|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
22.11.2007 10:01:44   
Anonimen
Ojla, malo sm tud jz zaštrajkala, k je mala dobila dodatna 2 zobka spodaj in je tak kažin. V ponedeljek opazim pač špičko zobkov, ponoči pa nismo spali. Čez kako uro je začela tudi ona šmrcati, ajoj še to se mi manjka. Včeraj mi je cel dan tulila, vse si v usta tlačla karkoli je dobila v roke. Vmes sm jo malo zamotla, ko sm šivala (v bistvu se učila šivat po 7 letih na šivalnem strojuuser posted image , mi je tašča posodla), ma mi je kar ratalo obrobit pregrinjalo za na kavč. Samo še filing moram dobit.
Popoldne se je moj malo ukvarjal z njo, nč ni pomagalo kr je samo meni hodila, proti večeru sm že taka zgledalauser posted image user posted image . Minula noč je tudi bla pestrauser posted image . Malo jo zamotim, pa kaj kmalu obrne k meni. Še vedno šmrca, ma hvala bogu da nima vročine ali kej resnega. To zimo si pa želim zarad user posted image , da ni resnih obolenj in skakanja pr dohtorjih.
Zjutraj ko me budilka zbudila, nism mogla vstati kolk so me kolki boleli na obeh straneh. Ni me nikoli bolelo, jokala sm od bolečine, da sm zaspala vmes, čez pol ure, pa mojmu kričala, da bo šiht zamudu. Končno pa ustanem. Še zdej me zaboli, ko po dolgem sedenju, ustanem. Ma kaj še bo.

Je pa mala ratala živi user posted image , nč se ne boji, ko ji rečemo ac, ac , ko prime elekt. radiator in ga gasne. Svašta!

Kasneje še kej natipkam

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
22.11.2007 13:49:35   
Anonimen
Lih ko mala spi, počivam tud jz. za danes si nebom delala dela, je vreme samo za spat. Niti kosila nism skuhala, nas je tast povabil. Za večerjo pa samo krompirjevo solato in ocvrt sir, pa adijo.
Ne da se mi več niti čakat. Da bi me vsaj luna primla, mislim, da je v ponedeljek. 2x sm šla čez rok in sprožili.
Aja MID ti si spraševala, če bo moj bil zravn; jz si silno želim, da je zravn, pa če rata, rata.  v  prvo sva bla mlada in glupa, pa je šel bolj ubogat prijatlje in svoje starše, da nima kej iskat tam, a želel si je. Nism ga silila. Po 6 urah rojevanja, je tulil na telefonu in pr mojih. V drugo sm ga kr poslal na šiht, mene pa dohtorca poslala na mizo. Tako da je bil na terenu, še nedosegljiv, ma na koncu je priletel 5min po porodu (k je trajal slabe 2 uri)
Zdej bomo pa vidli, fajn je če me prime ponoči, ko je vsaj doma. Očetovski bo vzel šele po novem letu, kr so zdej prazniki vmes, pa se nebo izšlo skupnih 15dni, odvisno kdaj me prime oziroma rodim.

Kako ste ostale rodile? 

KAROLINAuser posted image user posted image user posted image za uspešno odvajanje čez dan. Tako naprejuser posted image .
ONA upam, da je kej boljše.

Za vse pa pošiljam še user posted image user posted image user posted image , za lepši dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
22.11.2007 14:06:35   
karolina*
Hojla

Sem hitela nekaj pucat ta čas ku naša pupa spi. Popoldan imam spet inštrukcije, tako da ne bo časa nč nardit. En turoben dan je danes, ne? Ma če povem po pravici, meni taki dnevi včasih prav pašajo.
MID, hvala za vaš urnik prehranjevanja. Vidim, da imamo kar podobno vse skupaj, le da pri nas posamezen obrok kar traja in traja predno naša pupa kaj požre. Mi je prav smešna ko tako na široko odpre usta ko vidi žličko, da bi človek mislil, da je prav priden jedec. Potem pa tisto vse drži v ustih in predno pogoltne mine 10 minut. In potem je na vrsti naslednja žlička... No ma jo moram prav pohvalit, zadnja dva dni malo bolj hitro poje, tako da se prav čudim user posted image . Sej bo, sej bo. Je pa tudi naša živa ku poper in zvečer mi tako paše se vržt na kavč user posted image
ONA, lepu da si boljša. Js s trebušnimi "boleznimi" nimam izkušenj (tok-tok) razen ko grem na kakšno potovanje v Azijo- tam me pa vsakokrat kaj zagrabi user posted image . Ma to spada zraven, tako da se ne sekiram preveč user posted image
ANAKARIN- še malo, še malo, pa bo. Ena moja prijateljica ima rok 2 dni za tabo in jo tudi vsak dan tolažim, da bo kmalu user posted image . Jaz sem mojega imela pri porodu in si ne znam predstavljat, da ga ne bi bilo. Je pa bil moj porod tudi hiter (3 ure) in popadke sem čutila samo zadnjo uro, druge dve pa čisto nič, tako da lahko rečem, da sem imela lahek porod.

Se je zbudila naša pupa, šibamo malo ven zdaj, pol pa hitro kosilo skuhat in u "službo".

