele.
ANAKARIN, glasilo gre počasi h koncu. Če bi si ga katera hotela ogledat, kako izgleda vam ga lahko pošljem na mail- lahko tudi prejšnjega, ker ta bo šele drugi teden končan. Z inštrukcijami pa imam malo pavze zdaj. Se vidi, da so šli testi mimo, taku da mal počivam in se pripravljam na nov naval user posted image

No, lepu se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.12.2007 10:58:23   
ona
Glih baytheway da se javimuser posted image
ANAKARIN,da ne boš ti slučajno rodila 12.12,ker ima moj tast rduser posted image
se hecam!Samo,da se čimprej rešiš,kajne?
No,tast je danes končno prišel domov,je bil cel prejšnji teden pri šjori,potem vikend sta bla tukaj,včeraj je tud ostal gor in danes pride ves čemeren,ker ga midva z mojim nisva dosti porajtala,ker sva pač bila v pisarni in moj je nekaj delal in jaz tudi spodaj na računalniku,torej oba sva bila zamišljena s svojim delom,njega pa vse zanima kaj se je dogajalo,kot,da je kaj zamudil in normalno da nama je šel na živce,potem je pa izjavil,da najbolje,da se pobere nazaj v LJ in je šel iz pisarne!Sem si mislila,ti kar pejdi,ker mi gre res na živce odkar je s to šjoro!
Da vam povem,na začetku,ko smo eno leto živeli skupaj z njim,oz. on z nami je bilo vse lepo in prav,nikoli se nismo kregali,z njim sem se celo o sexsu pogovarjalauser posted image Odkar se je dol odselil in kmalu zatem dobil to žensko je zmeraj kažin in prav ne morem verjet,ker se je totalno spremenil in ga nič ne briga,samo kako bo on šel v Lj.Da bi kaj okoli bajte naredil,ni govora...
Se mi zdi prav zamalo vse skupaj,saj sem jaz edina,ki skrbim za tole gmoto od bajte,samo več kot toliko tudi jaz ne zmoremuser posted image
Tako,da nam zunaj dobesedno vse propada,imamo par sadnih dreves pred hišo,ki niso že par let videle špricanja,tako,da nič ne raste in en dan bom znorela in vrgla vse ven,saj nima kdo vzdrževatuser posted image
Dobro,saj drugo je urejeno nekako
Kaj čem pravit,saj ne pridem do konca!
KAROLINA,ma kaj delate v vaši vasi,da so same punce?Ma saj to je že rekord!
Glede službe in novoletnih žurov pa se res ne sekiraj,ker res ni vredno zdravja,sploh pa ne tam kjer delaš!
Pol pa nisem sama s tako žlahto čudno!Kaj ti greš vedno sama na r.dneve?
Meni je res smotano vse skupaj in res mi bo en dan tudi meni počil film in ne grem več nikamor!!!!
MID,si pa lepo darilo vzela!Boš videla,da bo zadovoljna!
Ala,letim še malo v pisarno dokončat delo,ma sem jaz ko pinzionist,delam do 12 in pol konecuser posted image
Joj,še dobro,da sem takega moža dobila,da delam z njim!Mi je res fajn tako delat!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.12.2007 11:00:48   
ona
Karolina,kaj si prav zdej tukaj na forumuuser posted image
te vidim.....user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.12.2007 18:27:11   
Anonimen
Helo, helo,
danes smo pupe spet izkoristle sprehod. Majster je pršu in se vsaj z mojim menu, dobro da je pršu prej domov. Pa še tašča je visela pri nas in nakladala svojo teorijo. Jz sm po svoje zamašila ušesa in pekla ražnjičeuser posted image .

KAROLINA z veseljem bom prečitala glasilo, tud če je od prešnjega tedna. Vi boste pa novi do Božičkauser posted image , slike komaj čakamo a ne?!
Ja v vasi je pa res veselje od tolikih punc, mogoče bodo pa naslednja leta fantje prevladovali. Kjer mi živimo, so bili prej sami fantje in kake 2 punci, zdej pa so same punce in 1 fant+naš, k pride.
Za službo pa se tud jz držim tega "kakor vi meni, tako jz vam". Ma kaj si mislijo, da souser posted image da za njihovo ritjo obrišete vse, na pladnju jih nosit in na koncu dobiš eno figo.
ONA ne sekiraj se ti ne za okoliš, ne za tasta. Ma ko j....! Sadna drevesa bodo tud počakala, če se lih ne ukvarjate s sadjarstvom. Mi imamo dva jablani, že dolga leta jih ne špricamo, samo oberemo in adijo. Ko pa ima tast čas, jih nekaj obreže. jz se ne v tikam v to, k prvič nimam pojma, drugič pa nimam časa.
Glede roj.d. je bilo pri nas večkrat tako, da sm morala sama it s puncami, moj kot naročeno takrat delal. Se je po tolikih letih že navadil, da sm ga včasih komaj prepričala. Do nekaterih (ne bi na forumu omenjala oseb) pa ima odpor, da jih sploh pogleda,  na koncu smo šli zarad otrok in se probali  čim prej spokat.  No letos sm temu naredila konec in ne hodim več, samo po mobiju sporočim. Vsi al pa nč, če se nemore kdo gledat, ne bo nč in bašta.
MID lepo presenečenje za darilouser posted image . jz sm vsem letos sporočla, da mi ne nosijo več daril. Če že kdo hoče, ok, tako pa nč.

