|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
7.12.2007 18:25:27   
Dolina
Čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... jaz sem pa danes diplomirala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IIIIIIIIIIII kok sem vesela. Jupi, hura....
Hvala za vse pesti, so pomagale. user posted image user posted image user posted image

Špacka, user posted image user posted image  za predstavo, nič hudega, če ne more bit Lina pri miru. Je aktivna pupa. user posted image user posted image  Ja, glede trme je kar hudo. Moj jo tud odnese v sobo se "hladit" ampak itak skoraj takoj ven pride. Če bi jo dala v posteljo, bi zlezla ven v treh sekundah... Pljuva pa tud naša tako hecno, da mi gre večkrat na smeh. Ampak se naredim resno. Ne vem no, saj kapira, da dela narobe, ampak to jo še vseeno ne ustavi.
Smrekice mi še ne bomo postavljali, po moje tud en vikend pred božičem. Zaenkrat še nimamo posebno okrašeno, razmišljam pa, da bi kupila nalepke za steklo, ker Zoja tako rada lepi.

Mi imamo pa jutri dedka mraza v lutkovnem gledališču. Sva včeraj napisali pismo, pa nama ni šlo glih fino - ona ni razumela, kaj mora pisat (je hotla da mu samo rožice rišem), jaz pa nisem vedla kako naj ji še razložim, zakaj mu sploh piševa. No, na koncu sva spravili skupaj kaj si želi.user posted image user posted image

NiLe, čestitke za pupo! user posted image user posted image  In da je vse v redu. Saj drugače itak ne more bit. user posted image

Zdej pa moram it, ker je nemogoče kaj napisat pri tem joku... (in to zato, ker sem prižgala malo mizno lučko, da lahko tipkam, ona bi pa imela temo, da lahko dojenček spi user posted image ).

čau čau

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.12.2007 18:31:01   
NiLe
BRAVOOOO, DOLINA! Tako se dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, kdaj bo prišel ta dan, da bom tako novico delila z vami. Upam, da kmalu user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.12.2007 19:33:09   
Suzi*
JUUUPIIIIII, dolina!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, pa ti je le uspelo pred drugim user posted image . Bravo, bravo, bravo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa možgančke na pašo, pa uživat!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.12.2007 19:44:58   
fipi
Ahoj!

Na hitrco vas pozdravim, saj veste, da nimam časa user posted image user posted image user posted image .

Pri nas se je tudi začela ta prava trma. Naš Nejc si nič ne da dopovedat, pol pa pljuje, se na tla meče.... user posted image , eh bolj mu na široko pa na debelo razlagamu, da se to ne sme delati, bolj nas ignorira. Včasih kar iz hiše odidem, da se ohladim, ker enostavno mi poči film. Boljše, da se umaknem, kot pa da bi kričala na njega, še dobro, da lubi ima bolj mirne živce.
Drugače smo pa zaenkrat zdravi, no skoraj da zdravi, Nejc malo šmrklja. Stanovanje bomo pa verjetno okraševali do konca decembra user posted image user posted image user posted image . Nekaj sličic za steklo smo že naredili, pa adventi venček, sledi še jelka, pa naredili bomo tudi voščilnice....., še polno dela nas čaka.

Dolina: ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  za izpit, tako se dela,

NiLe: Čestitke za pupouser posted image . Upam, da boš nam tudi ti sporočila, da si uspešno opravila izpit..

Šibam, je vik in krik v dnevni sobi.

Lep vikend

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.12.2007 20:56:30   
rainbow
čer!

Dolina, asicaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kooonnččnnoooooooo sta babi v postelji, smo bile ves popoldan same, ati uživa nekje ob dobri hrani; sem dobila preblisk, da bi lahko kaj v zvezi z božičem delale in sem izrezala smreko, malo večjo, jo nalepila na vrata (namesto plakata z junaki iz risank, ki prepoln vseh možnih pobarvank roma v koš) in jo bomo zdaj okraševali z raznimi okraski. je bila pa Lia danes navita tak da sem jo imela že čez glavo ali kako se to lepo reče. Kak fajn, da je zdaj tišinauser posted image user posted image
Joj, teden je že spet naokoli, ženske, jaz več ne sledim. Pa saj, vsak petek pišen eno ter isto. Če pa je resuser posted image

JOj, moram vam povedat, kako je bilo včeraj luštno na dedku mrazu pri nas v službi. the bestuser posted image  je bil nek čarovnik in so otroci tako uživali, Lia se je v nulo smejala, še odrasli smo se režali, njim in njemuuser posted image user posted image ; je bil to eden boljših dedkov mrazov, vsaj kar sem jaz bila z mojima oziroma najprej samo z Lio. Pa še dijaki so iz balonov izdelovali živali, rožice, pa barvali so lahko otroci, pa svašta izdelovali. V glavnem, superuser posted image , res za pohvalit!

