|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
27.11.2007 22:51:55   
MID
Čeeer...
Danes ste bile pa pridne kar se da.Sem prov vesela,da imam kaj za brat.
Danes je bil pa kar ok dan,celo sonček se je pri nas dopoldan pokazal,tako da sva ga s tamalo dodobra izkoristili.user posted image ANAKARIN a potem praviš,da prihaja tvoj čas?user posted image Se veselim z vamiuser posted image .Komaj čakam,da boš obelodanila,da je privekal tvoj Benjaminček na svet.Glede imena in tvojega tasta se pa sploh ne sekiraj!Naj on govori kar hoče.Tako ali drugače ga bo sprejel.Ma če sem čisto iskrena,še nikoli nisem slišala,da bi kdorkoli imel psa z imenom Benjamin.Vsaj v maših krajih ne.Ma prouser posted image eti butelj stari,no.Boljšega mu ni za rečt.
Imam pa jaz eno prigodo glede imena psa(ko smo že ravno pri tem).Jaz sem do letos imela(sem o tem že pisala)malega shi-tzuja ki mu je bilo ime Jakob.Ok,vem,da je totalno človeško ime,vendar sem mu ga dala po psu iz filma Sreča na vrvici,ki mi je že v otroštvu prirasel k srcu in sem se tudi takrat odločila,da ko bom pa imela svojega psa,da mu bom dala ime Jakob.
Vse je bilo lepo in prav,vendar ga moja pokojna stara mama ni nikoli prav dobro sprejela.En tak odpor je imela do njega,čeprav je zelo oboževala živali,nakar mi končno po enem letu izjavi,da če psu res nisem mogla izbrati bolj psu primernega imena.Jaz ji seveda razložim,kako je do tega prišlo,ona pa še kar čemerna in mi na koncu izjavi,da je bilo tako ime njenemu  očetu.Halooo?!user posted image Meni tega resnično nikoli ni nihče omenil.Niti moja mama.Sem ostala ful v zadregi,ma kaj čem,nouser posted image Upam,da mi moj pranono tega ni kaj preveč zameriluser posted image .
ONA saj lepo da se hvališ(čeprav jaz nisem tega mislila na tak način na bivšem forumu)samo se bojim,da ne boš nasankala,sploh pa zdaj ko si obelodanila še garelijo svojih izdelkov.Ful lepouser posted image .Ko se bo moja gospodična odločila nosit kiklce(zaenkrat se mami zdijo nepraktične,sploh pa v tem zimskem času)vem,na katera vrata pozvonit.Upam,da ne boš predragauser posted image
Glede okvar pri mobitelih-če ima katerakoli kdaj kakšen problem z mobitelom naj se svobodno oglasi na moj mobi ali ZS.Saj veste-poznanstva delajo čudežeuser posted image user posted image  in ker sem jaz lady od majstra-bo delo zastonjuser posted image .Za tako malo število kot nas je tle gor,pa res ne bo blema.user posted image
Mimogrede-ja-sem se zdaj spomnila,pa upam ONA,da ti ne bom pokvarila dneva;kako pa kaj vaša lady?Že dolgo nisi nič napisalauser posted image .A se je umirila?Prihaja kaj manj na vaše posestvo?user posted image user posted image
Glede majstrov,pa se nikar ne sekiraj,mogoče še boljše,da pridejo marca,saj imaš do februarja kar veliko stroškovuser posted image user posted image .
KAROLINA hvala za razlago kje se pride do Torija.Mogoče pa le enkrat zberemo pogum in se odpravimo.Da bi šle pa me skupaj,pa kar dvomim.Pismo,še za dejt se ne moremo zmenit,kam šele za Tori.Imam samo toliko upanja še,da bom v januarju spoznala tebe in ONO,ko se vrnem v službo,za ANOKARIN pa ne vem kdaj bo to.
Tale tvoja kolegica ki jo vabiš na forum,pa na žalost ni ista kot moja,ker je ta prov doma iz okolice NG.Ma ona se nam res zna pridružit,ker je ful drugače taka faca in dokler ji nisem povedala za naš forum,za nas ni vedla.Je sodelovala na enem drugem.
Sem pa prepričana,da je tako kot pravi ANAKARIN,da nismo edine,ki imamo net in da nas pa 100%čekirajo.Pa naj.Za njih slabše,če se nočejo pridružit tako fini druščini ženskuser posted image .Skratka;ura je že dokaj pozna,moram že enkrat proč od tega računalnika,upam,da nisem kaj pozabla komentirat.user posted image Tako je če me presenetite in bombardirate s postiuser posted image .
Lepo spite!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.11.2007 10:53:04   
Anonimen
user posted image
Pri nas sonček bolj tako zgledauser posted image . Dopoldan (ki še traja) izkoriščam najprej z šopingom pižame, komaj sm eno najdla, da ima majico na preklop (z gumbami se mi neda ukvarjat) v Beti trgovini v Pivki. Kosilo smo že skuhali - zelenjavno juhico, drva si prnesli s karjolo, ma kako je mala uživala ko se je vozila notri. Nism sama vozila in nosila, mi je tast pomagal. Dokler se mala igra v sobi, vmes pospravljam, tipkam in spet bomo letele na zrak.
Matr sm jezna, k se nam spet vlaga po kotih nabralauser posted image , v spalnicah, ker ni zunanje izolacije.

ONA oblekce so superuser posted image . Dej naredi za vsako našo (na forumu) kopijouser posted image . Se hecam. Že tako ali tako se nabere drugega dela.
Ja kakor MID pravi, kako je z vašo lady?

MID ker lih začneš delat po novem letu, jz bom pa že pestvala, bom en dan udarla izlet v Sežano v dopoldanskem času. Zdajle iščem kak ugoden Buggyboard, da lahko namestim zadaj vozička in se Stazi na njem vozi, da ne pešači zravn.

Gledam v časopisu Delo (na katerega sm naročena), da bo ta vikend v Ajdovščini Miklavžev sejem, kdaj pa je v Gorici Andrejev sejem (mislim da sm prav poimenovala)?

