|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
13.12.2007 18:28:36   
raja
Oj,

vidim, da smo dobili še enega user posted imageMinka čestitke za malega korenjaka user posted image .

Sem bila danes dopoldne pri G in zaenkrat je z nama vse uredu, naša princeska je bolj majhna, vendar je od prejšnjič dovolj zrasla, tako, da G pravi, da ne gre za zastoj rasti ampak bolj majhnega user posted image . Tako, da zaenkrat ostajava doma user posted image user posted image user posted image . Še vedno pa je naša princesa v medenični vstavi, tako, da se je G dokončno odločila za CR, dobila sem napotnico za pripravo za CR in porod s CR in tako, če bo vse vredu grem na pripravo 3.1., tam pa bodo določili datum za CR.

Pregled imam ponovno čez en teden, da vidimo, kako in kaj in če sem lahko čez praznike še doma, jaz verjamem, da bom.

Zdaj pa grem malo počivat, sem cel dan letala kot nora, opravila sem še zadnje nakupe, z malim smo bili zunaj in zdaj sem kot cunja.

Uživajte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.12.2007 18:31:16   
raja
Sani, mislim nate user posted image , upam, da še nekaj časa ostaneta s princesko skupaj v enem kosu in, da te še kaj spustijo domov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.12.2007 18:41:02   
vaney
ja, sterilizator je za v mikrovalovno. je pa lahko za hladno ali parno ster., konča v 4 minutah. meni se tudi zdi cenovno ugoden glede na to, da imamo pri nas veliko vodnega kamna in je prekuhavanje bolj tako tako.

sunny, kdaj imaš že ti PDP?

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.12.2007 19:51:10   
Alfabeta
Vaney in seveda še katera, glede seznama za P. Že včeraj sem hotela napisati, potem sem se pa razpričala o halji in copatih in pozabila. Jaz bom seboj vzela še plavalni obroč, tisti napihljivi otroški (saj itak potem tudi pride prav, ko otrok zraste). Moja mami ga je namreč dan po porodu iskala kot nora po celem mestu, pa sedveda februarja tega nimajo na policah. Potem ga je sicer dobila, ampak to pot ga bom jaz vzela s seboj že prej, ker če se zgodi zopet, da bom šivana itak ne bom mogla sedet. To je eno.

Drugo pa bom vzela še rokavičke za novorojenčka. Stanejo cca.2€. Pri prvem sem jih pozabila, sicer jih tiste prve dni nisem rabila. Se je pa od svakinje sinko takoj po porodu začel praskati in je bil ves spraskan. Tako, da to ne bo manjkalo v moji torbi.

No, o naju pa toliko. Sva v 35.tednu, premikanje otročka je zelo očitno tudi za okolico, predvsem za sina je zanimivo. Kakih hujših težav razen tega, da ne morem dolgo stati zaradi bolečin v križu in hrbtu, pa nimam. Aja straniške je pa trenutno najbolj obiskan prostor v stanovanjuuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.12.2007 20:01:02   
koala
Čer januarčice!

minka čestitam za malega princa, zželim vam veliko cartanja in malo neprespanih noči.

sani1 držim pesti, da še nekaj časa ostaneta v enem kosu.

Kaj pa martinca? A se je kaj javila al sem jaz spregledala njeno javljanje, no kakor koli jaz upam da je vse vredu.

Glede adaptiranega mleka, jaz ganimam namena kupovati vnaprej, če bo treba bo že šel ati iskat kakšno škatlo, ampak jaz sem prepričana da ga ne bomo potrebovali. In kolikor vem je treba odprto vrečko porabiti v treh tednih.

Stelirizator, jaz ga kupovala ne bom, če ga bom potrebovala, si ga bom sposodila od sestre, ima tommee-tippijevega za mikrovalovko. Sem pa danes v pikapolonici v Qulandiji kupila chicchotove tablete za steriliziranje, so bile znižane za 50% tako da so bile nekaj ćez 3eure, jih je pa noter 16. Za začetek že bo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.12.2007 21:08:09   
mala pikica
Danes smo spet bile pridne, smo več kot tri strani naklofale user posted image

prebava... je kar fajn urejena, sicer smo WC prestavili iz jutra na večer, ampak glavno da je...

zgaga... tukaj pa je druga zgodba user posted image Je pa prav zanimivo, probleme imam samo dokler ne zaspim, potem pa me čisto nič več ne muči user posted image Na srečo...

