|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
4.12.2007 12:05:25   
tasyo
Evo, slive so že namočene in bom poskusila še s tem. Sicer bo pa potem res najboljše, da si pomagam z glicerinsko svečko, če ne bo šlo. Ker je za znoret!

Pri nas pa danes ni pretiranega mraza, je kar ok - na sprehod sicer nisem šla, ampak mogoče pa bom malo okoli hiše, ker ni nikogar doma, ki bi me lahko zapeljal nazaj domov... Ah, bo že. Sem se potrudila spit še šalico mleka z medom, da preženem prehlad, zgleda, da bo kar šlo!

Včeraj mi ni uspelo it v nabavo, danes tudi odpade, ker mojega spet ni do večera, tako da bom verjetno kar počakala na petek. Nekje bom že nekaj staknila za fešto!

NiLe - ma sigurno boš briljirala, ne dvomim vate! Pa toliko pestk sigurno pomaga... Nič, jaz se grem malo razvajat v kopalnico...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.12.2007 12:49:52   
u04111976
Lepa posadka - povej kaj te muči. Sem blizu doma, pa lahk skočim.

NiLe - držim pesti. Za izpit in user posted image .

Pri zaprtju pomagajo - resnično - suhe slive. Lahko jih zvečer namočiš v donat. Zjutraj najprej poješ slive, potem pa še spiješ donat (na tešče).

LP

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.12.2007 13:18:27   
lepa posadka
Urša...Veš, saj me je minilo, ker je želja preveč zakomplicirana. Hčerka si je zaželela za Miklavža eno lepo kapico, šal in rokavice. Pa sama iz NM do srede res ne bom mogla tja...samo je zadeva preveč zakomplicirana, ker potem tega ne bi mogla dobit v NM drugače, kot po pošti...pa ti s tem nakopljem še več sitnosti. Ne vem, bom probala še kaj drugega domislit. Zdi se mi pa škoda dat v Babycentru 25 EUR samo za kapico...pa še nobenih lepih kompletkov nimajo... Midva greva gor pa šele v ponedeljek... Škoda, ker v HMju nimajo internetne prodaje :-))) Če bi katera slučajno že hodila tam...pa bi denar takoj nakazala na račun. Sicer pa so kompletki tam cca 16, 17 EUR...

Drugače pa se je tudi pri nas v službi začelo grande finale...pred novim letom. Še deset dni in potem bo glavnina mimo. Upam, da bom v redu zdržala, glede na to,d a se zadnje dva dni res ne počutim najbolje. Vezi v dimljah me tako bolijo, da včasih sredi hoje kar klecnem... Drug teden res še moram zdržat... Potem bodo pa počitnice.

Kaj boste kaj počele za novo leto? Mi odhajamo že več kot deset let v hribe... upam, da bo letos sneg.

Trebušček je vsak teden večji in večji. Nimam časa, da bi si ga rihtala na net, da bi ga videle še druge :-))) Gotovo pa je najlepši :-)
Tudi kilogramčki kar rastejo, tokrat kar precej...glede na to, da sem pri prejšnjih punch pridobila samo 10, 11kg vse skupaj...bom očitno tokrat več, saj sem že sedaj na +5, 6 kg. Prebava...predvsem mi pomaga gibanje. Kadar sem doma, nimam večjih težav....sploh še, če dovolj pijem. Ko pa v službi sedim in ne orem kar tako na wc...potem sem zapečatena tudi za dva dni. Pa še potem se moram kar potrudit. Punce, čuvajte se, da ne pridelate hemeroidov.
Sicer mi pa zadnje dneve pašejo izdatno mandarine in tudi pomagajo pri prebavi. Se pa tudi sama bojim dodatka železa. Sem ga ponavadi v vsaki nosečnosti v zadnjem mesecu dobila...to pa še dodatno pomaga k težavm??!!!

