|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
11.12.2007 14:05:26   
Februarka08
Arianna hvala za lepe želje, lepo potuj in se čimprej spet priklopi k nam!!!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
11.12.2007 14:07:49   
mlavla
Evo mene iz pregleda..priznam..nisem imela časa prebrati današnjega čveka (si bom še vzela čas)
No z user posted image  je vse vredu..spet jo skrbijo moji kg...ker pač kar negredo gor...a glavno je da se user posted image  lepo redi in raste..težki smo 1540g in veliki cca 39cm..danes sem dobila papirje za na CSD, pa še kri sem šla dat v laboratorij..ma sem se spet načakala..naslednji pregled pa imam 14.01.2008..uf meni se zdi še tako daleč..a ja pa user posted image  se je že obrnil na glavo in bo najbrž tako tudi ostal do konca...
pa še eno razveseljivo novico sem izvedela, da se mi ni potrebno držati diete za gestacijski diabetes user posted image , saj na moje vrednosti to ni potrebno..le opozorila me je,da naj ne pretiravam s sladkarijami...
zdej pa šibam do konca naredit kosilo..se oglasim še kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
11.12.2007 14:20:44   
ella79
mlavla user posted image user posted image za vaju z user posted image Kok kil pa si zdej skupaj pridobila?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
11.12.2007 14:26:27   
Suzi*
Pina, lepo da se je vročina umirila. Upam, da ne bo več narasla. Včasih pride kakšen dan, da mali imajo vročino kar tako. Naš je tudi ena dva tedna jo imel en dan, ampak je izgledalo kot da je neprespan, ker ko se je naspal, je blo vse ok. user posted image

Naše dete pa tud danes pridno miga. user posted image  Niso sicer neke akrobacije, ampak ga čutim sigurno na vsako uro. Ravnokar brca v mizo, ker ga je zgleda tiščala. user posted image user posted image

Bila sem pri moji osebni dr. Mi ni mogla prekinit bolniške, ker je z novembrom ni zaključila user posted image , tako da me bo mogla dat na komisijo. user posted image  Mi bo pa 19.12. jo dokončno zaključila, potem pa nastopim dopust do porodniške. mah, saj bo, edino malo me moti, ker sva z mojim splanirala da greva v četrtek v Graz (sem mislila, da bom imela dopust), jaz pa na bolniški. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo kakega s komisije ravno okol prineslo. user posted image   Bo že, sam ne tega okol govort. user posted image  No, greva pa v Ikeo po par stvari za sobico mal bolj zorganizirat, mogoče jo bova tudi malo preuredila, par stvari premaknila, da bo bolj funkcionalno. Pa par luči nam manjka, ene bokse bom nabavla, da pospravim stvari, ki jih ne rabim... take prčkarije, ker nekih velikih stvari ne rabim kupovat, ker vse imamo.
Jutri grem po papirje na CSD, da jih čimprej zrihtam in oddam, v petek pa verjetno res barvamo naše stanovanje. user posted image  Mož se je včeraj v službi čist razkuril in torej vzel konec tedna 2 dni dopusta. Jupiii! user posted image user posted image  

A so v Ikei že razprodaje?????

o, naše dete je pa čist veselo zdele. user posted image user posted image  Ve, da bo mami šla danes v mehiško na kosilo s službo. user posted image  

Mlavla, krasno, da se ne rabiš držat diete. user posted image  Blagor tebi. Včeraj mi je kolegica prinesla en košček dietne torte, ampak hodim okol nje pa ogledujem, ker mi nekak ne zgleda dietna. user posted image user posted image  Mi je pa moja osebna dr. rekla, da ko ne bom več dojila, me bo dala ponovno delat ta obremenilni test za glukozo, da vidi, če bo vse ok al imam mogoče kakšno prikrito sladkorno. user posted image user posted image    user posted image  še tega se mi manjka. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
11.12.2007 14:33:24   
Februarka08
Mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!!! Pa še brez dieteuser posted image user posted image . Boš vsaj kakšen kg pridobila...
No, zdej pa končno kosilo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
11.12.2007 14:33:27   
pina-1
o suzika si le nazaj. No samo da je vse v redu... In ne se sekirat za sladkorno, ziher je samo nosečniška. Jih poznam kar neka, ki so mele sladkorno le v nosečnosti.

