|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
7.12.2007 20:09:40   
barby78
Čer!

Tosja,a ti si pa za 50% cenej dobila v okaidi? To se pa res splača,Tam majo pa res ful dobre cotke.Pol bom pa po MF mogla it mal pogledat.A je v MB tudi? jaz sem bila v CE v tej trgovini.

Hvala ste me potolažle glede 13.plače.Jaz tud mislim tak.(pol jo pa sploh ne bouser posted image )

Nile,user posted image  za še eno user posted image .Jaz tud večkrat vzamem zraven svojega 7-letnika Če sem naročena popoldne).Ampak na UZ še ni bil nikoli,ker mi je itak do zdaj vedno delala tud notranjega.Se pa tud ponavadi strašno dolgočasi v čakalnici in komaj čaka,da sva gotova.No,ampak ponavadi si še jaz vedno kako igrico izmislim in se pol ful smejiva,tak da naj vsi gledajo.

Maja24-2,čestitke za uspešno MF in za user posted image .Jaz imam tud občutek,da se bo pri nas pojavil lulček.Bomo videli v torek,če se bo hotel-a pokazat.

Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.12.2007 20:18:29   
barby78
Sem vedela,da bom taglavno pozabila!

Prejle sem nakaj čistla in sem se urezala na umazanem steklu.user posted image  mi je takoj razkužil prst z alkoholom.pa saj ni velika ureznina,ampak globoka in je kri ful tekla.Zdaj me pa neki zanima-a mislite,da se lahk zastrupim? Mene je tega ful strah,ker vem da bi šlo zastrupljenje tud na našega user posted image .Ne vem ali bi jutri šla do zdravnika ali bi rajš mal počakala user posted image .Kaj mislite?

Se čujemo
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.12.2007 23:55:13   
Krista28
barby78 - glede 13. plače je pri nas tako, da se izplačuje glede na prisotnost. Dobijo pa jo vsi, ki so bili v službi. Se pravi, da jo bi morala dobiti toliko, kolikor si delala/bila v službi.

Jaz bom rodila kar v Ljubljani. Sem tudi prvič. Ker se nisem odpirala, sem končala s CR. Takoj po komi mi je bilo ful hudo in sem ful user posted image user posted image , ampak sem se zelo hitro spravila k sebi, in bom šla v drugo tudi verjetno v CR. Po CR sem bila ful hitro v kondiciji (prvi dan dojila, drugi dan hodila in ostalo...). Po klasičnem porodu bi znalo bit slabše, če bi bila veliko šivanauser posted image . Prvič sem ful negativno gledala na CR pa naravni porod.....jst sm ful trpela in ne vem zakaj bi šla na silo v to še enkratuser posted image user posted image . Če pa mali pohiti in gre brez zapletov, potem pa......prepustila sem bom dogodkom in osebju.

Zokica- v prvi nosečnosti sem jaz prvič čutila brcike v 21 ali 22. tednu, in G. je rekla, da je to normano, sploh če si močnejše postave. Tako da se nič ne sekiraj in uživaj.

Uživajte s svojimi bušiji, nočko

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
8.12.2007 8:37:12   
darja33
Barby78 brez panike!
Če sta dobro sprala in dezinficirala je minimalna možnost zastrupitve. Pri gladkih, ravnih ranah se to ne dogaja. Pogosto pa je pri globokih, ozkih ranah (luknje), kjer se not začnejo razmnožvat bakterije. Sicer pa v roku 2 dni opaziš fejst pordel in otekel prst, ki boli. Takrat je pol čas za antibiotik (npr. Orbenin), prej torej preventivno ga pa itak ne dajemo! Torej če so znaki vnetja, potem ja sicer ne.

Kar se pa tiče tetanusa, ne vem kolk si stara. Nazadnje si bla cepljena pri 18. letih, velja pa 10 let. Če si se kdaj še vmes poškodovala pa si itak dobla poživitveno dozo. To pa lahk preveriš pri os. zdravniku.

Sicer pa punce, uživajte še naprej, vas je fajn brati.

Aja, js sem klicala za 3D UZ in so mi rekli, da je med 25 in 30. tednom je najboljša vidljivost!! Ne vem zakaj me na to ni opozorila (ali vsaj vprašala?) sestra pri G (na Dobrni, dr. Ocvirkova). Torej sem si spremenila datum iz 19.12. na začetek januarja. Zdaj sem namreč v 21. tednu pa pol. Torej PAZITE same, oni nič ne vprašajo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
8.12.2007 9:24:02   
barby78
Morgen aprilčice!