Danes si bom privoščila fraj kar je ostalo od večera; upam, da je kaj pametnega na TV, drugače bom kar na rr obvisela. Lahko bi se spravila kaj brat. Eh, ne.

Aja, jutri pa pride dedek mraz iz Pohorja. Hmm, če bo vreme, se morda tja odpravimouser posted image  Bomo videli.

Nič, bodite mi lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.12.2007 20:58:10   
rainbow
Aja, pozabila, NiLe, tudi od mene čestitke za še eno močnejšega spolauser posted image user posted image

me veseli, da nosečnice uživate v glavnem lepo nosečnost, supercauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.12.2007 21:34:08   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
jaz sem pa danes diplomirala!!!!

Ulala, to pa ni kar tako!!!

Čestitam user posted image  Bravo!

Dolguješ pijačo, ko se vidimo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.12.2007 21:36:00   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
drugače bom kar na rr obvisela.

Kje si? user posted image  Si obvisela ali obsedela?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.12.2007 22:11:32   
Skaana
Drage moje Marčevke.

Najnajnajlepša hvala za čestitke in prelepe želje.

Včeraj sva prišla domov. Na uradni PDP, miklavžev dan. Mogoče bom jutri imela kaj časa in napisala kako je šlo.

Imam pa vsak dan obiske, pa saj veste...

Alekseja pa si lahko ogledate v albumu. Geslo vas čaka na ZS.

Lepo mi bodite. Jaz sem presrečna.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.12.2007 22:13:29   
Katrin
Skaana user posted image
Mali je cuker, res. Uživaj sleherni trenutek !

Kako se pa Atena drži?

Veliko počivaj, še več se cartajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.12.2007 22:41:21   
Suzi*
Oj, Skaana!!!!user posted image  Mali je tak lepotec, da je joj! user posted image  lepo se navajajte. ti pa počivaj.

Tudi mene zanima kako je Atena odreagirala??

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.12.2007 22:45:47   
NiLe
Hej, Skaana, pa smo te dočakali user posted image user posted image user posted image Ne vem, kako da ne morem odpreti tvojega albumauser posted image Tam, kjer je treba vpisati geslo, se mi sploh ne ponudi možnost vpisovanja ... Katrin, ti kot moderatorka, mi lahko pomagaš? Pa tako bi rada pogledala tvojega princa user posted image

Lepo se rihtajte, pazi nase in ko boš imela kakšno minutko, pa se le javi.

Nočko.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.12.2007 22:48:27   
Suzi*
NiLe, tudi meni ni dalo okvirčka, ampak kar klikni tam, kjer naj bi bil, pa se ti bo kurzor pokazal, vtipkaš geslo in že gledaš enga srčka. user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.12.2007 22:51:21   
mojčca
Čer

Dolina, čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image . Kdor zna, pač zna.

Skaana, ja kakšnega lepotca imate. Zdaj ste pa lahko važni user posted image user posted image . Pa še enkrat čestitke. Kako pa je Atena sprejela bratca???

Punce, jaz sem pa tako slabe volje, psihično sem čisto na koncu z živci  in mi gre non stop na user posted image . Kot sem napisala imam od prejšnjega torka očeta spet v bolnici in so mu odkrili nekaj na ščitnici. V torek ima še neke preiskave, ampak mislim, da je diagnoza takšna, kot jo najmanj hočem slišati. Močno, ampak res močno upam, da se motim. Sedaj pa vas jaz prav lepo prosim, držite pesti na rokah in nogah, da se bo vse izšlo čimboljše. Vaše pesti so že tolikokrat pomagale, upam, da bodo tudi sedaj.

Kaj več pa pokomentiram jutri, če mi bo čas dopuščal, da vas preberem. Mami gre v Ljubljano k očetu, moj user posted image  gre delati v hišo, jaz pa bom sama z Manco in Maticem.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.12.2007 23:07:59   
NiLe
Pa mi je le uspelo odpreti album in sem lahko občudovala vašega Alekseja, draga Skaana! Kako je lepuser posted image
Luštni ste, pa kako Atena občuduje svojega bratca user posted image . In prav je tako! Poročaj, kako je odreagirala njegov prihod. Čim lažje navajanje na novega člana in maximalno uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi*: hvala za namig user posted image

Mojčca: joj, kako mi je hudo, ko to berem user posted image ... Daj, misli pozitivno, mi bomo držali pestke za tvojega očeta, da bodo novice drug teden kot si jih sama oz. cela družina najbolj želi user posted image user posted image user posted image user posted image . Probaj se zamotit s svojima angelčkoma, pa potolaži se pri user posted image . Drži se!

