|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
11.12.2007 22:35:29   
Magi*
jutri zgodaj vstanem in grem na sprehod, pa stanovanje pospravim, šipe pomijem,...potem grem pa rodit, ker se mi ne ljubi v četrtek še enkrat na pregled. user posted image  a je plan, al ni?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.12.2007 22:55:53   
sade
hej čakajoče
evo tudi mene, ravno povečerjala čokolino, sem si rekla da zvečer ne bom več jedla ampak ni šlo pol pa ob taki uri navali... ampak kot je ena napisala se tudi jaz tolažim da pol ne bom več.
Vsem novim mamicam in user posted image čestitke in veliko uzitkov, jaz sem bila danes pri g. na prvem ctg pdp na silvestrovo in je bila punca ful živahna potem na pregled in odprta nisem nič, počutim se ok le malo okorna sem kak ne bi bila s trebuhom in to je to.
Kar se zapravljanja tiče, sem tudi jaz pravi potrošnik, se sploh ne poznam take user posted image groza, ampak kaj ko človek nima kaj drugega počet.
V glavnem vsem čakajočim želim da bomo rodile še letos... jaz se z mojo user posted image dogovarjam, da se bova rodili 25.12 pa se mi vsi smejijo... no bomo vidli... kot velja upanje umre zadnje user posted image
lep večer in veliko spanca skupaj vsaj 4 ure...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.12.2007 0:35:07   
Mat3ja22
Dober večer

končno imam 3 min časa, da se vam javim.
Kot ste bile obveščene, sva 8.12 ob 10.06 postala ponosna starša malega Nicka, ki je ob rojstvu tehtal 3431g in bil velik 51 cm.
Danes sva prišla domu in se že cartamo.

Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke, vsega nisem imela časa prebrati.

Moja porodna zgodba;
5.12 so me sprejeli na oddelke, ker utripi niso bili vredu. 6.12 naj bi mi sprožili porod oz vstavili gel za mehčanje MV, ker pa je bila prevelika gneča v porodnih sobah, so mi datu prestavili na drugi dan. Isti dan pa so se meni začeli popadki na 5 minut, ki so se po poarih urah umirili. naslednje jutro me je čakalo vstavljanje gela. ko me je G pregledal po 2 urah ,je rekel da se MV ni zehčal in da bom morala še počakati, ker nisem bila dosti odprta. Popadki so se začeli in bili na 10 min. CTG jih ni zaznal, mene pa je bolelo kouser posted image . G mi je povedal, da še sigurno nebom rodila, pred naslednjim tednom, ker naj to nebi bili popadki. Celo noč me je bolelo da sem mislila, da bom user posted image , zato sem šla naCTG kar ob 6 namesto ob 7 ko sem imela uro. tam me počaka babica in mi reče, ko sem se zvijala od bolečin; Ja gospa kaj pa je, saj boste samo rodila.user posted image . sem mislila da jo bom user posted image . potem me priklopijo na CTG in spet rečejo da ti popadki niso dovolj močni, ampak da nekaj pa se dogaja user posted image . potem je prišel G me pregledal in rekel, Gospa vi pa boste danes rodila predrli vam bomo mehur. in tako se je začelo. ob 7.45 so mi predrli mehur, ob 10.06 pa sem rodila zdravega in krepkega fantiča. Bolečine so bile hude, in bi lagala, če bi rekla kako drugače. sicer je bilo ob rojstvu sinka takoj vse pozabljeno. Babici sta bili super, ker je bila ravno zamnejavauser posted image . sem pa bila tudi šivana, saj me je dobesdno raztrgalo.
v glavnem porod sem dala skozi, upam, da boste tudi ostale čimprej zibale svoje otročičke.
ko bom imela čas, vas pridem spet pogledat.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.12.2007 8:45:15   
pikica*
Dobro jutro!