Darja 33,hvala za pojasnilo.Še dobro,da imamo zdravnice tu gor,da se lahk obrnemo po pomoč.Stara sem 29 let,ampak veš da se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje cepljena proti tetanusu.Bom opazovala prst,tako kot si rekla in če bo kakšna sprememba ali če bi me močno bolelo,se bom odpravila do zdravnika.Pa drugače lahk med nosečnostjo tud dobiš dozo proti tetenusu?
Se čujemo,LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
8.12.2007 10:07:12   
Jelcy
Pozdravljene
Spet se oglasam. Vceraj sem imela morfologijo, vendar se nisem uspela nic oglasit. Na sreco je vse v redu, ceprav mi ni rekel koliko je velik in koliko tehtauser posted image ...jaz pa od vse zmede sem pozabila vprasat 1001 stvar. Sem jezna ker me niso se tehtali, niti merili pritiska, samo na zactku so mi vzeli kri in vodo...pol nic vec. Vseeno upam, da je vse v redu, saj se dobro pocutim. Aja najbrz vas zanima....baje bomo tudi mi imeli fantka.
Naslednji pregled imam sele 15.1 ( brez UZ)
Lepo se imejte se naprej

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
8.12.2007 13:50:27   
zolika
ojla...na hitro - ker sem na šihtu...user posted image  sem prebrala za 3d da je najboljše med 25 in 30 tednom? Sem zadnjič klicala v Dobrno - se naročila - me je naročila v 22tednu - ko sem ji omenila koliko sem noseča je rekla,da je OK...sedj pa ne vem! Jaz bom šla pa bomo videli kako in kaj,.,.če ne bo OK - pač grem naslednjič! Kaj ne? Saj Dobrna le ni tako dalešč...malo izleta ne škodi! :)

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
8.12.2007 17:02:47   
darja33
Barby78 cepljena si bila pri 18., potem pa ni več rednih cepljen (razen če se kaj porežeš). Ja, poživitveno dozo lahko dobiš med nosečnostjo. Torej to je samo kratkotrajna zaščita in ne pravo cepljenje, tisto je treba ponovit še po 1. in 6. mesecu.
Jaz sem se nareč zadnjič pri delu zbodla s kravavo iglo in sem nardila celo paniko zaradi hepatitisa B. Pa je med nosečnostjo vseno normalno prejeti to zaščito (rekel infektolog). K sreči ni blo potrebno...

Zolika v Dobrni me niso nič vprašal ta prvič. Zato sem js tadrugič in je zdravnica (Ocvirkova) tud to rekla. Ampak sestre pa očitno drgač govorijo. Je pa res da to v Domžalah Strahova dela v 20. tednu kot del morfologije.

Lep pozdrav.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
8.12.2007 17:45:02   
zolika
darja33, hvala za odgovor! kot sem že rekla  - šla bom tja, pa da vidim, kaj bodo rekli...škoda bo samo če se ne bo videlo tako kot bi se lahko kasneje v 25t. user posted image

Poročam, kako je bilo - 20.12.

Še uro in 20 - pa grem domov - danes se obeta turnir v remiju! Po dooooooldem času se bomo ponovno zbrali in igrali, jedli, pili in se smejali! user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
9.12.2007 0:21:46   
shooo
ojla aprilke!
jaz vam lahko potrdim da bomo mi imeli fanteka. smo bili pri dr. miglarju v mb na uz v  cetrtek in je potrdil napoved iz 12.tedna.
ob enem smo se pogovorili o  moznosti poroda v feldbachu in o naših pomilsekih glede razdalje.še nismo ziher kam bomo šli. januarja  gremo še na ptuj pogledati,. obstaja pa se tretja opcija, pri eni  babaici v grazu.
smo ze cist zmesani glede poroda.je pa tak da tokrat ne zelimo taksne kalvarije kot se nam je zgodila prvič in bi radi imeli cim bolj naraven porod.
meni bo vecno zal da sem sla ako zgodaj v porodnisnico  oz. da ze takrat nisem bolj vztrajala pri svojem ali enostavno sla roditi v feldbach.žal.
no, da vas ne morim s tem. moram vam povedati da je neža bila zraven na uz. i je bila čist navdušena ko smo poslušali srčka. je dr. že končal s poslušanjem pa se je začela dreti "ŠE ŠE TI-TI" ti -ti je srček.i vsem kaže na moj trebuh in govori da je "ti-ti notji"

pa še to. smo šli k miglarju na 3d uz pa ga tip sploh nima v mb!za crknit!pa ni sestra nič povedala ko sem klicala....
no, nam že ni usojen,user posted image pri neži smo bili prepozni v 30. tednu je bilo že premalo plodovnice in so slike bile grozne..

