|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
14.12.2007 11:28:11   
Dolina
Ja, Ugi, midve sva sosedi. user posted image  Mi smo doma na Logu in smo zdej svoja občina, pred tem smo pa spadali pod Vrhniko. user posted image

Mmmmm, user posted image , lahko bi se dobili. user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.12.2007 11:42:56   
NiLe
Ojlaaaa ... na hitrico se javljam, ker me moj user posted image podi z računalnika, ker bo končnooo opral strešna okna in sem mu v napoto user posted image . JE pa priden, ga moram pohvaliti. Ta teden je bil stalno fraj in sva prav uživala v frej dopoldnevih. Jaz pa se bom "vrgla" v cunje in naredila malo reda. Potem bom šla pa še na en sprehod.TPopoldne bomo pekli pizzo in začeli z okrasevanjem našega gnezda.

Za nami so pestri dnevi ... v sredo smo se imeli krasno na gradu v Polhovem Gradcu, moja dva sončka sta uživala, sploh pa Lea je bila fuul aktivna, saj je stalno pela, pa plesala, pa ploskala in komaj dočakala darilo. Ob 19h je bilo vsega konec in ko smo se peljali proti domu, je Lea začela govoriti, kako je lačna in smo se ustavili še v kitajski na Brezovici in punce, ne boste verjele: naša punca ima rada kislo-pekočo juhouser posted image user posted image
Včeraj pa smo šli na sprehod po centru LJubljane in je zelooo lepo okrašeno, le toplo se je treba obleči.

Skaana: kako je Atena? Upam, da kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa držim pesti, da Aleksej kmalu začne ločit dan in noč.
Dolina: pri vas je tudi pestro. Še dobor, da je prišel tvoj dragi s kolesom in prevzel umazano user posted image Tale tvoja tašča je pa tud user posted image . Kako mora šuntati Zojo za ime vašega user posted image ??? VI ostanite pri svojem in se ji ne pustite.

Lepo se imejte ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.12.2007 14:23:55   
Skaana
user posted image

danes smo pa že boljše user posted image . Sam nekaj obiskov še skenslam in bo. Ej, to pa je res že preveč, vsak dan luda kuča user posted image . Pa saj bo. Pol se moraš pa smejat, pa malega podajat iz roke v roke, pa če pripeljejo še kakšnega otroka s sabo, je sploh fino...
Atenka je že skoraj čisto zdrava user posted image . V ponedeljek gre v vrtec in upam, da bo naslednji teden preživela brez viroz. Tudi glede ljubosumja se zadeva umirja. Še malo pa bo pozabila, da je bila kdaj sama. Glavno da ima Alekseja rada - ga boža in lupčka in ga prav ponosno kaže. Edino na naju z user posted image  je ljubosumna. Če slučajno kaj delava z Aleksejem, morava še z njo. Prav neverjetno.

Dolina - blaten user posted image ? Si me prav nasmejala. Ja, svinjarija na kvadrat user posted image . S to razliko, da ga moj niti pod razno ne bi hotel umit. Psi so moja domena in pika. Eh, pa saj bo.
No vidiš, že napredek glede hoje. Imam pa zanimivo štorijo glede tega. Ateno zdaj zjutraj pelje moja mami v vrtec in micena jo je okoli prenašala, da jo je morala nosituser posted image  Ko jo pa zdaj user posted image  vozi, pa niti vpraša ne, še celo teče proti vrtcu. Toliko o izkoriščanju. Naša točno ve, koga in kdaj lahko.

NiLe - super, da ste se imeli tako lepo. Ja, december je res pravljičen. Zdaj ko pa imamo žive jaslice doma, nam je še toliko bolj čarobno user posted image . A vi boste tudi ta vikend krasili? Mi tudi verjetno v nedeljo. Jutri še ima od sestrične hčera rojstni dan in mi odpeljejo Ateno, nedelja bo pa samo naša - upam.
Kaj pa okraske? Imate nove, ali boste kakšne nardile? Mi bomo zaenkrat dali kar stare gor, pa mogoče bom še kakšen confek več nardila, ker jih moram za v vrtec.

Tako, imejte se čarobno. user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.12.2007 19:49:12   
Katrin
Da nas malo dvignem user posted image

No, kratko poročanje: pohod je super uspel, v petek zvečer sva šla z možekom v gledališče (Prebrisana vdova) in mali pikec me je kar naprej suval in brcal. Kaja je bila v trebuhu pol tako živahna user posted image

Dolina: nobena skrivnost ni, da sem dobila borih 5 kg, kar pomeni, da me je v bistvu malo pobralo (imam še bolj koščene noge in roke user posted image ); pri Kaji se spomnim, da sem vsak mesec dobila kg in to je naneslo na koncu 9 kg.

