|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.12.2007 11:19:21   
ARIANNA L.05
dobro jutro!

danes je po tednih slabega vremena (dezja, neverjetne burje, oblacnih in mrzlih dni), sonce v Limericku, na irskem. Tu je pac tako, da ce je ta trenutek soncno, se lahko ze v roku pol ure, ali se prej (ali kasneje), pooblaci in pricne dezevati. Sicer so za danes napovedali da bo suho. Upam, kajti nikoli si nisem mislila, da lahko konstantno slabo vreme tako negativno vpliva na psiho user posted image

Par dni, ze potrpim, a kar je prevec, je prevec!!

Dolenjka, kdaj prispes v slovenijo? A imate v belgiji eno leto porodniskega dopusta? Mi le 6 mesecev (jaz bom vzela se enga dodatnega, dopust 2008) in 4 dodatne, ce zelis, a ti jih ne placajo user posted image  Morda bom vzela le enega od stirih, ker vec bi bila malo kriza.

Pina, lepa sobica. Ko pridem v slovenijo, bom tudi jaz malo slikic naredila (moje 3 letne puncke, vozicka, ki ga moram se kupiti, ga bom v BC ko bom doma, Laurine sobice, cunjic,...).

Na katerem forumu boste po porodu? Ali boste tudi takrat take klepetulje user posted image user posted image ?

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.12.2007 11:26:39   
dolenjka
Dan user posted image , čeprav bi lahko rekla čerrrr, ker je pri nas tako temno in turobno user posted image
Zadnji čas, da se poberem od tu user posted image  Včeraj zvečer sem bila kar fajn v k****. Me je psiha mal zvila. Nervoza, ker je še tolk za uredit in spokat, dec je čist na izi, v sredo zvečer bo pa panika in bo verjetn revček od vsega hudga drusko fasal user posted image  user posted image

Pina, super in fajn da si si tko poštimala, ampak a veš kva? Jaz grem pa samo še 3x v službo user posted image  user posted image  user posted image

Arianna, v BE je tko (če si zapposlen v instituciji EU), da imaš vsega skupaj porodniške 20 tednov, ki jo lahko začneš koristiti že 6 tednov pred porodom. Pol pa lahko vzameš 6 mesecev starševskega dopusta in to je to. Pa seveda letni dopust. Jaz bom seveda iskoristila vse skupaj. V SLO pa odpotujeva v petek zjutraj, torej bova v SLO v soboto okrog 1h zjutraj, če bo vse po PSu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.12.2007 11:27:19   
pina-1
arianna, glede na to kakšen tempo imamo bomo tudi po porodu na forumu starši čvekamo čvekale na veliko... Po moje so se naši februarčki že navadili, da smo odvisnice in da nas bojo morali pustitit malo na RRuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.12.2007 11:34:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pina, super in fajn da si si tko poštimala, ampak a veš kva? Jaz grem pa samo še 3x v službo user posted image  user posted image  user posted image

grrrr si me samo za en dan prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amapak naj ti bo, glih ki si tiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.12.2007 11:35:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

grrrr si me samo za en dan prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se borila ko levinja, da mi je ratal user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa hvala ker mi pustiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.12.2007 11:37:15   
Suzi*
Daaaaannn!!

Pina, čudovita sončna sobica!!!!! user posted image user posted image user posted image  Krasno!

Itata, meni je pa ta tvoj voziček ful všeč!!! user posted image  Jaz ga ne bi menjala. Mi mamo tud nekaj tazga samo v bež-rdeči barvi. Glede vozičkov se pa strinjam s komentarjem od Janey.

februarka, upam da končno nehajo težit glede diplome.

