|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
6.12.2007 19:19:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Krkatja... hvala za odgovor.... bom jutri šla verjetno kar Calgel kupit... ali pa Dentinox v Mullerja...

moje mnenje: ne kupuj Dentinox - se mi zdi, da je blažen žegen... se mi zdi, da Diti tole nič kaj ne pomaga. Razen da ji paše dol iz dlesni in mojega prsta lizat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.12.2007 19:23:17   
rumba
Najprej bi se rada vam vsem zahvalila za podporo in lepe besede, pa vse pikepoke in objemčke. Zlate ste. Mi je pa prav vsaka beseda prav prišla in sedaj sem že veliko boljše volje. 
user posted image  HVALA VSEM!!!

Z Julijo sva oddremali eno kitico. Sem bila čisto uničena in mi je ful pasalo. Sedaj se veselo igra na igralni podlogi.user posted image

Za silvestrovo bomo tudi mi doma. Kot sedaj že ...mmm..... četrto leto.user posted image  Ja, odkar imava otročke. Pridružil se nam bo še možev bret s svojo družino. Otroke damo spat, pol pa dalje žur. Še vsako leto smo se imeli prav fajn. Pa predvsem dobro jedli.user posted image

Ajvi, user posted image  zate in za lepotičko Tarjo.
Tašonka, bogica... še zate user posted image . Tebi res ni lahko, bo pa čez par let prav luštno.user posted image  Vem, da ni najboljša tolažba....
siskamiska, user posted image user posted image  za tvoja sončka. Da bi se prehlad hitro pozdravil.

Mah, trenutno sem take volje, da bi vas kar vse objela.user posted image  user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil rumba -- 6.12.2007 19:32:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.12.2007 19:25:57   
rumba
Punce, če imate možnost, poskusite Dentinale, ki se kupi v Italiji. Našim je zelo pomagal pri bolečih dlesnih.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.12.2007 19:52:54   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Pupi ja valda da iz obeh jošk, iz prve mi je šlo ven 170 ml, pol se pa iz tadruge najprej Domna malo dojila, pa še 70 ven spumpala.

Če nebi Domna podojila bi blo tak pol litra mleka user posted image user posted image user posted image . To so pa prave uteži ta tvoja dva bu,bara. kak dolgo boš le ti to zdržalauser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.12.2007 19:59:25   
Ajvy
Ah, Rumba.....user posted image

Kapica, potem pa te prosim, da nehaš biti tečna, ker se zgleda moja pupa po tebi zgleduje....samo da ti povem ,da trenutno spiš...user posted image

Hvala Freycha.....

Siskamiska, seveda bo bolje, če ne danes, pa jutri...sej pol se pa nasmeje, pa ji itak da oprostim.....da je tak firbec, da še zaspi ne....pa je utrujena...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.12.2007 20:00:05   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Namesto da bi hujsala, se redimuser posted image .

Nisem edina, jeeeeeeee!user posted image user posted image

Tašonka za tebe pa 100x user posted image , ne znam si predstavljat kak je to!!

Rumbauser posted image user posted image user posted image  za Hano in user posted image user posted image user posted image  da bo še naprej tak pogumna!!!!! Držim pesti, fuuuul!!!

Šiškamiška user posted image user posted image user posted image user posted image  za Domna in Davida , da prehlad čim prej mine!!

Madejka tak se delakar optimistično naprej gledat in bo. Pa jaz mislim, da te tvoja mam tudi ne bi pustila lačne, če bi že tak daleč prišlo tak da boste kar vsi trije jedliuser posted image , saj ne vem če je smeško primeren zdaj tu, ni tak dobesedno mišljeno!!

Nič grem tamalo rihtat, se že moj dere gori se tipkamo kasneje

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.12.2007 20:00:54   
Ajvy
A Calgel se tudi v lekarni dobi, povsod....??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.12.2007 20:01:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Namesto da bi hujsala, se redimuser posted image .