CTG na PDP... to pa mi je ful čudno, res. Meni se zdi to zelo pozno. Kaj pa če ima ženska že prej popdake, so tudi nekatere, ki jih ne čutijo in jo potem na CTG-ju pogledajo, koliko je odprta, pa je otrok že skoraj zunaj... Jaz ga imam od prejšnjega tedna celo 2x na teden. Sicer pa ga normalno delajo po 36.tednu vsak teden.

sani upam, vidim, da sta s pikico obe v redu, želim pa ti, da se vseeno še prej vrneta domov. Sicer pa sporočaj, kako in kaj, me bomo mislile nate user posted image

umetno mleko... jaz ga ne bom naprej kupovala, močno upam, da bomo imeli dovolj svojega user posted image

steriliziranje...
jaz bom tudi zaenkrat samo prekuhala, če bo pa preveč vodnega kamna, bom kupila sterilizacijsko tekočino, šele potem, če se ne bomo dojili, pa tudi sterilizator. Mislim pa, da je tako, da ne grejo flaške različnih firm v različne sterilizatorje, ne?

Mi je uspelo priti do konca user posted image Je prav fajn, če veliko klepetamo, dan prej mine. Sicer pa bomo to sedenje za računalnikom verjetno kasneje 'poglihale' (če me vse razumete user posted image ), ko bodo otročki in ne bo več toliko časa user posted image

Toliko zaenkrat... Mogoče se še kaj oglasim, danes seveda, za jutri sploh ni vprašanje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.12.2007 21:51:21   
mala pikica
vaney in klepetka malo sem gledala naš seznamček, no, je že kar seznam user posted image Vidve nič vesta, kaj boste dobili ali nočeta povedati? Mogoče pa sta že kdaj omenili, pa sem jaz spregledala. Sem pa radovedna, ne user posted image
Vaney, pa od tebe nimamo nobenih drugih podatkov. Nam zaupaš vsaj, kje boš rodila?

martinca vidim, da si ravno tu nekje, smo te danes že pogrešali.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.12.2007 21:54:51   
martinca
pozdravljene!

vam moram sporočit da je vse ok z nama. podrobnosti pa sledijo jutri, ker sem danes crkjena, da nič več ne morem.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.12.2007 22:09:17   
klaja
Minka čestitke še od mene! Jupi še ena mamica več, zgleda da se bo počasi začelo...

Manca tudi tebi čestitke, pa nikar ne jezi preveč mamice!

Sani1  en objem (smeško ne dela) zate!

Tudi za mano je pregled in user posted image pridno raste in ima nekje 2296 g. Sicer je CTG spet nameril utrip preko 200, ampak so potem 4 medicinske sestre skupno ugotovile, da je verjetno to seštevek mojega in user posted image utripa ali pa da zaznava kakšen odmev. In na koncu nam je uspelo najti pravi utrip, ki pa je bil čisto vredu. Naslednji pregled imam naslednji četrtek, tako da bom zdaj vsak teden imela CTG.

< Sporočilo je popravil klaja -- 13.12.2007 22:10:12 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.12.2007 22:14:29   
vaney
mala pikica, jaz sem iz Bele Krajine (Vinica), rodila pa bom v P v Novem mestu. PDP imam 18. 1. 2008. Drugače pa naj bi dobili user posted image , ampak tega nisva nikomur povedala. Tudi staršem ne. Malo zaradi presenečenja, malo pa zato, če so se slučajno zmotili in pride ven user posted image . Sigurno ni do zadnjega, neuser posted image

