hanna1
|
ČEEEER še od mene Sem ravno prej gledala tisto nesrečo na Uršlji gori---ma ni za hodit v takem okrog,oz.se vreme tako hitro spremeni,da te mimogrede zaleze...pa še po skalah jih je metalo,bogi . Mi smo pa ob pol petih krenli iz MB,ker smo tam šli na kosilo in malo pretegnit se ,pa je tako začelo naletavat,mojga pa itak začne dremež kmalu lovit,da sem ga že v Selnici nagnala na drugo stran,ker sem včasih še bolj panična,ko on vozi...pol sem mela pa oke dobesedno prilimane skoz na cesto,držala sem se enega za rit (avta,mislim),vožnja je bla pa za .Zdaj,ko smo prišli domov in smo se komaj najedli in sem se vsa srečna raztegnila po sedežni,pa me kliče en bratranc,ki se čujema sam enkrat na leto,ko pripelje pohodnike s cele doline,da gredo "čez goro k očetu" (Preko Koprivne in čez mejo),in pol jih gre čakat v Železno Kaplo.Men pa sploh niiiiii--pa glih dans ,sam sem ga morla povabit--ponavadi sva se dobla na kavi,dons pa sem mu rekla,da ne morem od doma imam pa eno lušno delo za njega,on pa je reku,s čim se spet ukvarjam .Kr naj kravžla možgančke,saj sploh ne ve,da mam jaz Hano .Čakam,da me pokliče--aja,vozi avtobus