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.11.2007 12:59:03   
MID
Evo mene,spet pridna jaz .Ma če se samo ne hvalim! No,ma to je zato ker sem vesela.Sem danes rešila drugi obisk pri moji zobarci in in zadnji do naslednjega pregleda čez eno leto.
Saj ne toliko zaradi drugega,ma imam že po naravi tako slabe zobe,da sem bila prepričana,da ne bom vidla minute do zadnjega obiska.Je pa to vsekakor nobel tudi za moj žep,ker je to privat,vendar imam samo srečo,da smo kolegi,ker sem že par let nazaj šla k eni privat,ki bi mi vse plombe zmetala ven,ker so kao slabe in tralali tralala,samo da ona zasluži.Tale moja Sabina,pa mi je popravla samo tisto kar je treba.In vse drugo je baje ok.
Drugače pa tudi mi nismo minulo noč nič kaj preveč spali,ker tudi mojo malo razganjajo zobi.Ma,sej bo boljše.Raje vidim,da zdaj,kot januarja,ko moram nazaj v službo.
Ja,ANAKARIN,kaj čmo podoživljaš nosečniške radosti.Vse za ljubo zdravje naših .Sej bo boljše,boš vidla.Pa saj v bistvu že veš.Ti kar upaj na luno,tudi jaz sem,že 3 tedne pred porodom,pa se me je rahlo usmilila celo 4 dni prej.
Hmmm...moj porod...nebi te rada kakorkoli plašila ker si tik pred njim,vendar ker vidim,da si želiš vedet in da sta tvoja prejšnja dva bila bliskovito hitra,mislim da tudi v tretje ne bo daljše.
Jaz sem dobila prve popadke ob 9.30 zvečer.Moj je glih šel v nočno.Popadki so bili redni na 7 min.Ob 22.30 sem poklicala moža in je sirota prišel iz službe in me peljal v PO.Staršem nisva sploh omenila,ker sem imela občutek,da me bojo poslali domov.
Grem na CTG,popadki so bili bolj švoh,odprta sem bila 2cm,kot že 14 dni prej.Me pregleda dr.Jordanova,ki je mimogrede tudi moja osebna G.in pravi mojemu naj gre domov,ker še ne bo,ma do jutra bo
Me dajo dol v 1.štuk ležat,k eni ki je tudi čakala na CR.Se vležem,pa v jok in to samo zato,ker sem reva ostala sama in ker sem se bala,da moj ne bo prišel pravočasno. Tko ležim eno uro(dol sem prišla okrog polnoči)nakar postaja bolečina vse hujša,se pravi popadki že na 3min in pol.Grem gor,CTG še zmeraj ne zaznava nevem kakšnih popadkov,odprta komajda 3cm.Jordanova se okrog 2-eh ponoči odloči da je čas,me pošlje na klistir in britje,po3.uri ponoči,me poleže na porodno mizo in me priključi na umetne popadke.Šele ob 5ih končno izjavijo,da lahko pokličem moža(ki je mimogrede šel nazaj v službo).Pride mož okrog 6.ih,jaz imam popadke že na 2 min,odprta pa šele 4 cm.Pojačajo dozo umetnih popadkov.Mehur mi predrejo ob 7ih zjutraj,popadki že na 1min in pol,prekletiCTG sploh ne zaznava popadkov in jih mora moj revež merit.Toliko o tem zakaj jaz tej napravi ki jo konstantno omenjam ne zaupam,al sem pa jaz fenomen.
No,od tu naprej so sledile še kristusove muke naslednje 3 ure in pol in ob 10.37 zjutraj sem s pomočjo še dveh medicinskih sester rodila mojo ljubico,ki so jo mogle dobesedno potisnit ven.
Porod je bil res pretirano dolg,tamala sploh ni zajokala 2min po porodu,okoli mene je vladala splošna panika,jaz sem rotila mojega naj mu vendar povejo kaj je narobe in so tega reveža odganjali stran,kot češ,da je utrujena.Prvo oceno je dobila(po apgarjevi lestvici)5,naslednji dve pa 8.Imela je tudi desno roko ovito v popkovnico in ker ni migala z njo so mislili,da ima izpahnjeno.
Je bila pa drugače zelo velik otrok.56cm dolga in 4080g težka.
Problemi so pa nastali največ zaradi tega,ker se nisem odpirala.
Kakorkoli vzamem,mi ni žal za eno sekundo tega trpljenja in bi še enkrat šla skozi to.Vsekakor brez EA,čeprav sem šla na predavanje in se nisem odločola zanjo,pa tudi naslednjič se ne bom.Pa ne da se delam nekaj pogumno,ampak samo zaradi pogovora z mojo G.po porodu,ki me je postavila pred dejstvo,ali se zavedam,kaj bi se z mojim otrokom lahko zgodilo,če bi vzela EA,ki podaljša porod za cca.2 uri.Tako da...v bistvu od takrat več ne zagovarjam EA samo iz tega vidika in problema,ki sem ga imela jaz.
Tako,jaz sem se razpisala,si dala duška,ker sem s tem pisanjem vam lahko ponovno doživela moj najlepši dan življenja,pa čeprav fizično najbolj trpeč.
Upam,da bom šla lahko še enkrat skozi to.Ok,krajšega se ne bom branila .
KAROLINA super za tako kratek porod tudi tebi.Mislim,da se tudi ti nimaš kaj bat v prihodnje.
Lepo,da je tamala začela bolj jest.Kako pa kaj zobki pri vas?Je prišel še ta drugi na plano?Ti je prinesel tvoj kruh za tamalo iz naše pekarne?Je res ni boljše skorje za gulit dlesni,verjemi mi .Pa ne se bat,da se tamala nebi zadušila,zaradi večjega kosa,ki ga da v usta.Tako profesionalno ga izloči iz ust,ko ugotovi,da ne bo šlo,da ne moreš verjet .Probaj,no,če še nisi.Absolutno,pa bodi zraven.Jaz sem še vedno.
ONA kako je s tabo?Si že kaj boljše?
Nič,grem jaz počasi spat.Sem maloprej hotla pogledat našo debato,da se še o čem razpišem,ker vsega pa res ne ohranim v tikvici ,pa je napisalo,da strani ni mogoče prikazati.Bom spravla tale moj spis v Word,pa če ne bo šlo danes,ga pošljem pa jutri.
Ja,me je izučilo zadnjič .Kar je pa preveč,je pa preveč!
Fajn bodte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.11.2007 13:02:37   
MID
Naj vas spotoma samo hitro pozdravim.Tamala je šla malo počinit in sem skliznla z moji babyfonom v delavnico.
Moj zgornji prispevek je včerajšnji vendar poslan šele danes,je kopiran iz worda tako da so se vsi moji smeški in slikice zgubili.
A je tudi vam včeraj zvečer oz danes zjutraj nagajalRR?
Ala,se beremo še kaj zvečer.
Lep dan!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 455
23.11.2007 14:37:34   
Anonimen
Še sm tuuser posted image ,na pregledu sve ok.
MID imava isto G, dr. Jordanovo. Danes sva se naklepetale in nasmejale, ko sm ji omenila, če je še vedno fantek, ampak jz sm ji rekla "pištoljero". Me je zelo zanimalo, kr sm navabla en kompletek modro-bež barve z avtkom.  Potem klepetale o božičkih, dedku mrazu, o titovi omladini,... V glavnem naslednji pregled čez 14 dni v bolnici, če ne bo prej luna potrkala, ma neverjamem.
Ej MID faca si, da si napisala do potankosti o tvojem prvem porodu. Ti povem, da tudi jz nism zagovornica EA. Res so ble "kristusove muke" že pri prvem, da so mogli zaradi moje izčrpanosti, povlečt na vakuum. V drugo je šlo nekako hitreje, ma z EA ne občutiš tiste bolečine, ker so na koncu "en pljunk v morje", ko ti dajo malo bitjece v naročje.
Poznam par k so rodile z EA in so zaenkrat bile zadovoljne. Kar se tiče trajanja poroda;moja sestrična je v prvo rojevala 2 uri, v drugo pa 8. Tako da je pri vsaki drugače.

