|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.12.2007 14:12:09   
Marusah
Bamby, v Avstrijo so šli v Shladming. Baje je veliko snega...na žalost smo me user posted image  letos prikrajšane za snežne radosti user posted image  Bomo pa zato februarja tisočkrat bolj uživale, ko bomo cartale naše user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.12.2007 14:19:18   
Marusah
Zdej ko mam malo preveč časa, pa ne vem kaj bi še počela...malo po netu brskam pa sem našla eno tako luštno pojstlco za našega pikeca. Všeč mi je zato, ker je malo drugačne oblike kot običajne otroške pojstlce. A jo ima mogoče katera? Ne vem kako kej v resnici zgleda, na sliki mi je kr dobra user posted image  Pa fajn mi je ker se da gor montirat previjalno površino... Naš user posted image  bo v začetku spal v zibelki pri naju v spalnici in ker nimamo veliko prostora, bi mi prav prišla previjalna površina kr na pojstelci (ker pojstlca bo vsaj 3 mesece prazna).

user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.12.2007 14:29:07   
bamby
Že lani smo bili prikrajšani zaradi pomanjkanja snega, letos pa zaradi user posted image . Bomo pa drugo leto nadoknadili user posted image  vse za nazaj.

Luštna posteljca user posted image . Za previjati jo pa komot uporabiš, samo eno tršo polico (nekaj takega) je treba namontirat, pa fiksno mora biti toliko, da se ti slučajno ne podre user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.12.2007 14:52:44   
MetiLu
Joj babnce, kok sem jest zaspana, spet sem dremala na kavču kakšno urco in pol. Sem se tok tistega pecivčka nabsala, da me ti mali ni motil ko je skakal user posted image

Najprej LARA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za pregled, zdej te bo pa še bolj pozorno spremljal. Lepo da si tako dobr zrihtala in da je z malim vse ok user posted image

Zdej grem pa prebrat kaj ste načvekale, pa še kej napišem...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.12.2007 14:53:59   
Marusah
Bamby sej tam v prospektu piše, da je možno dokupit originalno previjalno površino, ki paše na pojstlco. Jaz sicer to še nisem vidla ampak sliši se fajn. Moram it malo po otroških trgovinih pogledat, če majo kje raztavljen kkšen eksponat. 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.12.2007 14:59:19   
vrtnica76
Sem že zaključila z likanjem,pol pa spet sitke prelagala in gledala kolk so corti,ah bom nehala nakladat.
Marusah,res luškana posteljica in super varianta,če se da skombinirat s previjalno.Tut pri nas imamo malo prostora,zato bo potrebno kar mal omare prestavit in prilagodit za user posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.12.2007 15:03:56   
MetiLu
Marusah, jest sem najprej hotla tako pojstlco, pa mojmu ni bila glih všeč, meni pa potem tudi ne več tolk, ko sem jo videla od blizu. Razstavljeno imajo v BC v Lj, pa to da se da previjalno desko gor monirat tudi drži in jo lahko naročiš zraven. Če ti je všeč - go for it user posted image  user posted image  user posted image

Suzi in Itata, tenski za info. Sem izpolnila papirje, zdej samo še počakam na pregled G naslednji teden, da dobim še tiste papirje, nesem na šiht poštempljat tiste, ki bi mi jih morali oni izpolnit (pa sem jih jaz, pri nas je pa tko user posted image ), potem pa samo še na CSD odnesem naslednji teden user posted image

Suzi lepa pesmica, meni se pa ne zdi žalostna, ampak spodbudna in v naprej ti pove, kakšnih napak ne smeš delati kot starš user posted image  ah, očitno sem tko pametujoče razpoložena dones, sem že bivšemu sošolcu zjutraj po mailu možgane prala user posted image  user posted image  user posted image  (nič hujšega) user posted image

Bamby, jat tudi čakam na soboto in poceni tok user posted image  sem se tko navadila in zmeraj perem in sušim ob sobotah user posted image

Aja, pa v Baumaxu sem najdla metlo swivel sweeper za pol cenej kot pa je na top shopu, stane 25€, pa malo drugače se ji reče - Cordles Magic. Bom šla ob prvi priliki kupit user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.12.2007 15:17:50   
mlavla
Ej punce pa ste ziher, da se bo po novem letu še dalo dobiti denar namesto paketov??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.12.2007 15:18:48   
Marusah
Meti, sej ponavadi je tako, da na sliki izgleda lepo, ko vidiš pa stvar v resnici...pa čisto drugače izpade. Hvala ti, bom šla pogledat v BC.

