|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
11.12.2007 11:42:49   
listek1
Lara, a lahko napišeš kateri program si to uporabila? najlepša hvala

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.12.2007 11:43:51   
Marusah
Lara, to bo noro darilo za tvojga drarega za Božička - je moral pa bit fajn priden, da se je Božiček tako potrudil user posted image

Bamby, a si mela prvič tut CR? Se pravi, da boš po vsej verjetnosti ti prva od nas, ki bo cartala svojo pikico user posted image user posted image user posted image

Tako, malo sem vas počekirala user posted image  zdej pa grem naprej ležat in pit čajčka, ker sem malo zbolela. Imam vročino in fejst vneto grlo, da komaj požiram...user posted image  
Se moram pozdravit do srečanja, sploh če bomo v spodnjem perilu pozirale user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 11.12.2007 11:45:26 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.12.2007 11:53:20   
MetiLu
Lara, teli dohtarji so res hudič. Una v P bi me najrajši dala na strogo mirovanje, G pa je deloval, kot da pretiravam in da bi lahko delala naprej user posted image  Kaj pa vem, lahko rečem, da so tud dohtarji samo ljudje in se zmotijo, samo je to zadnje kar si katerakoli od nas želi slišat.
Pokliči svojega G, ki te spremlja že celo nosečnost in mu povej da te skrbi in da ne našteješ tistih 10 gibov na dan. Če te ne bo pomiril pejd pa v P, zgubit nimaš kej. Boljš to kot pa da se cel dan sprašuješ in te potem mala še zaradi živčnosti mal heca.

Če te kej tolaži je tud moj mali danes spet ful miren, samo malo poboža vsake tolk, o prevalih ne duha ne sluha user posted image , čist drugač kot včeraj. Je pa res, da gibe čutim, samo niso tako izraziti.

Ti preveri, pa nam sporoči da je vse ok, da se bomo 27. komot dobile in čvekale o naših tegobah user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.12.2007 11:56:47   
ella79
Se moram pozdravit do srečanja, sploh če bomo v spodnjem perilu pozirale

ambient je že tak, da slikice bi bile zagotovo fenomenalne
lara a si že s čim sladkim probala? Mogoče pa bo kej potem user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.12.2007 11:57:52   
vrtnica76
Lara,jest sem tudi za fotkanje!Kaj bomo rasturareuser posted image user posted image user posted image user posted image -cel Kavaluser posted image user posted image user posted image !
Sem razmišljala, da bi kr mojga naštimala,da bi mi nekej fotk prtisnu.To bi mela za spomin,saj gotovo ne bom več nosečka.user posted image
O Bambi,tole s kilo pa res ni nič fajn.Moja soseda je tut imela take težave v nosečnosti pa je takrat skos pas za podporo bušija nosila.Da le ne bo kaj hujšega!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.12.2007 11:59:18   
bamby
Res je, že prvič sem imela CR, vendar ker imam slabe izkušnje s temi anestezijami, mi prav nič ne diši še eno  operacijo imet. Očitno mi tudi ta ne uide. Če bi se dalo zmenit, bi raje imela spinozno anestezijo. To je podobno kot epiduralna, le da je vse skupaj močnejše in si ves čas pri zavesti. Moja sestra je imela tako v Postojni.
meti, verjetno si že pozabila, kar nič ne zamerim, ko sem prav na začetku že pisala o teji moji popkovni kili. Dobila sem jo po operaciji za žolčne kamne po enem mesecu, ko sem šla spet nazaj delat. Tako me v bodočnosti čaka še druga operacija user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.12.2007 11:59:20   
*Naja
Meti- ja, danes se bom verjetn res šla pokazat v P....sem 3 minute vožnje z avtom stran, tak da res ni problem. Mislim, sj ko bi mi eden lahko 100% zagarantiral, da je to vse čist ok, ne bi komplicirala....Kaj pa če ni? Rajši grem, pa naj me dajo na ctg, al neki. Če bi bilo tako, kot je moj G določil, bi mogla biti sedaj v bolnici. Moje dete danes še sploh ni nič pomigalo....niti nežno neuser posted image Mal bom še počakala...potem pa vija P.

