|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
3.12.2007 14:02:09   
Dolina
Ojla,

Katrin, kako je prvi dan porodniške? Si  se že kaj odpočila. Pozdravi Wahooo, ona itak nikoli ni "pri miru". Svaka ji čast.
Ograja je zelo zelo lepa. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa glih prejšnji teden rekla svaku (ker nameravata s svakinjo gradit v kratkem), da hvala bogu, da se meni ni treba s tem ukvarjat, ker ne bi vedla niti obliko hiše izbrat. user posted image user posted image user posted image  Da o notranji opremi ne govorimo. Je to sicer po eni strani ful luštno opravilo (če imaš ideje, pa veš približno kako in kaj), kar se tiče denarja pa katastrofa kako je vse drago. Pri nas je itak možek za vse to zadolžen in še podoben okus imava, jaz ga moram edin pri denarju mal nazaj držat, ker on bi kar zapravljal. user posted image user posted image

Mojčca, saj boste že nekak opremili, vedno se potem stvari uredijo.
Joj mal heca, mogoče pa Manca med spanjem rada lula. user posted image  A si že probala jo dat kdaj "po nesreči" brez plenice opoldan spat? Mogoče bi pa zdržala brez samo ve še ne?

Ugi, super, da se vam je stanje popravilo. Ja, kaj si pa mislila, ko si šla kar počivat, moška pa pustila sama? user posted image user posted image user posted image  No, upam, da je šel malinovec dol. Mi imamo tud pralne prevleke user posted image user posted image  samo ne gre vedno vse dol. user posted image user posted image

Rainbow, saj bodo kmalu spet "počitnice", pa boš lahko mal izpregla. user posted image user posted image user posted image  Inčestitke možeku za kosilce. Kar naj še kakšen vikend kuha. user posted image user posted image user posted image  Pri nas skoraj vedno kuha user posted image , je pač boljši kuhar in uživa pri tem tako, da mi smo redko lačni. user posted image user posted image user posted image

Ja, mene je pa začelo stiskat zarad izpita. user posted image  Najboljš da neham klepetat in grem mal za knjige, danes več ne bo priložnosti.

Imejte se lepo, pa pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
4.12.2007 8:10:30   
mojčca
Dolina, poleti, na morju je Manca na plaži spala brez pleničke, doma pa jo še nisem poskusila dati spati brez. Bom poskusila, pa bomo videli, kako se bo vse skupaj izšlo.

NiLe, držimo pesti, da boš na izpitu taglavna in ga boš opravila z levo roko user posted image user posted image user posted image . Pa sporoči, kako je šlo.

Se greva z Maticem nahraniti, potem pa greva počasi na terapijo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
4.12.2007 9:00:22   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, kako je prvi dan porodniške? Si  se že kaj odpočila.

Super! Včeraj nisem delala nič, razen, da sem skuhala kosilo user posted image  Bom poskusila biti danes kaj bolj produktivna user posted image  Uro ali dve bom delala stenski mozaik, ki sem ga začela že pred mesecem dni, potem bom pa zapisala "Kajine pravljice" (to so tiste, ki si jih zvečer zmišljujem/va in če jih ne bom zapisala, bodo šle v pozabo, kar se mi pa zdi škoda.

Včerajšnji nastop otrok je bil super; Kaja je bila korajžna; bili so super user posted image

NiLe: držimo pesti!

Mojčca: uspešno terapijo!

Dolina: opremljanje user posted image  Ja, saj ideje človek ima, ko pa pride do denarja, se včasih marsikaj konča, žal user posted image

Se beremo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
4.12.2007 10:42:29   
ugi
NiLe: Drzim pesti ...

Dolina: Malinovec je sel ven s prevlek. Venihs dela cudeze. user posted image

Katrin: Kako lepa ograja. Super. Zelo lepo imate user posted image Zal je res, da se pri denarju marsikatera ideja konca. user posted image Midva sva za Luka kar sama naredila sobo. No saj se ni cisto dokoncana. Upam, da jo do njegovega 3 RD tudi dokoncava. Ej, dobra ideja, da zapises pravljice. Moj je tudi ful dober v pripovedovanju pravljic, ki si jih kar sproti zmisljuje. Sem si rekla, da ga bom kdaj posnela. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
4.12.2007 14:06:31   
Suzi*
Ojla!!

NiLe, stiskam peti. Pa upam, da je že za tabo.