čao čao

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
9.12.2007 10:34:39   
barby78
Morgen aprilčice!

Vem,da ste že zadnjič govorile o vnetju nožnice in jogurtu.Zdaj bi pa prosila,če mi lahk še enkrat poveste (me spet neki pečeuser posted image ).Jaz sem si sedaj to naredila-probiotični jogurt (A je tak vredu?) in tampon,pa me zanima na koliko časa je to treba menjavat,pa koliko dni priporočate uporabo tega?

Jaz že komaj čakam na torek,ko grem na MF.Naša pikica je včeri zvečer tako telovadila,da nisem mogla zaspat.In to vse do kakšne 2.ure zjutraj.Zdaj je že tak fajn,ko se na trebuhu čuti in lahk dragi in tamali že orng čutita.Pa tud vidi se kak brca.Upam,da bo na MF vse OK.Me včasih preganjajo kakšne črne misli user posted image .A je to normalno (glede delovanja naših hormonov) ?

A mislite,da je kefir kaj škodljiv v nosečnosti,glede na to da ni to glih prekuhano?

Punce,se čujemo
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
9.12.2007 11:27:46   
resnično srečna
čau ženskice...

eto se še midve oglašava...ker naša nogometašica že aktivno sodeluje pri vsem...skoraj že vem katera hran ji je všeč...kakšen položaj pri spanju...katero muziko rad posluša...kako protestira, ko je za volanom tati...kako se veseli, ko jo tati boža...tako da je že prav udeležena v mojem življenju...

drugače je pi nas še vedno selitvena mrzlica...jaz živim v centru, ljubi je z mano in prevaža psa iz centra v Murgle, da ni pes v stanovanju sam, saj se boji, da bi kaj uničil...ampak kot izgleda se nam čez nekaj mesecev nasmiha sreča in se selimo na svoje ...je pa groza, ko nekateri ljudje drugim ne privoščijo sreče in  zganjajo ljubosumje in zavist...

moja služba je še vedno stresna in bo še ves december, tako da si ne delam kakih utopij o počivanju...

telovadba je bila zadnja dva tedna malo porinjena na stranski ir, mpak upam, da mi ta teden uspe...

Miklavž je bil romantično praktičen...meni nežveplane suhe marelice...za obe sladkosnedki Mozartove kuglice, za katere ubijava (ni čudno da nama raste rit)...kot afrodizijak pa še čokolado s cimetom (ni pozabil tale miklavž še na svoje koristi)...ob 6ih zjutraj sva se s predragim spravila peči parklje...jaz sem mesila in dajala v pečico...moj pa rezal jezičke...tako da so otroci na koncu cmokali...)

MF drugo mnenje je minilo v trenu, čeprav se mi je dr. Strahova posvetila 100 % in zraven naredila 50 slikic in cel filmček 3D...samo naša pupa je sramežljivka in se je stalno skrivala za ročicami...je pa zeloooo lepa in jo je dr. Strahova takoo hvalila, da me je na koncu postalo že kar sram...veliki smo že 27 cm in težki 530 g...brcamo pa kot pri norcih

Lega telesa pri spanju...o tej je nekaj nam povedala sestra...in sicer je res lega na levem boku boljša, ker se manj obremenjuje tudi srce...no ja midve se vrtiva skupaj z blazino, tako da ljubi kar trpi...ampak malo mora trpeti pa tudi on...saj smo skupaj noseči...

slikico lepotičke pa bom prilepila v album, da vidite to sramežljivost...

Novo leto mi zaradi kužka in petard preživljamo v njegovi družbi...in letos bomo po mojem kar sami...moj najstnik ga žura že po svoje...in tako se bomo pač posvetili bolj eden drugemu..pes je itaq zaradi selitve sem in tja postal strašno scrklan in mi stalno polaga glavo v naročje ter se boža...

Cunjice smo pa tudi mi že malo popestrili z roza barvo...malo iščem zadeve, ki so akcijske in so mi všeč..malo pa kvalitetne, kjut punčkaste zadeve...