Magi*, še sem tukajuser posted image . Ampak včeraj sem pa res čist not padla v pisanje. Sem bila pridna in napisala celo 2 strani. A si zaslužim tortico, al ne?user posted image  Potem sem šibala na kontrolo do g., potem pa direkt po našo cinci minci k varuški. Pa me je že na poti domov čisto razkurila. Nikakor je nisem mogla spravit v avto, ker je ves čas nekam bežala. Včeraj se je odločila, da bi naredila par krogov okoli bloka pri varuški. Jaz pa šibala za njo in zraven sopihala. Se mi zdi, da smo zdaj ravno nekje na istem glede hitrostiuser posted image .  Potem mi jo je končno uspelo spravit v avto in je dobila eno ornk pridigo. Sem mislila, da se je ni nič prijela, ampak je potem klicala očija in mu najprej povedala, da je bila kregana, ker je nagajala mamici. Ja, otroci včasih presenečajo. Na srečo je bila potem celo popoldne čisto pridna (glede na to, da smo bile celo popoldne same, mi je prišlo res prav). Vseeno pa sem bila zvečer čisto uničena. Sem se spravila gledat Housa in sem samo malo zaprla oči. Potem pa jih odprem in možu še rečem zakaj je preklopil drugam, če je pa House na pop-u. In se je samo začel režat......ker ga je bilo že zdavnaj konecuser posted image . Jasno, potem, ko sva šla v posteljo, nisem mogla zaspat. V glavnem.....noč je bila spet obupna.

Danes pa imam spet v planu pisanje na polno. Evo, magi*, jutri si pa vzamem malo pavzeuser posted image . Sicer berem, da imaš za danes v planu neko rojevanje, ampak mogoče se pa plani ne izidejouser posted image  in pade kakšna tortica + šoping.

O hrani pa raje ne bi. Jaz bi živela samo še od čokolade. Pa od razne junk hrane. Včeraj mi je mož zvečer prinesel še en cheeseburger. Ampak un taprav....od šipšota. Joj, je pasal. Ampak na srečo še vedno ni take krize, da bi ga bila sposobna sama zmazat. Vsaj to.

Zdaj se grem še malo odklopit, potem pa spet v akcijo.....

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.12.2007 9:06:39   
pikica*
Evo, še nekaj koristnega sem naredila. Naročila sem namreč darilo za možeka. Sicer ni poceni, ampak kaj čmo, ko ima pa drag hobiuser posted image . Zdaj mi vsaj eno breme manj leži na vesti (pa denarnica bo tudi lažja).  Je pa dober občutek, ker vem, da bo darila res zelo veseluser posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.12.2007 9:36:02   
hokejistka
Dobro jutro!

Tudi jaz sem si včeraj privoščila šoping user posted image Ampak nisem nič zase kupila, sem raje najprej za druge poskrbela. Sem se prav fino počutila in sem res uživala. Popoldan mi je pa slabo ratalo, sem komaj kosilo pojedla. Sem najprejmislila, da je od lakote, ker nisem nič jedla od zjutraj pa do štirih.  Zvečer sem pa že WC školjko objemala. Trebuh mi je otrdeval 100 na uro, user posted image pa je prevale delal. Da ne omenjam, kakšna je bila moja noč. Žejna sem bila kot user posted image , samo nisem uspela nič zadržat v sebi. Danes zjutraj je pa že malo boljše. Samo user posted image je bolj miren in trebuh še vedno otrdeva. Naj mi nekdo razloži, zakaj moram ravno v user posted image pokasirati razne trebušne viruse in slabosti user posted image .

Ve se pogovarjate o hrani, jaz imam pa na jedilniku kos prepečenca in čaj. Dober tek in uživajte še zame. No, vsaj redim se ne več. Kilce so že 3 tedne tam tam.