Ala

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
4.12.2007 23:04:46   
MID
user posted image
Čeer!Evo,mi smo iz rojstnodnevne zabave.Sva se z mojim kombinirala.Najprej on dobre pol ure,potem pa jaz.Se nisva hotela menit za varstvo,ker je brez veze.Živimo cca,5oom stran eden od drugega,tako,da smo malo skompenzirali.
Naša nevesta je bila ful zadovoljna z darilom(ok,vsaj pokazala je tako)torej,sem pomirjena.
Dan je potekal kot vsi ostali,za razliko,da popoldne nisva šli k mojim temveč nakupovat miklavža za naše starše oziroma hčerine stare starše,Sva nakupili skoraj vse in veste kje se nama je zataknilouser posted image ...pri mandarinah Klementine.Sploh ne morem verjet in sem ful razočarana,da sem šla čez Tuš,Špar in Merkator in jih nikjer nimajouser posted image user posted image user posted image Katastrofa od katastrofe.Sploh ne morem verjet!V Šparu je bilo še par gnjilih drugje pa nič od niča!Sem v šparu vprašala(mimogrede jih imajo v akciji po starih 179 sit)kako to da jih ni več na zalogi,pa  mi prodajalka odvrne,češ je tak cajt in jim jih je zmanjkalo.HALOOOuser posted image Kakšen cajtuser posted image user posted image user posted image Mi je kar slabo ratalo-skoraj!Pa glih zdaj se jim to nebi smelo zgodituser posted image .Na zadnje sem šla k šiptarju in sem jih plačala po jebuser posted image nih 1.60 eur-a za kilo.Še kar ne morem verjet.Za popuser posted image it!Ma to jr vse za postuser posted image ljat!Kako grdo prekljinjamuser posted image user posted image Pa kaj,če je res!
ONA ti se nič ne sekiraj za ta starega!Pa naj gre v LJ.če mu je tam lepše.Za sadno drevje tudi nič ne maraj,če hoče obrodit naj,če ne pa ne!
KAROLINA jaz bom tudi vsekakor vesela,če bom lahko prebrala vaše glasilo.Sploh,pa ker vem,da si ti ena izmed glavnih mentoric.Ti kar pošlji!
ANAKARIN bliža se 11.12.Jaz vsekakor držim pesti zate in že trpim s tabo.Pa vseeno;povej mi nekaj-te je kaj strah?Me prav zanima kakšni so občutki nosečnice pred porodom glede na to,da ve kaj jo čaka.Ponavadi pravijo mamice,da jih je bolj strah drugega ali tretjega poroda glede na to,da vejo kako stvar poteka.Te nočem nič strašit,pa saj itak veš kako to gre.Res;te je kaj strah?Mene je že sedaj,ko se spomnem prvega poroda...z mislijo,da bo drugi lažji.Tako pravijouser posted image
REGLJA 1 tebe pa res že pogrešam.Daj javi se nam kaj!
Lahko noč vsem!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.12.2007 9:48:37   
Anonimen
user posted image
Malo bom dodajala nostalgične pozdravčke, upam, da bo konec leta tako, vsaj za zimske počitnice. Na sežanskem nevem koliko kej snega zapade, na bitrškem vem da nekako zapade kot pri nas.

Uf MID ja nekako je pri meni res, da sm se drugega poroda bala, ma bolj kako bo potekalo in koliko bo trajalo. Sm si nekako dopovedovala, da poslušam babco, da sm sproščena in se potrudim po najboljših močeh. Zdej me je še bolj strah že zaradi skakanja za malo, jo dvigovat, jo lovit,....Skušam se spet vživet, da bo kot pri drugem, a kaj ko me mala takoj zaposli z drugimi zadevami: razmetavanje, igranje, sprehodi,naredi za jest...najhuje mi je, k ne morem z njo na mraz za kako uro, doma mi je zadnji tedn začela skoz jokat za vsako stvar čim ji obrnem hrbetuser posted image , noče se več zamotit z igračami kot prej. Ma kaj bo potliuser posted image ?!

Ja STRAAAAH me je, nč me ne strašiš s tem, bolj jz samo sebe. Že pri samem pregledu sm glavo imela proč obrnjeno od UZ in na koncu vprašala, če je vse ok (organi, mere, srček,...), šele nato sm pogledala kaj počenja. ****t ga, za nekatere je neumno slišat, zame ni. Drugi mi govorijo, da bo vse ok in hitrejši porod, ma "iz ust v božja ušesa" pravim.
V materinsko šolo nism šla niti enkrat, niti pri prvi nosečnosti, takrat telovadbe še ni bilo, zdej pa imam telovadbo že doma.

Zdej mi že joka, da se spet z njo igramuser posted image .