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
28.11.2007 16:14:16   
ona
Ojla,kako ste kaj?
Sem še pozabila povedat včeraj,da je tud meni fajn tukaj klepetat in se prav nekako najdemo,a?Po moje je tudi boljše kot,da nas je malo morje,kajne?
MID,praviš,da ne daješ tamali kiklc...počaki,da bo kot moja stara,ko ne bo hotla drugegauser posted image  in raje,ko da se z njo kregam,pa naj ima tisto krilce in naj zmrzuje,če hoče...user posted image
je že tako velika,da točno zastopi,da jo zebe,ampak ona mora imet krilce in to ne katerokoli,ampak rozastouser posted image
je prav smešna,nouser posted image
Glede naše lady je vse v najlepšem redu,ker je ona lepo v LJuser posted image
je bila nazadnje tukaj en vikend že davno od tega,saj sem menda napisalauser posted image
Ni bilo nič posebnega z njo,aja za dan mrtvih je bila tukaj za en dan,ma se nismo niti videli,ker smo mi šli prej od doma,zvečer pa pozno prišli domov..
zdej je ta teden tast kar cel teden že pri njej in nam je prav lepo,da ga nimamo pod nogamiuser posted image ,tako bi moralo vedno bit,ne,da se sekiram kdaj bo jedel,kdaj bo prišel gor pogledat,itd...
se pa ne več dosti sekiram in me prav boli,če pride gor in,če sem jaz naga na kavčuuser posted image user posted image user posted image
Sem naredila red v moji glavi in se s tem ne obremenjujem,ker mi nima kaj komandirat ali me grdo gledat,če poležavamuser posted image
Tako je to,ko bo kaj novega pa javim,najraje bi pa videla da je on kar lepo tam pri njej in da smo mi lepo samiuser posted image ,je res najlepše!
No,kaj bomo pa danes šivali?Se hecam,edino mojemu moram še 4 hlače sešit in potem se lahko najavite za oblekceuser posted image
Ala,mejte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.11.2007 20:53:10   
MID
user posted image
Dan je v kraju,čeprav malo drugačen kot je v mojih planih.Tamala mi je opoldne spila ene izmed zadnjih živcevuser posted image .Sem jo nesla k popoldanskemu počitku in glej ga vražička niti za minuto ni zatisnila očesa.Sem se zaj...vala z njo eno trdo uro,ma ni za milega boga.To se mi je zgodilo prvič od njenega rojstva,da ni odspala niti minute v celem dnevu.Je pa zato čisto omagala že ob sedmih zvečer.
ANAKARIN zelo,zelo dobrodošla na obisk v Sežano.Imam bolj malo upanja,da se bova srečali kaj prejuser posted image .Samo se morava prej kaj slišat,da ne boš falila moje smeneuser posted image !
Glede Andrejevega sejma-mislim,kot sem razbrala na čvekah,da se je odvijal minuli vikend.Ja,tudi meni je kar malo žal,ker bi se ziher odpravli malo pogledat.Pa drugo leto.
ONA ti kar rada verjamem,da bo tamala ubrisala eno svojo modo,ko bo zaštekala kaj ji je všeč in kaj ne.Zato sem se pa že včeraj toplo priporočila za v naprejuser posted image user posted image .
Tale vaša lady pa naj bo res kar raje tam kjer je,v svojem gnezdecu s svojim ljubčkom,da ima mladina svoj ljubi mir.
In vsa čast ti,da te boli k....kaj si misli tastari.Sej imaš prav in svoja leta.Jaz še nisem zlezla na to zeleno vejouser posted image .Pa si včasih mislim,da bi bilo bolje tako za mojo dušouser posted image .Al kaj ko ne morem in ne morem iz svoje kože in pridno goltam vse,če mi je prav al pa ne.Bom mogla malo k tebi v šolo!user posted image user posted image
KAROLINA...kam si se danes skrila?Tle gor te pogreša ena mala gručica "fejst bab"!user posted image
Ala,grem jaz!Vam danes nimam res nič pametnega za povedat.Se vidi,da mi manjka hčerino opoldansko spanjeuser posted image .
Ja,ja,ja,sem se pa res nekaj spomnila.A ste tudi ve kaj slišale-mi je sestrična rekla,da je po radiu zjutraj pri poročilih povedalo,da sta na Rabu dve 14 letnici skupinsko naredili samomor s skokom iz enega stolpa ali turna ene cerkve,se ne spomnem več iz kje točno.A ni to grozno?Ma bogi starši.Ne vem,no,jaz sem nekako vzgajana,da ga ni tako velikega problema,da ga skupaj nebi rešili in v tem duhu bom vsekakor skušala tudi vzgajat svoje otroke.Upam,da mi bo uspelo.
Nič,lepo spite,pa se beremo jutri.
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.11.2007 8:37:51   
Anonimen
user posted image Kako ste kaj? Upam, da ste se naspale.
Mi že rogovilimo, radio imamo naglas in uživamo v jutranjem soncu, ki nam sveti v stanovanju.
Včeraj čez dan se ni nič pametnega dogajalo, zvečer visela pr sosedu in mu štimala MSN. Mojga komaj prepričala, da pride majstr naredit centralnouser posted image . Ma samo da je sam naročil radiatorje, pa je vesel. Ja sm se pa pozabla omenit, da je prišla tud peč za centralno, tako da samo lotit se bo treba oziroma počakat majstre.
Ma kako sm smotana, da se vam nism nč zahvalila, ko ste mi pohvalili stanovanje. Pa tud čevlje, so si pa dve kolegici šle iste kupit, ko so bile na obisku, k imamo široke noge.
Nekako smo morali predelati stanovanje (je bilo premajhno za bodočih 5 članov), in kakor pravi MID veliko požret s strani staršev od mojga. Cenim vsakršno pomoč, ampak če ne naredimo kakor oni želijo (ne lih vse, bog ne daj, se mi zmeša), držijo nos do Nanosa. Ma za kakšno stvar pa se jim ja ni treba vtikat, ma za nobeno. Še zdej jih moram poslušat, kako so ploščice mrzle od laminotov, kako so plastična okna slaba od lesenih, zakaj mala ne nosi žabic (za koji k... pa rabi v stanovanju),......user posted image user posted image user posted image  
Ja bo treba h ONI v šolo, da nam obdela mehko kožo v trdouser posted image .

Če bo katera slučajno te dni hodila v Po ali v Pivko, se javite, da se dobimo na kaki kavici. Sej sm na ZS pustila mobi št.

MID včeraj nism nč poslušala novice, zdej čakam Delo, da vidim če kej tam piše.

Ala, se tipkamo

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
29.11.2007 12:19:53   
karolina*
Ojla pupe

Mi smo pa mal prehlajeni. Naša pupa celo noč ni spala, ker je imela zamašen nosek, tako da smo dežurali. Zdej pa ne vem, al nej bomo danes bolj noter ali naj gremo vseeno kaj ven. Vročine nima, imamo pa naslednjo sredo cepljenje in bi rada, da je do takrat zdrava, taku da ne vem kaj nardit. Ker sama sem zagovornica tega, da če ni vročine, se gre ven. Zdej pa sem malo u dvomih. Kaj mi ve svetujete?
ONA super izdelke delaš. Uf, jaz pa ne smem niti od daleč videt šivanke alpa cvirna. Se začnem kar trest user posted image  user posted image  user posted image . Še dobro, da moja mama obvlada šivanje, tako da mi kar ona priskoči na pomoč. Vem da to ni prav in da bi morala vsaj malo znat, ma se resnično začem kar trest, če moram kaj zašit. Pa ne samo pri šivanju- pri vseh takih natančnih ročnih delih. Ah, en čuden kaliber sem js user posted image user posted image user posted image .
Ej punce, kaj če bi se dobile en dan drugi teden (ponedeljek alpa petek) popoldan ob enih 17h na enmu čveku. Se mi zdi, da bi ta ura vsem še najbolj odgovarjala. Dejte povedat, no. Pa se zapeljemo magari do Postojne, da bo za ANAKARIN najlažje.
Nč nimam vč kej povedat. Šibam čitat eno knjigo, dokler ta mala spi- Vrnitev v Barsaloi (nadaljevanje Bele Masajke in Zbogom Afrika). Mi jo je moj včeraj kupu (U Šparu-žepna knjiga) in kumi čakam, da se lotim.

