|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
15.12.2007 12:03:55   
julci
Evo ker ni nobene tule gr,pa malo za razvedrilo en dober vicuser posted image user posted image user posted image

Čarovnik je bil zaposlen na luksuzni cezoceanski ladji.
Njegov poklic je bil zabavati potnike na dolgih krizarjenjih s svojimi magicnimi triki.

Ker so se potniki zamenjali vsak teden, ni bilo nobene potrebe po tem, da bi se naucil nekaj vec kot 20 trikov.

Problem pa je nastal, ko si je nekoc kapitan ladje kupil papagaja in ta je zelo rad opazoval carovnika pri delu.
Cez cas pa je bistri papagaj spregledal carovnikove trike in mu je zacel  med predstavami unicevati carovniske trike z medklici, kot so:

"Karto je dal v rokav!", "To ni isti klobuk!" ali "Pod mizo ga je
skril!".

Carovnika je to mocno frustriralo, kajti nic vec niso njegove tocke navdusevale obcinstva, nic pa ni mogel zoper papagaja, ker je bil kapitanova last.

Potem pa je neke noci ladjo zajelo hudo neurje in potopila se je.
Naslednje jutro sta se na istemu kosu lesa znasla carovnik in papagaj.

Povsem sama sta bila sredi oceana in gledala sta se brez besed.

Tudi drugi dan sta se opazovala v tisini. Isto tretji dan.

In nato je cetrtega dne papagaj porekel: "Stari, vdam se... Kam si skril ladjo?"

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.12.2007 16:06:50   
julci
Dans pa ne vem če vas ni sneg zasuluser posted image user posted image user posted image Je tako zatišje,da smo ble kr na podno.
A ste že pisale Božičku user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.12.2007 18:28:52   
Laubica

HALOOOO ja kje ste vse-sem mislila koliko bom mela za prebrat pa nič od tega
Nataša-res so te bile samo besede kje siuser posted image
Julči kaj delaš,pa dober vicuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
15.12.2007 18:34:40   
natasaom
a lahko vsaj domov pridem?? pri nas sneži.sem se vozila po jajcih.pa škodilak nagaja me kr v levo vleče pa nekaj ropota user posted image ...je bil moj čist paničen ko sve šle domov,me je 5x klical...še jest sem živčne ratala,ker sva se po trgovinah podileuser posted image .....
besede,besede....laubica a me vidš zdej??bom k teb prišla na zaszonj striženjeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.12.2007 18:42:39   
Laubica
Pridi pridi ni problemuser posted image
Moj pa gre na čago pa še šofer bo-me je kar malo strahuser posted image no saj bo vse ok-pa hvala bogu da sta vidve srečno prispele

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.12.2007 18:50:37   
natasaom
mene je drugač snega grozno strah. ne vem,če se mi da v mb k frizerju-še tukaj nerada hodim.zato imam dolge lase user posted image

no,sedaj sva midve lepo na toplem ati pa tud pomirjen sam ko on zapaničari men cel dan pokvar user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.12.2007 18:53:41   
julci
Čer
Pri nas pa prav fajn sneži,pa še na naši lepi gori Uršlji je plaz zasul plezalce,tako da so cel dan tulile sirene inleto helikopter,kaj več bodo pa na dnevniku povedli.

Drugač pa sem malo favlencala(sem mela obisk),malo delala,.......zdaj bom pasinapeljala k mojmu atu,da bo pri njem spal.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.12.2007 19:11:57   
lumpa6
no sedaj pa še v lj snežiuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.12.2007 19:13:31   
Laubica
      Jutri bo že 3 svečka gorela pol bo pa BOŽIČuser posted image user posted image user posted image        user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.12.2007 19:17:42   
Laubica
no sedaj pa še v lj snež
JA zakaj pa jokaš -če je pa takooooo romantičnoooooo
user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 15.12.2007 19:18:22 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.12.2007 19:23:34   
natasaom
lumpa a ti tud ne maraš snega?sej jest sam tistga ki je na cesti ne maram user posted image

zdele sem si s kremo namazala lase in se mi moja gospodična na glas smeji-ker sem smešna

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.12.2007 19:26:41   
Laubica
user posted image
Učim se limat slikce pa mi nagaja

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.12.2007 19:30:42   
Laubica
Ste že pisali božičku
user posted image k nam mora dosti evrov prinest