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
5.12.2007 10:11:35   
Anonimen
Pozabla sm še omenit, da ko se zvečer zleknem na kavč ali če mi uspe čez dan za kake pol ure, sm tako vesela, ko vidim gibe po trebuščku. Zdej vam pošljem en vic:
ZIVEL JE MOSKI, KI JE ZELO LEPO SKRBEL ZA SVOJO POSTAVO. VSAK DAN JE
PRETEKEL 10 KM, POTEM JE DVIGAL UTEZI, SE RAZGIBAVAL, SEL V SAVNO IN
SE NA KONCU SE MALO POSONCIL NA PLAZI (BIL JE IZ VEDNO SONCNE 
KALIFORNIJE).
NEKEGA DNE, KO SE JE VASE ZAGLEDANO
OBCUDOVAL V OGLEDALU, JE OPAZIL, DA JE ZELO LEPO PORJAVEL, VENDAR PA
JE NJEGOV PONOS BIL POVSEM BEL. ZATO JE NASLEDNJI DAN ODSEL NA PLAZO, 
SE ZAKOPAL V PESEK IN PUSTIL SAMO SVOJEGA TICA ZUNAJ, DA SE JE TA
NASTAVLJAL SONCU IN RJAVEL.
CEZ NEKAJ CASA STA PRISLI MIMO DVE ZELO STARI GOSPE. UGLEDATA CUDNO
STVAR, KI SE JE VZPENJALA IZ MIVKE IN JE ENA OTOZNO
ZAVZDIHNILA: KO SEM BILA 20, SEM BILA RADOVEDNA GLEDE TEGA.
KO SEM BILA 30,SEM UZIVALA V TEM. KO SEM BILA 40, SEM SPRASEVALA ZA
TO.
KO SEM BILA 5o SEM PLACEVALA ZA TO. 
KO SEM BILA 60, SEM MOLILAZA TO.
KO SEM BILA 70, SEM POZABILA NA TO.
IN SEDAJ, KO SEM 80, TE PREKLETE STVARI DIVJE RASTEJO NAOKOLI KOT
PLEVEL, JAZ PA SE POCEPNIT NE MOREM

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
5.12.2007 16:09:08   
Anonimen
Spet jz tuki visimuser posted image ,

joj mala mi je komaj zaspala. Rabi sigurnu kako uro spanca, če ne je joj zvečer.

Ej MID sm ti pozabla omenit, da ste dobili novo sodelavko, mojo sokrajanko. Da je ne bi tu opisovala, bom na ZS.
Nč se ne dogaja, delam kanelone s šunko in sirom.

Ala, čau

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
5.12.2007 21:16:43   
ona
Sem se tako nasmejala tistemu vicu,ANAKARINuser posted image user posted image user posted image user posted image
Glede straha pa je tako,da je tudi mene bilo drugič bolj strah,kot prvega poroda,ker pač že veš kaj se bo zgodilo!SEm se pa nekako sama prepričevala,da bo šlo hitro in brez problemov in tako je tudi bilo!
Po moje je en del samokontrole dosti vreden pri porordu,je treba samo mislit,da bo čimprej konec,zato provaj se tudi ti skoncentrirat na to,pa bo šlo!
MID,lepo,da ste se imeli fajn na rd,pa darilo je tudi blo fajn!
zdej čaka mene tastov rd in najraje bi kam šla takrat,ker bo spet mislil,da bom jaz stregla njegove oniske,ma se bo tokrat uštel.Saj jih lahko strežem,samo sestavine naj pa on nabaviuser posted image .Najbolje,da gre pa v LJ in da nobeden ne pride,ker ponavadi pride žlahta od pokojne moje tašče in niso nič moj letnik,tako,da nimam dosti za bit z njimiuser posted image
Bom poročala,kaj se bo dogajalo!
Drugače je vse po starem,se nič ne dogaja,razen,da moram nastavit miklavžu danesuser posted image user posted image user posted image
Se hecam,otrokom moram kaj pripravit...najbolj je sin smešen,ker kljub temu,da ima kmalu 9 let še vedno verjame v te reči,jaz ga pa še podžigam,da res obstajajo.Saj po eni strani mi ne verjame,ker mu sošolci,ki so "bolj"pametni polnijo glavo,da to nič ne obstaja,ne miklavž,ne božiček...
jaz pravim pa,da naj verjame dokler lahko,ker so prav simpatični,ko čakajo darila!
Ala,grem zdej,ker moram še nekaj delat,je bil konec mesecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.12.2007 21:46:56   
MID
user posted image
Ojla!
Ste že kaj nastavle?Baje bo Miklavž hodil danes ponoči naokroguser posted image user posted image
ANAKARIN reva moja,ti pa prav samevaš danes tu goruser posted image .No,pa se ti bom zdaj jaz malo posvetila.
Hvala za ZS,prebrala in odpisala.
Je lepo ne,gledat ko se ti buši tako lepo premikauser posted image ?Jaz se že sedaj veselim ponovnega snidenja s temuser posted image user posted image .Da te je pa strah,se mi zdi pa vsekakor normalno.Ok,sej bolečina je res huda,ma mine.Človeka je bolj strah kakih komplikacij.Ma,skušajmo mislit pozitivno in je že pol tega rešenouser posted image .Jaz pa že sedaj držim pestke zate,da bi ti ta dan čimprej prišel in da bi se vse izteklo kot se mora,pa da bi bil porod kratek in kar se da hiteruser posted image .
Vic je svjetski!user posted image Sem še mojga maloprej nasmejala.Upam,da jaz pri 80-ih ne bom doživela česa podobnegauser posted image .Hočem reči,da upam,da bom še lahko počepnilauser posted image user posted image user posted image .
Kakšni so bili kaneloni?Mmmm,bi kar zdaj enega,da ga dobim pred nos.
user posted image Ti,ti MID!Tako se ne govori ob pol desetih zvečer!user posted image Sej ne bom,sej ne bom več!user posted image
ONA,KAROLINA-kje sta?Dam glavo proč,da že cel dan nestrpno čakata miklavžauser posted image  in si ne upata za računalnikuser posted image !
Ala,grem tudi jaz kaj nastavituser posted image !
Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.12.2007 9:38:08   
Anonimen
user posted image  Enim jutro, drugim dobr dan!
Vidim, da ste ble kr željne Miklavža, da ste mu šle nastavituser posted image user posted image . In ste na koncu dobile kej od njegauser posted image ? Hecam se!
Zvečer smo s puncami tudi nastavile Miklavžu košarico pred zunanja vrata, ko so zaspale, valjda natrpali z mandarini, bonboni,.....Zjutraj dam spet pred vrata, ta večja se bala it pogledat, mala pa gre z mano, ajoj kake velike očke so se naredileuser posted image . ONA naša 7-letnica tud še verjame v vse zimske može, ki nosijo darila. Ti povem, da je lepše to videt in polni pričakovanja odpirajo vrečke. Ne pa kot jz, nism vrjela v to, že kot mala. Mami sm skoz govorila, da ne more nikako en moški vsem mulcem nosit darila, da sm ji ja pokvarila veselje, ki jih je gojila do nas. Sama je rekla, dobro da vsaj moj brat vrjame v to (k je 4 leta mlajši od mene). Sm bla grozna a?!
Pred 2 leti pa se tašča našemi v Božička, hodi mimo bajte, cinglja, kriči hohoho, vleče sanke z darili, ta večja teče h oknu in joj mene v kak jok se je spustila. Primla se me je okol pasu in me spustila, koliko se je bala, ma kako se je ustrašla. Drugi mulci pa z veseljem gledali. Nikakor ni hotela niti darila odpret še kake 3 ure. Na koncu smo ji povedali kdo je bil in bla, bla, bla. No pa še danes vseeno vrjame, kaj čmo.