Zdej pa je čas za posteljo ... čeprav me tako zgaga pečeuser posted image , da mi tudi donat ne pomaga, tako da upam, da me ne bo motilo celo noč user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.12.2007 9:52:45   
fipi
Skana: Pa vaš Aleksej je pravi car, pravi lepotec. Prav vsi ste luštkani. Kako  pa je kaj Atena sprejela brateca? Naša Sara je na zečetku bila vse happy, čez čas pa je postala ful ljubosumna na njega in tako je še danes user posted image .
Lepo se cartajte.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
8.12.2007 10:55:39   
Špacka
SKAANA, kakšen lepotec je ta vaš Aleksejuser posted image user posted image  ni čudno, da je Atena tako važna user posted image  prav je tako, zdaj vam pa želim veliko cartanjauser posted image user posted image
Tudi moja Lina pravi, da je lepuser posted image user posted image , skoz kriči, mama pokaži dojenčkaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

DOLINA,čestitke, se je splačalo držati pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rainbow je bil lep večer?

NILE itak, da je vse ok, čestitke za še eno user posted image

Mojčca močno držim pesti, da bo s tvojim očetom vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image  misli pozitivno, čeprav vem, da je to težko. Sem že dala to čez in dobro vem kako ti je, sem pa trenutno v podobnem stanju kot ti, ker se očitno pri moji mami bolezen ponavljauser posted image user posted image user posted image  samo to vam povem, da je na onkološkem prava štala, vse je zmešano, eh, ne bom več razlagala....

Lep vikend

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
8.12.2007 16:54:15   
Skaana
Drage moje marčevke,

iskrena hvala za vse čestitke in pohvale. Saj sem res zelo srečna lahko. Zdajle ravno oba moja sončka spita, jaz pa sem napisala porodno zgodbo. Če želite, si jo preberite.

Atena je svojega bratca sprejela lepo. Sicer si je želela sestrico, a smo jo uspeli prepričati, da to je prav njen bratec, čisto njen dojenček. In ga je božala in lupčkala.Težava je bila bolj v tem, ker mene ni bilo doma.

Ko sem se peljala domov, sem jo poklicala. Ne znam vam povedat, kakšno veselje je bilo v njenem glasu, ko je vprašala:"prideš domov mami?" Evo, spet jočem, ko se spomnim user posted image user posted image . In potem je takoj dala lupčka Alekseju, ko sma prišla, je zlezla v jajčko user posted image . In k men se je stiskala, jaz pa komaj zadrževala solze. Potem se je pa začelo. Bila je tako neznansko tečna, da nisem mogla verjet. Nič ni htela, da ji jaz nardim. Sam oči je bil dober. Pa še to ne. Mislim, da je vse prišlo za njo. Cel dan ni nič spala, ker so s sestrično napihovale balone za dobrodošlico, in zvečer tudi ni mogla zaspat. No, včeraj je bilo že boljše, danes pa je že čisto vredu. Uh, sem si oddahnila. Jo pa vključim pri previjanju zraven, da mi pomaga.
In vedno pokliče, ko se začne Aleksej jokat. Saj bo. Vsaj upam da bo. Se pa res trudim, da sem zdaj čim več z njo.

Prav, se grem še jaz malo vležit, potem pa upam, da se že Atena zbudi.

Zlate ste. Ostanite še naprej take. user posted image  Ko se tile obiski malce umirijo, pa bom tudi jaz kaj vas pokomentirala. Srečno.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
8.12.2007 17:45:37   
Špacka

Joj, Skaana, zdaj si me pa spravila v jok s svojo porodno zgodbo, to si pa tako lepo napisala, moje solze kar padajo po tipkovniciuser posted image user posted image user posted image  še dobro, da sem sama domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
8.12.2007 18:58:17   
NiLe
Skaana, jaz sem tako ali tako zelo čustvena, sedaj v user posted image še toliko bolj ... in ko sem brala tvojo porodno zgodbo, sem jokala kot otrok. Super si napisala in prav lepo je prebrati, da si lahko Alekseja takoj videla in slišala ... super!
Atena je pa čisto normalno odreagirala, saj je bila očitno nekako užaljena, ampak boš videla, vsak dan bo boljeuser posted image .

Po naši kuhinji lepo diši po muffinih in komaj krotim Nika in Leo, da počakata, da se malo ohladijo.

