|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.12.2007 22:19:18   
Anuš
Klea ima virus, ki se mu reče bolezen ust, dlani in podplatov. Klinični znaki pa so mehurčki po teh delih in po ritki. Na moje začudenje je zdravnica rekla, da zdej razsaja vse živo. Je fejst nalezljivo za otroke dokler so mehurčki in gre šele v pon v vrtec. Odrasli se pa lahko malo slabše počutijo. Klea se drgač počuti odlično in vsa ponosna kaže na "pikice"user posted image user posted image user posted image . Je bla pa ful fora, ko ji je zdravnica s palčko pogledala v usta in je Klea začela panično jokat. Pa mi ni blo nič jasn. Pol pa, ko smo bli že doma začne govort, da ji je teta zobe umilauser posted image user posted image user posted image . Zadnje dni si namreč noče zob umivat in se upira 100/uro. In je zdravnica rekla, da ma revčka razjedice tudi v ustih. To pa valda tamalo peče...

Tananejka:
zakaj sem držala pesti? Dej no, ne nas matratuser posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
5.12.2007 14:06:56   
Peli
Še tukaj čist na kratko...

Jest sm bla danes na pregledu in je z našim user posted image  zaenkrat vse v redu, je čist dost velik. Potem, sm šla še po zadnjih nakupih, seveda sm še za dojenčka kupila nekej za Miklavža user posted image . Sm pa srečevala ljudi, k jih že po 100let nism vidlauser posted image , sm se načvekala...

Žaži - pač če ni šlo 1. pa bo 2.!!!

Tananejka - no, povej že, zakaj gre!

Anuš - upam da se Klei hitro pozdravijo pikice!

Pa ne pozabte zvečer Miklavžu nastavt!
LP user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
5.12.2007 19:23:49   
tananejka
Joj Anuš pa Peli, kolk sta pa vidve firbčniuser posted image user posted image user posted image

Evo zdej vama pa povem: naše šitake lahko od včeraj kupite tudi v Sparu (po moje so zaenkrat samo v Intersparih, kasneje pa UPAM, da bodo povsoduser posted image ).....delamo na tem. Včeraj smo imeli prvo dotavo in je bilo vse OKuser posted image . Dela nam ne bo zmanjkalouser posted image

Klejči naj se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image , pa faca mala, da se je tkole zjokala pri zdravnici. Ja, sej ma prav, kaj ji pa po ustih šari, če jo pa vse boliuser posted image . Anuš: pesti lahko zdaj spustišuser posted image user posted image user posted image . Pa gelj, da navš v soboto ob 24 domov silila, ker te ne bom spustilauser posted image . OK?
Jaz sem mojmu zabičala, da v nedeljo NE bo delal, ker mora pazit na otroke VSAJ do 11ih, ko bom jaz spalauser posted image user posted image user posted image .

Peli: SUPER, da je s user posted image  vse OK in da raste po "tabelci". RES lepo slišatuser posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa jutri službeni (novoletni piknik), v soboto ob 10ih pa imajo punce v moji službi Dedka mraza.....bo kar pestro v decembruuser posted image

BAJBAJuser posted image user posted image user posted image user posted image , samo še 3 dni do zabaveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
5.12.2007 20:14:49   
Anuš
Tananejka: Aaaaa to je blo... Fino, da ti gre vse po načrtihuser posted image user posted image user posted image
Pa še zmeri ne vem kdo pride. Da vidim kolk keša moram s sabo metuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sej ne- samo firbec me mal matra...

Peli: A si mela kej posebnega v mislih, ko si rekla, da naj zvečer Miklavžu nastavmouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3504
5.12.2007 20:23:39   
tananejka
Anuš: ti kar vzami mal več....za rezervouser posted image user posted image . Sej se sam hecamuser posted image
Pridemo pa: Žaži, Beti1, Katjandraž, ti in jaz.....a si zdej zadovolnauser posted image ?

