Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 12:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo to, da ste pršaltale na svoje. Sam ve še ne veste, kwa je še men vse obljubil za danes. se mi zdi, da bo kar mal prej pršu iz šihta.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 12:37:43
|
|
|
|
KAHLO
|
taaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk....moj.službeni comp....me na nobeno stran z neumnostmi ne pusti.....še dobro da ne ve za rr Kaj se pa tiče naših lepot in manekenov doma,pa se strinjam s tabo jazzzzzzz27, saj se ne moraš upret..... to morš enostavno ker so pravi cukri Gantar BO PA DANES VSE REKORDE PODRLA jazzz27 daj hitr najd en pokal za tu zraven prpopat Drgač pa.....nam ta naša Gantar....kr ornk lušte dela.................daj nam povej....kaj bosta ...bo počel s tabo sem prav firbčna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 12:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
veš KAHLO... bolje da ne povem, ker mi boš fouš...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 12:54:21
|
|
|
|
jazzz27
|
TAKOOOOOOOOOOOO!!!!! sem ga kar namesto tebe KAHLCA!! Ti drgač pa gantar !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:02:09
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzz27 tak zaj pa me bo treba previt
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:06:44
|
|
|
|
jazzz27
|
mene je sam mal v hlačah, da nam ne bodo teme zaklenil!! sprašujem se kje so vse te naše nosečke matr nč novga..k je res kje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE! HVALA! Ampak je res, v M ne pričakujemo decembra ni nič novega. Nobene nove nosečke. Jst ne vem, a res vse čakajo Božička. Sam kot zgleda jazzz27, ga ne bo (edino, če je bil lanski to). Jsa upam, je to lanski in jih potlej prinese . Nam bojo pa Sv. Trije Kralji prinesli . KAHLO... ne ljubi se mi strani obrnit. aj mal poglej kolk je pa nas bork v januarju že in kolk jih kej navija. Poleg tega bom pa še jst mal navijala za vse nas borke: dajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:28:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja res ne vem kaj štrajkajo, k štraj je že bil, dajmo punce!!!!! KAHLCA, kolk časa pa že vi2 z že delata na bebici???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:44:33
|
|
|
|
KAHLO
|
Ma....jaz tud že mal cvikam...dda nas ne skinejo jah....jaz upam da se bo začelo kaj dogajat...sem tud gledala decemberke nič ne poročajo o svojih če pa naš seznam pogledate..........pa so same navijačice no saj ne le bo tako če so vse zagledale in so ....sam kakšne borke so še pa tud dobrodošle....al bomo sam me srečke nosečke januarja....pol me mal stavnice skrbijo.... Jazzz27.....midva delava od avgusta.....čeprav sva vmes ugledala magični ... se je vse skuapaj žalostno končalo...tako da upava da bo naslednja trajala vse do rojstva zdravega otročiča....sicer sva ugotovila da pri oplojevanju nimava težav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:46:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja sej ta je od lanskega leta, ker nevem, če bi ga že lahko avion !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:52:20
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 04.01. - Veki_222 05.01. - Sončnica24 05.01. - MATEJCK 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
- gajka
- Lea2007
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:54:16
|
|
|
|
jazzz27
|
KAHLCA vidm, da si ti šele na konc seznama, si si dala fore kaj??? ti, ti!!!! sej je prov, pol boš pa že na začetku presenetla, da si srečka !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 13:57:50
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzzz27......DA SE TI RJEČI POZLATE, IZ TVOJEGA POSTA V BOŽJE OČI IN UŠESA NAJPREJ SI morma z mojo na čisto prit..., da bom se lahko srečala s tetko O (in bova z , tak da se bo samo kadilo za nama)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:02:31
|
|
|
|
jazzz27
|
Pr men je tud vse tako hecno!! Sploh ne vem, če mam to * O, čist mi je vse zmešal!! Ved, da ko nisva delala sem zmeraj mela to sluz, zdej pa! čist adijo!!! Komi čakam, da so kaki rezultati!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:10:09
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzzzzzz27.....nevem jaz zdaj na vse skup gledam tako.....najprej sem full vesela da je prišla po posegu prva , in da je g rekla da je moja svetinja tam spodaj , zdaj bom srečna če bo ta tečka prišla na najmanj 30 dni ...., glede teh znakov okrog O ja pa tako .....jaz včasih tisto cenjeno sluz mam, včasih pa ništa...skratka ne vem kdaj točno mam O (včasih se mi zdi da takrat k me mal špika pr jajčnikih), ampak tud to ni mus da je zmeraj znak za to O.....zato sva se kar lepo odlučila...da k bo se ta druga poslovila....začela vsak drug dan na polno , ker itak si morjo tud opomočt....da so pol bl agresivni na jajček.............Jaz vem da bom verjetno bl živčno vojno tolkla ko bom zagledala , ker si ne želim še enkrat pri g....slišat tistega njenega groznega stavka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:11:13
