|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
15.12.2007 21:17:52   
stephany
Dober večer!

Vidim, da debatirate o snegu. Tudi midva s Klemnom sva se v mraku pripeljala domov po lepo zasneženi cesti. K sreči je bilo vožnje le za 15 minut, saj tudi jaz ne maram snega - na cesti. Če pa sedim doma na toplem in gledam ven, potem mi je pa všeč.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.12.2007 21:19:49   
natasaom
joj bogicauser posted image ..tebi pa zdele res ni z rožcam postlan ..sej bo čez kak mesec bolš user posted image user posted image  predstavljaj si še našo hano zraven user posted image user posted image .. mi je zdele rekla,da hoče neketijo gledat (kmetijo)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.12.2007 21:21:09   
julci
Neli ti bogica.
Kaj pa če jo kolike mučijo.Povej pa ti grem kapljice v ponedeljek kupit,pa boš videla.
Upam da boš mela mirno noč,pa lepo da te možek carta,kr tako naprej,pa boš videla da bo.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.12.2007 21:26:06   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

Evo današnji dolg,mela sem se super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba 100% ponovit.
Ampak Hana  pa ne more brez svoje lepotne napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Laubica hvala za kompliment,sam men se pa zdi da me je prekratko ustrigla,sem bla malo daljše navajena,tk da komaj čakam da mi zrastejo.user posted image
A ja da povem kera je katera.
V prvi vrsti sedita:levo Duskamb ,desno moja malenkost,v zadnji klopi pa Laubica.user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    kaj sem zamudila user posted image    kolk sre fletne.......ej babe mormo se dobit na kafetu!!!!vse!ma ni hudič,da se ne bomo mogle zment

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
15.12.2007 21:27:39   
natasaom
moram hano v pojstlo spravt-se mi je v avtu naspala user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
15.12.2007 21:29:42   
julci
Pa sem vedla da ti je nekaj ušlo mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem 29.1.2008 spet v Mb ju in bom mela več cajta kot pa v četrtek,tk da se mi lahk še jezik vžgeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
15.12.2007 21:37:18   
natasaom
men je mb čist predaleč-s škodilakom user posted image  ..a v lj pa nč ne hodte? sam prašam user posted image

aja pa tvoja frizura je tud men všeč..glede na to,da imam lase do riti user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.12.2007 21:41:16   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

men je mb čist predaleč-s škodilakom user posted image  ..a v lj pa nč ne hodte? sam prašam user posted image
Ma bolj poredko,mi še tud mamo staro dobro petico,spomladi pa jo zamenjamo za kaj malo mlajšega.Je user posted image če človek vse vloži v nakup in adaptacijo. Sam men dol visi(saj do zdaj mi je)user posted image user posted image ampak junija bo treba nazaj v službo,tk da bo treba menjat.Meni je pač važno da se pripeljem,za pleh mi pa nikol ni blo.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.12.2007 21:43:14   
julci
aja pa tvoja frizura je tud men všeč..glede na to,da imam lase do riti user posted image
Pa taj se pa zgleda sam meni ne dopade.user posted image Pa potrebno bo barveuser posted image user posted image user posted image saj nisem siva(vsaj mislim) sam moja barva las je nikakva.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.12.2007 21:44:05   
natasaom
sej men tud ni za pleh!!!boli mene kolk je star-sam da me pripelje.midva bova škodo zrihtala pa še en avtek kupila,da bomo imeli vsaj en avto čistuser posted image .naša škoda je prepeljala že veeeeeeeliko robe domov..od drv naprejuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.12.2007 21:46:29   
natasaom
user posted image user posted image saj nisem siva(vsaj mislim) sam moja barva las je nikakva.
[/quote]

siva tud jest nisem nič.pobarvala sem se samo 1x pa 1x pramena...bom mogla škarje v roke vzet pa rep odstrišt user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
15.12.2007 21:51:15   
hanna1
Ej,natasaom škodilak je zakon,nas je dons fajn prpelu domov,ampak ko sdaj gledam ven,si mislim,da smo jo dobro odnesli,zdaj je veliko slabše zunajuser posted image --ja so lušne naše konzervice,a kdo vidi kje kako gubo--presneto,so bolj mladostne,kot kakšne 25-letnice.user posted image .pa naj še kdo reče,da se na stara leta spravimo poleg otroke delat user posted image user posted image user posted image

neli tebi pa dons res ni lušno--vsaj to,da te tvoj dragi malo razume in ti pomaga....daj mu enga lubčka in mu reči,da ti tolk pomeni,ker ti pomaga,ponavadi to moškim dobro dene,če jih "masiramo"na pravem mestu-ego user posted image user posted image user posted image ....tvojima otročkoma pa mirno,mirno nočko user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.12.2007 21:54:51   
julci

sej men tud ni za pleh!!!boli mene kolk je star-sam da me pripelje.midva bova škodo zrihtala pa še en avtek kupila,da bomo imeli vsaj en avto čistuser posted image .naša škoda je prepeljala že veeeeeeeliko robe domov..od drv naprejuser posted image

