|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.12.2007 10:11:53   
itata
marusah: no s tega konca niti nisem razmišljala, ampak ja bo držalo okol tega da jih ima večina iste vozičkeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.12.2007 10:12:37   
vrtnica76
60 dni pred PDP.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.12.2007 10:13:06   
itata
janey: načeloma 60 dni pred PDP - ampak men recimo sploh še ni dala G potrdila o PDP tko da bom to urejala tko 50 dni prej... je rekla G da ne komplicirajo - je pa fajn čimprej

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.12.2007 10:14:36   
Janey
Ja jaz nimam še onega za plače...bom šla manj kot 50 dni prej...rok mam 4. na csd grem pa 17. ker mi prej ne morejo izdat v službi papirja o plačah.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.12.2007 10:16:20   
itata
po mojem bodo preživeli:)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.12.2007 10:16:41   
vrtnica76
Janey,pomoje,če jim razložiš na csd zadevo, da ti ne bodo kompliciral.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.12.2007 10:17:13   
Janey
Itata čist lep je ta tvoj voziček. Tudi mi bomo imeli nekaj takega...mislim da ima samo malo večje kole. Pa sej sploh ni važno kakšen je. Jaz ga nimam zato da hodim po mestu pa mi na čelu piše poglej kako lep voziček imam...pa poškili noter kako lepo je mali oblečen..aaaaa

Imam ga zato da ga lahko naguram v NARAVO, kjer nisi kot na modni reviji in noben ne dviguje ocen za tabo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.12.2007 10:18:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Februarka,držim pesti, da bo tvoja diplomca končno OK!

Hvala!user posted image Še to se morm pofočkat - učer sva šla v Ariela naročit voziček in je bil en v akciji -20%, čeprav sploh niso vedl zakajuser posted image . No, pa me prejle kliče, da zarad tega, ker je lanska barva. Je pa taka olivno zelena/črna kombinacija. Tako da sm ga kar naročilauser posted image , mogoče grem že danes ponjga, prišparala sva pa 120€, tako da bo zdej vse skup v kompletu 472€ (lupinica, šp.del, košara, torba, prevleka za dež, ne vem a je še kaj?). user posted image Sicer mi torba ni ravno všeč, ker imajo letošnji modeli ful večje in lepše, je pa en tak ruzaček (ne vem kaj bom spravla notuser posted image ), tako da bo treba zgleda torbo še dokupit...
Zdej pa res mal učenja...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.12.2007 10:18:11   
Janey
A mislite da bi morala na csd poklicat pa povedat, al se jim gladko malo j***??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.12.2007 10:18:32   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Ja jaz nimam še onega za plače...bom šla manj kot 50 dni prej...rok mam 4. na csd grem pa 17. ker mi prej ne morejo izdat v službi papirja o plačah.

Janey, jaz sem bila zadnjič na centru za socialno delo tu v Mb, pa sem vprašala, kako je z oddajo papirjev. Odaš jih lahko največ od 60 dni do 1 dneva pred pričetkom porodniškega dopusta. Tako, da npr.: jaz nastopim porodniško 12.1., papirje pa lahko oddam do 11.1.2008.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.12.2007 10:20:15   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Janey, jaz sem bila zadnjič na centru za socialno delo tu v Mb, pa sem vprašala, kako je z oddajo papirjev. Odaš jih lahko največ od 60 dni do 1 dneva pred pričetkom porodniškega dopusta. Tako, da npr.: jaz nastopim porodniško 12.1., papirje pa lahko oddan do 11.1.2008.

Hvala Maruška...si me kar pomirila...sem bila namreč danes v službi da vzamem papirje in so mi rekli da še niso...zarad nekega poračuna al kaj ne vem.
Super..potem ne rabim skrbetuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.12.2007 10:21:08   
Februarka08

Oprostite, ampak pojma nimam glede tega kaj rabiš iz službeuser posted image . A moraš ti kaj tja nest in kaj moraš sploh rečt? A to greš na kadrovsko al k šefici?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.12.2007 10:22:31   
vrtnica76

A mislite da bi morala na csd poklicat pa povedat, al se jim gladko malo j***??user posted image user posted image user posted image

user posted image Ampak vprašat ni greh-moje mnenje.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.12.2007 10:24:10   
Janey
Iz službe rabiš dva obrazca. Oba dobiš na csd. En je potrdilo da si zaposlena na tej fimri, tadrugi je pa seznam zadnjih 12 plač do nastopa porodniške. Jaz sem oboje sprintala z neta in dala v službo, eno kadrovski, eno pa v računovodstvo. Kako je pa pri vas pa ne vem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.12.2007 10:26:12   
Janey
To je mejl ko mi ga je poslala ena  teta s CSD

Pravico do porodniškega dopusta lahko uveljavljate najhitreje 60 dni pred predvidenim datumom poroda, ko prejmete od vašega ginekologa potrdilo o predvidenem datumu poroda. Potrebujete obrazce: S-1/1, S-2/1, S-6 in S-2. Prejmete jih pri nas na Ljubljanski c.9 ali si jih izprintate iz interneta (stran Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve). V kolikor boste izpolnjene obrazce v mesecu decembru prinesli k nam, vam ni potrebno fotokopirat nobenih dokumentov. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na tel.št.:02/3302-604.

Sem  ga že enkrat pripopala sem, pa ga še 1xuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.12.2007 10:26:32   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oprostite, ampak pojma nimam glede tega kaj rabiš iz službeuser posted image . A moraš ti kaj tja nest in kaj moraš sploh rečt? A to greš na kadrovsko al k šefici?

Verjetno neseš papirje v kadrovsko, ker ti morajo za eno leto nazaj napisat znesek plače, nadomestilo plač oz. osneve, od katere so bili obračuani prispevki za starševsko varstvo.
Te papirje dobiš na centru za socialno delo, ali pa si jih sprintaš iz interneta. 