Joj, čisto nič pametnega ni po TV. Še malo, pa bom začela španske nadaljevanke gledat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.12.2007 15:21:13   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Ej punce pa ste ziher, da se bo po novem letu še dalo dobiti denar namesto paketov??

meni je na CSD v MB rekla, da nič ne ve, da bi se paketi spremenili. Da pa je možno, da bo denarno nadomestilo nekoliko višje, ker ponavadi ga vsako leto malo zvišajo.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.12.2007 15:39:21   
anariya
Saj imaš na a-kanalu film, pa pol je komisar rex mal čez pet, lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.12.2007 15:41:14   
bamby
Na mojih papirjih, ki sem jih dobila na CSD je še vedno možnost izbire denarja, pa tudi uslužbenka me je opozorila na to. Če pa bo kaj več, meni ni nič omenila. Rekla je samo, da je v višini 250€ in še nekaj centov.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.12.2007 15:50:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Če bi mi pa dolenjka dostavljala podatke za seznam, bi pa zdaj najbrž vseboval še vaše naslove, kraj in datum rojstva, ime očeta in matere, telefonsko številko in vašo številko čevljev user posted image .

Stari, pozabil si št modrčka!! user posted image  user posted image  user posted image

Evo ženščine in moščina user posted image , še sem živa! Pregled je bil uspešen, sem nafehtala UZ (pa plačala tudi user posted image  ) in je vse ok. Naša Tara je že obrnjena na glavo in upam, da bo pridno ubogala in tako tudi ostala user posted image  Velika je po JUSu. Je pa tako lepo ustka odpirala da jo je bilo kar veselje opazovati. Edino kar ni čisto OK je to, da je plodovnica malo slabše kvalitete user posted image  Je pa rekel, da se bo še na naslednjem UZ videlo in v najslabšem primeru pač lahko rodim malo prej, ni pa nujno. Dobila sem vse papirje od nosečnosti in brisa, pa biopsije, pa še dal mi je opis za vsak pregled, ki mi ga je delal  (izpis iz računalnika). Tko, zdaj pa me naslednji pregled čaka 19.12. ob 14.45 pri dr. Merlo v Postojni user posted image  user posted image  user posted image  A mislite, da bom dobila materinsko knjižico, al ne?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.12.2007 16:07:51   
*Naja
Dolenjka- ti ne moreš it prej rodit, ker kdo bo pa potem ahtu na naše user posted image in jim dopovedoval, da morejo ostati še v bušijih. Moreta bit s Taro za dober zgled, da je v bauhiju fajn in da se čaka do pdp-jauser posted image .

Meti- ja, jst sem tud ful vesela, da sem uredila to z našo malo nagajivkouser posted image .
Imam pa jst tudi tole super metlo S.Sweeper....mi jo je tašča priporočila....in potem sem jo dobila od moje zlate ome...Jst sem fuuuuuul zadovoljna z njo, tak da to si moreš obvezno nabavit.

Bamby- a si more moj dragi potem že zdej kej urejat, če bo takrat namesto mene doma za bebo, ko bom jst koristila dopust? Oba sva zaposlene v isti firmi....a more že zdej kej urejat v kadrovski?

Pina- si že sčistila hladilnik? Jst ga imam v obdelavi že od enih...madonca je blo leda v zamrzovalniku....ni čudn, da sva dobila tak poračun elektrike....user posted image Vglavnem, jst sem že bolj proti koncu. Hladilnik je spucan v nulo....v zamrzovalniku pa je še nekej leda.....čakam, da se dokončno stopi, pol pa smuk v avteka, pa do moje sestrce, ki je za 1 dan posvojila nekaj drobnarij, ki so zamrznjeneuser posted image .

