|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.12.2007 14:02:49   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Joj ampak midva sva pa včer tako kuhala joto, kot je že dolgo nisva. je bila ena izmed boljših jot v zadnjem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bravo

Tudi mi2 sma včeraj skuhala daleč najbolšo joto...je kar vse frčalo naokoliuser posted image user posted image najprej sma se seveda nakurla drug na drugega...potem je bilo pa treba sklenit premirje...kako češ to drugače nardit kot z joto...in to tako nepozabnouser posted image user posted image

Sem bila malo v šopingu..kupila spalno srajčko za mojo malo pikico...danes jo zadnjič čuvam..pa še miklavžek je bil. Imajo pri nas v okaidi-ju do 50% znižanje. KAAAAAAAAKEEEEE LEEEEPEEEE MAJOOOOO COTIIIKEEEEE!!!! JOJ ampak sem rekla da za našega pamža nič manjše kot za 1 leto več ne kupim. Tako da sem odšla samo s srajčko iz trgovine. Bravo jaz. Potem sem pa kupila še kolegici ko ima jutri rojstn dan ene take sweet copatke in roza gamašeuser posted image user posted image upam da ji bo všeč. Če ne pa...dobi eno brco v rit.

Zdaj sem pri mami...čakam da se spečejo pica žepki...mi že kruli trebušček....naš jakec je tudi že lačen...grem pokukat če lahko kako sestavino vkrademuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.12.2007 14:08:05   
Marusah
Janey, a v mestu v okaidi-ju imajo znižanje?

Aja, pa dober tek!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.12.2007 14:13:48   
ŽogiMarogi
pina glede tiste H2O - moja tašča jo je tudi kupila in je zaenkrat zadovoljna.  V bistvu je samo to, da pomivaš brez da bi cunjo ovival. Deluje na paro, se pa krpice res umažejo, pač poberejo umazanijo tudi mastne stvari, sam saj mislim da jih lahko opereš. Je pa res mokro po tleh, odvisno kolko pare spuščaš, tako da za laminat zihr ni.  Če pa tepih osvežiš imaš še dodaten nastavek - tolk ti ga malo navlaže, prah pobere.
To je to, jst sem ga sam 1x probala, da tašči ne uničim krpice user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.12.2007 14:17:43   
pina-1
žogi marogi hvala..pol bo verjetno vedro rulalo....tisto ki ma dodatno funkcijo ožemanja cunje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.12.2007 14:18:05   
Mateja81
hoj babuške.

Jaz sem si tud izmerila bušija in meter kaže 88 cm, res ni veliko ampak sem ena izmed tistih ki nosimo štručko bolj v križu.

Drugače pa imajo v Celju tudi znižanje v okaidi-ju sam meni se zdi vse še vedno PREdrago če cene primerjam z ostalimi trgovinami.

Aja, a mi lahko katera pove kdaj imajo v Avstriji zimske razprodaje? A tudi po 8. januarju al ne??

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.12.2007 14:25:40   
Mateja81
Misar: vidim da si bila v MŠ v Celju, jaz pa grem z mojim jutri in upam da bo za zdržat. A mi lahko poveš prosim koliko časa približno traja zadeva?

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.12.2007 14:25:50   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
Greš po mestu, pa se sprehajajo tri kolegice z vozički in imajo vse enake user posted image  

Prava figa, če imajo vse enake. Mene to ne bi prepričalo v to, da ga tudi jaz ne bi imela enakega, če bi bil funkcionalen. Meni ja važno za voziček, da je udoben za otroka, da je lahek za porivat in da se spravi na čimmanjši kos za v prtljažnik, pa če jih ima 10 enakega, pa še v isti barvi user posted image user posted image , mi je malo mar.

pina, vaša Mia se je pa dolgo pustila razvajati, da se je do 4. leta v vozičku vozila user posted image . Mi smo Tima vozili do jeseni, ko je imel eno leto in še nekaj, potem pa smo ga kar pospravili in spomladi je šel že v kosovne user posted image .
Sicer pa fajn, a se je našla torba-košara za vašo Ano user posted image .

arianna, po porodu se preselimo na forum Starši čvekamo o naših otrocih (nekaj takega). Če bomo še takrat take klepetulje jaz malo dvomim o tem, ker se bojim, da ne bo toliko časa, kot ga imamo zdaj, vsaj na začetku ne. No, Pina je večji optimist user posted image user posted image user posted image .

suzika user posted image  za joto. Pri nas je ta vikend ni bilo nič user posted image , čez teden je pa tudi malo možnosti, saj je g. klobasa ponoč na šihtu user posted image  in postelja zraven mene sameva user posted image .
misar, tudi tebi sem kar fouš zaradi nje, drugače pa vse čestitke tudi tebi user posted image .

