|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.12.2007 14:15:13   
simvir
Čao punce!

Danes imava oba z možem dopust, ker smo dopoldne imeli MF. Najprej sem šla še v laboratorij in počakala izvide (kri in urin bp), nato pa na pregled. Z našim otročkom je vse ok, vse ima na svojem mestu, tudi velikost ustreza tednom nosečnosti.
Zdaj vas pa vse verjetno najbolj zanima spol. Saj je tudi najuuser posted image . Ja baje bomo imeli še enega fantka, tako da očitno tu še vedno prevladujejo fantje, a ne. Sicer sva si potiho morda oba želela punčko, da bi imeli par, a nisva nič razočarana, bomo pa pri oblekah prihraniliuser posted image user posted image user posted image .

Nato sva si privoščila še malo nakupovanja za Miklavža in ostale stvari, ki jih potrebujemo.

user posted image  tudi ostalim za preglede, vidim da se vseeno obeta nekaj deklic med aprilčicami.

Mi smo bili že včeraj na Miklavžu, so pripravili lep uvod pred njegovim prihodom, mali pa je dobil super kartonko in polno sladkarij.

Nič se grem sedaj mal k user posted image stisnit (dokler še mali spi), sem prej pozabila napisat - zdaj pa spet lahko user posted image , se mi je posteljica dvignila na pravo mesto tako, da ni več panike.

Lp

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.12.2007 14:31:18   
lepa posadka
Pri cimetovih piškotkih - seveda, ne pozabite na 35 dag sladkorja :-)))))

Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.12.2007 15:42:11   
sinskaT
O, kar pridno klepetate! Ketrin me pa že pogreša, kako lepo user posted image . Te dneve samo po obiskih hodim, ravno danes sem šla pogledat eno mejčkino pupiko, pred mesecem dni rojeno in je tako luškana...iiiiii...jaz bi tudi. Ne res, se mi je tako fino zdelo, da je nehala jokat ko sem jo crkljala. Bogica ma krčke, ampak ko sem ji povedala eno pravljico je pa kar utihnila in celo zaspala, eh dete zlato. Se mi zdi super, da dobiš tako potrditev, da boš ok mamica, da znaš potolažit, malo si oddahneš. Saj veste kako je ta prvič...

Me veseli, da so vsi pregledi b.p., pa naj bodo user posted image ali user posted image !

Zdaj pa že šibam za štedilnik, se trebuški pritožujejo. Tako da drugič kaj več od mene,

čaw!

Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.12.2007 15:47:19   
Ketrin
O, Sinska, si se čist raznežnila.... user posted image  Ja, se popolnoma strinjam s teboj....

Simvir, bravo za pregled! In bravo za fantka!!!! user posted image  Take novice so najlepše! user posted image

Punce, jaz imam tudi jutri dopust. Zjutraj imam MF, greva z možekom gledat najinega user posted image ! Potem pa šibam v Trst v šoping z dvema frajlama (mami in njeno prijateljicouser posted image ) In če bodo rezultati MF dobri, bom morda kupila prvo stvarco za našega user posted image !!! Tko da se javim v petek, če le ne bo prevelikega kupa na službeni mizi..... Sem danes delala ko nora in sem veeeeeeelik nardila, da sem jutri lahko frej! user posted image  Sem bila pridna! user posted image

Pridne bodite!!!!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.12.2007 16:19:24   
Roberta69
Imam fajn poln želodček, z mami sva bili na kosilu in sem si privoščila kar dve porciji lignjev na žaru in dvakrat tržaško (skoraj pol kile česna - moj še tri dni ne bo prišel k sebi user posted image !)

3D ultrazvok; nanj sem se nekako namenila v Postojno, a sem danes doživela totalno razočaranje user posted image , ker je že vse zasedeno (frej imajo šele ko bom že v 30. tednu, takrat je pa baje že prevelik). Glede na izkušnje pobrane z neta, je v Dravljah zadovoljivo, stane 80 eur, ampak traja samo približno 20 minut; v Domžalah (dr. Strah), zadovoljivo, 110 eur; zanima pa me predvsem Dobrna, 51 eur, ker se dr. Ocvirkova baje zelo potrudi  in traja pregled skoraj eno uro. Je pa to baje nekje med Celjem in Velenjem, drži (dekleta s tistih koncev)? Sicer mi je precej od rok, ampak šla bi rada predvsem nekam, kjer bom zadovoljna (pa že tako in tako se mi paše za čim dlje odlimat izpred računalnika in je to obenem še mini izlet user posted image ). Če katera še kaj ve....?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.12.2007 16:20:40   
Tanja555
Lep pozdrav vsem skupaj, lepo vas je brat user posted image

Lepa posadka, hvala za recept. Ko bom uspela spečt te piškote, sporočim kako so mi uspeliuser posted image .