Pikica super za doktrosko, le tako naprej. user posted image
magi plan je super, naj ti rata user posted image .
mat3eja samo, da se z user posted image lepo cartata.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.12.2007 9:36:32   
ElaM
Dobro jutro,
Magi*, a potem velja za danes? Sem sanjala, da rojevam, no in potem ko se zbudim 0 od nič.user posted image  Še Loncico pokličem pa greva proti LJ.user posted image
Pikica*, s čim se pa ukvarja tvoj mož? Moj bo letos verjetno kar brez darila, bo dobil eno glasno budilko.user posted image

Zadnjič sem vam obljubljala sončni vzhod, no danes ga vam serviram, ker kaže da ne bo sončka.user posted image
Tak je pogled iz dnevne sobe.
user posted image
Lepo bodite.
Hokejistka, pomoje boš pa ti danes certala. Držim pesti. Znaki so tapravi. Saj ti si že čez rok, a nisi?user posted image

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.12.2007 9:38:49   
Magi*
hojla!!!

pikica*, res si si zaslužila tortico. user posted image  no, danes še kaj napiši, jaz se bom tudi zaposlila, jutri pa se lahko zmeniva. čisto zares. te držim za besedo! jaz imam ob 8.00 pregled, potem sem pa frej. user posted image  seveda dokler ne pride Zaki domov.

jaz nisem zaspala do pol treh, potem pa sem dol padla in zjutraj naju je Zarja zbudila. "ati, mami, a ne gremo v vrtec?" user posted image  celo toliko je bila pridna, da je dovolila, da jo ati obleče. potem je še atija naterala, da se zrihta in jo odpelje. "dajmo no ati, pelji me že v vrtec." user posted image  

moja leva roka je še vedno "out of order", pa po spodnjem delu trebuha me skoz nekaj srbi. ko hočem popraskat, je pa čisto neobčutljiv in sploh ne najdem mesta srbenja. grrrr.

Zarja in še nerojeni mini imata prihodnji ponedeljek v moji službi dedka mraza. po mojem bo prvi otrok v zgodovini, ki ga bo DM obiskal še, ko je bil v trebuhu. user posted image

no, grem zdaj kaj koristnega naredit, da si še sama prislužim tortico. user posted image

ostale čveke: javite se. najbrž, da sta hribolazki loncica in ElaM čisto zares zagrizli v breg.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.12.2007 9:42:27   
Magi*
kako lep sončni zahod in zarja user posted image  bom možeku pkazala, mogoče ga pa nekoč naštimam, da greva v hišo nekam ven iz LJ. jaz itak od LJ nimam nič, ker nič nisem tu - OK, razen zdaj, ko sem pa več ali manj not zaprta. user posted image

hokejistka, meni se tudi zdi, da boš ti naslednja in tole ni trebušna viroza. user posted image

ElaM: danes zgleda tudi nič ne bo. nobenih znakov whatsoever.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.12.2007 9:48:55   
ElaM
Magi*, še to, potem pa grem kaj koristnega naredit.user posted image Sestrična dela zdaj tri dni ponoči in obljubila mi je, da bom rodila takrat, ko ima ona nočno.user posted image  Tako, da mogoče pa kaj bo.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.12.2007 9:54:58   
pikica*
Aha, pa ste se zbudile, čvekeuser posted image .

hokejistka......meni se tudi zdi, da boš malo prehitela vrstouser posted image . Kar se pisanja tiče..zaenkrat je samo magistrskauser posted image .

ElaM, mož se ukvarja s fotografijo. Pa z glasbo. Ampak, odkar ima otroke, za tale tadrug hobi ni več časa. Prej je namreč igral v eni skupini (sint) in v orkestru (tubo), potem se pa ni več izšlo in je zajadral v fotografijo, ki je pa zelo drag hobi.

Magi*, dogovorjeno.

Mi imamo tudi naslednji ponedeljek v moževi službi Dedka Mraza. Ampak mislim, da darilo dobijo samo že rojeni otrociuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.12.2007 10:03:05   
hokejistka
hokejistka, meni se tudi zdi, da boš ti naslednja in tole ni trebušna viroza.

Ne, ne. Dajem prednost vsem, ki ste pred mano. Jaz sem šele 38t3d, tako da bom kar lepo počakala user posted image . Sploh se pa danes že bolje počutim.