Dolina, v petek stiskam pesti tudi zate!! ta izpit je zadnji, a ne?? user posted image  Glede hoje...naš že ful dolgo hodi sam. Se sploh ne spomnim, kdaj smo nazadnje uporabljali voziček. Mogoče ideja....nikar jo nosit, ko greste na sprehod, pa vozit tud ne. Je po moje dovolj velika, da sama hodi, pa energije za to ji verjetno tudi ne primanjkuje, če sklepam po našemu. Pa naj se kar malo trma, če ji ne bo dišalo, da bi hodila, samo ne ji popustit!!!!
To s kakanjem je pa tud hudo. Na srečo nimamo teh problemov. Naš kaka po parkrat na dan. Če ga pa že kaj napraska, ga pa kar z Bepantenom namažem, pa je takoj ok. Upam, da bo čimprej ok!!!!

Katrin, fuuul lepo stopnišče. Mi je všeč, ker je v krogu! user posted image  Pa lepo da si končno doma. zdaj pa le uživaj v tisoč malih opravkih za dušo. user posted image

Mojčca, mogoče res probaš kar brez pleničke. Naš je brez plenic od začetka poletja, smo kar na hitro v dveh tednih ukinli tako podnevi kot ponoči. Samo Anžej zadnje čase ni skor nič lulal ponoči v plenice, pa sem to izkoristla. Zdaj pa tudi ponoči kar pokliče za lulat, občasno, ampak vedno redkeje se pa tud polula v posteljo, ampak pač preoblečem postlo pa je.

Me veseli, da je Skaana, uredu, da se lepo dojita. Mi pa ni jasno kaj je blo to z mehurjem. user posted image user posted image  Upam, da bo vse ok in da se bosta kmalu cartala doma.

uu, Rainbow, daj še mojga moža mal nalezi s to idejo o kuhanju. priden tvoj možek. Upam, da tud mojmu v kratkem kaj na glavo pade, pa da se bo česa lotil med vikendom. user posted image

Jaz sem imela pa včeraj pregled. Vse je ok, G mi je pa podaljšala bolniško, tako da ne grem več nič delat. user posted image  Je prav luštno doma. user posted image  Dobila sem tudi papirje za na CSD, tako da se lahko počasi lotim še birokratskih zadev. user posted image
Anžeju je končno mal pojenjal prehlad, se je res dolgo vleklo. user posted image  Upam, da bo zdaj ok. Drugače je pa pravi srček, sicer ima svoje muhe, ampak se da s predčasnim pogovorom in hecom zelo velik zrihtat in omilit trmo. Jutri bo pa že miklavž nosil...komaj čakam, da razveselimo Anžeja. Sicer ne bo nič posebnega...kaka čokoladica, pa suho sadje, mandarine in kakšen parkelj iz testa....ampak glavno da je pričakovanje in potem veselje zjutraj, ko bo košarica polna. user posted image

lepo bodite!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
4.12.2007 14:35:08   
modrooka
NiLe, mislim nate!!! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
4.12.2007 17:32:32   
mojčca
Nile, kako je šlo???????????

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
4.12.2007 19:55:41   
NiLe
Ojlaaa, punce ... vaše pestke so pripomogle (fuuuul vam hvala user posted image user posted image user posted image , je dober filing, ko veš, da nekdo misli nate)  tako da lahko z gotovostjo trdim, da bom opravila izpit user posted image user posted image .
Izpit je bil sicer pisen, kar mi je ustrezalo, ker sem lahko tudi malo plonkala (pssst, pa ne okrog govort user posted image user posted image ), saj je bila zeloooo zoprna snov in si določenih stvari nikakor nisem mogla "vbit" v glavo user posted image . Čez 14 dni pa me čaka še en izpit, pol mi pa ostaneta še: ena bolj zoprna seminarska in pa diplomca ... No ja, upam, da uspem večino naresti do aprila user posted image user posted image .

Ne morem povedat, kako olajšanje čutim ... sem ful heeepiiii ... v naslednjih dneh pa me čakajo same lepe stvari: jutri imam pregled pri G, popoldne kosilo s sodelavci, zvečer bom pripravila stvari za moje škratke - tudi pri nas Miklavž "nosi" bolj skromne stvari in v petek imam morfologijo, katere se zelooo veselim.

Dolina; upam, da ti je bila telovadba všeč in da prideš še kaj naokoli, da kakšno rečeva. Pa pridno se uči in v petek bom držala pesti zate.

Uuuu, zdele pa iz kopalnice prihaja huronsko dretje Lee in grem čekirat ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
4.12.2007 21:08:45   
mojčca
No, me veseli, da ti je šlo super in da naše stiskanje pesti pomaga. Da si pa malo plonkala pa sploh ne bomo govorile okoli, a prav user posted image . Naša usta so user posted image user posted image .