Naj vam sporočim, da sem zbolela... prehlad, vročina do 37,4, do zdajle sem spalauser posted image  user posted image . Upam, da je z mojim user posted image  vse OK in da ne bo tud on kaj bolančkan!

Moram poklicat jutri spet v službo, da bi bila rada vsaj še jutri doma!

Sem postala čist praznično navdušena in bodočemu očku zjutraj kljub vročini skočila po Miklavža v trgovino user posted image .
Fajn bodite še naprej user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.12.2007 17:28:38   
barby78
Čao punce!
Simvir user posted image  za MF.No,pa je spet en user posted image  več.Ma bojo naše punce mele kaj za zbirat user posted image !

Ketrin,pa sigurno bojo dobri rezultai na MF!Kaj si pa ti mislila user posted image ?

Roberta69,Tudi jaz sem slišala,da v Dobrni opravljajo 3D ultrazvok,za okoli 50€. Če se boš odpravla nimaš kaj zgrešit.Na avtocesti proti CE,greš dol pri izhodu,za Velenje.Pol te pa itak table vodijo.Gledaš sam za Terme Dobrna.Ziher boš takoj našla.
No,mogoče ti nisem glih čist razumljivo razložla user posted image ,ampak upam da sem vsaj mal pomagala.

Se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.12.2007 17:48:56   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271 user posted image  user posted image , bela vrtnica user posted image  user posted image   u04111976 user posted image user posted image

04.12. matejchykam user posted image , Majček28 user posted image ,Calena user posted image user posted image

05.12. simvir user posted image user posted image , petty82 user posted image , darja33 user posted image

06.12. sasy20, Ketrin, resnično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

19.12. 5erca04

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   8:user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.12.2007 18:54:55   
katka28
Lepo, da ste punce tako praznicno razpolozene. Jaz pa sem danes klicala G zaradi mojega otrdevanja trebuha in mi je narocila, da naj dvakrat na dan pijem Magnesol, ce pa to ne bo pomagalo me caka zgodnji odhod v bolnisnico kjer bom cakala, cakala na datum poroda user posted image . Tako, da moram sedaj samo lezati brez gibanja moj dragi pa me pedena. Ze ce samo vstanem, ker moram na stran mi trebuh spet otrdi. Bojda, de ce nosis samo enega otroka ni to nevarno pri dveh pa so bolj previdni. Da le zdrzim do januarja, ko imava z mojim dogovorjene shopinge potem bom pa ze nekaj mesecev v bolnici samo, da bo z pikicami vse naj...
Mal sem morala potozit saj nisem mislila, da je to lahko tudi nevarno ampak sem jemala kot samoumevno...
Pa Pa in cestitke se za enega fantica..

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.12.2007 20:35:35   
darja33
Hojli pupe!

Dans sem končno šla na M. In?????
Vse je ok, 400 gramov, 22 cm, spol? Ni hotel (a) pokazati... Sicer je moja G rekla, da če bi bil fant bi mogoče kaj viselo med nogami, a spolovila ni uspela videti... Tako da bolj nagiba k deklici, ampak ne more rečit!!
Saj vete, to da se luli ne vidi, še ne pomeni da je pupika! Ali pač?
Bomo videli na 3 D UZ. Upam....
Bodite še naprej tak zgovorne.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.12.2007 21:36:30   
Jo@n
Ojla souser posted image !
Če imate želje po 3D UZ, se kmalu podvizajte... Kratki podatki za Lj z okolico... V Dravljah je cena 100 EUR s CDjem (preverjeno iz prve roke), za čakalno dobo ne vem. Domžale menda 80 (nepreverjeno).
Postojnska porodnišnica ima ceno 50 EUR, ki gre s 1.1. gor na 60 EUR, vključen je CD. Trenutno naročajo za februar!!! Glede na to, da sem med zadnjimi aprilčicami (26.4.) sem ujela zadnji vlak in imam 3d UZ v začetku februarja, ko bom v 29. tednu. No, v bistvu bo to ravno na moj 32. RD. Krasno darilo!!!