No, toliko, zdaj grem pa spat, ker nimam pojma, kaj naj še počnem, od televizije in računalnika me pa že oči bolijouser posted image .
Jutri imamo baje koline (fuj fuj fuj). Moram si izmislit kakšno dejavnost, da me ne bo zraven, ker ne prenesem tistega zvoka pujsev, meso in njegova predelava mi pa tako grozno smrdijo, da je boljše, če me ni zraven, ker bom user posted image . Kaj pa ve počnete cele dneve, da vam ni dolgčas in da niste skoz za ekranom?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.12.2007 22:15:13   
vaney
aja, pa lahko noč vsem. upam, da boste dobro spaleuser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.12.2007 22:27:54   
limma
Minka, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

ta novička me je spravila v dobro voljo, drugače sem pa bolj tako-tako.. cel dan me je bolel trebuh kot bi krč kar trajal in trajal, pa malo mi je bilo slabo.. hoditi sploh nisem mogla -kot bi me pehalo.. sem klicala mojega G, ki ima ta teden dopust in sestra mi je rekla, naj se grem kar pokazat v P, ker je še vikend vmes. sicer nisem panične sorte, tako da najbrž ne bi šla, potem pa je prišla mami in sta me z dragim pregovorila... skoraj dve uri so me gledali, naredili so mi CTG, UZ, vaginalni UZ, ... vse. popadkov nimam user posted image , krčev malo, vsaka babica se je čudila, ali je možno, da je otroček tako živahen. maternični vrat je dovolj dolg, še zaprt..
se je pa moja user posted image  spet obrnila z ritko navzdol... pa še prejšnji teden je bila na glavici.... zdaj sem malo žalostnauser posted image , čeprav vem, da je še čas.. ampak G je rekla, da jo čudi, da se je še zdaj (34t+3d) obrnila... potem je pa najbrž videla moj obraz in je rekla, da je dete živahno in da se naj ne obremenjujem..
no, jutri dam še kri in vodo, ampak G pravi, da ne pričakuje posebnosti.. fuul je bila prijaznauser posted image
moram bit pa vesela, da sem kljub bolečinam doma, ker me je dvakrat vprašala, če vseeno ne bo ostala kak dan v P in sem obljubila, da bom doma počivala, pa je rekla, naj bo user posted image

Sani, kot berem, ni imela take sreče - držim pesti zateuser posted image user posted image
Tinča1 - CTG imam v SGju.

Vsem, ki ste me tolažile - HVALA. Vračam user posted image

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.12.2007 22:36:55   
nana35
Tudi jaz sem danes pripravila v torbo za user posted image  tudi rokavičke,ker sem včeraj nekje to prebrala.user posted image

mala pikica,jaz imam z zgago tudi probleme dokler ne zaspim,potem je vredu,kriza pa nastane proti jutru ko se zbudim za WC.Potem sem pauser posted image Zato sem šla danes po Rutacid,za vsak slučaj.Mi je pa prijateljica danes napisala da tudi njej ne dela ctg-ja pred PDP,ker je privat ginekologinja in nima ctg-ja.Da je tudi prvič ko je rodila bilo tako.Mi imamo pa srečo,da hodimo v porodnišnico h gin.na preglede!user posted image Flaške pa grejo v kakršnekoli sterilizatorje,samo malo drugače jih naložiš ali pa manj,se pač znajdeš.

Lepo noč vsem in nasvidenje jutri!!

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.12.2007 6:42:27   
Lunca1
Jutro souser posted image . No danes sem se za spremembo zbudila že malo bolj zgodaj. Bova šle pa verjetno danes s tamalo v Radovljico, ker mojega cel dan ne bo doma. pa dost imam že tega stanovanja, ker sem že skoraj cel teden noter zaradi Pine. Imam pa počas že tudi mal dost tele nosečnosti, ker me trebuh precej bolj ovira kot prejšnjič. Pa še ena stvar se mi letos dogaja, začuda se mi sploh ne da postavit smreke.user posted image  Drugače je v takem času že krasila sobo, letos pa nič od nič, nisem za nobeno rabo več.

Jutri pa končno praznujemo Pinin rojstni dan, tako da bo že dopoldne polno priprav, pospravljanja in nabave.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Vaney in seveda še katera, glede seznama za P. Že včeraj sem hotela napisati, potem sem se pa razpričala o halji in copatih in pozabila. Jaz bom seboj vzela še plavalni obroč, tisti napihljivi otroški (saj itak potem tudi pride prav, ko otrok zraste). Moja mami ga je namreč dan po porodu iskala kot nora po celem mestu, pa sedveda februarja tega nimajo na policah.

