Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:56:32
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Vem da je Dita že vzunaj samo držim pesti da bo v naprej bolje.In da ne bosta imele več kakšnih težav. aaa kako lepoooo hvala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:04:39
|
|
|
|
bačko
|
Freycha rada vidim da so otroci zdravi, ker vem da so potem strarši veseli in dobre volje! Nobena pa mi ni odgovorila kako boste preživele Novo leto???
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:16:47
|
|
|
|
kapica
|
Backo, preziveli ga bomo verjetno pri prijateljih doma, ker imajo tud oni majhnega dojencka .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:19:15
|
|
|
|
siskamiska
|
Bačko mi bomo najverjetneje doma, ker si ne mislim porušit reda pri tamalihveh zarad ene noči. Če kdo želi lahko pride k nam. Ker če se samo malo pregrešim za red se mi takoj poplača. Včeraj npr. smo iz NFT-ja prišli šele ob 20-ih in rezultat tega je bil da sta zaspala šele ob 21-ih, kar je za njiju totalno prepozno ker hodita spat okoli 19-ih. Freycha, saj meni tudi ni ta voziček lep, samo mi je pa smešen. Ne premišljujem o menjavi, ker sem z mojo Ario zelo zadovoljna, dobim pa ta vikend še en voziček PP pramette. Bom imela še enega enojnega za razne pohode na NFT in okoli kadar grem samo z enim. Ker sta pa že pošteno težka ratala. Zadnjič sem tehtala koliko tovorim vsak dan po stopnicah. Uganete??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:20:10
|
|
|
|
bačko
|
Midva bova šla pa kar spat.Edino zbudila se bova malo pred polnočjo, da bova nazdravila in upala da Žano ne bo pokanje zbudilo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:30:48
|
|
|
|
bojana2
|
za Hano!! za mamico! za Reneja...z zamudo! zate Madejka! Mi smo pa včer dobili zimsko vrečo...in smo tkoj namontiral na športni del, dali malega notr, da vidmo kako bo zgledal...in je frajer užival 100 na uro...sploh ni hotel ven - ja itak k revež v košari ni nič ven videl !! Dans greva pa še ven sprobat k je tak fajn sonček...končno...pol bo pa spet itak dež in snegec. Mam pa pop gin...in me je kr mal strah tele mirene... ...sploh k škatlo pogledam, k vidim kooolk je veeelika!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:53:31
|
|
|
|
Freycha
|
šiškamiška 20 kg? bačko ta tvoja zgodba je tudi grozna...... sem res vesela, da ima Dita "samo" AD, pa čeprav bo zaradi tega verjetno trpela celo življenje in se bodo otročki iz nje norca delali tako, kot so se iz mene. Ker moj dragi na silvestra dela bom preživela na Krvavcu pri starših, pa še malo bom lahko smučala Bova šle pa tudi medve kar spat. Oz. z mojimi starši bom počakala na novo leto, potem gresta onedva ven čagat, jaz pa spat (namesto, da bi bilo obratno ).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no tak....zdaj ko sem hotla ven it, je pa zaspala tak da si grem en švoh kafe skuhat, pa ne vem kaj točno počet....slike bi mogla naklikat, da jih dama razvit, pa se mi ne da....lenoba za hano da bo vse ok....mi pa tudi ni jasno kak res tako malega otroka prepričaš da ne joka in da ne sme jest in takšno siskamiska zgleda si nobena upa ugibat ma nč se mi dons ne da....se bom prepustila, saj nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, frejyca se je opogumla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aha, frejyca se je opogumla joj kaj sem spacala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:58:38
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Mam pa pop gin...in me je kr mal strah tele mirene... ...sploh k škatlo pogledam, k vidim kooolk je veeelika!! no, poročaj prosim! Škatla je pa res ooggrrooommmnnaaa me je v learni vprašala kam naj da, ko je tako velika škatla, pa sem rekla, da naj da kar v vrečko, da pa samo srčno upam, da ta vložek ni tako velik. Se je začela una tako smejat, da je skor za pult padla joooojjj Dita je pa res čist divja. Zdej jo je hotel dati na trebuščka, da ji malo hrbteka zmasira, pa se je postavila v pozo za kobacanje in je kar hotela hodit oz. plazit. Sem utovila, da ima že čisto prave gibe, samo še močna ni dovolj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 10:59:29
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aha, frejyca se je opogumla kaj sem se opogumla?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ugibat kolko siskamiska tovori vsak dan (se vid da mi je dohcajt...)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
