|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.12.2007 15:37:21   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZAME!!!! Končno je diploma ok, sam morm pa že do četrka imet zvezan in na CD-ju v PDF obliki, tko da se zdej začne letanje okrog... Marija, zdej bo mela pa komisila cel vikend cajt čikirat v mojo diplomo, bohved kako me bojo za zagovoru jeb..user posted image ... Zagovor je pa drugo sredo. Sej ne vem, a nej bom vesela ali ne, vsekakor sem zdele čist zmešana in v skrbehuser posted image . Nič, grem še mal pogledat če je še kaj za popravit, popoldne gre upam da že na printanje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
10.12.2007 15:55:04   
nizy
bamby- sva razmišljala,da bi tako naredila. Pa se nama ne splača. Ker bo mož koristil očetovski dopust,bo prikrajašan za 250€ pri plači, zaradi prevoza in izmenskih dodatkov.Pa zaradi koriščenja dopusta za nego in varstvo tudi enak znesek. Tako,da bom jaz svijh 9 dni dopusta šenkala.Žalostno,ampak pri najinih plačah si tega primankljaja  ne moreva privoščiti.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
10.12.2007 16:01:51   
bamby
Itak je odločitev vajina, vendar glede prevoza denar tudi porabiš. Če pa ima nočne, pa ne vem, kaj je več vredno: delat ponoči in si zdravje uničevati, ali pa biti v miru doma z družino user posted image . Naš se raje vsem dodatkom odpove in je brez skrbi doma user posted image , pa tudi nimamo bleščečih dohodkov user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
10.12.2007 16:08:42   
nizy
bamby- štirje se vozijo skupaj,pa še pogodbo ima za dč do začetka marca. Saj očetovski bo koristil. Ah bo že .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
10.12.2007 16:22:29   
*Naja
Punce, dejte mi nekej povedat. Mogoče paničarim, sam me vseen skrbi.

Moja pupika je bila že danes ponoči ful mirna....dopoldan sem jo še mal čutila....zdej pa že ene 5 ur nič. Sem poskusila vse, kar jo je ponavadi pošteno vrglo pokonci, od glasbe, čokolade, da jo ogovarjam, da božam bušija....pa nič. Trebuh je precej trd. Zdej pa ne vem, a bi me moglo kaj skrbet....Kako dolgo naj še čakam, če še vedno ne bom čutila gibov?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
10.12.2007 16:31:13   
MetiLu
Lara, si probala kozarec mrzle vode spit? Pa uleži se malo. Mene je tudi naš mulček včeraj cel dan hecal, ga je ena lenoba zagrabila, sem komaj tistih 10 gibov naštela v celem dnevu, pa cel popoldan se ni nič oglasu. Za ponoč nič ne vem kaj mu dogaja, ker spim user posted image  Danes pa spet akcija že od zjutraj, ma cel popiz***s user posted image
Mogoče ima tvoj bejbi sam tak dan, ne vem. Lahko pa pokličeš v P in vprašaš, če bi te moglo skrbet.
A je trebuh trd kot ko ti otrdeva ali je samo preveč napihjen in je od tega trd? Pa ti nič ne popusti?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
10.12.2007 16:32:00   
bamby
Lara, po moje ti zaenkrat še ni potrebno delat panike. Meni se zadnjič enkrat tudi celo dopoldne ni premaknila, potem pa se je, ko sem pojedla kosilo in je bilo spet vse normalno. Morda le malo dlje počiva, ali pa je lačna, kot je bila moja user posted image user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
10.12.2007 16:32:39   
*Naja
Meti- Trebuh je skoz bolj trd in napet....Grem zdej spit kozarec mrzle vode....to pa še res nisem probala. Potem bom pa poročala.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
10.12.2007 16:40:23   
MetiLu
Mogoče si kej tazga pojedla, da te vse tišči user posted image  probaj z vodo, sicer je pa čist možno (tko kot je Bamby rekla) da malo dlje počiva ali pa ima danes manj energije. Jest sem tudi včeraj že začela razmišljat, zakaj je tak mir, pa je danes spet živahen. Očitno prihajamo v tisto obdobje ko bomo začele štet gibe user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
10.12.2007 16:53:33   
*Naja
Nič takega nisem danes jedla.....Zdej sem spila kozarec vode iz hladilnika, pa nič. Če bi jst danes mogla štet gibe, ki bi jih naj bilo kao 10....recimo, da bi jih naštela mogoče 3...Sem že zjutraj vsatala samo zato, da sem šla nekej pojest, da bi jo mal zbudila, ker ponavadi me tamala dvigne iz postelje, ko skoz nekej skače, neglede na to, kako ležim. Danes sem pa brez problema ležala v vseh pozah in mi je že to bilo mal čudno....
Verjetn je pa res, da ima samo tak dan in da bo že jutri spet polna energije.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
10.12.2007 16:56:57   
MetiLu
Ne vem kako ti še lahko pomagam user posted image  kaj pa če bi šla na kratek sprehod al pa par počepov naredi user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
10.12.2007 17:01:51   
nana35
Lara 76!Oprosti ker se mešam v vaše debate,vendar če te skrbi pojdi v porodnišnico.To je moj nasvet.Nočem te strašiti ali karkoli,že zaradi tebe in tvojih živcev pojdi,pa četudi te bodo samo pomirili.Nihče te ne bo nagnal ali ti kaj slabega rekel v P.Poslušaj me in pojdi.Jaz bi definitivno šla.Držim pesti zate,da je vse ok.
Če pa imaš Angel sounds ali možnost da poslušaš srček pa si ga sposodi,da se pomiriš.