Lepo vas je brat vse...ki poročate s pregledov. Zanimivo kako vas vse zanima spol...tudi tiste, ki pričakujete prvič. Midva nisva nikoli vprašala in nikoli izvedela...le tokrat sva hotela vprašat, ker imava doma več različnih želja :-)))) No, pa nisva eksplicitno vprašala in nisva dobila eksplicitnega odgovora...sama pa na UZ-ju ne vidim ničesar...sem mislila, da gledam trebušček, pa je rekel, tukaj so pa možgančki...torej res nimam dobre predstave... :-)))

No, fejst bodite...pa ne zapravljajte preveč v teh dneh...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.12.2007 13:31:58   
u04111976
lepa posadka - oglašam se ti na zasebno sporočilo.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.12.2007 14:36:31   
bela vrtnica
Halo punce!

V službi imam skoz gužvo, ampak seveda vam moram na hitro sporočat.
Včeraj sem imela M. Zadnjič ko sem bila na G pregledu mi je zdravnica rekla, da žal mož ne more biti zraven, ker rabi mir, ker je to zelo resen pregled.....
No, včeraj ko sem prišla pa sem jo še enkrat vprašala ali je lahko zraven in seveda je dovolila.
Z dojenčijem je vse ok, srček, ledvički, rokice, nogice, želodec, možgani.....
Meni je ugotovila, da imam zastoj desne ledvice (baje je to zelo pogosto pri nosečnicah). Zato moram piti čim več tekočine in ležati na levi strani, jaz pa sem se res navadila ležati na desni. Tako punce, da veste, da ni dobro ležati na desni strani, ker ta zastoj ledvice je baje samo na desni. Poleg tega sem tudi malo slabokrvna, ampak baje je tudi to normalno za nosečnice, tako da ne bomo paničarili.

No, najbrž vas zanima kaj imava? Naj vas razveselim, da je baje punčkauser posted image .
Iskreno povedano, jaz sem si zelo želela imeti punčko. Moj pa je tudi čisto navdušen.

Toliko za zdaj. Aja za seznam, naslednji pregled imam v naslednjem letu 7. 1. 2008.

Držim pesti, da boste vse dobro opravile M in da bo čim več punčk, lahko tudi fantkov, samo da so zdravi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.12.2007 15:10:51   
Ketrin
Dan!

Sem že zjutraj nekaj napisala, pa me je ven vrglo.... Sem bila na enem seminarju... In je blo za razliko od večine takšnih predavanj super.... user posted image

No, pa se je začelo nekaj user posted image ! Pa ja ne bodo sami fantje v aprilu... No kar se tiče mojega dojenčka v trebušku boste morale počakati do aprila.... ha, ha, ha! Pa naj bo uganka! Sicer pa se mi zdi da nas je zelo malo, ki bomo počakale na presenečenje, se mi zdi, da vse veste kaj imate... user posted image

Skratka, vesela sem da je pri vseh vse tako kot mora bit!! Bravo aprilčice!!!! user posted image user posted image

Lepa posadka, očitno imamo vse finale v službi, jaz tudi samo še ognjemet čakam.... user posted image Ufffff, še dva tedna!

NiLe, dobro opravi. Pa valda da imaš plonkce.... Jaz sem jih skoz imela! user posted image user posted image  Pa nič se ne sekiraj, enkrat bo že! user posted image

Tasyo, te razumem glede slabe noči.... Jaz sem tudi komaj čakala, da vstanem.... In sem danes ponoči večkrat preklela ta dormeo in njihov slogan Zbudite se naspani.... Ja, ja!!! user posted image  In potem zjutraj zajtrkujem in prižgem TV, Dobro jutro Slovenija in glej ga: reklama za Dormeo.... Zbudite se naspani, jaz pa čist koma.... user posted image user posted image user posted image

No, seveda sem zdaj ok! user posted image  Vse slabo mine.... user posted image user posted image user posted image

Tosja, si v LJ?

No, papa!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.12.2007 16:56:56   
zolika
ojla punce moje...nekaj časa se nisem oglasila, kar pa ne pomeni da vam ne sledim...ste take čeke, da si moram kr čas vzet, da vas preberem!user posted image

Drugače je pri nas vse BP - slabost jutranja je UPAM odšla...sem odkrila, da če ttakoj ko se zbudim nekaj pojem, da je ok...in to prakticiram...tako,da...upamo na najboljše!

