rainbow
|
čer! Dolina, asicaaaaaaaaaaaaa Kooonnččnnoooooooo sta babi v postelji, smo bile ves popoldan same, ati uživa nekje ob dobri hrani; sem dobila preblisk, da bi lahko kaj v zvezi z božičem delale in sem izrezala smreko, malo večjo, jo nalepila na vrata (namesto plakata z junaki iz risank, ki prepoln vseh možnih pobarvank roma v koš) in jo bomo zdaj okraševali z raznimi okraski. je bila pa Lia danes navita tak da sem jo imela že čez glavo ali kako se to lepo reče. Kak fajn, da je zdaj tišina Joj, teden je že spet naokoli, ženske, jaz več ne sledim. Pa saj, vsak petek pišen eno ter isto. Če pa je res JOj, moram vam povedat, kako je bilo včeraj luštno na dedku mrazu pri nas v službi. the best je bil nek čarovnik in so otroci tako uživali, Lia se je v nulo smejala, še odrasli smo se režali, njim in njemu ; je bil to eden boljših dedkov mrazov, vsaj kar sem jaz bila z mojima oziroma najprej samo z Lio. Pa še dijaki so iz balonov izdelovali živali, rožice, pa barvali so lahko otroci, pa svašta izdelovali. V glavnem, super , res za pohvalit! Danes si bom privoščila fraj kar je ostalo od večera; upam, da je kaj pametnega na TV, drugače bom kar na rr obvisela. Lahko bi se spravila kaj brat. Eh, ne. Aja, jutri pa pride dedek mraz iz Pohorja. Hmm, če bo vreme, se morda tja odpravimo Bomo videli. Nič, bodite mi lepo