Ma dans bo sončku, juuupi. Se gremo odpravit na sprehod, potem pa bomo samo župico papali.
MID  kaneloni so takoj zmanjkali. Meni niso nč pustiliuser posted image  razn solate, zato pa dans dobijo polentouser posted image .
KAROLINA so se zabasali z delom?
Kaj se dogaja z RAGLJO?????
user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
6.12.2007 17:00:50   
Anonimen
Spet samevam tu,
no sm vsaj izkoristla sončen dan s pešačenjem kak km in pol, mala je bila v triciklu, k ima ročajček. Vmes se ustavila na 2 postaji k sosedovim, eni na kavo, drugi na sok.

Samevam tud doma, punce so pr tašči dokler delam večerjo.

Jutri zjutraj pa imam pregled, najprej CTG, potli kak sprehod po Po in nazaj iskat dr. Jordanovo. Moj pa gre k zobarju.

Gledam tud na netu kej o baggyboard-u ali kiddyboard-u, pa vsaka ima svoje izkušnje, o cenah da ne govorim. V Po v BC jim je zmanjkalo, pokličejo me še iz Ariela iz Il.Bistrice, da vidim kolk je tam cena, če jih sploh držijo oziroma dobijo.
To zadevo bi rada zarad Stazi, da ne pešači zravn. Mi je brezveze kupit nov voziček za 2 (k se jih dobi menda v Padovi za cca 150€), a doma jih imam 3, k sm še od drugih dobila. A ima katera vaša frendica ali soseda to zadevo? Da slišim še kakšno mnenje.

Ala, lep večer

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
7.12.2007 14:30:37   
Anonimen
user posted image

Ej punce, kje ste? Ja vas ni zameluuser posted image ! Kaj se dogaja?

Pregled sm opravila, CTG je ok, celo vaginalno me je pogledala in naj bi bila odprta 1-2cm (zame je to nč) tako, da dohtorca upa, da se bo dogajalo čez vikend, ma user posted image user posted image user posted image  kao kr je luna. Če ne bo nč, pa jo grem obiskat v torek.

Ste okrasile že svoje stanovanje ali vas še čaka kot pri meni? Zaenkrat mi krasi kuhinjo božična zvezdauser posted image .