Ugi: hvala! Bom poslikala, upam pa, da mi mozaik uspe končati pred porodom, ker tega je dober kvadratni meter in v bistvu gre delo počasi.

Skaana: mi še nimamo okrašeno; smo mislili jutri, sedaj pa montiramo Kajino sobico in ne vem, če nam bo uspelo user posted image

Nas je danes kar zamedlo, tako da imamo res zimsko idilo user posted image

Lepo nedelje in se beremo!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.12.2007 12:10:57   
Špacka

Drage moje, pogled skozi okno je naravnost idiličen, vse belo, rahlo naletava sneg user posted image user posted image user posted image  jaz pa prijetno na toplem, samauser posted image user posted image

user posted image  je šel samoooooooo nekaj naredit....Lino sem pravkar oddala dediju, da se gresta sankatuser posted image user posted image user posted image

Grajski večer v vrtcu je uspel, moram res pohvalit vzgojiteljice, ki so res naredile krasno predstavo, uprizorile so Trnuljčico, prizorišča so bila postavljena po celem vrtcu, tako da smo šli na enem koncu noter, po celem vrtcu in na drugem koncu ven.user posted image user posted image user posted image user posted image

V petek sva bili na dedku mrazu, pri nas to organizira Zveza prijateljev s pomočjo občine, ki financira darila. Z eno besedo- dolgčas....vse pohvale, da se spravijo to organizirat, vendar dedek mraz user posted image user posted image  čisto napačen izbor človeka za dedka mraza....

Mi še vedno nimamo nič okrašeno, aja, Lina ima na oknu sneženega moža z lučkami, smrekce še nimamo, čeprav sem imela namen ta vikend, ampak čakamo nove lučkeuser posted image user posted image user posted image  moj user posted image  si je zamislil, da bi letos imeli modrobelkaste lučke, takšno neonsko svetlobo oddajajo, ne znam opisat...jutri jih dobimo, če nam bodo odgovarjale, ker te lučke samo goriji nič ne utripajo, baje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep preostanek nedelje vam želim

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.12.2007 8:53:17   
Katrin
Dobro jutro: Z I M A !!!

user posted image

Se javim kasneje, sedaj ne utegnem klepetati user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.12.2007 10:10:24   
NiLe
Dobro jutroooo, ja, zima je prav zares prišla. Vse pišete, kako ste zasneženi, tu  v Ljubljani ni še nič pobeljeno in nič zimsko. No, danes malce naletava sneg, tako, da še vedno čakamo prvo pošiljko... sploh otroka, meni je pravzaprav vseeno user posted image

Kot vidim, je bil vikend bolj tih in upam, da se čez teden razvije kakšna debata user posted image .

Katrin: zeloo lepa slikica,  tudi jaz želim prilepiti našo smrekico gor (letos je prav posebna user posted image ), pa bi rabila en "šnel kurs" ... vem, da moram iti na shrani.si, kaj in kako pa pol ... a mi lahko prosim pojasniš, kako to gre?

Sem pa prav slabe volje, ker še vedno nisem dobila odločbe za podaljšanje bolniške, pravzaprav sem iz ZZZS dobila dopis, da potrebujejo dodatno dokumentacijo o mojem kliničnem stanju user posted image user posted image user posted image user posted image Baje ful ukinjajo bolniške, tako da samo čakam, da bom morala spet nazaj v službo user posted image

Nič, grem nekaj naresti za službo, potem na en sprehod, da se malo preluftam. Lepo se imejte!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.12.2007 10:54:11   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Katrin: zeloo lepa slikica,  tudi jaz želim prilepiti našo smrekico gor (letos je prav posebna user posted image ), pa bi rabila en "šnel kurs" ... vem, da moram iti na shrani.si, kaj in kako pa pol ... a mi lahko prosim pojasniš, kako to gre?

Ti me kar klikni na MSN, lahko pa tudi tu user posted image

No, upam, da ne ostaneš brez bolniške! Groza, kaj se dogaja v naši državi user posted image

Jaz sem ravno s sprehoda, smo čisto zametani in če bi hotela z avtom do centra vasi, bi ga spet mogla čistiti, ker je od zjutraj (ko sem Kajo peljala v vrtec), spet pod snegom! GROza!