joj ula tud to počne...se prov na kolena postavi, samo jo zjebe k se na roke ne more istočasno, pol pa rine z ritko v luftu in ji dejansko se uspe malo zritat naprej, da doseže igračko....drugač pa celi krog naredi, se premika okoli osi in naredi celi krog, pa se ji tak fino zdi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:09:16
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko, mi gremo ali k mojemu bratu,samo če se bodo do Novega leta uspeli preselit v novo hišico Ker drugače majo malo premalo stanovanje za pravo čago Ali pa z mojimi babami. Nekaj se španajo, da naj bi letos po dolgem cajtu spet vsi skupaj praznovali Samo mi2 lahko v primeru, da bo to kje v bližini najinega doma. Sma malo omejena. Je pa v igri en lokal, ki ima sobo za sebe in je z avtom dobrih 5 min od nas. Če bo uspelo, boma verjetno tam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
aja nov let....verjetno bo čist tko kt pa vsak dan....čeprov ula že tko trenira, da bo zdržala do polnoč, tak da nebi smel bit večji problem ma itak mi nov let ni baš neki....nisem za te vnaprej planirane kao žure, ponavad je tko polomija
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:19:05
|
|
|
|
siskamiska
|
Freycha si blizu, amak dodaj še 5 kg
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:23:06
|
|
|
|
siskamiska
|
Pupi ja valda da iz obeh jošk, iz prve mi je šlo ven 170 ml, pol se pa iz tadruge najprej Domna malo dojila, pa še 70 ven spumpala. Dons ponoči sem pa prvič po pol leta spala brez modrca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:32:06
|
|
|
|
Češnca
|
mali je zaspal... jest pa upam, da nama sonček ne pobegne! Zaenkrat kaže odlično, nebo je skoraj brez oblačka. bačko za novo leto bomo mi3 verjetno sami doma, mogoče prideta prijatelja (samo sva jima povedala, da greva mi2 takoj po polnoči spat ). Se pa veliko bolj veselim božiča!!! Komaj čakam, sem tak otroook! Sem že omenila, da se nas zbere cca. 15 in si izmenjamo darila in tko. siskamiska to pa je trening! Ne rabiš druge telovadbe! Aja, razen, ko imaš oba v naročju! Freycha kako je Dita? Je že pozabla bolnišnične ure? Enga lubčka na lička od Anžeja ji dej, ker je bla tko pridna. Pa nič Reneju povedat...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:34:25
|
|
|
|
Češnca
|
baja ne bit huda, saj gre za prijateljski poljubček! Grem voziček iz avta dat, da ne bom pol ko se bo zbudu hitela. Se javim še kaj, ker brez tega več ne morem...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 11:51:32
|
|
|
|
julij
|
Tudi mi imamo danes sonček. Tudi midve šibama na zrak, samo da malecka očke odpre. Spali smo dobro, dete je bio pridno, samo Miklavž je bil tak zmantran zvečer. Sem nastavljala kolk sem htela, pa ni nič not padlo. Rene, vse najboljše za nazaj. Madonca, kako cajt beži. 123 pa bojo že naši sončki v šoli. Madejka, Siskamiska, ti pa boš nagvihtana čez kake pol leta, ha. Za novo leto bomo pa mi kar doma letos. Mogoče, da pride kaka sekica k nam. Letos me niti ne vleče nikamor. Lani smo bili na Pohorju in smo se imeli super. Rumba, za Hano...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 12:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo novoletali tudi kar doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 12:27:15
|
|
|
|
madejka
|
Dan! Torej po prespani noči stvari niso več tako črne kot včeraj, bo že... še vedno je nekak blo. Samo zdaj je še Maj tu, prej ko sva bila sama me nikoli ni skrbelo. Ajvy poučna zgodbica Mi bomo za NL z mojim bratom in njegovo punco, pa verjetno se bodo še kakšni prijatelji pridužili. Še pa ne vem če bomo pri nas al pa pri bratovi punci v Laškem. Smo bili lani tam in je njena mami že rekla, da če bomo drugo leto prišli, bo ona otročka pazla čez noč
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 12:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka... tako je treba.... optimizem mora bit... držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 12:34:54
|
|
|
|
madejka
|
Hvala zvesta! Včeraj sva že oddala ono prošnjo. Bomo videli kako bo. Če ne drugač... vode je dovolj, torej bo tud mleka Vsaj mali ne bo lačen
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.