Sva z možem v nedeljo okrasila našo hiško in okolico z lučkami...prav lepo zgleda! Bravo midva!user posted image  Vabljeni na ogled - vključen tudi čaj in piškoti! user posted image

Sicer pa odštevam dneve do MF in do trenutka, ko bov tudi midva (upam) izvedela ali user posted image ali user posted image  ! user posted image

Nič  - bodite fajn!

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.12.2007 17:07:13   
sasy20
Dan!

Se na hitro oglašam...nekaj za nazaj sem prebrala, še en krat se vsem zahvaljujem za čestitke. Počutim se normalno kot prej user posted image  se vidi da sva že 2 leti skupaj živela. Razlika je le da se sedaj narobe predstvaljam oz se motim pri priimku user posted image . Malo moram še vaditi.
V četrtek imava morfologijo in jo komaj čakava. Ta teden se bova z mojim crklala doma ker ima on tudi dopust.

Toliko za danes sedaj greva na sprehod v center mal pogledat kako je okrašena LJ.

Se tipkamo papa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.12.2007 18:49:45   
barby78
Ojla punce!
Kako ste? Vse zdrave?
Pri meni se je na srečo kašelj umiril,sam me je pa začelo ful neki čudno zvijat,pa slabo mi je že cel dam,pa drisko mam,pa katastrofauser posted image .Me je mal strah,da bi se s čem okužla.Mogoče pašteto,ki sem jo zjutri jedlauser posted image '?
Kaj pa vem,bom vidla,če bo jutri kaj bolš!

nile,kako je šlo na izpitu? Ziher bo vredu ocena padla,ko smo vse tak mislile nate user posted image

bela vrtnica,user posted image  za vašouser posted image .No,pa smo nekako začeli tudi s user posted image .Na koncu,se bo pa ravno izšlo.Bo glih po parihuser posted image

zolika,sta bila pa res pridna,da sta že vse okrasila.Nas to še tudi čaka.Pridemo na ogled ( in na čaj) user posted image user posted image

Sasy,uživajta na sprehodu,po pravljični LJ.

Uživajte in se čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.12.2007 20:39:31   
katka28
Zolika: korajzno si nas povabila, da se res ne bomo zmenle in enkrat prisle na vrata user posted image

user posted image za vse user posted image , me pa res zanima kako se bo koncal tale teden pregledov. Pri nas imam obcutek, da bo par ampak pocakajmo na MF.
Danes sva sla z mozem v CE in sem postala ponosna lastnica novih hlac tokrat sem kupila farmerke ( v H&M so bile znizane za 50% ) stale so me samo 20€. Moz mi jih je kupil za Bozicka ampak jih ne bova dala pod smrekico, ker jih ze zdaj rabim. Sem ugotovila da mi prejsnje hlace ne gredo vec na rit oz, smo kr na knap.user posted image   Kam gredo kile ojojoj bomo po porodu zaceli hujsati  user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.12.2007 7:39:38   
kekec in mojca
Dobro jutro, aprilčice!

A bi katera kakšno kavo? (Meni osebno smrdi kot 100 user posted image , tak da se je raje izogibam, pa vendarle bi malo kofetkala z vami...)

Mene daje taka utrujenost, da imam občutek, da bom vsak čas crknila... user posted image Zjutraj sicer običajno ni problem vstat (če vstanem ob sedmih), hudo je popoldan in zvečer, ko sem takšna, da še si zob ne bi oprala, če me en ne bi bolel...user posted image Pa itak da zaspim prej kot pa mali Kekec. On kar naprej nekaj žlobudra, jaz pa ob devetih spim kot hrček. Je rekel moj user posted image , da je šele ob desetih nehal govorit in zaspal... Kje je zdaj tisto obdobje, ko si poln energije, kaj?user posted image

Drugače pa, Ketrin, hvala, da si vprašala, nastop je fuuuuuuuul zažgal, sploh ker  je prvič v zgodovini delovanja naše ustanove nastopil tudi kolektiv in ne samo otroci... Je bilo ful dobro, samo ko sem se pa pogledala v noši na slikah, pa me je minilo. Podbradek do kolen, nikjer ne duha ne sluha, da sem noseča, izgledalo je le, kot da sem debela kot slon... Saj veš, untre, pa krilo, predpasnik, na koncu pa še ruta na glavi...user posted image user posted image

