|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
14.12.2007 19:29:13   
aurora28
Naty super bušija imaš user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz imam že tudi velik trebušček.

Povejte mi kolikokrat dnevno čutite otročka? Jaz sem do zdaj čutila samo na levi strani trebuha kot kakšne nežne frce in me zanima a je potem to, to? Kdaj pa se konkretno čutijo brce, da veš, da so to res brce?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
14.12.2007 19:55:11   
sesil
aurora, da te potolažim, jaz še vedno nič ne čutim. mi je pa danes rekla da imam veliko plodovnice. user posted image  očitno veselo plava.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
14.12.2007 20:02:07   
aurora28
Sesil koliko pa si ti noseča? Joj mene tako žre to, da danes nisem šla na pregled, ker si že full želim videti otročka. Do naslednjega pregleda bo minilo že 10. tednov kar nisem imela UZ in videla otročka. user posted image

Kje sta Petrahh in Čmrlika, je kaj informacij od morfologije?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
14.12.2007 20:05:11   
Čmrlika
Hojla ženske!
Mi smo pa danes prestali morfologijo, in je naše user posted image  ZDRAVO! Vse ima na mestu in prisotno in vse je bp!user posted image user posted image user posted image  Aja, pa vsakič, ko smo hotli preverit, če ni babiki lulek zrasel, nam je obrnila ritko user posted image , tako da tudi tokrat pravi G, da ne bo trdil, da pa se bolj k user posted image  nagiba. Torej smo preživeli, drugače moje tegobe prejšnjega tedna niso nič kaj posebnega, celo Canestena sem se znebilauser posted image (za kako dolgouser posted image ) edino tisto moje pretirano bitje srca pa ni ravno najboljše, sploh zato, ker imam nizek pritisk, tako da mi je priporočal odhod k internistu-preverit mojga user posted image .
AuroraJaz gibe čutim zdaj točno en teden, in meni se zdi da kar pogosto user posted image ...No, sej ne da mi ne paše, me pa včasih še ful preseneti, in me kar premakne! Pa ni to več tisto-metuljčki in balončki ampak prav rahla brcika...In verjemi mi, da bi to pri tebi že tud lahko bile...Jaz sem isto spraševala kdaj pa kako bom vedela..in so mi vsi govorili, verjemi boš vedela...In res je tako. Bi opisla, kot prav rahel udrec odznotraj -oziroma ful močen in dolg utrip...No tako nekako jaz to doživljam, in sem prepričana da je to to, ker sem danes na Uz točno to čutila in hkrati videla to mojo boksarko kaj počneuser posted image
No tako na kratko user posted image , nimam več časa prepisovat mer iz knjižice, ker moram it mojga user posted image  cartat, ker ga jutri cel dan ne bom vidla!
Pridne bodite in pozdravček z user posted image  !

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
14.12.2007 20:11:34   
petrahh
Aurora28 lepo da si se spomnila tudi name user posted image
Pregled uspešno opravljen. Vse je na svojem mestu, veliki smo 17,5 cm, za spol nočeva vedeti. Dobila sem slikico a ker se ni najboljše videlo, mi bo tudi naslednjič delala UZ.
Se pravi nasledni pregled imam 10.1.
Zredili smo se za 5 kg, a sem rekorderka user posted image

Je sel pa tudi moj user posted image  zraven tko da sva preživela en krasen dan.

Aurora28 upam, da ti čimpreje minejo dnevi do 27.12

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
14.12.2007 20:32:00   
špelin@
Čmrlika in petrahh: enkratni novici, prav za en lep zaključek dneva user posted image user posted image  Jupiiiiiii user posted image

aurora28, poskušaj odmisliti tele datume, uživaj v prijetnih predprazničnih dneh, tvoja kepica pridno raste in boš imela konec meseca prav fino polepšan user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
14.12.2007 20:34:29   
aurora28
Superca Čmrlika in Petrahh za dobro opravljeno morfologijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne bom se več obremenjevala z brcikami, najbolj mi je pomembno, da je moj korenjak živ in zdrav. user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
14.12.2007 20:38:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Ma ne bom se več obremenjevala z brcikami, najbolj mi je pomembno, da je moj korenjak živ in zdrav. user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
14.12.2007 20:48:06   
sesil
aurora, jaz bom čez 2 dni 17 teden.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
14.12.2007 21:07:41   
Naja30
Joj punce ste pa res pridne s pisanjem. Sploh ne folgam user posted image

Brce - ko sem jih prvič začutila, je bilo kar močmo, zdaj pa niti ni. In tudi pogosto ni. Ko sem res sproščena in mirna, ponavadi zvečer, čutim nežno frcanje. Ali pa ko kaj sladkega pojem user posted image  Tudi to dete bo po mami user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
14.12.2007 21:39:23   
špelin@
Jooooooooj, mene je zdajle skoraj kap! Pogledam skozi okno in vidim, da je že vse polno snega user posted image  
Moj user posted image  pa še vedno v službi in se bo po takem sruser posted image ju na cesti vračal domov... Začel je že ob sedmih zjutraj (od doma je šel pred šesto) in še vedno dela... user posted image  user posted image  in še ta user posted image  sneg user posted image
Zdaj me bo ves čas še posebej skrbelo user posted image

A sem že povedala, da sovražim sneg user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.12.2007 22:09:52   
TamaraJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I like snoooooow!!! Spelin@, jaz sem ga pa komaj čakala. Ker razen minusa sploh nisem imela feelinga, da je zima.

