NiLe
|
Hojla, marčevke moje ... se moram malo potožit, pa nimam nikogar v bližini . Spet sem pri učenju .... škrata sem odpeljala k mojim, pa bosta ostala tudi čez noč, da bom izkoristila še jutri dopoldne, možek dela, jaz pa za knjige ... punce, jaz ne vem, ampak meni čisto nič ne ostane v tej buči . Resda je fuuul smotan izpit, ful enga naštevanja, pa podpoglavja, pa podpodpoglavja ... men se fuzla, tolk me ima, da bi spet odpovedala izpit, ampak kaj ko me čez mesec dni čaka isto sran ... čist sem nesrečna. Po drugi strani pa tale študij vlečem že celo večnost in če sedaj ne dokončam, pol pa RES ne bom nikoli našla dovolj energije in motivacije. Tko, dost sem jamrala Kakšna tolažilna beseda bo prav prišla . Aja, izpit imam v torek, 4.12! Edina stvar, ki me drug teden veseli je pregled pri G, Miklavž in pa morfologija, kjer bom spet videla naše . To me vleče naprej... Katrin; a veš, da ti prav privoščim, da si boš končno oddahnila, opravila miljon malih opravkov in se v miru pripravila na prihod vašega novega člana. Kako pa kaj Wahoo in njeno pričakovanje? Mislim, meni tud ni več jasno, da je december že tu ... kako čas beži Mojčca; ti si imela pa zadnjič kar pestro ... kako si jih ukrotila? Verjamem, da ti je uspelo Hvala za recept za boljše utrjevanje snovi v mojo "betico" Dolina; meni tudi vsake toliko čase zapaše pivo in si ga zmešam s schwepsom. Uf, tud zdele bi ga malo spila, ampak me potem noben več ne spravi za knjige Joj, to poznam, kar se Zoji dogaja ... tudi naša Lea je imela ta teden en dan drisko, naslednji dan je ful duhce spuščala (kako je smrdelo) in nikakor ni hotela kakat, ker se je bala, da jo bo bolelo. Boš videla, kako bo. Glede samostojne hoje na sprehodu pa mi nimamo težav ... naša Lea bi kar skoz tekla in lepo hodi tudi na daljše razdalje ... me pa ful moti, ker mi noče dati rokice in sem velikokrat jezna, ker gre kar po svoje Rainbow; nikar mi ne laskaj ... ko (ČE) bom opravila izpit, mi pa lahko čestitaš Od Skaane nimam nobene novičke, upam, da se dobro pedenajo in da bo kmalu spet z nami. Ugi; joooj, pa to ne morem verjeti, da če prideš v torek k zdravniku z otrokom z vročino, da ti rečejo, da pridi na kontrolo v ponedeljek ... a so zmešani, al kaj??? NO, važno je, da Luka dobiva AB in da boste kmalu ozdraveli. Nadstrešek je Modrooka in Suzi*: hvala za popravek v PDPju. Evo, moja pavza je mimo, še lase si grem umit, potem pa še kakšni dve urci za knjige, pol mam pa dost