Joj, ko bi bila danes v bolniški... bi se naspala za naprej in nazaj... Sicer pa, danes zvečer hodi Miklaaaaaaaaaaavž!!! Kekec mu je včeraj spekel kekse, da mu jih bo nastavil... Je bil ful vesel in je užival pri delu... Joj, saj boste videle, kako lepo je, ko  imaš s svojimi otroci priložnost takole pocat, oni pa od veselja kričijo in skačejo... No, kričala in skakala sem tudi jaz, ko sem videla, kako izgleda na koncu kuhinja, ampak ne od veselja! user posted image user posted image user posted image Pa dobro, za tistih nekaj minut smeha in veselja se je splačalo čistit eno uro... user posted image user posted image user posted image Vse za mojega mižeka!

Zdaj ga pa grem zbudit. Upam, da ne bo jokal, da bi še spal.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.12.2007 8:07:24   
Tejcha
Ojla!

Joj, ste pridne! Kar tako naprej! user posted image

Čestitke za vse lepe rezultate in tako za user posted image kot seveda za user posted image !

Js upam, da bo tudi naša mala biba naslednji teden pokazala, kaj ima med nogicami. Meni se ful zdi, da bomo imeli še enega ravbarja. Čeprav se mi lušta kiklc, pa mašnic,  po pravici povedano, sploh ne vem, kako bi bilo imeti punčko. user posted image   Ampak je bomo ravno tako veseli kot pobčka! Biba je iz dneva v dan bolj živahna, sedaj se tudi že na bušu  od zunaj kar dobro vidi, ko izvaja akrobacije.

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Mene daje taka utrujenost, da imam občutek, da bom vsak čas crknila... user posted image Zjutraj sicer običajno ni problem vstat (če vstanem ob sedmih), hudo je popoldan in zvečer, ko sem takšna, da še si zob ne bi oprala, če me en ne bi bolel...user posted image Pa itak da zaspim prej kot pa mali Kekec. On kar naprej nekaj žlobudra, jaz pa ob devetih spim kot hrček. Je rekel moj user posted image , da je šele ob desetih nehal govorit in zaspal... Kje je zdaj tisto obdobje, ko si poln energije, kaj?user posted image

Kekec in mojca, pod tole se pa tud js podpišem. Včeraj sem imela namen pogledat Housa, pa... sm spala kot klada še preden se je sploh začel. In v planu so bili ravno tako še piškoti, ki jih bom letos spekla še sama, saj je Tilen še premajhen. No, sej pomagal bo pacat, to ja! Ga bom nalašč zato malo kasneje peljala v varstvo, ker se imam potem tud js precej za učit. Boste naslednji teden tud tako pridno držale pestke? 
Nile, je pomagalo?

Katka28, a imajo slonovske številke farmerk tudi? Mene je hlače že brez, da sem noseča groza nabavljat, sedaj pa imam še za ponucat tiste, ki se m jih nosila pri Tilnu, bi pa kakšen nov kos garderobe kar prav prišel.

Sasy20, čestitke še z naše strani! Velik ljubezni in razumevanja! Na priimek se boš pa že navadila, user posted image

Bela vrtnica, kako pa izgleda tale zastoj ledvice? A te kje boli? Kakšni posebni znaki?

Novo leto: mi bomo za silvestrovo doma, verjetno sami, ker imam pripravljanja žurk že polno kišto, se mi pa lušta, da  bi se naslednji dan spravila na novoletni ples. Bomo vidli, če se bova lahko zmenila za varstvo. Na božični večer pa bo cela familija pri nas - še zbiram ideje na kakšen način pripraviti jedačo. Po moje ne  bom nič posebej komplicirala in enostavno naročila narezke in fertik...

Mi bomo šli Miklavža in parkeljce iskat danes zvečer, potem pa k našim, da tam pričakamo šibe. Ne vem, če je bil kdo (razen Tilna) dovolj priden za kaj drugega... user posted image Aja, tamala biba tudi dobi svojo vrečko. Tako čist mičkeno. Sem v Pikapolonici staknila res mini ropotuljico, ki se pritrdi na rokico in nisem mogla mimo...