Nevem kaj naj še pišem, kot da vas počakamuser posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 7.12.2007 14:32:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
7.12.2007 22:42:58   
ona
Zgleda,da vse štrajkamo,kajne?
Meni se dobesedno zadnje dni ne da sedet za računalnikom,ko dobim pa malo volje,pa sin gleda risanke gor,ker tamala gospa mora gledat po tv in tako se ji sin umakne in si da cd na računalnikuser posted image
Bogi se mi prav smili,saj ji povsod popušča,se bojim,da ga bo še vrtela tale naša princeskauser posted image
In kaj naj napišemuser posted image ,ker ne vidim ure,da grem v posteljo....
Zdej sem tole kmetijo pogledala in so res eni kreteni,ker so Klemena ven vrgli,mi je res žal za njega,ker je bil edini pameten fant zame,vsi drugi so pa neki hinavci,razen par izjemuser posted image Res škoda....
drugače pa že skoraj cel teden vstajam ob 6,ker ima tamala motnje...kar vstane tako zgodaj in me prav čudi od kje ji energija.Spat gre med 19.30 in 20 uro,vstane ob 6,cel dan je v akciji,da ne govorim o kakšnem popoldanskem spanju,ki pri nas ne pbstaja že eno leto in poluser posted image Zgleda,da ji ne rabi spanja dosti,me prej mene vrže doluser posted image
Anakarin,jaz bom mislila nate ta vikend in ti želela tako v mislih vso srečo....
Upam,da se čimprej rešiš in seveda nas obvesti,ko bo šlo zares,če ti bo ratalouser posted image Sedaj ti pa prav nič ne zavidam,v glavnem provaj bit sproščena,brez strahu pojdi v porordno,pa bo šlo hitro mimouser posted image Meni je tale relaksacija vedno pomagala.sem si sama sebi v glavo vtepla,da mora bit hitro konec,pa da nič ne boli...in je šlo tako kot sem želela,no pustimo bolečineuser posted image
Ala,ostale kje ste,a se tud vam ne da pisat,kot meni ta dva dniuser posted image
user posted image
komaj čakam,da bo takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
7.12.2007 23:26:29   
MID
user posted image
Ej,sem zdajle,ta moment tako besna,da bi to kišto najraje v zrak z brco pognala,ma vem,da mi ne bo nič bolje.user posted image Sem napisala cel roman,pa mi je ruknlo Sorry....
Zdej,se pa res nimam volje več trudit toliko pisat,sploh pa je že ura ohoho.
ANAKARIN;sem vesela,da je blo na pregledu vse ok.Upam,da te bo tale luna res ponesla v Rim,ker vem,da si že vsega naveličana,vendar po izročilih moje tete,ki so pri meni držali,boš rodila dan pred ali dan po luni.Ja,naša teta je malo vješticeuser posted image Se hecam,vendar je pri meni kar držalo.Stara izročila glede teh lun,nimaš kajuser posted image .
Jaz se drugače že drugi dan ubijam z generalko čiščenja naše bajtice,zato se včeraj nisem nič oglasila,ker sem kar padla v posteljo.Ma,vem,da je mogoče malo bolano,ma si vsaj dvakrat na leto spucam bajto v nulo.Imam pa še eno novico,za veselico.Jutri me čaka še en tak dan.Pucanje kopalnice in pranje zaves.Za pop...ituser posted image Ma,sej bo boljše!user posted image user posted image
Stanovanja še nismo okrasili,v bistvu,ga kaj posebej ne krasimo,samo jelko postavimo 24.12.in to predvsem na mojo željo,ker zgodnja postava le te izniči meni osebno občutek,da so prazniki.Za mojega vem,da mu je vseeno in da se glede teh stvari vedno strinja z mano.Me je pa malo iz mojih tirov vrglo,ko sem opazovala navdušenje hčerke nad migetajočimi lučkami na jellki v eni izmed naših trgovin in mi je dalo za mislit,da bi jo mogoče pa letos postavila malo prej.Ne vem,no...
Kdaj jo boste pa ve postavile?
ANAKARIN ti pa le pridno pojdi v Rim in se vrni pred to norijouser posted image ,da boš lahko GLEDALA kako se te stvari odvijajo brez ženske rokeuser posted image !Po moje zna bit zanimivo in predvsem pestro.
ONAKAROLINA-kaj sta vedve šle kam na dopust malo prezgodaj,ne da bi medve vedle?
Grem jaz še malo pred TV,pa spat.
Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.12.2007 23:53:19   
MID
Hej ONA;medve se pa zadnje čase kar pošteno križava v poslanih postih.user posted image
Sem se zdaj spomnila,da nisem še prejšnjega tvojega posta komentirala.
Kako kaže kaj na tastov rojstni dan?Bo praznoval doma ali v Lj.?Je že sprejel kakšno odločitev?Če mene vprašaš,si absolutno preveč dobra oseba.Po vsem,kar vam je storil,se jaz nebi niti v mislih trudila,kot se misliš ti.No,ok,saj vem,da je lahko govorit in verjetno je res tako,samo si res ne zasluži!Upam,za tvoje dobro,da bo spokal v LJ.,čeprav dvomim,ker ima preveč žlahtnikov tu.
Ja,tale kmetija je tudi meni malo načela nerve,pa se nima smisla sekirat.Saj nimamo nič od tega.Je pa res,da ne razumem POP Tv-ja,kako lahko dovoli kaj takega?!Klemen,je pa res ta zadnji,ki si zasluži to kar je dobil in da je ta izpadla drhal odločala o finalahuser posted image !Pa da ne govorim,da so zopet noter dva primorca(ena ta večjih škiferjev)ki mečeta slabo luč na vse nas.Pa smo se Tini iz BB-ja smejali in jo kritizirali.Je vsekakor dobila hudo konkurenco katera nima konkurence in je res gnoj od gnoja-Adrijana.Lahko jo je sram za svoje obnašanje!
Joj sem se razhudila,ne mi zamerit,ma to štalo spremljam že od začetka(imam cajtuser posted image )in sem se prav uživela.
Drugače sem vas pa pzabla vprašat kako je blo kej z miklavžem.
Pri meni je bil kar soliden.Imam nov telefon(mož),pa nekaj novega spodnjega perila(mama)400g Milko(oče)ene 2 kili sadja in čokoladni miklavž(tast in tašča)in to je to.Vesela in zadovoljnauser posted image user posted image .
Lahko noč!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.12.2007 9:48:28   
ona
MID,ne stoj toliko pucat,saj boš še preveč zdrsala hiškouser posted image
jaz na srečo s tem nimam problemov,ker čistim samo dnevno,kuhinjo in kopalnico,za ostalo pa imam eno šjorouser posted image ,ki je tako zlata ženska,da bi jo kar k meni preselila.Sem si tole gospo omislila po prepričevanju mojega dragega,ko sem bila na koncu nosečnosti in kot budalo pucala celo naše stanovanje,pol od tasta,pa še delavnico in pisarno.Ponavadi sem bila cel vikend v pucanju in mojemu je blo dovolj pa je rekel,da si eno najdemo za pucat in to je še sedaj ostalo.Saj najprej je bilo govora,da puca samo od tasta in delavnico,počasi je pa prišla še k meni in porihta spalnice in stopnišče,ostalo pa moram jaz kaj naredituser posted image Ma tudi ne bi rada,da mi ona puca kopalnico,ne vem zakaj,taka pač sem....
Mid,drugič,ko pišeš post in,če se ti zdi,da te bo skinlo,ga raje v wordu napiši in sem prilepi,jaz sem že parkrat tako naredilauser posted image
Sem vprašala tasta kaj bo za rd in je rekel,da bo šel po en pršut,če kdo pride...Sem rekla samo ok in me prav nič ne briga kako bo koga stregel,pa naj se znajde sam kot ve in znauser posted image Mene ne vidi spodaj,pa če pride papež mu voščituser posted image Da sem predobra sem že zdavnaj ugotovila in on me je lepo izkoristil,da sem mu vse nosila iz trgovine...itd
Saj na začetku,ko se je odselil dol,je kar hodil k nam ob vseh mogočih urah,tudi ob polnoči se je spomnil,da bi rad kaj jedel in mi je pobral vse piškotr,pa grisine,pa pijačo...in jaz mona tole vlačim iz trgovine,potem pa ugotovim,da mi vse manjka...
En dan sem ga pa lepo pričakala zvečer v spodnjem perilu oz.majčki in gatah in od takrat ni nikoli več prišel gor ob 24user posted image user posted image user posted image
Potem sem začela skrivat pijačo,kavo in razno razne sladkarije in parkrat ko je kaj iskal ni bilo nič in se je začel jezit,da imam vse prazno,pa sem mu lepo zabrusila,da v trgovini imajo pa vsega na pretek in verjetno je ugotovil,da bo najbolje,da si gre kaj nabavituser posted image user posted image
Ma je teh štorij z njim še in še,lahko pišem dva dni...
V glavnem on za mene ne obstaja,mu nič ne kupim že dolgo časa,porihtam ge edino,da poje pri nas kosilo in večerjo,pa še med tednom kuham same mineštre,čez vikend,ko smo sami pa same specialiteteuser posted image
In me prav en k...nič ne briga....
Je žalostno,da je tako,ma je on dosti pripomogel k temuuser posted image
Ala,grem počasi kuhat,sem dala pečt svinjsko kračo,njami....
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.12.2007 10:04:01   
Anonimen
user posted image
Pri nas bomo jahali in se igrali kavbojceuser posted image ! Že od ranega jutra mi ta večja teži in komaj čaka, da gre jahat. Popoldne je pri nas zastonj jahanje islandcev. Če še katero zanima je od 15-18 ure. Na ZS povem kje, ma imate vse opravke, bi vam mogla že včeraj povedat. MID puca hišo, KAROLINA je verjetno še v papirjih za glasilo, ONA pa uživa v lenarjenju.