žogi Marogi, krajši delavnik ti pripada, sodelavka naj se pa rit kavsne.user posted image user posted image

papirologija meme tud še čaka. Upam, da zrihtam v kratkem, se mi pa nekak ne da. user posted image

Pri nas je bil zanimiv vikend. V soboto smo dopoldne po trgovinah skakali, redni tedenski šoping za špecerijo, pol je mali letel spat, oči in mami sta jotico skuhala, njam je pasala, pol sem pa na hitrco skuhala, ker je moj že ob treh letel v LJ, ker so imeli zvečer v Filharmoniji nastop. Sem ga šla poslušat, pa še mali džiro po stari LJ nam je uspelo narest, pol po koncertu smo šli še jest in sem prišla po polnoči domov. Moj pa ob treh, so kar dobr zažural po nastopu. user posted image
Včeraj sem pa dopoldne imela generalno čiščenje stanovanja, prah, vse zglancat, sesanje, po tleh pomivanje... na konc me je že kr mal trebuh bolel. Pol smo dobili obiske ki so oblekce za našo bebico nazaj prinesli (dve ogromni škatli!!!)user posted image , pa lazanjo sem spekla. Popoldne smo šli še h enim drugim kolegom na kavico, je blo prav fino, ker so že smrekico postavli. user posted image  Je pa res ekspres minil ta vikend.

tako....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.12.2007 11:43:07   
Suzi*
aja, Pinči, sem vesela, da si si tako porihtala tole tvojo službo. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.12.2007 11:44:23   
pina-1

Sem se borila ko levinja, da mi je ratal user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa hvala ker mi pustiš user posted image

jah kaj pa ti čem..sem pač dobra dušicauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.12.2007 11:50:09   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

aja, Pinči, sem vesela, da si si tako porihtala tole tvojo službo. user posted image user posted image

suzika a si se naspala??user posted image user posted image
vidim da si tudi ti mela peter vikend...No sej vikendi so vsi kar naspidirani.
Bravo za jotico..Mi smo o njej kar fino govorili, pa tudi sestavine nabirali...samo sem pa jazzatajila, ker res nisem bila sposobna še jote kuhat. Bogi moj g. basa.... No ja sej njega tudi ni blo doma cel vikend, ker je bogi delal... No bomo skušali v teh dneh nadoknadit..Bom jaz bolj spočita.

Jutri pa grem še stvari v lekarno nabavit, ko grem z Mio k zdravniku. Moj je cel trd, ker te torbe še ni pripravljene..sem mu obljubila, da bom v tem tednu to zrihtala.

Sem pa ravnokar dobila novičko, da mi bo kolegica posodla zimsko košaro za našo Anouser posted image user posted image user posted image  To pa je ena lepa novička..Sedaj samo še par cunjic, dudice in peleničke, pa mamo vse.

Aja, v ponedeljek pa mene čaka generalno pucanje stanovanja.. Mi pride moja poročna priča pomagat, da bo vse tipi topi. Pol pša samo še noge v luft in čakanje na našo Ano.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.12.2007 12:00:53   
Suzi*
Ne, sem bla že ob sedmih budna, samo sva se pol še pol ure s tamalim crklala v moji postli, pa preden sva se spokala od doma in k varuški tud traja, pol pa nekaj pojest, pa vse za nazaj prebrat....pa je pol dneva mimo.
Danes bi pa rada še mal stvari zlikala, pol se moram pa enkrat ta teden spravit v omaro od tamalga, pa njegove stvari presortirat, pa za novo bebo prostor dobit. Večina oblekic za novo bebo je pa tako že oprana in zlikana, lepo diši. user posted image  user posted image  pridna moja prjatlca. user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.12.2007 12:22:52   
itata
pina: odličnouser posted image   za košaro. super. še ena skrb manjuser posted image
jaz sem se pa zmenila, da grem jutri po voziček v trgovino... mi ga bodo prišparali - kolk so prijazni. sem prav zadovoljna k sem tko hitr in brez komplicirnja pretiranega tole uredila.
suzi: čestitke za joto. midva sva jo sicer v soboto skuhala, ampak sem ugotovila, da sem že mal manj okretna... prejšnji teden je blo še precej lažje moram priznat, pol se pa user posted image  mal drugač obrne... pa je vse skup težjeuser posted image
februarka: držimo pesti za diplomo

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.12.2007 12:36:16   
Suzi*
Itata, sem bla kar vesela, ker je bla tokrat jota brez bolečin in čist normalna, čeprav je beba nekej migala vmes. user posted image user posted image user posted image  Sem pa tud jaz kar mal štorasta s tem trebuhom.

prejle sem si tud jaz zmerla obseg trebuha, pa ga imam 101 cm. pridobila sem torej zihr več kot 20 cm, kakšnih 25 po moje. Pina, ti me pa kar šišaš trenutnov obsegu. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.12.2007 12:39:26   
Marusah
Ste me spomnile...sem ši šla še jaz merit obreg trebuščka - 102 cm. To si meriš v višini popka, ne?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.12.2007 12:43:54   
Marusah

Sem pa ravnokar dobila novičko, da mi bo kolegica posodla zimsko košaro za našo Anouser posted image user posted image user posted image  To pa je ena lepa novička..Sedaj samo še par cunjic, dudice in peleničke, pa mamo vse.

