|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.12.2007 6:44:38   
vrtnica76
Jutro souser posted image !
Vsaj enkrat, da sem lahko mal prej vse prebrala-no pa le niste pretiravale s čvekanjemuser posted image .
Februarka,držim pesti,da vse urediš tako kot je treba in močno stiskam pesti zate pa tole taveliko user posted image ti pošiljam za srečo.Pa kej kmal nam sporoči kako je šlo.Sej vemo, da bo OK,ker si to ravno ti, za povrh pa šeuser posted image ,zato je uspeh zagotovljen!user posted image
Lara držim pesti, da te bo tvoja user posted image potolažla z brcikami in, da bo preplah odveč!
Janey,do našihuser posted image mormo pa včasih res bit zeelllooo priliznjene.Če imajo oni slab dan,mislijo, da morajo svojo slabo voljo stresat še na drugeuser posted image .Kot, da nismo me v našemuser posted image stanju že dovolj občutljive in se nam čustvo razpoloženje v trenutku spremeni-oduser posted image douser posted image .Sej oni ne rabijo velik.Sam mal lepš jih pohledamo in mal pobožamo.Le pravi trenutek je treba najt.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.12.2007 8:29:25   
itata
jutro nosečke,

jaz sem imela včeraj popoldne planiran sestanek o katerem si nisem kej dosti mislila, ampak se je raztegnil pol na 4 ure ??!!! vse me je že bolelo na koncu... katastrofa.
sem sam dol padla zvečer.
danes grem prej, ker imam obveznosti pa MŠ - porod - me je že zdej strah slikic user posted image

ne vem katera je povedala, da se božičnica vpisuje v osnovo za porodniško - men računovodstvo zagotavlja, da ne - to pa zato, ker se plača samo davek, prispevki pa ne - ker v obrazložitvi lepo piše, da se v osnovno za porodniško všteva vse od česar so bili plačani prispevki... tko da ne vem - razen, če katera zna točno za sto posto povedat na kak način se to nakaže, da se lahko vpiše - da se še jaz tko zmenim, ker meni ne bodo drugače vpisali božičnice...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.12.2007 8:32:06   
Februarka08
Jutrček...
Vrtnica, hvala za vzpodbudne besede...user posted image Saj na koncu upam da bo vse ok, ampak vmes pa rabiš enih živcev... Pol pa še naši hormončki v user posted image in saj veste kje smo potem...
Ja, naši user posted image ... Včasih si tud jaz želim malo več cartanja in pozornosti, samo kaj ko ne vem kako naj ga spravim do tjauser posted image ?  Ko bo pa user posted image v mojem naročju bo pa še manj časa za kaj takšnega, samo on zgleda tega ne razume... No ja, bo že. Z njimi včasih ne gre, brez njih pa tudi ne.user posted image
Lep dan vsem, drage user posted image , pri nas piha kot user posted image in pada dežek...user posted image Oh, kdaj bo že kaj snegca...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.12.2007 8:43:01   
misar
Dobro jutro čveke!

Najprej en lep pozdravček user posted image user posted image

Danes je delno čuden dan. Ful sem dobre volje. sem pa že navsezgodaj sodelavca tako nakurila, da je kar telefon dol vrgu. user posted image user posted image user posted image user posted image  ja vse tiste pi*** in ne me je*** mu verjetno ni blo za poslušat. joj tako se nisem nakurila že vsaj pol letauser posted image user posted image user posted image  

Včeraj sem imela pregled pri g. baje je z našo češpljico vse lepo in prav, težka pa naj bi bila že cca. 1800g. user posted image user posted image  in ja jasno se je videlo, da je deklica, upam, da ne bo že čez 15 let tako noge narazen tiščala user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je pa g. napisala že napotnico za porodnišnico, je rekla, ker nikol ne veš user posted image user posted image  kar naj počaka naša bejbika še kakšne dva meseca.

za info. naslednji pregled imam 4. 1. 2008.

me je g. spraševala, če mislim naredit test za streptokok, me zanima, če ga je kakšna od vas naredila in koliko kaj to prakticirate?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.12.2007 8:52:17   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ne vem katera je povedala, da se božičnica vpisuje v osnovo za porodniško - men računovodstvo zagotavlja, da ne - to pa zato, ker se plača samo davek, prispevki pa ne - ker v obrazložitvi lepo piše, da se v osnovno za porodniško všteva vse od česar so bili plačani prispevki... tko da ne vem - razen, če katera zna točno za sto posto povedat na kak način se to nakaže, da se lahko vpiše - da se še jaz tko zmenim, ker meni ne bodo drugače vpisali božičnice...