Neposredna povezava do sporočila: 4191
10.12.2007 10:28:23   
Marusah
Sem bila prehitra...

Pa v podjetju morajo podpisat izjavo, da so seznanjeni, da nastopiš porodniški dopust... in podpisat potrdilo, da si res zaposlena pri njih.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.12.2007 10:28:59   
vrtnica76

[/quot

V službo sem nesla:Potrdilo delodajalca o zaposlitvi in papir v katerega so mi vpisali plače,pa še tisti pildek, ki ga dobiš od G (trije izvodi)-potrdilo o predvidenem datumu poroda.Nesla sem v tajništvo,pol so pa že dal tisti, ki se s tem ukvarja.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
10.12.2007 10:29:24   
pina-1
itata: naša Mia se je v tem vozičku vozila do 4 leta starosti ins e sploh ne pozna na njemu da je tolko rabljen. Kolesa so še kot nova... edina slaba stran teh vozekov je, da so za makedam bolj slabi, ker imajo 8 koles. Sem pa jaz za ta namen videla enega drugega chiccotovega ki stane le 100€

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.12.2007 10:33:44   
Februarka08
Janey, Marusah in Vrtnica hvala!!!user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.12.2007 10:33:49   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

marusah: no s tega konca niti nisem razmišljala, ampak ja bo držalo okol tega da jih ima večina iste vozičkeuser posted image

Če je pa res...prav hecno zgleda. Greš po mestu, pa se sprehajajo tri kolegice z vozički in imajo vse enake user posted image  Sej so res lepi vozički in verjetno tut fajni za vozit, če jih vsi kopujejo, ampak so pa tut neka modna muha letos. Zato bom jaz kupla čist enga X user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.12.2007 10:39:23   
ŽogiMarogi
Ola!

Da se spet malo oglasim po nekem času. Premalo časa, pol pa tolk načvekate, da zgubim nit. 

V petek sm tud jst oddala vse papirje, jih je kar nekaj treba. Sem vse sprintala z neta in vse naeenkrat nesla, razen za očetovski dopust, bo moj kasneje nesu. Če teden pa dobim odločbo zase in delodajalca.  Drugače je pa kr nekaj papirjev treba.  Zdaj pa čakam direktorja, da mu še povem kdaj naj bi odpeketala na dopust. Upam da se bo strinjau. 

Pa še malo sem se informirala o krajšem delovniku po porodniškem, sam ne vem če bo šefe za to, čeprav bi moral bit, ker imam pravico. Pa že tajnica mi je nekaj omenila naj kar pozabim, če so ostale preživele bom tudi jst. Halloooo! Sm mislila, da ji zafašem kaj v glavo. Prav fouš mi je. Kot da bi to koristila zaradi mene, ne pa zaradi otroka.

Ta vikend sem mal skupi oblekice dala in mislim, da jih imam za prvo silo kar dovolj, bom raje potem sproti dokupovala. Je bila nečakinja pri meni 3 leta stara in mi je ona vse razložila kaj je majčka, bodi, zakaj se kaj rabi. Ne morš verjet!

Pina lepa sončna sobica user posted image  . Bom tudi jst kako slikico prilepila, sam zaenkrat je še prazna oz. je še likalna miza notri in šivalni stroj. user posted image

Mislim da bova šla naslednji vikend poteljico in previjalno nabavit. Če ne bo spet kaj vmes prišlo.

Drugače je počutje kar dobro, lahko bi user posted image  kaj več brcal, pred tedni je bil bolj živahen.  Ta teden gremo gledat porodnišnico z MŠ, pa da vidim, kje se bomo mučili. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.12.2007 10:43:31   
MetiLu
Jutro punce!

kaj je pa zdej to, za vikend nobene, zdej mama pa že 2 strani za prebrat user posted image user posted image

Jest sem se lepo naspala, sem mogla smao enkrat vstat user posted image  kok je fajn, ko zjutraj ni treba vstat in se oblečt za na šiht user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se najprej lepo stuširala, pa pojedla par mini rogljičkov in banano, spila železo, pa opravila že vsaj ene 10 klicev user posted image user posted image  mami je na poti z juhico, očitno misli, da lahko vse tegobe z govejo župo popravi user posted image  user posted image  user posted image  srči od enga sodelavca nakupuje darilne bone za mercator user posted image  je reku da jih bo mami dal za roj. dan... sej ne da ji je že zadnjič kupil darilo - pica pan (tista okrogla namizna pečica), ne zdej ji bo dal še bone, midva z malim dobiva pa tavelko milko z lešniki user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  mu bom že dala vraga user posted image  user posted image

Aja, ostali klici so bili iz službe, tako da že delam od doma user posted image user posted image  no vsaj pomagam, da ne bojo kej zafrčkal user posted image

Zdele gledam tisto oddajo na RTL user posted image user posted image  grem prebrat kaj ste načvekale, pa pol pokomentiram pa še kej vprašam user posted image

Pridne bodite

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.12.2007 10:45:29   
itata
marusah: sej so reeees lepi - ni 2x za rečt, da ne bom jaz točno tazga hotla - sam bi rabljenega vzela pač - sam tud se velik prodajajo, tko da kvalitetni / praktični so pa spet po mojem mal manj... polega tega pa lahk šele pol k je otrok star ene pol leta res pogruntaš kaj tebi paše in kaj njemu paše...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.12.2007 11:13:46   
itata
meti: blagor k si doma... jaz bom tud spet po mojem konc tednauser posted image  kak dan bolniške pa bo... posteljico moram it iskat še k enemu znancu... madonca mam enga dela zdej...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?