Mala je drugače malo boljša, večja pa je sumljiva, kr že 2 dni jamra, da jo boli trebuh in včeraj je začela sračkat. Danes so me iz šole klicali ( po kosilu), da joka od bolečine v trebuhu. Meni je povedala, da čim je pojedla pomarančo, da ji začelo slabit. Vmes so šli na zrak (a burja piha za pop....t), ji je bilo boljše, čim so nadaljevali pouk, spet bolečine. Ko smo pršle domov, sm ji dala tremoforčka v posteljo in zaspala. Zdajle obe spijo in upam, da ni fasala kako virozo.

zdej me pa čaka gora cunj za zlikat, papa

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
23.11.2007 17:24:08   
karolina*
Ej punce, tudi js mam dr. Jordanovo!!! Kaj ni ona najboljša zdravnica na tem svetu?????!!!! Ej, js je ne dam za nič na svetu. Je res carica, ena a s črtico, tako po strokovni kot po človeški plati. Kako zna človeka pomirit, kako se iz srca nasmeje vragolijam naših malčkov v trebuhu, kako se zavzame zate. Res krasna ženska. Jaz sem bila v porodnišnico sprejeta en mesec pred rokom, ker sem padla. Sicer se nisem nič udarila v trebuh, se mi je pa v dlan zapičil ključ od hiše in sem se ful prestrašila. Popoldan sem tako šla v P na CTG,  ki je zaznaval redne popadke, ki jih sploh nisem čutila. Tako sem ostala notri, vsa prestrašena kaj bo. No in k sreči je bila naslednje jutro Jordanova v službi. Sem si tako oddahnila, ko sem slišala njen smeh po hodniku. Tisti dan sem imela še cel dan redne popadke (čutila nisem nič), a po pogovoru z Jordanovo sem se nekako pomirila. Naslednji dan ni bilo o popadkih ne duha ne sluha in tako sem šla domov. Rodila sem pol en teden čez rok user posted image . Hočem povedat, da če ne bi bilo Jordanove, ki me je tako potolažila in me pomirila, bi verjetno takrat - en dober mesec prej- rodila. Res vse pohvale zanjo!!!!!
MID, že cel teden jemo kruh iz "vaše" pekarne in tista škorjica je res super za dlesni. Zobkov nimamo nič več zaenkrat, sem pa kupila čez mejo eno kremo Dentinale, ki je namenjena prav ublažitvi skelenja ob izraščanju zob. Jo ima ena moja prijateljica za ta malo in je ful zadovoljna z njo. Mi je nismo še probali.
Tako, grem zdej mal vaj pripravit, ker pride nečak na inštrukcije. Lepu se imejte, pa se tipkamo kaj jutri.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.11.2007 23:15:05   
MID
user posted image
Mi smo pa dobili 4.zobekuser posted image .Bravo mi.Spet se hvalimuser posted image .Ma kaj čem.če se pa imam s čemuser posted image .Sem tako ponosna na mojo malo!
Skratka dr.Jordanova je res ena zelo fajn G.na dolgo in široko,čeprav se mi je nekje tam na sredini nosečnosti malo zamerila.Ok;mogoče sem malo pretiravala ampak v četrtem mesecu sem jo malo okrog vprašala,če bi mi v poletju zaštartala bolniško,ker sem se vendar,vendar vozila dnevno 100km v službo in nazaj,pa slaba(ampak resnično slaba)pot v službo,pa me je zabila,(očitno je imela slab dan)da bi dan danes že vsaka rada bolniško že na začetku in da bo še vidla,jaz sem pa zatekala že ojoj-bog pomagaj.
Ni mi bilo ravno povšeči,vendar sem na koncu 4,meseca(vzrok službeni napor)začela krvavet.Šibala sem v porodnišnico PO,sprejel me je dr.Merlo in odredil strogi počitek,po obisku pri njej,pa je ona še kar oklevala,ker tega ni ugotovila ona.Imam kolegico,ki se vozi v službo vsak dan z vlakom v Ljubljano,hodi pa k dr.Merlu in ji je že prvi dan -pri prvem obisku predpisal bolovanje,ker baje to ni dobro za nosečnico.Haloooo?vožnja z vlakom ni primerna,vozit avto 100km po katastrofalni cesti pa jeuser posted image Ravno iz tega razloga sem se odločila,da pri naslednji nosečnosti zamenjam G.Vsekakor mislim prešaltat k dr.Merlo pa dobra Jordanova gor ali dol.Tudi meni se je zdela zlata do samega konca,če izključim ta primer.Moja nosečnost bo -če se bo le dalo potekala doma,kar se je očitno z Jordanovo brez komplikacij težko zmenit.Zato bom prešaltala.
Pa jo imam kljub vsemu za eno najboljših G.,da me nebi slučajno narobe razumele.
V tej firmi sem že 10 let.Vedno sem z vsemi virusi in anginami delala,pa zato nisem bila nikoli nagrajena.In moj moto je bil,da bom šla na bolniško s prvim dnem ko bom zanosila,pa mi ni ratalo.odšla sem šele po končanem 4.mesecu in to zaradi krvavitve na delovnem mestu.Ker me je sprejel dr.Merlo in ocenil,da nisem več zmožna za opravljanje svojega dela,ni hudič,da se me ne bo usmilil tudi drugič.Če ena punca v (2.mesecu ni sposobna se VOZIT z vlakom v Lj.,kako sem jaz osebno sposobna vozit avto 100km na dan.
Pa konec koncev sem!Princip je princip!Če mi rata,mi rata.Jebeš vse ostalo!
To je samo moje mnenje,zdaleč proč,da bi karkoli govorila čez dr.Jordanovo,ker je res zlata.
Živi bili pa videliuser posted image Probat ni grehuser posted image
