|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
14.12.2007 21:53:44   
trixi
jaz sem spet tuki. Sem vmes še en kamionček iz kock zložla, prebrala celo knjigico pesmic, tamalega stuširala in pospravila v posteljo, ... 

aja, ne, likala pa nisemuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.12.2007 21:56:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

jaz sem spet tuki. Sem vmes še en kamionček iz kock zložla, prebrala celo knjigico pesmic, tamalega stuširala in pospravila v posteljo, ... 

aja, ne, likala pa nisemuser posted image

user posted image user posted image  to je za nelikanje.

Ti si pa res pod krinko - kar naenkrat si gor.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.12.2007 21:56:51   
julci
Mene pa tavečji sine kliče,je malo bolan,pa carto bi se rad preden zaspi.Tk da se tipkamo zjutraj ob kavici.
nočko vsem

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.12.2007 21:57:54   
Anonimen
NOČKO.

Lepo se cartajte.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.12.2007 22:01:24   
neli99
user posted image user posted image user posted image  ... lušne, lušne, lušne ... evo pa še mal da vas vidim kako zgledate user posted image

sam tale zala julči je že cela dama ... pa druga dva tut velika gospodiča ... sem šla prov na seznam gledat kok je kdo star, pa me je kar kap ... tok mate velike otročke ...

kok fajn da je kofe uspel. zdej mormo pa red tut v ljubljani kaj narest, a ne natasaom ... če ne bova pa sameuser posted image user posted image  ... sam pol bova pa na gorenjskem user posted image

mi smo pa danes sprobali kako bo, če jem kak mlečni izdelek ... so bli za kosilo štrukli s skuto ... pa smo mel mini krče popoldne. mini zato, ker je bolj jokcala ko tulila ... pa počivla, pa spet jokala ... to ni nič takega kar se ne bi dalo zdržat, je res pridna naša pupa... sam skute pa ne bom več jedla.

natasaom ... eno goro user posted image user posted image user posted image  proti tečnobi user posted image .

zdej grem pa spat ...user posted image

(odgovor članu adrijana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.12.2007 22:03:56   
hanna1
julci spočij se,si imela dans dolgo turo,jutr mi pa zgodaj skuhaj kavico na RR,ker moram zgodaj vstat---pred sedmo user posted image ...... user posted image --ko je še tk fajn malo poležat,pa še sobota user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.12.2007 22:07:09   
hanna1
neliuser posted image user posted image user posted image za tebe,sedaj veliko več optimizma veje iz tvojih postov,in bravo za tvojo pikico,ker je tako pridnauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.12.2007 22:17:14   
hanna1
grem jes tud pančat,morm zjutraj bit zgodnja...duskamb....uživaj še naprej in.....

pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.12.2007 23:17:07   
Anonimen
user posted image

JAZ SE ŽE TAKO VESELIM PRAZNIKOV!!!! Predvsem sedaj, ko imamo enega člana več. Komaj čakam, da postavimo smrekico in da ga vidim  kako bo gledal lučke.

Ne zamerite, ker se tipkam sama s seboj, ampak jaz sem danes tako dobro razpoložena.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 14.12.2007 23:19:44 >

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.12.2007 23:18:04   
Anonimen
user posted image

TA JE GENIALNA!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.12.2007 23:22:18   
Anonimen
Upam, da se ne boste zjutraj jezile na mene, ko tako smetim po forumu?

Zdaj pa grem user posted image , da ne bo tako sam....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.12.2007 8:25:10   
Laubica
KAK SEM JEZNAuser posted image user posted image user posted image user posted image SEM TOLIKOOOOO NAPISALAIN ME JE VEN VRGLOuser posted image user posted image user posted image zdaj se mi pa več ne dauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.12.2007 8:37:49   
Laubica
DUŠKA ČUDOVITE SLIKCE in zelo lepo je brat da je nekdo dobre voljeuser posted image
user posted image

