|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.12.2007 8:36:19   
ella79
meti, sam da sta z janezkom OK user posted image user posted image sem skoz na vaju mislila, pa sej itak kej drugega, kot da je vse ok, ne more bit
sma neki me skrbi user posted image mam filing da bomo vsak čas na 200-ti strani, k zdej bomo pa res lahko čvekali

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.12.2007 8:45:25   
vrtnica76
Meti,ti kar lepo počivaj,s prstki na rokahpa le mal potelovadi na tipkovniciuser posted image !Danes pa lahko gledaš oddajo na RTL.Mene vedno do solz ganejo trenutki, ko tiste mamice stisnejosvojega otročka,pa še atiji spustijo kakšno solzico.Je res ganljivo. 

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.12.2007 8:48:59   
MetiLu
Ja Ella, vsak čas nas bodo spet zaklenili user posted image

Tako, v službo sem javila, zdele grem pa še do G, ker mi včeraj v P niso dali nobenega papirja, da bi mi bolniško lahko odprla splošna zdravnica user posted image  Pa bom vidla kaj bo še ta povedal. Sestra me je hotla čist na hitro odslovit, pa sem kar rekla, da mi ni normalno, da je tok pogosto, ona pa men nazaj če kej magnezija pijem. ja mislim, da tiste šumeče tablete popadkov glih ne preprečujejo, če ne bi bilo bistveno manj prezgodnjih porodov.user posted image  user posted image  user posted image  no, pol je pa rekla, naj pridem, sam bom mogla čakat, ker nisem naročena... Ah, Dolenjka, a se ni to teb zadnjič zgodil user posted image  Ta sestra je res en user posted image

Evo, mami je že na poti, me bo ona peljala, pa se vam potem javim. Se grem zdej POČAS oblečt in POČAS neki pojest user posted image

Pridne bodite in božajte svoje bauhije. Februar bo kmal tle, sploh ker tko vneto čeblamo, da čas hitreje mine user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.12.2007 8:54:36   
vrtnica76
Meti,dobro opravi.Prav imaš.To so resne zadeve in ne bodo se nas kar tako na hitro znebili.Res ne vem kako to,da take stvari tolk neresno jemljejouser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.12.2007 8:59:59   
pina-1

Dobrojutro..Vidim da je dogajalo včeri popoldne in zvečer na RR..
Predvsem z naoš MEti. Samo da sta z Janezom ok in sedaj je res čas da se umiriš in počivaš... Si mi pa dala mislit in bom tudi jaz začela razmišljat v smeri, da sem noseča in da bo treba konje malo ustavi. Po moje bom jaz še naslednji teden delala, pol pa ostanem tudi jaz doma.

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Pina, podajva si roke. Tudi jaz sem že včeraj bila cela neka depresivna, jokava, brez volje, pa še Miklavž je bil, jaz pa ful žalostna. Danes se slab dan nadaljuje, sv se z mojim že zjutraj spričkala. Potem sem nesla neke stvari v klet (namuljena, saj bom že kao sama), zdaj pa ležim z zvinom gležnja in ledom na sedežni. Edina sreča, da nisem padla. user posted image  moja trma.

Katka sam trmaste pa smo. Sej jaz tudi tako trmarim pol pa mam. Pa še jezit se pol ne moremo ker smo si same krive... Upam, da boš čim prej v redu z gležnjem.

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Dolenjka se pravi, da imaš ti, tako kot jaz, tut tako imenovanega JEBOZOVNEGA doma? user posted image

jaz tudi jaz tudi. Mojmus e tudi tako lepo sivi laski kažejo. Meni je to tako šarmantno in seksi..
No ja mal je mlačjši od vajinih ampak čisto malouser posted image user posted image

Bajsa, ti si spraševala po kozmetiki... Jaz sem za MIo vse sorte probala pa je blo kar je blo. Ana bo pa rito mela namazano s hladilnim mazilom iz lekarne, pa od MEnalinda bom eno kremo za vneto ritko kupila, ker je res zakon. Za kopat bo pa mela od nivee šampon in tekoče milo. OD vseh preizkušeno se to pri Mii najbolje obnese...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.12.2007 9:15:35   
srečka nosečka
Meti - dobro opraviuser posted image
Sem bila že pridna to jutro. Sem slikala 20 plenic + 5 povijalnih. user posted image
Začelo se je. user posted image  Sedaj pa dam prat še kakšno rundico cotik.

bajsa - glede kozmetike sem pa ravno včeraj gledala, da se bomo kar odločili za Penaten. Vem, da je to že moja mami uporabljala pri sestri, pa meni se tudi zdi OK. Za ritko pa mazilo iz Mariborske lekarne.