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
5.12.2007 21:22:08   
katjandraž
Hej, punce!

Moram izkoristit priliko, k je user posted image  dežuren in lahkobrez slabe vesti na RR visimuser posted image . Ja, tudi jaz komi čakam sobote. Se po 100 letih spet vidimo!user posted image

Bom pa kratka, ker imam Andraža na sumu, da je zdaj on škrlatinko fasal, bom videla, kaj bo noč prinesla. Nekaj kašlja, pa ko sem ga odnesla v posteljo, se mi je zdel nekam topel, pa jezik je imel hudo sumljive barve.user posted image  Sploh mi ni jasno, kaj bom naredila. Simon ima neko preverjanje v službi in ga zelo težko ni, jaz sem bila pa po 10 dnvih zdaj samo 3 dni v službi. Za znoret! Mogoče se bo pa čisto ok zbudil. Srčno upam.

Jutri dobimo nov avto!!!user posted image  Smo ga včeraj zaarali, jutri pa ga gremo iskat; Simon bo končno spet prišel do svojega avta, in sicer si je izbral Megana karavan, starega leto in pol. Upam, da bo vse ok. Popoldne pa vodovodar pride še neki na bajto pogledat, da začne drug teden delat, pa streha naj bi se delala drug teden. Zdaj že 1 teden vse stoji in mi gre ful na živce, k se nič ne dogaja, zima bo pa 1,2,3 tuki.

Danes nas je že obiskal Miklavž in sta bila mala ful veselauser posted image . No, Ana niti ne, Andraž pa. Dobila sta sadje, sladkarije, adventni koledar, ..., pa še vsak 1 komplet senčnikov za na šipo v avtu, Andraž Carse, Ana pa iz ene risanke, pa bi bilo boljše obratno, ker jima je bilo tako všeč. Pa Anča je dobila še voščenke, tiste, ki so v plastičnem ovitku, Andraž pa en kompletek od Puja (svinčnik, šilček...), pa tudi tukaj bi bilo boljše obratnouser posted image .

Peli, super, da je dojenči ok!user posted image Jaz sem ravno danes odnesla vse nosečniške obleke sodelavki, ker jih ne bom več rabila, pa spotoma sem še sosedi ene hlače dala, mi je ravno danes povedala, da pričakujejo julija 3. otročka. Je pa mene malo "panika uhvatila", sem namreč 1. mesec brez tabletk in sem pričakovala ful močno M, sem imela pa samo 1 dan normalno, potem pa ful malo. In sem ravno včeri delala test, za vsak slučaj, pa je bila samo 1 črticauser posted image . V bistvu vem, da imam 2 otročka čisto dovolj, da se jima lahko posvetim, če  bi se nama pa kaj zalomilo, bi bila pa zelo vesela. Bi imela še enega, ampak ga ne bom. Tako je to. Mogoče mi naslednji mesec celo rata mireno dobit, ta mesec pa ravno zdravnice ni 10 dni. Edina šansa mi je 31.12. dopoldne, ker samo takrat delajo konec meseca, ko naj bi jaz spet imela M.user posted image

Anuš, upam, da bo Klea čimprej ok! Res zoprna bolezen. Naša ima danes samo glivce po luliki (spet!!! je bila cele 3 dni v vrtcuuser posted image ), pa je ful revca, kako mora šele bolet v ustihuser posted image .

Grem malo TV pogledat, potem pa spat, če bo Andraža slučajno kaj matralo ponoči. Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.12.2007 12:44:44   
Anuš
Klea uživa z očitom na bolniški. Mehurčki so že zginl, tko da nimamo več problemov pri pranju zobkov.

Katjandraž: se strinjam, da je najboljš da se "ponesreči"user posted image user posted image user posted image . Srečno vožnjo Simonuuser posted image

Dons sem si oprala zjutri lase, pa sem kot petardauser posted image . Upam, da se bo do sobote poleglouser posted image .