Nisem edina, jeeeeeeee!user posted image user posted image

To ni nič, moj hujša- posledično se jaz redim-- kolkr on zgubi, tolk jst gor dobim....vse meni daje, falot...ljubezen pa taka....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.12.2007 20:08:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja, povsod... zato mi je pa čudno, da so mojemu dali Gengigel...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.12.2007 20:08:44   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Pupi ja valda da iz obeh jošk, iz prve mi je šlo ven 170 ml, pol se pa iz tadruge najprej Domna malo dojila, pa še 70 ven spumpala.

Če nebi Domna podojila bi blo tak pol litra mleka user posted image user posted image user posted image . To so pa prave uteži ta tvoja dva bu,bara. kak dolgo boš le ti to zdržalauser posted image

če ne bom zdržala bosta mogla it v rejo ker ji moj možek sam ne uspe sfolgat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 6.12.2007 20:15:40 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.12.2007 20:11:49   
siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja, povsod... zato mi je pa čudno, da so mojemu dali Gengigel...

Zvesta jaz sem v lekarni uprašala kaj je boljše: Calgel ali Gengigel in mi je farmacevtka rekla da je Calgel močnejši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.12.2007 20:16:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

češnca pa za Anžeja tut user posted image  pa ne bit huda na kužate - tut na to se bo moral navaditi user posted image

Hvala! Saj naš mali je na user posted image  navajen še iz bušija! user posted image  No, resno, laježa je navajen in ne joka, samo ta dva pseta sta bla pa mal grozljiva, ker sta naju res obkolila in sem jima komaj ušla (rešila naju je user posted image , sta zlaufala za njo). In lajež je bil grozeč, z zobmi!
Prijetnejša tema: mi imamo nov fotoaparat. user posted image  Pa še ohišje za fotkanje pod vodo, jupiii! user posted image

rumba, Hana je res junakinja! O zdravstvu pa ne gre izgubljat besed...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.12.2007 20:35:59   
Anonimen
Če katero zanima:

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071206_3111965_60076323.php

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.12.2007 20:54:27   
baja*
Rumba Hana je pa res pogumna puncauser posted image  user posted image  user posted image . Mislim na vas.... Sem pa tud sama doživela podobne vizite, in sicer že v P: cela garmada je prišla not, dohtar meje pogledal in mi rekel: Aha vi mate pa otroka na intenzivni... In je šeluser posted image . Halo, kaj pa kaka informacija?! Res škoda besed za tak odnosuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.12.2007 20:57:44   
Anonimen
Baja... to je bil ziher Žolger, ne?

Meni je tudi vedno rekel, aha, a vaš je pa pod lučko. user posted image

Pa še ko sem čakala na porod... Je prišel dohtar not, se postavil sredi sobe in rekel: A ve mate pa televizijo? se obrnil in šel ven. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.12.2007 21:11:56   
mateya24
Da se še jaz obljukam za dansuser posted image

Se mi ni ljubljo nič za nazaj brat dans...bom pa jutr!
Vidim samo, da ste načele temo odnos zdravnikov...pa žolgara omenle...toti ded je za user posted image ...ne morš vrjet kak se ma za pametnega...men je prva dva dni ves čas sam pravo..ja kaj pa vi vete, če ste pa ja prvič mamica...pa mi pamet solil...Zale sploh pregledat ni hoto...mala pa skor umrla, ustnce čist plave, bleda pa ko stena pa že drugi dan skozi je kričala, kot da bi jo s kože dajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  ...tak je blo hudo...
Ko se je pa moj user posted image  razpizdo pri predstojnici, ki je ravno tist dan prišla z dopusta, pa je ded skoraj disciplinskega fasal...no saj v disciplinski postopek je šlo...sam se nisem pozanima, kako se je končalo, ker bi se takrat še zarad tega brezveze sekirala...
Pa bolše, da niti ne študiram na to...