Drugače sem pa danes dala oprat še posteljnino za posteljco...pa 2 dekici, pa še nekej kapic in copatkov....Pa v lekarni sem še kupila mandljevo olje in lanolin-mam za bradavice. Vglavnem...mi smo pripravljeni...vsaj kar se stvari za bebo tiče....en dan v tem tednu mi še iz BC-ja pošljejo par drobnarij, ki sem jih naročila prek spleta, ker jih v trgovini nimajo in to je to. Mislim, da imamo vse...potem pa samo še čičam pa čakamuser posted image . Aja, na CSD še v petek skočim....Pol pa noge u luft....Aja, pa na naše srečanje še morem ituser posted image user posted image user posted image ...Sam pol pa res dost....user posted image .

Morem pa povedat, da hvalabogu, da sem toliko prej začela skup spravljat stvari, ker nisem več v stanju po trgovinah letat....to mi pa res pobere energijo....pa mi drugače to sploh ni problem...pa zdej decembra, ko je povsod taka gužva....Hecn, pa ravno jst sem se pred časom hvalila tu na čveku, da komaj čakam decembrsko gužvo v trgovinahuser posted image . Odpade....user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.12.2007 16:22:23   
katka37
Se samo malo javim na kratko, sem v komi zaradi pomanjkanja spanja, bolečega gležnja,  otrdevanja trebuha-kaj me sploh ne muči.user posted image

Bodite pridne še naprej in si naredite preostanek dneva čim lepši.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.12.2007 16:25:17   
anariya
Očveke jest grem južnat, se tipkamo,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.12.2007 16:31:28   
dolenjka
Sej ne bova šle midve nikamor prej, sam ne mi ve pol zamujat user posted image  user posted image  user posted image

Meti, upam, da pišeš seznam za šoping v duplikatu, ker jaz nimam cajta in ideje o tem razmišljat. Priporočam pa se, da me še preden greva v šoping mal obiščeš (skuham kavo in dam na mizo vsaj 1 škatlo Karat napolitank) in prečekiraš kaj imam, pa mi mal pamet posoliš kaj še rabim user posted image

Uf ženske, jutri je moj zadnji delovni dan in zadnji dan v kraljevini, jaz pa še tolk za narest user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.12.2007 16:31:56   
Marusah
Joj, Lara si ti pridna. Jaz še čisto nič nimam pripravljeno za user posted image . Vso pranje pride na vrsto drugo leto, po praznikih... in tudi nabavljanje drobnarji, kot so kreme, vata,... 

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.12.2007 16:42:38   
sayuri
Se vidi, da sem zmešana kot kura...user posted image user posted image user posted image  Me je dolenjka zbezala, da sem prišla napisat še vam lepo novičko. user posted image  Včeraj sem imela pregled, ki je pokazal, da nosim dva user posted image user posted image . Si morte mislit? JAz sem mislila, da bom iz stola dol padla user posted image .  No, zdaj vsaj vem, zakaj mi je tako slabo user posted image . Močno upam, da se obadva obdržita in da bom v začeku avgusta imela dela s plenicami user posted image user posted image user posted image .
Sem še čist v šoku.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.12.2007 16:45:30   
bamby
O dolenjka ti moja carica!!!!! Si se le oglasila user posted image . Očitno si zdaj vsem februarkam moralo vzela user posted image . Najprej vlečeš vajeti, potem pa še sama zatajiš user posted image user posted image . Eh, saj bo vse še dobro, vsaj dokler se ima Tara fajn. Saj tudi pri meni ni nujno, da bo tako kot mi je včeraj rekel G user posted image . Pač on predvideva možen zaplet in zato mi je tako povedal.
Da pa bi sedaj proti koncu dobila materinsko knjižico pa skoraj ne verjamem, ali pa user posted image .

lara, kaj več ti tudi jaz ne vem sedaj povedati, ali mora tvoj mož že sedaj kaj urejati ali ne. Ker greš v petek na CSD, vprašaj tam. Verjetno, da bo mogel ravno tako prinesti potrebno papirologijo od delodajalca, da je res zaposlen in 12 zadnjih prejemkov plače. Saj jaz se moram tudi še malo več pozanimati okrog tega. Zdaj sem se dogovorila na firmi samo to, da grem jaz na dopust, on pa ostane doma in koristi dopust za varstvo in nego otroka. To tudi vidva prej naredita, predno napišeta kakšno vlogo!!! Je pa to potrebno na vlogi tudi prav napisat. Jaz bom verjetno te podatke kar na CSDju napisala, da mi bo uslužbenka pomagala, da slučajno kaj ne zaj***m.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.12.2007 16:53:45   
dolenjka
Evo, pa sem zbezala našo St. Ino user posted image  user posted image   na plano user posted image  user posted image  user posted image