No, zdaj pa grem končno spat. Timi še komaj gleda. Nočko majčice in cartajte svoje najdražjeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.12.2007 22:12:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I like snoooooow!!! Spelin@, jaz sem ga pa komaj čakala. Ker razen minusa sploh nisem imela feelinga, da je zima.

Eh, po moje bi tudi jaz drugače gledala na sneg, če bi bile ceste kopne oz. vsaj pravočasno in ustrezno očiščene... user posted image

Nič, vidim, da se vse odpravljate spat - jaz bom počakala, da se moj user posted image  KONČNO spakira iz LJ in varno pripelje domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
15.12.2007 7:16:09   
Estrella*
MORFOLOGIJA

17.12.07      user posted image  majanagaja, user posted image  modrooka

20.12.07      user posted image  CatJa,  

21.12.07      user posted image  Sončnica Sandra***

27.12.07     user posted image  .muki.,user posted image  buccka, user posted image  Aurora28 

04.01.08     user posted image  najča, user posted image  Naja3

07.01.08     user posted image  Aria81, user posted image  Taula, user posted image  Teodoral, user posted image  TamaraJ

08.01.08     user posted image  Katina, user posted image  Zalazoya, user posted image  Kastanjeta

10.01.08     user posted image  80Kaja

15.01.08     user posted image  Naty

16.01.08     user posted image  GoYa

17.01.08    user posted image  narava

18.01.08    user posted image  sesil

22.01.08    user posted image  mali pingo, user posted image  BOJANC

Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.12.2007 7:27:37   
Estrella*
Jutro zaspanke!
Kakšen mraz je zunaj. Snegeca pa pri nas niuser posted image  Ne maram ga ravno najbolj.
Kaj boste danse počela?
Jaz sem do 14h v službi, potem pa gremo na dedka mraza!
Drugi teden bo kar nekaj pregledov user posted image

PONEDELJEK, 17.12
:, majanagaja(M), modrooka(M), BOJANC (AC)

TOREK, 18.12.: Pepita (GP)

ČETRTEK, 20.12,: CatJa (M), 80 Kaja (GP), mali pingo (GP), eole (GP)

PETEK, 21.12.:  Sončnica Sandra***

Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.12.2007 7:37:35   
Naty*
Jutro zaspanke user posted image ! No js spet ne morem spat...bedim že od pol šestih...to je za popuser posted image . Če bo tale otroček spal tolk kot js med nosečnostjo me pa res čakajo neprespane noči user posted image .

Čestitke Čmrlika in petrahh za dobr opravljeno morfologijo! user posted image Komaj čakam, da bo konec januarja in bo morfo za vsemi nami user posted image .

Snega js tud nisem dozdaj marala, zdej ko mi pa ni treba do Celja vozit (oz. sploh nikamor user posted image ) sm ga pa komaj čakala. Tko da Tamara se pridružujem....jeeeeeej sneeeeg user posted image !!!!

Čez vikend se bom verjetno bl mal na RR oglašala, ker mam danes rojstni dan pa mava za cel vikend obiske napovedaneuser posted image . Sej veste pol pa kuhanje pa pospravljanje pa seveda počivanje, ko bom mela kej časa user posted image . Še dobr, da mam user posted image , ki mi pomaga, ker gre v dvoje (zdej celo v troje) res vse hitreje in boljše user posted image .

No pridne bodte pa uživajte vikend!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3591
15.12.2007 9:22:46   
sesil
naty vse najboljše, lepo praznuj. pa na skrivaj napiši koliko si jih naštela - let namreč. sej se itak žensk ne sprašuje o letih.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
15.12.2007 9:53:48   
Čmrlika
Dobro jutro v belo jutro!
user posted image user posted image user posted image za vse ki ste zame držale pestike! Hvala, je pomagalo!
Petrah-user posted image  za morfo tud od mene!
Naty-user posted image user posted image user posted image user posted image  za osebni praznik! Lepo praznuj, pa pazljivo tud, da ne utrudiš preveč malegauser posted image ! pojej kak koščekuser posted image tudi zameuser posted image . Mljask....
Lepo bodite, jaz grem pa malo po stanovanju pucat. Dragi je šel vAvstrijo smučat jaz in mojauser posted image user posted image  ? pa imava energije na pretek( od včeraj!) in bova kaj pametnega postorili!!!
Zvečer pa greva tud midve na lušno, najprej gledat Slovenia open v lat.amer. plesih potem pa na novoletno čago! Joj, bo lušno pa ziher me bodo vsi po bušiju božaliuser posted image
Aja, kaj pa to, ko zdaj vidim, da sem pod avatarjem pridelala eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image . Kaj pa to pomeni, kolk časa sem že ,al kaj?user posted image
Lep dan srečke nosečke, od ene, ki se mi vsaj danes, ne reče "tečke"...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
15.12.2007 10:31:57   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