Zdej pa greva s taveliko bibo pečt.

Uživajte in božajte bušije (še malo, pa jih ne bo več... )!

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.12.2007 9:08:42   
barby78
Morgen aprilčice!
A danes vas pa še večina spi?
Pa saj je prav tako.Odpočit si je treba.
Tud js moram priznat,da me daje utrujenost,čeprav cel dan poležavam,mi zvečer ni problem zaspat.Je pa res,da sem pol zjutraj že pred šesto pokonci.Pa zato je tud bolj zatišje pri nas,ko sem se zadnjič neki hvalila,kak me dajejo hormoni gledeuser posted image .Sem rekla,da se lahko to hitro spremeni.Zdaj je bolje da mi user posted image  tega sploh ne omenja user posted image .Sicer pa sva se malce spričkala in včeraj nisva cel dan govorila.Je ful trmast,ampak js sem še tolk bolj.Se mi včasih zdi,da njega bolj meče,kot pa mene,ki me hormončki zdelujejo.

Midva s tamalim bova tud kekse pekla.me že kar sprašuje kdaj jih bova.Ful rad pomaga (tam kjer se kaj paca,je takoj zraven).Mi je včeri tud pomagal palačinke delat.Res je priden.

Punce uživajte in se čujemo,LP 

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.12.2007 9:26:05   
zolika
user posted image Punce moje - ve kr pridite na čaj... z veseljem! user posted image

Samo pravi čas povejete, da moža zaposlim,d a ga ne bo doma - da lahko čvekamo, čvekamo in čveeeeeeeeekamo! user posted image

Brez skrbi!

lp

p.s. končno grem danes menjat gume na mojem avtu...sem se do sedaj vozila z letnimi v prtljažniku pa verike za kombi! user posted image  Glavno da so bile...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.12.2007 9:33:33   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!
Evo se še jaz malo oglasim. Pri nas nič novega razen tega da tale naš user posted image  u trebuhu tako razgraja da me že use boli, kaj šele bouser posted image  Kar se tiče spanja pri mnei ni problem zjutraj zgodaj ustanem pol pa cel dan nekaj opletam okoli zvečer se pa komaj adržujem da sem čim dalj pokonc, drugače se že ob 5h pokonc. Tako da grem jaz spat tam okoli 11h zjutraj pa ustanem 7-8h. Čeprav grem ponoči nekajkrat na WC ampak koj zaspim nazaj.
No, včeraj sem dala en izpit skoz in ni vrag da ga ne naredim, ker ni bilo predavateljice ne izpitu je bila tajnica nam je dovolila mal pošpegat v zapiske zadnjih 15 min, ratal mi je vse prevert razen enega vprašanja k se mi ga ni dal popravljat. Januarja imam še dva pol pa končno matura.

Jaz bom pa kar sama pekla piškotke ker nimam še nobenega tamalega za sabo da bi mi pomagal, ampak jih bom mal tako da se zamotim, ker mi je preveč dolgčas.

user posted image user posted image user posted image  za vse MF in pa tiste ki jih imate danes pa čimprej poročajte.

LEP DAN ŠE NAPREJ!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.12.2007 9:46:39   
katka28
Dobro jutro. Jaz z spanjem nisem imela nikoli problemov se mi pa res zadnja dva dni dogaja, da se sredi noci zbudim, ker me ze vse boli. Punce ali ve pazite in lezite samo na levem boku ali se obracate okoli. Jaz bolj kot ne poskusam ampak potem imam obcutek, da bo samo en pikec nastradal, ker bo drugi skos na njem spal. Joj komaj cakam na MF se mi zdi, da gredo dnevi takooo pocasi.

Miklavz pri nas se ne bo hodil mogoce bo zacel cez dve leti prej pa ne. Novo leto vedno prezivimo doma ( ponavadi imamo ravno takrat mladicke in jih ne moreva kr pustiti samih z psicko). Vcasih pride kdo k nama za letos pa se ne veva se nekje zadnji teden odlociva. Peka mi nikoli ni disala tako, da dokler ne bodo otroci dovolj veliki se ne obremenjujem z njo ( ne maram keksov, potic, biskvitov, tort in podobnih stvari ), sploh pa tasca tega napece cele gore in potem moj moz tam vse dobi.

