bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Greš po mestu, pa se sprehajajo tri kolegice z vozički in imajo vse enake Prava figa, če imajo vse enake. Mene to ne bi prepričalo v to, da ga tudi jaz ne bi imela enakega, če bi bil funkcionalen. Meni ja važno za voziček, da je udoben za otroka, da je lahek za porivat in da se spravi na čimmanjši kos za v prtljažnik, pa če jih ima 10 enakega, pa še v isti barvi , mi je malo mar. pina, vaša Mia se je pa dolgo pustila razvajati, da se je do 4. leta v vozičku vozila . Mi smo Tima vozili do jeseni, ko je imel eno leto in še nekaj, potem pa smo ga kar pospravili in spomladi je šel že v kosovne . Sicer pa fajn, a se je našla torba-košara za vašo Ano . arianna, po porodu se preselimo na forum Starši čvekamo o naših otrocih (nekaj takega). Če bomo še takrat take klepetulje jaz malo dvomim o tem, ker se bojim, da ne bo toliko časa, kot ga imamo zdaj, vsaj na začetku ne. No, Pina je večji optimist . suzika za joto. Pri nas je ta vikend ni bilo nič , čez teden je pa tudi malo možnosti, saj je g. klobasa ponoč na šihtu in postelja zraven mene sameva . misar, tudi tebi sem kar fouš zaradi nje, drugače pa vse čestitke tudi tebi . Sem bila na CSD. Če še katero zanima glede dopusta, če ga slučajno kaj ostane, mi je na CSD-ju rekla, da je možno letni dopust koristiti tako, da po porodniški prekineš predno nastopiš nego in varsto otroka, ti greš na dopust, tisti čas ko si pa ti na dopustu, lahko pa mož koristi nego in varstvo otroka. Možno je samo tako, druge variante ni, ali ti pa nega in varsto otroka propade toliko dni kot si na dopustu (105 dni+260 dni teče neprekinjeno).
|