:))

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
10.12.2007 17:07:19   
katka37
Pozdravljene!

Spet sem danes pozna, morala nujno v Maribor po eno pogodbo, potem pa sem seveda morala še odšepati v HM, da sem  si kupila dve srajčki, dragi pa je dobil dva puloverja, ima danes rojstni dan. Posledica vsega pa je zdaj spet otečen in vijoličen gleženj. Saj bo, glavno da ne boli več tako močno. Soseda nas je povabila na kosilo, zlata je. Drugače pa vse po starem.
Aja, ne vse, so nam pripeljali voziček, rabljen jane slalom letnik 2004, ampak je svetoven, za 200 € s košaro, lupinico, športnim delom in obema prevlekama za dež, smo zelo zadovoljni. Bom drugič dala slikico v album. Zdaj pridno počivam z ledom na nogi.

Itata, lep voziček, pa reči karkoli hočeš, svetovna barva.

Pina, vaša princeska gotovo uživa v tako lepi sobici, je sama svoj gospodar.

Lara, upam, da te user posted image  kmalu pomiri.

Dolenjka, mirne živce, še malo, pa si v SLO.

Kar se tiče jote-saj jo bomo še potem nadoknadile.

Papirje za csd pa grem urejat šele po 18., sprintani so že.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
10.12.2007 17:13:31   
Bajsa
Vrtnica sej jaz sem itak že po 4 ure na bolniški, sam sej veš kako je to, redko kdaj grem po 4 urah domov. Bo pa treba samo še 8 krat v službo user posted image user posted image user posted image ,    1 krat mam še pregled user posted image user posted image user posted image , pol pa dopust in porodniška in končno naše štručke v naročje. Jeeeej!
Itata men je pa lep tale tvoj vozek, tko da user posted image user posted image user posted image .
Meti sm ti pozabla povedat, da si me pošten prestrašla, zdej sem pa zelo vesela da sta vi2 dobr. Pa kr lepo povej Janezu da mora počakat do februarja!
Pina te morem pohvalit za sobico. Vaša princeska ma res lep kotiček!user posted image user posted image
Bamby tud jaz sem že čist polomljena. Ko enkat zalaufam je dobr, največ težav mi pa povzroča obračanje v pojstli. To je pa prava nočna mora. Boli ko sam user posted image , mam občutek, da me kr trga in reže notr, ko se iz enga boka na druzga obrnem. Tko da sočustvujem s tabo in vsemi ostalimi, ki nas trga in boli. Se pa tolažm, da je itak sam še 8 tednov (če nas nau prej presenetl).
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa hitr se učit, da jim pokažeš vraga na zagovoru!
Lara rajš pokliči v P al pa se kr tja odpelji, škodit ne more. Boljš za bz it, pa boš pomirjena, kokr pa doma v skrbeh čakat. Držim pesti, da se mala kmalu oglasi!!!