Jaz bi šla tudi v Ikeo s tabo. A me vzameš??? Bi pogledala za kak luster za Miino sobo, pa za našo sobo, pa še kako neumnost bi ziher najdle... Sam ne vem če bi ibl tvoj vesel, z dvema babama in še nosečimauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje kosilo se že kuha. Danes bomo jedli pašto in mleto mesto, pa solatko..Njami se že veselimo. Popoldne pa peljem Mio na Frančka v koni. Vem, da bi bilo bolje da je doma, sam je čisto naspidirana, da hoče it gledat frančka. Kaj naj?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
11.12.2007 14:43:34   
Suzi*
Pina, pol bi pa še prikolico rabli, da bi vse odtovorli. user posted image user posted image  Sploh kar se najinih trebuhov tiče, ker ful placa zavzameta. user posted image  Bi pa mogla do Celja prit al kje bova šla...nekje počez in ne čez LJ.  Ti, a niste bli vi že v šopingu??? Pa niste vsega nabavli?? Ja, dej no še mal tvojga pobarej, da te še enkrat v Ikeo zapelje. mal mu pihej na dušo, pa bo. user posted image

Hm, glede predstave in vročine.....jaz ga verjetno ne bi peljala, ker nikol ne veš kake bacile okol prenaša.  Mi smo z vročino res striktno doma. Ti pa najbolj poznaš tvojga otroka.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
11.12.2007 14:50:38   
pina-1
zi, se stirjam.,bi rabli en kombi, da bi zadevo izpeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja midva sva bla samo zdej bi že še kaj rabla..pa saj veš da se hitro najde... da bi ga pa še enkrat pripravla da me pelje v ikeo..po moje ni šas. vsaj do poroda ne. PO moje me pelje najdlje do bolniceuser posted image user posted image user posted image user posted image   pa ne vem če bi zdržala tako dolgo vožnjo..v ljubljano na srečanje še pridem, kaj dlej pa je že projekt....user posted image

jah sej maš prav glede vročine. samo mia je danes še ni imela.... user posted image  ma bomo videli...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
11.12.2007 14:51:51   
MetiLu
Joj, sem 1 uro in pol čakala pri zdravnici, da sem na vrsto prišla user posted image user posted image  je bila polna čakalnica upokojencev, pa dve trcjalke sta cel Goruplje obdelale.

V glavnem mi je odprla bolniško, 28.12. moram pa nazaj pridt z izvidom G, da pol da naprej na komisijo user posted image  Pojma nimam zakaj se gre, sem prvič v taki situaciji. Kaj pomeni ta komisija, a kera ve? A to pomen, da me lahko pridejo čekerat, če sem doma?
Sem pa brala pri Suzi, a bolniško lahko prekinem z dopustom in jo potem nadaljujem? Ker sem ravno imela dogodorjen dopust od 24.12. - 2.1., pa potem to ne bo en mesec bolniške skupaj al kako gredo te zadeve??? me v tem primeru vseen da na komisijo?

Jao sem pozna, grem hitr tortilje narest,da bo kosilo, popoldan morava nazaj na MŠ.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
11.12.2007 14:53:11   
MetiLu
Sem pozabila, Mlavla  user posted image  user posted image  user posted image  za pregled, pa kar gas na tortico user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
11.12.2007 14:56:09   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla user posted image user posted image za vaju z user posted image Kok kil pa si zdej skupaj pridobila?

v bistvu se od zaćetne še nisem nič zredila..sem še na -3kg....
drugače pa sem na začetku izgubila 7kg... se pravi od najnižje teže sem gor dobila 4kg..aja pa da ne pozabim, mam pa zadosti zalog od prej..tako, da dojenčku ni nič hudega...

Sem pa zdele ugotovila, da so mi pozabili dati napotnico za v porodnišnico in pa za rešilca..sej mislim, da bi to morala že dobit..al se motim?
Danes sem dobila le potrdilo o predvidenem datumu poroda...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
11.12.2007 15:00:48   
vrtnica76
Mlavla,user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled.Pa mal sladkega si privoščitauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
11.12.2007 15:04:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Mlavla,user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled.Pa mal sladkega si privoščitauser posted image .

ma sva si že...sem bvrez slabega občutka pojedla rafaelo, pa par koščkov Milke...user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
11.12.2007 15:05:46   
vrtnica76
Mlavla,ti jih kar opozori glede na to,da imaš šele v januarju naslednji pregled.Jaz imam pregled čez 2 tedna in mi je rekla, da naslednjič dobim.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
11.12.2007 15:13:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

V glavnem mi je odprla bolniško, 28.12. moram pa nazaj pridt z izvidom G, da pol da naprej na komisijo user posted image  Pojma nimam zakaj se gre, sem prvič v taki situaciji. Kaj pomeni ta komisija, a kera ve? A to pomen, da me lahko pridejo čekerat, če sem doma?
Sem pa brala pri Suzi, a bolniško lahko prekinem z dopustom in jo potem nadaljujem? Ker sem ravno imela dogodorjen dopust od 24.12. - 2.1., pa potem to ne bo en mesec bolniške skupaj al kako gredo te zadeve??? me v tem primeru vseen da na komisijo?