Vitamini...pri meni vsak dan pade 20 ml Hipp natal aktiv za nosečnice...dobite v DM...in moja prebava je že od kar to pijem super...1 tableto Magnesola proti otrdevanju trebuha in krčem...1 kapsulo CentraMed mami...pa seveda veliko sadja in zlenjave, suhe slive in marelice...

kupila sem si tudi nosečniški planer od Mami in se sedaj zabavam z malim pisanjem dnevnika in spremljanjem pregledov, mer, tež...za spomin...

Biopsija me čaka 13.12. in tega se pa res ne veselim...že zadnjič sme šla zastonj...tokrat se mi pa kar gabi...ampak kar se mora se mora...upam, da bodo rezultati ok in bo naša pupa dočakala april v apartmaju in ne bo predčasno izseljena...

Porod bo pa brez EA ali Ultive...kjti le tako mislim, da lahko na koncu čutiš, kam pritisnit...pa še v drugo je baje vse lažje..nekako se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da j za porod predvsem biti psihološko pripravljen in pri celotnem procesu misliti na bitje, ki prihaja in se v teh uricah najbolj matra...saj bolečine se pozabi takoj, ko ima človek štručko v naročju...

tole na brzino..uživajte vse...in predvsem imejte rade sebe, da boste lahko imele rade druge ( a jest tole Zlobca citiram) in uživajte z vašimi najljubšimi...veste...to je po mojem najlepši čas leta...in zame trenutno tudi najlepše obdobje nosečnosti...ko mi ni niti slabo, niti še nisem okorna...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
9.12.2007 13:22:36   
ppika
Alo punce, tudi jaz sem ena izmed aprilčič, ki vas prebira, a žal nimam časa za klepete. Ja vem, izgovor, a resnično je tako (služba, opremljanje stanovanja in še in še). Do sedaj je vse OK, no na MF je bil moj mali v takem položaju, da se ni dalo nič kaj izmerit in bomo ponovili naslednji teden. user posted image  Se je to že kateri zgodilo? Me pa skrbi nekaj drugega. Že dva dni me srbi desna dojka. Imam tudi nekaj drobnih mozoljčkov, en del kolobarja pa je kot bi odrezal črto svetlejši (približno 1 cm z zunanje strani). A se je že to kateri pojavilo? Čakam odgovore. Hvala in lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
9.12.2007 15:55:25   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image pozdravljene...
Spet zaključujemo vikend...kako čas beži! user posted image

maja24-2user posted image user posted image user posted image sem prav čakala, kateri user posted image user posted image bo po  NS zrasel lulček user posted image Čestitke!!! Ati pa verjamem, da je user posted image Boste imeli parček...kako lepo user posted image

kekec in mojca
: glede otekanja nog ti priporočam, da vsaj zvečer, ko se umiriš dvigneš noge (podloži s kakšnim povštrom, kovtrom...), pa  user posted image naj mal podplate masira...to takooooo paše! user posted image
Če ti pri zgagi ne pomaga Donat, poskusi s prepečencem ali bobi palčkami! user posted image Pri meni deluje! user posted image

barby
: v okaidu so sedaj imeli Miklavžev popust...znižanje se začne s 07.01. Imajo res krasne stvari...V Mb ga imaš v Evroparku in na Trgu svobode (Kođak).
Še mal za sline cedit... user posted image   www.obaibi.com
Upam, da ti prst ne bo delal sitnosti... user posted image

resnično srečnauser posted image user posted image user posted image za vašo telovadko user posted image user posted image

shoo: škoda, da nisi prej spraševala za dr. Miglarja. Sem bila tud sama pri njem na MF in vem, da v Mb nima 3D - sam v Feldbachu user posted image

ppika: user posted image user posted image user posted image dobrodošla! Nam zaupaš PDP???
Glede prestavljene MF pa se ne sekiraj - moji kolegici so delali 3 krat, ker se user posted image ni hotel lepo pokazat! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
9.12.2007 16:19:43   
Jo@n
Jupi, pa smo čez polovico!!!user posted image

A je še kateri prva polovica tako hitro minila? Že teden gre hitro naokoli, da ne govorim o mesecih... Ja, seveda še  hodim v službo in prihajam domov okrog petih, zato pa vsak dan hitro mine user posted image

Z user posted image  se počutiva v redu, se mi zdi, da je iz dneva v dan bolj živahen-a, čeprav so brce še vedno zgolj božanje. user posted image  še vedno nagaja user posted image , saj nikakor noče pobrcat, ko ima on roko na trebuhu user posted image .

Hvala za podatek o razprodajah, kot kaže, bo treba po novem letu malo v šoping user posted image .