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.12.2007 20:07:00   
natasaom
ne znam slike prlept če se na glavo postavm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne gre pa ne gre
kje pa se vse zdej,ko sem jest frej

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.12.2007 20:08:18   
trixi
dober večer
pri nas pa ne snežiuser posted image user posted image user posted image , čudno neuser posted image

jaz sem bila pridna, vse sem spucala, dala prat ene par strojev cot, s tamalim sva smrečico naredila- a že mate smrečice?-, zdej smo sam v svečkah in lučkah na smrečici, ker ne pusti odpret luči, da je tako lepše pravi. No, saj je res.
grem gledat to kriminalko na tv lj, pridem več ksno

p. s. likalnik se mi je pokvariluser posted image  noče sam likatuser posted image user posted image

p.s. 2. da ne pozabim- ful ste lušne, jaz bi tudi šla čvekat v živo, pa je zdaj še ta ljubljanska varianta šla po vodi- snegu

p. s. 3. neeeee maaaaraaaam snega 

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.12.2007 20:18:27   
natasaom
trixi se sneg se bo kmal stopil user posted image   bomo počakale,da nataška še mal zraste,ane?jest sem pa itak v nevoznem stanju-ker je naš škodilak reku,da nam bo praznike pokvaru-al bo pa mami dobila končno svoj avtouser posted image ..taka je bila današnja obljuba-ker midve se ne moreva voizit v napol voznem avtu user posted image ..
po novem letu se dobimo na kafetku. smrekice pa še nimamo,ker ati hoče naravno-jaz pa umetno-da bo še za par let pa da mi ne bo treba sesat vsake pol ure pa ker mora smrekca rast par let za 14dnevno veseljeuser posted image ...ampak,ker jaz vedno popustim bomo imel naravno smreko sam še do naše gmejne moram pritd.....joj kolk enga klobasanja.grem še jest pred tv-najprej pa lase umit,če se bo kej dogajal me pa pokličte user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.12.2007 20:18:42   
hanna1
ČEEEER še od mene user posted image user posted image user posted image
Sem ravno prej gledala tisto nesrečo na Uršlji gori---ma ni za hodit v takem okrog,oz.se vreme tako hitro spremeni,da te mimogrede zaleze...pa še po skalah jih je metalo,bogiuser posted image .

Mi smo pa ob pol petih krenli iz MB,ker smo tam šli na kosilo in malo pretegnit se ,pa je tako začelo naletavat,mojga pa itak začne dremež kmalu lovit,da sem ga že v Selnici nagnala na drugo stran,ker sem včasih še bolj panična,ko on vozi...pol sem mela pa oke dobesedno prilimane skoz na cesto,držala sem se enega za rit (avta,mislim),vožnja je bla pa za user posted image .Zdaj,ko smo prišli domov in smo se komaj najedli in sem se vsa srečna raztegnila po sedežni,pa me kliče en bratranc,ki se čujema sam enkrat na leto,ko pripelje pohodnike s cele doline,da gredo  "čez goro k očetu" (Preko Koprivne in čez mejo),in pol jih gre čakat v Železno Kaplo.Men pa sploh niiiiii--pa glih dansuser posted image user posted image ,sam sem ga morla povabit--ponavadi sva se dobla na kavi,dons pa sem mu rekla,da ne morem od doma imam pa eno lušno delo za njega,on pa je reku,s čim se spet ukvarjam user posted image .Kr naj kravžla možgančke,saj sploh ne ve,da mam jaz Hano user posted image user posted image .Čakam,da me pokliče--aja,vozi avtobususer posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.12.2007 20:21:39   
natasaom
ej hana-to bo pa najlepše presenečenje user posted image ..poročej kolk je okol padu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.12.2007 20:41:37   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ste že pisali božičku
user posted image k nam mora dosti evrov prinest