No no punce, mislim da mam kar jaz rekorde čez, kar se tiče obsega bauha in kg. Na vagi je že 9-ka, obseg pa 112, tko da se nau slučajn kšna naprej metala user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo tkole, zdej sem pa po moje vse odgovorila, kar sem imela namen.
Se beremo!
P.S. kje je pa Dolenjka?? Pospravlja ne, tko da verjetno joto kuha, ti packa tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
10.12.2007 17:26:33   
ARIANNA L.05
sicer se ne "poznamo" dosti, ker nisem toliko tu, a vseeno sem hotela povedati, da z jutrisnjim dnem grem na bolnsiko (sem hotela pocakati do naslednjega ponedeljka), ker sem zelo utrujena in ne morem nic. V sluzbi zadnje case ni toliko dela, in ce ne bi bilo tega foruma, bi znorela, tako pa mi je cas sel hitro mimo, a tudi ta sedeci polozaj 8.5 ur na dan, mi ne naredi neke koristi. Skoda da nimam interneta, tako da se vam ne bom mogla oglasiti.

Imam pa Pinino st. od gsm-ja, pa bom kar njej kak sms poslala, ce vas bo zanimalo kako sem. Ko pa pridem konec decembra v slovenijo, grem b bliznji internet cafe in se vam oglasim. Upam samo, da mi ne bodo delali problemov na letaliscu. Se dobro, da imam pismo (skenirano od mojega dragega ginekologa - super G. je), kajti ryan air zahteva pismo od G. ce potujes z njimi po 28.tednu. Od 36. dalje, pa te ne pustijo vec. In ce si noseca z dvojcki ali trojcki, pa od 32.tedna dalje ne smes vec leteti.

Upam, da bo vse ok. S temi irci in anglezi nikoli ne ves (letimo namrec preko londona).

Jaz vas lepo pozdravljam. Zelo mi bo manjkal tale forum. Bom poskusila en dan iti na kak internet v mestu, preden grem v slovenijo, pa se kaj oglasim. A do takrat boste ze 4. del pisale, ne samo 3., ce bo sloo tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vecer vam zelim.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
10.12.2007 17:30:15   
Marusah
Arianna čimprej pridi v SLO, pa bouser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
10.12.2007 17:33:29   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZAME!!!! Končno je diploma ok, sam morm pa že do četrka imet zvezan in na CD-ju v PDF obliki, tko da se zdej začne letanje okrog... Marija, zdej bo mela pa komisila cel vikend cajt čikirat v mojo diplomo, bohved kako me bojo za zagovoru jeb..user posted image ... Zagovor je pa drugo sredo. Sej ne vem, a nej bom vesela ali ne, vsekakor sem zdele čist zmešana in v skrbehuser posted image . Nič, grem še mal pogledat če je še kaj za popravit, popoldne gre upam da že na printanje...user posted image

Februarka - končno!!!! Bravo zate user posted image user posted image user posted image  Zagovor diplomske naloge je samo ena formalnost, ki jo moraš opravit. Tako, da nič te naj ne bo strah, saj te ne bodo vprašali nič drugega, kot tisto kar imaš napisano v diplomi... Bomo držali pesti v sredo!!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
10.12.2007 17:44:59   
larisa
Lara, zelo razumem tvojo skrb, ker sem šla sama tud en teden nazaj v P., ker pa skoraj 2 dni nisem čutila user posted image ... Tam so me pomirili in imeli smo en tak fajn pogovor, o tem kako imajo tudi naši user posted image  dobre in slabe dneve in so zato živahni ali pa skoraj nič ne migajo. Predvsem pa so me poučili o psihičnem vplivu materinega strahu na user posted image . Zato ker pojdi v P., da te pomirijo in da bo spet vse ok. Držim pesti user posted image ....