Sem bila na CSD. Če še katero zanima glede dopusta, če ga slučajno kaj ostane, mi je na CSD-ju rekla, da je možno letni dopust koristiti tako, da po porodniški prekineš predno nastopiš nego in varsto otroka, ti greš na dopust, tisti čas ko si pa ti na dopustu, lahko pa mož koristi nego in varstvo otroka. Možno je samo tako, druge variante ni, ali ti pa nega in varsto otroka propade toliko dni kot si na dopustu (105 dni+260 dni teče neprekinjeno).

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.12.2007 14:33:14   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Misar: vidim da si bila v MŠ v Celju, jaz pa grem z mojim jutri in upam da bo za zdržat. A mi lahko poveš prosim koliko časa približno traja zadeva?

Ja v Celju sem bila. Trajalo je 3 dni  od pol desetih do pol dveh, vmes polurna pauza. Kar zanimivo, v bistvu osnove pove, pa gospa, ki predava je ful prijazna

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.12.2007 14:40:31   
nizy
bamby- meni so isto rekli na CSD, glede dopusta.
Meni moj delodajalec ne dovoli zdaj prekiniti bolniške ,da bi do konca nadaljevala z dopustom. Ah kaj čmo ,bo pa propadel.

Vidim,da imamo sve več ali manj pogosto otrdevanje trebuha.Kaj pa potenje?
A  se še kera v tem obdobju fjst poti,ali pa imamo mi prevroče v stanovanju?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.12.2007 14:42:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Prava figa, če imajo vse enake. Mene to ne bi prepričalo v to, da ga tudi jaz ne bi imela enakega, če bi bil funkcionalen. Meni ja važno za voziček, da je udoben za otroka, da je lahek za porivat in da se spravi na čimmanjši kos za v prtljažnik, pa če jih ima 10 enakega, pa še v isti barvi user posted image user posted image , mi je malo mar.

pina, vaša Mia se je pa dolgo pustila razvajati, da se je do 4. leta v vozičku vozila user posted image . Mi smo Tima vozili do jeseni, ko je imel eno leto in še nekaj, potem pa smo ga kar pospravili in spomladi je šel že v kosovne user posted image .
Sicer pa fajn, a se je našla torba-košara za vašo Ano user posted image .

arianna, po porodu se preselimo na forum Starši čvekamo o naših otrocih (nekaj takega). Če bomo še takrat take klepetulje jaz malo dvomim o tem, ker se bojim, da ne bo toliko časa, kot ga imamo zdaj, vsaj na začetku ne. No, Pina je večji optimist user posted image user posted image user posted image .

mene je tudi pri vozičku zanimalo le to, da se zloži na čim manjšo velikost, zato je definitivno zmagal voziček marela.

Mia se je tako dolgo iz vrtca vozila, ker se gospodični ni dalo hodit, moja teta pa ma s posteljo skupi 50 kg...

optimizem je lepa vrlina mar ne bamby?user posted image user posted image user posted image user posted image

še eno urco pa domov za 5 dni... ME že pošteno skrbi, ker je moja pikica kar naprej z visoko vročinouser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.12.2007 14:45:37   
ella79
glede na to da vse rihramo papirje na CSD-ju...
a jaz se sama v firmi ne morm dogovoriti, da dopust za leto 2008 v celoti koristim v letu 2009? Pri nas ni tako, da ga morš vsaj polovico v tekočem letu. user posted image Zdej počakam še novembrski obračun plače, da mi vpišejo na papir, pa da to vse odnesem. A to je potem vse? Se pravi vse une obrazce sam na CSD al je še kej potrebno?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.12.2007 14:55:29   
nizy
ella79-jaz sem papirje za csd že oddala. Na firmo poslala obrazce o zaposlitvi in plači,pa jih potem oni sami pošljejo na csd. Odločbo z csd  za denarno pomoč  novorojencu sem že dobila .Znaša pa 250.26€.Nepiše pa kdaj bo izplačano.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.12.2007 14:55:47   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Janey, a v mestu v okaidi-ju imajo znižanje?

Aja, pa dober tek!!!!

V Evroparku.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.12.2007 15:01:21   
Janey
Če slučajno katera dobi lepo božičnico (da je višja od osnovne plače) naj si jo da vpisat v ta seznam za plače ker dvigne povprečje porodniške. So me opozorili, tako da jaz čakam še na božičnico,

Marusha hvala...je bilo zelo dobro..moja mami je prava mojstricauser posted image user posted image

Zdaj grem pa malo na kavč predn grem za bejbisiter.

