MID
|
PRIHAJA! A ni lepooo noooo?Jaz sem letos že cel november v težkem pričakovanju tega decembra Ne vem,kaj se mi je letos tako zarolalo okrog tega,ma po vsej verjetnosti zaradi tega ker sem letos prvič po 11-ih letih kaj šele vse praznike-cel december doma. Pa še tamala je veliko bolj dojemljiva,tako,da me še bolj lomi.No,malček sem se zlagala,sem bila tudi lani doma,ma ni blo takega filinga,ker je bila durg curg plenica gor,plenica dol,mleko zdaj,mleko potem... tako,da letos,mi je res ta pravo.Upam,da mi ne bo kaj pokvarilo tega mojega navdušenja. Imaš ti KAROLINA tudi tak filing.Da ne bo katera izmed vaju kaj zamerila,vprašam njo ker sva nekako na istem.Pa itak,da me zanima tudi za vaju dve.Predvidevam,da ANAKARIN je bolj v pričakovanju novega člana,ti ONA pa domnevam,da glede,da imate svojo firmo in si tam zaposlena,skušaš vsako leto pričarat to praznično vzdušje z malo manjšim pritiskom delodajalca,da ostajaš na delovnem mestu do zadnje minute . Joj,ko glih to omenjam,me v bistvu že sedaj pri srcu stiska,ko se spomnem,da me to čaka spet in spet...Pri nas kot verjetno v vsaki trgovini delamo kot ene mone na 24.12 do cca18h,na 31.12.pa do 16h.No in povejte mi kako lahko planiraš s takšno službo kakršnekoli novoletne počitnice .Ma mi v bistvu od pred 1.-im novembrom pa do nekje februarja sploh ne smemo sanjat od kakršnegakoli dopusta.Mah,bo že boljše,če ne v penziji,pa v drugem življenju . Ja,nekaj malega ojrčkov smo potrošili,darila za našo nevesto,pa še vedno nisem našla .Vaše predloge,tako še zmeraj čakam.V ponedeljek,najkasneje v torek dopoldne,mora bit darilo doma.Joj,kako mi take zadeve najedajo nerve . KAROLINA zelo mi je žal za vas,da vam ni uspelodobit tega apartmaja čez praznike,vendar je res kot si napisala-če bosta doma,bojo vašo tamalo stari starši pričuvali in vidva ga bosta lahko malo požingala-tako,da -prijetno s koristnim,je res zakon Tisti teden prej pa vam želim,da ga skoristite kot se le da.Malo te bomo pogrešale,tako,da pošteno razmisli,če je dobro da greš . ANAKARIN,to je čisto logično,da se vsak dan bolj boga počutiš.Pa nikar se preveč ne naprezaj!Kakšno sesanje avtomobila Ma naj bo raje tako ali še bolj usran,kot da ga greš ti sesat ! Če bi pa rada pospešila porod(saj si že proti koncu kajne,da te ne bom učila krive vere )probaj moj nasvet,ki sem ga dobila od drugih.4 dni pred rokom,sem se odpravila od stanovanja kjer sva prej živela do hiške kjer živiva zdaj peš cca 1,5km.V zadnjih 500 metrih,sem se mogla kar 3x vstavit,ker sem se počutila precej bogo.Bi se bila najrajr kam usedla,ma mi je bilo nerodno,saj me vsi sosedi tle okrog poznajo in bi sigurno zagnali paniko.Tako sem ustrajala do konca.To je bilo po 16.i uri popoldne,ob cca.19.30 so se pojavili prvi blagi popadki,za katere še takrat nisem niti vedela da so ,po 21.30uri,pa že redni na 7 min .Pravijo,da hoja vzbuja popadke in širjenje materničnega vratu.S slednjim nisem imela sreče,s popadki pa kot zgleda-ja.Ne vem,no,je pa res,da prej v nosečnosti nisem bila kaj preveč aktivna.Najprej so bile krvavitve(maja)potem je prišlo poletje in katastrofalna vročina,od tu naprej pa tako strahotno otekanje,da je bilo joj. ONA tebe pa ni nič danes tle gor Upam,da ste pametno izginili na kakšen izlet,da se lahko izognete mlademu parčku. Kakorkoli,javi se,ko boš od volje. KAROLINA,berem,da si spet pridna za širši okoliš.Lepo in pohvalno.Ja kaj češ.Eden pa more bit,kajne ! Ala pridne bodte,se beremo! Lahko noč!
|