Ve imate vsaj kej gledat, mojmu se ne da več ukvarjat z antenami in satelitsko. Skoz neki experimentira, če se bi slika kej boljše vidla, traja kak dan ali dva, potem pa spet izgine. Tako da mi čez dan dela družbo radio.

Oh MID nobeni luni ne verjamem, zgodi se edino da smo tečni 2 dni prej in 2 dni kasnejeuser posted image . Glede nosečnosti so še nekatere stare tetke govorile, da se otroka nosi 9 lun, potem je pripravljen na svet. Niti nism pogledala, če je zdej 9 luna al je že šla mimuuser posted image . Kakor mi kdo omeni kej o lunah se takoj spomnim na film Plava laguna, kjer sta se igralca ravnala po luni zarad unih domorodcev.
Najbolj smešno mi je zdej, k moje sestrične in tetke experimentirajo s kako vražo in ugotavljajo, da nosim fantka. Pa se jim samo smejim, da ne posumijo.
Za Miklavža sva z možem dobila riževo čokolado (tast in tašča). Mi smo pa njim nastavili bonbone FruFru.
Za Božička bo pa težka doma brez ženske roke. No moj bo itak privlekel kako drevesce, ta večja bo krasila, ta mala ji bo nagajala, jz bom kej morala zakričatuser posted image , dete bo pa itak spalo. Tud pri nas se bo krasilo kak dan ali dva prej, zdej pa ne bi forsirala, ker se mi zdi brezveze, da se prah nabira. Pa se punce bi se igrale in na koncu ne bi nič ostalo od okraskov.
A ti pričakuješ kake obiske, pridi še meni pucatuser posted image . Se hecam! Včeraj popoldne, smo se z malo igrale v otroški sobi s sesalcem in brisanje prahu, danes pa čaka dnevna in kuhinja.
ONA vsi starejši otroci so taki, da se pustijo malim. Vidim po naši, jz sm bla starejša, pa še od svakinje otroke se spomnim k so imel podoben problem. Nimaš kej, počasi se bo naučil, da za vsako stvar ji ne bo popuščal.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
8.12.2007 12:09:19   
karolina*
Ojla

