|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.12.2007 9:39:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Super Julči, da ti je uspelo mleko obdržat in dojituser posted image user posted image . Men žal ni. Bo pa Lana zrastla ob Novalacu.
Jaz sem  tud vesela zase,da sem bila vztrajna,ker mi pri sinu to ni bilo dano in sem bila fejst razočarana sama nad sabo,čeprav vem da zaradi tega nisem slaba mama.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.12.2007 9:43:54   
makala
Jst sem pa pri Matevžu mela ful mleka, pa ni mogel vlečt, ker je imel razklano ustnico in nebo ( shizo ). Pa sem si mogla stiskat in mu po flaši dajat. Pol pa je mleko kmal šlo zaradi vseh skrbi, k sem jih imela z njegovo boleznijo.
Pr Kaji pa tud nisem mela mleka in glih tko smo se 3 tedne dojile, nato pa Aptamil.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.12.2007 10:21:28   
natasaom
dobro jutro!!mi imamo pa sonceuser posted image user posted image user posted image  snega je pa pol cmuser posted image ...dojit pa tud jest nisem mogla...men je hana bradovice tako pogrizla,da sem imela na pol razklane...user posted image user posted image  mleka skorej nič..dojila sem ene 3 tedne pa tko so šle kile dol..sam nisem mogla pa še mastitis sem fasala...babca pa namesto,da bi mi pokazala kako naj dojim,je rekla naj lekadolček vzamemuser posted image  kolk sem pogrešala mamo-da bi mi kdo kaj povedal....no je že mimo  sedaj vem kaj je treba narest-če bom še kdaj dojilauser posted image

danes bova midve sir spohale pa krompirjeve svaljke za kosilo...kaj bote kuhale??

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.12.2007 10:45:32   
Laubica
Laubica pa si jo gledala v novem katalogu ,ker tista v katalogu je na spletni trgovini Baby centra znižana za 30%.

Cena: 62,13 € / 14.888,83 SIT Akcija: 39,90 € / 9.561,64 SIT
To je tisti ko ima za nogice -brcni in igra -ko sem vama razlagala na kofetkanju

user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 16.12.2007 10:51:34 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.12.2007 10:55:31   
Laubica
Joj kaj sem zdaj ščaralauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.12.2007 10:57:09   
hanna1
ZIIIMAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pogled na naše malo mesto z našega okna user posted image user posted image

Spodaj so  "barake" nazunaj,notri so si pa ljudje zrihtali krasna stanovanja--pa še vsak ma svoj vrtiček,pa utico in niti pod razno ne dovolijo podiranja--ker je namenjeno za podiranje.Saj jes tud ne bi,če bi si tolk fajn uredila,pa še najemnine čist malo plačujejo,jest pa 4 štuk brez dvigala user posted image --sam mam pa kondicije user posted image user posted image user posted image --pa najboljši razgled po celi Mežici...kar se blokov tiče...majo sam uni boljšega,ki imajo hiše gor po hribuuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
16.12.2007 10:57:38   
Laubica
Dojenje-jaz polno dojim,prvega sem tudi 8 mes.
Kuhat pa danes ne rabim -bo taščicauser posted image
Sneg -pri nas ga je ful,sin je že drugič šel ven ,je fuuuuuulllllll veseluser posted image user posted image user posted image pa še snežiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
16.12.2007 10:58:39   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image malo je velika slika,sam drgač se nič ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
16.12.2007 10:59:17   
Laubica
HANA-iiiiiiiiiiiuser posted image user posted image
Nisi mi povedala-če si spuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
16.12.2007 11:05:09   
julci
Laubicasem se kr spomnala,ko sem slikco vidla,je pa ugodna cena.

O Hana se je zbudla iz zimskega spanjauser posted image user posted image user posted image

Natasaom pol ste pa zgleda na vašmu kancu pridne,da nimate zimske idile.user posted image user posted image
Mojuser posted image pa že celo uro zunaj kida.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
16.12.2007 11:05:54   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image malo je velika slika,sam drgač se nič ne vidi user posted image user posted image
slika je čisto okuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
16.12.2007 11:13:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

danes bova midve sir spohale pa krompirjeve svaljke za kosilo...kaj bote kuhale??