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.12.2007 13:33:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Dons sem si oprala zjutri lase, pa sem kot petardauser posted image . Upam, da se bo do sobote poleglouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.12.2007 21:05:39   
Anonimen
Mene v soboto ne bo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.12.2007 22:52:33   
Peli
V glavnem bom dobla pouser posted image zditis.
Napišem res roman -i n glej ga user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
7.12.2007 7:46:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.12.2007 9:44:22   
katjandraž
Žaži, kaj ti to nas hecaš???user posted image user posted image user posted image   Sej se vidimo jutri, a ne?!user posted image

Grem malo pospravit po vrhu, potem pa še malega bronhitičnega sinka malo pocrkljat in nato na šiht, deda pa pride Andraža čuvat.

Peli, ne se razburjat, škoduje user posted image ! Hec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.12.2007 11:46:44   
beti 1
Pozdravljene!

Vsem bolančkom želimo čimprejšnje okrevanje!!! user posted image

Sobota: Žaži, kaj je zdaj to????????????????????????
Upam, da nas res samo hecaš, da te ne bo. Če se bojiš vožnje domov, lahko pri meni prespiš do jutra, bom sama. Moji fantje gredo namreč na tolminsko po Miklavža. Sem se po tehtnem in dolgotrajnem premisleku odločila za našo fešto.

Tananejka: zdaj moram pa res nekje najt te vaše gobe in jih probat, tud če nimam še nobenih izkušenj s kuhanjem gob.

Anuš: prava mala navihanka tale vaša Klejči. Le po kom je to pobrala!?user posted image user posted image
Jutri bom brez avta, a je kakšna možnost, da me pobereš na poti na žurko?

Katjandraž: srečno vožnjo!!! user posted image
Držim pesti, da bo Andraž kmalu boljši. Pri nas tudi oba neprestano smrkata in kašljata, enkrat več, drugič manj. Je pa velika razlika zdaj ko imata sredi tedna en dan "dopusta" in ju čuvajo babice in dedki. Od takrat še nista imela vročine. Če imaš le kakšno možnost se za kaj podobnega zmenit, vsaj za prve tedne po bolezni, bi ti močno priporočala to varijanto. Je pa ta dan pri nas namenjen predvsem počitku.

Miklavž: je bil pri nas zelo priden, je obema skupaj prinesel Lego vlakca Tomaža, pa še dedek ju je včeraj pazil, da sta se lahko cel dan s tem vlakcem igrala. V sredo je bil sicer Žiga nekaj časa zelo žalosten. Smo šli gledat Miklavža v center peš in mu lepo razložim, da moramo it brez ustavljanja, ker bomo sicer Miklavža zamudili. On pa se je kot ponavadi, ko se nečesa zelo veseli, vtaknil v vsako zanimivo stvar in našel 101 stvar, ki jo mora še pogledati, narediti,... V glavnem kakih pet minut se je spet deru v Tivoliju, preden mu je potegnilo, da bo na tak način Miklavža čisto zares zamudil. No potem sva končno prišla do centra (Blaž in user posted image sta šla vmes po svoje nazaj domov) in videla Miklavža, vse dogajanje mu je bilo zelo všeč, je bilo pa za veliko staršev zelo neprijetno, ker so imeli samo 100 daril, otrok je bilo pa doli kakih 300. Žiga je bil eden tistih, ki so ostali brez. Še dobro da bo jutri imel tudi pri starih starših Miklavža, če ne ne vem, kako bi ga spravila domov. Je pa na koncu od angelčka dobil mandarino, ki jo je nosil celo pot domov kot zaklad.

Sicer ni pri nas nič novega, samo nekaj naokoli letamo, enkrat ima eden nekaj, drugič drugi. Pa še mala dva na telovadbo,... Zdaj sem doma, ker sem zjutraj v vrtcu predstavljala svoj poklic, sem "pozdravila" ene 20 medvedkov in dojenčkov. So se me nekateri od začetka kar malo bali, potem so me pa skoraj zadušili, ko so se drenjali okoli mene, da bi njihove prijateljčke čimprej pozdravila. Sem že povabljena tudi za naslednje leto.