Taj se pa naj še pri nas oglasi,ne bi bilo na škodi

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.12.2007 20:47:53   
adrijana1
Čeeer punce!Sedaj smo pomirili našegauser posted image .Davidim kaj počenjate ob tem lepem snežnem večeru.Jebela cesta ste ustvarjalne  z temi sličicami.Men je moj tamali moral zdaj pokazat kje so klicaji in vprašaji. 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.12.2007 20:48:18   
julci
Hana tk ko si ti dans švicala sem jaz pred 2 letoma,ko sma hodila v MB,ko je ponoči in zjutraj tako padal sneg,da niso utegnali plužit,sem mislala da bom scagala.
Za jutr je tud menda napovedano tako vreme,mi mamo pa dedka mraza.sam sem rekla da ni šans,če bo tako,da bi šli na letališče v Šmartno.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.12.2007 20:51:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ne znam slike prlept če se na glavo postavm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne gre pa ne gre
kje pa se vse zdej,ko sem jest frej
A te bom mogla spet v roke vzet.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.12.2007 21:01:02   
natasaom
user posted image  sej veš...kako je lepo biti glup user posted image user posted image

pred 2 leti smo šle jaz,hana in moja sestra v kranj.bila je nedelja.v pol h je zapadlo zihr 30cm snega.najprej smo zagazile v graben-so nas dvignili ven,potem smo se vozile 4h do kranja..hana lačna jokala,midve prestrašene....gretje ni delalo.za popiz....moj je ostal doma,ker sva midve bile 1teden v kr-ko sem jaz še v službo hodila,hana pa tam v vrtec.mene nikoli več cesta ne vidi,če pada sneg!
eno leto prej so me pa reševali ker sem z avtom čez škarpo visela-noseča 2m

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.12.2007 21:12:32   
neli99
čer ... user posted image

mi mamo pa danes obsedeno stanje ... user posted image  ... najprej je sine ponoči dvakrat bruhal, pa mel vročino. sem mela zjutraj poln stroj cun za oprat. pol je že kazalo zjutraj da je zdrav ... pa sem dobila obisk, je prišla moja sestra in potem je mogla boga reva ona kuhat kosilo ... user posted image  sta oba na enkrat (kot bi se zmenila) začela met probleme ...

najprej je sine spet fasal vročino pa spet bruhal ... pol se je pa še mala začela zbujat ... in pol od ene treh pa do zdej je praktično ves čas delo z njo ... kar neki jokca, pa non stop se dojiva ...

sem pomislila da ma uno kako se že reče: porast v rasti ... sam pol ob ene 8h zvečer sem jo mela pa dost, sva se dojile že vsako uro, pa sem ji skuhala flašo ... pa še kar jokca. na rokah zapi, v postelji pa začne tulit. sploh ne vem kaj ji je ...

zdej jo ma moj ... tok sem si pa izborila, da se vsaj mal oglasim user posted image

sine se tut zbuja vsake pol ure ...

mislim da bo pestro ... je moj danes že izjavil, da nobenega več ... naj si samo predstavlajm, da mava še enga triletnika zraven ... za zmešat ...

zdej pa pijem pivo ... da bo mlekouser posted image

zdej pa moram it ... bo še pestro danes. sem pa res vseeno kar v dobri koži ... me moj nič ne sekira preveč, pa redno crklja ...

tok ven linijo meče ... sploh ne vem, če bom lohk to poslala ...

drugač pa lahko noč, se beremo jutri.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
15.12.2007 21:17:22   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image  sej veš...kako je lepo biti glup user posted image user posted image Tako mnenje pa že ne smeš met o sebi,ker ni resuser posted image

pred 2 leti smo šle jaz,hana in moja sestra v kranj.bila je nedelja.v pol h je zapadlo zihr 30cm snega.najprej smo zagazile v graben-so nas dvignili ven,potem smo se vozile 4h do kranja..hana lačna jokala,midve prestrašene....gretje ni delalo.za popiz....moj je ostal doma,ker sva midve bile 1teden v kr-ko sem jaz še v službo hodila,hana pa tam v vrtec.mene nikoli več cesta ne vidi,če pada sneg!
eno leto prej so me pa reševali ker sem z avtom čez škarpo visela-noseča 2mMidva sva v malo hujšem snegu,kot je danes mela pred  letam prometno.Nastradala sem pa jaz.Sicer ni bilo kaj hujšega,sem pa bila cela črna od pasa,ki me je zategnil,pa desne roke nisem čutla,ker mi je glavo nazaj nabilo.Sam je pa cenilc rekel,da ne more verjet,da ni blo nobenmu kaj hujšga,ker sta bila oba avta totalki za na odpad.Midva sva mela jugeca celih dni(dolgadoba),tisti,ki se je pa v naju zaletu je mel pa Avdi 100.

Natasaom ti si pa na 125 strani nekaj zamudla,poglejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?