sinskaT
|
Dobro jutro! A vas je kaj Miklavž obiskal? Sigorno je, ko ste tako pridne! Pri nas se je tudi vstavil in pustil obilo zdravih prigrizkov, sem ravno en dan jamrala, da premal suhega sadja pojem, zdaj pa mam zalogo do aprila . Pa božične komade že rolajo po radiu, juhu, zaenkrat mi še pašejo, čez en teden bom pa verjetno sam še CD-je poslušala, ker bo že preveč cing-cinga. A v Postojni pa da je taka gneča za 3D uz? No, saj nisem imela namena it ampak sem si rekla za vsak slučaj, če bi po M hotela še drugo mnenje, za spol mi je vseeno tudi če se ne bo videlo, važno da bo dete zdravo. Ja, pa še rada bi šla pogledat to slavno postojnsko porodnišnico, zaenkrat se nagibam, da bi tam rodila. Sem vas že enkrat spraševala pa ni nobena nič pripomnila, že kaj razmišljate o porodu, porodni načrt, lajšanje bolečin.... Jaz zadnje dneve kar razmišljam, ker sem slišala par mladih mamic govort okrog tega in zaenkrat so vse za EA, ker pa nisem "ovca", se bom odločila sama. Na podlagi predavanja in osebnih mnenj . Ima katera od aprilčic izkušnje z EA ali ultivio? Saj vem, da je še dosti časa (kaj res?no, ja...relativno) za odločitev, pa me vseeno malo že mika o tem debatirat. Sasy, Ketrin in resnična srečka - držim pesti za danes na M! Pa jutri NiLe pa Maja...pa vsem ostalim, ki še čakajo na to . Katka - kar lepo počivaj in verjamem, da bo še vse dobro, možek naj te (vas) pa kar lepo pedena . darja - super za morfo! No jaz grem tudi zdaj v nabavo, potem pa spečem kakšne piškote. Pride še ena kolegica z dojenčkom in verjamem, da bo spet veselo. LP!
|