Lepo se imejte in se tipkamo kaj jutri ko pridem od zdravnika...pa še kri grem dat.

papa

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.12.2007 15:02:34   
ella79
ella79-jaz sem papirje za csd že oddala. Na firmo poslala obrazce o zaposlitvi in plači,pa jih potem oni sami pošljejo na csd. Odločbo z csd za denarno pomoč novorojencu sem že dobila .Znaša pa 250.26€.Nepiše pa kdaj bo izplačano.

jaz sem pa naprintala obrazce iz neta, izpolnila kar mam jaz za izpolnit, potem bom dala še v računovodstvo da dopišejo plače, potem nesem na CSD. Sej to je tudi OK? Mi je pa čist odveč te papirje urejat, v vsej tej dobi rač. in interneta user posted image user posted image user posted image moj prav da bom še rodila po internetu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.12.2007 15:03:42   
ella79
Če slučajno katera dobi lepo božičnico (da je višja od osnovne plače) naj si jo da vpisat v ta seznam za plače ker dvigne povprečje porodniške. So me opozorili, tako da jaz čakam še na božičnico

ravno to čakam, pa še stimulacija bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.12.2007 15:06:20   
Suzi*
Ojla!

jaz sem pa vse zlikala zdeleuser posted image , pa eno žehto opralauser posted image , se najedla, zdele še obesim in letim po tamalga. Za danes bo dost dela, samo še skuham mogoče kaj na hitro.

Pina, upam, da z Mio ni kaj hujšega. Hitro naj mine ta vročina. javi se kaj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.12.2007 15:07:16   
itata
moram priznat, da je bila moja prva misel: a božičnice so lahk tud višje od osnovne plače?? moja žal ni... sem pa dobila vmes med letom 13. plačo in je bilo od nje odvedenih mega prispevkov in mi bodo vsaj to vpisaliuser posted image  božičnice pa žal ne...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.12.2007 15:07:47   
nizy
Nam so božičnico že izplačali.Nevem pa ,da se to lahko pripiše zraven,ker se tudi regres ne šteje.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.12.2007 15:08:24   
Suzi*
user posted image  pri nas pa nič božičnice, nič 13. plače....nič od niča. user posted image user posted image   država je res ena revica! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
10.12.2007 15:10:51   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Če slučajno katera dobi lepo božičnico (da je višja od osnovne plače) naj si jo da vpisat v ta seznam za plače ker dvigne povprečje porodniške. So me opozorili, tako da jaz čakam še na božičnico

ravno to čakam, pa še stimulacija bo user posted image user posted image user posted image

Ella a potem se ti štejejo vse plače 12 mesecev nazaj + božičnica? Kaj pa je s 13. plačo?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
10.12.2007 15:15:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image  pri nas pa nič božičnice, nič 13. plače....nič od niča. user posted image user posted image   država je res ena revica! user posted image

suzi lahko jokava v duetuuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi upam, da bo z Mio vse ok. Bom pa sedaj od doma priklopljena na RR

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
10.12.2007 15:22:19   
itata
ne božičnica in regres se ne štejeta v to osnovo za porodniško.
samo 13. plača, če je bila obračunana tako kot običajne plače (torej z vsemi prispevki) - drugo pa nič ne šteje zraven...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
10.12.2007 15:22:52   
bamby
nizy, dopust lahko koristiš do konca meseca junija, 2008, kar ti je ostalo letošnjega. Zato lahko tudi ti koristiš ta dopust tako, da ko končas porodniškega (to je po 105 dneh), greš ti na letni dopust, nego in varstvo otroka pa začne otrokov oče, ti pa ga potem nadljuješ ko porabiš dopust, oče gre pa nazaj v službo. Se pravi, da sta tisti čas oba doma. Ti nimaš kaj izgubiti, mož pa je na tvoj račun tudi lahko doma. Imaš pa vso pravico do dopusta, ki ti pripada.
Jaz danes nisem imela možnosti, da se dogovorim kako z letnim dopustom. Bom videla kaj porečejo user posted image . Naj se kar odločijo, ali je boljše da sva doma oba (sva v isti firmi zaposelna), ali pa smo jaz user posted image . Jaz imam še letošnjega 7 dni, bolj pa me zanima kako je sedaj s tistimi 10imi dnevi, ki ga menda lahko tudi vzamejo user posted image .
janey, moja božičnica bo tudi ena uboga miloščina, ker sem bila na bolniški, tak osi z njo ne morem prav nič pomagati. Itak pa nikoli ni bila več kot plača. So nam dali le polovico plače, morda 3/4 plače največ.

Pri nas imamo pa danes v našem mestu tudi že Božička. Pride v trgoovino Tuš. Pri nas so letos čisto pobezljali user posted image . V enem tednu nas bodo obiskali vsi dobri strici user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
10.12.2007 15:32:13   
vrtnica76
Pri nas tudi ničbožičnice in 13 plačeuser posted image .Pridne bodite, božajte bušije,jaz grem pa na pregled.Čavči.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?