Js sm pa tudi vsa v nekem delu te dni. Poleg vsega, smo imele v sredo posvetovalnico in tretje cepljenje, v četrtek pa okulista v Šempetru, tako da smo šle pol še mal pohajat. Včeraj sem tudi cel dan skakala okoli, danes imamo pa čistilno akcijo, ker je pitor končal z barvanjem našega vhoda. Ej prekrasno je ratalo. Sem ful zadovoljna. Če boste kaj kupovale barve, vam iz izkušenj svetujem JUB-ove barve, raje kot Spektro, ker se jubove lepše prekrivajo, ni vidnih črt. Smo poskusili s spektro in je moral ene štiri roke dat pa še vedno je bilo vse v lisah. Pol smo šli pa po jub in po dveh rokah je stena ku narisana user posted image . Ko pospravimo bom malo poslikala in dala slikice v album.
Glasilo se mi je malo zavleklo, ker mi folk ni v času posredoval gradiva, tako da zdaj penim, ker vem, da bo ta teden norišnica.
Glede kmetije pa se strinjam z vami- ful mi je škoda za Klemna, saj bi si dvoboj res zaslužil, bolj kot Ljubinka, za Biljano mi je pa ok, ker je res prišla tja s totalno nič znanja (ni vedela niti da krompir raste v zemlji) in se je ful potrudla. Daša mi pa ni simpatična. O Adrijani je pa škoda zgubljati besede, ker je totalen nič. Žleht, nesramna, zamirljiva, prepirljiva...Katastrofa z eno besedo.
Miklavž se pa pri nas ni dosti ustavljal, ker smo tako zmenjeni. Je prnesu sam eno čokolado in ful mandarinov. Smo pa že dedku mrazu pisali, tako da bo takrat kaj več.
Mi ponavadi tudi samo jelko naredimo oz. smo jo lani prvič, saj ponavadi decembra pohajamo user posted image . Naredimo jo 24.12., ma letos jo bomo prej, ker gremo 22. pohajat, pa da bo pripravljena ko pridemo nazaj. Pa še zaradi tamale, da bo malček gledala lučke. Mal vzdušja pa ja mora bit!!!
ANAKARIN, srečno, če se bo karkoli dogajalo in če se bo, naj traja 5 minut user posted image . Pa javi nam, takoj ko boš lahko.
Lep vikend...Šibam naprej pucat user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.12.2007 16:36:26   
Anonimen
user posted image Nekaj takega user posted image  a!
Nč se ne dogaja pametnega, razn da je sončku malega zasijalo. Ta mala še spi, pa ne morem ujeti marš za kak km peš dokler je še danuser posted image .

Stanovanje obrisali, cunje obesili, sm dala še 1x luftat lupinico in posteljino,....
Ne da se mi ležat k bom zaspala pa visim na netu. Še tehnični smo dans odpraviliuser posted image , vse ok, ena skrb manj. Ta večja pa zadnje čase išče pozornost in crtanje pr tašči, zdej bo drugi vikend spala pr njej. Do počitnic odpade, je preveč mehka ratala. Že tako bodo imeli 14 dni počitnic (če vključim vikende).

Eto Stazi se zbuje

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
8.12.2007 20:52:40   
MID
user posted image
Ekola;generalka zaključena!user posted image user posted image No,ja bi se še kaj našlo,ma...user posted image
ONAglede neuspelih poslanih postih-mi je moj včeraj pokazal,ko me je videl pizdekat.V bistvu niti ne rabiš pisat v wordu.Preden oddaš samo z miško obarvaš besedilo in greš na kopiraj.Če ne uspe,ga še enkrat prilimaš.user posted image Malo lažja zadeva,pa vseeno hvala za prijazen nasvet.
Tale tvoj tast pa je res en bog pomagaj.Ma važno je,da si ga spregledala.Potem si se odločila in mu ne boš nič pomagala pri rojstnodnevni zabavi.Pa konec koncev sej ima ladyuser posted image ,pa naj mu ona pomaga!Je tako?!
ANAKARIN kako je blo v kavbojcih?user posted image Midva z mojim nisva glih navdušena nad tem,drugače pa že kar malo čakam kaj se bo naša tamala vse spomnila,ko malo odrasteuser posted image
Ne,ne pričakujem nobenih obiskov.To je samo za lastne gušte,da 2xletno spucam stanovanje v detajle.Prvič je pred veliko nočjo(spomladansko čiščenje),drugič pa pred božičem.Ja,je privzgojena napaka priznam,čeprav ne škodi.user posted image
Kako se ti drugače počutuš?Je vse ok?Se že kaj dogaja?Sorry,ker sem tečna,ma mi ni vseeno zate.Pa tako nestrpno pričakujem.user posted image Si pa vsekakor edina,ki bo dobila dojenčka zdaj v decembru,kar jih poznam jaz.Ok;poznam-kolikor toliko pa že!user posted image
KAROLINA potem si v isti godlji kot jaz.user posted image Pucanje...Lepo,da ste dokončali delo in da ste zadovoljni.Hvala za nasvet.Bom upoštevala,oziroma zatežila tastu,ko bomo prišli do te naloge,če bo hotel zbrat kaj drugegauser posted image .
Ja,kaj ste odpravili s tamalo pri okulistu?Je sedaj očesce kaj bolje?
Zdaj sem se spomnila-si omenla,da če katero zanima vaše glasilo,da nam lahko pošlješ.Mene zanima!Če imaš voljo...bom zelo vesela.
Torej;pol vikenda je za nami,dajmo ga skoristit kolikor se še da.Grem čakat Kmetijo.user posted image Bk babji!user posted image user posted image user posted image Spet se bom živcirala za brez potrebe!Prav mi bodi!Kaj sem se pa sploh lotila spremljat te bedarije!user posted image user posted image
Ala,lepo ninajte,se beremo jutri.Če bo bog dal,bom bolj zgodnja tu gor.Kot vsako nedeljouser posted image !
LP
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.12.2007 9:12:28   
Anonimen
user posted image
eto pri nas bo danes tako zgledalo. Ponoči nismo nič spali, jokali, šmrkali, še user posted image  je tečnarlo po svoje, ma kako je pritiskalo. In čim se uležem na bok - konec.