Lepu se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.11.2007 18:40:34   
ona
Hvala za komplimente,ma saj vem,da so lepe oblekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image se hecam!
danes je pa prav naporen dan za mano.Zjutraj sem v tušu nabavljala bonboniere in razne darilne sete za potrebe firme,da lahko moj obdari prišleke iz drugih firmuser posted image Joj,prav sovražim tole obdarovanje,ker moraš vsakemu poslovnemu partnerju se prilizovat un bit sladek da je joj,po drugi strani bi ga pa najraje v riz brcniluser posted image
Dobro,zdej zalogo imam,sam jaz ne smem it tja v tisto sobico niti pokukat,ker,če ne bo v momentu vse praznouser posted image
Potem sem nekaj reševala v pisarni,nakar sem šla po otroke in doma lepo na sprehod,ob 16 pa smo šli na sinovo komando na eno predstavo v Sežano,ki jo je organizirala šola,kjer so zbirali denar za boge otroke,da grejo lahko v šolo v naravi.Je vsak ki je prišel dal za vstopnino kao 1euser posted image
saj gesta je prav uredu,samo kaj,ko program ni bil zameuser posted image .Sin je bil ful navdušen,ko sem pa po pol ure sedenja tam ga vprašala,če hoče it domov,je bil tiktak pokonci...je blo res malo brezveze,še tamalo sem vzela s sabo,njej pa je bil res dolgčasuser posted image user posted image
Kaj čem,tako ti je to!
Ala,zdej hrem delat koledar s slikami od naših tamalih,ga bom podarila naši noni in nonotu in po moje bo tole lepo darilo za božičuser posted image
Saj je vse ok,samo ne vem kako bom 12 listov spela skupaj,da jih bodo lahkjo obračali iz meseca v mesec,bo že sin dal kakšno idejo,ker on je poln takih fint za kaj ustvarjatuser posted image user posted image
Za dejt sem pa jaz bolj za petek,samo z otroci mi je malo pozna ura,ker tamala gre spat okrog 19 in bi bila sigurno sitna,tako,da mi res bolj odgovarja ali po 20 ali pa po 15 uri enkratuser posted image
Nekaj bomo že uskladile,ni vraguser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.11.2007 22:51:05   
ona
Ja,mene zgleda,da nekaj razganja,ma ne vem kajuser posted image user posted image
Sem pozabila;KAROLINA,ti povedat,da daj tamičkeni zvečer kar operil v nosek.
jaz sem bila s tamalo pri 6 mesecih v bolnici,ker je imela uroinfekt in se je spotoma tam še ful prehladila in so čisto vsi pediatri tam ji napisali,da naj dobi operil zmešan s fiziološko v nosek 3x na dan,so naredili mešanico 50-50 in tamala je lepo spala ponoči in se hitro pozdravila
Jaz ne vidim smisla v tem,da so nam otročki bogi s tem polnim noskom in jaz sem obema vedno dajala operil,magari samo eno kapljico,toliko,da lahko spijo ponočiuser posted image
To je samo moj majhen nasvet,če ga hoče katera upoštevatuser posted image
P.s s koledarjem ni še ničuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.11.2007 23:21:30   
MID
user posted image
Danes sem pa res pozna,kar se da,ma se je nabralo en par dečkov(prjatlov od mojga)tle v delavnici in je bilo prav pestro-posledično,do te mere,da moram tipkat pozno v večeruser posted image .No,pa saj mi ni težko,saj je to del mojega vsakdana,da se vam malo javim,če le lahko.Pridna jazuser posted image .Kajne?!
ANAKARINuser posted image čestitke za končno odločitev,za postavitev centralne.V današnjih časih je res kar težko bit brez takšne tehnike.Dedci so pa itak na tem svetu,da malo zakomplicirajo stvariuser posted image .Eni bolj,drugi manj.
Za ta stare se pa sploh ne sekiraj.Probaj skozi eno uho noter,skozi drugo ven.
No,ja,taprava ti govori!user posted image Sicer sama res nimam večjih problemov ne z moževimi ne z mojimi starši.Nekako naju pustijo pri miru.Itak,da narediva vse po svoje,sem pa tak tip,da me določene besede ganejo in mi ne dajo miru in zato večkrat najedam mojemu,ki revež itak ni nič kriv in vem da ni prav.Ma,me bo že enkrat minilo!user posted image user posted image On je pa itak duša in vedno gleda da vse "strasti"pomiri.
KAROLINA kako je s tvojo pupiko?Je že kaj boljše?Ja tile prehladi so en user posted image .Če še nisi tega izvajala,moraš nujno!Hčerko podloži s puštrom od pasu navzgor.Pri nas to ful pomaga,ker potem revica lažje diha,in s tem imava midva tudi manj obremenjeno noč.So pa ti prehladi prav hinavski,midva sva imela pri ta zadnjem 7 dni biznisa.Upam,da se bo tamala kar se da hitro pozdravila!
ONApraviš,da si že izven nakupov novoletnih daril za poslovne partnerje.pohvalno!user posted image Pa,da se bojiš vstopa v tisto sobo,kjer so darila spravljena...Se zamenjava za en mesec?user posted image Mene take stvari niti najmanj ne ganejo.Če bi bila novoletna darila pice,sendviči itd,itd,pa bi se mi tudi meni verjetno zmešalo samo ob misli na tisto sobouser posted image user posted image user posted image .A,je.i ga.Sto ljudi sto čudiuser posted image .Vsi enaki,vsi drugačni...user posted image
Lepo,da ste šli na dobrodelno prireditev.Da pa zna bit tam dolgcajt,pa ne dvomim.Kako za vraga,ti je uspelo tam zdržat pol ure s tamalouser posted image ?Svaka čast.Mora pa bit zelo miren otrok!V takem dolgčasu kot praviš še jaz nebi zdržala pol ure.user posted image Ok,ok,vse za naše potomčke.Živa bila,pa videlauser posted image .
Se boš tudi ti meni enkrat smejala,kajne?user posted image
Ej,povej mi kako nameravaš naredit ta koledar.To je pa res ena super ideja za novoletno darilouser posted image .
Nič,lepo spite,tipkam še kaj jutri!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 484
30.11.2007 6:43:51   
Anonimen
Jutro,
samo da na hitro sporočim, da sm včeraj mela sab,usran, potolčen,.... dan in sm totalno zbita. Danes pa imam velik opravka.