Itata, sem zdele govorila z računovodkinjo in je rekla, da mi plačamo prispevke tudi od božičnice, ker se obračunava skupaj s plačo, na isti plačilni listi, kot božičnica.....user posted image  Tudi na CSD so ji tako rekli, da je prav, ko je dala vprašanje, če se sme vpisati. Žal se jaz ne spoznam toliko na računovodski jezik, da bi znala strokovno obrazložiti....
LP

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.12.2007 8:56:25   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes sem spet bla skoraj celo noč budna. user posted image  se je ves čas nekaj premikau, pa spodnji del trebuha me je bolel, že včeraj po kosilu, tako da ne vem ali bi šla danes kar do G. Pregled imam komaj v ponedeljek.  Bom videla kako bom zdaj dopoldne.

A ste vse naredile test za glukozo? Meni ni G nič dala, pa sem vprašala sestro in je rekla, da to delajo samo, če ima kdo v družini sladkorno.

Pa zadnje čase sem tako žejna...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.12.2007 8:59:27   
Bajsa
Ojla dobro jutro!
No na hitr sem vas preletela, da sem na tekočem. Sej ste ble kr pridne, niset tok čvekaleuser posted image . Se glih bašem s kosmiči, pol pa pod tuš in na pregled. Komaj čakam! Upam da mi bo danes še naredila UZ, sm 32 t, tko da bi mi ga lohk, kao unga ta zadnga. Me je zdravje zdelu, sm čist preč. Kiham, smrkam, če mam srečo, al mam čist zabasan nos, al mi pa kr vn curi.user posted image user posted image user posted image user posted image  Grlo me boli za popuser posted image user posted image , pa glavo mi bo razneslo, pa še nč ne smem vzet. Sm včerej kr doma vstala, tud za 4 ure nisem šla v službo. Nisem bla sposobna nikamor. Še za jest sem si komej nardila, pa do wc.ja se spravla. Res me tkole že dolg ni glava bolela.
Mene je moja avtomatsko testirala za streptokoko, sam ne vem a delajo to vsem, a je men to naredila zato, ker imam skoz ena vnetja in neki, pa nenormalno velik belga toka, že odkar pomnim. Pojma nimam. Drgač pa priporočam testiranje, ker na ženske neki ta bakterija ne vpliva, lahko se pa dojenček med porodom okuži, ko gre skozi porodni kanal, pol so pa lohk težave, če ga ne zdravijo takoj. Sej vas nočćem strašit, sam tud umrl so že dojenčki zarad okužbe s streptokoko. Mene je moja G potolažla, da če jo prej odkrijejo da ni panike, da vejo, mamica med porodom dobi antibiotik, dojenček pa takoj po rojstvu, tko da nč nebi smel it narobe. Upam!
No poročam pol po pregledu!

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.12.2007 9:01:46   
Lanchy
Jutro souser posted image !

Jaz sem zadnje dni bolj tako tako...pa se ugotovila sem, da pred prazniki ne bom mogla oddati diplome, saj ima moja mentorica samo se naslednji torek gov. ure in bo to popolnoma neizvedljivouser posted image .
Vceraj sem zacela jemati ospen, me je G. se vprasala, ce sem slucajno alergicna na penicilin...no do zdaj ze nisem bila, sem pa fasala tako hudo alergijo, da sem zdaj cela v mehurckih in rdecici in srbi kot sam user posted image . Sem sla potem popoldne takoj k osebni zdravnici, da je potrdila alergijo, zdaj pa cakam G, da mi predpise nov antibiotikuser posted image

Aja, dolzna sem se porocilo o abdominalni dekompresiji...vceraj sem bila prvic in je bilo SUPERuser posted image , malcici je tiste pol ure kar dogajalo v trebuscku. Tko da vse tiste, ki hodite v porodnisnico v MS, toplo priporocamuser posted image

Se mi samo zdi, al je zdaj, ko nasa Dolenjka ni tako zelo aktivna na forumu, kar malo zatisje tukajuser posted image

Lepo se mejckite, pa se beremo se kajuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.12.2007 9:05:31   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: misar

me je g. spraševala, če mislim naredit test za streptokok, me zanima, če ga je kakšna od vas naredila in koliko kaj to prakticirate?