V torek pa MF, se je oba zelo veseliva, da vidiva, da je vse ok. Me prav zanima, če bo Pušenjakova napoved z NS vzdržala user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
9.12.2007 18:11:01   
zolika
Ojla dekleta...tako pa počasi h koncu odahaja še en vikend...se mi zdi, da mi ne kot šus! user posted image  Danes je bila nedelja bolj kot ne delovna - pospravljanje, kuhanje, obiski,...itd. Zdaj pa nič več ne morem...

Sem pa včeraj ugotovila da ima naš user posted image  rad Jana Plestenjaka - je kr poskakovati začel, ko je bil na TVju - zdaj pa ne vem - ali mu je OK - ali ne... user posted image  meni je - tako,da...user posted image
Mogoče pa je bilo to zaradi  mojega petja zraven...user posted image

nič...grem vodoravno - če me ož ne prepriča v drugo - in sicer pol urni sprehod....samo se mi res ne da!user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
9.12.2007 19:07:13   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271 user posted image  user posted image , bela vrtnica user posted image  user posted image  
u04111976 user posted image user posted image

04.12. matejchykam user posted image , Majček28 user posted image  user posted image ,Calena user posted image user posted image

05.12. simvir user posted image user posted image , petty82 user posted image , darja33 user posted image

06.12. sasy20 user posted image  user posted image , Ketrin user posted image   , resnično srečna user posted image  user posted image

07.12. maja24-2 user posted image user posted image , NiLe user posted image user posted image

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

19.12. 5erca04

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   10 :5 user posted image

user posted image

petty82 user posted image
matejchykam user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
9.12.2007 19:22:02   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04. - GP 17.12.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. 
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
NS user posted image MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 03.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF user posted image user posted image 18.12.  

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF user posted image user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. NS user posted image MF 11.12.

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. - GP 09.01. NS user posted image   MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. - GP 27.12. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 07.01. NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 07.01.
NS user posted image MF 13.12. CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MF 19.12. MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. - GP 15.01. MF user posted image user posted image

sasy20 (26 let): PDP 14.04. - GP 07.01.
NS
MF user posted image user posted image   LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF 13.12.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF user posted image  user posted image LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 09.01.
 NS user posted image MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 07.01.
NS user posted image
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.
MF user posted image user posted image

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image
MF...

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04.  NS user posted image MF 12.12.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.- GP 07.01.

NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF 14.12.

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF 12.12. Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. 3D 20.12.
NS user posted image MF 18.12. MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04.
 NS  user posted image  
MF 12.12. KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.
NS user posted image
MF 12.12. PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS user posted image MF 11.12. LJ

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   ppika: PDP...

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
83 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

Krista28 in ppika - dobrodošli

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 7 user posted image
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 1
18.04. 5
19.04. 5

20.04. 5
21.04. 2
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 3 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19. in 20.04. 2008 user posted image user posted image user posted image gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
9.12.2007 19:30:23   
ppika
Tosja: ja, sem kar pozabla sporočit PDP je 13. 4., MF pa imam sedaj ponovno 17. 12.

LP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
10.12.2007 7:47:51   
tasyo
¸Dobro jutro!

Evo, pa je vikend mimo! Je takooo hitro minil... Midva sva bilav petek v šopingu, sem si kupila 3 majčke in pa plašček, ki bo po moje zdržal celo zimo, če se le ne bom preveč zredila! user posted image  Potem sva oblekla še mojega, na koncu zavila  - kako originalno - na otroške oddelke, ampak nisva kupila ničesar. Bova počakala do srede, ko imamo morfologijo in potem v šoping, vsaj nekaj kjut za malega pikolinota. (Uf, bi bil zdaj moj možek jezen, ker ne odstopa od pikice).

Nisem prepričana, katera je pisala, ampak tudi meni se dogaja, da imam na trenutke črne misli in strahove, pa jih uspešno odganjam. Seveda mora bit vse ok z nami! Potem pa malo pobrca, pa sem spet srečna. Pri nas so brcike tudi še vedno nežne. Očka jih čuti že od vsega začetka čez trebuh, ampak niso pa fuzbalerske in so prav prijetne. JAz bom to po moje najbolj pogrešala.

Vsem petkovim srečkam, ki ste tako lepo opravile MF, user posted image ! Pa imamo vse več punčk - izgleda da bo december njihov. Čeprav ni izključeno, da bo na koncu še kateri zrastel lulček...