Se čujemo

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
30.11.2007 12:11:08   
ona
Danes imam pa jaz slab dan in sem prav malo spet jezna,a o temu v nadaljevanjuuser posted image
najprej MID,še jaz ne morem verjet,da smo včeraj tam zdržali pol ure s tamalo...po moje je pričakovala bogve kaj in potem je kmaku ugotovila,da se ji ne da bit tam,da pa bi ona šla tudi plesat tja na parket,kot so nastopajočiuser posted image
Saj po moje,če bi jo pustila,bi bila glavna atrakcijauser posted image user posted image user posted image
No,jezna pa sem spet na tasta,ker ga spet serje....
Bogi moj dragi,se mi tako smili,da je joj...ma kako lahko tako izkorišča svojega edinega sina,kar ne morem verjet in ko se jaz potegnem za njega sem jaz tista slaba...
No,danes je prišel iz LJ,ker je moral s kamionom peljat robo v Iskro,ker pač on tole prevaža kar delamo in ima edini izpit za kamion.Seveda je prišla še lady z njim,a jaz jo še nisem videla in namesto,da bi mu gospa kaj doma pospravila po stanovanju,saj je dol kot da je udarla strela,jaz pa nimam časa še tam pucat,je ona lepo šla z njim s kamionom v Gorico...no saj v bistvu me sploh ne briga...
Potem kličem tasta,kdaj bo prinesel denar za gume za avto,ker jih je kupil tako,da so izstavili račun na našo firmo in da nam gre v stroške in meni je logično,naj mi potem da denar kar je kupil,kajne?
pa še brez davka bi tole poračunali.No,in on se začne nekaj pizdit da lahko kaj damo tastaremu,pa da bo tole vožnjo začel nam računat,pa kaj potem če ne bo plačal,kaj se bo zgodilo....Je bil prav jezen,jaz pa še bolj...sem mu rekla,da kje pa piše,da mu moramo mi plačevat njegove stvari,ker že itak skrbimo za njega,mu vse plačamo od telefona do elektrike in vode,on pa na koncu vse izkorišča!
sem tole,povedala mojemu in je prav žalosten,ka r seveda verjamem,ker tako se ne dela...saj je ok,da imamo normalno denarja in ne lezemo iz meseca v mesec,ma zaradi tega ni treba da nas še izkorišča,kreten....
kar ne morem verjet,no,je tako zadirljiv,da je joj...na koncu je izpadlo kot češ kaj me niti kličeš da naj dam denar,plačajte vi tele gume....

Sem res jezna in vam bom poročala kaj bo sledilo tekom dneva in najraje bi oba z mojim videla,da nas pustijo na miru in naj kar bosta oba tam v Lj,v tisti Iskro bom pa jaz s kombijem vozila naše izdelkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.11.2007 12:16:24   
karolina*
Ojla

Mi smo malo boljše. Vsaj spali smo ponoči, nosek ne pušča več toliko. Hvala za nasvete glede kapljic. Jih bom danes naročila mojemu, da jih kupi, tako da ji bom vsaj zvečer dala v nosek, da bo spala. Upam samo, da se pozdravi do srede, ko imamo cepljenje.
Punce sem taku vesela, ker gremo čez novo leto mal pohajat. Smo se sicer malo pozno spomnili, ma vseeno nam je ratalo dobit en apartma v Mozirju, tako da bomo kombinirali mal sankanja in morda smučanja na Golteh in malo kopanja v Topolščici. Že komaj čakam, da spet malo menjamo okolje.
Glede koledarjev pa- jaz ga bom naredila tukaj: http://www.mixilab.tv/?page=calendars. Tudi vse slike razvijam preko tega programa, saj so ful profesionalni. Tudi aparat sem kupila pri njih v Žireh, doma sem si naložila njihov program in bolj komot kot to res ne gre user posted image
SEm povabla še dve punce na čvek. Bomo vidli, če se nam bojo pridružle.

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.11.2007 14:34:45   
ona
Spet jazuser posted image
denar sem ravnokar dobila in mi ga je prav jezno gor prinesel,kot da ga daje meni osebno,kre.... stari....ne morem drugega rečtuser posted image
šjoro sem pa samo pozdravla in sta šla nekam pohajat zdajuser posted image
ANAKARIN;kdaj maš ti točno rok,kaj ni nekje okrog 2.12user posted image
KAROLINA,lepo,da greste malo stran za novoletne,saj mi bi tud morali nekam jo mahnit,smo v dobrem še za poletjeuser posted image
Bomo videli,če se bomo kaj odločili,ker mi res rabimo ogromno energije za kam se odpravit,ker sva oba z mojim taka tipa,ki se nam ne da preveč dopustovat.za it na enodnevne izlete pa sploh ni problema,smo takoj prontiuser posted image
MID,jaz tale koledar naredim v enem programu ki je bil na enem cdju zraven neke kamere,ki jo je moja mama dobila ko je kupovala rože v bakkerju,ma tale fotoaparat,ne kamera je bolj igračka,samo program je pa ok!
To potem sama sprintam ven in mi ni treba nič plačevat,ker se mi zdi,da KAROLINA,ti moraš tam koledarje tudi naročit?
ala,se beremo grem kofetkat z mojim

Neposredna povezava do sporočila: 488
30.11.2007 22:56:26   
MID
user posted image
Evo,spet je za mano petek,kot vedno v stilu pucanja,tako,da imam za vikend božji mir!user posted image user posted image jutri imamo namen it po kosilu malo v ljubljano v BTC,nakupit miklavževa darila za nečaka in pa našo tamalo,dva dni pred miklavžem,se pravi že v torek pa ima rojstni dan žena od mojega brata.Kar na lepem sem se začela obremenjevat s tem kaj naj ji kupim,saj sem brez ideje.Oni meni vedno kupijo izvirno in praktično darilo,jaz sem pa čisto brez ideje.
A ste mi pripravljene pomagat?user posted image Naj vam samo toliko povem,da je ženska noseča,vsekakor pa ji nebi rada kupovala stvari za dojenčka,ker to potem nebi bilo osebno zanjo.
Pomagajte!!!Prosim!!!
ONA-ma kaj nisem mogla bit raje tiho.Se počutim kot ena vješticauser posted image .Prej bi omenla tole vašo lady in probleme ki jih prinese s sabo,prej bi v paketu prišli.
Ma sta pa res ena butlja ej!Sploh tastari.Pa kaj si misli da jeuser posted image A naj bi kar prišel za njegove pojme že čas,da mora sin za njega skrbet?Pa kaj je ta s hruške padel?Namesto,da bi gledal on svojemu sinu pomagat,kot vsi normalni starši,pa takole.Ma dam roko v ogenj,da je to na njenem zeleniku zraslo.Se kar-več kot očitno-tudi sama misli šlepat na mladih in to vsekakor na tistih,ki nima blage veze z njimi.Ja,sej,če bo tastaremu kak dinar ostal,ga bo ona lažje zapravla.
Ej ONA,nikoli nisi omenila;ali ima ona kaj otrok,je vdova ali mogoče ločenka?Bi jo treba enkrat vprašat,če tudi njo podpirajo njeni otroci-če jih sploh ima.
Ma,kakorkoli,skušaj vse skupaj vrečt čez ramo in si misli svoje.Važno,da je tastari dal denar.Več kot očitno je,da ni imel čiste vesti,ker drugače ga nebi dal.Drži se!Mi navijamo zate.ITAK!!!
KAROLINAuser posted image super,da je tamala že boljša!Ja,včasih je pa res boljše kaj vprašat,saj veš-več glav več ve!user posted image Jaz sem se kar navadla in vas prav z mirno vestjo vprašam za kak nasvet,ker vem,da ga bom dobila po vaših najboljših močehuser posted image user posted image .Zlate ste res!
Super in še enkrat super,da ste si organizirali novoletno praznovanje.Sem vam prav foušuser posted image .Ali še raje -vzeeemtee mee s saaaboo!user posted image
Midva sva pa celo prišla do tega zaključka,da bi bilo fino,če bi dali tamalo k mojim za silvestrovo.Naši grejo itak na ta dan spat s kurami,kot vsak drugi dan in naša mama vedno pravi,da sta ji najbolj neumna praznika v celem letu novo leto in pust.Tako,da mislim,da ne bo panikeuser posted image user posted image .
Pa bomo šli mogoče tudi mi kam silvestrovatuser posted image user posted image .
ANAKARIN-da nisi ti slučajno kje pregorela ali celo mogoče že v Rimu?!Malo sumljivo premalo si se javila danes tu gor,čeprav vem,da ti je v navadi,da si za vikende bolj redkobesednauser posted image user posted image .
Kakorkoli,bodi pogumna in dihaj,dihaj...
Nič,grem jaz dol!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.12.2007 11:09:26   
karolina*
Ojla

Pri nas je pa na plan pokukal drugi zobek user posted image user posted image user posted image . Zdaj smo pa dobili krivca za vse neprespane noči ta teden in neutolažljiv jok v vozičku. Danes smo pa važni user posted image user posted image user posted image .

