|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
6.12.2007 9:56:32   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Vem da je Dita že vzunaj samo držim pesti da bo v naprej bolje.In da ne bosta imele več kakšnih težav.

aaa user posted image  kako lepoooouser posted image  hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.12.2007 10:04:39   
bačko
Freycha rada vidim da so otroci zdravi, ker vem da so potem strarši veseli in dobre volje!
Nobena pa mi ni odgovorila kako boste preživele Novo leto???

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.12.2007 10:16:47   
kapica
Backo, preziveli ga bomo verjetno pri prijateljih doma, ker imajo tud oni majhnega dojenckauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.12.2007 10:19:15   
siskamiska
Bačko mi bomo najverjetneje doma, ker si ne mislim porušit reda pri tamalihveh zarad ene noči. Če kdo želi lahko pride k nam. Ker če se samo malo pregrešim za red se mi takoj poplača.
Včeraj npr. smo iz NFT-ja prišli šele ob 20-ih in rezultat tega je bil da sta zaspala šele ob 21-ih, kar je za njiju totalno prepozno ker hodita spat okoli 19-ih.

Freycha, saj meni tudi ni ta voziček lep, samo mi je pa smešen. Ne premišljujem o menjavi, ker sem z mojo Ario zelo zadovoljna, dobim pa ta vikend še en voziček PP pramette. Bom imela še enega enojnega za razne pohode na NFT in okoli kadar grem samo z enim. Ker sta pa že pošteno težka ratala. Zadnjič sem tehtala koliko tovorim vsak dan po stopnicah. Uganete??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.12.2007 10:20:10   
bačko
Midva bova šla pa kar spat.Edino zbudila se bova malo pred polnočjo, da bova nazdravila in upala da Žano ne bo pokanje zbudilo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.12.2007 10:30:48   
bojana2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Hano!! user posted image  za mamico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Reneja...z zamudo!

user posted image user posted image user posted image zate Madejka!

Mi smo pa včer dobili zimsko vrečo...in smo tkoj namontiral na športni del, dali malega notr, da vidmo kako bo zgledal...in je frajer užival 100 na uro...sploh ni hotel ven user posted image  - ja itak k revež v košari ni nič ven videl !! Dans greva pa še ven sprobat  k je tak fajn sonček...končno...pol bo pa spet itak dež in snegec.

Mam pa pop gin...in me je kr mal strah tele mirene...user posted image ...sploh k škatlo pogledam, k vidim kooolk je veeelika!!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
6.12.2007 10:53:31   
Freycha
šiškamiška 20 kg?user posted image

bačko ta tvoja zgodba je tudi grozna...... sem res vesela, da ima Dita "samo" AD, pa čeprav bo zaradi tega verjetno trpela celo življenje in se bodo otročki iz nje norca delali tako, kot so se iz mene.

Ker moj dragi na silvestra dela user posted image  bom preživela na Krvavcu pri starših, pa še malo bom lahko smučala user posted image  Bova šle pa tudi medve kar spat. Oz. z mojimi starši bom počakala na novo leto, potem gresta onedva ven čagat, jaz pa spat user posted image  (namesto, da bi bilo obratno user posted image ).

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.12.2007 10:55:11   
Anonimen
no tak....zdaj ko sem hotla ven it, je pa zaspalauser posted image

tak da si grem en švoh kafe skuhat, pa ne vem kaj točno počet....slike bi mogla naklikat, da jih dama razvit, pa se mi ne da....lenobauser posted image

za hanouser posted image da bo vse ok....mi pa tudi ni jasno kak res tako malega otroka prepričaš da ne joka in da ne sme jest in takšnouser posted image

siskamiska zgleda si nobena upa ugibatuser posted image

ma nč se mi dons ne da....se bom prepustila, saj nimaš kajuser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.12.2007 10:56:00   
Anonimen
aha, frejyca se je opogumlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.12.2007 10:56:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj kaj sem spacalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.12.2007 10:58:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Mam pa pop gin...in me je kr mal strah tele mirene...user posted image ...sploh k škatlo pogledam, k vidim kooolk je veeelika!!user posted image

no, poročaj prosim!

Škatla je pa res ooggrrooommmnnaaa user posted image user posted image  me je v learni vprašala kam naj da, ko je tako velika škatla, pa sem rekla, da naj da kar v vrečko, da pa samo srčno upam, da ta vložek ni tako velik. Se je začela una tako smejat, da je skor za pult padla user posted image user posted image

joooojjj Dita je pa res čist divja. Zdej jo je hotel user posted image  dati na trebuščka, da ji malo hrbteka zmasira, pa se je postavila v pozo za kobacanje in je kar hotela hodit user posted image  oz. plazit. Sem utovila, da ima že čisto prave gibe, samo še močna ni dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.12.2007 10:59:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj sem se opogumla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.12.2007 11:01:11   
Anonimen
ugibat kolko siskamiska tovori vsak danuser posted image user posted image