Misar, jaz sem prejsnji teden dala na analizo bris in je bil streptokok prisoten, tako da sem ravno zaradi tega zdaj na antibiotikih in klimicinu...se mora to pozdravit do poroda, ker otrocek cez tak porodni kanal ne sme it...no vsaj naj ne bi sel, ker se lahko okuziuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.12.2007 9:32:02   
itata
larisa: aha mogoče je pa to "problem" meni se božičnica ločeno obračuna in izplača - bom preverila še enkrat... hvala za odgovor! sej revolucionarne razlike ne bo, ampak zakaj ne bi se mal potrudila??!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.12.2007 9:39:47   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Aja, dolzna sem se porocilo o abdominalni dekompresiji...vceraj sem bila prvic in je bilo SUPERuser posted image , malcici je tiste pol ure kar dogajalo v trebuscku. Tko da vse tiste, ki hodite v porodnisnico v MS, toplo priporocamuser posted image

Kaj je to??user posted image  

Joj jaz upam da bodo mene testirali za ta streptokok, ker sem imela stalno ena vnetja, pa še zadnji bris pred user posted image  je bil B+ user posted image ....... Ampak pri mojem G. je res vse tko, kako čem rečt, drugače. Jaz npr. sploh nisem vedla kdaj sem imela morfologijo, o sladkorni ni nikol noben nič omenil, kri sem dala samo enkrat, v materinski knjižici imam vpisano samo težo in pritisk, nobenih UZ-jev itd.... Ah to zdravstvo....

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.12.2007 9:40:37   
anandrej
Midva sva bila včeraj na pregledu, je vse OK. UZ ni delala, samo izmerila je trebuh pa srce poslušala.

Ob 16h greva tudi v šolo, se že veselim slikic user posted image user posted image . Sej se ne spomnim ali je samo prva doba ali prva in druga. Pri prvi pa menda še ja ni nekih groznih slikic user posted image user posted image

larisa, reč temu tvojmu ginekologu, naj ti malo razloži stvari, pa da naj ne bo tak šlampast user posted image Če se mu pa ne bo dalo, ga pa napizdi user posted image Aja, abdominalna dekompresija... za to delajo reklamo v šoli za starše v LJ porodnišnici. Je pa to postopek, kjer te (oziroma tvoj trebuh) "oblečejo" v eno tako vrečo, v kateri potem ustvarijo podtlak, kar pospeši  krvni obtok v posteljici itd. in to naj bi imelo blagodejni vpliv na nosečnost... Tak čist na kratko.

< Sporočilo je popravil anandrej -- 12.12.2007 9:41:54 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.12.2007 9:48:55   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 21.12.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 13.12.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 04.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 13.12.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 24.12.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 18.12.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 12.12.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 03.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 12.12.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: ?
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 19.12.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 11.01.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: 21.12.
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.01.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 18.12., 28.12.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: 27.12.
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 13.12.
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 18.12.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 13.12.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 24.12.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 18.12.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 19.12.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 17.12., 10.01.
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 03.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 18.12., 20.12.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 21.12.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 12.12.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 18.12.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let user posted image , 1. user posted image (B-) pregled: ?
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 09.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.12.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 09.01.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

72 user posted image , pričakujemo 18 deklic, 19 fantkov in 36 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

< Sporočilo je popravil anandrej -- 12.12.2007 9:50:38 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.12.2007 9:51:47   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

12.12. Bajsa
12.12. dolenjka
12.12. brina2006

13.12. ella79
13.12. delfa
13.12. nizy
13.12. mesecnica
17.12. Marusah
17.12. ŽogiMarogi
17.12. listek1
18.12. MetiLu
18.12. Suzi* (cuker)
18.12. katka37
18.12. anandrej (cuker)
18.12. p@tricij@
18.12. Februarka08
19.12. nuka
19.12. anariya
19.12. srečka_nosečka
20.12. Suzi*
21.12. nejč008
21.12. mala_pikica
21.12. pina-1
24.12. vrtnica76
24.12. bamby
27.12. ARIANNA L.05
28.12. anandrej
03.01. Janey
03.01. larisa
04.01. Lanchy
04.01. Mateja81
04.01. misar
09.01. mami28
09.01. torcica
10.01. listek1
11.01. polonca78
14.01. mlavla