Mi imamo pa pestro danes. Imamo delavce- so nam prišli kitat in patinirat tam kjer bomo imeli vhod. Sej belili bomo sami, ma za pokitat smo pa rekli naj pridejo ta pravi majstri, ker je ful vse v luknjah, ker smo razbijali, tako da bo delo lepo narejeno. Zdej bom peljala ta malo h tašči, da tam spi, ker tle je eno samo zjanje.

Uf z apartmajem pa je en kažin. So nas eni prehiteli, tako da smo se odločli, da bomo šli sam mal pohajat en teden pred novim letom, pol za silvestovo bomo pa doma alpa bomo šli na kšno žurko tle okuli. Sva pogruntala, da bova lažje bandala, če bova doma, ko bo imel kdo pazit ta malo kot pa da kam gremo. Tako da štartamo 22. in pridemo nazaj 29. Malo snega, malo vode, pa bo. MID, komot greš z nami, ker smo dobili en ful velik apartma user posted image  user posted image

ONA ma kažin s tem tvojim tastom in njegovo lady. Me prav spominjata na en primer u naši žlahti, le da pri nas imamo tako lady, ki je dobila enega "reveža" ki jo v vsem posluša in se ji pusti. Ma kot ti je svetovala MID, pusti stat. Ti skrbi za svojo družino in bašta. Vsaj to, da mož drži s tabo, da se ne da na njihovo stran je tudi dosti vredno.

Ala, grem js zdej. Imam polno dela danes. Se moram lotit pripravljat novoletno glasilo in vse kr spada zraven, taku da bo pester vikend.

Lepu se mejte, MID uživaj v LJ, pa ne preveč dinarčkov zapravit user posted image . ANAKARIN- si še doma?

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.12.2007 15:09:38   
Anonimen
Ojla,
oh nism še v Rimu. Ne verjamem, da me bo tam zapeljalo po naravni poti, mislim, da me prej primejo al popadki al da odteče voda. Dete je še vedno živahno, brca, pridejo trenutki, ko me zašpika, pa kr pritiskamuser posted image , da se rešim.

ONA hvala bogu,da ti tvoj stoji ob strani in se ne kregata zarad takih banalnih zadev. Ja lady ni bila doglo na vidiku, pa so morali pridet kažin delat. Nima kej druzga delat al kaj? Ma kaj je v penziji al dela?

KAROLINA Jz ti že zdej želim  lepe  počitnice, veliko uživanja ter veselja. Bog vedi koliko časa bom potli imela, da vas čekiram.

Ta vikend ima moj rihtanje avtov, dodajanje antifriza, olja,....Jutri bo menda peljal v avtopralnico, da ga znotraj spucajo, men se pa to res ne da, da se sklanjam s sesalcem po avtu. Jz doma počivam kolikor se da in povem vam, da nimam več moči za nič naredit. Toliko sm švoh ratala, da je joj. Kolki me še bolj bolijo kot prej, ponoči se skoz obračam iz ene v drugo stran.