Bodi vesela, da je Ljubljana še kopna. Jaz pa tudi, ker imamo jutri Dedka Mraza na Gradu!

Lep dan user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.12.2007 11:11:01   
NiLe
Tako, "šnel kurs" je za mano, Katrin - fuuul ti hvala user posted image user posted image , sedaj pa samo preverim, če je Ok. Torej, to je naša letošnja smrečica in moja dva sončka.

user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.12.2007 12:39:38   
Katrin
Ej, pliškoti user posted image user posted image user posted image  To sem že enkrat videla! Bravo! Ni slabo!

No, tudi mi smo včeraj vseeno pričeli z okraševanjem in ker je Kaja s takim veseljem bunke in igrače gor obešala, sva ji potem dala eno malo umetno jelko naj jo kar sama krasi user posted image  In potem je danes zjutraj spet vse dol snela in nazaj v škatle zlagala, češ da pripravlja darila user posted image

Se beremo,

katrin

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.12.2007 13:20:19   
Katrin
NiLe (ali pa katera druga): sedaj sem se spomnila: vi imate tudi Velux strešna okna. Ali jih je treba očistii snega? Že tri dni sneži in po mojem je to kar teža za okno, ni?

Hvala za odgovor! user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.12.2007 14:52:23   
NiLe
Katrin, pri nas se sčistijo kar sama ... ker so pod radiatorjem, se sneg sčasoma stopi, če ga je pa ogromno (recimo lani 2x), pa traja par dni, da se stopi ... Če bi jih odpirala, bi padel sneg direkt na sredino dnevne sobe user posted image .

Vi imate ta okna najbrž v spalnih prostorih, tako da ni panike. Pri nas je malo težje, ker je to dnevni prostor (imamo 4 strešna okna) in če je veliko snega, smo par dni bolj v temi user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.12.2007 16:13:49   
Dolina
Dan,

Katrin, mi nič ne čistimo strešnih oken. Enkrat že skopni sneg. Imamo pa to srečo, da je so še balkonska vrata, da nismo čist v temi tako kot pri NiLe.

NiLe, jaz ne vidim slikice user posted image

Mi bomo pa danes krasili smrekico, če bo user posted image  naredil podstavek. Lani se je namreč ena tačka polomila in zdej ne stoji ta naša smrekica. user posted image
Jaz pa ne znam izpolnit teh papirjev za porodniško user posted image user posted image  A se na ta obrazec S2 Potrdilo delodajalca o zapolsitvi obkroži oboje. da je seznanjen s koriščanjem porodniškega dopusat in dopusta za nego in varstvo otroka, al je treba za vsako posebej en list?

Zoja kliče...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.12.2007 20:37:48   
rainbow
Čer!

Preden pozabim, Dolina, a ni tak, da najprej daješ vlogo za porodniški dopust, ki traja 3 mesece, pol pa še enkrat za dopust za nego in varstvo otroka, ki traja preostali čas, torej 9 mesecev.

ojoj, kak čas letiuser posted image user posted image user posted image

še 3 dni moram zdržat, seveda se me je lotil prehlad, cel vikend in še kar me mantra; pa seveda je danes ponoči ob 04. Lia zakuhala, verjetno ima malo vneto uho; ok, babi servis deluje, z DR pom še malo počakala, kak dan. In seveda v Enjini skupini razhaja rota virus. A ni luštno???? In seveda imata obe v sredo dedka mraza v vrtcu. lahko bi ga za kak mesec prestavili, ne bi bilo slabo.

Snega pa imamo, snegauser posted image  samo zdaj ga bomo od notri gledali.

NiLe, ful dobro smrekco imateuser posted image user posted image user posted image  

Skaana, fino, da je Atena v reduuser posted image user posted image  pa mali Aleksej, kako kaj on??user posted image user posted image user posted image  

Ženske, od petka dalje me boste itak mele poun kufer, tak da bom do takrat še bolj kratka.

Be welluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.12.2007 22:22:38   
Skaana
user posted image

Drage moje,

nocoj vas le povabim na ogled slikic našega prednovoletnega vzdušja. Jutri pa kaj več user posted image .

user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.12.2007 8:19:51   
modrooka
Punce, dobro jutro!

Moram vam povedat, da sem bila včeraj na morfologiji in je rekel ginekolog, da je vse vredu. Sem zelo vesela!!!

Drugače smo vredu. Odštevam zadnje dneve do dopusta (delam še do četrtka), potem pa upam, da se zadeve malo umirijo.