Skrajno upam,da česa podobnega ne bom več doživela.Mislim na krvavitev na delavnem mestu.
ANAKARINuser posted image čestitam za zobke!Tile (zobki)junaki delajo mene tako srečno,pa sploh ne vem zakajuser posted image V bistvu verjetno zato,ker jih tako dolgo ni bilo.Pa veselim se,da bo lahko žvečla vso hrano,ki jo žvečimo miuser posted image .
Upam,da ti bo luna ustregla,kakorkoli si želiš.
Glede tvoje ta večjese sploh ne čudim.Mislim,da tale rota virus razsaja kar daleč okoli.Upam samo,da se ga bo čimprej otreslain da ne bo okužila tebe.To bi znalo bit nevarno.Razkužuj si roke kolikorkrat veš da  je pametno,ker se ta virus prenaša z rokami!Poslušaj me!!!
KAROLINAuser posted image sem zadovoljna da ste probali "našo skorjo".Z zobk pa nič ne obupaj,naša je dobila drugega po 10-ih dneh.Tudi tvoja ga bo v kratkem.Za zgornja dva sekalca pa...pričakuj jih po napolnjenem 1.letu.user posted image
To je zgolj moje mnenje,ti boš pa povedala ostalo.
ONA-kje si?Si vredu?Te že prav pogrešam!
REGLJA_tudi tebe pogrešam!Daj javi se kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 458
24.11.2007 11:01:58   
ona
Evo meneuser posted image
Sem po enem tednu driske končno malo boljša!V četrtek sem bla pri dr in dala blato,ampak izvidi bodo šele naslednji tedenuser posted image ,tako,da lahko še umreš zraven.Mi je dr rekel,naj edino ful pijem in pazim na higieno rok,potem bomo pa videli kaj bodo rekli izvidi.Je mogoče res tole kakšen virus ali kakšna okužba s hrano,zdravljenja pa itak ni posebnega,kot nadoknadit tekočino.
Sem pa cel teden totalno brez volje in izčrpalo me je ful vse skupaj,tako,da niti pisat nisem imela volje,saj prebrala pa sem vasuser posted image
O porodu lahko jaz samo napišem,da bi šla še 100x rodit,prvič je šlo da sem ob 8 šla v porodno,ob 15 rodila,ampak najhuje je bilo le eno uro pred porodom.Prvič je bil moj z mano,ki je sedaj tudi bivši.Ne vem,če sem vam sploh povedala,da imam sin od prejuser posted image .Ma saj ni važno,ker sedaj se imamo super,saj sem z bivšim imela en kup problemov,a bi drugič o temuser posted image
Kar se tiče partnerja pri porodu sem jaz čuden tip,to mi ni všeč in bi najraje bila sama,zato sem sedaj drugič mojega vpršala če gre z mano,bolj zaradi njega in sem prav molila,da bi rekel,da raje ne in tako je bilo.On je rekel,da če jaz želim,da bo šel,zaradi njega pa raje ne in ni šel na koncu.Itak me je ob 7 pripeljal v porodnišnico,ob 10 je bila tamala že na svetu,je šlo tako hitro in brez bolečin skoraj.Tako,da jaz imam kar veliko srečo glede porodov in se vse hitro končauser posted image
Jaz pa nimam vaše Guser posted image user posted image
hodim pa v Izolo k dr ZVER in po priimku ni nič groznauser posted image ,je najboljša G zame in jo ne menjam za nič na svetu.Rodila sem tudi obakrat v Izoli,ker imam tam pač svojo G in kar nekaj poznanstev in sem bila vedno zadovoljnauser posted image user posted image user posted image
Ala,zdj grem počasi kaj skuhat za nsše,saj jaz še vedno ful malo jem,pa dol sem šla 4 kileuser posted image
Anakarin,tebi se pa bliža dan,kajne?Upam,da ti bo šlo hitro in bo vse ok!
Ostale pa vas potem kaj pokomentiram,okuser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 24.11.2007 11:02:14 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.11.2007 11:39:34   
karolina*
MID Čudno mi je to z Jordanovo, ker meni je brez težav dala bolniško, še čudila se je, ker sem hotela samo po 4 ure, mi je hotla kar za 8 ur dat. In vsem mojim prijateljicam jo je tudi dala. Previdna pa bodi glede Merlota. Še zdaleč ni tako oh in sploh kot ga nekatere opisujejo. Ti bom na ZS sporočila za kaj ne, ne bi rada tukaj. K vsem ostalim bi šla prej kot k njemu, saj poznam preveč krutih zgodb v zvezi z njim. On je fajn samo za ta slavne. Tako da če že nameravaš menjati, prešaltaj raje h kateremu drugemu, samo ne k njemu. To je moj nasvet iz dna srca. Naredila boš sicer po svoje, itak, ma njega ti pa res odsvetujem.

ONA, super, da si bolje.

Šibam zdaj dat ta malo spat, pol pa kej nardit.

Lep dan

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.11.2007 15:12:00   
Anonimen
Sobota, je pri nas kot delovna sobota zaenkrat. Moj drva pospravlja, kot indijanciuser posted image .
večja se je malo poboljšala, pojedla je kup krekersov, pa popila Daleron, se naspala s termoforčkom in danes že skače zunaj. Malo je na zraku, bog vedi kaka bo zima. mala pa izkorišča voziček, dokler ni še user posted image na svetu in notri spi. Ona še vedno šmrca, upam, da bo ta tedn prenehala. Vsaj kašlja ne, hvala bogu.

KAROLINA nism še slišala "slabega" o dr. Merlotu, pa bi prosla, če tud jz lahko zvem kaj o tem.

