tasyo
|
Dobro jutro! Evo, pa sem spet na starih tirih... Kako ste - smo končno dočakale petek, pri nas to pomeni, da bom končno tudi prišla do šopinga, ki je načrtovan že od ponedeljka, pa je vedno nekaj prišlo vmes... Moram kupit neki za na fešto, pa spodnje perilo, pa dragi rabi kavbojke, naše dete voziček, ki ga bom zdaj pa res dokončno izbrala... Vam poročam v ponedeljek, kako smo se odrezali. Moji piškotki včeraj popoln uspeh, preden se lotim še česa, bo pa treba malo v trgovino zavit. Sem obljubila, da bom spekla zamorčka v srajčki, ker ga imata moja starša ful rada, pa prideta v nedeljo naokoli. Majček28 in Krista - bravo za ! No, saj se jih bo nekaj nabralo, pa kar nekaj nas še čaka na preglede. Zdaj pa res že komaj čakam sredo! Otročku se sicer verjetno kar lepo godi, ker me pridno brca, pa tudi raste, ker brcike čutim že tudi malo nad popkom. NiLe in Maja 24-2, vama pa držim pesti za danes za najlepše novičke! Pa seveda pričakujemo poročilo... Ufff, vidim da se pogovarjate že o porodu - meni pa se zdi to še takooo daleč. Glede na to, da imam kar visok prag bolečine, se verjetno ne bom odločila za EA, ampak mogoče si pa tik pred zdajci premislim. Vsaj tukaj se bom lahko malo prešvercala, ker grem rodit v domačo bolnico in delovanje in stranske učinke EA poznam, tako da mi ni treba na predavanje. Anestezistka, ki jo dela, pa je moja kolegica, tako da ni panike. Sicer pa v NM sploh ni panike, jo dobiš 24h na dan. Vsaj nekaj. Čeprav sem tudi jaz - zaenkrat - pristaš naravnega poroda (mogoče se bom pa pri naslednjem premislila). Aja, glede 3D UZ, jaz sigurno ne bom šla, ker mi je škoda dat toliko denarja. Če mi zdaj povedo, da je z pikolinotom vse ok, ga bom raje vložila v naš novi domek... Bolj kot ne zdaj vsak evro dvakrat obrnem okoli, da ne bi kej brezveze zapravljala - še dobro, da me moje vrtoglavice držijo doma in ne morem sama po darilca... No, pa saj si tudi kaj privoščim, samo recimo pri nabavi raznoraznih stvari za pikeca, ki se jih lahko dokupi sproti, če se izkaže potreba, pa ne bom po nepotrebnem zapravljala. Nič, bolje da grem zajtrkovat in končam, ker sem začela malo morit... Pozdravček in božajte trebuščke!
|