Bamby, obljubim da ne bom zahinavla! Če boš pa kaj v naših koncih, se pa nujno javi in oglasi na kaki kavici, obljubim, da ocvirkovke ne bom spekla user posted image

Ej Pina, kolkrat greš še v službo? Jaz samo še 1x, pa še to ne delat, ampak cirkus zganjat user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.12.2007 17:04:46   
Marusah
Sayuri čestitke oziroma dvojne čestitke za user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.12.2007 17:11:27   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  St.Ina za dvojno srečo! Tudi mi bomo stiskale pesti, da boste do avgusta zdržali in da boš imela 2 sončka!!!! in velik velik plenicuser posted image user posted image  posr... in posca....user posted image user posted image user posted image
Lara no sam da je dobr. Zdej pa pridno štej gibe!
Dolenjka veliko potrplenja s pakiranjem in srečno pot domov ti želim!
Še raport iz pregleda:
sem skor dobila živčni zlom, ker to je pa dons tri mač preveč trajaluser posted image user posted image user posted image , no ampak pol se mi je odkupla, ne sej to je nardila ker je to treba, pa sva pogledale našo žverco. Obrnjena je z glavo na dol, sej to sm jst že vedla user posted image user posted image , mere so kot v knjigi, je pa rekla da če se bo tko lepo naprej razvijal, bo teža od 3300 do 3500 ob porodu. Jupiiii!!!!!!! Najbolj važn je da vse štima!
Sm tko vesela, ker sem se v enem mesecu zredila samo 2,5 kg (valda ker vsak dan vsaj enkrat špila aleluja, drgač bi se jih najmanj 5user posted image user posted image )!! Bravo jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer je kuj komentirala, da je to še vedno preveč, ampak sej nima veze. Sej jst okol nosim to težo, a ne. Bomo pol hujšal, ko bomo z vozički okol dirkale.
Tud jaz sem že dobila odločbo za denarno pomoč, pa tud za porodniško. Glih dons. So ful hitri, sm 7.12. oddala, dons sem pa že dobila.
Punce kaj že pomen oznaka FL v materinski?
A ja za seznam: naslednji pregled 4.1.2008, takrat dobim napotnico za porodnišnico in vse kar rabim, pol grem pa lohk rodit baje user posted image .
No to je to za enkrat!
Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.12.2007 17:40:08   
Bajsa
Ok men se zdi da sem najdla odgovor kaj je to FL. Če prav razumem naj bi bla to dolžina stegnenice in zraven je napisala da ustreza velikosti 33 in 4/7, jst sem pa 32 2/7, kar po moji logiki pomeni, ali bo naš user posted image  imel lepo dolge noge, al pa vse ostalo zaostaja v rasti, sam drugje zraven lepo piše trenutna starost. To pomen, da bo imel - a dolge noge, ja ja to bo to. 

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.12.2007 17:43:34   
MetiLu
Ojla punce, je prišla tašča z veliko darilc user posted image user posted image  user posted image  user posted image  Naš mali je dobil svoj Prvi album, pa ga bom kar počas začela polnit user posted image  Potem pa je prinesla še nekaj stvari, ki sem jih rabila: dvoje bombažne žabice, dve mako majčke, en kapica za po kopanju, tetra krpice za kopanje in 6 povijalnih pleničk user posted image  Ful dobr, sem tok vesela, k vedno ve kaj prinest user posted image  zmeraj prinese tisto kar rabimo user posted image

Dolenjka, bova šle kar po mojmu seznamčku, se mi ne da vse prepisovat user posted image  user posted image  user posted image  Na kavico pa z veseljem pridem in malo pomodrujem user posted image  sem tud jest spet mal pregledala, kaj še rabimo od cotk, pa bom najbrž še kakšen body št. 62 kupila. Mam skor same 56 user posted image  Bom pa z veseljem pogledala Tarino kolekcijo iz Bruslja user posted image  user posted image  user posted image  Mam pa že skoraj plan štacun, ki jih morava obletat narejen user posted image  user posted image  user posted image

Bajsa, FL je dolžina stegneničke user posted image  pa user posted image  user posted image  user posted image  za pregled.

Sayuri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?