MID meni je dr,Jordanova tud hotela dat na bolniško že v 4 mesecu, pa nism hotla zarad enega idiota-stranke. Na koncu sm šla pri 6 mesecu. Mal sm ji še pojamrala , da smo tolkle debato in jo v dobro voljo spravla.
Prej sm mela dr. REŠ-MURAVEC uršulo, je v redu G, stroga, ampak do svojih pacientov je katastrofa. Nima posluha, se ne povleče za nobenega,....kr potrebuje vsak pacient. O bolniških pa neče niti slišat, dokler ne gre res kej narobe. Zdej jo ena druga nadomešča, k jo hvalijo (bi morala vprašat). Če bi že res koga menjala jz ti toplo in iz srca priporočam dr. LIKAR-ja. Ta se mi je ponudil že pred 7 leti (ko je bil pri prvem porodu zravn), da bo kmal imel ordinacijo v Po, pa je šele pred leto in pol odprl. Večina pacientk je šlo k njemu in niti ene slabe nism slišala o njem. Še mojemu sodelavcu (k sta soseda) je kot otroku večkrat rane priskrbel, celo tudi šival.

ONA sva edine k smo ble same pri porodu z zdravniško oskrbo. Kar se tiče prejšnjih zvez, bo še cajt da se razpišeš. V glavnem, da se zdej razumeteuser posted image . Pa da si seveda boljša, počivaj, in bo bolje.

Glede higiene si doma vsi umivamo roke k dohtorji. Moj nosi domov velike flaše tekočega mila od veterinarjev (k jih včasih dobi zastonj, ko ima opravke s prevozi  konjev) tako da tega ne manjka. In mala si tako rada moči rokice v vodo, že samo ko jo sliši tečt iz pipe. Zdej bo pa za miklavža dobila ščetkico za zobke, k si tako rada umiva zobke, ko nas gleda. Zdejle uporablja naprstnik za čiščenje zobkov, pa skoz seže po naših ščetkahuser posted image .

grem zdej našim decem (tast in moj) nest kavico in choko-banane.

Neposredna povezava do sporočila: 461
24.11.2007 21:02:14   
Anonimen
KAROLINA hvala za izčrpen ZS, ko sm brala, sm se vmes spomnila tud na mojo prijateljico, ki ga je lih tako imela pri porodu in je blo pravo mučenje zanjo. Ma hvala bogu vsi živi in zdravi. Hudo mi zarad sestre, ajoj kak so mi šle  dlakec pokonci.
Koga bom mela v tretjeuser posted image user posted image user posted image zravn, upam, da na samo fejst babco, da hitro in lepo mine, dohtor pa naj pride k je vse mimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
24.11.2007 22:41:11   
MID
user posted image
KAROLINA že odkar sem prebrala tvoj ZS,kar ne moram iz nekega šoka.Žal mi je da sem bila tako skopa v povratnem sporočilu,pa saj me razumeš.
Ne gre in ne gre mi iz glave tvoja sestra.Kako je revica vse to preživela in kako živi s tem.Pa tega človeka je za linčat!Kako sploh on lahko živi s temi svojimi napakamiuser posted image Upam,da mu usoda ne bo mila!Hvala ti še enkrat in tisočkrat,za izčrpen post.Mislim,da ga ni G.ki je vreden tega naziva kot je dr.Jordanova.
Ok,mene je res zbodlo nekaj,karme nebi smelo.Očitno je res imela slab dan.Drugače pa kot sem že napisala nimam pripomb čez njo.
Upam samo še to,da bo še dolgo ostala v Postojni.Pa tudi če mi ne da bolniške.
Glede Likarja,Taševa in Kristana-k njim pa res nikoli.Ok Likar je eden izmed najboljših(gledano iz pacijenteve strani-sem probala vse)pa o njem nimam dobrega mnenja.Je pri njemu rojevala žena od mojega bratranca,ki se je zanj odločila po prvem porodu,ki je potekal v 6.mesecu nosečnosti(prejšnji G.ji je bil Tašev)in sta se že pri p'rvem porodu zmenila,da če bo prišla k njemu kot pacientka,da se bosta takoj odločila za CR,vendar ko je prišlo do drugega poroda v 9.mesecu in je bil on dežuren,je vstrajal do konca pri normalnem porodu,kjer je prišlo do vakumskega poroda.Fantku je nastala na glavici po porodu ena taka vodna bula,kjer ima še sedaj po enem letu eno tako kožno gmoto,kjer ne rastejo laski.Priporočljiva jim je operacija,za katero so v Ljubljani,v Postojni pa ne.Starši so popolnoma zmedeni in odlašajo.Je pa ta ženska po porodu govorila v joku z babico,zakaj vendar ni naredi CR,pa ji je le ta "tako med njima" odgovorila da je to edeni in edini G.ki vedno vstraja do konca.Na žalost marsikoga.
Tudi pri mojem porodu je bil Likar,a se ga itak skoraj ne spomnem,ker je bilo na koncu vse tako spontano,da je bil tako ali tako odveč.
Sem pa šla pred mojim porodom enkrat merit lažne popadke in je bil dežuren on in ko sem mu postavila eno(ne vem več kakšno)vprašanje,me je zabil z odgovorom,da bom to reševala s svojo G.To mi je bilo dovolj,da se nikoli ne prepišem k njemu.Kristan je itak klasa zase,sem ga imela na vsakodnevnih obhodih 7 dni,Tašev pa je res takšen kot si ga opisala,saj sem bila na prvem pregledu pri njem ker je bila Jordanova na bolniški.
Tip me je vprašal,kaj bom povedala,pa sem mu rekla,da sem osem tednov noseča in da je to moj prvi pregled.On pa meni,da to bo pa on pogledal in ocenil koliko sem jaz noseča in če sploh sem.Halooouser posted image valjda vem kaj se z mano dogaja in naša pupa je bila načrtovana.In je tip s sklonjeno glavo potrdil moje domneve.Ma če ni ta folk za streljat-bog mi oprosti!
Če takole potegnem črto res ni izbire in je vse razen Jordanove en ološ.Tudi za Reševo sem slišala ogromno kritik.
ANAKARIN user posted image da je s tamalo že boljše.Res bodi pozorna na umivanje in razkuževanje rok,ker je to glavno v primerih s takimi virusi.
Ravno tako velja zate ONA.Sem vesela,da si boljša.Je pa res,da prej preboliš bolezen,kot ti postavijo diagnozo.Za popuser posted image it.!Ma dobro,da si kolikortoliko osveščena kako ravnat v takih primerih.Lepo pa je,da si že boljšauser posted image .
Glede tvoje preteklosti...vsaka imamo svojo.Bilo bi prečudovio,da se dobimo in se izpovemo,a zgleda,da nam ni naklonjeno.Kaj pravite-je še kakšno upanje?
Ala pište kej!Kakšna je situacija?Bo kej z našega dejta al ne?!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.11.2007 9:36:27   
ona
Hej,
ma imaste neke ginekologe,jaz z mojo nikdar nisem mela problemov in najbolje,da se vse prepišete k njejuser posted image ,ker je res uredu G.
K temu Merlotu hodi moja kolegica in ga tako hvali,da je joj,no!Meni tud on ni preveč všeč,že tako ko sem ga enkrat samo videlauser posted image
No,upam,da bo vse okuser posted image