Pina - super za košaro user posted image . Jaz tako upam, da mi bo kolegica posodla jajčko, ker mi jo ni za kupovat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.12.2007 12:47:13   
lillchy123
hello bejbe in user posted image !

jst sam na hitro poročam, da uradno ne delam več, neurodno pa 4 ure na dan. Za plačilo seveda. Hiška napreduje, tko da.. mogoče, mogoče pa bomo novo leto že dočakali v novem domeku. Noge bom pa še nekaj časa mogla met na tleh in pucat in delat in vse, tko da upam, da nam bo do user posted image  uspelo vsaj po tavečem prištimat. Pa da nas user posted image  zafrknu, pa pohitel... Drugače vse ok, jotico kuhamo... user posted image

Uživajte, pa se vidimo 27!!! Aja, če bo kakšna sprememba prosim, če me ena obvesti na ZS, ker vas ne uspem spremljati..

Veliiiiiko sončka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
10.12.2007 12:53:30   
MetiLu
Dones pa jest neki štrajkam tle gor user posted image

Je bla mami pri men in mi prinesla en ful dober rogljiček iz Leclerca, pa sva zraven še kavico spile. Naj omenim, da je naš mulček spet dobil nov pliško pajacek user posted image  jaz pa eno mal hecno majčko (se je mami zdela ful šponska user posted image ) - v glavnem neke naramnice ima...
Aja, pa govejo župco user posted image  user posted image  user posted image  tko da za kosilo sam še pire krompirček skuham pa sojine polpetke bom zraven nardila, pa bo user posted image

Dolenjka, kdaj bosta pol šoping in user posted image  na vrsti? user posted image

Zdej grem pa na top shop naročit swevel sweeper (al kako se napiše). Ga je mami mela sabo, pa mi je demonstrirala kok je fajn in sem čist navdušena, točno to rabim namest metle, pa da mi ni treba za vsako drobtino sesalca iz omare vlečt in razstavljat user posted image .

Pina user posted image user posted image user posted image  ful lepa sobica in super za košarco user posted image
Februarka, kako je z diplomco, so ti že kej javili?
Suzi user posted image user posted image user posted image  za cotike, jaz jih bom prala najbrž naslednjo soboto.
Vsem kuharcam JOTE user posted image  in sporočam, da sem jim malo fovš, ker zdej ko je pa "ne smem" mi pa kr skoz paše user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes merila obseg trebuščka in je točno 94 cm na najširšem delu, 31 cm več kot prej user posted image user posted image  obseg rite in bokov pa 101, 4 cm več kot prej user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem včeraj prvič gledla reklamo za Leg Magic, sem ene pol ure v ekran bulila user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.12.2007 13:15:47   
misar
Joj ampak midva sva pa včer tako kuhala joto, kot je že dolgo nisva. je bila ena izmed boljših jot v zadnjem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.12.2007 13:16:57   
pina-1
suzi sej ti pravim, da sem pravi mali balon..Bom jaz kar krepko prešišala vas vseh...user posted image

meti, to metlo mam pa jaz že dolgo doma in je meni svetovna. Je ne menjam za nič na svetu. Sem jo pa v merkurju kupila. Vsekakor vredna tega denarja.. Pa tudi leg magic imam jaz doma. Sem si ga nabavila preden sem zanosila. Nisem ga uspela ne vem kolko sprobat, ampak kar sem ga je dobro...
Sedaj pa se nagibam, da bi kupila tisti pralec tal H2o. Me grozno jezi pranje laminata, ker se vedno gor vse pozna. Pa še mi smo čisto pri tleh in psa mamo tudi v hiši..Mogoče nebi bilo slabo zaradi dojenčka  to zadevo nabavit... Bomo videli

