ŽogiMarogi
|
Ola! Da se spet malo oglasim po nekem času. Premalo časa, pol pa tolk načvekate, da zgubim nit. V petek sm tud jst oddala vse papirje, jih je kar nekaj treba. Sem vse sprintala z neta in vse naeenkrat nesla, razen za očetovski dopust, bo moj kasneje nesu. Če teden pa dobim odločbo zase in delodajalca. Drugače je pa kr nekaj papirjev treba. Zdaj pa čakam direktorja, da mu še povem kdaj naj bi odpeketala na dopust. Upam da se bo strinjau. Pa še malo sem se informirala o krajšem delovniku po porodniškem, sam ne vem če bo šefe za to, čeprav bi moral bit, ker imam pravico. Pa že tajnica mi je nekaj omenila naj kar pozabim, če so ostale preživele bom tudi jst. Halloooo! Sm mislila, da ji zafašem kaj v glavo. Prav fouš mi je. Kot da bi to koristila zaradi mene, ne pa zaradi otroka. Ta vikend sem mal skupi oblekice dala in mislim, da jih imam za prvo silo kar dovolj, bom raje potem sproti dokupovala. Je bila nečakinja pri meni 3 leta stara in mi je ona vse razložila kaj je majčka, bodi, zakaj se kaj rabi. Ne morš verjet! Pina lepa sončna sobica . Bom tudi jst kako slikico prilepila, sam zaenkrat je še prazna oz. je še likalna miza notri in šivalni stroj. Mislim da bova šla naslednji vikend poteljico in previjalno nabavit. Če ne bo spet kaj vmes prišlo. Drugače je počutje kar dobro, lahko bi kaj več brcal, pred tedni je bil bolj živahen. Ta teden gremo gledat porodnišnico z MŠ, pa da vidim, kje se bomo mučili.
|