Za dejt pa tud mene zanima kako bo in,če bo kdaj prišel ta čudežni dan,da se srečamo?Meni ni problema prit kamorkoli,najbolje pa bi bilo proti večeru,da mi gredo otroci spat,kaj pa ve,kako se bomo kaj zmenile?
Se vidi,da je še prezgodaj,ker prav nimam idej za pisanje.
zdravje se mi je izboljšalo,driske ni več hvalabogu!
danes gremo na kosilo,samo še ne vemo kam,potem pa verjetno v Tori v Trst malo past oči in zgubljat čas!!
Glede izraščanja zobkov smo mi imeli eno majhno finto,da ni tako bolelo!Tamala je dajala v usta mokro brisačko in z njo tekala okroguser posted image ,je bla tako smešna,ma očitno ji je pasalo in hladilo dlesni.Drugače pa tud una krema iz Italije ful pomaga.Ni,kaj zobki morajo prit ven,tako ali drugače!
Lepo se imejte!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.11.2007 16:17:40   
Anonimen
Očitno ima vsaka slabo izkušnjo s temi G, ampak za Jordanovo zaenkratuser posted image user posted image user posted image .

ONA dobra ideja s tole brisačo, jz pa gledam zakaj naša mokre cunje trga z zobkiuser posted image .
Nedelja je šla mimo, nč posebega se ni dogajalo. dopoldne šla k sosedu naštimat net, kr mu je nagajal (se ne spozna še na finte, ko mu spreže kej), kosilo nardili, pojedli, možek in tavečja sta okol drvarnice šarala, jz in mala počivale, ma ta mala še zdej spi k top. Počasi se gredo vsi tuškat, jz pa pit kavico.

Ajde

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
25.11.2007 19:28:34   
ona
No,nedelja je pri koncu,šli smo na kosilo ven in je prav pasalo po dolgem času,da nisem skozi v teh loncihuser posted image
Ma gremo pa večkrat ob vikendih ven kaj pojest,da imamo potem kaj več časa zaseuser posted image
potem smo šli v tale Tori v Trstu in so otroci prav uživali,saj se tam kar nekaj dogaja.Tamali sem kupla dve krilci in si jih je prav sama izbrala,saj,če ne jih sploh ne oblečeuser posted image Potem smo ji vzeli še eno mucko plišasto,ki mijavka,prede in miga z očmi ter dela še vse živo....In seveda mulcu enega robotka,ker razlik seveda ne sme bituser posted image
V glavnem prav paše tako zabit nedeljouser posted image
kaj pa ve,kako ste se imele?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.11.2007 9:07:45   
Anonimen
Nek da natipkam, noč smo meli kr pestro. Ko sva se z mojim odpravljala spat okol 23, je zgleda večjo še luna nosila. Hodila po stanovanju in jokala mi, da neki ni nardila do konca, sm jo poslala lulat in spat. Ma kako se začne še menit v wc. Kasneje se še mala zbudi, jo malo popestvam in hvala bogu spala mirno do 7. Na koncu se je user posted image spomnil pritiskat na vso silo, brcat na vse strani, vmes sva z mojim kake 3 filme dala skozi, mi prinesel pivo in na koncu zaspala poleg njega okol 1.30.

Ta mala še vedno šmrca, večja je hvala bogu boljša. Sta nam pa daljinc od tv znale pokvarit do koncauser posted image .

