tinkamiška
|
Hojla Živa hvala in prav fino te je blo brat Ne sekiraj se zaradi govora, ker se jim kr naenkrat odpre. Iza je tudi precej "poznoshodila", dobila prvi zob, ko so jih imeli nekateri že polna usta, govoriti je pa začela kr hitro in zdej res že fino čeblja. V svoji čebljavščini le še redko spregovori in jo res že skoraj vse razumemo. Ampak eni hitreje, drugi kasneje in po mojem te nima kej skrbet Vam pa želim, da se krči čimprej končajo, ker je to res nekaj hudega, ker nič ne moreš nadrit, pa gledaš svojega jokajočega otročka kako se muči A si kej poskušala iločevat iz prehrane, da bi vidla po čem ga zvija? SEj vem, da pravijo, da naj bi mama, ki doji jedla vso hrano, ampak pri Izi se je občutno poznalo, ko sem izločila mlečne izdelke... Pri nas zaenkrat nič novega. Včeraj sem šla še v nabavo darilc za Izo od stare mame in moja mama je šla zraven še kupit zase darilo za Izo(za rd in Novo leto) v Intersparu so imeli 20%popust in sem nabavila eno veliko škatlo lego duplo in veliko škatlo lego kmetija, vse skupaj za 50 eur. Mislim, da je samo škatla kmetija drugače okoli 50 eur... Renan moja mama je včeraj v Intersparu kupila zavitek zoo živalic, sem pazdekj pozabila koliko je cena...mislim da okoli 6 eur. pa imajo še domače živali... Srečica pozdravljena te kr nekaj časa ni bilo brat...vidim, da se imate lepo Ovnica, pred časom sem nekje tukaj na RR brala debato o odvajanju od dude, pa zdej ne najdem kje je to bilo, da bi ti prilepila linknas še tudi to čaka, ampak zaenkrat smo ukunili dudo čez dan, jo damo počivat. Tako delajo v vrtcu in nam je t v pomoč. Je pa tako, zobozdravniki včasih tudi prej nardijo paniko, da bi naše malčke čimprej odvadili dud, ampak kakorkoli, enkrat je treba vzet dudo...mi bomo še malo počakali in ko bo bolj razumela, bom kupila knligico o vili dudkosnedki in poskusila najprej na ta način, da vila dudkosnedka odnese dudo in prinese darilo v zameno. nam je Zobozd. tudi rekla, da bi izkoristili Božička, pa ne bi rada izkoriščala teh mož, ki prinašajo darila, ampak bi raje izkoristila vilo dudkosnedko, ta pride, pa gre V glavnem, dudo so punce kr vzele, kolikor se m prebarala v tisti temi in je bilo dan ali dvahudo, potem so se pa kr sprijaznili. So bili pa stari okoli 3 leta...tudi mlajši...misli, da se moraš odločit in potem ostat trdna...poročaj kako vam bo šlo, upam, da čim lažje.. Rija, tvoj Til se pa meni zdi tako drobčken kot Iza Ima polna lička, ampak vseeno zgleda tak drobčekn možiček Kaj ste tukaj na slikicah ustvarjali? Kakšne barve ste pa imeli? Fino, da uživate skupaj, vam privoščim Taši, tvoja dva sta pa taka, da zmeraj potem razmišljam kako sta lahko taka hudička Lepo se imejte Tinka