REPA, PIRE IN PEČENICE! Ne upam še jest Matevža, da nebi malček norel.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.12.2007 11:21:54   
hanna1
Laubica nisem sp-se pa malo dogovarjam za službo v svojem kraju,čeprav imam tam za nedoločen čas--rada bi bla mal bliže,moram se pa tudi z strani zaposlenih malo pozanimat,ker mi je šefica predstavila vse v najlepši luči-z dežja pod kap pa ne bi rada šla,ker sem pač navajena svojega starega kolektiva.Je a res,da ko sem jes šla predčasno v bolniško,je še moj sodelavc dal takoj odpoved,pa šef je gostilno hotu prodat,pa kregat sta se začela z ženo-to je javna tajna,saj sta se že prej,ker nama je z eno sodelavko vse povedal,kadar je bil čist v ku....,in zdaj jaz malo cvikam,da razmere ne bodo tako ulavfane kot takrat,ko sem jaz šla--in pol na to podzavestno mislim--delam oz. sem delala v piceriji v kuhinji in smo se kot kolektiv zelo dobro razumeli,tud s šefom,sam šefica,odkar ni več hotela delat spodaj v šanku,je postala mali strup--prej je bila bolj dostopna--sva se že enkrat zahaklali in se enkrat še bova--če vem da mam jaz v dobro njene gostilne bolj prav kot ona,se ne dam--Laubica,ti si sama svoja šefica in si ves čas sredi dogajanja in veš ,kako stoji dejansko stanje...če pa nekdo je samo šef in tistega dela ne dela in je nič ni blizu,mi ne more nadzorno pokazat,kako jaz z neko stvarjo naj delam--če nam je šef čisto prepustil delo in materijal in ob mesečnem popisu nikol ni blo manjka pri materijalu--pol nismo slabo delali--se mi kr fajn zdi zdaj, ko jo zdajšni delavci malo je.....,pri nama je vedno iskala slabe točke,zdaj ma pa še malo slabše in me skoz sprašuje,kdaj mam konc porodniške,ker zdaj ni za zdržat,tista,ki je namesto mene je unterhund user posted image -malo sem zmedeno napisala,sam kako zmedena sem bila šele takrat,ko mi je znanc povedal,da se gostilna prodaja na internetu in to dobrostoječa gostilna-porihtana in brez vsakih sanitarnih in drugih inšpekcijskih problemov--sploh nisem mogla verjet user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.12.2007 11:54:21   
natasaom
hanna, ful lepa slikauser posted image user posted image  mi snega nimamo več..sem kar vesela sam bi se šla pa vseen mal povaljat s hano..moja mala ljubica se je s selotejpom navila okol pasu-zdej se pa dere,ker se ne more rešit.user posted image
pa ene kolače pečem-ker pride gazdarca pa upam,da se končno od user posted image  brat najavi,da odpelje škatlo s cotkami...sam po moje ne bo nič iz tega....

jest bom pa danes probala še majonezo sama spacat

pa že 3 dni gledamo nodi reši božičuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.12.2007 12:04:01   
julci

hanna, ful lepa slikauser posted image user posted image  mi snega nimamo več..sem kar vesela sam bi se šla pa vseen mal povaljat s hano..moja mala ljubica se je s selotejpom navila okol pasu-zdej se pa dere,ker se ne more rešit.user posted image
pa ene kolače pečem-ker pride gazdarca pa upam,da se končno od user posted image  brat najavi,da odpelje škatlo s cotkami...sam po moje ne bo nič iz tega....

jest bom pa danes probala še majonezo sama spacat

pa že 3 dni gledamo nodi reši božičuser posted image
Natasaom v glavnem če narediš povzetek,ti sploh ni dolg cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.12.2007 12:11:27   
natasaom
ampak men pa res ni dolgcajt..zjutraj grem k zajcem in mali beli vragec (zajček) lepo sedi v lambarju kjer je hrana zmleta in žveči..sej ni nič narobe,sam jest sem mislila da revež nič ne je,ker njegova posoda je polna user posted image ..sedaj imamo še 18 novih mladičkov in to kar leze po zajčniku in preden to zrihtam,mi hana že v stanovanju kaj ušpiči..pa sevevdsa zakurt moram jest,ker spodji sosedje začnejo živet popoldan user posted image  danes je pa še nedelja-dan kopanja-v kurilnico pa še od daleč niso šli pogledat user posted image ..v glavnem -mi bomo drugo leto naštimali svojo peč.pol naj jim pa rit zmrzne

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.12.2007 12:24:04   
Anonimen
To pa je moj pogled skozi okno.
user posted image

Matija je danes nekam čudno gledal skozi okno. V vsakem primeru mu ni nič jasno.