Grem gledat Zdravnikovo vest.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
4.12.2007 21:13:21   
Dolina
Čer,

user posted image user posted image user posted image  NiLe za izpit. Sem cel dan mislila na tebe in držala pesti. user posted image user posted image user posted image  A ne, kako je fin občutek, ko imaš enega za samo? user posted image
Ja, mene pa kar matra tale zadnji izpit. Res nisem imela velik časa, pa kot si ti rekla, ene 5x moram čez, da se potem kaj spomnim. user posted image  Eh, mislim pozitivno, profesor je tud v redu tak, da mora it skoz. Potem pa grem "zapit". user posted image user posted image user posted image
Telovadba mi je bila ful všeč, sploh zadnji del, ko hodi okrog in te posluša dihat. user posted image user posted image  Men to seveda še vedno ne gre. user posted image user posted image  Moram pa priznat, da mi je potem precej otrdeval trebuh naslednji dve uri in tud spala sem bolj slabo. user posted image  Čist sem brez telovadne kondicije. Tako, da sem mal na meji, če je "pametno" hodit ali ne. Po eni strani je pametno, da se mal razmigam, po drugi pa ni fajn občutek zarad otrdevanja. Pridem v ponedeljek, pa bom bolj "na izi" in bom vidla, če bo kaj boljš.
Fajn opravi na pregledu, še za mene se najej user posted image  in lepo zavijaj darilca.

Suzi*,  user posted image user posted image user posted image  za bolniško, čeprav ni fajn bit res bolan. Upam, da te minejo bolečine v križu. In super, da ste premagali prehlad.
Glede hoje ne vem, če bi zdržala ta pritisk. Mislim naša je rekorder v trmarjenju in jaz imam trenutno zelo slabe živce za to cmevkanje, pregovarjanje.... Dvigovat jo pa res ne smem več, ker imam že zelo velik razmak med trebušnima mišicama. Tako, da danes sem jo dala tašči in sem šla sama mal s user posted image  na sprehod.
Jo imam pa danes mal vrh glave, to mojo čebelo. Ona kar za vsako stvar, ki jo ne dobi takoj, udari al pa ugrizne al pa brcne al pa pljune. Zdej jo mam pa res že pol kufer, s pogovorom nisem nikamor prišla, na lep način tud ne, tak da danes jih je dobila za vsako to stvar nazaj. In sva se šle na hodniku več kot po ure. user posted image  Pol je bilo natanko pet minut spet v redu, dokler ji nisem dala kao premalo mila na roke in evo spet od začetka. Jaz sploh ne vem, kaj bi bila zanjo učinkovita kazen za to njeno obnašanje? Kakšne imate ve kaj kazni - mogoče dobim kako idejo (ker jo nimam namena nazaj za vsako stvar, če ji prepovem risanke je pač tisti dan dretje, druga dan pa ista pesem, če jo dam v sobo se hladit, ne pomaga več... ).

Joj, NiLe mi je pokazala Alekseja, joj kok je cukerček. user posted image user posted image user posted image  Bravo oči, bravo mami, pravi lepotec. user posted image user posted image

Kartin, vem kako je z denarjem. Vedno ga je premalo, pa ne da bi se človek kaj "zmišljeval". Vse je tako svinjsko drago. In opremljanje hiše je kar zalogaj. Ampak verjamem, da bosta nekako že zmogla.
Pri nas so s 1.12. podražili vrtec za 31 eurov. user posted image user posted image  
Veš kaj, tud NIČ je fajn delat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, men pa vanish sploh ne pomaga. user posted image  Za določene madeže se mi zdi čisti nateg. Itak pa ne znam prat perila, vedno mi kak madež gor ostane user posted image user posted image user posted image  

Nočko

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
4.12.2007 21:47:06   
NiLe
Hej, Dolina ... si se razpisala user posted image user posted image Glede telovadbe premisli, če ni prehud napor. Tudi jaz sem bolj v slabši kondiciji, ampak mi tale telovadba prav paše, sploh sproščanje in dihanje sta zakon. Jaz sem spala kot ubita, je imel pa moj user posted image od 22h-23 prave brcalne vaje user posted image user posted image user posted image .

Za določene madeže se mi zdi čisti nateg. Itak pa ne znam prat perila, vedno mi kak madež gor ostane

Čaki mal, pere stroj ne ti, tako da se ne sekiraj user posted image .  Tudi jaz imam včasih problem s kakšnim madežem, tko da ne nasedam več tem reklamam.

