|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.12.2007 8:34:08   
larisa
Dobro jutro, upam da se obeta kakšen bolj čvekalni dan, ker tole za vikend je pravi dolgčas...user posted image

Februarka, šele zdajle sem opazila ZS, tako da sem ti odgovorila.....user posted image

Grem poiskat kaj za zajtrk, ampak mi tko neki nč ne paše user posted image , sem pa lačna.... Kaj ste imele za zajtrk??user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.12.2007 8:41:24   
vrtnica76
Larisa,moj zajtrk danes je:kruh,maslo,med in čaj z velllikoooo limone.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.12.2007 8:55:17   
Februarka08
Jao, jao, bolj da vam ne povem za moj zajtrk...user posted image Sem hotla tune zajtrkovat, me pa kliče tašča gor, da ma pečene krvavice od enga in da morm probat...user posted image Mi je tast prinesel malo in zdaj se mastim...user posted image Upam da mi ne bo slabo... Pa niso kaj dobre, tako da bom kmal nehala...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.12.2007 9:01:04   
misar
krvavice za zajtrk, mi obrača že ob misli na to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.12.2007 9:12:08   
mlavla
Dobro jutro..na hitrco vas malo pozdravljam..saj pol letim v LJ..na faks
Drugače sem kar vredu...le včeraj se me je spet polotila ena grozna slabost..drugače pa je vse ok...jutri pa me čaka pregled in komaj čakam....

lp
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.12.2007 9:22:56   
itata
jutrooooo,
nama je pa uspel tolk ta vikend doma posppravit (od odvečne mize odpeljat in stolov do omare sestavit in stare cunje stran pometat) - tko da se mi zdi zdej to prav super - moj me pa heca, da "gnezdim" user posted image  bo že držalo.
sva pa v soboto našla voziček. hec je k je itak nujno zdej kupit košaro k mamo pozimi za rodit - tak voziček da bi mi bil in všeč tko športen del in s košaro gor seveda ne obstaja oziroma je tko drag, da se mi zdi pa to že čist preveč... tko da sem se odločila za enga bolj ugodnega, ki je lepe barve (zelen itak) in dobr zgleda s košaro, lupinca taka k je itak je... pa je reees ugoden ker je zadnji - tko da dobim to vse troje za 350 eur v Chicco. Pol poleti k bo otrok večji bomo pa verjetno enga druzga rabljenega kupili : trokolesnika Quinny-ja al pa kej... Mogoče bo od ta večjega otroka prišel že v poštev k se že zdej ne vozi notr skor nič... pač bomo pol spet vidl kako in kaj... jaz ne morem zdej predvidet kaj bo poleti - pa do takrat boste tudi ve že vedle kakšne pomanjkljivosti imajo vaši vozičkiuser posted image  ga poslikam, ko uredim in dobavim zadevo!  
trebuh mi pa kakšen dan tko skače, da nič jasno. kakšen dan je pa ful na izi. moj user posted image  se vsako uro sigurno kej miga tko na običajen dan. v soboto se pa tko ni več kot 2 ure. sem bila že kar mal zaskrbljena...
danes imam popoldne pregled.. pa da vidimo kaj se kej dogaja. v službo grem max še ta in naslednji teden!!!! ful fajn. zdej pa že res težko vstanem in se spokam do sem. sej pol kar gre, sam vseen.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.12.2007 9:28:52   
pina-1
dobro jutro čveke čvekave.

kako ste kaj? vidim da ta noč ni bla glih nam februarčicam pisana na kožo. Tudi jaz sem spala za en drek. Je Mia včeri zvečer zakuhala in je bla celo noč z vročino. Je ob 4 zjutraj priromala k nam v posteljo. Boga moja pikica..Sam ne vem kaj jo daje, ker za videt ji nič ne fali...ona od 4 zjutraj čakula in rogovili po stanovanju... Pa še ne vem ocenit ali me heca ali ne ko govori da jo skozi nekaj boli, v principu pa skačeuser posted image  Kakorkoli jutri se bova šli pokazat k zdravnici, da vidimo kaj je na stvari.

