Mat3ja22
|
Dober večer končno imam 3 min časa, da se vam javim. Kot ste bile obveščene, sva 8.12 ob 10.06 postala ponosna starša malega Nicka, ki je ob rojstvu tehtal 3431g in bil velik 51 cm. Danes sva prišla domu in se že cartamo. Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, vsega nisem imela časa prebrati. Moja porodna zgodba; 5.12 so me sprejeli na oddelke, ker utripi niso bili vredu. 6.12 naj bi mi sprožili porod oz vstavili gel za mehčanje MV, ker pa je bila prevelika gneča v porodnih sobah, so mi datu prestavili na drugi dan. Isti dan pa so se meni začeli popadki na 5 minut, ki so se po poarih urah umirili. naslednje jutro me je čakalo vstavljanje gela. ko me je G pregledal po 2 urah ,je rekel da se MV ni zehčal in da bom morala še počakati, ker nisem bila dosti odprta. Popadki so se začeli in bili na 10 min. CTG jih ni zaznal, mene pa je bolelo ko . G mi je povedal, da še sigurno nebom rodila, pred naslednjim tednom, ker naj to nebi bili popadki. Celo noč me je bolelo da sem mislila, da bom , zato sem šla naCTG kar ob 6 namesto ob 7 ko sem imela uro. tam me počaka babica in mi reče, ko sem se zvijala od bolečin; Ja gospa kaj pa je, saj boste samo rodila. . sem mislila da jo bom . potem me priklopijo na CTG in spet rečejo da ti popadki niso dovolj močni, ampak da nekaj pa se dogaja . potem je prišel G me pregledal in rekel, Gospa vi pa boste danes rodila predrli vam bomo mehur. in tako se je začelo. ob 7.45 so mi predrli mehur, ob 10.06 pa sem rodila zdravega in krepkega fantiča. Bolečine so bile hude, in bi lagala, če bi rekla kako drugače. sicer je bilo ob rojstvu sinka takoj vse pozabljeno. Babici sta bili super, ker je bila ravno zamnejava . sem pa bila tudi šivana, saj me je dobesdno raztrgalo. v glavnem porod sem dala skozi, upam, da boste tudi ostale čimprej zibale svoje otročičke. ko bom imela čas, vas pridem spet pogledat.
|