|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.12.2007 23:03:57   
baja*
nočko češnca pa vse ostalim tudi, ker odhajam v mižuleuser posted image  kak bo pasalouser posted image cel dan sem čakala na ta trenutekuser posted image

pa ne mi naložit preveč domačega branja za jutriuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.12.2007 23:07:35   
Freycha
lahko noč babike....... vas je kar nekaj, ki vas gre spat... mogoče je boljše, da grem jaz tudi.user posted image

baja jah tudi mene cenzurirajo. Hvala bogu samo, da ko se s tabo menim, da me ti ne cenzuriraš in lahko preklinjam po mili volji user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.12.2007 23:15:48   
rumba
Jaz moram pa še tole pivo do konca popiti.... ja, nič, bom pa sama tu gor stražilauser posted image user posted image user posted image
Lahko noč zaspanke!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.12.2007 23:18:12   
Freycha
Lahko noč Rumba, pa kar se da miren spanec... boš videla, jutri bo šlo vse kot po maslu. Bom mislila na vas user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.12.2007 23:20:41   
rumba
Freycha, hvala!user posted image  Ma, jaz sem nekam ful nemirna, pa se mi sploh še ne spi.user posted image  Bom že.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.12.2007 23:25:28   
pupi
Prvo user posted image user posted image user posted image  za madejko in možeka, glej ne bom bluzla pod vsako se lahko podpišem in verjamem v to da bote pregurali jaz še vedno pravim, da se za vsakega delo najde le da jima dve pridni roki in voljo do dela.user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej kaka služba na spregled!!!!

Izak user posted image user posted image user posted image  za zobke!!! Mogoče pa bo zdaj al pa mogoče čez par dni Izak bolj jedel in ga je res ta zob jezil!!

Reneju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol leta. Kak se to že dosti sliši, POL LETA, pa ni dolgo kar smo pri nosečncah čvekaleuser posted image

Šiškamiška!!Kaj si nor, 230ml mleka, jaz sem v najboljših cajtih in to zjutraj 130ml ven scuzlala in to z obeh, saj ti maš to tudi iz obeh, ne?Super za miklavžeka pri nas zgleda da en bo nič, jaz mam za mojga neko malenkost, jaz pa sem očitno skozi padla tak kot ponavadi, ko je kakašna pozornost v igriuser posted image user posted image !!
Ulla si pa carica kak si dobro odreagiralauser posted image user posted image  z **** klicemuser posted image

user posted image user posted image Hana!! V bolnišnici, se ji očitno ful dogaja. Kaj tvoj pa je kaki prfoks , da kolkvije popravlja?

Lahko noč vsem, ker vas je večina že tak pobegnilo! Zakaj vedno trofim takrat ko nobene niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.12.2007 23:28:45   
yudit
   Babike vidim da greste spat, jaz tud crkenja kot pes sem šla po nakup pa sem še v europarka skočila, in normalno sem mogla zamalo nekaj kupituser posted image tak da je letelo iz denarnice dans kot šus...No skratka sma kupila vse za preznike pa, pa dans sem mislila nastavit miklavžu pa se mi ne dauser posted image user posted image ....freycha-full vesela zate in za Dito ko sem Dito spoznala sem vidla da je cela mala borka za Ditouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image baja-vse naj Reneu za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izak user posted image jeeee zobek bravo pa se je miklavž spomno...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.12.2007 23:30:20   
pupi
Kaj zdaj rumba, kje si?

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.12.2007 23:30:41   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

user posted image user posted image Hana!! V bolnišnici, se ji očitno ful dogaja. Kaj tvoj pa je kaki prfoks , da kolkvije popravlja?

Lahko noč vsem, ker vas je večina že tak pobegnilo! Zakaj vedno trofim takrat ko nobene niuser posted image

pupi, jaz sem tu user posted image user posted image
Ja, študente preganja.user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.12.2007 23:32:10   
rumba

Kaj zdaj rumba, kje si?

Odzivni čas mi slabi.user posted image
Pivo prijemlje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.12.2007 23:34:24   
Anonimen
ejjj. kak sem zaspana, otrok bo gleda tudi pančal, vsaj kaže takuser posted image grem si zobe sčohat....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.12.2007 23:37:48   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

O ti pacek user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.12.2007 23:38:37   
pupi
Rumba, da se ga ne boš v totalko vrgla kdo bo pa otroke ahčaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.12.2007 23:39:35   
rumba

O ti pacek user posted image user posted image

Tega so si menda lahko sami sestavili, samo pol ga je šef nakuru, da kak slab kolokvij je to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.12.2007 23:41:50   
rumba

Rumba, da se ga ne boš v totalko vrgla kdo bo pa otroke ahčaluser posted image user posted image user posted image

