ninocka
|
Dober vecer, jst sem mela danes pregeled pri G. Vse je OK, pritisk imam 95/60, dala mi je kri prevert, ker sem mela ful slabo pred in po porodu in se nekam rumena sem se ji zdela (komentar mojega na te njene besede : o, moj japoncek ). Sestre in G so vse obcudovale nasega skrata in kolk je lep (seveda, da je ) in kolk ma lepo glavico. To ful dostkrat slisim, men se zdi pa taka, kot od vseh dojenckov? NAjboljs je pa, ko sta moja mami in tasca obedve komentirali, kolk ma lepa useska No, v glavnem, rekla mi je, da imam neki odebeljeno sluznico (da je to znacilno za 70 letne zenske - matr, dobr skrivam tale moja leta ) in da je to zaradi dojenja, potem pa se to vrne na normalno velikost. Vprasala me je za kontracepcijo, pa sem rekla da ne rabim, ona pa men, Ja sej, a mate sploh cas . Pol sem pa mojga bubija peljala k mojmu ociju za pazit, sama sem pa skocila v City park. Sem sla kupit v trgovino Leonardi seleshamer, pa ene steklene kuglice, pa ene barve, ker bova jutri z Evanom delala voscilnice in darila za vzgojiteljice (nayya, a se tebi zdi primerno, da vzgojiteljicama podari steklene kuglice, ki jih bo sam pobarval in eno majhno bozicno zvezdo zraven? ). Pol pa se v Spar po hrano. Bubi je pa drugac ful priden, mi je cez dan zacel kr neki ful lepo spat po hranjenju, pa tud nacin dojenja je drugacen - drugac mi zagrabi bradavico (ne boli vec med dojenjem), pa ful lepo vlece. Edino kupcki so pa katastrofa - to pa nikakor in nikakor podret - slisim in cutim, ko ga podre not oz. ko se mu zacne spahovat, rigne pa ne. Vecerno uspavanje je tud kr nekak zalaufalo, upam, da bo slo tko naprej, samo podaljsuje naj se spanje, pa bo superca! Tko na hitrco, ker me moj ze podi z racunalnika, ker ima igrce. Aja, pa se z enodnevno zamudo - Taj, cestitke za 1. mesec!!!