Nekatre ste pisale, da ste Housa gledale. Ker sem imela zmenek z WC-jem ravno, ko se je končal, me zanima, kaj je bilo s tistim tipom in njegovo ženo. Nekaj v zvezi z zlatom user posted image

Sem ugotovila, da smo se user posted image malo polenile in da se zelo počasi odpravljate v P. Jaz imam še čas, ampak kakšna od fosilk, bi pa res lahko danes odšla v Rim.

magi pri mojem bratu v službi je pa tako, da otroci dobijo darilo od DM šele od 2. leta starosti naprej. Nečaku manjkajo tako le trije tedni in ne bo dobil darila, njegova starejša sestrica pa. Kje je tu logika.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.12.2007 10:06:50   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

magi pri mojem bratu v službi je pa tako, da otroci dobijo darilo od DM šele od 2. leta starosti naprej. Nečaku manjkajo tako le trije tedni in ne bo dobil darila, njegova starejša sestrica pa. Kje je tu logika.

to je pa diskriminacija. user posted image  mene je pa včeri kar stisnil, ko sem dobila dve vabili, eno še neimenovano. se mi zdi, da sem postala mal vraževerna in da to ni glih dober znak, če vabijo nerojenega otroka. ali pač? mogoče ga pa hočjo na finto ven dobit. user posted image

pikica*, deal!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.12.2007 10:26:13   
lana38
Nocoj pa so mene mučili krči kot pri user posted image . Od 4h do 5h je bilo kar fajn boleče v spodnjem delu trebuha. Sem mislila, da bo treba iti v P. Potem pa je vse nekam izginilo in sem lepo zaspala nazaj. Res ne vem, kaj je to bilo. Očitno nilč konkretnega, če je kar tako minilo. Trebuh pa mi zdaj otrdeva. Pa mislim, da to nič ne pomeni, ker ste skoraj vse pisale o tem, pa ste še vedno na čakanju.user posted image  Tako je, če ne vem, kako pravzaprav izgledajo popadki, ko jih v prvi user posted image  nič kaj ni bilo.
Imamo pa grozno vreme. Sploh mi ni za iti na sprehod. Pa moram, drugače se preveč zaležim, potem pa ne bo mogla roditi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.12.2007 10:37:50   
Magi*
ooo, lana, naša zvezdica zaspanka. user posted image

zgleda je to normalen potek okoli 37. tedna krči in preplah ... potem pa vse tiho je bilo. ti kar lepo pojdi na sprehod in se nadihaj mrzlega zraka. jaz se grem tudi zdaj mal pretegnit. sedim tu kot kaka kura pred kompom in klepetam. v tem sem najboljša. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.12.2007 10:52:30   
Vrtnica79
Oj, da se vam malo oglasim. Vidim da ste največje čveke še kar 2v1user posted image . Ja, je vašim user posted image  tako lepo v bušiju. Pa saj bo, uživajte še te zadnje dniuser posted image  jaz kar malo pogrešam brcike.
Mi smo se kar lepo že navadili na enak ritem. Papcamo na 4 ure- ponoči spimo, razen hranjenja. Vglavnem želim vam da se nam čimprej pridružite na "starši čvekamo" da bo bolj pestrouser posted image .

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Ostale pa čimlažji porod! Saj nas je kar nekaj decemberk rodilo expresno. Upam da tudi veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.12.2007 10:58:27   
loncica
Čav!

No jaz sem bila pa pridna zdajle dopoldne. Sem pospravljala, zdaj se mi pa ne da več.

ElaM, ful dober razgled imaš. Sva z M. ugotavljala, kje točno živiš, da imaš tak super pogled. Moj si želi imeti vikend, čisto na vrhu Mrzlega vrha, ker edino tam dobiš približno tako dober razgled kot ga imaš ti.

Magi, pri meni tudi nobenih znakov. Jah nič morda bo kaj zvečer, da bomo ponoči ujele sestrično od EleM.

Pikica, ja fotografija je drag šport. Moj se tudi s tem ukvarja (ljubiteljsko). A zaupaš kaj si kupila, da dobim kakšno idejo.

Hokejistka, samo da se boljše počutiš. Pa nič prehitevatuser posted image .