Listek- greš na internetno stran od Cewe foto...nekej takega....sj če boš sam Cewe vpisala, ti jih bo že ven vrglo...tam imaš pa vse razloženo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.12.2007 12:02:15   
*Naja
Ella- tudi slatko ne pali...user posted image .Joj, same skrbi. Men je samo čudno, ker je zdej ekstremno umirjena, prej je bila pa ves čas, tedne in tedne,  ekstremno aktivna. Se mi zdi ful prehod in če se ji slučajno res ne godi dobr v maternici, tako kot je predvideval moj G, potem je to mogoče s tem povezanouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.12.2007 12:04:20   
bamby
lara, ti verjetno pričakuješ user posted image ? Moja user posted image  je tudi ful lena za miganje, vendar je že od skozi bolj lene sorte. Moraš še nekaj razumet, da otrokom v maternici počasi zmanjkuje prostora in se zaradi tega tudi ne morejo več tako prosto gibati po prostoru. Gibi pa vseeno morajo biti, to je tudi res. 
Verjetno bi bilo res najbolje zate, da boš bolj mirna, da se greš pokazat, pa da ti naredijo CTG in UZ.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.12.2007 12:09:06   
pina-1
ojla...
evo mene končno on line.
Sva ble z Mio pri doktorci, pol je pa bla v varstvu, jaz sem pa šla v lekarno po stvari ki jih rabim zame in za dojenčka ter v rgovino...Moj TRR je danes lažji za kar 120€user posted image user posted image user posted image
Samo v lekarni sem za vse skupi pustila 41€ .Me je skori kap zadela... Ampak sedaj mava z Ano vse kar rabiva za v P in za prve dneve doma. Ančika je spet bogatejša še za ene cotike pa še enih par jih bo treba, pa pelenice ( ene in druge) in smo na konju. No to bomo januarja nabavli.

Mia je pa še vedno z vročino. Zopet nismo spale. Tokrat se je pricajzila k nama ob 2 zjutraj. Vročina ni več tako visoka je pa še vedno prisotna. Drugače je vse v redu.

No tako...grem sedaj malo pospravit po hiši, ker je res zopet cel kažin... pa vas zopet pridem prečekirat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.12.2007 12:10:44   
MetiLu
Bamby sorči, sem res pozabila user posted image  maš pa res smolo.
Lara ti kar pejd pogledat, kej se dogaja. Jaz tudi že komaj čakam pregled naslednji teden, mam že cel spisek vprašanj za G user posted image
Vrtnica, jest bom tud mojga nažicala, da naredi nekaj fotk za spomin, še malo pa bomo že brez trebuškov user posted image  jest sem se ga komaj dobro navadila user posted image  Pa še tašča je pomojem zadnjič kupila tisti albumček, ko notri daješ vse fotke in si zapisuješ pomembne stvari, ki se dogajajo v razvoju user posted image  (me je pred miklavžem klicala, če to že imava user posted image ).

Punce, včasih me še kar skrbi, kako se bom prec po rojstvu povezala s tem malim bitjem, tko mi je hecn, k pobrcava v trebušku,pa ne vem kakšen je. Nimam predstave o občutkih takoj po rojstvu. Sem danes spet spremljala tisto oddajo Mein baby na RTL,pa kar ne dojamem, kaj se zgodi user posted image  A sem jest mal čudna? Ne narobe razumet, komaj čakam, da ga k sebi stisnem, samo ne bi pa rada imela prevelikih pričakovanj ali pa napačne predstave kok te to "zadane".
Mamice, kakšen je feeling? user posted image  a se to da z besedami opisat?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.12.2007 12:12:48   
vrtnica76
Lara, res bolje, da se greš pokazat in boš vedela pri čem si.Res so nagajivčki tile naši februarčki.Ti lumpki nas znajo pošteno preplašiti.Kaj nas šele čakauser posted image .Je pa naš korenjak tut danes lenušček-tak dan je.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.12.2007 12:15:00   
dolenjka
Bamby, srnica moja, kaj jaz to berem? user posted image  user posted image  user posted image  No, prav, če je treba, je tvoja user posted image  lahko tudi januarčica, samo naj bo zdrava in po mami user posted image  Pa vseeno ostanita z nami, tudi potem, na čvekanju pri dojenčkih!