Še zdej je ta mala tečna, ker se ni naspala, pa se trenutno valja po postelji z mojim.
Kasneje se spet priključim.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 9.12.2007 9:15:39 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
9.12.2007 14:05:34   
MID
user posted image
Živjo!
Evo mene,kot sem obljubilauser posted image !Mama odmarauser posted image .Kosilo je za nami,tamala in mož sta šla k popoldanskemu počitku.Ko se bosta zbudila bomo šli malo na obisk k mojim staršem.Skratka-nedelja,kot vsaka druga.Nič se ne dogaja,turobno,prav dolgočasno jeuser posted image .Upam,da se vam kaj bolj dogaja.
ANAKARIN,tebi se pa res štejejo že zadnji dnevi.Sploh ne morem verjet,da je šla tvoja nosečnost tako hitro mimo,odkar smo se spoznale.Verjamem pa da tebi ne fre tako hitro.Meni se je zdelo,da se moja vleče 2 letiuser posted image .Sploh pa zadnji mesec in pol.No,je pa šlo konec koncev vse mimo.
Ti lepo počivaj,malo bolj zaposli tvojega,pa bo.Sej znajo bit koristni če hočejouser posted image user posted image .
No,pa da ne nakladam več kar v tri dni grem raje dol.Se beremo.
Lep preostanek nedelje vam želim!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.12.2007 14:47:11   
Anonimen
user posted image
Ojla, no tud za nami je kosilo. Punce so šle k tašči, jz spat, moj drva iskat,pa še kej dela, ma se mi ne da it vn da mraz. Sm se vsaj naspala, ta mala je zaspala prej z mojim v naši postelji in spala do kosila.
ONA ti kr zavidam, da se postaviš zase, ne pa da "brišeš rit" še za tastom, kakor je MID rekla, sej ima lady, pa naj una rihta za vse. Lepo je slišat, da imate eno gospo zaposleno, da ti ni treba vsega rihtat. A ji vse zaupaš? Poznam dve privat ženske, k imajo tud tako starejše gospe za pospravljat, pa so jih morale parkrat zamenjat, kr je nekatera brskala, druga čvekala izmišljotine,....Ma kaj jim je bilo to treba, še naši sosedi zabijem kako k je firbčna kdo pride na obisk ali čigav je avto. Ko sm pred leti obupala nad delom, sm si rekla, da bom šla h kateri raje čistit bajto (pa tud če imam VI. stopnjo končane šole) kot da prenašam stres in jezo od šefa, ker se ni imel nad koga zlajat. Takrat sm bla edina zaposlena.
MID že 14 dni se nekako enako počutim--kot nasedli kituser posted image . Je že lep občutek, ko bebica brca, veš da je živo, pa se še trebuhom sprehajaš okoli, ampak ne morem več izvajat drugačna dela in pazit nase, sm že sita tega, ker se hitro zmatram. Zobobolov sm mela neštetokrat, morala sm vzet pol lekadola, da se bojim kako bo z bebico. Zdej ko je vreme spremenljivo, me je začela še glava bolet in pritisk padat. Ni prav luštno. Hvala bogu mi vsaj zvečer ta večja in moj prineseta al lavor vode al mašino za masirat noge. Nato me ta mala po hrbtu kao masira, me bolj praska, ampak vseeno paše.
Zdej nas je še prehlad doletel in upam, da se ta mala prej izvleče, je prav boga. Čez dan ji dajam v čaj Daleron C, pred spanjem pa bom še sirup dala, da vidim, če bo kej bolje. Vmes ji še po prsih mažem z mastjo FitoBalm, da lažje diha in odpre dihalne poti.
Aja glede kavbojcev je tako, da je moj rastel s konji. Nekaj časa je bil v klubu, kjer živimo nas sami konji obdajajo (ampak ne naši, nimamo niti enega), nato v službi ima vsake toliko opravka z njimi in odkar se je rodila ta večja je tud rasla z njmi. tud padla je že, pa še vedno nori za njimi.
Punce uživajte nedeljo, pa se beremo

user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
9.12.2007 16:58:24   
karolina*
Evo, za silo smo končali s pucanjem, vsaj ta večje, da se ne nosi po celi hiši. Uf, če pomislim, da bi mogla celo hišo še enkrat belt me kar mine ob vsem tem prahu. Zdej še zunaj navozimo malo peska (da se blato ne nosi po hiši), dokler ne bo denarja za kaj več, pa imamo končno svoj vhod. Smo ga čakali, čakali a končno dočakali. Smo prou veseli. Zdej me čaka pa še ena gora cunj za speglat, ma čakam da pride moj, da bo malo pazil ta malo, ker če ne se mi naslanja na likalno mizo in lahko hitro kaj nanjo pade.
MID z našim učkom je pa že od 25. oktobra super. V bistvu sem se naveličala čakat da se bo samo od sebe uredilo, ker je bilo vedno slabše in nam je že "grozilo" sondiranje. In tako sem šla na lastno roko v okulistični center VID v KROMBERK, kjer so mi pokazali pravilno masiranje (tako masažo, ki sem jo izvajala do takrat in ki mi jo je pokazal pediater ter ena okulistka je pomagalo ravno toliko, kot bi ta malo požala po roki-besede zdravnika). Se pravi dr. Šalamun mi je pokazal pravilno masiranje (ki je bilo vse nekaj drugega) in v dveh dneh se je učko poštimalo. Od takrat je ok. Tega zdravnika sem kontaktirala kar po mailu in mu opisala težavo. Povedal mi je, da se to 100% poštima z masažo ter da očitno ne delam nekaj prav, ter da naj se oglasim v njegovi ordinaciji. Skratka- sem ful zadovoljna in hkrati jezna na vse ostale zdravnike, ker ne svetujejo prav oziroma se delajo nekaj pametne. Zdej smo se šle pa sam pokazat, tako da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image .
ANAKARIN, še vedno držim pesti zate, da bo porod čimlažji in da boš čimprej v rokah držala svojo štruško.
ONA, kje se pa ti danes potepaš?
Želim vam lep nedeljski večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.