Jaz ima že spakiranega v torbi, sem si ga kupila že poleti. user posted image

Koala a si jih mogoče kupila v Arielu in ne Pikapolonici?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.12.2007 8:09:19   
klepetka
jutro
evo mene že na del.mestu z dozo kapučina zravenuser posted image
Zdaj pa še mal prebrat ,kaj ste napisale ,potem pa k frizerju ,končno.
Spali smo kar ok,mi je pa včeraj zvečer noro otrdeval trebuh,sicer neboleče .

mala pikica
,ja ,glede spola;sem že enkrat napisala ali  sem pa samo mislila (saj veš , nosečniški spomin pa touser posted image )skratka mi vemo ,kaj bomo dobili,samo naj ostane presenečenje  za naše bližnje,ker me tukaj  spremlja baje cel kup žlahte.Saj nekatere januarčice (tiste ,ki smo se dobile na kofetu)vedo,ker sem jim povedala.

vaney,glede namestitve po porodu v sobah.Jaz sem bila po taprvem porodu v sobi s še dvema mamicama,pa ti povem da tri smo bile pa res že preveč,sploh v času obiskov.Ena izmed njih je imela en avtobus gledalcev od enkrat..

Po tadrugem porodu  pa so me najprej dali v sobo ,v kateri  je bila najprej ena mamica ,ampak je naslednji dan šla domov,pa m ije bilo kar dolgčas.Verjetno sem čudna zaradi tega ,amapk kaj čmo.
Je pa odvisno tud od tega ,kako je otroček.Pri nas je tamali skozi spal,saj zato mi je pa bilo dolgčas.Taprva pa je nonstop jokala ,ker je skoz bruhala plodovnico,pa en kup obiskov pri sosedi,pa lačna je bila ,ker nisem imela mleka(temu primerno ji je tud teža padla že v P in je bila dehidrirana),pa taprvi otrok,...

Se mi zdi da je pri tadrugem otročku vseeno lažje ,vsaj meni je bilo,ko ni vse tako zelo novo in že kolikor toliko veš ,kako vse poteka.Tud  pol doma sem tadrugič vse nekako na drug način jemala oz.sprejemala,ker prvič sem komplicirala do nezavesti.Tadrugič pa tega ni bil o,ker je bil tukaj že en otrok pa nekak okar ni bilo časa.

Lunca ,tudi jaz sem bogatejša za 250 €user posted image user posted image (sem tud povohala,ker so ene govorile da ni še nič)+ danes imam predčasno že plačo nakazano ;tazadnjo .user posted image user posted image Tako da za k frizerju bouser posted image user posted image Pa lepo praznujte Pinin dan.

plavalni obroč;jaz sem ga tud imela sabo ,tudi zdaj ga bom vzela ,samo če bo le možno  in jih bo dovolj na razpolago,si bom izposodila bolnišničnega.Meni je bolj odgovarjal.
martincauser posted image user posted image za pregled in da je vse tako kot mora bit

klaja ,no vidiš ,tudi Hana bo cela punca in prav nič majhnauser posted image user posted image

limma,glavno da je vse ok,kljub krčem.Obrnilo se dete bo pa že še ,pa tud če ne ,ne bo edino.Saj veš kaj pravijo  za tiste otročke ki so v medenični vstavi;da so baje to potem v študentskih letih najbolj uspešni in pridni študentje ,ker že zdaj tako modro sedijouser posted image .Sicer ne vem koliko je to res,amap knekaj že mora bit na tem ,če je to splošno znano.user posted image
Počivajuser posted image

nana35,medve se pa kakor vidim še nekako najbolj boriva s to zgago (no pa še kateein še katera)user posted image .Naši dojenčki bodo očitno prišli prav kosmati ven ,z repkom na glavi ,očitnouser posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.12.2007 8:34:36   
urssyy
Jutranji pozdravček vsem,

nisem nič spala do 4 zjutraj, sem taka ko zombi......me dragi pelje k G. Upam, da bo vse ok. Vem pa da je naša user posted image  še vedno v medenični vstavi, me prav zanima kaj mi bo G. rekla. Sicer pa vidim, da bo tale zadnji mesec zelo naporen..slabosti, nespečnost, bolečine v trebuhu, koleno..user posted image  pa saj mi je že smešno.. Greva z user posted image  še dokupit zadnje manjkajoče stvari za dojenčka. Če vidite po trgovinah kako nosečko z berglami, veste da sem to jaz user posted image ...že vidim vse tiste poglede na meni, ko jim na čelu piše "Ja kaj pa je ta neroda delala, pa tako visoko noseča?"user posted image  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.12.2007 9:32:04   
mala pikica
Dobro jutro vsem!