Na pošti me čakajo moji prvi user posted image modrčki, upam, da so bolj udobni od navadnih... Komaj čakam, da sprobam...

Lp Joan

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.12.2007 7:26:38   
simvir
Dobro jutro!

Vam je Miklavž kaj lepega prineseluser posted image ? Pri nas je nosil kar včeraj zvečer, ker danes zjutraj ne bi bilo časa.

Punce hvala za čestitke za user posted image . Se mi zdi da so vsi domači malo pričakovali punčko, ampak so vseeno veseli.

Katka upam, da bo vse ok glede otrdevanja trebuha, meni se tudi že to dogaja (in se mi je tudi prvič), pa tudi nisem vedela da je to pri dveh lahko nevarno. Meni je včeraj g rekel, da naj pijem Magnesol (150 mg?) 2x na dan in da je to bolje kot 1x 300 mg? (Barby).

Ketrin dobro opravi na pregledu in upam da boš v Trstu našla kaj kar potrebuješ. Srečno tudi ostalim, ki imate preglede.

Darja user posted image za pregled, samo da je vse ok, spol boste pa že še izvedeli, če ne prej pa ob rojstvuuser posted image

Novo leto - še ne vemo kje bomo, morda letos prvič sami doma.

Tosja še podatki za seznam. Naslednji pregled 3.1. Hvala.

Lp

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.12.2007 7:44:55   
barby78
Morgen aprilčice!
Sam na brzino da vprašam-lekadol se lahk jemlje,a ne?Mam že od včeraj zvečer ful močan glavobol.Bognedaj,da zakašljam,me tak zaboli kotuser posted image .

Tosja,ful fajn,da spremljaš to razmerje med user posted image  in user posted image .Res krasno user posted image user posted image user posted image .

se pol čujemo,letiva s tamalim v šolo
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.12.2007 7:58:58   
simvir
Barby mislim, da lahko vzameš kak Lekadol, če te tako glava boli. Potem si pa privošči malo počitka, pa kakšno lepo umirjeno glasbo, pa boš videla da bo boljeuser posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.12.2007 8:34:17   
barby78
Ojla!

Simvir,hvala za pomoč.Kar zdajle bom vzela en lekadol,pol pa kar počivat.Upam,da bo bolečina prenehala.
Se čujemo,LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.12.2007 8:35:46   
tasyo
Daan!

Včeraj sem bila bolj leteča, tako da se nisem uspela javit - saj veste, peka piškotkov z nečakom, ki še ni star 2 leti, potem pa sva se odpravila še k prijateljem, kjer Miklavž vedno nosi že zvečer. Pa smo malo prestrašili otroke, ko smo ropotali s ketno okoli hiše in je mala potem tako pridno sedela z nami za mizo, nikamor revica ni upala sama, da ne bi prišel parkelj nazaj po njo! Je bilo prav fino.

Čestitke za še enega fantička in tudi za dobro opravljene M, ki niso razkrile spola... Nekaj se jih pa še ni javilo, kako in kaj, kajne?

Aja, izgleda da so namočene slive imele učinek, ker sem tako včeraj kot danes že šla na WC! user posted image  Drugače pri nas nič pretresljivo novega... Danes bom spet malo pekla - tokrat orehove kroglice, ki jih ima moj tako rad, pa muffine z mandelji, ker so tako  hitro spackani! Lepo bodite, privoščite si sprehod po sončku, pa se slišimo kasneje!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.12.2007 9:48:23   
sinskaT
Dobro jutro!

A vas je kaj Miklavž obiskal? Sigorno je, ko ste tako pridne! Pri nas se je tudi vstavil in pustil obilo zdravih prigrizkov, sem ravno en dan jamrala, da premal suhega sadja pojem, zdaj pa mam zalogo do aprila user posted image . Pa božične komade že rolajo po radiu, juhu, zaenkrat mi še pašejo, čez en teden bom pa verjetno sam še CD-je poslušala, ker bo že preveč cing-cinga.