Punce, a potrebujem tisto zadevico za čiščenje noska? Meni se zdi, da tega niti uporabiti ne bi znala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.12.2007 9:47:48   
srečka nosečka
Sem bila že pridna to jutro. Sem slikala 20 plenic + 5 povijalnih.

Zlikala, ne slikala. user posted image user posted image user posted image
Se mi je očitno nekaj pregrelo v glavi. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.12.2007 9:50:43   
mlavla
ojla pupe..sej vas že tri dni prebiram..tako,da sem z vsemi stvarmi na tekočem..samo mi zmeraj zmanjka časa in energije, da vam še jst kej napišem...user posted image
zadnje čase bi samo spala, saj me daje nekakšna huda utrujenost..a ima še katera podobne težaveuser posted image
Meti -sem vesela, da je vse vredu..zdej pa le počivaj!!

Aja pa danes bi morala na en izpit..pa niti slučajno nisem dovolj pripravljena..tako,da ga bom na žalost morala izpustit iz mojih planov...user posted image naslednji rok zanj je šele konec januarja..no bomo videliuser posted image

se vam še kaj oglasim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.12.2007 9:58:05   
vrtnica76
Fajn se imejte, jaz pa grem dele počasuser posted image oz.se bom kr odpeljala v službo ma obisk.Upam,da mi bo šefica privoščla še kej dopustka po porodniški.Ji bom enga miklavža neslauser posted image .
Lepo se imejte in pobožite bušije.Čavči!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.12.2007 10:00:57   
anandrej
Kaj je zdaj to, Meti, ne ga srat. Samo, da je vse v redu user posted image   Zdaj pa na RR samo v ležečem položaju s tvojim novim prenosnikom, pa nič več basike papat user posted image

Midva sva bila pa včeraj v šoli za starše. Sploh ni bilo tako dolgočasno, se je sestra trudila tudi malo humorja vnašat. Je kar zanimive stvari povedala (glede nege dojenčka itd.), itak mi je pa jasno, da bova do februarja več kot pol pozabila. Saj se že danes nič več ne spomnem user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.12.2007 10:16:08   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

07.12. Februarka08
10.12. itata
10.12. mesecnica (cuker)
10.12. vrtnica76
11.12. mlavla
11.12. bamby
11.12. misar
11.12. anandrej
12.12. Bajsa
12.12. dolenjka
12.12. brina2006
13.12. ella79
13.12. delfa
13.12. nizy
13.12. mesecnica
17.12. Marusah
17.12. ŽogiMarogi
17.12. listek1
18.12. MetiLu
18.12. Suzi* (cuker)
18.12. katka37
18.12. anandrej (cuker)
18.12. p@tricij@
18.12. Februarka08
19.12. nuka
19.12. anariya
19.12. srečka_nosečka
20.12. Suzi*
21.12. nejč008
21.12. mala_pikica
21.12. pina-1
27.12. ARIANNA L.05
03.01. Janey
03.01. larisa
04.01. Lanchy
04.01. Mateja81
09.01. mami28
09.01. torcica
10.01. listek1
11.01. polonca78

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.12.2007 10:18:51   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 21.12.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 13.12.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 04.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 13.12.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 10.12.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 18.12.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 12.12.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 03.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 12.12.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 10.12.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 19.12.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 11.01.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: 21.12.
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12., 18.12.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: 27.12.
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 13.12.
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 18.12.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 10.12.,13.12.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.12.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu user posted image , 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 18.12.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 19.12.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 17.12., 10.01.
16.
larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 03.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 18.12., 20.12.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 21.12.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 12.12.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 07.12.,18.12.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let user posted image , 1. user posted image (B-) pregled: ?
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 09.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.12.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 09.01.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

72 user posted image , pričakujemo 18 deklic, 18 fantkov in 37 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.12.2007 10:19:02   
bamby
Madonca METI, saj si me skoraj ob pamet spravila user posted image . Zdaj se pa punca res primi v roke pa ne počenjaj kakih neumnosti. Me nekaj ur ni na RR, pol pa ko pridem vidim, da je tle cela štala. Zdaj pa samo miruj, ker sama vidiš, da se ni za hecat!!!!!
In ti pina prav tako!!!! Sej po moje te ne bo kap zadela, če kres kakšen dan prej v bolniško, ali kako? Zaradi tistih nekaj fičnikov boste pa tudi preživele, a ne? Kaj bi mogla glede tega šele jaz rečt user posted image .

