ona
|
MID,ne stoj toliko pucat,saj boš še preveč zdrsala hiško jaz na srečo s tem nimam problemov,ker čistim samo dnevno,kuhinjo in kopalnico,za ostalo pa imam eno šjoro ,ki je tako zlata ženska,da bi jo kar k meni preselila.Sem si tole gospo omislila po prepričevanju mojega dragega,ko sem bila na koncu nosečnosti in kot budalo pucala celo naše stanovanje,pol od tasta,pa še delavnico in pisarno.Ponavadi sem bila cel vikend v pucanju in mojemu je blo dovolj pa je rekel,da si eno najdemo za pucat in to je še sedaj ostalo.Saj najprej je bilo govora,da puca samo od tasta in delavnico,počasi je pa prišla še k meni in porihta spalnice in stopnišče,ostalo pa moram jaz kaj naredit Ma tudi ne bi rada,da mi ona puca kopalnico,ne vem zakaj,taka pač sem.... Mid,drugič,ko pišeš post in,če se ti zdi,da te bo skinlo,ga raje v wordu napiši in sem prilepi,jaz sem že parkrat tako naredila Sem vprašala tasta kaj bo za rd in je rekel,da bo šel po en pršut,če kdo pride...Sem rekla samo ok in me prav nič ne briga kako bo koga stregel,pa naj se znajde sam kot ve in zna Mene ne vidi spodaj,pa če pride papež mu voščit Da sem predobra sem že zdavnaj ugotovila in on me je lepo izkoristil,da sem mu vse nosila iz trgovine...itd Saj na začetku,ko se je odselil dol,je kar hodil k nam ob vseh mogočih urah,tudi ob polnoči se je spomnil,da bi rad kaj jedel in mi je pobral vse piškotr,pa grisine,pa pijačo...in jaz mona tole vlačim iz trgovine,potem pa ugotovim,da mi vse manjka... En dan sem ga pa lepo pričakala zvečer v spodnjem perilu oz.majčki in gatah in od takrat ni nikoli več prišel gor ob 24 Potem sem začela skrivat pijačo,kavo in razno razne sladkarije in parkrat ko je kaj iskal ni bilo nič in se je začel jezit,da imam vse prazno,pa sem mu lepo zabrusila,da v trgovini imajo pa vsega na pretek in verjetno je ugotovil,da bo najbolje,da si gre kaj nabavit Ma je teh štorij z njim še in še,lahko pišem dva dni... V glavnem on za mene ne obstaja,mu nič ne kupim že dolgo časa,porihtam ge edino,da poje pri nas kosilo in večerjo,pa še med tednom kuham same mineštre,čez vikend,ko smo sami pa same specialitete In me prav en k...nič ne briga.... Je žalostno,da je tako,ma je on dosti pripomogel k temu Ala,grem počasi kuhat,sem dala pečt svinjsko kračo,njami....
|