ARIANNA L.05
|
hitro, hitro da vam napisem par besed. Sem na bolniski z danasnjim dnem. Bolje, kajti tako iamm vsaj cas uredit vse potrebno, dokler je ta mala v vrtcu. Zadnji dan bo v petek, v ponedeljek bo pa z mano doma in bi rada do takrat vse uredila, pred naslednji teden odpotujemo za slovenijo . Bom se ta teden vmes skocila na internet, da se kaj oglasim. Zelo rada bi brala, kjer sem vceraj koncala, a ste ze napisale novih 10 strani, knjiznico pa zaprejo cez 10 minut (za eno uro ker imajo kosilo ). Ja, irci so pac komot. Dela samo ena knjiznicarka. Saj vecje knjiznice imajo odprto cez cel dan. Ko pridem domov, si bom pa dala internet nastimat, tako da bomo na vezi. februarka - bravo za diplomo. Pridna si in cestitke iz srca dolenjka - potujes v petek za slovenijo z avtom ali z letalom?Ce se ne motim z avtom (tvoja nova ladja ), kajne? A bo to tvoj prvi otrok? Koliko dni imate do slovenije z avtom? Mi ce bi sli z avtom, bi rabili 4 dni . Prevec, za potovanje z enim otrokom in drugim v pricakovanju. janey - glede moza, bos videla, bo bolje. Ti se samo malo stisni k njemu, pa bo. Tudi oni imajo svoje muhe. Me pa smo itak (pre) obcutljive, ko smo v drugem stanju. To pa morajo tudi oni razumeti. Jaz moram mojega vcasih prav prosit, da me malo stisne, pa da je malo bolj ljubec. Saj je, a zame ne dovolj . Jaz bi kar rada, da bi non stop me objemal, pa cmokal in spraseval ali morda kaj potrebujem . Sedaj pa sibam naprej, ker mi bo knjiznicarka ce ne, zatezila. Pa saj jo razumem. Bi imela prav. Jaz bi tudi, ce bi bila na njenem mestu . Lep dan, pa se slisimo morda jutri ali pojutrisnjem. Pa ne toliko pisat, da vas lahko ujamem .