|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.12.2007 23:51:14   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

pupi, prav imaš, a čva tudi medve it zobe čohat?user posted image

Jaz mam že sčohane, bo tudi treba počasi v mižule. Grema rumba na tri, štiri, zdaj user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.12.2007 23:53:05   
rumba
A_R jaz sem pri obeh od vsega začetka uporabljala trip trap, ki je rasel z njima in sem ful zadovoljna. Sedaj že čaka Julijo.user posted image  Iiii, luštna slikca, se že veselim, da nam jutri pokažeš filmček.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.12.2007 23:54:11   
pupi
Joj A_R sem pozabla Patrika pohvalit, pravi akrobat user posted image user posted image

Babike zdaj pa res lahko noč bo že čas user posted image !!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.12.2007 23:54:51   
rumba
tri, štiri...... ZDAJ! Lahko noč!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.12.2007 23:55:42   
pupi
Pa mislim na Hano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo

Zdaj pa res LN

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.12.2007 23:57:51   
Anonimen
Hvala obema, grem jaz tudi spat, še prej pa na en čik... Oh, ko zadnje čase ne morem več dosti kaditi, ko tako zahteva pozornost user posted image

Nočka

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.12.2007 1:39:20   
Anonimen
Eh, včeraj mi je zvečer ven vrglo internet in tv. Bemti Siol.user posted image Čez dan imam pa itak ludnico, da vedno manj utegnem bit na netu. Zdaj še brat ne utegnem čez dan.

Zvesta, tebi en user posted image , ker to je pa res že ultra hudo, kaj se ti dogaja z Izakom. Nimam nasveta. Se tudi sama borim z obema tamalima in njunimi forami. Guess who's winning. Jaz sem čisto zmozgana in na koncu z živci. Tud tableti mi več ne primejo.

Ulla, ti si pa ful pridna!user posted image Si me presenetila!user posted image

Sanek, sem glih zadnjič napisala za bumbota, da se naša Špela not spravi, pa ima 11,5 kil. Je pa res predpisan samo do 10 kil.

Freycha
, sem ful vesela za Dito!user posted image

Hana user posted image user posted image user posted image !

Siskamiska user posted image .

Zvesta
, čestitke za prvi zobek!!!user posted image

Rene, čestitke za pol leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, sožalje za službo od dragega. user posted image

Češnca
, adijo pamet mam iz dneva v dan.user posted image Sej sem že gor napisala. Upam, da bo kmalu bolje.

Ulla, ja hudo no. Še dobr, da si tak karakter, da te iz tira ne vrže.user posted image

A_R, stolček za hranjenje ti priporočam Antilop iz Ikee.

Eh, spet tu visim ob nenormalni uri. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.12.2007 6:39:11   
Anonimen
Dobro jutro!

Naš parkeljček naju je zbudil že ob 5h in nama za Miklavža podaril enga hitrega user posted image  pred službo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pasalo po dolgem cajtu. user posted image

Včeraj zvečer ste ble fejst pridne, sem zdaj 10 minut brala.

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Jaz bom malemu za božička kupila stolček za hranjenje, še gledam, kateri naj bi bil primeren.. Nasvet prosim?!

Tudi jaz se podpišem pod Tašonko in ti priporočam antilop iz Ikee. Pa še poceni je, 15 € stane skupaj z mizico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.12.2007 7:49:54   
nia30.6
dobro jutro!
no dobro glih ni ne vem kaj!smo celo noč prebedeli, ne vem zakaj ampak naš mali se je ob 1 najedel pol pa se je odločil, da se bo špilal krta po postelji in se je premetaval, ril, obračal na trebuh, tiščal noge skozi ograjico in se seveda zraven jokal!user posted image  sem ga vzela k sebi z upanjem da bo kaj pomagalo! nič, spet premetavanje, obračanje, stokanje in nazadnje jok!
user posted image gotova sem! podočnjaki so do popka!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Naš parkeljček naju je zbudil že ob 5h in nama za Miklavža podaril enga hitrega user posted image  pred službo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pasalo po dolgem cajtu. user posted image