Vaney in klepetka bomo kar user posted image naredili na seznamu, da ne bo kdo prehitro izvedel user posted image

Vaney, mene tudi daje dolgčas na čase. Če moram kaj v mesto, potem še nekako gre, ampak vsak dan pa tudi ne morem hoditi po centrih, pa še vse stvari imam nakupljene. Drugače pa doma malo pospravim, grem k mojima dvema na klepet, malo pogledam TV in to je to. Aja, pa še skuham seveda vsak dan in potem še me posoda čaka. Saj kmalu se ne bomo več spraševala, kaj bi delale user posted image

nana hvala za vsa objasnila. Pri nas pa je tako, da kateri zasebni G nimajo svojega CTG-ja, pošiljajo vse v porodnišnico. V glavnem nobena ne ostane brez.

Jaz sem razmišljala glede plavalnega obroča. Kje pa ga naj kupim sredi zime user posted image

Urssyy
držim pesti, da bo danes vse v redu user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.12.2007 9:40:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, kdaj imaš že ti PDP?

Po izračunih je moj PDP 7.1. Upam, da bom zdržala čez Novo leto v enem kosu, potem pa lahko greva. Me že kar daje nek strah na trenutke.

Danes sem spet spala bolj tako. Se mi zdi, da zadnje čase spim zelo rahel spanec. Do nosečnosti sem bila kot polhek. Zdaj me pa tišči trebuh, problem je pri obračanju (skoraj rabim viličarja), pa zgaga, pa 2x WC...potem se pa še tamala spomne in me pol noči brca kot zmešana, komaj čakam, da rodim. Saj potem bodo drugi problemi, vendar se bom vsaj rešila nekaterih nosečniških problemov.

Plavalni obroč ni slaba ideja, samo ga moram še kupit. Rokavičke bom pa kar spakirala v mojo toaletno torbico.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.12.2007 9:51:14   
Lunca1
Mala pikica mogoče ga dobiš v kakšnem bazenu ali toplicah.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
14.12.2007 10:01:45   
mml
Dan

Po lepem sončnem jutru se tukaj v LJ nekaj vlečejo oblaki na kup...mogoče bo pa res padla kakšna snežinka za decembrsko vzdušje...

Jaz sem danes ponoči tudi nekam slabo spala, sploh ne vem zakaj, enkrat me je sicer nekaj vščipnilo po desni strani trebuha tudi dihati nisem mogla, kakšnih drugih vzrokov pa nisem našla. Mene ves čas po malem daje slaba vest, ker se tegale user posted image  ne veselim tako kot sem se Mance, kaj pa vem...občutki so čisto drugačni in po tem imam kar občutek, da ga zanemarjam, ker se ne ukvarjam s trebuhom toliko kot prvič...

mala pikica v LJ prodajajo obroče v Atlantisu, tako da verjetno jih prodajajo tudi v kakšnih toplicah v tvoji bližini, mislim pa, da jih imajo v kakšnem kotu tudi v Babycentrih...

urssyy upam, da dobro opraviš pri G in bodo nakupi uspešni user posted image

raja krasno da tvoja princeska lepo raste user posted image , čeprav bo bolj drobižek, ampak bo že nadoknadila user posted image

Jaz sem bila po porodu sama v sobi in mi je bilo čisto OK, tako da upam, da bom lahko sedaj tudi sama. Mogoče mi je bilo malo dolgčas tam od 20. do 22., ko se nič več ne dogaja in je Manca spala kot polhek. Sicer mi je bilo pa super, ker ko je Manca spala sem lahko tudi jaz dremala ali pa spala...samo glede na število user posted image  in naval v Lj P, se mi zdi, da torkat ta luksuz ne bo možen...

vaney upam, da je "hujši" del kolin že mimo...