Julija nima dvoljenja, da se zbudi pred jutrom!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.12.2007 23:43:09   
pupi
Ja pol pa tvoj mož sploh ni tak hud profesoruser posted image user posted image . Upam da ne boš jezna ker te bom zdaj vprašala kaj bo Hana operirana, ker nisem nikjer zasledila. Očitno ne berem dovolj natančnouser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.12.2007 23:43:19   
rumba
Ulla si tako dolgo čoha zobe, da ji ne bo treba niti luči prižigat, tak se bojo svetili.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.12.2007 23:45:22   
rumba
Hana ima operacijo žrelnice, med operacijo se bodo pa še odločili, ali bo potrebno vstaviti še neke cevkeuser posted image , ker se ji je neka voda not nabrala, pa zaradi tega slabše sliši.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.12.2007 23:45:26   
pupi

Julija nima dvoljenja, da se zbudi pred jutrom!user posted image

ja očitno ti skrbiš za dovolilnice, še lahko jaz kakšno dobim, ko bi včasih zjutraj malo bolj dolgo zategnila, pa se Naji ne dauser posted image . Ja no saj, če bi se jaz prej spat spravla, ne pa da visim na rr-u tak pozno in se še čudim kje so vse, bi ne bilo težko zjutraj vstat user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.12.2007 23:46:31   
Anonimen
Čeeer...

Zvesta, čestitke za Izakov prvi zobek... Veš, Zvesta, tudi jaz sem občutljiva zadnje čase.. Se jočem za vsaki drek... Če se mali smeje, se jočem ( od sreče ), če se histerično joče, se jočem, če me kdo čudno pogleda, se jočem.. Sem čudna ne.. user posted image

Sem si pogledala članek - in tudi mene je spravilo v jok.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom malemu za božička kupila stolček za hranjenje, še gledam, kateri naj bi bil primeren.. Nasvet prosim?!

Mateya, ne sekiraj se... Jaz tudi živim pri mojim, sama sem s sinom, pa si verjetno tudi kaj slabega mislijo.. Boli me, jaz sem kljub temu, da sem par kolegov izgubila, srečna, ker imam sina, in če bi odločala še enkrat, bi izbrala sina.. Ko šljivi kolege, ki se umaknejo, ker imaš otroka... user posted image

Freycha, Rumba, super za vajini princeski... user posted image

Rene, čestitke za dobrih pol leta.. Hitro beži čas user posted image

Joj, Madejka... Res nevem, kaj ti naj rečem... Verjamem, da se stvari zgodijo z razlogi - upam, da pri vam z dobrim... Želim vam, da zrihtate tole.. Kaj, pa starši? Če ne bi šlo, da bi pri njih bili? Vso srečo user posted image user posted image user posted image

Ulla, dobro si odreagirala z anonimnim klicem... Zanimivo, koliko imajo časa ****t... user posted image

Patrick si je začel nogo v usta dajat, pa se skozi samo smeje, ko jih grize... Prešla sva že na nove plenice od 9 do 18 kg, so mu prav... user posted image

No, slike naložim, pa grem ninat, jutri pa dva videa na YouTube - ena je, ko se smeje na glas user posted image druga pa ko si nogo tlači v usta user posted image

Evo slika :

user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.12.2007 23:46:58   
pupi

Hana ima operacijo žrelnice, med operacijo se bodo pa še odločili, ali bo potrebno vstaviti še neke cevkeuser posted image , ker se ji je neka voda not nabrala, pa zaradi tega slabše sliši.

Bošček mali!! Kaj boli pa je to ne? 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.12.2007 23:47:10   
rumba
pupi, prav imaš, a čva tudi medve it zobe čohat?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.12.2007 23:48:31   
Anonimen

Ulla si tako dolgo čoha zobe, da ji ne bo treba niti luči prižigat, tak se bojo svetili.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.12.2007 23:50:07   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Jaz bom malemu za božička kupila stolček za hranjenje, še gledam, kateri naj bi bil primeren.. Nasvet prosim?!

Mateya, ne sekiraj se... Jaz tudi živim pri mojim, sama sem s sinom, pa si verjetno tudi kaj slabega mislijo.. Boli me, jaz sem kljub temu, da sem par kolegov izgubila, srečna, ker imam sina, in če bi odločala še enkrat, bi izbrala sina.. Ko šljivi kolege, ki se umaknejo, ker imaš otroka... user posted image

Patrick si je začel nogo v usta dajat, pa se skozi samo smeje, ko jih grize... Prešla sva že na nove plenice od 9 do 18 kg, so mu prav... user posted image

Jaz mam Peg Peregotovega, Prima papa pa sem zaenkrat ful zadovoljna, pa še ful lični so.

Naša si tudi že kak teden nogo v usta tlači in se lahko kar fajn zamoti z njo. Na igrače se jezi, ker je ne ubogajo noga pa je zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.12.2007 23:50:33   
rumba
Ne, to je nič ne boli, samo ful smrči, diha samo skozi usta, slabše sliši, težje govori in nonstop ji teče z nosa.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.