Zvesta sem ti kar fauš! mi smo tak nenaspani, da nam to nikakor ne uspeva, sem že rekla, da bova drugega user posted image kar nekega črnčka naročila in posvojila, ker naredit ga tak več ne bova znala! mam občutek, da se ne bom nikoli več naspala!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.12.2007 9:00:41   
bačko
Dobro jutro!
Mi smo skoraj celo noč prebedeli.Žana je mogoče spala vsega skupaj 2 uri.Kar naprej je jokala.Ko jo je mož vzel v roke je zaspala in potem jo je položil v pojsteljico in je bila ene 15 minut notri potem pa ponovi vajo.
Freycha in Rumba držim pesti za vajini mački.user posted image user posted image
Mislim da Žano dajejo zobki samo nisem 100%.Slini se kar naprej in vse daje v usta.Grizalo tako grize da kar škripa.Jaz pa sem zaspana da komaj gledam.Samo toliko za danes.Če bo jutri kaj bolje se javim.Komaj čakam da bo kaj spala da gre tudi jaz malo spat.Bodite pridne in vse user posted image user posted image .
Pa pa

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.12.2007 9:08:48   
Freycha
bačko Dita je že ven iz bolnice. Za Hano je pa res danes treba držati pesti, ker ima operacijo....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.12.2007 9:16:46   
yudit
Dobro jutro mismo se pa naspali, jaz pa utrujena ko pes od včerajšnjega kupovanjauser posted image dans pa spet grema za pohištvo gledat  tak da toti december imamo kar pestrouser posted image Lea je zdaj v posteljici se igra in se pritožuje noče bit notriuser posted image ampak se je mal zmotila...Zdaj spijem kavico pa grem mal pospravit pa šibamo v MB, tak punce držte se in za vsako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če rabi madejka- user posted image  user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.12.2007 9:18:03   
yudit
Za  Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.12.2007 9:25:04   
SANEK1
Bačko,user posted image user posted image user posted image . Kaj naj ti rečem, jaz še vedno verjamem da so to faze in tudi ta bo enkrat minila!!!!!!!!!
Isto se pri nas dogaja že  2 tedna. Pri nama v postelji ali v naročju zaspi, prej ko rečeš keks, ko pa jo položima v njeno posteljo, pa taka veliiiiika zameeeera.user posted image user posted image user posted image
Danes ponoči je Primož htel met vzgojnega in jo pustil jokat. Ne vem če je zdržal 5 min. user posted image
V glavnem kaj hočem povedat, aja, da jo pač pustima spat pri nama. Saj navsezadnje sma si zato kupla večjo posteljo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.12.2007 9:25:48   
bačko
Vem da je Dita že vzunaj samo držim pesti da bo v naprej bolje.In da ne bosta imele več kakšnih težav.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.12.2007 9:28:12   
SANEK1
Rumba in družina, držimo pesti za Hano: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.12.2007 9:29:26   
bačko
Sanek1 saj je tudi pri nama bila v pojstelji ampak samo 15 minut potem pa se je zbudila in jok.Zdaj je pa še drisko fasala.Saj vem da bo.Sem kar optimist, da bo kmalu bolje.Mene bolj skrbi za moža ker mora v službo in zdaj ko je veseli december je na pošti še posebej veliko dela.Že tako mi hodi kasneje iz službe kot običajno.In zato se še bolj sekiram.Zanj se sekiram!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.12.2007 9:29:47   
rumba
Hana je ravnokar na operaciji.user posted image  Danes pravijo, da bo bolj boga, lahko bruha. Ne sme pa se nič jokatuser posted image , pa mora ležati z iglo v roki (kako jo bomo to prepričali, nimam pojma). Jedla je nazadnje včeraj, ponovno bo lahko šele jutri. Jao! Kako naj tako malemu otroku dopovem, da ne sme jest, se ne jokat, ležat...? Mož se je založil z risankami, jaz prinesem knjigice, pol bomo pa čarali. Še 10 dni ne bo sme ven, jedla pa bo samo pasirano hrano. Pa ne sem zboleti, tako da bom kar lepo imela vse tri doma. Bom pa prosila amo, da mi pride pomagat, pa da bosta Anej in Julija lahko šla kaj ven.