A v Postojni pa da je taka gneča za 3D uz? No, saj nisem imela namena it ampak sem si rekla za vsak slučaj, če bi po M hotela še drugo mnenje, za spol mi je vseeno tudi če se ne bo videlo, važno da bo dete zdravo. Ja, pa še rada bi šla pogledat to slavno postojnsko porodnišnico, zaenkrat se nagibam, da bi tam rodila. Sem vas že enkrat spraševala pa ni nobena nič pripomnila, že kaj razmišljate o porodu, porodni načrt, lajšanje bolečin....

Jaz zadnje dneve kar razmišljam, ker sem slišala par mladih mamic govort okrog tega in zaenkrat so vse za EA, ker pa nisem "ovca", se bom odločila sama. Na podlagi predavanja in osebnih mnenj user posted image . Ima katera od aprilčic izkušnje z EA ali ultivio? Saj vem, da je še dosti časa (kaj res?no, ja...relativno) za odločitev, pa me vseeno malo že mika o tem debatirat.

Sasy, Ketrin in resnična srečka - držim pesti za danes na M! Pa jutri NiLe pa Maja...pa vsem ostalim, ki še čakajo na to user posted image .

Katka - kar lepo počivaj in verjamem, da bo še vse dobro, možek naj te (vas) pa kar lepo  pedena user posted image .

darja - super za morfo!

No jaz grem tudi zdaj v nabavo, potem pa spečem kakšne piškote. Pride še ena kolegica z dojenčkom in verjamem, da bo spet veselo.

LP!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.12.2007 10:01:16   
zolika
ojla punce...vidim, da se pogovarjate od 3D ultrazvoku? Sem ravnokar klicala v Dobrno in sem naročena 20.12. ob 13h - cena 51e  - CD je vštet v ceno! user posted image

Tako,da 18.12.MF in 20.12. 3D!user posted image  Kako se ga bomo nagledali.... Komaj čakam...da vidimo komu je podoben - lep je zagotovo po mami! user posted image

če katera rabi št. 03 7808141

lp

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.12.2007 10:39:40   
katka28
Dobro jutro...pri nas vse po starem, komaj cakam na MF zdaj pa bo. Miklavz ni pri naju nic prinesel bomo pa videli, ce je drugje kaj pustil ;). Sicer sem pa vceraj ko sem mojega po Magnesol poslala od tasce spet dobila celo vrecko kremic pa vitaminov ( res mam zlato tasco, se dobro da dela v lekarni tako, da kozmetika za otroke je garantirana ) in jaz pravim, da je to blo od miklavza :)...
Sem ugotovila, da je tale Avonovo olje v sprejo zelo prirocno za oporabi in glede na vse krame in olja, ki sem jih sprobala se najhitreje vpije.
Danes bom mojga poslala v gozd po mah, da koncno naredim adventni vencek drugace se bozicek ne bo nic prinesel user posted image , ja kaj cmo pri nas gredo te zadeve bolj pocasi, ker jaz bi kr kupila moj pa zeli, da je domace pa smo spet tam ;).
Vidim, da ste punce resnicno pridne in prave kuharice to bo disalo po vasih hiskah, jaz bom verjetno samo kaksne mufine naredila ampak moram do trgovine priti kar pa bo v torekuser posted image (ce pride komisija imam izgovor pregled user posted image ).

Nic lepo se imejte in cvekajte na veliko, da bom mela kaj za brati. Bozajte trebuscke in veliko uspehov pri M vsem...
Pa-Pa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.12.2007 10:40:57   
leni5
Ciao aprilčice!