Tejcha: pri hlacah sem videla da imajo tudi stevilke XL morala jih bos poskusiti. Sama sem kupila L tako, da upam ne bo treba vec drugih kupovati in mi bodo celo nosecnost prav.

Pa-Pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.12.2007 10:04:20   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene!

Se na hitrco oglasim, sem čist zaposlena... user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem se potepala po Grazu... user posted image Naš mižek je spet dobil nekaj novega... user posted image

Danes čakam še zadnje monterje...pa mal bom čistla, pa likala...ker danes hodi Miklavž!!! user posted image user posted image user posted image

Uživajte...sezname bom uredila zvečer! user posted image

...vsem na MF in GP user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.12.2007 10:04:30   
Ketrin
Jutro čveke!

Joj, kako je lepo brat tele zgodbice s piškotki!!! user posted image  Uživajte punce s svojimi navihanci!!!

Zolika, hmmmm, če pridemo res na čveeeeeeek, bo cel mesec padal dež ali sneg! user posted image

O, joj, Barby, te je res minilo user posted image ! Pa tolk si se mi dopadla s temi tvojimi hormončki..... user posted image  No, saj še pridejo nazaj! user posted image

Bravo Kekec in mojca!! Glede na to, da sem bila pol več kot pol življenja folkloristka, sem prav ponosna nate!!! user posted image user posted image

Violica, ni vrag da ne narediš tega izpita!!!! Saj je prav da so bolj popustljivi.... Saj nismo več otroci, pa še plačamo! user posted image

NiLe! Kuku! user posted image

Novo leto: Jaz nimam pojma kje bomo... Pa tudi še nič ne razmišljam o tem... Bomo že kaj! user posted image

Resnično srečna, madona daj se kaj javi.... Čist preveč delaš! user posted image

Sky, kuku! user posted image

Malamalinca, si kaj bolje!? No, daj se nam javi, da vidimo, če je vse ok!!! user posted image

Tosja, pa ti, si bila na izletu?

Sinska, kje se pa ti skrivaš!? user posted image

No, danes vas kar nekaj pogrešam..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj že čakam januar, da se dobimo na čvekcu! user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.12.2007 10:08:15   
barby78
Oj!
sem prej pozabila vprašat,katere magnezijeve tablete pijete? Jaz imam magnesol,pa ne vem ali so slučajno premočneuser posted image

Tasyo,a so slive kaj pomagale?

Mi bomo za Novo leto verjetno doma.čeprav smo bili povabljeni,da gremo s prijatelji tako kot lani ( lani smo bili v Bohinju in bilo je res krasno),za par dni.Ampak letos je pa malce drugače,pa še na bolniški sem,Tak da bomo verjetno kar doma.Mogoče bo pa prišel kakšen obisk.

Lp

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.12.2007 10:42:38   
Roberta69
Nekdo je zadnjič spraševal glede vlažilcev zraka in ionizatorjev. Jaz imam zdaj ionizatior (Top shop, 99 eur) doma, ampak zaenkrat ne opazim nobene razlike. Sem si pa glede vlažilcev in vsega tega malce prebrala tudi na tem forumu in sem se odločila, hotela sem namreč kupit vlažilec Lanaform (v obliki rumene živalce - ker mi je pač srčkan), ki je trenutno v akciji, da počakam z nakupom, se malo bolj informiram in dam raje kak evrček več, da bo to res to.