Zdaj sem si končno vzela malo časa za RR. Repa bo vsak čas kuhana, ati se igra z otroci, jaz pa se sproščam.user posted image

Mojim sem že povedala, da danes ne mislim it nikamor. Temperature mi niso všeč.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
16.12.2007 14:27:04   
trixi
ojej hanna in duskamb, če se jaz v tako jutro zbudim me direkt kap zadaneuser posted image

saj je lepo, tako od daleč, pa če ti ni treba nikamor, če maš pa službo, ko moraš večinoma na teren je pa user posted image
jaz sem pač navajena naše goriške tople grede user posted image , dobro, ok, za 24. december popoldne smo pa tudi mi naročili, naj malo posnežiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
16.12.2007 18:52:35   
hanna1
trixi se čist strinjam s tabo,sej,če je cesta dobro očiščena,kar gre,če pa te zaleze na poti sneženje.pol je pa ......Hana pa ati sta šla lučke gledat user posted image user posted image ,mama in Blaž ponavljata matematiko--mama mora met kontrolo user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
16.12.2007 19:03:44   
natasaom
danes sem pa mal slabe volje user posted image ...a lahko pojamram?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.12.2007 19:11:46   
Laubica
danes sem pa mal slabe volje ...a lahko pojamram?

Ti se kar skašlaj -bo boljšeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.12.2007 19:14:44   
Laubica
Hana-hvala za pojasnilo,maš pa res en šmorn-si pa res pridna in zaupanja vredna punca če si vse lahko sama urejala-veš takih ljudi je ZELOOOOOOO MALOOOOOO,na mojo žalost je jaz nisem našla ,saj zato pa moram sama delat-no danes sem že delala

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.12.2007 19:21:22   
natasaom
najprej zvem,da naši vrli sosedje naju opravljajo in se smejijo,ker se je moj zaletu.in seveda jim je zelo žal ker je razbil samo luč-lahko bi še kaj več,da bi bilo bolj smešno,lažejo,da kuriva samo njihova drva...saj mene to nakladanje ne moti ampak da živimo pod isto steho s takimi izmečki user posted image .že tako se ****va cel življenje za golo preživetje,končno dobiva normalno najemodajalko in zdej bo en skret po men pluval..sploh ne vem kaj naj mu še rečem,ker ga bom na gobec užgala....sem jezna ko 100user posted image ..sej se bodo mogli izselt ko jim pogodba poteče ampak to je čez 1 leto in pol..

pa še ena user posted image  je splavila user posted image user posted image  pa sem res žalostna....
pa hana je hotla imet svečko prižgano na mizi.in ko je strigla njene risbice,se je papir vžgal.dobr da sem takoj videla-kaj če bi se še ona zakurla...še sedaj se tresem..svečke sem pa umaknila

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.12.2007 19:25:15   
hanna1
Boga punca user posted image ....pa glih na nedeljo,jes sem dans komaj do pol desete zlezla  iz postelje....nisem imela razen mojih dragih nobene obveznosti user posted image user posted image user posted image user posted image ...no tako pridna,kot si ti napisala,pa glih nisem user posted image ,sem tud jes včasih živ user posted image --sta te malčka fejst pogrešala user posted image in ali boš to zdaj redno začela,ali samo glede na "povpraševanje"

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.12.2007 19:31:13   
hanna1
danes sem pa mal slabe volje user posted image ...a lahko pojamram? ...hitro povej,kdo ti dans ni znal ali hotel polepšati dneva,pridemo konzerve in fejst zaropotamo user posted image ...tako je ponavadi rekla KT--kje pa je,se nič ne oglasi user posted image

sori,malo sem bila počasna,sem ravno zdaj vidla,kaj si napisala,ma ti tud nimaš sreče,ne z bratom in ne z sosedi--ti so pa res zgleda poden od podna user posted image

Sem se pa kar ustrašla,ko si napisala za Hano,še dobro,da jo maš skoz na očeh..pri teh naših malčkih...večji so,bolj pazit moraš nanje user posted image user posted image ,da se je vse dobro končalo.

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 16.12.2007 19:33:02 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?