Natasaom,če bi ti videla kaj vse smo mi v petki prpelali bi pokala od smeha.Od vhodnih vrat,cele kopalniške opreme,ploščic(in to iz Šentjurja pri Celju),potem dnevni regal iz Celja.Ko sma v skladišču dala račun za dnevno,da naj jo nama da,je vprašal ja kam jo boste pa naložli.Je pa moj reku,ja kam v petko.Oni je mislu,da se norca delama.Malo je debelo gledu,ko sma jo lepo zložla po vrstnem redu,pa še prtlažnik na kamot zaprla,je pa rdeč rato in reku,da ni vedu da je tolk prostorna.Za crkntuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz mojga brata vedno zezam,ker ma pasata,pol pa reče da to ne more prpelat,pa uno ne more not spravt,da ga naj proda pa petko kupi,bo vse not spravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
15.12.2007 21:56:20   
natasaom
sej jest bi škodo imela,sam malo novejšo user posted image moj je s petko mešalc za beton domov prpelal...ko se v naš avto vsedeš misliš da si v drvarnici-če pogledaš nazaj-si v igralnici-če pa prtljažnik odpreš te pa kap user posted image user posted image
zadnjič sva iz kranja dilce peljala.če bi me policaji ustavli nebi verjeli da se pišem ....... bi sigurni mislili da smo strojan user posted image

< Sporočilo je popravil natasaom -- 15.12.2007 21:57:28 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
15.12.2007 21:58:01   
julci
a kdo vidi kje kako gubo-
Pri meni jih naravni BOTOX ravna(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
15.12.2007 21:58:08   
hanna1
meni se pa tkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bom rač.pož......

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
15.12.2007 22:00:50   
julci

sej jest bi škodo imela,sam malo novejšo user posted image

Jaz tud novejšo petkouser posted image ,sam user posted image hudič je ker jih ne delajo večuser posted image user posted image user posted image
Malo heca.Men se lušta sicer Astre karavan,če ne bo pa kak Ford padu.Bomo vidli kolko bomo skup spravli.Ker na našo škatlo pa res ne vložima ni evra več.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
15.12.2007 22:01:26   
hanna1
Pri meni jih naravni BOTOX ravna(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image midve glih skop pašema,punce.user posted image user posted image user posted image ..je že blo tk namejeno,da se najni punci na isti dan in na isti način roditauser posted image --da sma lahk pol skup v sobi bivakirali--sami + najini pikici user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
15.12.2007 22:01:41   
natasaom

Pri meni jih naravni BOTOX ravna(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
15.12.2007 22:03:59   
hanna1
(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...strokovno se temu reče OBLINE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
15.12.2007 22:04:30   
julci
Hana le glej da ga nevš za večerjo pojedlauser posted image user posted image user posted image
Mene pa dragi kliče,me na kavču pogreša.Vas pridem čez čas še kaj pokomentiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
15.12.2007 22:05:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Pri meni jih naravni BOTOX ravna(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image midve glih skop pašema,punce.user posted image user posted image user posted image ..je že blo tk namejeno,da se najni punci na isti dan in na isti način roditauser posted image --da sma lahk pol skup v sobi bivakirali--sami + najini pikici user posted image

Sma kot Stan in Oliouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
15.12.2007 22:06:06   
hanna1
sej jest bi škodo imela,sam malo novejšo user posted image moj je s petko mešalc za beton domov prpelal...ko se v naš avto vsedeš misliš da si v drvarnici-če pogledaš nazaj-si v igralnici-če pa prtljažnik odpreš te pa kap user posted image user posted image
zadnjič sva iz kranja dilce peljala.če bi me policaji ustavli nebi verjeli da se pišem ....... bi sigurni mislili da smo strojan user posted image
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
15.12.2007 22:06:52   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

(beri špehec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...strokovno se temu reče OBLINE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa naj bo.Mislim da je Neli rekla da so to baročne oblineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
15.12.2007 22:07:51   
julci
Hana a se ti je nehalo drematuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?