Ala grem kavico delat

Neposredna povezava do sporočila: 491
1.12.2007 20:47:08   
MID
user posted image
user posted image PRIHAJA!user posted image
A ni lepooo noooo?Jaz sem letos že cel november v težkem pričakovanju tega decembrauser posted image Ne vem,kaj se mi je letos tako zarolalo okrog tega,ma po vsej verjetnosti zaradi tega ker sem letos prvič po 11-ih letih kaj šele vse praznike-cel december doma.user posted image Pa še tamala je veliko bolj dojemljiva,tako,da me še bolj lomi.No,malček sem se zlagala,sem bila tudi lani doma,ma ni blo takega filinga,ker je bila durg curg plenica gor,plenica dol,mleko zdaj,mleko potem...user posted image tako,da letos,mi je res ta pravo.Upam,da mi ne bo kaj pokvarilo tega mojega navdušenja.
Imaš ti KAROLINA tudi tak filing.Da ne bo katera izmed vaju kaj zamerila,vprašam njo ker sva nekako na istem.Pa itak,da me zanima tudi za vaju dve.Predvidevam,da ANAKARIN je bolj v pričakovanju novega člana,ti ONA pa domnevam,da glede,da imate svojo firmo in si tam zaposlena,skušaš vsako leto pričarat to praznično vzdušje z malo manjšim pritiskom delodajalca,da ostajaš na delovnem mestu do zadnje minuteuser posted image .
Joj,ko glih to omenjam,me v bistvu že sedaj pri srcu stiska,ko se spomnem,da me to čaka spet in spet...Pri nas kot verjetno v vsaki trgovini delamo kot ene mone na 24.12 do cca18h,na 31.12.pa do 16h.No in povejte mi kako lahko planiraš s takšno službo kakršnekoli novoletne počitniceuser posted image .Ma mi v bistvu od pred 1.-im novembrom pa do nekje februarja sploh ne smemo sanjat od kakršnegakoli dopusta.Mah,bo že boljše,če ne v penziji,pa v drugem življenjuuser posted image .
Ja,nekaj malega ojrčkov smo potrošili,darila za našo nevesto,pa še vedno nisem našlauser posted image .Vaše predloge,tako še zmeraj čakam.V ponedeljek,najkasneje v torek dopoldne,mora bit darilo doma.Joj,kako mi take zadeve najedajo nerveuser posted image .
KAROLINA zelo mi je žal za vas,da vam ni uspelodobit tega apartmaja čez praznike,vendar je res kot si napisala-če bosta doma,bojo vašo tamalo stari starši pričuvali in vidva ga bosta lahko malo požingala-tako,da -prijetno s koristnim,je res zakonuser posted image user posted image user posted image Tisti teden prej pa vam želim,da ga skoristite kot se le da.Malo te bomo pogrešale,tako,da pošteno razmisli,če je dobro da grešuser posted image .
ANAKARIN,to je čisto logično,da se vsak dan bolj boga počutiš.Pa nikar se preveč ne naprezaj!Kakšno sesanje avtomobilauser posted image Ma naj bo raje tako ali še bolj usran,kot da ga greš ti sesatuser posted image user posted image !
Če bi pa rada pospešila porod(saj si že proti koncu kajne,da te ne bom učila krive vereuser posted image )probaj moj nasvet,ki sem ga dobila od drugih.4 dni pred rokom,sem se odpravila od stanovanja kjer sva prej živela do hiške kjer živiva zdaj peš cca 1,5km.V zadnjih 500 metrih,sem se mogla kar 3x vstavit,ker sem se počutila precej bogo.Bi se bila najrajr kam usedla,ma mi je bilo nerodno,saj me vsi sosedi tle okrog poznajo in bi sigurno zagnali paniko.Tako sem ustrajala do konca.To je bilo po 16.i uri popoldne,ob cca.19.30 so se pojavili prvi blagi popadki,za katere še takrat nisem niti vedela da so ,po 21.30uri,pa že redni na 7 minuser posted image .Pravijo,da hoja vzbuja popadke in širjenje materničnega vratu.S slednjim nisem imela sreče,s popadki pa kot zgleda-ja.Ne vem,no,je pa res,da prej v nosečnosti nisem bila kaj preveč aktivna.Najprej so bile krvavitve(maja)potem je prišlo poletje in katastrofalna vročina,od tu naprej pa tako strahotno otekanje,da je bilo joj.
ONA tebe pa ni nič danes tle goruser posted image Upam,da ste pametno izginili na kakšen izlet,da se lahko izognete mlademu parčku.user posted image Kakorkoli,javi se,ko boš od volje.user posted image
KAROLINA,berem,da si spet pridna za širši okoliš.Lepo in pohvalno.Ja kaj češ.Eden pa more bit,kajneuser posted image user posted image !
Ala pridne bodte,se beremo!
Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.12.2007 8:28:10   
ona
ojla..
Smo bili včeraj na rojstnem dnevu od sina od moje kolegice in smo imeli kar v piceriji in je bilo prav fajn.Sem bila pa sama s sinom,tamala je pa bla s tatijem doma in je prav pasalo bit malo v miru!user posted image
No,čestitke za zobke,ma kaj ni tak lep občutek,ko pri tamalih zagledamo nob zobek?Vsaj meni je bilo ful fajnuser posted image
Hvala da mi stojite ob strani ob mojih problemih!Včeraj sta tastara šla k neki žlahti in sta prišla domov tam po 23 uri.Drugače jih sploh nisem videla,edino otroka sta šla dol,ker neverjetno,da tamala jo pa tako obožuje,saj ji večkrat prinese kakšno igračko,ma saj kar se tiče tega je pa uredu šjora,pa s tamalo se zna ukvarjat in se igratuser posted image user posted image
Ona dela v zaporu in je nek sociolog in ni še v penziji,ima pa eno hčerko 20 let in je ločena,jo je mož zapustil,bogve zakajuser posted image user posted image
Je res najbolje,da se ne obremenjujem z njimi in upam,da bo kdaj malo boljše  z odnosi,samo ne verjamem!
Mid,ma boga ti,da moraš tako delat za praznike,saj bo boljše,nimaš kaj!
Pa letos izkoristi silvestrovo,saj boš menda doma kajne?
Karolina,vi se pa kar kam odpravite,boš še meni dala zalet,da gremo še mi kam!A greste sami ali s kakšnimi prijatelji?
Anakarin,tebi pa prav nič ne zavidam tega stanja,saj je lepo biti noseča,samo proti koncu je pa ena sama muja,kajne?
Saj se boš kmalu rešila in dobila v roke čudovito štručko!user posted image
No,danes gremo spet na rd,ima od sestre hčerka eno leto in prav nimam nobene volje it,glede na odnos njenega moža,ker moj bo kar doma ostal in grem sama z otrociuser posted image Joj,kako je tako glup,da naredi tak kažin,da še našo familjo razdvoji zaradi njegovega obnašanja.Moj je rekel,da bo res raje doma in ga prav razumem!Bom pa jaz mogla potrpet tisto eno urco,kaj čem!
Ala,imejte se lepo

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.12.2007 10:38:21   
karolina*
Ojla punce

Pa to ni res!!! Ta osmo punco smo zapivali včeraj v naši vasi user posted image user posted image user posted image . So nas prav preplavile te male princeske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MID, veš da sem celo noč študirala, da sem ti pozabila par predlogov za darilo napisat. In sem jih imela v mislih včeraj ko sem tle tipkala, pol sem pa pozabla. No nekaj idej: denarnica, športna torbica ali nahrbtnik, pižama, vaza, ruta ali šal skupaj z rokavicami, toaletna torbica + potrebščine (šampon, krema, milo), torbica za CD-je, tople nogavice (pisane), copati iz ovčje kože,... Nič več se trenutno ne spomnem. Morda mi lahko namigneš, če ima kakšen hobi, pa se bom še kaj spomnila. Glede decemba je pa pri nas tako. Kot sem že enkrat napisala, sva midva z mojim decembra vedno ušla na kakšno potovanje (ponavadi v Azijo) tako da sva se izognila temu vzdušju, saj nama ni všeč. Saj okrasitev in lučke, to mi je ok, ma vse to pretiravanje v trgovinah in z reklamami mi gre pa pošteno na živce. Se mi zdi, da je prišlo do prevelikega vpliva iz Amerike, da je pomen praznikov potisnjen v ozadje in da je edini namen vsega skupaj prenajedanje in zapravljanje v nedogled. Če pa vprašaš ljudi o tem, kaj sploh pomeni npr. božična noč, te pa debelo gledajo. Glavno da se darila dobi in fajn naje. In to mi ni všeč. Bom pa letos vsekakor uživala v drugače lepem času, predvsem, ker imam letos ob sebi tudi najino pupo. Lani sem bla cel december v strahu saj sem zaradi padca skoraj rodila en mesec prej, tega pa nisem hotela. Sicer sem bila celo nosečnost zelo aktivna in tudi na koncu sem šla vsak dan na dolg sprehod, ma mi je od padca naprej zelo otrjeval trebuh in občutek ni bil ravno prijeten, zato sem se držala bolj doma in uživala ob branju knjig. Aja, pa Pesem ptic trnovk je bila ravno na sporedu, tako da si bom lanski december zagotovo zapomnila tudi po tem. In še prvič odkar sva z mojim skupaj, sva bila lani doma in naredila jelko user posted image . To tudi nekaj pomeni user posted image . Letos gremo pa spet malo pohajat, sicer ne tako kot smo navajeni, ma tudi to bo dobro, da malo zamenjamo okolje. ONA vprašala si me če gremo s prijatelji. Pri nas je glede pohajanja tako- oba z mojim sva zelo družabna in zelo rada v družbi najinih prijateljev, ma pohajat pa gremo vedno sami. Ker imava specifične želje, ki so včasih tudi malce nenavadne, sva na potovanjih totalna egoista user posted image . Pač določeno stvar plačava in tako hočeva, da je "po najino" in se nisva pripravljena pogajati user posted image user posted image user posted image . Pri tem ne gre seveda za noben luksuz ampak ravno nasprotno- za zelo preproste reči, za enostaven način doživljanja stvari, brez kompliciranja. In če si v večih je to nemogoče, saj ima vsak svoje želje, vsak svoje poglede na stvari in tu se ponavadi začnejo težave. In ker se nama zdi škoda zapravljati prijateljstvo zaradi banalnih stvari (zaradi katerih najpogosteje pride do prepira) greva tako vedno sama, s prijatelji se pa fajn zastopiva doma user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, zdej pa moram it. Moram še kaj glasila danes nardit, pol pa bi žihr šla kej peglat. Me čaka ena gora cunj user posted image .

