bamby
|
itata, naj te pomirim, da nisi edina, ki ima celo proceduro, preden se iz postelje ven potegne. Mene zadnje čase ful vse boli in ko vstajam iz postelje najprej nekaj časa ob robu sedim, da se postavi v pravilno lego , pol se počasi postavim na noge. Seveda se oprijemam posteljice, ki jo imam še vedno ob postelji . Ko se postavim spet na noge, se zravnam in spet nekaj časa stojim na miru, pol se pa začnem počasi premikat. Se pa bojim, da ne bi padla, ker dobim kar veliko bolečino v križu, ko se prestopim na levo nogo. Svojemu G sem to že omenila, pa je rekel, da me ena veja živca matra zaradi pridobitve teže in da mi glede tega sedaj nima kaj pomagati . Nič, bo treba še 2 meseca potrpet ! Se pa sedaj odpravlajm na CSD, da uredim vse potrebno za porodniško in paket, pol pa letim še na firmo, da mi napišejo plače in da se zmenim glede dopusta. Se moram še pohvalit, da mi je radio lepo ALELUJO zašpilal prav kmalu ko sem vsatala, pa včeraj pozno popoldne . Očitno imajo tudi dobri decemberski strici kaj pri tem .
|