Sedaj vam lepo sporočam- dolenjka a berešuser posted image , da je Pina od jutri pa do torka na dopustu. Pol pridem tiste 4 dni oddelat in spet na dopust do 11. januarja. Pol pa na bolniško..Torej delam še 4 dni in konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem pa dala v album slikice od Miine nove sobe, sem obljubla ins edaj čakam na komentarje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.12.2007 9:33:45   
misar
O Pina, najprej čestitke srečnica, ker res nič več ne boš delala user posted image user posted image

Sobica je prekrasna, najbolj se mi dopade okno in škure, pa polička seveda user posted image user posted image user posted image user posted image
super sobica, res user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.12.2007 9:36:50   
bamby
itata, naj te pomirim, da nisi edina, ki ima celo proceduro, preden se iz postelje ven potegne. Mene zadnje čase ful vse boli in ko vstajam iz postelje najprej nekaj časa ob robu sedim, da se user posted image  postavi v pravilno lego user posted image , pol se počasi postavim na noge. Seveda se oprijemam posteljice, ki jo imam še vedno ob postelji user posted image . Ko se postavim spet na noge, se zravnam in spet nekaj časa stojim na miru, pol se pa začnem počasi premikat. Se pa bojim, da ne bi padla, ker dobim kar veliko bolečino v križu, ko se prestopim na levo nogo. Svojemu G sem to že omenila, pa je rekel, da me ena veja živca matra zaradi pridobitve teže in da mi glede tega sedaj nima kaj pomagati user posted image . Nič, bo treba še 2 meseca potrpet user posted image !

Se pa sedaj odpravlajm na CSD, da uredim vse potrebno za porodniško in paket, pol pa letim še na firmo, da mi napišejo plače in da se zmenim glede dopusta.

Se moram še pohvalit, da mi je radio lepo ALELUJO zašpilal user posted image user posted image user posted image  prav kmalu ko sem vsatala, pa včeraj pozno popoldne user posted image . Očitno imajo tudi dobri decemberski strici kaj pri tem user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.12.2007 9:37:54   
itata
pina: res super lepouser posted image user posted image user posted image  odlilčno!!

jaz sem pa pripopala slikico iz neta v album kak vozićek bom verjetno vzela za začetek. ni tko lep kot so vaši, ampak je pa bolj ugodenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.12.2007 9:41:32   
itata
bamby; mene sicer bolj jutranja ura heca, ker bi jaz še spala, ampak se pa tud jaz že bolj skotalim dol ja:) pa pavza preden dvignem rit je tudi že prisotna:) drugače pa: res moraš pazit. mamo že tko vse zmehčano po mojem, da si hitr kej narediš.

men bo tudi dala danes kake papirje upam da G pol bom si pa prav frej vzela, da jih bom šla v mesto zrihtat pa tko naprej. k bo to spet cela procedura in se mi ne da po službi skakat okol tega.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.12.2007 9:42:54   
bamby
pina, lepo ste uredili sobico za Mio user posted image . Se mi dopade barva, ki deluje kot sonček, prijazno toplo. Upam, da z Mio ni kaj dosti hudega. Otroci so pa itak tako naštelani, da ne omagajo zlepa ne. Naš vem, da je sposoben še pri 39 temperature noreti kot norec user posted image . Zato ji kar verjemi, če ti jamra, da jo kaj boli, pa k zdravniku z njo, pa bojo že ugotovili, če je kaj hujšega.

itata, lep voziček, pa barvna kombinacija user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.12.2007 9:46:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Sobica je prekrasna, najbolj se mi dopade okno in škure, pa polička seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

le zakaj?user posted image user posted image user posted image user posted image  glih to okno je blo kritično... sicer pa hvala za pohvale...

Sem se pozabla pohvalit,d a sem včeri prerešetala vso shrambo in privlekla na plan vse cunjice od dojenčka... In kar nekaj stvari zmetala v smeti. Ugotovila sem, da bo treba kar nekaj malih stvari dokupit. Nisem pa našla svojih pelenic. Mater sem mela 30 pelenic tetra, našla sem pa samo 5. Bo zgleda naša Ana kar nove dobilauser posted image

Aja včeri sem si tudi po dolgem času zmerila obseg trebuha: AAAAAAAAAAA meri že dobrih 108cm.. KJe je še febuaruser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.12.2007 9:48:27   
pina-1
itata. jaz mam isti voziček kot ti, le da je naš modro bež barve, pa nimam košare. Sedaj iščem če ma kdo chicco košaro za posodit, ker se je ne da dokupituser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.12.2007 9:53:43   
misar
PINA: Ja mogoče ste mel probleme, sam kvaliteta se pa že po sliki opazi user posted image user posted image user posted image  MIK Celje je zakon user posted image user posted image user posted image