Hmmm, kaj naj ti svetujem glede trme user posted image Zgleda, da je Zoja res taprava trmica, ampak neke meje ji je treba postaviti. Sama sem Niku pri 3 letih uvedla črne pike in zvezdice ... probaj, pa boš videla. To, da udari ali ugrizne, ker nekaj ne dobi, jo pa le kregaj. Glede na to, da je brihtna pupa, ji lepo dopovej, da se to PAČ ne dela. V Leini skupini je fantek, ki je skoraj leto dni mlajši od nje in vsepopoprek grize (ravno pred tednom dni je Lea pokasirala ogromen ugriz v trebuh - do krvi user posted image ) ... tako da so vzgojiteljice in pa starši že čisto obupani. Ampak, on je vseeno mlajši in očitno je to zanj (grizenje) neke vrste komuniciranje, ker drugače ne zna povedat.

Ja, filing po današnjem izpitu je še vedno super in če ne bi bila noseča, bi šla tud jst na en drink user posted image user posted image
Grem čekirat, če je Lea že zaspala ... mož polega nje že smrči, kar pomeni, da je omagal pred njo user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
4.12.2007 23:13:35   
mojčca
Dolina, če ti po telovadbi ful otrdeva trebuh, ti priporočam, da rajši ne hodiš. Ko sem bila noseča z Manco, sva bili skupaj z eno punco, ki je šla tudi na telovadbo in ji je pričel ful otrdevati trebuh. No, njej se vse skupaj ni pomirilo in je šla v bolnico, ker je potem dobila popadke. Ustavljali so ji jih več kot tednov. Pred tem pa je rekla, da se je počutila super, nikoli nobenih problemov.

Če se ti je otrdevanje umirilo, bi jaz na tvojem mestu mogoče šla še 1x, če pa bi se stvar ponovila, pa bi nehala.

NiLe, ti kar zapij izpit, saj obstaja tudi otroški šampanjec user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.12.2007 9:12:51   
Katrin
Ojla punce,

ste se razpisale!

Bravo NiLe user posted image user posted image user posted image

Vesela sem, da ste vse OK, bolančkanim in bubanim pa želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

Vesela sem, da gre Skaani dobro, a jutri naj bi šla domov? Še vedno ne vem v kateri porodnišnici je?

Ej, Dolina, hvala! Danes bom likala, po kosilu pa grem dvignit Kajo, ker imava ob 14ih zobarja v Ljubljani.

Ste pisali pismo Miklavžu? No, midve sva ga včeraj in ne morem pozabit izraza na Kajinem obrazu danes zjutraj, ko je videla, da pisma in "štunfa" ni več na oknu. Mi je šlo kar na jok..

Joj, tale december bo čisto prekratek in NOR!!!

Lep dan, pri nas že sije sonček user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
5.12.2007 10:17:07   
ugi
NiLe: Bravo za izpit. user posted image user posted image user posted image

Dolina: Res je da kaksen madez ne gre ven, sam sem se ze nehala sekirati. Sem pa vsakic, ko gre kaj stran presenecena in vesela user posted image user posted image . Drgac pa tem reklamam res ni za verjet.
Za trmo pa nimam nobene ideje. Probaj s crnimi pikami in zvezdicami, kot je NiLe svetovala.

A imate kaksne izkusnje kako je s tako majhnimi otroci kot so nasi v kinu. Sva namrec dobila karte za Francka, pa ne vem a naj greva probat al ne.
Luka se nikoli ni bil v kinu, na zdej ne vem kaj naj.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
5.12.2007 10:24:04   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
A imate kaksne izkusnje kako je s tako majhnimi otroci kot so nasi v kinu. Sva namrec dobila karte za Francka, pa ne vem a naj greva probat al ne.
Luka se nikoli ni bil v kinu, na zdej ne vem kaj naj.

V kinu še nisva bili, samo v gledališču, kjer je Kaja uživala!!! Iz izkušej ti lahko povem, da za tako stare otroke predstava ne sme biti daljša od pol ure (optimalno je 20 min).
Kar se pa kina tiče, se bojim, da bo preglasno. Meni se je že zgodilo, da sem morala osnovnošolske otroke peljati ven iz dvorane, ker jim je bilo vse skupaj preglasno.

Ne vem, poskusi; še vedno greste lahko ven user posted image

lp 

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
5.12.2007 10:47:44   
Suzi*
Ojla.