Lepo nedeljo vam želim!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.12.2007 15:02:33   
MID
user posted image
user posted image sem res čisto obsedena s tem norim decembromuser posted image ,tako,da se kar sprijaznite,da vas bom s temile slikcami bombardirala do 31.12.user posted image No,vsekakor me opozorite če vas motiuser posted image user posted image .
Evo,spet je tu nedelja in moj je prevzel varstvo tamale.Zdaj sta odšla k popoldanskemu počitku in je mama frajuser posted image user posted image .
KAROLINA,hvala in lepo da si se spomnila name.V bistvu bi rabila nekaj izvirnega.Ne vem,npr.(ker vem,da ona kupuje darila in ne moj brat)letos sem jaz bila v mesecu,ko sem imela rojstni dan glih nekako v začetku uvajanja goste hrane hčerki in sta mi kupila knjigo Velika paparica za male papavčke.Meni je bilo to darilo nadvse všeč in daleč proč najbolj izvirno od vseh ki sem jih dobila.Nekako na tak način mislim.Pa se nikakor ne morem nič spomnituser posted image Njenih hobijev ne poznam,pa tudi mislim,da jih ravno nima,ker tudi ona dela nekaj privat in kar ji ostane časa jo totalno okupira sinček.Ma meni se bouser posted image .
Glede počitnic,pa sem tudi jaz istega mnenja kot ti.It nekam na dopust ki ga težko čakaš celo leto s prijatelji ni drugo kot eno samo prilagajanje njim.To pa res ne,hvala.Ni ga lepšega kot it sam z družino in počet kar ti paše katerikoli čas.Se še zdaj rada spomnem najinega prvega dopusta na morju,sva se s šotorom odpravila v Rovinj.Moj je nekako vztrajal,da greva samo za ene 5 dni.Sem med vrsticami ko sva se dogovarjala razbrala,da mu bo dosadno samo z mano,saj je bil vajen večje družbe na vsakem dopustu.Sem se mu uprla in povedala,da zame je dopust nekje okrog 10 dni in pika,ali pa raje ne grem.Je popustil in je po celo12 dnevnem dopustu ugotovil,da je bil to zanj najlepši dopust v njegovem življenjuuser posted image .Od takrat tudi sam vstraja na istem.user posted image
Tako je to,če moškemu pride v življenju prava ženska pred nosuser posted image .
No,pa ne za slabo vzet,če je katerikoli od možev ostalih dveh forumovk drugačen.Saj vesta-sto ljudi sto čudi!user posted image Jaz imam v tem pogledu srečo,ker je po mojeuser posted image !
ONA superuser posted image da si se lahko včeraj malo sprostila!Tudi meni paše malo odmorit tu pa tam od vsegauser posted image .
Glede lady in tvoje hčerke-pa nebi ti malo na politični način skušala navadit hčerko jo malo bolj izkoriščat če je tako prisrčna do nje?user posted image To prvo zdaj jo vzpodbudi,da jo gre fehtat naj nastavi košarico pri njej doma za Miklavža,da ji prinese to,pa to,pa to...user posted image user posted image user posted image
Bi bilo prav zanimivo prebrat reakcijo in posledice.Mogoče bi pa Miklavž res to prineseluser posted image .
Ja,tako kot sem bila vesela prvih zobkov pri tamali,pa menda še prvih korakov nisem bila takouser posted image Sem se že bala da jih ne bouser posted image
Glede mojega dela okrog praznikov pa sem se že psihično navadla.No,me je pa letos kar malo pretreslo in dalo mislit.Ma kaj čem-takšno je življenje.Se tolažim s tem,da je še mnogo ljudi na tem svetu,ki so glede tega še na slabšem.
Nič,uživajte tole nedeljo do konca kolikor se še da,pa se mogoče še kaj beremo zvečer.
Če boste še kaj napisale sevedauser posted image da lahko kaj pokomentiram,ker vem,da se mi ne bo do takrat nič takega zgodilouser posted image .
Ala boh!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
3.12.2007 8:37:25   
Anonimen
Ojla,
al je turobno jutro. Moji rajši vidijo, da bi sneg padu, pa sm bla kr vesela, ko so na Valu202 povedali, da snega ni na vidiku do srede decembra. 
Nedelja je bila kot nedelja: poležavanje in valjanje po kavču, popoldne obiski po dolgem času, najprej moji straši, nato še moja teta in stric z nečakinjo, so se punce malo razdivjale. A cel dan so se vrteli filmi na DVD-ju, še zvočniki so bili povrh vklopljeni od stolpa in kot v kinu zravn grickali arašide.

MID sm malo pozna za darilo, ma vseeno, ti pomagam z idejo. Ni lih osebno za njo, je pa za oboje (za njo in za dojenčka): una knjiga k se vpišejo podatke o dojenčku, prva slikica se da notr, kdaj prve zobke dobi,....Al pa knjiga o dojenčih do 3 leta starosti imaš par izdaj v knjigarnah, zravn pa dodaš nekaj zanjo kak topel šal, termoforček, v DM so različni paketi s kremami,......Pomisli kaj nima, kaj si želi, verjetno ti je kdaj kej omenila, malo brskaj po spominu.

KAROLINA dober sistem imata za preživljanje dopust - samo family in nihče drug. Ko bo vaš sonček odrastel, boste pa spet lahko bežali pred božično manijo. MID je nekako ratalo svojega prepričat, da se je vživel.
Pred leti ( ko smo bili še trije + angleški buldog Barney-Brni) smo hodili kampirat ob rekah, največ na Kopli, še sami, je bilo ok. A letos (ko nas je 4) na morju je bilo katastrofalno: mala skoz jokala ponoči, moj jokal zarad vročine, vsaj večja je uživala, ma je tud ta jokala za vsako stvar,....Komaj sm čakala, da pridem domov. Sm si govorila nikad više na morje, raje kampirat, kjer je malo hladnejša klima.
Ma si tud moj želi, da bi imel neko družbo zravn, samo ve, da se je treba prilagajat . Družba se tako al tako najde, spoznaš nove ljudi, nova čudauser posted image ,....je bolj zanimivo.

V petek popoldne me je firma povabila na večerjo in sm šla, ma kak je blo fajn brez otrokuser posted image .
Avta nism nč sesala, je blo bolj sesanje po bajti.
Danes sm spet dežurala ponoči do 1.30, nek je blo popadkov, ker je user posted image res pritiskal kot da bi me kakat tiščalo. Po malem mi je tud voda odtekala, ma skoraj nč od nič, in ko sm se ulegla v posteljo, valja zaspala in se umirilo. Bomo vidli kako bo čez dan.

Zdej se je mala zbudila in grem končno fruštkatuser posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
3.12.2007 16:59:07   
Anonimen
No a ste danes zaspane al delavneuser posted image ?!

Nekako smo s puncami izkoristli sprehod, ko ni padal dež, obute v škornje, čofotale po lužah kako uro. Še majstra sm čakala, dobro da sm ga malo prej poklicala, da mi je reku, da ga nebo user posted image . Jutri ga spet čakat.

MID a si kej nabavla? Kako pa kej z masažnimi zadevami, jih je cel kup: za noge, za hrbet, za celulituser posted image , za obraz,....