(se vid da mi je dohcajt...)user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.12.2007 11:05:02   
Anonimen
joj ula tud to počne...se prov na kolena postavi, samo jo zjebe k se na roke ne more istočasno, pol pa rine z ritko v luftuuser posted image in ji dejansko se uspe malo zritat naprej, da doseže igračko....drugač pa celi krog naredi, se premika okoli osi in naredi celi krog, pa se ji tak fino zdiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
6.12.2007 11:09:16   
SANEK1
Bačko, mi gremo ali k mojemu bratu,samo  če se bodo do Novega leta uspeli preselit v novo hišicouser posted image user posted image user posted image  Ker drugače majo malo premalo stanovanje za pravo čago user posted image user posted image user posted image
Ali pa z mojimi babami. Nekaj se španajo, da naj bi letos po dolgem cajtu spet vsi skupaj praznovaliuser posted image user posted image user posted image
Samo mi2 lahko v primeru, da bo to kje v bližini najinega doma. Sma malo omejena.user posted image user posted image user posted image
Je pa v igri en lokal, ki ima sobo za sebe in je z avtom dobrih 5 min od nas. Če bo uspelo, boma verjetno tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
6.12.2007 11:11:45   
Anonimen
aja nov let....verjetno bo čist tko kt pa vsak dan....čeprov ula že tko trenira, da bo zdržala do polnoč, tak da nebi smel bit večji problemuser posted image ma itak mi nov let ni baš neki....nisem za te vnaprej planirane kao žure, ponavad je tko polomijauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
6.12.2007 11:19:05   
siskamiska
Freycha si blizu, amak dodaj še 5 kg user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
6.12.2007 11:23:06   
siskamiska
Pupi ja valda da iz obeh jošk, iz prve mi je šlo ven 170 ml, pol se pa iz tadruge najprej Domna malo dojila, pa še 70 ven spumpala.

Dons ponoči sem pa prvič po pol leta spala brez modrca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
6.12.2007 11:32:06   
Češnca
mali je zaspal... jest pa upam, da nama sonček ne pobegne! Zaenkrat kaže odlično, nebo je skoraj brez oblačka.

bačko za novo leto bomo mi3 verjetno sami doma, mogoče prideta prijatelja (samo sva jima povedala, da greva mi2 takoj po polnoči spat user posted image ). Se pa veliko bolj veselim božiča!!! Komaj čakam, sem tak otroook! user posted image  Sem že omenila, da se nas zbere cca. 15 in si izmenjamo darila in tko.

siskamiska to pa je trening! Ne rabiš druge telovadbe! Aja, razen, ko imaš oba v naročju! user posted image

Freycha kako je Dita? Je že pozabla bolnišnične ure? Enga lubčka na lička od Anžeja ji dej, ker je bla tko pridna. Pa nič Reneju povedat... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.12.2007 11:34:25   
Češnca
baja ne bit huda, saj gre za prijateljski poljubček! user posted image

Grem voziček iz avta dat, da ne bom pol ko se bo zbudu hitela. Se javim še kaj, ker brez tega več ne morem... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
6.12.2007 11:51:32   
julij
Tudi mi imamo danes sonček.user posted image  Tudi midve šibama na zrak, samo da malecka očke odpre. Spali smo dobro, dete je bio pridno, samo Miklavž je bil tak zmantran zvečer. Sem nastavljala kolk sem htela, pa ni nič not padlo.user posted image

Rene, vse najboljše za nazaj. user posted image user posted image user posted image
Madonca, kako cajt beži. 123 pa bojo že naši sončki v šoli.

Madejka,  user posted image

Siskamiska, ti pa boš nagvihtana čez kake pol leta, ha.user posted image

Za novo leto bomo pa mi kar doma letos. Mogoče, da pride kaka sekica k nam. Letos me niti ne vleče nikamor. Lani smo bili na Pohorju in smo se imeli super.

Rumba, za Hano...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
6.12.2007 12:09:33   
Anonimen
Mi bomo novoletali tudi kar doma.

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
6.12.2007 12:27:15   
madejka
Dan!
Torej po prespani noči stvari niso več tako črne kot včeraj, bo že... še vedno je nekak blo. Samo zdaj je še Maj tu, prej ko sva bila sama me nikoli ni skrbelo.
Ajvy poučna zgodbica user posted image

Mi bomo za NL z mojim bratom in njegovo punco, pa verjetno se bodo še kakšni prijatelji pridužili. Še pa ne vem če bomo pri nas al pa pri bratovi punci v Laškem. Smo bili lani tam in je njena mami že rekla, da če bomo drugo leto prišli, bo ona otročka pazla čez nočuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
6.12.2007 12:29:16   
Anonimen
madejka... tako je treba.... optimizem mora bit...

držim pesti!!!

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
6.12.2007 12:34:54   
madejka
Hvala zvesta! Včeraj sva že oddala ono prošnjo. Bomo videli kako bo.user posted image

Če ne drugač... vode je dovolj, torej bo tud mlekauser posted image Vsaj mali ne bo lačenuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.