Suzi*
|
Pina, lepo da se je vročina umirila. Upam, da ne bo več narasla. Včasih pride kakšen dan, da mali imajo vročino kar tako. Naš je tudi ena dva tedna jo imel en dan, ampak je izgledalo kot da je neprespan, ker ko se je naspal, je blo vse ok. Naše dete pa tud danes pridno miga. Niso sicer neke akrobacije, ampak ga čutim sigurno na vsako uro. Ravnokar brca v mizo, ker ga je zgleda tiščala. Bila sem pri moji osebni dr. Mi ni mogla prekinit bolniške, ker je z novembrom ni zaključila , tako da me bo mogla dat na komisijo. Mi bo pa 19.12. jo dokončno zaključila, potem pa nastopim dopust do porodniške. mah, saj bo, edino malo me moti, ker sva z mojim splanirala da greva v četrtek v Graz (sem mislila, da bom imela dopust), jaz pa na bolniški. Upam, da ne bo kakega s komisije ravno okol prineslo. Bo že, sam ne tega okol govort. No, greva pa v Ikeo po par stvari za sobico mal bolj zorganizirat, mogoče jo bova tudi malo preuredila, par stvari premaknila, da bo bolj funkcionalno. Pa par luči nam manjka, ene bokse bom nabavla, da pospravim stvari, ki jih ne rabim... take prčkarije, ker nekih velikih stvari ne rabim kupovat, ker vse imamo. Jutri grem po papirje na CSD, da jih čimprej zrihtam in oddam, v petek pa verjetno res barvamo naše stanovanje. Mož se je včeraj v službi čist razkuril in torej vzel konec tedna 2 dni dopusta. Jupiii! A so v Ikei že razprodaje????? o, naše dete je pa čist veselo zdele. Ve, da bo mami šla danes v mehiško na kosilo s službo. Mlavla, krasno, da se ne rabiš držat diete. Blagor tebi. Včeraj mi je kolegica prinesla en košček dietne torte, ampak hodim okol nje pa ogledujem, ker mi nekak ne zgleda dietna. Mi je pa moja osebna dr. rekla, da ko ne bom več dojila, me bo dala ponovno delat ta obremenilni test za glukozo, da vidi, če bo vse ok al imam mogoče kakšno prikrito sladkorno. še tega se mi manjka.