Vaši otročki so prav luštni ob smrečicah. Jaz Ane žal ne morem fotografirat, ker nam je crknil aparat in ga danes nesem v popravilo. Upam, da bom kmalu lahko tudi jaz prilepila kakšno fotko, da vidite, kako je pri nas.

Imejte se lepo in se še kaj oglasim!!!

user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.12.2007 9:11:53   
Katrin
Jutro!

Hvala za izkušnje s strešnimi okni. Imamo dva (v obeh otroških sobah) poleg navadnega okna tako, da ni panike zaradi svetlobe. Skrbela me je teža. Ja, NiLe imaš prav, če ga odprem, bo sneg na tleh user posted image

Rainbow: še malo zdrži, potem pa počitnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Jaz pa ne znam izpolnit teh papirjev za porodniško user posted image user posted image  A se na ta obrazec S2 Potrdilo delodajalca o zapolsitvi obkroži oboje. da je seznanjen s koriščanjem porodniškega dopusat in dopusta za nego in varstvo otroka, al je treba za vsako posebej en list?

Obkrožiš oboje user posted image  Papirje oddajaš le enkrat (en mesec pred porodom) user posted image  Potem pa dobiš 2 odločbi user posted image

Skaana: hvala za lepo slikico user posted image  Tale decemberski čas ima res svoj čar.

Joj, meni se je pa Kaja danes zjutraj tako čudno vedla, da se bojim, da ne zboli. Pa ravno popoldne gremo v Ljubljano še na Dedka Mraza, jutri imajo pa v vrtcu neke glasbene delavnice in lutke, tako da upam, da zdrži. Ravnokar me je zmotil telefon (najprej sem pomislila, da je vrtec), pa so mi sporočili, da dobimo ležišča Dormeo že v četrtek. Oh, punce, po dolgem času bom spet spala v postelji user posted image

Dodajam še slikico user posted image  sobice (tehnična izvedba), sedaj sledi še dekoracija, tako da bo sobica bolj topla user posted image  Oprano in zlikano imam pa vse user posted image

user posted image

Kajina soba še vedno ni sestavljena do konca ... bo že user posted image

Imejte se in se beremo.

lp user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.12.2007 9:14:02   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Ženske, od petka dalje me boste itak mele poun kufer, tak da bom do takrat še bolj kratka.

Se že veselim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.12.2007 10:12:20   
Skaana
user posted image

Evo me, Aleksej je zadrnjohal, a verjetno ne bo dolgo, potem grem pa prvič po porodu kosilo skuhat user posted image .

Mi smo prav fino, Atena ima danes popoldne dedka mraza (aja, če kliknete na slikico zgoraj, si boste odprle moj novi album). Počasi se ljubosumje umirja, moram jo veliiiikkkkoooo cartljati, tako kot Alekseja, pravi user posted image . Okraske je v celoti obesila sama. Imamo pa takšne lesene majhne figurice in učke so ji kar žarele, ko je odkrivala, kaj vse je na njih.

Joj, bežim še mal podojit malega.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.12.2007 11:02:08   
Skaana
Modrooka, tako sem vesela za vas. Kako pa je kaj Ana krasila?

Dolina, ste okrasili smrečico?

Katrin, kako svetovno pohištvo za njuborna, res nadvse praktično. Kje si pa to ujagala? Ker že zeloooo dolgo nisem videla bolj praktične previjalne mize (predali in dovolj velika). Držimo pestke za Kajo, da ne zboli.

NiLe, izredno dobra ideja za smrekico. In prav vidi se, kako sta tvoja sončka uživala.
Sem te pa hotla nekaj vprašat. Če se ne motim ima vaša Lea punčko Baby Annabell. Atena si zeloooo želi za dedka mraza babyborn punčko. Zdaj pa razmišljam, če ni Annabell malce prezahtevna še za njih. Babyborn ima manj funkcij. Kako se Lea igra z njo? Se obnese?
Sicer je moj rekel, da ni šans, da dobi še eno punčko (jih ima že štiri in vse so nadvse aktualne - vsaka ima svoje ime, vsaka svojo posteljico, dudo, flaško...), sam si sam to želi.

Špacka, daj poslikaj vaše lučke, me prav zanima, kako to izgleda. Tele vzgojiteljice v vrtcu pa imajo ideje - kapo dol za takšno izvedbo.