Zdaj sem se malo izkašljala, kar sem mislila povedat, mapak po malem me je pa rse tudi ujezilo user posted image . Pa da ne bo katera zamerila, ker vam želim samo dobro user posted image .

Zdaj sem pa jaz spet na starem tiru user posted image . Kljekljati sem včeraj že končala, tako da imam sedaj spet več časa zase. Bom tudi malo več na RR, kot pred enim tednom in še nazaj.
Sem mislila Tima danes odpeljat k pediatrinji, pa na žalost danes ne dela user posted image . Bo treba drug teden.

Mi imamo pa danes popoldne že prihod Dedka Mraza user posted image user posted image user posted image . Še Miklavž se ni odpeljal je že drug stric pred vrati user posted image . Me je včeraj skoraj kap zadela, ko sem včraj zvečer lokalni časopis odprla z decemberskim programom, ko sem zagledala, da je Dedek Mraz že danes. Z njim bo pa na stopala Damjana Golavšek.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.12.2007 10:28:41   
Suzi*
Joj, babe, zdej bom pa res še bolj huda. ne vem kolk časa vam že trobim, da ste noseče, pa da bo treba mal konje izprečt....ampak neee, šele pol se mal zbrihtate, ko gre skor kaj narobe!!! user posted image  meti, sem ful vesela, da je vse ok, zdej ga pa nehi srat, pa lepo počasi vse!!!! ženska, noseča si!! user posted image user posted image user posted image  Matr, si me prestrašla!! user posted image
Pina, tebi pa velja isto, saj veš!!!! služba ne bo propadla brez tebe! Vse smo zamenljive in za tistih par fičnkov več denarja res ni vredno tvegat da bi blo kej narobe z nami in našimi user posted image .
Uhh, ene mate pa res skos nogo na gasu in ročko v peti prestavi.......... bo treba še bremze mal uporabit!!!user posted image

Tko, kregala sem vas user posted image , zdej se pa vse lepo čuvajte, nič odpiranja in letanja naokrog in krčev do februarja!!! Jasno?

Midva sva ok, lepo počivava, dete pridno brca, mam pa enga doma user posted image , ki tud ne zna iz pete prestavit. user posted image  Bi dal še v šesto, če bi šlo. user posted image  Pol mi pa vsak večer skor izdahne tle na kavču od utrujenosti. user posted image  Sam na srečo počas ugotavlja kar mu že lep čas trobim, da bo treba mal upočasnit. Upam, da tud bo kej iz tega, ker nimam nič od njega med tednom sploh, čez vikend bi pa samo spal, da noter prinese. Tud jote se mu ne je, ker je tolk utrujen.

Tako.
Jaz sem pa žejna. Nimam nič za pit. Ponavadi pijem vodo iz pipe, danes pa ne vem kaj je to, ker je voda čist motna. user posted image user posted image  Sokov pa ne smem pit zarad cukra. Zdej vodo prevrevam, sam bo še kar trajalo, da se ohladi, da bo za pit. Tud hudič.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.12.2007 10:30:45   
itata
meti: k vidim, da si ti tud bolj hiperaktivka pa si ne daš dopovedat, da ne moreš več vsega glih... jaz sem bla isto tko, pa sem se MOGLA mal umirit, k me je pa že vse bolel. sva šla en dan iz štacune tko počas, da bi me še 15 mesečni otrok od mojga prehitel za šalo... pa sem par dni bla doma. pa par dni v službo pa sem danes spet mal doma k me je včeri spet že mal zategval... skratka tkole morš se počas navajat pa greuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.12.2007 10:32:15   
Suzi*
user posted image user posted image  bamby, vidim, da si čist deliva mnenje. user posted image

A te lahko nekej prosim? Jaz tud klekljam drugač, pa me ful firbca kaj si nardila zdele v teh dneh. A lahko kakšno fotkico vidim, prosim?? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.12.2007 10:51:18   
katka37
Meti, sem brala zdaj za nazaj, kaj se ti je dogajalo, komaj sem dočakala stran, kjer si napisala, da je v bistvu v redu in da si se končno spravila v bolniško. Pa kaj smo za ene trole, da si ne damo rečti, da naša telesa res ne zmorejo vsega. Zdaj se pa le čuvaj in pridno počivaj.