Obseg trebuha pri meni merjeno prejšnji teden je  86 cm. to je točno 20 cm več kot v štartu

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.12.2007 9:55:53   
vrtnica76
Pina,user posted image ,krasna sobica.Kako lepo paše tale rumena.Kot, da skos sonček sije.
Naša punca bo imela tut sobo kombiniran z rumeno-kombinacija pohištva hruška z rumeno.
Upam, da t Mio ni kaj hujšega in, da bolečine čimprej minejo

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 10.12.2007 9:57:01 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.12.2007 9:57:02   
itata
to se mi zdi ful hecn, da se je ne da dokupit... sam če dobr pomislim je res una gospa skoz govorila, da se to sam v kompletu prodaja... na teh oglasih z rabljeno opremo pa sploh noben chiccota ne prodaja - pa mi ni jasno zakaj...
barva je tud men čist huda:) najlepša do zdej k sem jo vidla na vozičkih:)
pa ugodna cena 350 eur za vse... pa če prodam čez pol leta pa kupit druzga rabljenga - quinny na 3 kolesa res lep - k se ga da pol že dobit za 200 eur - se mi zdi, da še zmer ne bo vse skupi tko drago prišlo kot eni dajo za vse nove te elemente...
tud moj je rekel, da je tko dobr plan, ma že tud kr neki izkušenj s temi vozičiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.12.2007 10:02:38   
Februarka08
Pina user posted image user posted image za sobico, no comment - 1A!
Itata, lep voziček!user posted image Komaj čakam, da ga še jaz dobim...
Zdej me pa čaka ponavljanje in branje diplome... Upam, da danes končno dobim klic, da je vse ok in da mam naslednji teden zagovor. user posted image
Pridno čvekajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.12.2007 10:03:41   
vrtnica76
user posted image Itata,dobra izbira.Barva je res cool.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.12.2007 10:04:40   
pina-1
misar...kvaliteta je res dobra..

itata, ja mene tudi jezi, ker se ne da posebi košare kupit.. Baje pa imajo sedaj neko termo vrečo, ki je kot košara narejene...Mora it še v trgovino pogledat, da vsaj to vzamem če ne bom dobila drugega.
Jaz sem s chiccotom full zadovoljna. Mam tudi stolček za v avto njihov.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.12.2007 10:05:04   
vrtnica76
Februarka,držim pesti, da bo tvoja diplomca končno OK!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.12.2007 10:07:09   
Marusah
Dobro jutro...

Pina lepa sobica user posted image . Glavno, da so princeske na steni, a ne?user posted image

Itata voziček je super! Jaz tut ne mislim tiste drage kupit, ker se mi zdi neumno... sej voziček je voziček - glavno je, da služi svojemu namenu. Samo Peg perego ala pa Quinny ne sme bit user posted image  ker ga ima tukaj v Mb čisto vsaka mamica. Pol pa vidiš ko stoji 5 mamic na prehudu za pešce in imajo vse enake vozičke, po pomožnosti še iste barve...

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.12.2007 10:10:54   
itata
pina: te ene termo košare so tud fajn ja. sicer ne vem kje sem jo jaz vidla, ampak ene su ful dobre. drugač sem pa gruntala ja če rabljenih chiccotov noben ne prodaja zdej, da so pač tko dobri... ker ostali so vsi v prometu nekako rabljenih zadev, sam chiccoti ne. pa je prav zanimivo. no me veseli, da si že ti zadovoljna. men sicer pol k daš košaro dol pa vse zgleda mal hecen voziček, ampak kaj vem. zloži se tud dost na izi in ne porabi veliko prostora... tko da... pol bom pa že vidla kako bo zgeldal - jaz ful težko kupim zdej neki za 2 leti vnaprej... se lahk miljon stvari še vmes zgodi. pa nočem pol tko drazga kupit, da se bom sekirala, če se froc ne bo hotu vozit al pa bo kej druzga narobe...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.12.2007 10:11:33   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
. Pol pa vidiš ko stoji 5 mamic na prehudu za pešce in imajo vse enake vozičke, po pomožnosti še iste barve...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res zoprna situacija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.12.2007 10:11:35   
Janey
Jutro
Punce kdaj najkasneje je treba papirje oddat na csd??

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?