Dolina, glede trme tud jaz nisem najbolj pametna. Mogoče ji v naprej postaviš pravila (meje), kaj se ne sme in ji tudi v naprej poveš, kakšne bodo posledice njenega početja. Ali bo šla spat brez pravljice, ali da bo brez risanke, lahko zbirate pike in zvezdice, pa potem za določeno št. pik dobi kako kazen,... Ampak ne se pa spuščat na njen nivo, ker si po moje predstavljajo, da se to sme in da se s tem doseže nek cilj. Po moje je pomembno, da s tem početjem ne doseže kar se je namenila, torej, če nekaj hoče, pa udari, tega niti pod razno ne sme dobit!!! Upam, da bo kaj v pomoč. Drugače si pa poglej kakšno oddajo Varuške....se mi zdi ravno primerna zdaj za te naše trme male. Jaz vedno kaj pametnega slišim.
Glede telovadbe se pa sama odloči. Probaj it še enkrat pa čist na izi, če bo prehudo pol otrdevanje in bolečine pa po moje tud ni najboljš.

Ugi...glede kina. Če je Franček, pa če ga marate, bi jaz poskusila in šla....naš bi verjetno sedel kot pribit, razen res če ne bi bilo preglasno. user posted image

Katrin, mi nismo nič pisali miklavžu. Se sploh nisem spomnila. user posted image  Pa saj danes verjetno ni prepozno....bo isti učinek, sam da bo namesto pisma kar darilce. user posted image

NiLe, bravo za dober občutek na izpitu. Še malo, pa bo diplomca pod streho!! user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
5.12.2007 21:00:37   
rainbow
Ojla!

bravo, NiLeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super si ti to obavilauser posted image

Dolina, vztrajnost razlaganja in prepovedovanja se splača, zagotovo pa ne fizična kazen. In kaj potem, če se dere, ko ji prepoveš risanke? Pa če se naslednji dan enako obnaša, pa spet ista prepoved. S tem, da jaz vedno najprej morda dvakrat lepo rečem, da se nekaj ne sme. No, pri kakem grizenju ne ravno lepo, ampak bolj resno/glasno/strogo. Grožnjo uporabim, če ono prvo ni zaleglo. Pa opravičit se morata, če kaj takega naredita ali meni ali druga drugi. In ko oguljena kaseta ponavljam, da se to ne dela. Recimo, danes je bila Enja jezna na mene, ne vem že zakaj, in je že dvignila roko, da me vdari. Sem ji roko prestregla in ji rekla, da me ne sme vdarit. In je udarila v omarouser posted image user posted image  sem rekla, da v omaro pa lahko. Ampak menda ni močno, ker bi jo bolelo.
pri naših marčevcih jaz ne bi pik uporabljala, ker vsaj Enja ne kapira sistema. Pa v sobo jaz tudi ne dajam nobene hladit. Imamo pa mi grožnje, ki ful delujejo in sicer pri Enji deluje čez dan, da jo bom dala v posteljo, pri Liji pa deluje, da bomo Božička poklicali in rekli, da ji ne rabi nič prinest. Morda ni vzgojno, pa me nič ne briga. Ampak pred temi grožnjami se vedno potrudim in najprej razložim/ponovim prošnjo itd. je pa naporno.

Katrin, nismo pisali Miklavžu. Meni je ze Božiček/Dedek mraz dovolj. Nisem za te fore preveč.

Sem pa jaz tudi zadnjič ujela en del Varuške in je res dobra zadeva. Tudi vzgojno ni za lase privlečeno, mislim na varuškine metode. Zares koristne, za starše valjda. Se kar vidimo lahko v vedenju staršev. In ko starši spremenijo vedenje in metode vzgoje, se pozitivno spremenij otudi otroci.

ok, ženske, bi še kar klepetala, pa me čaka še en test za naredit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
5.12.2007 21:57:17   
Katrin
Punce, nočka user posted image

Danes sva s Kajo naredili ogromno in ful uživali. Najprej zobozdravnik (vse je OK), potem sva se šli slikati in naročiti Kajino osebno izkaznico, spremeniti najina potna lista, gledali sva okrašene smrekice in lučke, potem pa šli v bife na kakav (kako se je smejala, afna).

Jutri imam G pregled in grem spet v Ljubljano.

Rainbow: opažam, da so načini obdarovanj v decembru zelo različni - zato seveda, vsak po svoje. Jaz sem kot otrok za Miklavža vedno dobila mandarine in bonbone (nekaj malega); tu, kjer sedaj živimo (na vasi), pa je Miklavž ta glavni in drugega ne poznajo user posted image  Kot sem že rekla, vsak po svoje in lep december user posted image

Suzi: nič ni prepozno in nič ni narobe. Saj tudi jaz ne vem, ali se mu piše ali ne user posted image

Se beremo.