Aja, pa najbolj pomembno novico dneva vam moram zaupati: danes sem pokukala na spletno stran faksa in rezultati so že: ne boste verjele, ampak dobila sem prvoooo ... 10-tko v svojem življenjuuser posted image user posted image user posted image .

Imejte lep večer in lepo preživite nedeljo user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
8.12.2007 19:09:18   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Skaana, čudovito dete, pravi korenjak, že lomi ženska in druga srca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravi angel in Anžej bo imel še eno moško družbo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti lepo dojenje, srečen čas v objemu svoje družinice in da ostane ali postane Atena še bolj vesela sestrica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Porodna zgodba je čudovita. Upam, da je z mehurjem vse ok. Počivaj in uživaj ob svojih dveh angelčkih (in možeku sevedauser posted image user posted image user posted image ).

Mojčca, držim pesti za tvojega očeta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bolezni so vedno hud udarec, probaj ostati pozitivna, že zaradi očeta. Jaz upam, da bo diagnoza optimistična. Res vse pesti stiskam za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rainbow, če mene vprašaš, je ob petkih najslabši program v celem tednu. Seveda imamo mi samo 4 programe user posted image  (zaenkrat - po dveh letih morda le dobimo kabelskouser posted image ).

Fipi, kar mirne živce, kar ven pojdi, se bolj spalča. Čist dobro vem, kako ti je, ampak saj bo bolje, (vsaj rainbow je enkrat tako obljubila, da se splača vztrajat in bit lajna, ki ponavlja eno in isto user posted image user posted image user posted image ).

Joj, ne morem več klepetat, ker me Zoja non stop sprašuje, pa katerega smileja bom zdej izbrala, pa kaj je to, pa zakaj dudica ne miga.... user posted image user posted image user posted image user posted image

čau čau

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.12.2007 19:10:45   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo NiLe!!!!!user posted image user posted image user posted image  Četitam. Vse je enkrat prvič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.12.2007 21:43:08   
Katrin
Joj, kolk ste napisale user posted image

Skaana: čudovita zgodba! Po mojem se Atena super drži, me prav zanima, kako bo z našo Kajo. Veliko lepih trenutkov user posted image

NiLe: bravo! Vse je enkrat prvič user posted image  (moj prvi izpit na faksu je bil deset in poznam občutekuser posted image ). In čestitke za še eno princesko!

Mojčca: ostani optimistična in mislim nate!

Zdej pa moram dol z računalnika, ker že cel dan možek napeljuje kable po hiši (jih je treba še v zgornje nadstropje spravit) in me preganja user posted image

Lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.12.2007 9:45:55   
rainbow
Ojla!

Na hitro, ampak vseeno, moramuser posted image

Skaana, Aleksej je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in prav zlati ste skupaj! Tudi jaz ti želim uspešno krmarjenje z novorojenčkom in navihano skoraj 3 letnico. In uspešno dojenje, kar je tudi zelo pomembnouser posted image

NiLe, ti pa res razturiš, bravo za desetko user posted image user posted image user posted image

ok, moram it, ostalo kasneje nacrtamuser posted image user posted image

lepo nedeljo vsem želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.12.2007 10:25:03   
mojčca
Špacka, držim pesti za tvojo mami, da še enkrat premaga bolezen. Kot si napisala, ji je enkrat že uspelo, a se je stvar na žalost ponovila.

Skaana, super slikice, res. Porodno zgodbo si pa napisala tako lepo, da sem ob branju zraven user posted image .

NiLe, vidiš, da marčevke nismo kar tako in kadar stiskamo pesti, jih res močno. Tako da bravo za 10-ko, kdo zna, pač zna user posted image user posted image user posted image .

No, sem pa včeraj po dolgem času v taveliki banji kopala skupaj Manco in Matica in so mi skoraj odpadle roke. Matic je tak živc, da ga po vodi komaj loviš. On bi stalno čofotal, pa malo manj kot plaval, sedeti itak noče in kar spodvija rit, pa po Manci se je metal, pa hotel ležati na njej, v glavnem naporno. Od sedaj naprej sem se odločila, da dokler Matic ne bo začel sedeti sam, da gre z njima v banjo ali jaz ali user posted image . No, v tavelko banjo sta pa morali iti zato, ker je Matic dobil za Miklavža igračke za v vodo, ki se pritrdijo na banjo oz. ploščice, mi imamo pa samo tuš kabino in smo šli potem v kopalnico k našim dvema, se pravi ne kopalnico v starejšem delu hiše.

Moram iti, ker je Manca čisto podivjana in jo moram malo pomiriti. Pa še iz računalnika me podi, ker bi ona igrala igrico Mojster Miha ali pa bi gledala slikice - še ne ve točno, se še odloča.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.