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.12.2007 11:03:14   
Anonimen
Ojla!

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!

Da se še na hitro javim. Naša Lina je že prava bajsa, hitro je nadoknadila s težo in je ful pridna. Ima že 3500g in 50,5 cm, roditi pa bi se morala šele naslednji ponedeljek,17.12. user posted image . Je prava faca. Slike so v albumu. Lepo se imejte, tistim, ki ste še vedno 2 v 1 pa želim hiter porod in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image

LP

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.12.2007 11:14:41   
Magi*
Nana, sem si ogledala fotke vaše Line. kak lep piškot je. user posted image  čisto je podobna moji Zaki, ko se je rodila. taka lica za pohurstat.user posted image pa tako so fletni kadar spijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.12.2007 11:17:00   
t*e*j*k*a
OLA!!

Evo še mene mal, da me ne boste pozable.
Dans sem oprala posteljnino za user posted image , tko da zdej mam pa že skor vse nareto, sam še kombinezonček in spalno vrečo operem. Pa jutri si grem kupit stvari, ki jih še potrebujem za v P in torbo spakiram, pa smo pripravljeni.

Vse, ki se bašete z vsemi mogočimi stvarmi se lahko tolažite, da niste edineuser posted image .

Nana22 hvala za luškane fotkeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa spet lačna, pa nimam ideje kaj naj grem jestuser posted image

Se slišmo čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.12.2007 11:20:16   
ElaM
Nana22, Lina je pa res že ornh punca. Bravo.user posted image user posted image user posted image

Loncica, iz naše dnevne sobe se vidijo Kamniško-Savinjske Alpe, iz Tinkarine sobe Blegoš, iz jedilnice pa Julijci. Res je naša hiša na zelo razglednem kraju.user posted image  Iz vrha M. Vrha, se pa vidi tudi Triglav, a ne?

Danes sem tudi jaz kar pridna, stanovanje sem spravila kolikor toliko v red, perem, no še brisanje po tleh me čaka. To je zadnje mesece delal moj, zdaj se pa itak nimam več kaj šparat. Potem pa še en sprehod.

Tinkara me nekaj heca, noče spat. Pa upam, da jo bom že ukrotila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.12.2007 11:22:31   
pikica*
Lončica, ja, potem veš kako drag šport je touser posted image . Kupila sem pa fleš (ali bliskavico kot se lepo slovensko reče). Pa ne me veliko okol tega spraševat, ker nimam pojma kaj je dobro in kaj ne. Vzela sem pa takšno http://www.mimovrste.com/artikel/1130113717/bliskavica-canon-430ex , če ti kaj pomaga. Ni ravno poceni, ampak mu že od pomladi obljubljam, da jo dobi za darilo za magisterij. Pa se je zavleklo  do sedaj in mislim, da si jo je prislužiluser posted image .

Mene pa danes nekaj ščipa v spodnjem delu trebuha, ampak mislim, da ne bo nič......Pa itak zdaj še ne sme bit, ker je mož v NG.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.12.2007 11:28:23   
ElaM
Če katera še ne ve ali ni dobila prejšnji mesec, danes je nakazan denar od paketa. Šoping vabi.user posted image

Zdaj imam malico in sem gledala slike od Tinkare, me je Nana spomnila, ko je bila novorojenček, moj mali cukr. In potem si delam scenarije v glavi, kakšen bo njuborn. Ja, res mi ni lahka.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.12.2007 11:31:35   
loncica
ElaM, grem takoj pogledatuser posted image .

Pikica, dobro darilo. Moj si tudi želi tak fleš. So pa res kar drage tele zadevščine.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.12.2007 11:47:02   
lana38
Nana22, kako lepa user posted image , ta vaša Lina.user posted image  Zdaj se sploh ne vidi, da je bila prej rojena.
Komaj že čakam svojega user posted image . Moram pa priznati, da me je kar malo strah roditi. pravzaprav bi rada, da bi user posted image  kar prišel ven iz trebuha in bi ga že imela, brez vseh tistih "ceremonij" okrog poroda. Kakšne želje...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?