Aja, za dejt, sm že hotla včeraj napisat. Kako čmo se zment? ONA ti imaš bolj zvečer čas, ko jz glih spravljam pupe v sobo tam od 20 dalje. Včasih če so sitne že prej. Dopoldne vem da imaš opravke, ma lih dopoldne smo z malo same<, večja v šoli, do 14, medtem pa ta mala že prespi popoldansko spanje. Popoldne pa nikakor nemorem zarad domačih.  MID in KAROLINA tud imata delo s svojimi princeskami, kako pa s cajtom b......KAROLINA ima inštrukcije največ popoldne a ne?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
26.11.2007 11:16:19   
Anonimen
Spet visim tuuser posted image , ni nobeneuser posted image .
Lih kar gledam, da nas je mogoče na tem forumu rekorno malo, da vztrajamo. Sej je prav, ampak kot da na Krasu malokdo ima netuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
26.11.2007 21:55:43   
MID
Evo mene ANAKARIN,evo me!Ne obupat!Res sem malo pozna,ma sem že enkrat nazaj napisala,da ne morem do računalnika vsako minuto v dnevu.Pa bi večkrat prav rada.
Ja res nas je rekordno malo,pa nič zato.Mogoče nam je ravno zato toliko bolj luštnouser posted image .Veš sem sodelovala na enem drugem forumu,kjer nas je bilo ene 2-3x toliko,pa ti moram povedat,da ni bilo tako pristno.Počasi je postalo že eno pravo tekmovanje v hvalah glede njihovih otrok in kar mi je bilo najboljuser posted image je bilo gor ene par takih,ki bog ne daj,da si z eno samo besedo omenil bilokakšen uspeh,so te takoj poteptale in sebe dale v višarje.Meni to ni to.Tako da sem se že lep čas nazaj kar izločila iz debate in tako pozvala Vas.Ma jaz sem prav zadovoljna.Mi je sploh všeč,ker imamo različno stare otročke in lahko dobim kakšen koristen nasvet in če le katera rabi ji ga tudi z velikim veseljem dam,brez občutka,da me bo kdorkoli spodbijal-v nesramnem smislu mislim.
Ne vem,no,take domače smo.Res mi je lušno tle gor.Upam,pa da ne boš obupala in izginila v neznanouser posted image .
Vsekakor je pa katerakoli se nam želi pridružit tle gor dobrodošla!user posted image Samo prijazna mora bit!To je pogoj.user posted image
Sem pa glih danes popoldne nagovarjala eno mojo znanko iz NG,da se nam pridruži.Mamica bo postala konec januarja oz začetek februarja in je obljubila da bo,samo čaka,da ji priklopijo internet.Je pa ful taka nežna dušca res fajn punca,no.Upam,da se nam pridruži.
Praviš da tamali že pošteno brcauser posted image .Kaj šele bo?!Ja,december se nezadržno približuje ANAKARINuser posted image Pa placa ima že tudi bolj malo...user posted image
Kako si kaj pripravla hčerki na prihod novega člana?Misliš,da bo kaj ljubosumja?Zdaj že bolj težko,ker sta itak že dve.Pravijo,da ponavadi,ko pride 3.član v hišo ni več takih izpadov.Ne vem,no,boš najbolje ti znala povedatuser posted image .
No,glede uničevanja raznoraznih stvari,ki naj bi delovale,pa se ne čudim kaj preveč,ker imamo doma malega terminatorčka,ki mu to nadvse uspešno ratujeuser posted image .Ma kaj bi človek rekel...samo,da so zdravi!user posted image
ONA tudi to je izletuser posted image Čeprav se jih gledam izogibat,ker potem potrošim čuda preveč denarja,ko bo pa tamala večja-tam v letih tvoje,pa bo verjetno postalo bolj redkostuser posted image Se že prav bojim.user posted image
V tem Toriju pa mi za enkrat sploh še nismo bli.Če sem prav poštena sploh ne vem če bi ga najdlauser posted image .Kako pa kaj cene tam?Verjetno kot pri nas-vsegasorte.user posted image Bi res treba it enkrat pogledat.Dej,če se ti da,mi malo razloži kje se gre.
Morava pa enkrat it tudi dol do Reke,kjer se je odprl en ful ogromen center.Baje je zanimivo.
Ma midva sva drugače ene ful lene sorte in se nikoli nikamor(skoraj)ne odpravimo.Ma kaj čem,če nam je na koncu tudi tako ok.Pa ful rada imam za vikend tisto kuhanje,pa da moj malo popazi na tamalo...saj veste...tudi to je ena velika sprememba v tednu,če se lahko sprostim ob kuhanju kosila brez obveznostiuser posted image .
Tole z mokro brisačko za zobke pa moram nujno probat!Dobra ideja ONA!
Kam se je pa KAROLINA izgubilauser posted image Verjetno ima preveč inštrukcij?!
Ala,daj javi se kaj!
Glede dejta-meni je vseeno kam,samo da je po 15.30 popoldne,pa pridem!user posted image
Se bomo dogovorile?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.11.2007 9:25:42   
Anonimen
user posted image user posted image
Končno sm pogruntala zakaj mi teh slikic ni hotelo limati na forumu. Kr uporabljam brskalnik Mozzilo, tako pa sm zdej na Explorerju. Bravo jzuser posted image user posted image . Mi je pa rabilo, da pogruntam.

Oh ne se bat, da bo zašla s tega foruma.Sm tud jz bla v parih forumih, ene se najdejo k so si blizu doma, pa druge ne upoštevajo večuser posted image , ja ene se tekmujejouser posted image , druge spet neki drugega najdejouser posted image , tako da NO COMMENT.

Hvala bogu je ta tedn-sončen teden, ma mraz bomo že preživeli, samo da lahko grem malo na zrak. Potem ne bo časauser posted image .

Mogoče bom ta tedn grem v Rim, včeraj popoldne mi je tako tiščalo, da sm že avtomatsko začela pritiskat, vmes sm imela telefon, pupe so se drle kot v ZOO, ko se vse umirilo, se je tudi user posted image . Ponoči pa spet po malem tiščalo in brcalo.
Ja večja me hoče na vse načine obrnit kaj bo dobila, bratca ali sestrico. Nočem ji prej povedat, sej veste, da otroci takoj drugim povedo. Sm tiho zarad mojga. Pa ji samo rečem, da tisto kar si želela, tisto bo dobila. In res si je na začetku želela bratca (čez par mesecev si je premišljevala, kr je zvedela, da bo dobila sestrično), tudi pri Anastazii si je želela sestrico. A ko me za ime sprašuje, pa ima imena, da se smejim zravn: Toni, Rex,...pri Anastazii si je želela, da bi dali ime Nikita. Tako da smo ji počasi nekako dopovedali, da taka imena naj obdrži za nove mlade mucke ali igračke. Tudi meni so všeč, samo drugi so se ji začeli smejat, kaj šele moj.
Zdej so nas sparševali spet za imena, pa ko je moj izjavil, da če bo fantek-Benjamin. Ma kako me je tast presenetil, ko je izjavil, da to je pasje imeuser posted image , svašta. Al pa Maks.
Danes imajo vse živali človeška imena!

Mislim, da ne bo hudega ljubosumja. Stazi je še premajhna, vem pa da bo rada user posted image  vozila z vozičkom in ji skoz dopovedovat, da sme samo božat,....Večja bo tako al tako rada pomagala, samo kriza bo zvečer, ko so obe tako aktivne, se derejo po stanovanju ko se lovijo, skoz jih moram že pri mizi opozarjat,... Pa mojga spet navadit, da TV posluša na manjšo glasnost. Še bo dela.

Trenutno se nemoremo zmenit za centralno, mi gre na živce, da hoče majstra takoj, ker so vsi do Novega leta zasedeni. Včeraj je en prišel pogledat, pa mu ta ne paše. Zvečer je težil, da bo sam postavljal, ajoj, ma ko se ta loti, bo delal cel tedn. Njegovi starci me bodo ubili s teženjem. Že zdej mi težijo, njemu pa ne piuser posted image . Se ga izogibajo na velikem loku.