Meti, kot si verjetno na ZS opazila, sem živa, ampak komaj user posted image  

Živci zaradi selitve me počasi izdajajo. Moj možek je sicer fuč priden, včeraj me je prišel iskat v službo in danes peljal, pa skuhal je včeraj, sam jaz sem tko utrujena in nič energije nimam za pokat. Pa stalno nekaj telefonarim in urejam še zadnje zadeve, pa papirjev je malo morje, robe za preselit v stanovanju pa vsak dan več user posted image  Če vse to preživim, se ga bom pošteno napila takoj,ko nehaj dojit user posted image  Sej verjetn bo 2 dcl refoška dost po vsej tej abstinenci user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.12.2007 12:18:54   
vrtnica76
Ja Meti,sem tut gledala-spet vsa solzna valda-kakšna cmera semuser posted image .Ampak a veš kaj je pa mene totalno šokiral,ko sem 1.rodila in 1.zagledala našo punčaro?To, da misem vedla, da souser posted image tako vijoličasti v trenutku ko pridejo venuser posted image .Bila sem v takem šoku, ko sem jo zagledala vso vijoličasto, da sem že pomislila, da nekej ni v reduuser posted image .Zdej vsaj vem,kaj naj pričakujemuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.12.2007 12:20:18   
*Naja
Hvala drage moje...sj sem tečna, ko še tle na čvek prenašam to mojo živčnost....pa moj dragi je tud cel živčen....pa kr neka nervoza, ki se potem na vse okrog mene prenaša. Jst res komaj čakam, da bo februar in da stisnem to malo pikico k sebi. Nosečnost je en sam stres...mislim, sj so obdobja vmes, ko je bilo super, sam enih skrbi je pa tud tu mač. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.12.2007 12:24:40   
*Naja
Grem jst zdej in če se danes ne javim več, so me noter obdržali....upam da ne...sam imam slabe izkušnje....Po eni strani jih je strah kej reskirat in te dajo kr na oddelek....ampak z oddelka te pa tud kr po hitrem postopku dajo domov. Mislim, odvisno od dohtarja, na kerga naletiš.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.12.2007 12:25:05   
bamby
meti, naj te nikar ne skrbi, kako se boš z Janezkom povezala. To so taki občutki, ko ti dajo enkrat otroka k tebi, da se jih ne da opisat. Takrat te vse veselje prevzame in je ni matre, ki ne bi potočila solze od veselja, da končno drži v naročju to malo bitjece, ki ga več mesecev nosiš pod srcem. Itak pride vse spontano, tako da nikar ne skrbi user posted image .
pina, ta tvoja Mia je pa res eno ubogo dete. Samo da se ti čimprej pozdravi.
dolenjka vidim, da sem nam komaj še javljaš. Da ne boš ti cel Bruselj v SLO pripeljala user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.12.2007 12:25:21   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
.

Punce, včasih me še kar skrbi, kako se bom prec po rojstvu povezala s tem malim bitjem, tko mi je hecn, k pobrcava v trebušku,pa ne vem kakšen je. Nimam predstave o občutkih takoj po rojstvu. Sem danes spet spremljala tisto oddajo Mein baby na RTL,pa kar ne dojamem, kaj se zgodi user posted image  A sem jest mal čudna? Ne narobe razumet, komaj čakam, da ga k sebi stisnem, samo ne bi pa rada imela prevelikih pričakovanj ali pa napačne predstave kok te to "zadane".
Mamice, kakšen je feeling? user posted image  a se to da z besedami opisat?

Res se ne moreš načudit,kakšen mali človeček je to in se neprestano sprašuješ,ko ga gledaš:"A je res to najino?"Kar ne moreš verjeti, da je to bitjece res v tebi raslo in se razvijalo.In v trenutku te obda materinska ljubezen in čut.Boš kmalu doživela.Je pa res težko opisat,ker vsaka mamica to drugače doživiin občuti.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
11.12.2007 12:29:09   
MetiLu
Oj, zgubljena dušica, bova po dojenju skupi nazdravle user posted image  user posted image  user posted image  (sem ti razložila na ZS). Sej bo, še par dni, pa še tko pridnega, kako že ... jebozovnega deca maš zraven user posted image  user posted image  da ni vrag da ne boš vse poštimala. Samo POČAS user posted image user posted image

Zdele sva pa mal s mojo taščo počebljale, me je klicala da vidi kako sem, pa baje bo zvečer še Miklavža prinesla user posted image user posted image

Joj, kok je že ura. Se grem preoblečt pa do dohtarce. Pa nisem še nič za kosilo pripravila user posted image  

Se oglasim kasnej.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.12.2007 12:32:03   
ŽogiMarogi
ola!

Lara zlo lepe fotkice! Pa držim pesti da bo vse OK. Tudi pri meni se zlo manj giba in komaj čakam drugi teden pregled. Se pa potolažim s tem, da poslušam srček z Angel S., sicer bi tudi jst bila že zdavnej pri G.

Danes sem prav dobre volje, sem se pogovorila z direktorjem in še 8 delovni dni me čaka,pol pa grem. Juhejj. Pa še za krajši delovni čas sem mu omenila in je reku da ni problema, da kokr se bom odločila. Se mi je kar kamen odvalil. Mislim, tajnica komplicira, direktor pa ne. Upam, da si ne premisli do takrat.