Meti, evo čist sveže informacije od moje dr...... zgleda da so tebi predvidli bolniško do konca, torej do porodniške. Daj mal si hitro preračunaj kolk dopusta imaš in do kdaj si lahko na bolniški, da boš koristila še dopust in da ti ne bo propadel. na komisijo greš po enem mesecu na bolniški, in tako vsak mesec, če bi bla dlje doma, torej te po enem mesecu teoretično lahko pridejo iz komisije čekirat na dom, če si doma. Bolniško sicer lahko prekineš, ampak mora potem minit najmanj 2 tedna od zaključka bolniške, da ti jo lahko ponovno odpre za isti razlog. Meni je bolniška tekla od 14.11. pa takrat mi jo je dala do konca novembra ampak šment, ker mi je ni takrat zaključla na bolniškem listu, jaz sem ga pa že oddala. zato nisem mogla je prekinit v začetku decembra, ampak jo bom zdej furala dokler ne bom nastopla dopusta, ker bo pa vse skupaj več kot 1 mesec v kosu, me pa mora dat na komisijo, kar pomeni samo to, da ona te papirje pošlje tja, po bolniški list moram pa prit konec naslednjega tedna.
Če bi ti hotla na dopust, ti bi mogla torej bolniško takrat zalkučit, odpre ti jo pa ponovno lagko šele čez 2 tedna, torej bi morala pokoristit vmes več dopusta kot imaš v planu. user posted image  Po moje tako ne bo šlo.

Mlavla, zdaj dobiš le potrdilo o predvidenem pdp, napotnico za porodnišnico in rešilca pa pozneje.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
11.12.2007 15:14:10   
katka37
Zdravo, čvekice in stari seveda.

Sem prebrala vaša današnja poročila, kar nekaj se je spet nabralo.

Lara, svetovne fotke in super ideja. Upam, da bo kaj boljše in da ne ostaneš v bolnici.
Programček pa se dobi tukaj http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/download.php?typ=fotobook.

Meti, sem tudi že na bolniški preko komisije, so mi pa podaljšali kar do porodniške. Mi je zdravnica rekla, da lahko prekinem bolniško pred porodniško in koristim dopust, da bi pa lahko bila na bolniški, potem koristila dopust, nato pa spet bolniška (ki jo že podaljša komisija) pa mislim, da ne gre, vsaj po mojem mnenju ne.

Ti presneti prehladi pa so očitno spet na poti, držite se vse, tudi tiste z bolnimi otročki.user posted image
Februarka, superuser posted image .

Mlavla, kaj bo danes sladkega?user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
11.12.2007 15:15:24   
katka37
Aja, boljše bi bilo, če greste prej na to stran za foto knjigo http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotobook_details.php

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
11.12.2007 15:18:07   
mlavla
Mlavla, zdaj dobiš le potrdilo o predvidenem pdp, napotnico za porodnišnico in rešilca pa pozneje.

Suzi hvala..sem se kar pomirila,saj ne bi bilo nič čudnega če bi spet kej zmučkali s temi papirji,saj so te sestre včasih res čist zmedene... 

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
11.12.2007 16:48:55   
mlavla
kje pa ste vse??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
11.12.2007 19:46:28   
*Naja
Jst še kr strašim tu.....Čist na kratko....Sem poskusila še nekej preizkušenih prijemov pop., da zbudim našo tamalo, pa je okrog 16.00 res začela mal migljatuser posted image . Ravno toliko, da me je vsaj malo potolažila. Sem vseen klicala v P, kdo je dežuren, pa me je minil, kr je en ful tečn dohtar. Bom zdržala do jutri zjutraj, ko sem naročena pri mojem G., ki je res zlat in mu 100% zaupam. On bo pa že zrihtal stvari tako, da bom potolažena. Sem pa danes pop., da nisem samo živčno hodila po stanovanju, zlikala vse cotike, za prve 3 mesece za tamalo....bom dala slikce v album.