Za novo leto midva nimava pojma, kaj bova, ker s ponudbami vedno priletijo drugi (midva se o tem sploh ne pogovarjava), za božično večerjo se mi pa že cedijo sline po kakšni zapečeni hobotnici s krompirjem ali morski žabi (mogoče pa kar oboje); sva oba velika gurmana in rada kuhava. Skrbi me edino zaradi piškotkov in sladkarij, ker sem letos zelo na tesno s časom, mi je pa vse kar se vrti okrog božično-novoletnega vzdušja: okraševanje, peka (razen nakupvanja), itd. v veliiiko veselje! Ponavadi sem naredila vsaj ene 10 vrst piškotkov (zelo okusnih in še ličnih zapovrh), pa izdelala adventne venčke in razne aranžmaje, darila sem ponavadi tako zavila, da jih ljudje kar gledajo in jih ne upajo odviti, da ne bi česa pokvarili (jih prav težko opogumim, da naj strgajo vse skupaj, da je zgolj ovoj), v glavnem s temi rečmi si dam res ful dela ... sem že čist noter padla, bi kar pustila delo in šla kaj okraševat user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.12.2007 11:00:41   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Dobro jutro. Jaz z spanjem nisem imela nikoli problemov se mi pa res zadnja dva dni dogaja, da se sredi noci zbudim, ker me ze vse boli. Punce ali ve pazite in lezite samo na levem boku ali se obracate okoli. Jaz bolj kot ne poskusam ampak potem imam obcutek, da bo samo en pikec nastradal, ker bo drugi skos na njem spal. Joj komaj cakam na MF se mi zdi, da gredo dnevi takooo pocasi.

Jaz se že skozi celo nosečnost občasno zbujam ob čudnih urah: včasih ob 2, 3, 4, 5 in potem kakšni dve uri ne zaspim (dobesedno se čist predramim). Sem nekje zasledila zanimivo razlago, in sicer da se telo pripravlja na nočni ritem dojenja. Je pa zaradi tega moj lubi prav bogi, ker zelo rahlo spi in ga zbudi vsaka malenkost (sicer takoj zaspi nazaj in ga ne motijo niti luči, niti TV, se pa vseeno ob vsakem gibu, ko ga recimo pobožam, itd. za trenutek zbudi). Spim pa jaz v vseh mogočih položajih (že od nekdaj) in se sigurno vsaj parkrat na noč obrnem. Spim pa tudi na trebuhu, mogoče zato ker je postelja mehka (vodna) in me zaenkrat še nič ne moti, pa tudi zadnjič sem brala (in se potolažila), da svoji pikici ne moreš škodovati, tudi če spiš na trebuhu do konca nosečnosti. Mi je pa kiropraktik (dvakrat sem si šla zmasirat križ) predlagal, da naj spim na boku in si pod nogo podložim blazino.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.12.2007 11:06:10   
u04111976
Tosja za seznam GP 7.1.08.

Danes sem imela kontrolo za sladkor in sem nad mejo, tak da grem jutri delat v bolnico neke teste-so me opozorili da bo trajalo celo dopoldne.

Drugače nič novega, migamo že ob ustaljenih urah-res zanimivo.

Danes sem bila spet na obisku pri dojenčku Anžetu in mamici, joj mi je tak zanimivo, pa hecno hkrati. Že dolgo ni nobena od prijateljic rodila in mi je tako čudno, takšna majhna luškana štručka. Ampak če pomislim, da je bil pred tremi tedni še v trebuščku, pol mi pa sploh ni jasn kam ga je stišala.

Pridne bodite.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.12.2007 11:42:39   
malamalinca
Živjo, moje souser posted image

najprej najlepša hvala vsem za skrb in lepe želje, še posebej pa tebi, Ketrin.
Moje stanje se je po infuziji res izboljšalo, me pa čudi to, da še vedno ni mojih izvidov blata, ki sem ga takrat 29.11. na infekcijski oddala.Čudno.
Se mi pa sedaj menja zaprtje in driska, tako, da moj aprebava še vedno ni normalna, hvala bogu pa ne teče več od mene tako kot je.
Sasy čestitam za poroko, se spomnim, da sem imela tudi jaz težave zaradi priimka..sem se mogla kar dolgo navajat.
Tosja, vidim, da si še vedno pridna in ažurno spremljaš naše podatke, za seznam, moj naslednji GP je 7.1.2008.

Jaz sem še vedno na bolniški, če bom ok bom šla v ponedeljek v službo.

Tako, na hitro sem se oglasila, naslednjič pa se javim najbrž v ponedeljek.Lepo se imejte in božajte vaše user posted image  in user posted image . Mi še vedno nič ne vemo, MF imamo 13.12.2007.Komaj čakam, da poglredajo mojo bebico, sploh po tem driskarjenju, ki sem ga imela.

