Tanayya29
|
No Taj končno trdno zaspal....upam .Po celemu dnevu.Je pa prej full kakal in pomoje je dva dni ga to matral.Kamilice so prijele.Bogec. A mislite,da je krivo tut to,da sm pojedla full jabolčnga štrudla? Jst po pravici povem,sploh ne vem več kaj lahko jem in kaj ne.Sm že mal zmedena od vsega. Dobila sem olevit kapljice....hvala bogu!Upam,da bo sedaj bolje. Kapljice proti krcem nč ne pomagajo,vsaj našmu ne. Sem imela vmes obiske,no Taj še vedno spi,termoforček deluje...jupi! Ninočka ohhhhhhh moj kuža........ .Je pri moji mami,sicer tam uživa,ampak ko smo prinesli Taja domov,je kr skakala možu v naročje ,ko je mel Taja,in lajala ko je jokal...mah ne vem,sj mogoče se bo vnesl.Trenutno je pri moji mami,sama bi sedaj težko sfolgala še psa,še sebe komaj.... duda a jo vaši majo?Jaz sem ga kar navadla,na začetk jo ni sprejel,sedaj ga pa potolaži... kako uspavati?pojma nimam,jaz mam včasih roke že do tal,ampak jaz ne morem svojga dat v posteljo in poslušat,da se joka...tako,da uspavam po rokah,ko zaspi zaspi,včasih,če ga prehitro položim se zbudi,pa mu pol mal mobile vklopm,pa začne še bolj gledat ,pa ga vzamem h sebi v naročje nazaj,potem pa še malo traja in zaspi...ja ja,moj tut cmoka in se nekaj oglaša..hehe..jst zamaškov še nimam,je pa dobra ideja...slišim vsak njegov gib....ponoči... nč,šibam obesti perilo! Lep večer!
< Sporočilo je popravil nayya28 -- 6.12.2007 19:39:44 >