Aja...zvesta...zs maš..   sem dans spoznala nio...oz. da se popravim, sem jo spet srečala po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.12.2007 21:12:40   
baja*

Baja... to je bil ziher Žolger, ne?

Ja, on je bil ************ (sem kr jaz naredla zvezdice in sama sebe cenzuriralauser posted image ). Ne sam resno, pa ne more en dohtar met takega odnosa no!! Pa itak sem bla cela v kuruser posted image tam, novopečena mama, otroček na intentivni, meni so solze sam tekle, komaj sem čakala na vizito, da zvem kak je z malim, pol ti pa ovi to rečeuser posted image . grrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.12.2007 21:19:26   
Anonimen
Sem že Mateyi zadnjič razlagala, da ko sva potem po odpustu hodila na preglede v P, pa je bil tam čisto drugačen. Sladki, ustrežljiv, na vsa vprašanja je odgovarjal... Čisto drug....
No, možno, da je bil takrat že v disciplinskem...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.12.2007 21:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

. Kri se ji še poceja iz nosu, ušes in ust. Ni ravno oksuno za pogledat.user posted image  

ojojuser posted image to pa ni fajn za gledat....pa zakaj je tkouser posted image revčka malauser posted image

kar se zdravnikov tiče in vizit pa škoda besed...najboljši so, ko jih cel trop pride, se postavijo sredi sobe, eden reče kako neumesto, ostali ga pa gledajo ko boga in kimajouser posted image user posted image

tamičkena spiuser posted image sam ne vem če je za noč že....bomo vidli...
je pa tak cuker no....prej sem ležala tamle na kavču, ona pa je na meni kravce pasla in si tlačla plenico v usta, provzaprov pobirala jo je z usti ko en kužauser posted image in me tko nagajivo pogledla vsakič, sem se režala ko zmešana...in se ji je tak dobr zdelo, je kar vriskala zraven...ful je bla hecna, pa še postrigla sem jo včeri, je čist odštekana zdaj, ko ma spredaj postrižene laskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.12.2007 21:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kar se zdravnikov tiče in vizit pa škoda besed...najboljši so, ko jih cel trop pride, se postavijo sredi sobe, eden reče kako neumesto, ostali ga pa gledajo ko boga in kimajouser posted image user posted image

Jaz sem bila 3 tedne v P, pa enkrat ni bilo splošne vizite, da bi vsi skup prišli. user posted image  Samo dober dan, kako ste in adijo. Eden po eden.

Pa najbolj me je razpizdlo, ko je dohtarca sestro spraševala: A gospa je šla danes lulat/na blato... user posted image  A kaj ne moreš mene direkt vprašat? Pol pa nikoli nisem vedla, ali sprašuje njo ali ogovarja mene v tretji osebi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.12.2007 21:27:16   
Anonimen
pa še postrigla sem jo včeri, je čist odštekana zdaj, ko ma spredaj postrižene laskeuser posted image user posted image user posted image

hočemo sliko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.12.2007 21:29:02   
Anonimen
zvesta še zdaj nimam kablov prikloplenihuser posted image sama jih pa ne znamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.12.2007 21:31:08   
Anonimen

zvesta še zdaj nimam kablov prikloplenihuser posted image sama jih pa ne znamuser posted image

a dej... reči tvojmu, da te priklopi...

ne pa da okrog blontih čup skače

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.12.2007 21:36:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sej...kak je tud a neuser posted image mogoč bi se mogla pa  na blont štrihnit, pa bi bla takoj prikloplenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.12.2007 21:41:12   
mateya24
punce..je že katera dala delat voščilnice?! Kje ste jih dale delat?! Ker jaz nisem nikjer nobene ponudbe zasledila...večinoma sam kolendarji...
Nisem ravno umetniško in spretnostno nadarjena, da bi jih sama nardilauser posted image  pa iščem če bi se kaj našlo...da bi mi blo všeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.