Nič, grem zrihtat Julijo, da bom potem lahko šla še k Hani.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.12.2007 9:33:02   
kapica
Jutro punceuser posted image .

Vceraj naju je Dino fajn prestrasil, sva rekla da ne bovacakala do danes zjutraj in smo se kr peljali na kliniko, ker nasa P ni vec mela odprto. Pa so naju najprej cudno gledali, kaj sploh pocneva tamuser posted image , ga pregledali in rekli da je vse okej. Ampak pregled je bil pa tak, da mi je bilo kr hudo, da sva ga tja peljala. Ampak drugace ne bi mogla biti mirna. Sem videla da dobi dovolj kisika, to mi je bilo edino pomembno.
Cez noc je bilo ap tako, da je eno rudno odspal 4 ure, pol pa na vsako urco bujenje. Ampak ze za te 4 ure, sem zeloo veselauser posted image .

Tud jaz drzim mocne pestke za Hano danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.12.2007 9:39:27   
Češnca
Vsi mislimo na Hano! user posted image user posted image user posted image

Tašonka saj bo šlo! Tudi nate mislim. user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da si totalno zmozgana...

zvesta user posted image  Vidiš, vse gre na bolje! user posted image

Naš miško je pa danes spal direkt do 8h, sem ga že budna čakala. user posted image  Zdej pa na glas knjigico bere. Pa ful je začel ščipat! user posted image  Se stisne k meni, prisesa na lička, z rokicami pa na vrat in vščipne. In včeraj je zraven rekel še "moj"! user posted image  

Nič, pospravim posodo iz stroja in šibava ba sončka!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.12.2007 9:40:07   
Češnca
kapica še zatre user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.12.2007 9:40:20   
bačko
Rumba držim pesti za Hano!user posted image user posted image user posted image user posted image
Freycha naj ti povem kako sem se pa jaz počutila ko sem mogla Žano pustiti v pediatrični.Stara je 10 dni.Ko sem jo prinesla v bolnico in ko so mi jo vzeli iz naročja sem začela jokati.Slišala sem jo kako je jokala ko so jo pregledovali in ko so iz hrbtenice vzeli tekočino da so pregledali če ima kakšno okužbo.Jaz pa sem ves čas samo jokala in molila da je z njo vse uredu.Ko so mi povedali da so ji vzeli tekočino sem mislila da bi najraje kar umrla ker sem pomislila na naj slabše.Bila je 2 dni v bolnici.Bila je dehidrirana, ker je pri meni samo vlekla jošk ven pa ni nič priteklo.In je reva bila lačna jaz bumbar pa nisem vedla da ona joka zato ker je lačna.Pa še patronažna je bila pri nas in mi je rekla da imam veliko mleka.Ja valda!!Najbolj važno pa je to da se je pozdravila in zdaj vsakič ko začne jokati se bojim da je z njo kaj močno narobe.Dobro da imam moža ki me potem postavi na realna tla in mi dopove da ni nujno da je kaj z njo narobe.Zato vem kako se mamice počutijo ko otroci zbolijo in so v bolnici.Jo pa imam najraje na tem svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.12.2007 9:44:47   
kapica
Madejkauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Backo, si lahko samo mislim kako je bilo hudi. Jaz sem ze tak jokala, ko so mu mogli nekajkrat kri vzet, pa vceraj ko smo se peljali. Grooza, ni hujsega kot ce je otrocek bolan. Tako da nespanje je mala malicauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.12.2007 9:53:33   
Anonimen
Joj, Rumba... Vse se bo izšlo po vaših pričakovanjih user posted image user posted image user posted image

Ok, mi ni več budnice ob 7h ampak ob 5h!! Ampak vsaj nazaj do 8h zaspi.. Pa do zdaj sva dremuckala skupaj.... Glava me boli, mam menstro.. user posted image user posted image

Evo en kratek video, sicer je pa slaba slika

http://www.youtube.com/watch?v=STMtoNaUfOk

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.12.2007 9:55:42   
bačko
Angel-Rebelde ja hudo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.