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.12.2007 9:59:06   
Lanchy
Abdominalna dekompresija je zelo podobna limfnin drenazi...gre za izenacevanje pritiska, pretok skozi popkovino in plodovnico ( zelo priporocajo mamicam, ki imajo bolj "lene" otrocicke), posteljica se dvigne in naj bi celo lajsalo porodno bolecino. Fino je za vse tiste ki zatekajo in jim zastaja voda, baje je celo proti celulitu in povisanemu krvnemu tlaku.
Sprejmejo po dve nosecnici hkrati in "terapija" traja 30 min, je pa podobno kot da bi te dali v skafander do podpazduhe in potem priklopli na neko cev podobno sesalcuuser posted image . Priporoca se po dopolnjenemu 32 tednu in priporocljivih je 10 obiskov.
Kar naročte se vam ne bo žal. Pa tud sam v Lj je ...punce od drugod jo večinoma sploh ne poznajo.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.12.2007 10:17:09   
itata
larisa: sem šla še enkrat preverit ali plačamo prispevke od božičnice - je bil odgovor DA - pa sem bila oborožena z ispiskom iz strani ministrstva kaj se všteva v osnovo za porodniško in sem "zmagala" - mi bodo všteli božičnicouser posted image  sej ne, da mi bo 650 EUR bruto naredil življensko razliko, razporejeno v povprečju na 12 mesecev, ampak za ene plenice pa bouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.12.2007 10:18:22   
MetiLu
Dobr jutr! user posted image

Sva z malim Janezom ob petih zjutraj jedla čokolino, ni zdržal do jutra user posted image  Sej pol sva vseen do pol devetih drnjohala ko povhka user posted image  A lahko še enkrat napišem, kok je fajn ko sem doma user posted image  user posted image user posted image

Zdele sva že vzela železo, pa sokec, eno toriljico in eno banano, glede na štart bova danes zelo velik pojedla user posted image user posted image

Upam, da najdem kaj navdiha za diplomco pisat, sicer bom pa tukaj z vami. V planu je tudi spečt eno jogurtovo pecivo (moram jogurte ponucat user posted image ), pa baje danes pride tašča z user posted image  na kavico pa snahico pogledat, kako se počuti user posted image
Grem mal prečekirat, kaj moram še dopisat oz. izpolnit na papirjih za CSD, da jih naslednji teden samo še odnesem.

Moj lubek mi je že takoj zjutraj poslal sms, da je ful slabo spal, ker je imel nočne more in da bo po službi šel mal počivat - beri: Baba, da mi boš dala mir! user posted image  user posted image  user posted image  Pol ga pa vprašam, kaj je tako hudega sanjal, je pa reku, da sem čist razturila kopalnico in da je mogu vse nazaj zrihtat user posted image  Sicer je pol zjutraj ugotovil, da je kopalnica še cela, samo je vseeno najavil, da bo šel spat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem mu rekla, da je mal trčen če so zanjga to grozne sanje user posted image  user posted image  user posted image  Kaj vse se ne spomne...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.12.2007 10:19:21   
itata
anadrej: naslednji pregled imam 10.1.2008 - pozabila zadnjič naisat...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.12.2007 10:31:04   
larisa
Itata, vidiš se splača mal pošnofat, pa je...mal bo ziher popravilo osnovo....za pleničke ja!user posted image

Anandrej, ko bi ti poznal mojega G.....jst se ga bojim, ne pa da bi ga napuser posted image
Drugač pa svaka čast. Maš zgleda dobre radarje, da nič ne spregledaš. Si opazil da bomo imeli user posted image , ne morem verjet. Res si priden, tvoja ženka je lahko zelo vesela, če si seveda tud doma tako pozoren user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.12.2007 10:44:55   
bamby
Dober dan!
Jaz sem bila danes že pri zobozdravniku, potem sem šla pa še na firmo in sem menda edina prišla do sedaj k njim, ki bi prekinila porodniško in bi koristila dopust user posted image . Imam še 7 dni letošnjega in 10 dni drugega leta, ki ga moram pokoristiti, drugače mi propade. Pa mi je na socialni svetovala, da se z delodajalcem dogovorim, da po 105 dneh porodniške koristim letni dopust, nego in varstvo otoka pa bi za tisti čas koristil mož. Jaz ne izgubim ničesar, on bo pa pač 17 dni lepo doma in ne na delovnem mestu. Meni tako pride, da začnem z dopustom ravno na 1. maj in mi bojo mogli plačati tudi 2 dni praznika.
Pa še vlogo naj bi dala, ker sem več kot 3 mesece na bolniški, da mi plačajo neko razliko, kar sem manj dobila plače zaradi bolniške. Bom pa počakala do konca januarja, da bo tudi januar zajet noter, ker naj bi s tem dobila tudi več denarja (upam user posted image user posted image ). Baje se delodajalec in sindikat dogovorita o znesku, ki pa ne more biti višji od 1200€.
pina, kako je z Mio???