Čau-bau

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.12.2007 12:06:24   
sasy20
Dan!

Da se vam še jaz oglasim.....
Glede prebave imam jaz tudi zelo velike probleme, tako da ne vem več kaj naj naredim. Sem probala že vse kar je tukaj napisano user posted image . Aja moram povedati ko sem imela težave z rahlim vnetjem je jogurt pomagal user posted image  bom pa jutri vprašala G ko imam M če je ok ali moram še prakticirat z jogurtom.
Za novo leto bova midva najverjetneje doma s prijatelji. Pa sej če je družba fina je vseeno kje si.

Vidim da še ni veliko user posted image  no ja nekaj nas je še ko čakamo na M tako da upam da bo sedaj več user posted image  drugače pa je res važno samo da bodo zdravi. user posted image  za vse dobro opravljene preglede in vaše korenjake.

Včeraj ko sva šla na sprehod sem ful uživala v lučkah meni je to res lepo in mislim da bom kar danes postavila smrekico zvečer da bova imela tudi doma lučke.

Tako punce uživajte, pa čimprej poročila iz M.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.12.2007 13:00:02   
lepa posadka
Živjo ženske...še jaz na hitrico...

Mi smo čist praznično nadahnjeni in danes se vse vrti samo okoli Miklavža...
Urša - še enkrat hvala za pripravljenost. Sem dobila en kompletek, ki je sicer originalno fantovski, samo je zelo lušten...po mojem bo vesela, če ne pa bomo zamenjali.
Otroci se tako zelo veselijo in tudi mi bomo popoldan pekli piškotke. Ponavadi potem pripravimo drobna darilca za bratrančke in sestrične...mislim, da bomo tudi danes. Naši otroci so že dovolj veliki in to jim je v veliko veselje.
Sicer gremo na eno prireditev, kjer ta velika otroka tudi sodelujeta, tako je pričakovanje še večje.
Ko ste tako omenjale recepte za piškotke...bi delile kakšne recepte tudi tukaj?
Mi ponavadi pečemo cimetove:
35dag moke, pol žličke cimeta, pol žličke pecilnega, 18dag zmehčanega masla, 3 rumenjake in 3 žlice kisle smetane. Pregnetem, dodam pe moke, da ni prepacasto, dam v hladilnik, da se spčije in ohladi,...potem pa režemo in valjamo in oblikujemo. Na koncu namažemo s stepenim beljakom in posipamo z barvnimi mrvicami- to je najpomembnejši del :-)))) Pečemo cca 8minut na 200. To je to. POnavadi naredimo kar dvojno maso in pride okoli 6 velikih pekačev. Hitro in enostavno. Otroci uživajo.
Pa ve - kakšen dober recept, pa za kakšne lepe piškotke? Roberta - boš še ti kakšnega napisala?

Nespečnost tudi mene od časa do časa daje... je pa res, da me v prvih treh ni tako... No, saj če si privoščim res pošten sprehod zvečer ali pa toplo kopel, potem ni problema. Gotovo teh problemov ne bomo imeli po rojstvu naših otrok... Vsaj jaz jih nikoli nisem imela. :-)))) Sem spala kot top.

Nekatere ste spraševale za vlažilce zraka - nam je že parketar svetoval, da naj raje damo kakšen tolar več in kupimo pošten vlažilec (tudi zaradi parketa, ne samo zraka). Pri nas se zelo pozna, pa imamo velike prostore... Tudi sedaj nimam nikoli občutka res tistega suhega zraka, kot me je prej spremljal v prejšnjem stanovanju. Torej naš je tale: air o swiss (AOS1355n) - pred več kot letom nas je stal cca 50.000 SIT. Ima 6 l posodo in jo napolnimo ponavadi 1x dnevno. Imamo tudi en vlagomer, tako da vidimo, da se pozna. Je dobor, če je vlaga v zraku med 40 in 60%. Toliko od mene na to temo.

Vsem srečno...veliiiko zdravja in časa za uživanje.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......