O jeeeeeeee, o jaaaaaaaaaaaa, jaz obožujem sneg user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty vse najboljše za tvoj rojstni dan, lepo praznuj in pojej velikoooooo user posted image in odpri veliko user posted image .

Naty ti moram povedati, da ga jaz tudi tako kot ti skračkam, ponoči nisem mogla spati in sem se zbudila ob 02. uri in šla gledat tv, joj meni, če ga bo moj user posted image tako sračkal user posted image user posted image user posted image , bomo imeli zelo pestre noči. user posted image Ko sem gledala tv, sem si položila roki na trebuh in poslušalo kako se je v trebuhu pretakalo. A je to otroček? Slišalo se je prav zanimivo brbbbbbrbbrlllllllllll tako nekako se je slišalo.
user posted image

Jaz pa ravno perem oblačila in potem jih bo treba zlikati, se pa že veselim današnje fešte, greva z mojim user posted image na Trojane in bomo tam v gostilni Potrbin imeli čago user posted image . Pridne bodite. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
15.12.2007 14:49:42   
kodrana
dan.

Naty vse najboljše... user posted image vse najlepše.. user posted image user posted image user posted image .

Teodoral jaz imam, tudi pregled v ponedeljekuser posted image . ginekološki pregled. brez uz, žal.

jaz še en čutim brcik. sme pa veliko pozorna, če bo (ko bo) kaj. zaenkrat čutim samo prebavouser posted image .

sav bila z mojim v trgovini in sav kupila dvoje mickeen štinfike (modre in bele v kompletu) in bova dala najinim starim staršem (vsakemu enega). namreč, nisva jim še povedala, da bojo dobili pravnuka.user posted image

mi2 dobiva tudi obiske okrog 18. bom še malo pospravila in pripravila.

lep dan vam želim. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
15.12.2007 14:51:56   
kodrana
čmrlika in petrahh čestitke za dobro opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
15.12.2007 14:56:43   
Anitka
Ojla!

Še ena majčica se vam spet oglaša. In sicer je ta majčica danes spet zelooooo utrujena, ker je bila včeraj na zaključku.user posted image user posted image

Naty tebi pa iskreno čestitam in želim vse najepše in najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa rojstni dan naslednjo soboto. Bomo spet starejši.user posted image user posted image user posted image

Pa ogledala sem si vaše srčkane bušije v albumih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom jaz morala dati šekakšno svojo fotografijo, a ne?user posted image

Mi pa še ne čutimo brcik, jih pa že seveda nestrpno pričakujemo. Res me zanima ta občutek. Že poslušanje srčka z AS mi je prečudovito in me vsakič prevzame, kaj šele ko bom to najino bitjece tudi čutila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem tudi čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

KAHLO
zate pa močne pestke, da boš na seznamu septemberčic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še kaj beremo, grem malce v horizontalouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
15.12.2007 15:14:24   
Estrella*
Čmrlika, Petrahh: user posted image  za opravljeno morfo. Bi se vama ljubilo napisat kakšne so bile mere vaših user posted image  in gastacijo?

Kodrana: sorry, za feler. Sem te imela v mislih, pa si se mi vseeno izmuznila. Ni, kaj vem, da ga imaš in bom držala močneeee pestke.user posted image

Naty: Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
15.12.2007 15:17:23   
Estrella*
Naty, just for you, once again:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3599
15.12.2007 21:43:13   
TamaraJ
Naty, VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image LJUBEZNI, PA ZDRAVJA, PA... NO, PA DA SE TI URESNIČI ŠE KAKŠNA SKRITA ŽELJAuser posted image user posted image user posted image

Ej punce, eno mal mim vprašanje. Na enem forumu je čist vroča debata (in če bi se srečale bi bila morda celo vojna, najmanj pa bitka.. da bi perje po zraku letelo) o tem, kdaj pride duša v telo. Ob spočetju ali si duša telo med nosečnostjo bolj ogleduje in se naseli vanj dokončno ob rojstvu? Veeeeeeeem, da je mal mim, ne me tepstuser posted image user posted image user posted image ! No, če je katera sploh razmišljala kdaj o tem...  Samo mnenje na kratko.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?