Bodite dobro.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.12.2007 11:24:44   
NiLe
Ojlaaa... uf, sem imela napisan že cel roman, pa me je vrglo ven, grrrr ...user posted image user posted image user posted image

NO, pa začnimo znova user posted image
Vidim, da ste vse pridne z okraševanjem, da naši škratki uživajo v okraševanju ... mi moramo okrasiti še stanovanje, pa ne vem, kdaj nam bo ratalo. Mogoče čez vikend.

Katrin; zelooo fletna in praktična sobica za vašega novega člana. Zelo svetla in prijetna sobica. Ne dvomim, da bo Kajina prav tako luštna. Pa bravo za novo ležišče ... sedaj ga še zelooo potrebuješ. Držim pesti, da se Kaje kaj ne loti.

Rainbow: zdrži še ta teden, pa naj ti punce ne zbolijo user posted image user posted image user posted image ...

Modrooka: prav privoščim ti, da malo izprežeš. Ali je Ana že v vrtcu? Daj, ko boš malo več fraj, se kaj javi.
Skaana: tudi tvoja Atena je prav z užitkom okraševala smrečico. user posted image user posted image Glede ljubosumja pa ne skrbi, bo minilo. Tukaj je sličica (zdej sem ful važna, ker znam lepiti sličice user posted image ), da boš videla kakšno punčko ima Lea.

user posted image

To je dobila od tašče za Miklavža, je pa že veliko prej napisala Božičku pismo in dobi še eno zelo podobno, pa ni Anabel. Se pa s tem dojenčkom zelooo igra, pa stalno ga prenaša ... najbolj mi je pa smešno, če je v temi, začne jokati in Lea čist panična, ga želi takoj pomiriti user posted image user posted image

Zunaj je tako lep sonček, da me vabi ven, pa ne morem, ker moram še za službo delat, pa kosilo, popoldne pa imamo dedka Mraza v službi dragega.

Lep dan želim!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.12.2007 12:54:53   
modrooka
Imam nekaj minutk, zato malo napišem...

Ana je še vedno doma. V vrtecu so namreč še vedno norice (ja, tut jaz se držim že za glavo, samo si z user posted image  ne upava reskirat). Ker je user posted image  še vedno brez službe, seveda uživata v domačem okolju. Mislim, da jima nič ne manjka. Mi je pa kar žal, ker Ana zamuja tako lepe dneve v vrtecu, ko se vsi pripravljajo na praznovanje. Včeraj je šel user posted image  iskat položnico v vrtec in je vzgojiteljica dala en okrasek za na smrečico, ki so ga Anini sošolci naredili prav zanjo. Mi je bilo kar lepo pri srcu...

Miklavža smo šli gledat v Ljubljano (v BTC), doma pa ji je prinesel prvo Barbiko, nad katero je navdušena, knjigo o živalih, pobarvanko in sladkarije.

Ker Božička ne bo videla v vrtecu, smo ga naročili na dom (saj vem, da se smešno sliši, samo brat od mojega user posted image  dela v Centru za osebe s posebnimi potrebami in bo tam igral božička in ker bo že imel doma vso opremo, bo prišel presenetit še Ano in ji bo on prinesel darila). Za darilo sva ji kupila tablo, ki ima dve strani - na eni strani lahko otrok ustvarja s kredo, na drugi pa z magnetki in flumastri. To je glavno darilo, potem pa so še lepljenke, knjigica, lesene črke,...
Najprej sva ji kupila user posted image , vendar sva se potem odločila, da ji bova računalnik raje dala za rojstni dan, da ne bo še prezgodaj...

Smrekico (ta veliko) sva okrasila z user posted image , Ana je okrasila svojo, malo, ki jo ima v svoji sobici. To je pa izgledalo tako, da je nanjo najmanj 50x dala okraske in jih najmanj tolikokrat dala nazaj dol. user posted image user posted image  Zelo je uživala.

No, nekaj sem napisala, sedaj bom pa počasi zaključila, ker moram prej iz službe, da fotoaparat dostavim na servis, preden ga zaprejo.

Mejte se lepo!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.12.2007 13:57:44   
Katrin
Dan user posted image

Sem malo dremala...

Skaana: hvala; previjalno imam še od Kaje, jo je pa delal mizar po meri za takratno sobo. Tista komoda je pa iz Harvey Norman. Posteljico tudi imamo Kajino, grem pa naslednji teden iskat še košek, ki mi ga bo posodila prijateljica (in je tudi Kaja spala tam pred dvema letoma user posted image ).
Glede dojenčka: Kajo čaka Baby Born v omari (jaz sem se kar odločila zanj), ker mislim, da se bo z veseljem igrala z njim, ko bomo imeli doma user posted image
Vesela sem, da uživate in se cartate.