JAZ SE ŽE TAKO VESELIM PRAZNIKOV!!!! Predvsem sedaj, ko imamo enega člana več. Komaj čakam, da postavimo smrekico in da ga vidim  kako bo gledal lučke. JAZ SE TUDI PODPIŠEM POD TO-iiiii zdaj mi je pa še to prelepo slikico uspelo skopiratuser posted image saj pravijo vsako slabo je za nekaj dobrouser posted image
NELI-čimprej se kofetkajte in slikajte da vas tudi me vidimo-sem zelo firbčnauser posted image
JULČI-super za slikcouser posted image pa frizura mi je full user posted image veš jaz sem zdaj 1 leto z dolgimi prej pa 10 let še krajše kot ti-sta moja moška protestirala da me želita enkrat videt z dolgimi
Kod vidite sem danes pisane volje čeprav smo se celo noč na 2 uri zbujali-no sem se že sprijaznila da oba moja sina pač ne rada spitauser posted image
HANA-kaj tudi ti za sebe delaš da si že vprežena????Če bi jaz bila nora na denar bi mogla že pred 14 dnevi it -so že gnjavile-samo ni šansuser posted image user posted image mi več sine pomeni
JULČI-pocartaj Miheca da bo boljši

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.12.2007 8:39:00   
Laubica
ŠE ENKRAT DOBRO JUTRO-SEM POZABILA NA VAŠO KAVICOuser posted image ZA MENE PA ČAJ

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.12.2007 8:51:44   
lumpa6
oj

duška kje pobiraš te super slike?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.12.2007 8:59:01   
Laubica
JA TO TUDI MOJEGA SINA ZANIMA

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.12.2007 9:28:01   
Laubica
Punce-prosim za ideje za božično večerjo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.12.2007 9:29:04   
makala
Jutro.
Sem žeuser posted image .
Mi smo kar zasneženi, tku, da mojuser posted image  kida sneg, Lana spi, jst pa sem si ukradla čas za vas. Res ste prave carice. Tud jst sm dons tku fajn razpoložena, ko pogledam skozi okno in je tku lepa pokrajina.
Včerej zvečer sem vas sm mau prečitala, ampak, sem bla tku zaspana, da me je kr zmanjkovalo za RR in se vam nisem mogla pridružit. Ful lepe in zadovoljne mamice. Res bi blo fino se dobit v velkem številu v januarju. Se bomo trudle se dobit. Duška tud mene zanima, kje pobirat tuk lepe sličice.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.12.2007 9:37:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

duška kje pobiraš te super slike?

TUKAJ

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Jaz grem tudi na user posted image , mi jo user posted image  ravno kuha.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.12.2007 9:43:01   
makala
Laubica.
Pri nas je v navadi, da imamo vedno za božično večerjo klobase ( krvavice ali pečenice ali oboje), krompir v kosih in zelje. Sladica pa je vsako leto drugačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.12.2007 10:26:08   
stephany
Dobro jutro, ups, dober dan je že!
Lepo se je bilo zbuditi v belo jutro. Pri nas je snega bolj za vzorec, da je še bele barve, se pa vseeno vidi user posted image .
Julči, Laubica, Duškamb - lepo, da ste se naklepetale včeraj. Pa slika je res lepa, saj ni čudno, če so pa tako lepe mamice gor, da o otrocih sploh ne govorim...

Pri nas smo pa spet spali bolj tako-tako. Sta pa res obe zgornji enki na pohodu. Spodnji sta prikukali okrog atijevega RD, zgornji pa bosta okrog mojega.

user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.12.2007 10:27:48   
Laubica
Makala-samo saj tega zdaj ne smeš jest ko dojišuser posted image Drugač pa mam jaz to ful rada-sem še dan pred porodom uspela jest krvavice in repouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.12.2007 10:28:27   
julci
Dobro jutro,mi smo pa dans dolgo spali.Zdaj je pa treba hitro kuhat,pa malo po naši štali posprajt,sam ka ko ni volje.Je pa zunaj taka lepa zimska idila,pa še sonček zraven sije,da bi najrajš kr ven šlauser posted image
se tipkamo še vmes

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.12.2007 10:39:19   
natasaom
daaaaaaan!jest em tolk pridna,da se kar kadi za mano user posted image user posted image   imamo lepo sončno vreme user posted image ...moram skuhat kosilo pol pa atija peljeva v kranj...zvečer bom pa tipkala-pazte se meeuser posted image user posted image
pa-pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.12.2007 10:53:00   
Laubica
nataša-besede besede,besedeuser posted image user posted image user posted image le glej da bo resuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?