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.12.2007 13:23:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Joj ampak midva sva pa včer tako kuhala joto, kot je že dolgo nisva. je bila ena izmed boljših jot v zadnjem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image

opa misar.... to je pa pohvale vredno..Nama pri vsej dobri volji to ne bo ratalo..ker je trebuh že čisto preveč velikuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.12.2007 13:33:22   
misar
Ja trebuha res nimam neki velikega, sem bila v materinski šoli z najmanjšim bušijem. me prav že mal skrbi. še dobr, da mam jutri pregled, pa upam, da me mal g. pomiri. user posted image

jota, ah te jote pa še zlepa ne bo za pozabit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.12.2007 13:33:50   
vrtnica76
Tista zadeva za pranje tal pa tut mene mika,ker je precej bolj praktična, kot pa vodni sesalec, ki ga imam.Z vodnim sploh ne sesam kej dost v zadnjem času,ker je tolk težek,pa še en cel kup priprav je preden ga usposobiš.Se mi zdi da smo se kr mal nasral z nabavo.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.12.2007 13:34:02   
Marusah

Sedaj pa se nagibam, da bi kupila tisti pralec tal H2o. Me grozno jezi pranje laminata, ker se vedno gor vse pozna. Pa še mi smo čisto pri tleh in psa mamo tudi v hiši..Mogoče nebi bilo slabo zaradi dojenčka  to zadevo nabavit... Bomo videli

Pina, moja kolegica je naročila, pa je kr nazaj poslal...ni glih tako, kot v reklami kaže. Je potem vse mokro po tleh, pa tiste krpe se takoj zasvinjajo,... ne vem no, raje se še malo pozanimaj.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.12.2007 13:35:55   
Februarka08
Nič mi še niso javili glede diplome...user posted image Jaz jo pa ne upam poklicat... Samo jo bom čez kakšno uro, da vidim, če je gospa že uspela kaj pregledat oz. če jo je sploh dobilauser posted image .
Joj, vse ste nekje pri jotici, jaz pa ne vem ali bi, ali ne bi. Strah me je in kar mislim, da bi orgazem kaj pozvročiluser posted image ... Sej jote itak ne kuhava že kakšne 3 mesece, samo kdaj pa kdaj tisto brez base, če me razumete...user posted image Zdej pa še tiste ne upam večuser posted image . Sam pomoje da še lahko kakšna pade, ali kako? user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.12.2007 13:41:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Pina, moja kolegica je naročila, pa je kr nazaj poslal...ni glih tako, kot v reklami kaže. Je potem vse mokro po tleh, pa tiste krpe se takoj zasvinjajo,... ne vem no, raje se še malo pozanimaj.

marusah sej vsaka informacija je dobra...

Mogoče pa res kupim, samo tisto vedro, ki fajn ožeme cunjo za laminat brisat. A ma kera kako idejo oz. nasvet kako laminat oprat, da se nič ne poznauser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
10.12.2007 13:55:05   
MetiLu
Pina za pranje laminata ti ne znam pomagat, jaz imam parket, pa ga moram z zelo dobro ožeto cunjo brisat, če ne je vse lisasto user posted image
Si me pa še ti prepričala za tisto metlo, bom šla tud jest v merkur iskat, ker se mi ne da tok časa čakat,po pošti ga ziher še kakšen mesec ne bom dobila...
Za Leg magic bom pa božičku pisala user posted image  user posted image  user posted image  

Februarka, vem kaj te skrbi pri joti, jest sem tud prebrala da orgazem povzroča še pogostejše otrdevanje trebuha, po najslabšem scenariju se pa še odpirat lahko začneš. Aja pa sperma baje mehča maternični vrat user posted image  Tako, da v zadnjih 14 dneh je user posted image  "zelo" priporočljivo, par tednov prej pa ne glih user posted image  No,pa ne to vzet za sveto, tiste, ki nimate nobenih težav lahko to počnete prosto po prešernu user posted image  user posted image  user posted image

Misar, nehi nas zdej dražit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jest se že sprašujem, če bo po porodu user posted image tok dober kot je bil zdej med user posted image ??? user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?