Modrooka: tudi midva si ogledujeva te male otroške računalnike, pa se nikoli ne odločiva do konca. Oziroma sva se letos glede na situacijo raje odločila za dojenčka user posted image

NiLe: hvala tudi tebi user posted image  Ja, Kajina soba je tudi v barvi javorja, kombinirano z bež barvo.

Si grem skuhat še eno kavico, da se počasi pripravim za pot v Ljubljano user posted image

lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.12.2007 15:55:33   
mojčca
Ojla punce

Preberem vas še, da bi kaj napisala, pa ponavadi zmanjka časa. Je tale naš Matic kar zahteven. Pa ne toliko zahteven, čez dan spi zelo malo. Do sedajle mi je spal 25 minut, sedajle pa sem ga dala spati v drugo in bomo videli, koliko časa ima namen sedaj spati.

Katrin in Modrooka: tudi mi si ogledujemo za Manco računalnik, pa ga zaenkrat tudi nisva kupila. Mogoče ga dobi za rojstni dan. Za božička bo pa dobila eno veliko palico za po riti (to je rekla, ko smo pisali pismo, čeprav sedaj pravi, da jo noče), pri tašči bo dobila tablo tako kot je napisala modrooka, pri naju pa knjigo in sicer tako, da ob dotiku knjiga spregovori.

Skaana, super smrekca, jo je Atena lepo okrasila. Kar se tiče obiskov po porodu sva pa midva izrazila željo, da prvi mesec ne bi nihče hodil oz. samo ožji sorodniki. Se mi zdi, da je kar prenaporno za mamico in otročka. No, najina družba pa pride pogledati oz. hodijo gledati otroka toliko časa, da že skoraj shodi. No, pri Maticu jih je bilo tudi ful malo, vsi pravijo, da bodo rajši prišli v tanovo hišo. Ja, se bomo še načakali.

NiLe, super smrekica. Pa otročka sta ful luštna.

Modrooka, še dva dni, potem pa dopust.

Katrin, ful dobra previjalna. Pa uživajte v Ljubljani.

Dolina, kako hitro človek pozabi, kako se izpolnijo papirji za porodniško. Ravno premišljujem in mi je šele sedajle prišlo na misel, da jih jaz sploh nikoli nisem izpolnila. Je to zmeraj delal  user posted image , ker sem si jaz rajši privoščila ležanje v bolnici kot izpolnjevanje papirjev za porodniško.

No, da vam ne pozabim povedati ene dobre novice. Ati prihaja danes domov, v petek ga peljemo v Ljubljano še na eno preiskavo, potem pa, če bo vse po sreči, operacijo po novem letu. Kako bo naprej, pa bomo še videli.

Če sem kakšno pozabila pokomentirati (sigurno sem) sorči, ampak se mi mudi izkoristiti teh par minut za pospravljanje, ko naš mali škrat spi.

Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.12.2007 22:07:02   
Dolina
Čer,

jaz bom pa danes čist kratka, grem počivat....sem namreč danes preveč delala v službi (izdaja blaga za naše in druge trgovine in se cel dan sklanjala...) in mi je cel popoldan trebuh otrdeval na 5 minut tak, da sva šla potem kar v porodnišnico (sem prej klicala, če so kaj nevarni ti lažni popadki tako pogosto). NA SREČO nisem odprta user posted image user posted image , CTG je med merjenjem pokazal samo dva popadka, jaz sem jih čutila več user posted image , ker imam jutri še pri svoji G pregled, mi niti niso dali kakih navodil, samo, da naj ne hodim nazaj do 2. polovice januarja user posted image user posted image user posted image . Tokrat je bila sestra ful rpijazna, dr. je že mislil bit mal siten (madona, vsi mislijo, da sem stara pod 20 in mu je sestra razložila, da jaz sem pa že enkrat rodila in imam 28 let in nism kot tiste petnajstletnice user posted image user posted image ), pol se je pa le mal pohecal. Tako, da bom šla v drugo lažje v Lj rodit.

Evo, zdej sem si zabičala, da delam samo še v pisarni za računalnikom, al pa grem na bolniško, če jim je tako ljubše. Meni pa je resnično odleglo, da je user posted image  v redu in da nisem nič odprta. So mi pa komaj CTG naredili, ker je user posted image  tako razgrajala. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem spat, upam, da mi jutri ne bom več otrdeval trebuh.

user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.