Mirno nočko (jaz itak slabo spim, pa kar naprej vstajam in hodim na WC user posted image )

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.12.2007 12:27:27   
Suzi*
Dan!

No, nismo potem nič pisali miklavžu, ker mislim, da se temu stricu ne piše. Bomo potem enmu od naslednjih stricev. Je pa nosil razne drobnarije za pojest. Sadje, čokolado, parklje... malo za veselje in občutek in za izgovor, da moramo bit pridni, drugač ne bo nič prinesel. user posted image

Dolina, kako kaj priprave na izpit en dan prej?? gre?? Kako kaj vaša trma?

Katrin, uspešen pregled!!!!

Aja, glede madežev.....meni ta Vanish ni nič deloval, se mi zdi. user posted image  ogromno madežev mi ni ven spravil. Boljši mi je Oxy, ta v travno zeleni embalaži. user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.12.2007 18:27:25   
Dolina
Sam na hitro se javim, sem dala Zojo mal v varstvo tašči in svakinji, ker mojega danes ni. Pa imam že mal slabo vest. Ponavljam, ponavljam, ponavljam, vse sproti zašuštram....držim pesti, da bo jutri manj megle v moji glavi. user posted image user posted image  Držte pesti, imam ob 11ih pa 4. sem na vrsti.

Hvala za nasvete glede trme: tisto s črnimi pikami smo uvedli nekaj časa nazaj, pa se ni "posrečilo, prijelo". Vidim pa, da je ni pametno nazaj, ker s tem v bistvu nisva nič rešili. Bom mogla bit bolj ostra, pa dosledna in vztrajna.
Sta se pa včeraj moj user posted image  in moja mamis sprla - so šli na Miklavžev sprevod v Lj, pa jo je imel robert večino po naročju, potem je pa želel, da mal sama hodi, ker je bil mraz in se mora mal razgibat, moja mami pa jo je takoj vzela v naročje (ker je Zoja pač protestirala), skratka dal kontro robertu. Potem pa užaljena odšla, ko se je skušal z njo pomenit. no danes mi ni nič omelila, da sta kaj imela tako, da zaenkrat ne bom pogrevala te teme, dokler ne bo na sporedu spet skupno srečanje (ki bo prav kmalu user posted image ). Jaz ne vem zakaj morajo babice vsako stvar ugdit svojim vnukom. A ne vidijo, da delajo samo škodo, sploh kadar dajejo otrokom potuho in to pred starši. user posted image  

Mi tud nismo pisma pisali Miklavžu, ga bomo danes dedku mrazu, ker ga ima že v soboto (sva združila z praznovanjem v službi od user posted image ). Kupili smo ji pa kolo. user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam Kartin, če je bolj popularen Miklavž, pač praznujete Miklavža. Jaz vem, da nočem pretiravat s temi darili (od Miklavža je dobila dve mandarinci in enga čokoladnega miklavža, za dedka mraza dobi kolo, pod smrekico pa jo bo mogoče čakala še kakšna malenkost, ki pa ji jo bom predstavila kot najino darilo in ne do dm-ja). Že tako babice kupujejo tone stvari....

Sigurno sem pozabila pokomentirat še kaj, danes res ni časa. user posted image

Mirno noč (katrin jaz tud ne spim več dobro, me sicer ne tolk lulat, se pa skoz obračam in iščem udoben položaj).

pa pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.12.2007 23:45:07   
NiLe
Hojla... samo na hitrco, zadanja dva dneva sem mi ful dogaja, tako da kar malo zanemarjam RR, ampak upam, da bo kmalu bolje user posted image .  Pri nas je bil Miklavž bolj skromen (mandarine, malo sladkarij in copate), ampak kaj, ko je pri tašči en štuk nižje čisto druga pesem. Ona ima pač navado, da so to ogromna darila (očitno zaradi tega, ker je bila tu včasih vas, tako kot pravi Katrin, da imajo pri njih navado). Tako je Lea dobila dojenčka, ki se smeje, ko ga požgečkaš, če mu daš prst v usta, ga cuza, govori MAMA, če pa ga daš v temen prostor oz. zvečer, ko ugasneš luč, začne jokati in ga pomiriš z dudo ... v glavnem, Lea je čist panična, ko začne dojenček jokat ... upam, da ne bo tako hudo, ko bomo imeli user posted image .
Danes sem imela oba doma, ker je Lea malce prehlajena (iz učk ji teče gnojni izcedek, pa jamra, da jo boli grlo - pa nimam blage veze, kaj ji lahko dam za grlouser posted image ). No, potem je pa še NIk malo zakamufliral, da ga boli trebušček in sem pač popustila in je bilo pestro ... še do računalnika nisem uspela pridt.