Jutri pa sporočim, kako sva z user posted image . Če ostanem notri, bom Meti poslala sms.
Pridne bodite, vaši user posted image pa naj veselo brcikajouser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
11.12.2007 21:01:54   
Februarka08
Nikjer nobeneuser posted image .
Lara, samo da je pobrcala... Tud moj user posted image je danes bolj miren, sem bila tudi že v skrbeh, dobr da se vsaj malo oglasi, samo ne tako kot ponavadi...
Spet sem slabe volje.user posted image In spet valjda zarad diplome - sem jo dala vezat, je blo vse super in prav, ko sem pa domov pršla sem pa vidla, da je nekaj narobe pa še en kretenuser posted image mi je na platnico zadaj nalimal CD-je, namesto da bi mi jih tako dal v roke... Ko sem jih hotla odstrant, se je valjda strgal...In jest v user posted image od samih živcev in žalosti... Zdele je šel pa moj do unga k je delal in me nič ne briga - do jutri ma da popravi. Cepec neumen, je šel pa ovitke od CD-ja limat gor. Valjda, da se bo strgal, ko boš odstranuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... No v glavnem, spet čvekam tja v tri dni...
Lepo spite, se beremo jutri, jest grem mal pred tv, čeprav se sploh ne upam uležt ker mi dons neki čudn trebuh otrdeva... Vejretn zarad živcev, kaj pa vem...user posted image
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
11.12.2007 21:07:44   
MetiLu
Mater, zdele sem pa čist ven padla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  napišem cel roman, pa me ven vrže, potem me je pa še ven iz RR  vrglo, pol pa moje geslo ni hotlo prijet, pa sem mogla nov zahtevek poslat... Mi je šlo kar na jok, sem bla besna ko user posted image

V glavnem. Po kosilu sva šibala v MŠ in sva nad predavanji čist navdušena. Predava en ful fajn babca, pa še s tri dni smo skrajšali na dva (danes smo malo podaljšali, v četrtek pa prej začnemo)user posted image  Teme bomo vse predelali tako kot v LJ porodnišnici, ker imam s tam ene zapiske, pa dejansko lahko po njih sledim zraven. ne vem kaj v Lj porodnišnici delajo na 10 predavanjih user posted image

Moj in mož še ene sta bila najbolj glasna, največ neumnih in neumestnih pripomb... če bo tako nasmejan v porodni bo čist super user posted image  user posted image  user posted image

V glavnem fajn user posted image

Suzi in Katka, hvala za razlago bolniške, žal nimam tolk dopusta, zato bom najbrž kar do PDP na bolniški. Upam, da ne preverjajo kaj dosti, če si doma. Sej naokol ne mislim letat, samo šopinga z Dolenjko in srečanja pa ne mislim zamudit user posted image  user posted image  user posted image

Lara, midve sva pa že zmenjene user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
11.12.2007 21:11:31   
MetiLu
Februarka, pomiri se, pomisli na user posted image  in na user posted image , pa ležat pejd, da te ne bo kej zagrabil od tega živciranja zadnje dni. Eno user posted image  zate user posted image  

Jest grem pa na nekaj sladkega user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.12.2007 23:43:13   
Janey
Čer
Naporen danuser posted image Uf kdaj sem bom že malo umirila. Spet me tako boli trebuhuser posted image user posted image
Sem vstala že ob 7..šla v laboratorij, nato sem  šla k zdravnici po bolniško in sem tam se bacilala z vsemi v čakalnici...gužva ko hudič. Potem sem nesla sari darilo...so ji bli všeč copatki in gamašeuser posted image user posted image potem sem šla po knjigice za malo pikico mojo za božička, potem po lubija v šolo, potem v trgovino potem domov kuhat, potem sem zajala za pou ure na kavču potem pa na dolg sprehod. In zdaj sem tuuser posted image user posted image Lubi se tuška, jaz sem se pa prišla pofočkat. Nisem imela časa prebrat vsega...sem malo preletela samo. Mogoče bo jutri kaj več časa...mogoče grema pa v šoping..še ne vemuser posted image

Najini odnosi niso ravno blesteči ampak je že videt svetlo lučko. Malo boma mogla oba popustit, ampak kaj ko je to težko ko user posted image . On bo pa tut mogo razumet da sem jaz v tem stanju malo občutljiva in pazit, pa me malo več (če se še dauser posted image user posted image ) cartat.
Zdaj si grem pa še zobke mit, pa se stisnit k njemu...pa mu povedat kako zelo ga lubam in kako srečna sem da ga imam.

Lepo ajajte...nočko

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.12.2007 23:45:36   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

v bistvu se od zaćetne še nisem nič zredila..sem še na -3kg....
drugače pa sem na začetku izgubila 7kg... se pravi od najnižje teže sem gor dobila 4kg..aja pa da ne pozabim, mam pa zadosti zalog od prej..tako, da dojenčku ni nič hudega...

Sem pa zdele ugotovila, da so mi pozabili dati napotnico za v porodnišnico in pa za rešilca..sej mislim, da bi to morala že dobit..al se motim?
Danes sem dobila le potrdilo o predvidenem datumu poroda...

Jaz mam tut šele januarja naslednji pregled pa nimam napotnice?user posted image user posted image Pomoje je še časuser posted image user posted image glede na to da so nas šele januarja naročili, ko ene naročajo na en tedn pomeni to da je z nami in našim user posted image vse ok.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?