Jaz sem ravno včeraj imela Tima na kontroli zaradi ušes in je vse OK in tudi sliši dobro user posted image . Mi je pa ponoči spet močno kašljal, tako da se prav bojim, da ne bo iz tega kaj ratalo user posted image .

bajsa, če te boli glava, si z Lekadolom komot lahko pomagaš

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.12.2007 10:53:25   
MetiLu
Eno ?: Če nastopim porodniško z 18.1.2008 (28 dni pred pdp), kdaj grem potem nazaj na šiht? Zanima me datum, a je kje kakšno orodje, da to lahko izračunam, da ne bom na roke preštevala po koledarju user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.12.2007 11:00:09   
Suzi*
Dan bejbe. Danes sem tud jaz mal utrujena. Včeraj smo bili popoldne s službo na kosilu v mehiški. Sem se fuuul najedla, mali je bil pa vesel in plesal cel večer.
Danes moram še stuhtat kako naj sobico preuredimo, samo čakam, da mi mož da blagoslov in da iz otroške sobe vržemo ven eno na pol zmajano pisalno mizo in jo nadomestino s čim bolj primernim za male otročke. Upam, da se bo uspel čustveno ločit od "svoje stare" pisalne mize. user posted image user posted image user posted image

Pri nas mamo dež, bljak. Sem rekla, da bom šla na CSD, pa me ni volja. Upam da dež neha, pol pa šibnem na hitro tja pa po kruh v štacuno.

Pina, kako kaj Mia? Naš je tud čez noč začel smrkat, pa kašljat. Sem kar pričakovala, ker je bil fantek v varstvu zdaj že dva dni spet prehlajen, no pa smo tud mi spet pobrali nov prehlad. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.12.2007 11:01:16   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Eno ?: Če nastopim porodniško z 18.1.2008 (28 dni pred pdp), kdaj grem potem nazaj na šiht? Zanima me datum, a je kje kakšno orodje, da to lahko izračunam, da ne bom na roke preštevala po koledarju user posted image

Mislim, da točno čez eno leto.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.12.2007 11:14:18   
vrtnica76
Joj,mal vas ne čekeram,pa že tolk načvekateuser posted image .Sem šla mal zapravljat-kupla sem si ene lušne škorenjčke,ki mi bodo tut na spomlad prišle prav,ko bova zuser posted image dirkala naokroguser posted image pa še s kolegico sva na enouser posted image skočili in se mal naklepetali.Revica se full trudi zanosit in se že ene par let zdravi pa ničuser posted image .
Kolk so na CSD pridni.Poštar mi je ravnokar prinesel odločbo za denarno pomoč ob rojstvuuser posted image (250,26EUR).user posted image user posted image user posted image Me tolk mika, da bi en vzek nabavla.Sej za začetek imam enga poverbanga od sestrične,ampak na spomlad bi blo pa fletno vozituser posted image v novi cizi.Sam kaj, ko pa moj pravi, da je tisti od Tamare še čist OK.Full je obšlesan od sonca in so vsi vzorčki zbledeluser posted image .V taem mi je pa nerodno našgauser posted image vozituser posted image .Res je kr mal štrtuha mojuser posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.12.2007 11:16:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mislim, da točno čez eno leto.

A ni leto 2008 prestopno leto?
Potem en dan prej. Se pravi, če začneš s porodniško 18.1. 2008, potem greš delat 17. 1. 2009. Če pa ni prestopno leto, potem pa 18. 1. 2009. Itak pa dobiš odločbo na kateri točno piše, do kdaj imaš porodniški dopust, oz. dopust za varstvo in nego otroka.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?