ONA si se v darila zavila? Upam, da imate ljubi mir v bajti. Ma ti ne zamerim, ker mi ne zavidaš te nosečniške morije v zadnjem mesecu. Se spomnim, ko sm v drugo rodila, čez kak mesec ko sm vidla nosečnico, sm si mislila, uf sm se rešla. In pika. Pa sm preveč zarečenga kruha pojedla. Za zadnji mesec pa sploh je muka čakatuser posted image .
KAROLINA  pa z inštrukcijami, kako je z glasilom? Ste uspeli zaključit ali šele začenjate?

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
3.12.2007 20:52:25   
ona
Ma nisem v darilih,ne,samo nič se mi danes ne da!
Evo,zdaj sem se prvič danes usedla za računalnik,dopoldne sem v pisarni zalogo malo popisovala,potem se pa mi ni dalo nič več!
Pač tole smotano,zaspano vreme!,
Včeraj smo bili na rd od sestre tamala je imela eno leto in sem šla sama z otroci tja,moj pa doma ko eno budalo.Ma sem prav jezna,kakšen kažin je naredil ta njen mož,sploh se nič ne zaveda!In niti ni nobeden,razen mojih staršev vprašal kje je moj dragiuser posted image Drugič raje ne grem na noben rd,bom šla med tednom voščit otrokom,fešte pa odpadejo.Je šla nedelja v maloro prav brezveze,pa še čudno sem se tam počutila,ker smo bili sami....Res sem bila in jezna in razočarana,ker sem samo premišljevala kako je to mogoče,da en kreten od moža naredi tak kažin,da še našo familjo razpoloviuser posted image
Sem tudi sestri danes omenila,da naslednjič verjetno ne pridem,ker ne mislim hodit samauser posted image ,pa je rekla naj naredim kot vidim da je prav.Saj njej itak ni vseeno,ma kaj ko je tudi ona čudna na momente in ne ukaže nič pri bajti.Če bi moj meni take delal,bi bil že zgodovina,ziher!
Kaj čem,tako je to!
Drugače je vse po starem.....
ANAKARIN,dej mi napiši kdaj imaš rok?user posted image
MID,naši lady sem pa jaz naročila kaj naj prinese za božička(za dosti dnarjauser posted image user posted image user posted image ,ker miklavža je že sedaj prinesla,samo bolj malenkost,neko knjigico in plastelin!Bom res upoštevala tvoj nasvet in malo pumpala tamalo kaj bi ona rada mela!
Darilo si pa menda že uzela,saj jaz nimam kaj dosti idej,ker bi morala malo več napisat kakšen tip ženske je.Če ne ji vzami kakšen darilni set kozmetike,saj jih imaš polno sedaj v tem času,ali pa npr sanjsko knjigo(to sem jaz letos dobila za rd in sem bila ful vesela).Jih imaš pa v tušu v akciji,sem menda videla,ali pa kakšen komplet šal in kapo,ali kakšno dobro kremo za obraz,ličila,...
Nekaj boš ja najdlauser posted image
KAROLINA,si že dobila kakšen odgovor?
kar se tiče prijateljev,jih imamo tud mi en kup,samo dopust in vse ostalo pa jih nočemo zraven...je res najlepše bit sam z družino!
Ala,grem zdej malo telovadit,saj sem preveč časa štrajkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.12.2007 22:53:24   
MID
user posted image
Živjo!
Bom danes bolj kratka,ker sem bolj fuč.Sem bila na pilatesu.potem se je pa še kolegica,ki hodi z mano na pilates še malo zadržala pri meni in ne vidim minute več,da zginem v posteljo.
Darilo sem končno nabavla.Hvala vam punce za pomočuser posted image .Kupila sem ji orhidejo,ful lepo knjigico Otrok je blagoslov,so v njej lepe misli o materi in otroku in ful dobre fotke.Sem jo tudi sama dobila od ene kolegice ko sem rodila in sem bila zelo navdušena nad njo.Sem jo imela v mislih že v samem štartu in ker jo je izdala založba MK in ker je ni več za dobit pri njih,sem skorajda obupala,pa sem jo s pomočjo mame izbrskala v eni zakotni knjigarni.
Aja,pa še nekaj sladkega-standard-itak.
ONA veliko uspeha pri šuntanju tamale za miklavžauser posted image user posted image .Upam,da vam bo uspelo!
Glede moža od sestre se pa nikar ne sekiraj.Vse se vrača,vse se plača in vsaka palca ima dva konca.Boš vidla,da bo prej al slej prišel dan,ko vas bo še kako potreben in bo pripuzal kot cucek.
Da si pa sestri rekla,da te ne bo več k njim,ker brez moža pač ne misliš izvajat nobenih družinskih srečanj,je pa ena izmed najpametnejših tvojih dejanj tega leta.user posted image Klinc,sej tvoj je vendar del vaše družine tako kot je sestrin mož njihove.
Ma božček,je bil včeraj kar sam doma.Si mogla kaj rečt,bi ga k nam povabla ne en pir.user posted image
ANAKARIN super da si šla na novoletno večerjo od firmeuser posted image .No,sej če sem čisto poštena,sem bila jaz tudi vabljena na našo novoletno zabavo,ma se mi sploh ne ljubi it.Že tako ko sem pri firmi 10 let sem šla samo 4x in še to samo zaradi pritiska sodelavk,češ da smo kolektiv in bi bilo fer da gremo vse skupaj.Samo naši so do letos delali te fešte vedno v okolici Ljubljane in jaz sem mogla vedno iz Bistrca tja,pa še sama in mi to ni bilo to.Nekako nisem kaj preveč za te interne zabave,pa te babe hodijo tja zgolj ogovarjat ali pa se pogovarjat o službenih zadevah.Hvala lepa,imam jaz službe dovolj ostalih 364 dni,hinavščine pa tudi.Mogoče sem čudna,no ma taka sem.Saj veste,kjer je veliko bab je hudičuser posted image .
KAROLINA je vsa v glasilu,pa naj ji bo.Ma kaj se zavedaš ti ženska,da moraš naredit normo za ta mesec,pa te ne bo od 22.-29.12user posted image user posted image Ajde hitro pisat,ker če ne boš ob stimulacijo!user posted image user posted image user posted image
No toliko o mojem kratkem postu.Ja baba je baba in ko se razpriča je takouser posted image !
Ajd,lepo spančkajte!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.12.2007 8:01:51   
Anonimen
user posted image  Smo kot megla, komaj se premikamo.
Zjutraj skoraj zaspali, ma smo kar lagano američki vstali, kavico popili in moj odpeljal večjo v šolo. Mala še spi in gruntam kaj naredit, pacat za jest. Zame in malo ni problema, si že nekaj zmislim, ma zvečer oziroma popoldne mi je muka.

ONA rok imam 11.12. Drug tedenuser posted image !

Nevem niti kaj naj kej nakladam, včeraj ni bilo nč zanimivega ne doma ne v okolišu.
Samo punce vas je treba spet pohvalit, k si vzamete čas za telovadbo in zaseuser posted image user posted image user posted image .
grem kej na kulinariko pogledat če je kak enostavni racept za enostavne jedi. Največja muka je to k moj nemara zelenjavnih jedi razn solate.user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.