Moja prebava se je nekoliko ustalila, tako da mi je lažje. So mi pa začele kar vstrajno naraščat kile, pa ne jem več kot prej. A ste se ve tudi začele redit? No, saj ni sile +4, ampak še pred manj kot tednom je bilo pol kilce manj. Aja, pa včeraj sem naredila kardinalno napako, pa sem pojedla vitamine na prazen želodec - rezultat - deset minut bljižnega spoznavanja WC školjke. Groza, sem pomislila, da se ne bodo ponovili prvi tedni, ki so bili obupni! Pa je danes vse ok, tako da je bilo res krivo moje nespametno ravnanje. Vsaka šola nekaj stane....

Babice in dedti so zgroženi, kako nimajo na zalogi vseh vozičkov v vseh barvah, da bi lahko prišel, izbral in odpeljal takoj...

Evo, toliko za zdaj. Sem vmes pozabila, kaj moram še napisat, pa bom dodala kasenje, ko se česa spomnim. Pozdravček!

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
10.12.2007 8:21:21   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Dobro jutro!

Tasyo, sva dans bolj zgodnji user posted image
user posted image je šel k zdravniku, pa nisem več mola zaspat...smo pa imeli včeraj zvečer spet veselico user posted image user posted image user posted image Pred spanjem obvezno norenje user posted image user posted image user posted image Ati se že boji, da bo naš user posted image čez dan priden, zvečer pa akcija user posted image user posted image user posted image Pa bomo tud to preživeli! user posted image

Danes je vreme obupno,zgleda da bom tud brez sprehoda ostala user posted image v meglo pa res ne grem rada user posted image

Tasyo - user posted image super, da si prebavo porihtala.

Jaz pa grem na vitaminsko bombo...sveže stisnjene pomaranče za začetek dneva so postale nuja! user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
10.12.2007 8:23:37   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Babice in dedti so zgroženi, kako nimajo na zalogi vseh vozičkov v vseh barvah, da bi lahko prišel, izbral in odpeljal takoj...

user posted image user posted image user posted image mene pa moja tašča že sedaj spravlja v obup user posted image user posted image user posted image
Hoče met komando čez vse...jaz bom jo pa mogla prizemljit...pa spet ne bo vredu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
10.12.2007 8:34:06   
tasyo
Tosja, ne se pustit! Pri nas tašča že ve, da sem jaz absolutni komandadt, kar se tiče vsega za dojenčka. In je sedaj ful bolj previdna, kaj zine. Raje vidim, da mi manj pomagajo, pa so stvari po moje. Drugače pa je moja tašča že navajena, da povem direkt, ko me kaj zmoti. Raje prva zamera kot zadnja - pa se ok razumeva...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
10.12.2007 8:39:04   
lepa posadka
Samo, da se javim, da veste, da sem še živa...čeprav komaj.
V službi štala že štiri dni. Iz četrtka na petek sem delala celo celo noč...sedaj me bolijo vse noge... V soboto smo imeli še z zborom v LJ koncert in sem komaj stala na nogah. Danes se zadeva v službi nadaljuje... še 4 dni...potem pa izprežem totalno!!!
Mislite name :-)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
10.12.2007 9:01:29   
Ketrin
Dobro jutro!
No, pa je spet ponedeljek, spet služba! user posted image  Še ta in naslednji teden, potem pa počitek.... user posted image

No, mi smo preživeli čudovito soboto, smo bili na celodnevnem izletu v Goriških brdih. Prišli domov ob pol enih ponoči.... Tko da sem bla včeraj cel dan koma.... Me bolijo vse mišice (smo veliko hodili), pa telo mi hoče nekaj sporočit da bi rado bilo bolano.... Pa se ne damo! Pijem grejfrute, pomarančke, limonce, medek... Pa je danes že bolje.... Zdaj res ne smem zbolet, se preveč dogaja! user posted image

Ta teden bo spet pester in bo hitro minilo.... user posted image
Čestitke vsem nosečkam za vaše user posted image  in user posted image ! Spet same lepe novičke.... user posted image user posted image

Sem že pozabila kaj moram vse komentirati....

Tosja, čimprej reši tole zadelo s taščo.... Al pa možeku povej, pa naj se on malo z mamo pogovori.... To ni dobro, da se že zdaj vtika in hoče biti šefica....

NiLe in srečka telovadba danes?
Lepa posadka, mislimo nate! Pa vseeno se ne preveč forsirat.... user posted image

Lep dan, mačke!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......