Nč grem, da ne težim preveč s tem.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
27.11.2007 10:48:24   
ona
jebela cesta me zaj...ta internetuser posted image user posted image
Nisem in nisem mogla odgovorit tukaj na forumu,potem sem pa porabila včeraj dve uri,da sem v internetnih možnostih pogruntala da sem zadnjič nekaj zaj....
in najdi potem to venuser posted image
danes mi je pa tako dolgčasen dan.Do sedaj sem tekala po trgovinah,ker imamo čez viken 1 RD od nečakinje-1 leto in sin gre na 2 RD od sošolcev...
Imamo mi decembra kar pestro z rojstnimi dnevi in ni ne konca ne kraja s tem!
konča se šele 8.2!!!
Pol pa letaj okrog in išči darila,pa potem je še miklavž kmalu,ki bo menda prinesel samo malenkostiuser posted image ,ma ne bom dajala keša za darila,ni šans,ker otroci že itak imajo vsega in svašta!
MID,ne vpraši me kako prideš v Tori,vem samo da se gre pa avtocesti in tole je tam blizu te avtoceste oz. obvoznice.Ma po moje bo KAROLINA lahko več točno vedela pot.
najbolje,da greš enkrat z nami,pa bo!Saj mi gremo tja samo čas malo zgubit,ker smo rekli,da bomo sedaj decembra kar obiskovali take centre,ker je ful zanimivo za otroke,tamala pa že vse lepo dojema in ji je prav fajn!
Zdej ta vikend so rojstni dnevi,naslednji pa jo menda mahnemo kar v BTC v LJ malo pogledat!user posted image
MID,ko praviš,da se na drugih forumih kar nekaj hvalijouser posted image ,čaki se bom še jaz malo!!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem naši tamali sešila tako lepo oblekco,da sem prav važna!Sem kopirala po eni,ki smo jo kupili v Trsru v nedeljo in je tako lepo izpadlo vse skupaj,da sem prav važnauser posted image user posted image
Pa,da slučajno me ne bi katera vprašala,če ji kaj sešijem,ker tole naredim res z veliko volje,saj drugače sem šivilja po poklicu in imam za sabo veliko šiviljskih let,do sedaj ko sem samo v kartah!!!
Vseeno pa moram vsake toliko kaj zašit,da ne pozabimuser posted image
za zgornji stavek-se hecam.....saj bi kaj še šivala,a kaj ,ko nimam časa....včeraj je slučajno šla naša spat ob 18 in sem imela malo cajta,pa sem se lotila šivatuser posted image
Ala,grem pogledat malo po delavnici kaj se dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.11.2007 12:58:28   
karolina*
Ej MID, js imam tudi eno prijateljico iz Nove Gorice, ki ima rok konec januarja/začetek februarja. Da ni slučajno ista user posted image . Je bla prej z naših krajev, potem se je pa preselila tja dol. Js tudi vabim vse sorti punc gor na čvek pa kr nobene ni. No, ni ravno za obupat, morda se nam res še katera pridruži, bi blo res fajn. Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo- tudi jaz sem zapustila en forum zaradi istega razloga kot ti. Samo eno hvaljenje, kako so njihovi otročki oh in sploh in nobeden ni tako dober in zlat kot njihov, pa dajanje slikic teh otročkov direkt v forum (ne v album) za vsako malenkost, dopust, sedenje, plazenje...Skratka, forum je postal nepregleden, saj je bilo tam na tone slik, ki jih je odpiralo ful časa in tako nisi videl kaj kdo piše. Pol sem enkrat predlagala, naj slike dajajo v album in tisti ki bo hotel si jih bo že ogledal. Kaj bi pa bilo, če bi vsi vse svoje slike limali direkt v forume!!!!!!Uglavnem, ni mi bilo všeč in sem prav vesela, da si ti odprla ta čvek, kjer se bolj najdem in mi je ful fajn. Za Torri pa- vem ja kako se pride tja, sej ni nč težkega. Na fernetičih greš na avtocesto smer Trieste Centro oziroma Koper. Ko je avtoceste konec, pelješ kar po stari, ravno, ravno in če nisi previden, se zaletiš direkt v Torri user posted image user posted image . Če hočeš se lahko res zmenimo, pa gremo enkrat skupaj- same babe, da ne bo pomote user posted image
ONA srečna ti s temi rojstnimi dnevi user posted image . In to v takem času, ko gre največ keša. SE pa strinjam, da ne dajaš denarja, ker res imajo tej otroci vsega preveč.
ANAKARIN, tudi mojo prijateljico, ki ima rok dva dni za tabo že od včeraj stalno nekaj špika, tako da morda bo pa res kaj user posted image . Držim pesti, da čimprej user posted image

Ala, lepu se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.11.2007 14:00:11   
Anonimen
Mal čekiram pa vidim, da sm v prejšnjem postu kr veliko napak nardila, da kr manjajo kake črke na koncu besede al pa celo kaka beseda. Upam, da ste zastople. user posted image  
ONA je vso srečo z nakupovanjem. Se tudi jz strinjam s tabo glede keša!
KAROLINA a gre tvoja kolegica v Postojno rodit?

MID in KAROLINA sej se vaše noseče kolegice že zdej lahko z nami zaklepetajo.
V mojem okolišu kao nobene ne zanima, ma ti povem, da sigurno firbcajo in berejo forume. Druge kolegice iz Obale in NG, pa visijo na svojih forumih.

Neposredna povezava do sporočila: 473
27.11.2007 21:45:52   
ona
Najprej da ne pozabim!
1.MID hvala zadnjič,ko si mi predlagala,da tvoj dragi popravlja mobitele in,da se lahko obrnem na njega!To sem si seveda zapomnila,samo zaenkrat se tisti opran telefon še vedno suši na radiatorjuuser posted image
V glavnem sem pozabila ti sploh rečt hvala!

drugače pa da se spet pohvalim,sem sešila še eno oblekico danes za tamalo in si lahko obe pogledate v albumu,geslo je oblekice...se mi ne da pošiljat gesla na zs,ma saj tud če še kdo vidi,nimam kaj skrivat!
ma sem važnauser posted image
Je driska naredila svojeuser posted image user posted image imam polno energije in volje ta teden za delat vse živouser posted image user posted image
Še to-podstrešje pride na vrsto za delat šele marcauser posted image to sem danes izvedela,ker prej ne morejo
KAROLINA,sem dobila eno firmo tle iz Sežane,seveda po priporočilih in bom videla še kakšna bo ponudba,če jih sploh vzamem...
Sem prav malo jezna,saj jaz bi to kar se lotila kaj delat,ne šele marca!!!

Zdej vas pa pozdravim,grem pod tuš,pol pa tole kmetijo pogledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.11.2007 22:38:40   
ona
Sem pozabila,oblekice so slikane na pralnem stroju,ena je umazana,ker jo je imela danes.....se opravičujemuser posted image ,druga pa je okuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.