Zdaj sem pa že pošteno lačna, tako da pičim na kosilce.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
11.12.2007 12:54:02   
pina-1
bamby hvala za želje..sedaj je mala kot da ji nebi bilo nič.. Še vročine nima niti 35user posted image  mahhh pojma nimam kja bo s tega.

zdej sem ogledala v Miin paket, kis em ga dobila od Quelle. Smo naročili voziček za punčko..ME je tako zgrabla neučakanost, kdaj bo naša Ana tu....  Smo smešne kaj nam ti hormoni delajo.

lara upam, da se je tvoja dečva kaj oglasla...naša je tudi bolj lene sorte.
dolenjka, a bo tebi vsa kramarija stala v črno strelco, ko maš tolko stvariuser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.12.2007 13:35:41   
Februarka08
Zgleda, da je danes tak dan za naše user posted image . Naš sonček tudi ni danes prav živahen. Sem pa tja se oglasi, ni pa tistih brc in prevalovuser posted image . Sm že Dorino napadla, pa ničuser posted image . Zih ga/jo diploma matra, kot mene...user posted image Se bo že javil/a... upam da kmalu.
Kosilce se kuha, jest grem spet mal net prečikirat, pol pa mal znanje nadgrajevat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
11.12.2007 13:49:52   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Še vročine nima niti 35user posted image   

Si se ti malo zatipkala, ali res nima niti 35 user posted image . Si morda mislila 36? Če je tako potem je to normalno pri prehladih. Saj res, kaj so vama pa pri zdravniku sploh povedali. Je viroza, prehlad.....????

Zdaj pa tudi jaz letim kosilo kuhat naprej. Se vedno bojim, da se mi ne bi kaj prismodilo medtem, ko na RR visim user posted image . Kuham danes rižoto user posted image  (malo meseka in zelenjavice (grahek, korenček)), pa solatka zraven.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
11.12.2007 13:56:32   
pina-1
ne bamby nisem se zatipkala resno ti govorim. Mia itak vedno tako reagiral na paracetamol. Ji zbije vročino pod normalo... POnavadi ko je tako ji vedno vzame kri, samo tokrat je rekla da ne kaže da bi bilo kaj hujšega..Da se mogoče najavlja kakšna gripica.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
11.12.2007 13:59:52   
ARIANNA L.05
hitro, hitro da vam napisem par besed. Sem na bolniski z danasnjim dnem. Bolje, kajti tako iamm vsaj cas uredit vse potrebno, dokler je ta mala v vrtcu. Zadnji dan bo v petek, v ponedeljek bo pa z mano doma in bi rada do takrat vse uredila, pred naslednji teden odpotujemo za slovenijo user posted image user posted image .

Bom se ta teden vmes skocila na internet, da se kaj oglasim. Zelo rada bi brala, kjer sem vceraj koncala, a ste ze napisale novih 10 strani, knjiznico pa zaprejo cez 10 minut (za eno uro ker imajo kosilo user posted image ). Ja, irci so pac komot. Dela samo ena knjiznicarka. Saj vecje knjiznice imajo odprto cez cel dan.

Ko pridem domov, si bom pa dala internet nastimat, tako da bomo na vezi.

februarka - bravo za diplomo. Pridna si in cestitke iz srca user posted image user posted image

dolenjka - potujes v petek za slovenijo z avtom ali z letalom?Ce se ne motim z avtom (tvoja nova ladja user posted image user posted image user posted image ), kajne? A bo to tvoj prvi otrok? Koliko dni imate do slovenije z avtom? Mi ce bi sli z avtom, bi rabili 4 dni user posted image . Prevec, za potovanje z enim otrokom in drugim v pricakovanju.

janey - glede moza, bos videla, bo bolje. Ti se samo malo stisni k njemu, pa bo. Tudi oni imajo svoje muhe. Me pa smo itak (pre) obcutljive, ko smo v drugem stanju. To pa morajo tudi oni razumeti. Jaz moram mojega vcasih prav prosit, da me malo stisne, pa da je malo bolj ljubec. Saj je, a zame ne dovolj user posted image . Jaz bi kar rada, da bi non stop me objemal, pa cmokal in spraseval ali morda kaj potrebujem user posted image user posted image .

Sedaj pa sibam naprej, ker mi bo knjiznicarka ce ne, zatezila. Pa saj jo razumem. Bi imela prav. Jaz bi tudi, ce bi bila na njenem mestu user posted image .

Lep dan, pa se slisimo morda jutri ali pojutrisnjem. Pa ne toliko pisat, da vas lahko ujamem user posted image .

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?