So mi moji včeraj prinesli bergle od očeta- si predstavljate, kako zgledam z nijimi in mojim trebuhom user posted image  (namesto brade imam trebuh).

user posted image  za vse, ki še morate delati, pa tudi za ostale, da bo dan čimlepši.

Kar se tiče kozmetike, pa tudi jaz še nimm pojma.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.12.2007 11:04:01   
Suzi*
Glede kozmetike....jaz sem tud pri prvem vse mogoče sprobala....ampak zmagovita kombinacija zame je hladilno mazilo iz lekarne, za vneto ritko pa Bepanten mazilo. Za čistit ritko na začetku le voda in vatka (pozneje ali za na pot vlažilni robčki Penaten sensitive), za umivanje kakcev in kopanje pa baby trdo milo (Nivea). Poleg tega še ampule s fiziološko raztopino od Nivee (so take bolj priročne majhne), pa za gubice in suho kožo kakšno 100% olje, verjetno mandljevo oz. kar bodo imeli v najmanjši embalaži. To je to, drugega pa ne rabite na začetku.
Aja, pleničke bom jaz kupila Mullerjeve, vložke zame Vir (rozaste), blazinice za dojenje zame so mi najboljše Chicho sensitive (taka večja škatla) in mazilo za bradavice Multimam lanolin.

Evo tole je blo čist izčrpno.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.12.2007 11:09:00   
pina-1
bamby in suziuser posted image user posted image . Za vsako enden... Samo eno vama morem še povedat, da jaz nisem tu zaradi €. Itak grem na dopust v decembru tako da ni v tem poanta... Sploh pa ne vem v čemu je..Mogoče je res samo v temu, da sama sebi nekaj dokazujem. Kaj še sama ne vemuser posted image  Ampak moja Ana je najpomembnejša in sedaj sem skoraj že 100% da bom drugi teden še tu, pol me pa ne bo več... Itak sem vse končala..no malo še mam. Ampak v enem tednu bi te stvari lahko spravla skupi.. Bom raje takoj po novem letu prišla en dan delat pa bo...

A bo tako v redu, šefici?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.12.2007 11:29:13   
dolenjka
No evo, naša Meti se je prizemljila, končno user posted image  Zdaj nas bo pa počas začela ubogat. Mal se moram pazit, da ne bom v ponedeljek jaz v njeni vlogi, ker me ta vikend čaka pokarija in še 2 "žura". V soboto pridejo moji sodelavci na poslovilni prigrizek zvečer, v nedeljo pa na kosilo dva prijatelja. Vmes bom pa pokala user posted image  No, sej pride g. basa, pa bo pomagal user posted image

Zdej grem pa mal delat, pol se vam pa javim. Imam do 12h celo štalo, sej veste, lahko Evropa propade user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.12.2007 11:31:01   
pina-1
dolenjka medve sva vedno bolj skupi glede odhoda iz službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.12.2007 11:32:05   
Janey
Dan
Sem na odhodu....dajte še danes tak čarat kot ste zadnjičuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.12.2007 11:34:09   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby in suziuser posted image user posted image . Za vsako enden... Samo eno vama morem še povedat, da jaz nisem tu zaradi €. Itak grem na dopust v decembru tako da ni v tem poanta... Sploh pa ne vem v čemu je..Mogoče je res samo v temu, da sama sebi nekaj dokazujem. Kaj še sama ne vemuser posted image  Ampak moja Ana je najpomembnejša in sedaj sem skoraj že 100% da bom drugi teden še tu, pol me pa ne bo več... Itak sem vse končala..no malo še mam. Ampak v enem tednu bi te stvari lahko spravla skupi.. Bom raje takoj po novem letu prišla en dan delat pa bo...

A bo tako v redu, šefici?user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeee.....pinči tud uboga. user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, ti pa le počasi ta vikend, da ne bo kake nepotrebne panike!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.12.2007 11:37:00   
katka37
Suzi, hvala za izčrpno poročilo o kozmetikiuser posted image .Bo pomagalo, sem že iz forme glede tega.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.12.2007 11:39:52   
pina-1
se človek takoj boljše počuti ko vidi da z nečim razveseli drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzika nate to letiuser posted image user posted image user posted image
pa nič se nisi pohvalila če ti je miklavž kaj prinesu.user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?