Bajsa
|
Vrtnica sej jaz sem itak že po 4 ure na bolniški, sam sej veš kako je to, redko kdaj grem po 4 urah domov. Bo pa treba samo še 8 krat v službo , 1 krat mam še pregled , pol pa dopust in porodniška in končno naše štručke v naročje. Jeeeej! Itata men je pa lep tale tvoj vozek, tko da . Meti sm ti pozabla povedat, da si me pošten prestrašla, zdej sem pa zelo vesela da sta vi2 dobr. Pa kr lepo povej Janezu da mora počakat do februarja! Pina te morem pohvalit za sobico. Vaša princeska ma res lep kotiček! Bamby tud jaz sem že čist polomljena. Ko enkat zalaufam je dobr, največ težav mi pa povzroča obračanje v pojstli. To je pa prava nočna mora. Boli ko sam , mam občutek, da me kr trga in reže notr, ko se iz enga boka na druzga obrnem. Tko da sočustvujem s tabo in vsemi ostalimi, ki nas trga in boli. Se pa tolažm, da je itak sam še 8 tednov (če nas nau prej presenetl). Februarka , zdej pa hitr se učit, da jim pokažeš vraga na zagovoru! Lara rajš pokliči v P al pa se kr tja odpelji, škodit ne more. Boljš za bz it, pa boš pomirjena, kokr pa doma v skrbeh čakat. Držim pesti, da se mala kmalu oglasi!!! No no punce, mislim da mam kar jaz rekorde čez, kar se tiče obsega bauha in kg. Na vagi je že 9-ka, obseg pa 112, tko da se nau slučajn kšna naprej metala Evo tkole, zdej sem pa po moje vse odgovorila, kar sem imela namen. Se beremo! P.S. kje je pa Dolenjka?? Pospravlja ne, tko da verjetno joto kuha, ti packa ti