Jutri se pa veselim morfologije, spet bom videla našo user posted image . Upam, da je vse OK in da izvemo, kaj se skriva v mojem trebuhu user posted image user posted image

Dolina: veliko sreče jutri, pa glej, da rasturaš do konca user posted image user posted image . Držim pesti!!!

Nočko

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.12.2007 8:42:27   
Katrin
Ojla;

En dobri mož je mimo user posted image , še dva... Jah, ni kaj, veseli december, cukrom, čokoladam in darilom se ne moremo izognit user posted image

Dolina: dobro opravi izpit, držim pesti user posted image

NiLe: uspešen pregled user posted image

Pri meni je vse OK (v najlepšem redu), čez 14 dni ponoven pregled. Kar se tiče teh pregledov in laboratorijev, mi grejo že malo na ž*, drugače se pa s samo nosečnostjo ne pritožujem.

Petek, dan za metek; zadala sem si en kup opravil (Kajin dnevnik, urediti slikice, mozaik...) - upam, da mi uspe vsaj pol user posted image

Lep vikend user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.12.2007 9:56:00   
Špacka

Danuser posted image

Ste pa kar pridne s pisanjem, nam se pa kar nekaj dogaja, itak je pa tukaj že december, se mi zdi, da zdaj bodo dnevi kar leteli.user posted image user posted image

To vam moram napisat, mogoče bo kateri zanimivo...moji starši so praznovali obletnico poroke in s sestro sva dali izdelati foto knjigo z gradnjo vikenda. Bila sem prijetno presenečene, ker vse skupaj pride zelo, zelo lepo, tako da sem se odločila, da bom enako naredila z Lininimi slikami npr. za rojstni dan, letošnje morje....imamo **** slik, ki niso razvite, v foto knjigi pa lahko uporabiš res veliko slik.

Prejšni teden sva si z Lino ogledali lutkovno predstavo, kupila sem karte na koncu vrste, ker ne zdrži na stolu niti pet minut, je pa uživala, samo sedeti ne more user posted image user posted image user posted image  Gledali sva Tri prašičke in ko je na oder prišel volk, si je kar učke pokrila user posted image  se pa strinjam s KATRIN predstava naj traja 20-30 min.
UGI kar pojdita v kino, če mu ne bo zanimivo bosta šla prej ven. Uživajta!

V ponedeljek smo imeli miklavževanje v moji službi, ponavadi so to naredili kasneje okoli božiča, letos so se odločili za miklavža. Eh, saj ni važno, bilo je lepo, povabili so eno skupini, ki je odigrala eno igrico na temo miklavža, tako da sta nastopala tudi parkeljna, ampak to Line ni oviralo, da ne bi pomagala nastopati na odru user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem no, od 50 otrok vsi lepo sedijo na stolu razen Line, sem jo pa dala sedet v prvo vrsto, da bo gospodična le vse lepo videla, ampak ne...Edino, ko je šla po darilo, ji je bilo nerodnouser posted image user posted image  miklavž je vsakega otroka poklical in je moral priti po darilo, Lina je bila prva na vrsti in kar ni vedela kaj naj....no kasneje sta bila že prijatelja, na koncu so vsi skupaj zapeli pesmici Mi se imamo radi, miklavž je vzel Lino v naročje, ko je bilo pesmice konec, sta lepo skupaj pomahala in zapustila oder user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma nismo nič pisali miklavžu, pri nas je glavni božiček/dedek mraz. Smo pa praznovali miklavža, pri nas v družini res primanjkuje še kakšen otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image  ker se vse vrti okoli in zaradi Line....najprej sta prišla moja starša in prinesla darilo, kasneje še sestra in njen user posted image  sta se pa zelo lepo potrudila. Sesta je sama zašila vrečke za darila, mandarine in suho sadje sta dala še posebej v drugo vrečko....ko sta prišla sta pozvonila in vsa darila pustila pred vrati, onadva sta se skrila, Lina je bila tako presenečena, sploh ni vedela kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za vse, ste že kaj okrasili stanovanje, imate že smrekco....mi smo jo ponavadi na božični večer, ampak Lina tako uživa, ko vidi vse tiste lučke na mostu, vse smreke, ki svetijo....razmišljam, da bi kar postavila smrekco.Naj se ve, da je december user posted image user posted image user posted image