Evo moj romančič. Še nekaj za službo na hitro naredim, potem pa moram že po mala dva v vrtec.

SE VIDIMO JUTRI!!!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
7.12.2007 14:09:22   
Peli
Upam da mi danes uspe user posted image .

Ja za Miklavža je bilo res pestro. Pri nas mamo v glavnem samo Miklavža in vam povem da je blo vsegaskupaj kar malo preveč... . Dobil je na vsaj 10. koncih, v nedeljo pa imamo Miklavža še v gasilnem domu - občina časti. Včeraj zjutraj je bil še čist zmešan in je delal samo "pakok" - parkelj, vse mu je parkelj prinesu, potem je še oponašal parkelne kako se derejo, pa da sta ga z atijem božala. No edino za motor na akumolator pove da ga je prnesu "klauš", ta mu je najbolj všeč, se vozi zaenkrat samo po stanovanju in se samo zaletava, mislim da bomo kmalu ostali brez vseh vogalov, omare mamo pa na srečo same stare, tako da jih ni škodauser posted image . No od vseh igrač pa so trenutno še najbolj zanimive lego kocke, čeprav niso od Miklavža, ostalih igrač je že nekaj "razmontiral", nekaj pa smo jih kar pospravl, ker je še premajhen zanje.
Včeraj pa sm peljala  bratranca v bolnico na Jesenice na ene preiskave, seveda skupaj z Aljažem in je bil že obupen, saj smo skoraj 2 uri čakali, na srečo sm s seboj vzela tudi mojo staro mamo in ji potem Aljaža namontirala v voziček, da sta šla vn... No, nazadnje se je še tisti zdravnik kregal, kdo takega otroka pošlje na CT...sm že misnla, da ga sploh vzel ne bojo...ma sm bla že kar živčna, upam samo da bo imel dobre izvide...oz. da ni kej hujšega.
Potem nam je teta častila kosilo, doma pa sm imela cel kup dela, zvečer še obiske...pestro.
Komaj čakam malo miru, sicer ne vem kdaj ga dočakam user posted image . Danes zjutraj sva bla pri moji sestri, sva mogla it še po Miklavža, popoldan moramo še k moževi sestri, jutri imam čiščenje, pa dobr bi blo še dopoldan kaj spečt, popoldan praznujemo...v nedeljo pa še Miklavž v domu...upam da bo drug teden malo bolj umirjen, čeprav ima moj bratranec rojstni dan, in sm mu oblubila torto, zravn hoče da bo imu gor številko 10, ker on noče bit star 5 let user posted image
user posted image
Trenutno moj mali spet spil, upam da bo tud zvečer priden s spanjem...mamo zadnje čase kar probleme zvečer. Seveda je za vseskupaj kriv moj user posted image , ker ma pač slabo vest, če čez dan ni tolk z Aljažem in ga potem zvečer crklja. Mislim da sta vedno večja zaveznika, jest sm pa ena zoprna mami user posted image .

Katjaandraž - si pa prav dobr napisala user posted image . Torej upaš da se vam zalomi, da dobite še enega user posted image ? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anuš
Peli: A si mela kej posebnega v mislih, ko si rekla, da naj zvečer Miklavžu nastavmo

Ja  Anuš PEHAR !!! in nč druzga! user posted image

No, jest upam da ste se zdej pozdravl vsi. Katjaandraž - vam želim srečno vožnjo z novim avtomobilom. Jest pa se morm počas spokat kuhat kosilo.

LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
7.12.2007 14:12:23   
Peli
Še to punce, če se več ne javim -
 Uživajte na zabavi, ne napijte se ga toliko, da nebi vedle zase, pa še enkrat UŽIVAJTE, pa name se spomnte k bom mela celkup obiskov user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
7.12.2007 18:48:08   
Anonimen
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sm vas naheeeecala  user posted image komi čakam juter da užgemo kako hudo debato user posted image
Katjandraž a ti se pogovarjaš z mano?????? user posted image user posted image user posted image  Sm že misla, da si me skenslala user posted image

Peli kdo je šel na CT- Aljaž al bratranc??

Beti user posted image  ti si faca...a dab šla kr k teb spat user posted image ...pol se me še cel tedn neb znebila k bi korenine pognala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne ne bom šla kr počas lepo z avtekom domov...sam pit pa nebom smela žal nč user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
7.12.2007 20:09:04   
tananejka
Čau punce!

Mi smo imeli nezgodouser posted image . Z Alino sva 24ur preživeli na opazovanju v KC (pediatrični oddelek). Padla je po stopnicahuser posted image . Na srečo je vse OK, nič polomljeno, nobene buške, ni bruhala ali bila nezavestna. Zgodilo se je pa zvečer pred spanjem, po  padcu je postala čist blede, prešvicana, omotična, sploh ni mogla glave gor držat......tak hud šok je doživela, da smo mislili, da gre za pretres možganov. Slikali so jo in je vse OK, tam sva pa preživeli noč bolj ali manj na mojo željo....so nama dali na izbiro, ker ni bilo nič hujšega. Med divjo vožnjo user posted image  sem klicala prijateljico, da obvesti v KC, tako da so nas že čakali in smo bili takoj na vrsti. Uglavnem je bilo pa grozno, življenje se mi je skarajšal za nekaj dniuser posted image , ker je bila nekaj časa čisto zmedena. Dvojčici sta baje doma jokali kot dežek, ker sta se tako ustrašili za sestrico.
Ko so naju sprejeli je imela pa žurko do 23ih, kot da se ne bi nič zgodilouser posted image . Morm še povedat, da so vsi od A do Ž ful prijazni, vse ti razložijo in te pomirijo. Edino spala nisem nič, ker nimajo drugega kot stoluser posted image , amapak ni panike samo da je moja Alinčika dobro.
****tiš pa te glupe stopnice v tej sfaljeni bajtiuser posted image . Jutri gremo sicer kupit dvoja vrata, ampak še zdaleč ne bo zavarovano tako, da mala ne bi mogla past....bi mogli komplet štenge ven zabrisatuser posted image . Ne morem vertjet, da nam dvojčici nista nikoli odleteli, potem nam pa Alina (pa je samo ena) - jezna sem tudi naseuser posted image  

Miklavž: tudi pri nas se je oglasiluser posted image

Grem spat za soboto pa vam še sporočim kako in kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
7.12.2007 22:06:49   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Peli kdo je šel na CT- Aljaž al bratranc??

Bratranc.

Mi smo končno obhodili vse "Miklavže".
Vmes smo še v Qulandijo mal pokukal, si je šel ati čevlje kupit, midva pa sva tačas malo raziskovala, sicer pa ne vem kdaj mi bo končno uspelo vse pregledat user posted image , no drgač bolš da ne, k potem spet zapravljam...

tananejka - samo da je s tvojo punčko vse OK.
Mi smo težavo s stopnicami delno rešili, imamo povsod vrata, na katere je mož namontiral avtomat, da se vrata zapirajo (prej je pes odpiral vrata in je blo vedno vse odprto), mamo pa to srečo da teh kljuk Aljaž zaenkrat še ne doseže, res pa je tudi to da po stopnicah dol ne upa, se vedno hoče nest, gor pa gre že kar lepo sam, vendar jaz vedno hodim za njim.

Vam povem kaj moj mož zdele počne? Sestavlja policijsko postajo iz kock user posted image .

No, lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.12.2007 10:31:49   
Anuš
samo na hitro, ker šibamo po smrekco. Klea ji pravi moja mikauser posted image . Beti1 velja. Te pokličem, da se zmenva.
Tananejka: SAMO DA JE VSE OK! Alina ma srečo, da ima tolk skrbno mamicouser posted image . Vse je v redu, probaj čimprej pozabit.

Se vidmo Žaži. Mrhauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.12.2007 10:50:25   
Anonimen
Tananejka hvala Bogu da se je vse dobro končalo....ojoooj...mene bi pobral. Ko sm zvečer prebrala... sm se kr mal zamislila če bi se mojmu Aljažeku to nardil....in sm sanjala, da mi je z nekega starga mostu dol padu v vodo....sm se čist adijo zbudila. user posted image  Sam, da je vse ok user posted image

Peli: Ajaaaa ok...sm narobe razumela..tko BTW 1x preiskave na CT(računalniška tomografija) prejmeš toliko sevanja kot če bi ga v 4 letih v naravnem okolju. Zato je dobro delati le te kar se da poredko. No to sm se v šol naučila user posted image

Ja nč babe se vidmo ne.....študiram kaj bi si dans gor dala...kr bikinke z omino ruto...al bi kr v skibucih pršla user posted image user posted image user posted image user posted image ....vem pa, da mora bit komot, da bom lahk mal zadensala...bo najbolš da pridem kr v firtohu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js pridem kr pred Koloseja...sej bom itak Katjondraž klicala kako in kaj.

paapaaaa

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
8.12.2007 19:38:16   
beti 1
Arena Vodafone PRIHAJAMO!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.12.2007 9:18:42   
Peli
Kaj pa je zdej a bo katera kej poročala, a še "k seb" hodte? user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.12.2007 10:26:34   
Anonimen
kuuuukuuu user posted image

Js sm prišla domov živa in zdrava v 40 min, je bla avtocesta čist prazna skor.
Ja učer je blo pa fuuuuuuuuuuuul fajn..a ne punce? Smo se načvekale user posted image  Fajna družba, pijača in jedača.

Ps. Punce mene je včer za sosednjo mizo en dec cel večer gledu...tko prav očitno, tko, da si nism domišljala...pol čez čas si je celo stol prestavil tko, da me je lahko direkt gledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Mi gremo v toplice (Topolšica)  paaapaa

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.12.2007 14:52:58   
tananejka
Helou!

....ja , včeri je bilo pa res super. Malo smo se natelovadile na bowlingu, potem smo šle pa papcatuser posted image . MMMMM je bilo dobrouser posted image . Zdej se moramo pa prej dobit....bi bilo super, da imamo eno srečanje s tamavčki?user posted image
Sem vesela, da sem spoznala še Žažiuser posted image user posted image user posted image

Žaži: ker te je gledu? A tam na tvoji levi, ko sta 2 sedela. Njiju namreč poznam....iz košarke. En je trener, drugi pa sodnik....na koncu je še en sodnik prišel.
Uživite na plavanjuuser posted image

Alina pri nas pančka že skoraj 2 uri, ostale user posted image  smo pa postavile smrečicouser posted image , oziroma jaz sem jo sestavila, dvojčici pa okrasili....pa jima je zelo dobro uspelouser posted image ....drugač smo pa dopoldan malo pucali stanovanje.

Zdej grem pa še jaz malo ležat......ko se bom fino naštimala na kavč me bo poklicala Alina....tko je skoraj vednouser posted image . Ona že ve kdaj se mora zbudituser posted image .....Je pa sama zaspala, tko da naj ji bouser posted image

PAPAuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.12.2007 18:40:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Žaži: ker te je gledu? A tam na tvoji levi, ko sta 2 sedela. Njiju namreč poznam....iz košarke. En je trener, drugi pa sodnik....na koncu je še en sodnik prišel.

Ne ne...tam ona miza za vama (Katjandraž in ti)....je bla ena druščna..in je bil tist mški zlo vztrajen, čeprav sm ga namerno ignorirala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.