Grem se naprej zabavat s piškoti user posted image , pride katera na degustacijo in cappucino?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
14.12.2007 10:06:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Mene ves čas po malem daje slaba vest, ker se tegale user posted image  ne veselim tako kot sem se Mance, kaj pa vem...občutki so čisto drugačni in po tem imam kar občutek, da ga zanemarjam, ker se ne ukvarjam s trebuhom toliko kot prvič...

mml ni nobene potrebe, da bi imela slabo vest zaradi tega. Prva user posted image je vedno nekaj posebnega in vsaka nadaljnja je čisto drugačna. Se pa tudi nimaš časa ukvarjat sama s sabo ali pa s trebuščkom toliko kot prvič, ker imaš Manco, ki te najbrž potrebuje bolj kot pa trebušček. Važno, da je z user posted image vse ok in, da bo zdravo. Več pozornosti bo pa deležen, ko prileze ven. Nas, ki smo prvič user posted image vse to še čaka naslednjič.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
14.12.2007 10:18:19   
puri
Oj!

Koala,...tudi meni je malo nazaj tekla kri iz nosa 2x v enem dnevu.

Minka,....ČESTITKE ZA SINČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj se bo pa res že počasi začelo, ker se januar že zelo bližauser posted image

Jaz v P nisem bila nikoli sama v sobi,...bi si pa tokrat kar želela, ker se lahko veliko bolj spočiješ,...tako pa enkrat en joka, drugič drug (mene pa vse tako hitro zmoti), tako da nisem skoraj nič spala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.12.2007 10:18:36   
aurora6
Jaz sem razmišljala glede plavalnega obroča. Kje pa ga naj kupim sredi zime

Jst sm ga dobila kak mesec nazaj v Intersparu in sigurno jih imajo še.

Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.12.2007 10:24:56   
aurora6
Naj še povem, da sem včeraj bla ful pridna pospravila sem celo stanovanje in sicer z brisanjem tal vred, kar mi je zdej bolj misija nemogoče hehe.....pa cunjce sem vse že pospravla za našega sončka...danes imam pa še za zlikat najino in je vse lepo pospravljeno...hvala bogu.....ker se mi je zadnje 14 dni samo spalo in sem ugotovila zakaj...in sicer zaradi povišanega cukra...pa sem zdej spet začela insulin jemat pa je prec boljše sploh nisem več zaspana....aja namreč imam tole nosečniško sladkorno, nerodna reč, ker morš res non stop pazit kaj ješ, ker če ne otrok ful raste kar ni v redu. Sploh nisem mogla verjet kako hitro se redi če mu "dovajaš" sladkor pa ogljikove hidrate......jst trapa sem pa mislila, da si bo otrok od mene vzel samo kar rabi......madona že v trebuhu ljudje vemo kaj je dobro hahahahahahahuser posted image
Minka čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.12.2007 10:29:35   
Anchikaa
Lep pozdrav.
Po  dolgem času se spet malo javljam.Včeraj smo imeli pregled, mala je 2500g težka, lepo raste, tak da smo si včeraj vzeli čas in šli kupit še vse kaj nucamo.Vem da malo pozno ampak zdaj me čaka pranje pa likanje.Samo s tem se tolažim da je še čas do 12.1., čeprav mi vsi, vključno moj user posted image pravijo da bom v P za novo leto. Baje mam tak velik trebuh da me bo razgnalo, tak da merit sploh ne upam, ker je res OGROMEN. user posted image user posted image Tako kot ste ene pisale da vas mantra prebava, mene je tut kar precej in sem si šla po Donat in glej ga zlomka men je pomagal.Sicer pa vsak večer prej ko grem spat pojem jogurt, sadni in zjutrj ko se zbudim veselo na wc.user posted image user posted image Aja pa za zgago...kaj pa na Gastal je kera pomislila ker ga tut priporočajo, pa škodi nosečnici tut ne, tak da...probat ni greh. Ga pa moj user posted image liže in pravi da mu takoj pomaga.
To je to po dolgem času ne javljanja.
Mala pikica meni lahko na seznamu zraven dopišeš starost, ker sem zdaj videla da je sploh nisem napisala...21.sem dopolnila prejšnji mesec. Imena za pupiko pa še kar nimama ko pa je tolko lepih, ampak počasi se bo treba odločit...kaj če res rodim še pred novim letomuser posted image .

Lep pozdrav vsemuser posted image ,mamicam čestitkeuser posted image , pa pridne bodite pa rade se (s)mejte.
Papa,Anchikaa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?