DOLINA trmo tvoje Zoje imam jaz doma, recepta pa nimam, na žalostuser posted image user posted image user posted image  pri Lini je trenutno aktualno pljuvanje in ker to ni dovolj, zraven še udari, ampak, saj vem da ni smešno, samo moja Lina sploh ne zna pljuvat, samo jezik da ven in nekaj..eh ne znam opisat. Ko sva sami se da z njo najlažje zmenit, saj trmari, ampak se da. Ji pa jaz lepo jasno in glasno povem kako in kaj, če ne zaleže jo odstranim iz sobe, dam jo stat v manjši hodnik, kjer so spalni prostori in dobro ve, da ni naredila prav. Obvezno, ko se tako dere, mora potem lulat, moja sestra je rekla, da solze morajo ven,user posted image user posted image user posted image  vedno zahtevam opravičilo! Najbolj nemogoče se obnaša takrat, ko smo zbrani vsi na kupu, samo išče potuho pri babiciuser posted image user posted image user posted image  bi pa včasih tej naši maLini dala medaljo za vztrajnost pri trmarjenjuuser posted image user posted image user posted image

Kar se pa hoje tiče, bi ji pa dala tudi medaljo,user posted image user posted image user posted image  verjetno bi šla brez problema na Triglav, če je trebauser posted image  voziček sem prodala po enem letu, ker ni bil več v uporabi, nikoli tudi ni bil veliko v uporabiuser posted image  še sedaj ne more sedet pri miruuser posted image user posted image user posted image

DOLINA še malo pa bo čas, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj bo...

S kratkimi pavzami sem tole klobaso pisala....dolgo, upam da vam bo uspelo prebratiuser posted image

Lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.12.2007 12:12:00   
Suzi*
Dolina, upam, da je že za tabo, pa da je bilo uspešno!!! javi, ko boš lahko.
Glede prepira tvoje mame in tvojega ti dam čist prav. pri mojih se tud to dostkrat dogaja, pa me fuuul jezi, tako da sem že parkrat jima jasno povedala, da če midva nekaj rečeva, da je to zakon in da naj nikar ne nasprotujeta. je pa treba jim večkrat ponovit, ker sta trda kot stena. user posted image user posted image  

NiLe, uspešen pregled, pa da izveste spol. user posted image   Pa hitro naj se bubančka pozdravita!

špacka, ko govoriš o Lini na predstavi je tako kot da bi o našmu pisala. user posted image  meni se tud vedno zdi, da so vsi ostali otroci lepo pri miru, naš pa ne more bit niti sekunde in ga je povsod dost. user posted image  ja nimamo kej, če so pa živahni tile naši marčevci.
Glede krašenja...mi imamo zaenkrat samo venček na mizi in na vratih, pa kako svečko sem in tja, Anžej ima pa v sobi eno svetlikajočo bunko obešeno. Smrekico bomo delali verjetno tist vikend pred božičem, pa ostalo bomo tud takrat okrasili.

A katera kaj ve kako je Skaana, verjetno sta z Aleksejem že doma??

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.12.2007 17:25:21   
NiLe
Hojlaaaa... hop, da nas prestavim na prvo stran .

Skaana, si že domaaaa?

Dolina: kako je šlo na izpitu?

Ugi: mi smo že bili v kinu (sinhro SHREK), pa je bila Lea ful navdušena, pa se spet odločamo, da bi šli gledat Frančka. Probaj, pa boš videla.

Za nami je pregled morfologije, malo smo se načakali, ko pa smo prišli v ordinacijo, je bil  Nikv pričakovanju, kaj bo videl in ko je zagledal našo na ekranu mu enostavno ni zmanjkalo vprašanjuser posted image ...Trenutno imajo v lj. porodnišnici na preizkušnji nov, sodoben UZ, je G preklopil na 3D in ko je pokazal obrazek, je Nik samo izustil: "Uuuuaaaauuuu...!" Pušenjak se je samo smejal  . V glavnem, vse je OK, vse tak kot mora biti, vse vidno, malo je bil v čudnem položaju, tako da je s težavo pregledal, kako je s srčkom, ampak na koncu je vse super  . Za konec pa še spol: jap, imeli bomo še eno  !!!!

Za nami je torej lep dan, čeprav je zunaj ful smotano in turobno, ampak mi se veselimo naše nove pupe in počasi se bomo začeli odločati za ime.

Zdele so mi pa pripeljali Leo, ki je bila v varstvu pri dediju. 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.