Glede pogovora o božičnici, pa so meni ravno danes sporočili iz službe, da se božičnica šteje v osnovo, ampak je pa važno da jo imate prikazano tako kot je treba-kot božičnico, ki v tistem mesecu za toliko zviša osnovo plače. Torej če imate fer delodajalce, vam gre v skupno vsoto tudi božičnica! Regres pa res ne gre....

Upam da ste vse uredu in da boste lepo preživele ostanek dneva...

Pa pa

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
10.12.2007 17:49:44   
Marusah
Larisa, se pravi, da se in božičnica in 13. plača upoštevata pri osnovi za porodniško? Jaz sem namreč zaposlena v domačem podjetju in ne vem ali naj si dam božičnico in 13. plačo al ne?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
10.12.2007 17:55:19   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Larisa, se pravi, da se in božičnica in 13. plača upoštevata pri osnovi za porodniško? Jaz sem namreč zaposlena v domačem podjetju in ne vem ali naj si dam božičnico in 13. plačo al ne?

Ja, oboje ti gre noter user posted image , samo regres ne!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
10.12.2007 17:58:24   
nizy
LARA- raje se po pojdi pokazat v P,da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
10.12.2007 18:08:19   
nizy
No ,jaz pa kolebam med nakupom nove posteljice ali rabljene. Rabljena posteljica z jogijem vred , mere 70*140  stane 150€. Nova pa z malo cenejšim jogijem cca 200-210€(Lip Poljčane). Seveda cene so akcijske.
Mislim,da bom kr novo kupila.Kaj pravit ve?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
10.12.2007 18:45:25   
MetiLu
Nizy, če ti ni tak finančni problem, kupita novo posteljico ali pa vsaj jogi. Jaz si ne predstavljam,da bi svojega novorojenca dala na en star jogi, na katerega je že en drug lulal gor user posted image  Upam, da tole ni preveč trapast izpadl. Midva sva kupila posteljico Filip od Lip Poljčane in komaj čakam, da jo postavivauser posted image  

Lepo da eni dobite tudi božičnice, men še plače ne znajo obračunat tko kot je treba user posted image  tale petek dobim nakazano plačo za november pa še prevozne str. za oktober... Ah, z mojo porodniško sem se tko al tko že sprijaznila, znašala bo borih 300€ (ker sem zaposlena komaj od septembra), zato sem bila pa do zdej bolj pridna z varčevanjem, da bo življenje teklo normalno naprej user posted image

Lara, kako si zdej, kej novega?

Arianna, ti pa le pejd počivat, jest sem po spancu videla, kolk zelo sem bila utrujena. Lahko bi rekla, da sem danes že ko rožca (če odmislim otrdevanje trebuščka).

Midva sva se nabasala s poznim kosilom, zdej se grem pa k srčiju stisnit, da se hrana poleže user posted image  user posted image

Lep večer, vas pridem še kej prebrat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
10.12.2007 18:47:54   
Marusah
Larisa, hvala!

Nizy, to pa res ni nobena razlika v ceni - kupi novo. Posteljico bo user posted image  imel kr nekaj let, tako, da tistih 50 EUR tut ni tak velik. Ne bi rekla, če bi bla rablena posteljica zelo ugodna.... ne vem no, odločitev je tvojauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
10.12.2007 18:54:51   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Nizy, če ti ni tak finančni problem, kupita novo posteljico ali pa vsaj jogi. Jaz si ne predstavljam,da bi svojega novorojenca dala na en star jogi, na katerega je že en drug lulal gor user posted image   

user posted image user posted image user posted image  ta je dobra!!! Se pa čist strinjam s tabo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?