|
|
|
|
KAHLO
|
drgač pa jazzz27.......ti še imaš samo 3 tedne za čakat jaz pa 7
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jst vam želim, da bi čimrej ugledale . Ker zdej je pa konc zaj..... Jst hočem bit srečka in bom. Ve pa tudi zato veselo na delo , pa obvezno spodbujat, da bomo januarja bile happy. Sam me je pa strah, da se ne bo zgodilo to, kar je že jazzz napisala, da ne bo sluzi ob O... . Punce fajn bodite pa lep vikend vam želim z velik in . PA-PA
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:18:37
|
|
|
|
KAHLO
|
evo gantar gre spet v actionnnnnnnnnnnnnnnnn, zihr se je zdaj upedenala, oblekla svoj nigleže se vrgla na postlo š šampančkom v rokci in čaka no če bo pa danes potres pa vemo kdo je povzročitelj ja sam treba je kvalitetne dobit...pa bomo vse srečke , jaz tud hočem bit....pa mi je vseeno klko se bom zredila ....pa če bom vsa hodla okrog in bruhala...saaaaaaaaaaaaam da bova konc drugega leta štručko držala v rokcah...........k si jo res tako želiva k ve vseeeeeeeeeeeeeeeeeee a mislte da deda mraz to tud bere
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:32:58
|
|
|
|
jazzz27
|
ja, jaz sem mal v prednosti!!! Glede te o je pa tako ! Mene res nč ne špika al pa kar koli, sej nev kva!! Samo spomnm se velik nazaj, da sem mela tisto sluz, zdej pa nč!!! Mi2 tud kar na vsake dva dni, če ne včas kar vsak dan !! Sej to je kar ok!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:45:47
|
|
|
|
jazzz27
|
nastavlačka!! Ziher je akcija pr nih doma!!!! KAHLCA, jaz sem prepričana, da , pa da smo na spisku!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 14:52:19
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzz27....jaz jo že od odzadaj gledam.....me je že šišnila.....dobra je ta naša gantar, nimaš kaj ta si pa zasluži da jih faše črtice mislim .........halooooooooooooooooooooooooooooooooooo Pa še to ti povem ti se čist nič ne obremenjuj s to sluzjo ker jaz je tisti mesec ko sem zagledala tud nisem imela....ta zanositev pa nosčenost....je od vsake posameznice različno.........tak da ....ti oz. nam čist druga ne preostane kot da pridno in se pustimo presenetit res............boš vidla.....s se še borba komaj začne jaz vem da bom najbl srečna k bo v rokah držala zdrav čudežžžžžžžžžžžžžž p.s..edino to bi pa priporočila....da mogoče kdaj pustita kakšno pavzo...da se uspe municija napolnit in se nagnetejo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 15:03:16
|
|
|
|
jazzz27
|
ma ja itak!!! sej je res vsaka drgač!!! Tale naša ganter je res kar ušla!!! veš, da se sploh ne obremenjujem kaj preveč s to sluzjo, ker me je že kar mal minilo skoz na to mislit!! zdej z lubijem že čist rutinsko , ker se res nima smisla ubijat s tem...ker mam cse zmešane cikle, vsakič mi mal zamudi, tako, da si sploh ne znam predstavljat kdaj mam O...bom ta mesec pa pod mikroskop gledala, če bo kaj iz tega !! Ja pr vas bo pa dans suša, ko pr nas . Sploh si ne predstavljam oz. si, kako bo, ko bom imela štručko pri sebi!! komaj čakam!! Mislim, da bo to lepa nagrada!! Komaj pa čakam na ponedeljek, da vidim kaj bo pri dr.!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 15:09:30
|
|
|
|
KAHLO
|
Jazzzzzzzzzzzika27 ja verjetno boma midve res danes sušo trpele....no edino če moj na poti do štajerja v kak zavije....ampak glede na razmere zunaj....sem jaz bl zato da prideva čimprej na štajer Maš prav ja mormo se prepustit toku dogodkov pol te v ponedeljek ne bo dost na rr...... ..no le lepo zrihtajta...pa imaš da poročaš navijam za vajine da se bodo čimbolj odrezali Miška jaz zdaj šibam....lepo se imej....in prec k pridem spet do enga compa......se javim....... čavčiiiiiiiiii pa ne jokat preveč pridem hitrrrrrrrrr nazaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 15:14:57
|
|
|
|
jazzz27
|
ja tud ti se lepo mej, veš da poročam kaj bo v pondelk nastal!!! ti se pa tudi kaj oglasi na RR!! Pa velik
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 20:29:10
|
|
|
|
LuNa73
|
babuške, tule pa človk rabi že ene ornk pamperske .... zakaj bi temo zaklenl? sej je pa to ogrevanje za hip hop v januarju .... se vse navezuje na ne pričakovanje Ve sam veselo In ja, človek na začetku ko vas bere pomisli na
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?