Bolj malo se oglašam, ma z enim učkom sem vedno z vami.
No siniska jaz bi tudi kar malo debatirala o EA in Ultivi. Prvič sem namreč rodila brez vsega, pa čeprav sem podpisala za EA. Babico sem na sprejemu vprašala za mnenje, pa mi je rekla, da gre pri meni zelo hitro in da mi EA ne priporoča. In res sem bila v porodni samo dobro uro, ampak zadnje pol ure je blo kar hudouser posted image . Se je pa od takrat (3 leta nazaj) marsikaj spremenilo. EA baje stane skoraj 200 EUR v Izolski porodnišnici (takrat je bla zastonj), ultive pa nimajo. Kaj veste kakšne so kaj cene drugod?
Tako, da se bom gotovo tudi tokrat odločla za blažitev bolečin, ker vedno lahko rečeš tik pred zdajci, da nočeš. Če se porod zakomplicira pa zna EA pridet prav...tudi za CR.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.12.2007 10:58:14   
zolika
EA v Celju je 150e!

lp

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.12.2007 11:10:16   
sky77
Ojla user posted image

Se me še spomnite? Ja vem, se že kar nekaj časa nisem javila, mi enostavno ne znese.  Pa tudi brala nisem nič za nazaj. user posted image

No morfologija je za nami. Je vse ok in na svojem mestu. Je bil pa tamalček/tamala ful hecen-a ker je sedel-a po turško in mahal-a z rokicami. Imeli pa smo takrat 350 g in tam okoli 22 cm. Ja spol je pa še vedno presenečenje.

Smo pa včeraj šli gledat miklavža v center lj in moram povedat, da se je naš Rok kar dobro držal. Je zajokal samo 1x, ko je nek parkelj direkt v njega naredil buuuu (smo stali v prvi vrsti). Je bil pa ful vesel mandarine ki so jih delili tadobri parkeljni. Do včeraj sploh nisem vedla da jih je, ker je še en teden nazaj pljuval mandarino ven. Sva z mojim samo user posted image ko jo je tako hitro zmazal.

Toliko za zdaj. Obljubim da se bom v bodoče bolj pogosto javljala

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.12.2007 12:15:17   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04. - GP 17.12.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. 
NS user posted image MF ...

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
NS user posted image MF 07.12.   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 03.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF user posted image user posted image 18.12. Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF user posted image user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. NS user posted image MF 11.12.

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. NS user posted image   MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. - GP 06.12.NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image MF  06.12LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 07.01.
NS user posted image MF    13.12.CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MF 19.12. MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. MF 17.12.

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF 13.12.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF 06.12.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04.
 NS user posted image MF 7.12. LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04.
NS user posted image
MF 6.12.  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 07.01.
NS user posted image
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image
MF...

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04.  NS user posted image MF 12.12.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.- GP 07.01.

NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF 14.12.

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF 12.12. Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. 3D 20.12.
NS user posted image MF 18.12. MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04.
 NS  user posted image  
MF 12.12. KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.
NS user posted image
MF 12.12. PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS user posted image MF 11.12. LJ

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
82 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 6 user posted image
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 2
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.12.2007 12:24:44   
tosja

user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

03.12. Katja271 user posted image  user posted image , bela vrtnica user posted image  user posted image  
u04111976 user posted image user posted image

04.12. matejchykam user posted image , Majček28 user posted image ,Calena user posted image user posted image

05.12. simvir user posted image user posted image , petty82 user posted image , darja33 user posted image

06.12. sasy20 user posted image , Ketrin user posted image , resnično srečna user posted image

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

19.12. 5erca04

20.12. MARUŠKA28

AC

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   8:2 user posted image

user posted image

Majček28 user posted image
petty82 user posted image
matejchykam user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.12.2007 12:37:55   
sasy20
Dan!

Mi smo uspešno opravili M user posted image . Vsi organčki so ok, težki smo 491 g, tako da sedaj razumem zakaj me po parih brcah že vse boli user posted image . Ja spol.....se je tako lepo vidlo da ga je še zmerla kako velik je user posted image  tudi mi pričakujemo user posted image . Če komentiram napovedi....na NS je bilo rečeno da bolj kaže na user posted image , po kitajski tabeli kaže na user posted image , pa še vsi so govorili, ker imam tako dol trebuh da bo user posted image . Tako da nekateri so ugotovili. user posted image
Imam pa slab izvid vode, tako da imam ponovni pregled 19.12.07 samo za urin. Sem dobila eno kremo...tako da upam da bo vse ok.

Naslednji pregled pa imam 7.1.2008.
Za TAX pa ne rabim več pregleda, ker kaže že na staro okužbo.

Tako toliko za sedaj pa se še slišimo.
user posted image  za vse preglede in vesele novičke, user posted image  za vse ki vas pregled še čaka.

LP

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......