hanna1
|
Laubica nisem sp-se pa malo dogovarjam za službo v svojem kraju,čeprav imam tam za nedoločen čas--rada bi bla mal bliže,moram se pa tudi z strani zaposlenih malo pozanimat,ker mi je šefica predstavila vse v najlepši luči-z dežja pod kap pa ne bi rada šla,ker sem pač navajena svojega starega kolektiva.Je a res,da ko sem jes šla predčasno v bolniško,je še moj sodelavc dal takoj odpoved,pa šef je gostilno hotu prodat,pa kregat sta se začela z ženo-to je javna tajna,saj sta se že prej,ker nama je z eno sodelavko vse povedal,kadar je bil čist v ku....,in zdaj jaz malo cvikam,da razmere ne bodo tako ulavfane kot takrat,ko sem jaz šla--in pol na to podzavestno mislim--delam oz. sem delala v piceriji v kuhinji in smo se kot kolektiv zelo dobro razumeli,tud s šefom,sam šefica,odkar ni več hotela delat spodaj v šanku,je postala mali strup--prej je bila bolj dostopna--sva se že enkrat zahaklali in se enkrat še bova--če vem da mam jaz v dobro njene gostilne bolj prav kot ona,se ne dam--Laubica,ti si sama svoja šefica in si ves čas sredi dogajanja in veš ,kako stoji dejansko stanje...če pa nekdo je samo šef in tistega dela ne dela in je nič ni blizu,mi ne more nadzorno pokazat,kako jaz z neko stvarjo naj delam--če nam je šef čisto prepustil delo in materijal in ob mesečnem popisu nikol ni blo manjka pri materijalu--pol nismo slabo delali--se mi kr fajn zdi zdaj, ko jo zdajšni delavci malo je.....,pri nama je vedno iskala slabe točke,zdaj ma pa še malo slabše in me skoz sprašuje,kdaj mam konc porodniške,ker zdaj ni za zdržat,tista,ki je namesto mene je unterhund -malo sem zmedeno napisala,sam kako zmedena sem bila šele takrat,ko mi je znanc povedal,da se gostilna prodaja na internetu in to dobrostoječa gostilna-porihtana in brez vsakih sanitarnih in drugih inšpekcijskih problemov--sploh nisem mogla verjet